دستور #الهی...
#انسان _۲۵۰_ساله
درآیه مبارکه سوره مائده می فرماید: «الیَومَ اَکمَلتُ لَکُم دینَکُم واَتمَمتُ عَلیکُم نِعمَتی »
این نعمت - نعمت #اسلام، نعمت #هدایت، نعمت نشان دادن #صراط_مستقیم به جامعه ی بشریت - آن وقتی تمام و کامل می شد که #نقشه_راه، برای بعد از پیغمبر هم معین باشد.
این کار را #پیغمبر درغدیر انجام دادند؛ #امیرالمؤمنین را که از لحاظ شخصیت - چه شخصیت ایمانی، چه شخصیت اخلاقی، یک فرد ممتاز و منحصر به فردی بود، منصوب کردند و مردم را به تبعیت از او موظف کردند.
این فکر پیغمبر نبود، این هدایت #الهی بود، #دستور_الهی بود، مثل بقیه ی سخنان و هدایت های نبی مکرم که همه، الهام الهی بود .
کتاب انسان ۲۵۰ ساله،ص۶۳
#جلسه_ششم
#پیامبر_اعظم
📒 @andishkadehrahmat
انتخاب #الهی_امیرالمؤمنین...
#انسان_۲۵۰_ساله
#غدیر یعنی نشان دهنده ی #جامعیت_اسلام و نگاه به آینده و آن چیزی که درهدایت و زعامتِ امّت اسلامی شرط است.
آن چیست؟ همان چیزهایی که شخصیت #أمیرالمؤمنین، مظهر آنهاست، یعنی تقوا، تدیّن، پایبندی مطلق به دین، ملاحظه ی غیر خدا و غیر راه حق را نکردن، بی پروا در راه خدا حرکت کردن، برخورداری ازعلم، برخورداری ازعقل و تدبیر، برخورداری ازقدرت عزم و اراده.
أمیرالمؤمنین را با همین خصوصیات نصب کردند.
کتاب انسان ۲۵۰ ساله، ص۶۴
#جلسه_ششم
#پیامبر_اعظم
📒 @andishkadehrahmat
شیوه ی #مطلوب اداره جامعه...
#انسان_۲۵۰_ساله
#امامت ، یعنی همان اوج معنای مطلوب #اداره_جامعه در مقابل انواع و اقسام مدیریت های جامعه که از ضعف ها و شهوات و نخوت و فزون طلبیِ انسانی سرچشمه می گیرد .
#اسلام شیوه و نسخهٔ امامت را به بشریت ارائه می کند؛ یعنی اینکه یک انسان، هم دلش از فیض هدایت الهی سرشار و لبریز باشد، هم معارف دین را بشناسد و بفهمد، هم دارای قدرت عملکرد باشد، هم جان و خواست و زندگی شخصی برایش حائز اهمیت نباشد؛
امّا جان و زندگی و سعادت انسان ها برای او همه چیز باشد .
کتاب انسان ۲۵۰ ساله، ص۶۷
#جلسه_ششم
#امامت
📒 @andishkadehrahmat
ویژگی های زمامدار #جامعه_اسلامی...
#انسان_۲۵۰_ساله
در مکتب تشیع امام و #زمامدار سیاسیِ جامعهی اسلامی باید از سوی #خدا معین و به وسیلهی پیامبر معرفی شده باشد، و باید رهبر فکری و مفسر #قرآن و آگاه از همهی رموز و دقایق دین باشد، و باید پاک و معصوم و مبرّا از هر عیب و نقیصهی خَلقی و خُلقی و نسبی باشد، و باید از دودمانی پاک و پاکدامن تولد یافته باشد.
کتاب انسان ۲۵۰ ساله، ص ۶۸
#جلسه_ششم
#امامت
📒 @andishkadehrahmat
🔔نرم افزار تلفن همراه #ویژه اخبار و بیانات رهبر انقلاب
📲نرمافزار تلفنهمراه پایگاه اطلاعرسانی دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب اسلامی (KHAMENEI.IR) با امکان دریافت بهلحظهی آخرین اخبار، رویدادها و دیگر تولیدات رسانهای مرتبط با حضرت آیتالله خامنهای در دسترس کاربران قرار دارد.
http://khl.ink/avx25
🔹از ویژگیهای این برنامه، دسترسی به تمامی سخنرانیها و پیامهای رهبر انقلاب از سال ۶۸ تاکنون به همراه امکان جستجوی #آفلاین در تلفن همراه است و کاربران سیستمعاملهای اندروید(Android) و آی.او.اس (IOS) میتوانند آن را از پیوندهای زیر دریافت کنند.
