هدایت شده از آنتی نفوذ
@Mohsen5541
1_400257304.pdf
11.76M
♦️متن سند همکاری راهبردی بین ایران و چین
قاعدتاً این متن رسمی و نهایی نیست و باید مسیر طولانی تصویب در دولت، مجلس و شورای نگهبان را طی کند.
مطالعه این سند می تواند دروغ ها و یاوه گوی های غرب باوران را برملا کند .
تفاهمنامه ایران و چین ، سند راهبردی و مهمی است که داد وزیر خارجه آمریکا را در آورده به طوری که پمپئو دایه مهربان تر از مادر شده وآن را ترکمانچای نامیده است!
👌جالب است آمریکایی که چهل سال دنبال تحریم صنایع استراتژیک ایران بوده و با فشار حداکثری خواستار تحریم همه جانبه ایران است سندی را که در آن چین متعهد به انتقال تکنولوژی های استراتژیک به ایران می شود (مثل هواپیماسازی ، حمل و نقل ، بندرسازی ، صنایع دفاعی و ... ) ترکمانچای می نامد
🔍.این سند در واقع شکست بزرگ آمریکاست.این سند حاصل اقتدار منطقه ای ایران است.چینی ها اگر اکنون از موضع برابر با ایران وارد تعامل شده اند به خاطر قدرت نمایی ایران در جهان است.این سند قرارداد ابرقدرت شرق با ابرقدرت در حال ظهوری به نام ایران است.
https://eitaa.com/antinofoozeqom
هدایت شده از آنتی نفوذ
@Mohsen5541
⛔️«کوپن» دوباره برمیگردد
«کوچکینژاد» عضو کمیسیون برنامه و بودجه:
🔹بستر توزیع کالاهای اساسی به وسیله کالابرگ، کارت الکترونیکی و یا سایر روشهای مشابه در کشور فراهم میشود.
🔹 کالاهای اساسی مورد نیاز خانوارها باید با قیمت مناسب به دست آنها برسد.
🔹 آمارها نشان میدهد کالاهای اساسی با ارز یارانهای تأمین شدند اما با قیمت بیشتری در اختیار مصرفکنندگان قرار گرفته است.
https://eitaa.com/antinofoozeqom
هدایت شده از صدای انقلاب
sedayeenghelab 156.mp3
2.59M
🔴 #استیضاح | هزینه حداکثری با سود حداقلی‼️
🔻 برخی استیضاح رئیس جمهور را زمزمه می کنند؛ استیضاح رئیس جمهور گر چه حق قانونی مجلس است اما باید تضمین کننده بهبود امور شود
🔹طبق قانون اساسی با عزل رئیسجمهور معاون اول۵۰ روز باید کشور را اداره و انتخابات برگزار کند ؛ ۳ماه پروسه انتخابات و ۳ ماه استقرار دولت طول میکشد.
✅ این در حالیست که طبق روال عادی ۱۰ ماه دیگر انتخابات برگزار میشود. تفاوت روال عادی با عزل از طريق استیضاح یکماه هم نمیشود.
🔴 هدف احمدی نژاد چیست؟‼️
🔻 اظهارنظرهای جدید محمود احمدینژاد در مورد چهرههای هنری از شجریان تا گلشیفته فراهانی تا خوانندگان لسآنجلسی که طی گفتوگویی تصویری منتشرشده بازتابهای فراوانی در شبکههای اجتماعی پیدا کرده است. این مصاحبه ۹۰ دقیقهای در اذهان همه شنوندگان و بینندگان این سؤال را طرح میکند که هدف احمدینژاد از این اظهار نظرات چیست؟ اگر با انتخابات ۱۴۰۰ مرتبط است، پس چرا تصویری بیاختیار از دوره ریاستجمهوریاش میسازد؟ این سؤالات تأمل جدی میطلبد اما بهعنوان درآمدی بر موضوع نکاتی ارائه میشود.
1️⃣ برخی، ریشههای این اظهارات بعد از سکوت بلندمدت را در ارتباط با انتخابات قریبالوقوع ریاستجمهوری ۱۴۰۰ جستوجو میکنند و برخی دیگر انگیزههای درونی و تمایلات شخصی مرد سالهای پرجنجال حوزه هنر و موسیقی را مورد سؤال قرار میدهند و اساساً احمدینژاد را از حیث فردی دارای پیچیدگیهایی در این زمینه میدانند که موقعیت کنونی را مناسب طرح عریانتر دیدگاههای خود میداند.
