هدایت شده از آنتی نفوذ
@Mohsen5541
⛔️آنتی تزهای انقلاب در #قم همچنان به دنبال مذاکره با آمریکا
شیخ برجامی عضو مجمع محققین(حلقه مریدان منتظری) و فعال در فتنه۸۸ به جای توبه از گذشته و تلاش برای جبران خسارتهای وارده به نظام و ملت، در قامت تئوریسین #مذاکره_با_آمریکا ظاهر شده است!
اگر ماهیت واقعی این جماعت شیدای آمریکا، که مع الاسف لباس روحانی نیز بر تن دارند، بدون تعارف، با ملت در میان گذاشته میشد، آنان امروز به خود اجازه نمیدادند اینگونه وقیحانه دم از مذاکره مستقیم بزنند!
#روزنه
📡کانال آنتی نفوذ قم
https://eitaa.com/antinofoozeqom
👆درآمد آشکار دولت از بورس در سال 99/ بر اساس آمارهای رسمی، سهامداران در سال ۹۹ بالغبر ۱۷ هزار میلیارد تومان از محل مالیات نقلوانتقال سهام در بازار سرمایه درآمد به دولت پرداختند. این رقم بهتنهایی معادل ۹ درصد از کل مالیات وصولی سال ۱۳۹۹ است. همچنین طبق آمارها بیش از ۱۸ هزار میلیارد تومان سهام دارا یکم و پالایش یکم در سال گذشته به فروش رفت. علاوه بر آن 14.5 هزار میلیارد تومان سهام به عموم بهتدریج عرضه شده و ۶ هزار میلیارد تومان بدهی از طریق واگذاری سهام تهاتر شد. درمجموع 38.8 هزار میلیارد تومان سهام به فروش رسید. در روزهای گذشته وزیر اقتصاد گفته بود ۱۸۹ هزار میلیارد تومان درآمد مالیاتی در سال ۹۹ وصول شده که نسبت به رقم مصوب بودجه ۱۰۵ درصد تحقق دارد
💠انتخابات 1400
✅مصلحی کاندیدای انتخابات شد
🔺حجتالاسلام حیدر مصلحی وزیر سابق اطلاعات امروز(یکشنبه) در انتخابات میاندورهای مجلس خبرگان رهبری از حوزه انتخابیه تهران ثبتنام کرد.
🔺گفتنی است، 28 خرداد امسال در حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس علاوه بر برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای شهر و روستا انتخابات میان دوره ای مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری نیز برگزار خواهد شد.
💠 پیشنهاد جالب حسین شریعتمداری برای موضوع رفراندوم: مسئولان ایجاد مشکلات فعلی بعد از پایان مسئولیت تحت پیگرد قضایی قرار بگیرند یا نه
🔹 مدیرمسئول «کیهان» نوشت: آیا گرانیهای افسارگسیخته، بیکاری، دهها برابر شدن قیمت مسکن و اجاره بها، کاهش فاجعهبار ارزش پول ملی، افزایش صدها تحریم جدید به تحریمهای قبلی که قرار بود لغو بشود، دزدیهای کلان برخی از نزدیکان مسئولان بلندپایه دولتی، به کارگیری جاسوسان در مراکز حساس تصمیمساز و سیاستپرداز، متوقف کردن برنامه هستهای و... آیا تمامی این موارد از مشکلات اساسی کشور نیست؟! جناب رئیسجمهور! این بلاها را چه کسی بر سر مردم و نظام آوار کرده است؟!
🔹 اگر قرار است برای حل مشکلات اساسی کشور رفراندومی صورت بپذیرد اولین، منطقیترین، عاقلانهترین و قانونیترین پرسش رفراندوم باید این سؤال از مردم باشد که آیا مسئولان ایجاد این مشکلات کمرشکن بعد از پایان مسئولیت باید تحت پیگرد قضایی قرار بگیرند یا نه؟!
💠نتیجه نشاندن راننده نابلد و ناکارآمد پشت فرمان خودرو، گیر کردن پشت پیچ و موانع است!
نه جاده مشکل دارد و نه خودرو؛
مشکل آن رانندهای است که انتخاب کردهای!
با دیدن صفهای طولانی مرغ و قیمت نوسانی کالاها، به این جملات خوب فکر کنید...