🔻دریافت مستقیم:
▪️Android: https://cafebazaar.ir/app/ir.khamenei.expressions
▪️IOS: https://itunes.apple.com/us/app/khamenei.ir/id968842773
🚨برای دریافت آخرین اخبار از تغییرات و بروزرسانیهای این نرم افزار به پیوند زیر مراجعه کنید
http://farsi.khamenei.ir/page?id=29453
اللّهُمّ وَ اجعَلنِی مِن أهلِ التَوحِیدِ وَ الإیمانِ بِکَ ... خدایا من را از اهل توحید و ایمان به تو قرار بده
➖فرازی از دعای چهل و هشتم صحیفه سجادیه
🔸امام سجاد ع این دعا را در روز عید قربان و روزهای جمعه میخواند.
🔸حتما امروز که جمعه است آن را بخوانید ...
🔶 این دعا آکنده از منطق توحیدی است. روح توحید در این مناجاتنامه موج میزند. یکی از راههایی که بتوانیم به خوبی توحید را درک کنیم توجه و تدبّر در ادعیه است؛ چون دعا کلام معصوم به عنوان «عبد» در برابر الله است.
♥️ همانطور که در عید مبعث امسال امام خامنهای از تعبیر #تعمیر_قلب استفاده کرد، باید از طریق انس گرفتن با همین دعاها تمرین توحید کنیم و قلب خود را تعمیر کنیم. دائم باید توحید را مرور کنیم و سنجهها و متغیرهای زندگی خود را بازتعریف کنیم تا سبک زندگیمان توحیدیتر شود. وگرنه همان طور که ایشان فرمودند #به_تدریج زاویه از توحید بیشتر شده و به وادی شرک میافتیم. هر چند ممکن است از اسلام اطلاعات زیادی داشته باشیم، اما منطق حاکم بر معرفتمان آرام آرام غیرتوحیدی میشود.
🌷 خدایا ما را از اهل توحید قرار بده .
🌸 @andishkadehrahmat
#سرور_آزادگان
⬅️اندیشه #لیبرالیسم، خود را داعیهدار #آزادی میداند.
🔹آزادی از نفس، 🔹 یا آزادیِ نفس، کدامیک؟
⬅️ لیبرالیسم یا اباحهگری، خود را آزاد از قیود الهی و شرعی دیدن و هیچ حرام و حلالی را برنتافتن است. حیوانیتی که برای تخلیهی خود دست به هر فسق و فجوری میزند؛ اما مگر خواهشهای نفسانی پایانی دارد. «إِلَّا ما رَحِمَ رَبِّي»
🔻آزادی لیبرالیسم، آزادیِ نفس انسان از قیود الهی و شرعیست.
✅ اما آزادی حقیقی، که رهبر آن، امام حسین بن علیست، آزادی و رهایی از نفس است. هرکس از رهبر درون خود که امر به میکند، رها شد، او آزاد است.
✳️ زمانی که او را مابین ذلت و شمشیر مخیر کردند، عزت خود برگزید و گردن به شمشیر نهاد. یعنی حقیقتی ورای جسم حسین(ع) بود که جسم حسین باید فدای آن میشد... او رهبر آزادگیست.
🔴 اگر مسلمانی با تفکر #لیبرالی ممزوج بشود، از مسیر امام حسین(ع) به دور افتاده است. انسان لیبرال، نه منکری را برمیتابد و نه معروفی را؛ راه حسین (ع)، اباحیگر نیست.
🌸 میلاد امام حسین (ع) #سرور_آزادگان جهان، مبارک باد.
جنبش مردمی رهایی از لیبرالیسم
⛔️ @NoLiberalism
-----------------------------------------------------
📡 @andishkadehrahmat
اتیاء:
https://eitaa.com/andishkadehrahmat
آی گپ :
https://iGap.net/andishkadehrahmat
🔰 سقای آب و ادب به #ادب شهره است یا به #فرهنگ؟
💠 میلاد مبارک حضرت #ابوالفضل_العباس(ع) تهنیت باد. 💐
❇️ احساس حضور او در محضر #امام_حسین(ع) که اوج آن گاهِ ورود در شریعهی فرات و ننوشیدن آب است، جلوهای بیبدیل از #ادب و وفاداری حضرت اباالفضل العباس است. هر دو از یک پدر هستند و او نیز در جنگآوری و شجاعت و... هیچ کم ندارد، اما در محضر امام خود شأن و جایگاه و منیتی برای خودش قائل نیست؛ مولایی سراسر ادب؛ و ادبِ مجسم.
