اندیشه ما
❇️ مسئولیت زمامدار اسلامی در برابر خدا و مردم 🎙استاد سید جواد ورعی ✂️ برش هایی از متن: 🔸 امام خمی
❇️ مسئولیت زمامدار اسلامی در برابر خدا و مردم
🎙استاد سید جواد ورعی
✂️ برش هایی از متن:
🔸 فریضه امر به معروف و نهی از منکر، تکلیفی همگانی است که هم مردم نسبت به یکدیگر، هم حکومت نسبت به مردم و مهمتر از همه، مردم نسبت به حکومت و دولتمردان برعهده دارند. از آنجا که معمولا انحراف دولتمردان، بزرگتر از افراد عادی و تأثیرگذارتر از انحرافات آحاد جامعه بر سرنوشت مردم است، اهمیت امر و نهی حاکمان و نظارت بر گفتار و رفتار آنان مضاعف است. اهمیت این آموزه در عرصه «نظارت مردم بر حکومت» با دو عرصه دیگر یعنی «نظارت مردم بر یکدیگر» و «نظارت حکومت بر مردم» قابل قیاس نیست. بر همین اساس، پیشوایان دینی مردم را به گونهای تربیت کردند که خود را نسبت به سرنوشت جامعه مسئول بدانند و پیوسته رفتار زمامداران جامعه را وظیفه خویش بدانند. به گونهای که در ادوار بعدی مثل دوران سلطنت بنی امیه، معاویه از این که علی (ع) مردم را در برابر زمامداران جامعه جسور و بیباک نموده، عصبانی بود و آن را بر زبان میآورد .....
🔺 جهت مطالعه کامل این مطلب به لینک زیر مراجعه فرمایید:
https://andishehma.com/mosoliyat-zamamdar-eslami-dar-barabar-eslami/
#خدا
#مسئولیت
#مردم
🌐 تهیه شده توسط تیم اندیشه ما
🖇 مارا در شبکه های اجتماعی همراهی کنید 🙏🏻:
ایتا:
https://eitaa.com/andishemaa
تلگرام:
https://t.me/andishemaa
اینستاگرام:
https://www.instagram.com/andishemaa
May 11
◾️ روح خدا به ملکوت اعلی پیوست
◾️ رفتی ز جهان گرچه ای روح خدا
◾️ لیکن علم و مهر تو برپاست هنوز
⚫️ سالروز رحلت جانسوز امام خمینی (ره) تسلیت باد. 🖤🥀
📌 شما عزیزان میتوانید جهت استفاده از موشن گرافی آن را دانلود و در شبکه های اجتماعی خود استفاده کنید.
#رحلت_امام_خمینی
#چندرسانه
#موشن_گرافی
🌐 تهیه شده توسط تیم اندیشه ما
🖇 مارا در شبکه های اجتماعی همراهی کنید 🙏🏻:
ایتا:
https://eitaa.com/andishemaa
تلگرام:
https://t.me/andishemaa
اینستاگرام:
https://www.instagram.com/andishemaa/?hl=en
❇️ این هم یک ناراحتی و عقدهی دیگری است که ما داریم. مسئولین حوزوی مقام علمی امام را نتوانستند روشن کنند
🎙 آیت الله محمد جواد فاضل لنکرانی
✂️ برش هایی از متن:
🔻 رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار (ع) گفت: من هر چه بیشتر روی کتاب مناهج امام کار میکنم در مییابم امام این کتاب را به عنوان یک متن درسی نوشتهاند چون قلم شان در مناهج با قلم شان در کتاب البیع خیلی فرق میکند، اما در ذهن آقایان نمیآید که یک بار این مناهج را باز کنند، یا به گروهی بدهند آن را ببینند و متن درسی قرار دهند. متأسفانه در اثر این بیتوجهی مسئولین حوزه، اصلا محلی از اعراب برای مکتب قم باقی نمانده است!