#انتخابات
✍ علیرضا گرائی
💠 #سرخط_تحلیلے | یک مصاحبه و چند نکته!
🔹مصاحبه دیروز (14/01/1400) معاون سیاسی سپاه با خبرگزاری فارس که با عنوان و هدف «تشریح سیاستهای انتخاباتی سپاه» انجام شد، بازتابهای سیاسی و رسانهای زیادی در داخل و خارج پیدا کرد. بخش دوم تیتر فارس با عنوان «سعید محمد به دلیل تخلف، از فرماندهی قرارگاه خاتم منفک شد»، کانون اصلی بازخوردهای سیاسی و رسانهای بهویژه در فضای مجازی بوده است. نظر به اهمیت مسئله، توجه به چند نکته لازم است.
🔹نکات تحلیلی:
۱_ قانون اساسی و سایر قوانین کشور ازجمله اسناد بالادستی خود سپاه همانند اساسنامه و دکترین رفتار سیاسی، برای عمل و رفتار سیاسی سپاه همانند یک حزب و جریان سیاسی وجهی قائل نیست اما همواره در طول این چهل سال، جریان غربگرا با طرح موضوع «مداخله سپاه در انتخابات»، قصد ضربه زدن به حیثیت سپاه را داشته است؛ بنابراین مسئول سیاسی سپاه بهترین کسی است که لازم هست دراینباره موضع سازمان را اعلام و روشنگری نماید.
۲_سردار جوانی در این مصاحبه ضمن تبیین درست نسبت سپاه و انتخابات، در پاسخ به سؤال مصداقی خبرنگار به بخشی از تخلفها از مراحل و فرایندهای قانونی در داخل سپاه برای ورود به انتخابات پرداخته است. این مصاحبه سند افتخار و نشان درستی عملکرد مجموعه خدومی مثل سپاه است که در عمل به قوانین و صیانت از آبرو و حیثیت سازمانی، بهدوراز محافظهکاری و داشتن هوای همکار سابق، تخلفات انتخاباتی را گوشزد میکند تا شائبه سیاسی دامن سپاه را نیالاید.
۳_سخنان معاون سیاسی سپاه قبل از نشانه گرفتن سردار سعید محمد، این ادعای برساخته و دروغ همیشگی جریان متمایل به غرب و پروپاگاندای رسانهای ضدانقلاب در خصوص مداخله سپاه در انتخابات را هدف گرفته است و به همین دلیل مشاهده میکنیم که طیفی ناسازوار از اصلاحطلب و فتنهگر داخلی تا اپوزیسیون ضدانقلاب خارجنشین و فرسودههای جریان نفاق همصدا با هم مشغول لجنپراکنی مجازی و عقدهگشایی علیه سپاه هستند؛ چراکه بهانه تخریب همیشگی سپاه از کفشان خارج شده است. در این میان گله از دوستانی است که این صحنه تزئین شده از سوی دشمن را نمیبینند!
🔹نکته راهبردی:
از خطوط قرمز ممنوعه سیاست در سپاه، مصداقگرایی و ورود مصداقی به انتخابات است. در این رابطه با هرگونه تخلفی در راستای مصونسازی سپاه از شبهات و اتهامات برخورد میشود. هم بهرهبرداری از کسوت و عنوان و سرمایه سپاه تخلف است و هم حضور در انتخابات بدون طی مراحل و فرآیندهای قانونی که موجبات اتهامزنی به سپاه را فراهم میکند. البته حق طبیعی هر فردی است که خود را به محک رأی مردم بگذارد، اما یک فرد نظامی در اولین قدم باید مراحل قانونی آن را طی کند تا تهمتی متوجه نهادی مانند سپاه نگردد. این دقیقاً همان مر قانونی در دکترین رفتار سیاسی سپاه است.
💠مصاحبه معاون سیاسی سپاه؛ آنچه بود و آنچه نیست!
🔸مصاحبه معاون سیاسی سپاه و تشریح سیاستهای سپاه در قبال انتخابات همچنان بهعنوان یکی از رخدادهای بحثبرانگیز حوزه سیاسی به شمار میرود. فضاسازیها و تحلیلهای گوناگون ارائهشده حولوحوش این واقعه نباید نقطه روشن و متعالی این مصاحبه مهم را که متن ماجرا به شمار میرود به حاشیه ببرد.