✅ #ادب، برخاسته از فطرت انسانی و موجب شکفتن انسان است. مفهومی ژرف و عظیم که به تنهایی هر چهار مفهوم فرهنگ، تربیت، علم و اخلاق را در خود میگنجاند.
🔻تصور کنید چقدر محقر و نچسب و دور از ذهن خواهد بود اگر عباس بن علی(ع) را انسانی #بافرهنگ بنامیم!
🔹 #فرهنگ، روح هر جامعه و تمدنیست؛ که میتواند خوب یا بد باشد. چه بسا فرهنگ تمدنی غرق در بیادبیست... چون زنا، لواط، شرب خمر و... که فرهنگِ غالب تمدن غرب است.
❇️ اما #ادب در همان وهلهی نخست بر بیادبی خط بطلان میکشد... وجود نازنین پیامبر(ص) فرمودند: «اَدَّبَنی ربی فأحسَن تأدیبی» «رب من مرا به نیکوترین شکل تأدیب کرد.»
❇️ ادب انسان با حضور در محضر دیگری بروز مییابد. زمانی که شما در محضر کسی هستید، ادب حکم میکند کاری که برای او ناپسند است را انجام ندهید. حضور در هر جمعی، آداب خاص خودش را میطلبد. ادب حضور ما در محضر خدا که اتفاقاً دائمی و همیشگیست، چطور باید باشد؟
🔸#درک_حضور. درک کنیم که در محضر کسی هستیم.
🔸#حفظ_حضور. حضوری که درک شد، باید حفظ بشود.
🔸#درک_حدود. حضور در هر جمعی، آداب و #حدود خودش را دارد که باید شناخته شود.
🔸#حفظ_حدود. حدود شناخته شده را حفظ کنیم.
✅ اگر حضور خدا را درک کردیم، هر لحظه سعی میکنیم آن طور که او میپسندد، باشیم؛ و حدودِ حرام و حلالی که او معین کرده را درنظر داشته باشیم. مؤدب به آداب حضور، این چهار ویژگی را در خودش دارد و اوست که میتواند ظرفیتهای فطری خود را به حد اعلی برساند و شکوفا سازد.
✴️ #باادب بشویم و تمدنی مؤدب به آداب الهی بسازیم👍
📚الهام گرفته از جلسه ۱۱۱ #کرسی_نظریه_پردازی #کلبه_کرامت با موضوع فلسفه «فرهنگ» و حکمت «ادب» (اردیبهشت ۸۷ )
|ببینید:
💻 kolbeh-keramat.ir/Sessions/Single/628
📡 @andishkadehrahmat
✅ ایتا :
https://eitaa.com/andishkadehrahmat
✅ آی گپ :
https://iGap.net/andishkadehrahmat
✳️✳️حضرت آیتالله جوادی آملی (مدّ ظلّه العالی):
◀️مردم عادی عمر خود را از حرکت زمین به دور آفتاب به دست می آورند؛ مثلا کسی که میگوید من پنجاه سال عمر دارم، منظورش این است که من پنجاه سال روی زمینی زندگی کردهام که پنجاه بار به دور آفتاب گشته است؛ ولی این عمر زمین است، نه عمر کسی که بر روی آن زندگی میکند؛ مگر این که فرد مزبور در این مدت، پنجاه مرحلهی علمی و عملی را بگذراند؛ وگرنه چنین شخصی کودک پنجاهسالهای بیش نیست! دلیل ندارد که زمین به دور آفتاب حرکت کند ولی عمر این شخص زیاد شود؛ چون زندگی هر کس محصول ‹حرکت› خود اوست نه محصول حرکت دیگری. بنابراین سیرت و سنت هر کس، شناسنامه اوست و اگر کسی بدون هیچگونه حرکت علمی و عملی در مدت زندگیاش، حرکت زمین به دور آفتاب را عمر خود به حساب آورد، این وصف حال متعلق به موصوف است! اگر انسان تحولی در علم و عمل پیدا کرد، این تحول حقیقتاً محصول عمر اوست و مبنای محاسبه عمرش به شمار میآید.
▶️ @andishkadehrahmat
دریادار فدوی، فرمانده نیروی دریایی سپاه:
🔹 سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هیچ کلمهای را در ادامه خود ندارد حتی ایران. پاسداری از انقلاب اسلامی تنها پاسداری از یک کشور یا یک جغرافیا و یا یک حکومت نیست/ فارس
@andishkadehrahmat