2️⃣ احمدینژاد بیش از آنکه فعال سیاسی باشد اکتیو و کاربلد رسانهای است. البته در فعالیت رسانهاش هیچ خط و مرزی حاکم نیست. بدون تردید، کسی همانند وی که به اطلاعات راهبردی کشور بهواسطه مسئولیتهایی که داشته و دارد، دسترسی دارد، این عیب بزرگی است و میتواند تبعات و پیامدهای خطرناکی را ایجاد نماید.
3️⃣ وی در تم جدیدی از ژست روشنفکری و هنردوستی میکوشد همانند عملکرد گذشتهاش میکوشد با استفاده از گستره فضای مجازی، تصویر تازه و جوان پسندی از خود ارائه کند که با استقبال قشر خاکستری همراه باشد.
4️⃣ آنچه مقابل تابوشکنیهای وی علامت سؤالی درشت میگذارد، همزمان گذشتن از برخی خطوط قرمز دینی، قانونی و عرفی است که متدین جامعه نسبت به آن حساسیت دارند. کسب شهرت، قدرت چانهزنی در سیاست و اقبال مجدد از سوی مردم به خود، مبانی تحلیلی مغشوش احمدینژاد از بیان سخنان اخیر میتوان باشد.
5️⃣ اصلاحطلبان نیز بهشدت با طرح احمدینژاد و بزرگنمایی حواشی اظهارات تابوشکنانه وی، به دنبال فرار از پاسخگویی نسبت به عملکرد دولت مورد حمایت هفتساله خود هستند تا با گشودن فصل تازهای از نقد احمدینژاد و بزرگنمایی خطر بازگشت وی به صحنه سیاست، محصول انتخاباتی در ۱۴۰۰ برداشت کنند.
✅ #نکته_راهبردی: انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ بسیار حائز اهمیت است و جایگاه ویژهای در ترسیم آینده کشور و دهه پنجم انقلاب اسلامی خواهد داشت. در این مسیر آنچه در شرایط کنونی اهمیت بیشتری دارد، سامان دادن به وضعیت مردم از طریق ایجاد جهش در تولید و رونق اقتصادی و معیشتی مردم است که مسلماً نقش ویژهای در انتخابات آتی خواهد داشت. افکار عمومی باید هوشیار بوده و توجه داشته باشد که در آستانه انتخابات دچار خطای محاسباتی نشده و اولویتهای خود را فراموش نکند.
🖌 #فتح_الله_پریشان
🔴 #چین_ایران| برجامیان دلواپس‼️
🔻 چینیها چندان چشم و ابرویی هم ندارند که کسی عاشقشان باشد. آنها مانند هر کشور دیگری در مذاکرات و توافقات به دنبال منافع اقتصادی خود هستند. ما نیز باید چنین باشیم. اما مشکل مخالفان رابطه ایران و چین، منافع ملی و اقتصادی کشور نیست.
🔹 آمریکاییها ۱۲ شرط برای مذاکره و توافق جدید با ایران گذاشتهاند. شروطی که پذیرش آنها به معنای تسلیم محض است و یعنی جمهوری اسلامی با دست خودش، سند نابودی خود را امضا کند. اما عدهای رفتن به سوی این میز به اصطلاح مذاکره یا چوبه دار را عین عقلانیت دانسته و مخالفان آن را متوهم و لجوج و بیاعتنا به سرنوشت کشور و ملت معرفی میکنند. همانهایی که این روزها برای توافق انجام نشده با پکن گلو پاره کرده و مدعی هستند در خرید نفت به چینیها تخفیف دادهایم!
🔹 پمپئو وزیر امور خارجه آمریکا در اظهاراتی بیشرمانه قبلاً گفته بود باید به مردم ایران گرسنگی بدهیم تا مجبور شوند با ما مذاکره و توافق کنند. اسفند ماه سال پیش همین آقا به کاخ سفید پیشنهاد داده بود به مراکزی از نیروهای ایرانی در خارج از این کشور حمله محدود کنیم تا تهران مجبور شود پای میز مذاکره بیاید! بعد همین وزارت خارجه به زبان فارسی مینویسد که قرارداد با چین ترکمنچای دوم است و نباید امضا شود. جالب نیست؟!
🔹آمریکایی که اگر میتوانست و از دستش برمیآمد، شرایطی به مراتب بدتر از شرایط مردم مظلوم یمن را در قحطی و گرسنگی بر ایران تحمیل میکرد، ناگهان نگران منافع ملی و مردم ایران میشود و از ترکمنچای میگوید!