🔸نکات تحلیلی:
🔹آنچه در مصاحبه سردار جوانی بود، توجه دادن افکار عمومی به سندی مهم در عرصه کنشگری سیاسی سپاه تحت عنوان دکترین رفتار سیاسی سپاه بود که بر این اساس معیاری عمومی برای قضاوت افکار عمومی نسبت به عملکرد سپاه به دست میآید. آنچه در اظهارات سردار جوانی بود و درخشندگی داشت، این است که سپاه بیشتر از پیش مصمم است به الزامات عدم ورود مصداقی در انتخابات پایبند باشد و بر این اساس سلامت و صیانت از حرکت سیاسی سپاه را تضمین کند. آنچه که در مصاحبه معاون سیاسی سپاه بود و برجستگی داشت این بود که سپاه در صیانت از اهداف متعالی خود، در برابر افراد هرگز دچار تردید نمیشود. آنچه در سخنان سردار جوانی بود نشان دادن و نشاندن سپاه در موقعیتی فراتر از احزاب و اشخاص است و نظر سپاه در این زمینه قطعی، منسجم و هماهنگ است که سپاه در زمینه تخلفات انتخاباتی هیچ خط قرمزی ندارد. نکته متمایز در گفتگوی سردار جوانی، واقعیتنمایی این موضوع به افکار عمومی و خاصه عناصر انقلابی جامعه بود که هیچ فردی کاندیدای سپاه نیست و سپاه نیز از هیچ فردی حمایت نخواهد کرد.
اما از دیگر سو آنچه در مصاحبه معاون سیاسی نبود و برخی با تحلیلهای غرضآلود به دنبال آناند تا این حواشی را به متن تحولات بکشانند، رقابتها و اختلافات درونی سپاه است. القای ناتوانی سپاه در حل مسائل داخلی خود که برخی میخواهند در این روزها به آن ضریب دهند، هیچ وجهی ندارد. سپاه پاسداران در مسیر عزتمندانه خود با فراز و نشیبهای گوناگون همراه بوده است، اما درنهایت از همه مسائل و چالشها عبور کرده است. سپاه در حرکت بیش از چهلساله خود در کدام موضوع متوقف شده و از حل کدامین مسئله عاجز مانده که برخی از دوستان بخواهند مضطرب شوند و برخی دشمنان تصور کنند هماینک فرصتی برای اقدام علیه سپاه یافته اند.
🔸نکته نهایی:
🔹سیاست سپاه در عرصه سیاست و خاصه انتخابات، همان است که معاون سیاسی سپاه ترسیم کردند، سیاستی که مورد تأیید و حمایت همه جانبه همه پاسداران در همه سطوح است.
💠پاسخهای انتخاباتی توسط قرآن کریم:
۱- چرا رای بدهیم؟
- جواب: "ان الله لا یغیر ما بقوم حتی یغیروا ما بانفسهم"
خدا سرنوشت قومی را تغییر نمیدهد مگر زمانی که خودشان تصمیم بگیرند که سرنوشتشان را تغییر دهند
۲- من وقتی نمیدانم به چه کسی رای بدهم باید چکار کنم؟
جواب: "فاسئلوا اهل الذکر ان کنتم لا تعلمون"
از اهلش بپرسید
۳- اگر پرسیدم و دیدم هر کسی از پیش خودش اخباری میدهد و تحلیلی میکند آن وقت چه کنم؟
جواب: ان جائکم فاسق بنبا فتبینوا
نگاه کن به شخصی که خبر میدهد که آیا عادل است یا فاسق
قرآن میفرماید: "هرگاه فاسقی برای شما خبری آورد در مورد آن تحقیق کنید"
۴- اگر در جامعه موقع تبلیغات موجی ایجاد شد چه کنم؟
جواب: "و لا تتبعان سبیل الذین لا یعلمون"
راه کسانی را که علم ندارند پیروی نکن
۵- چگونه افراد را تشخیص دهیم؟
جواب: به دنبال کسانی که از چاپلوسی و تعریف و تمجید لذت میبرند نروید.