🔸 به گزارش«اندیشه ما»به نقل از شبکه اجتهاد، استاد محمدجواد فاضل لنکرانی در درس خارج اصول در سخنانی پیرامون اندیشه و علمیت امام خمینی (ره) گفت: با اینکه یک دوره اصول ۲۳ ساله گفتهام و حرفهای امام را جمله به جمله به دقت مورد بررسی قرار دادهام، اما هر چه زمان میگذرد اعتقادم به علمیت امام واقعاً بیشتر میشود و هر چه بیشتر توجه میکنم به نوآوریها و حرفهای تازه امام در اصول و فقه بیشتر میرسم.
🔸 رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار (ع) با بیان اینکه حوزههای علمیه همانطور که باید با همه مردم در مسائل انقلاب و مسائل سیاسی همراه بوده و در خیلی از امور اجتماعی هم پیشگام باشد، گفت: متأسفانه در حوزههای علمیه هنوز قدر علمی امام (ره) روشن نیست. من مظلومیت علمی امام را در حوزهها میبینیم و این حرفی از روی تعصب و علاقه مفرط به امام نیست. هر چند علاقه بنده به امام مفرط است و بر این افراط هم افتخار میکنم اما این قضاوتم در مورد مسائل علمی روی تعصب نیست. روی این است که انسان میبیند مرحوم امام چه مقدار عمیق و دقیق بوده و چه مقدار حرف دارد و چقدر از معاصرین خودش جلوتر بوده، اما بهگونهای در حوزه وانمود کردهاند که امام نسبت به اقران خودش از جهت علمی عقبتر بوده است.
🔸 وی در سخنانی یادآور شد: یکی از بزرگان مشهد که از شاگردان مرحوم آیتالله خوئی بود، در اواخر عمرشان فرمودند من مجدداً یک دوره اصول شروع کردم و عدهای هم مشغول نوشتن تقریراتش هستند. گفتم در این دوره اصولتان نمیخواهید مبانی امام را بیان کنید؟ ایشان گفت مگر آقای خمینی اصول دارد؟ خیلی تعجب کردم، با اینکه شخصیتی بود که با امام و انقلاب هم بیارتباط نبود اما عین این سؤال را پرسید. گفتم این چه حرفی است که شما میزنید؟ وقتی به قم برگشتم به دفتر نشر آثار امام پیغام دادم که اصول امام را برای ایشان بفرستید. سفر بعد که خدمتشان رفتم گفت من از اصول امام هیچ خبر نداشتم. غرض آنکه متاسفانه مسئولین حوزه توجه لازم را ندارند، البته من حمل بر غفلت میکنم! چون مسئولین حوزه ما همه انقلابیاند ولی یا از این مسئله غفلت دارند یا از مبانی اصولی امام اطلاع ندارند .....
🔺 جهت مطالعه کامل این مطلب به لینک زیر مراجعه فرمایید:
https://andishehma.com/narahati-digar/
#مسئولین
#آیت_الله_محمدجواد_فاصل_لنکرانی
🖇 مارا در شبکه های اجتماعی همراهی کنید 🙏🏻:
ایتا:
https://eitaa.com/andishemaa
تلگرام:
https://t.me/andishemaa
اینستاگرام:
https://www.instagram.com/andishemaa
❇️ کنار رفتن هم از اقتضائات روحيه انقلابي است .....
🎙 استاد هادی سروش
✂️ برش هایی از متن:
🔻 واژه "روحيه انقلابي" اين روزها در ادبيات سياسي رايج است. بازار اين سخن هم اين ايام داغ است که عدهاي ميگويند براساس روحيه انقلابي آمدهايم و به هر قيمتي ميخواهيم بمانيم!
🔸 زبان حال اين افراد اينست که ميمانيم اگرچه به خاطر تصميمات خلقالساعه ما به اعتبار بينالمللي کشور آسيب برسد! ميمانيم اگرچه راهکارهاي غيرکارشناسانه ما به پول ملي آسيب بزند! ميمانيم اگرچه تورم و فقر کمر ملت را بشکند! و خلاصه ميمانيم اگرچه به دين مردم بخاطر شرائط سخت زندگي صدمه وارد شود!