🔹از آمریکاییها انتظاری نبوده و نیست. آنها دشمناند و شمشیر را هم از رو بستهاند و تکلیفشان روشن است. گله از آقایانی است که پس از این همه تجربه و هزینه از جیب کشور و ملت، هنوز هم حرف خودشان را میزنند و خر خودشان را میرانند.
✅ مراودات خارجی با سایر کشورها از طریق توافقات دو یا چندجانبه یکی از راههای ایستادگی مقابل فشارهای اقتصادی آمریکاست اما همه آن نیست و صد البته و بدون شک مهم تر از هر چیزی پیشران پیشرفت و توسعه ی مستقل توجه و نگاه جدی به داخل است
🖌 #محمد_صرفی
☝🔴 بوی FATF، CFT و پالرمو از #قرارداد_۲۵_ساله_با_چین
🔹بعد از انتقادات گسترده رسانه ها و فعالان مجازی به موضوع قرارداد ۲۵ ساله با #چین، وزارت خارجه کشورمان، فایلی ۱۸ صفحه ای بنام "برنامه همکاری جامع 25 ساله ایران و چین" منتشر کرده است.
🔸برخی خیال میکنند این اصل قرارداد است، درصورتیکه این فایل، کلیات هست نه جزئیات و تعهدات #قرارداد_۲۵_ساله!
🔹تازه دو نقد جدی به همین کلیات هم مطرح است: صفحه سه این فایل، بند همکاری را مطالعه کنید:
1⃣ اشکال اول، بخشی از همکاری در حوزه انرژی است اما بازهم خام فروشی نفت و سلطه بر منابع طبیعی! نه اینکه دولت ایران فرآوردههای نفتی را به چین بفروشد بلکه باز همان خام فروشی است تازه در حوزه تولید و حمل و پالایش و امنیت تامین!
2⃣ اشکال دوم؛ درهمین صفحه۳، دقیقاً به کارگروه FATF، کنوانسیونهای پالرمو و cft هم اشاره کرده! دقت کنید:
مقابله با پولشویی: FATF
جرائم سازمان یافته مثل قاچاق اسلحه: PALERMO
تامین مالی تروریسم: CFT
🔹همه میدانیم که استانداردهای FATF و CFT و پالرمو با استانداردهای ما متفاوت است بطور مثال آنها سپاه کشورمان را تروریستی میدانند، حزب الله لبنان، انصارالله و حماس را تروریستی میدانند! همان مسائلی که ما چندسال درگیرش بودیم و هستیم و خواهیم بود!
🔹پ.ن: ما متوجه مخالفت آمریکایی ها با نفوذ چین و سلطه چین در خاورمیانه هستیم ولی مهم منافع ملی ماست. با این وجود باید جزئیات اصلی این قرارداد منتشر شود و مردم و نخبگان و رسانهها آن را نقد و بررسی کنند سپس مسیر نقد و بررسی و تصویبش در مجلس طی شود.
#نه_به_fatf
داود مدرسی یان
#سرخط 1⃣
🔴 رهبرانقلاب: مجادله و تشنج میان قوا مردم را ناراحت میکند
🔹مردم از مجلس و دو قوه دیگر انتظار بیان حق و پیگیری آن رادارند و به شدت با مجادله و گریبان گیری و تشنج میان قوا مخالف هستند و همه بدانند فضای منازعه در رئوس دستگاهها برای افکار عمومی زیان بخش و ناراحت کننده است.
🔹اعتقاد راسخ دارم که دولتها باید تا روز آخر وظایف خود را انجام دهند و بعد از پایان دوره قانونی خود، امانت را با ارائه صورت وضعیت، به دولت بعدی تحویل دهند.
#سرخط 2⃣
🔴 سؤال و تفحص حق مجلس است اما توهین و دشنام جایز نیست
🔹روابط مجلس با دولتمردان باید مطابق قانون و شرع باشد، یعنی سؤال و تفحص به عنوان حق مجلس وجود داشته باشد اما توهین و دشنام و نسبتِ بدون علم به دولتمردان به هیچ وجه جایز نیست و برخی از این نسبتها حرام شرعی است.
🔹حضور وزرا در یک ماه اول آغاز به کار مجلس و ارائه گزارش از شرایط کشور، کار بسیار خوبی بود اما نباید به وزرا توهین و یا تهمتی زده شود.
🔹از برخوردهای احساسی و غیرمنطقی پرهیز شود و بیان دیدگاه و نظر مخالف متین، خردمندانه، قوی و قابل توجیه باشد.