قرآن میفرماید : "یحبون ان یحمدوا بما لم یفعلوا"
دوست دارند به خاطر کارهایی که در حیطه وظایف آنها بوده و انجام ندادهاند مورد ستایش قرار گیرند
۶- به چه کسی رای بدهیم؟
جواب: به کسی رای بدهیم که از سرزنش هیچ ملامتگری نمیهراسد.
"ولا یخافون لومه
💠محبوبیت فزاینده رئیسی
و ماموریت وارونه گویی یک پادو
🔹عضو کمیته رسانه دفتر رئیس جمهور و سردبیر خبرگزاری دولتی خبر آن لاین گفته "رئیسی میخواهد بیاید اما شاید پشیمان شود. اگر کاهش مشارکت مردم در انتخابات جدی باشد، چه بسا آقای رئیسی هم حاضر نباشد رئیس جمهوری با 10 میلیون رأی باشد".
♦️آقای رئیسی در انتخابات چهار سال قبل که کلی دروغ و ترور شخصیت متوجهش بود، 16 میلیون رای کسب کرد. حالا که کارنامه درخشانی در قوه قضائیه برجای گذاشته، گریبان مفسدان بزرگ از جناح های مختلف را گرفته و صد ها واحد تولیدی معطل یا غارت شده را احیا کرده، چگونه ممکن است رایش 10 میلیون باشد؟!
🔹کسی که چند سال با عنوان قلابی "ما اصولگرا ها"، پادویی اشرافیی مدعی "اعتدال و اصلاحات را کرده، این بار هم به خاکی زده است. او بهتر از هر کس می داند که آقای رئیسی جزو محبوب ترین شخصیت ها در نظرسنجی های دولتی است و این محبوبیت در دو سال اخیر رو به افزایش بوده؛ همان نظرسنجی هایی که نشان می دهد مقبولیت آقای روحانی به زیر هفت درصد سقوط کرده است.
♦️پادو های اتاق عملیات روانی دولت، چهار سال پیش گفتند اگر رئیسی بیاید، دلار 3700 تومانی، پنج هزار تومان می شود. اما سوء مدیریت و فرصت سوزی روحانی، قیمت دلار را شش برابر کرد. پادوها این بار هم به صف شده اند؛ اما با دست رو شده پیش مردم.
محمد ایمانی
💠سلیمینمین: شورای ائتلاف حرف نهایی را در اصولگرایی میزند/ سهمخواهان دست به مقابله میزنند اما همه از جمعبندی شورای ائتلاف حمایت میکنند
🔺فضای سیاسی کشور هر روز انتخاباتی تر می شود و چهره های متعددی در جریان اصولگرا آماده هستند تا وارد صحنه رقابت شوند.
🔺عباس سلیمی نمین درباره تعدد نامزدها در جریان اصولگرا به خبرنگار «فردا» گفت: هم اکنون در جریان اصولگرایی دو مرجع در حال کار هستند و هر کدام شیخوخیت خودشان را اعمال می کنند. اینکه کدام مجموعه قادر خواهد بود حرف نهایی را بزند، به نظر من شورای ائتلاف نسبت به شورای وحدت در موقعیت بهتری قرار دارد.
🔺وی افزود: شورای ائتلاف علی رغم همه مشکلات در انتخابات مجلس شورای اسلامی توانست وحدتی را در جریان اصولگرایی رقم بزند. معتقدم این شورا در انتخابات ریاست جمهوری نیز قادر خواهد بود وحدتی را به وجود آورد.
💠عارف از خاتمی عبور کرد
✅فارس نوشت:
🔹حذف نرم عارف توسط اصلاحطلبان آغاز شده و شواهد حکایت از این دارد که این بار معاون اول دولت اصلاحات بیتوجه به آنچه تندروهای این جریان و رییس دولت اصلاحات دنبال می کند، مسیر متفاوتتری را آغاز کرده است.
🔹بنیاد امید ایرانیان که عارف ریاست آن را بر عهده دارد فعالیتهای انتخاباتی خود را در برخی از استانها آغاز کرده و ستادهایی را راهاندازی کرده است. این نشان میدهد معاون اول دولت اصلاحات این بار عزم جدیتری برای ورود به انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ دارد.