آيا اين قبيل "ماندن" بخشي از روحيه انقلابي است يا "خودانقلابي پندار" بودن؟
✅جاي امام خميني خالي است که ميفرمود: "کساني که به اسلام اعتقاد دارند، به کشور اعتقاد دارند... ميخواهند اين مملکت يک سر و ساماني پيدا کند، بايد باشند" اما اين حرف را مشروط به اين شرط مهم ميکرد که "بايد از ايشان کار هم برآيد"، و بدون رودربايسي نتيجه ميگرفت "هرکدام نميتوانيد، برويد سراغ کارتان، کسي ديگر بيايد". و به آنان که احتمالا داراي يک نيت خيرخواهانه بودند ولي توان حل مشکلات را نداشتند، توصيه ميکرد سِمتي که داريد را رها کنيد و ميفرمود: "حل قضايا اين است که تا آن حدودي که امکان براي شما هست خدمت بکنيد. آن حدودي که امکان برايتان نيست، خوب معذوريد."
✅چرا وقتي مردم ميبينند و خودتان هم ميبينيد که کاري از شما برنميآيد، کنار نميرويد؟
شما که در مديريتِ امور اوليه مردم مانند اداره برخي نانواييها بگونهاي ماندهايد که امامان جمعه همسويتان صدايشان درآمده است! و شمايي که در نگه داشتن قيمت مرغ زمينگير شدهايد! و يا در کنترل قيمتِ خريد و اجاره مسکن طبق سالهاي گذشته کاملا ناتوانيد، چه ادعايي داريد؟
شما با چه رويي از مردم درخواست تحمل فشار براي پنج سال آينده را مطرح ميکنيد؟
اگر نيت خير هم داشتيد که ميتوانيد و ميآييد و قضايا را سر و سامان ميدهيد، ولي امروز روشن شد که نميتوانيد، حالا ديگر تکليفي نداريد.
✅اگر به فرمايشات امام(ره) بيارادت هستيد! لااقل به سيره اميرالمؤمنين(ع) توجه کنيد، آن علي(ع) که در تاريخ اسلام به اعتراف دوست و غير دوست روحيه انقلابي از آنِ او و ياران مخلصش چون مالک اشتر و عمار و ميثم و... بوده و خواهد بود.
امام علي(ع) به مقتضاي همان روحيه انقلابي در تمام سختيهاي صدر اسلام کنار پيامبر رحمت(ص) بود ولي بعد از پيامبر خدا (ص) به مقتضاي صلاح اسلام و امت اسلام کنار رفت درحاليکه به تعبير استاد مطهري، دو اهرم براي "ماندنِ تحميلي" داشت؛ يکي مجاهدات گذشتهاش و ديگري ظلمي که در حق همسرش حضرت فاطمه(س) روا داشته شد! اما علي(ع) داراي روحيه انقلابي واقعي است نه شعاري و رسانهاي! بدين جهت براي بودن و ماندن ولو به قيمت آسيب به دين و ملت، لحظهاي درنگ نميکند. بله روحيه انقلابي او از فضاي حُب نفس و رياست طلبي و رانت خواري و تملق گوئي به صاحبان قدرت کاملاً دور بود .....
🔺 جهت مطالعه کامل این مطلب به لینک زیر مراجعه فرمایید:
https://andishehma.com/kenar-raftan-az-eghtezaat-rohiye-enghelabi/
#امام_خمینی
#انقلاب
#هادی_سروش
🖇 مارا در شبکه های اجتماعی همراهی کنید 🙏🏻:
ایتا:
https://eitaa.com/andishemaa
تلگرام:
https://t.me/andishemaa
اینستاگرام:
https://www.instagram.com/andishemaa
❇️ آیت الله سیستانی در امور عراق دخالت نمی کند بلکه نظارت می کند.
🎙 استاد سیدجواد شهرستانی
✂️ برش هایی از متن:
🔻 ما مکتب نجف داریم و مکتب قم و مکتب مشهد که اخیراً بعد از مرحوم میرزای اصفهانی تشکیل شد؛ من معتقدم آیت الله سیستانی شخصیتی است که این سه مکتب را از نزدیک دیده و درباره آنها حرف دارد. انتقادها و عبارتهایی که به عنوان تعریض به ایشان نسبت داده میشود، جزو امتیازات ایشان است. آنها میگویند «مرجعیت ساکت»! بله ساکت است اما با سکوتش توانست آمریکاییها را اخراج کند و این فتوای جهاد را بدهد. مگر ائمه ما چگونه صحبت میکردند؟ مراجع ما ادامه دهنده آن خط هستند. آنها به عنوان تعریض میگویند «ساکت» و می خواهند بگویند آقای سیستانی فقط چند مسئله شرعی میگوید اما این جهاد کفایی را چه کسی اعلام کرد؟ همین مرجعیت ساکت بود و همه آمدند زیر این پرچم.
🔸 ما باید ببینیم آیت الله سیستانی در جامعه چه کرده و اثرش چیست؟ ایشان در چند محور، نقش اساسی ایفا کردند. یکی مسئله قانون اساسی عراق بود که اگر ایشان نبود، آمریکایی ها قانون اساسی عراق را نوشته و به خورد مردم داده بودند. اما اولین کاری که ایشان کرد، این بود که گفت: «عراقیها خودشان باید قانون اساسی خودشان را تدوین کنند و هر عراقی یک رأی دارد.» فقط همین مقدار صحبت کردند و البته تبعاتی هم داشت که اخضر ابراهیمی نماینده وقت سازمان ملل در امور عراق آمد که جریانش مفصل است که نتیجۀ همان دو جمله آیت الله سیستانی این شد که آمریکاییها در پروژه خود یعنی تحمیل قانون اساسی به مردم عراق شکست خوردند.
🔸 در خصوص فتوای جهاد کفایی هم می فرمودند: یکبار نشسته بودم، احساس کردم همه چیز که ساختیم، از بین رفت. همه کارهایمان از بین رفت. زیرا داعشی ها از موصل حرکت کردند و تا نزدیکیهای بغداد رسیدند. ایشان میفرمودند من متوسل به حضرت ولیعصر (عج) شدم و گفتم از دست من چیزی برنمی آید. آنها در یک هفته رسیده بودند. در عین حال روش آقای سیستانی همان مرجعیت ساکت و صامت است و حتی با آمریکایی ها مبارزه منفی را در پیش گرفتند اما در این قضیه، وارد شدند و آن فتوا را دادند. یا جریان کردها را ملاحظه کنید. ایشان قصه کردها را با یک حرکت حل کردند. همه هم نگران بودند که چه میشود. ایشان دو کلمه فرمودند؛ گفتند هرچه انجام میشود، در چارچوب قانون اساسی باشد. خلاف قانون اساسی مشروعیتی نخواهد داشت.
🔸 از نظر سلوک شخصی و جنبه های رفتاری آیت الله سیستانی هم باید عرض کنم که بعید میدانم ایشان از نظر مطالعه در بین مراجع نظیر داشته باشد؛ اگر هم بوده من اطلاع ندارم. از نظر سلوک رفتاری، ایشان همیشه بزرگان را الگوی خود قرار داده است و یکی از مهمترین مسائلی که معتقدم در زندگی مرجعیت در عراق مؤثر بود، همین روش برخورد ایشان با مردم است. یادم می آید یک سال ایشان برای علمای تهران پیام فرستادند. آن پیام خیلی مهم بود. ایشان خطاب به علمای تهران فرموده بودند: «مردم دینشان را از علما گرفته اند. روحانیت بوده که دین و معنویت را در جامعه تحکیم کرده است؛ اما با چه روشی؟ با برخورد و عملکرد شما بوده است. آن عملکردها بوده که تأثیر خود را در جامعه گذاشته و مردم به روحانیت و دین و مذهب علاقه پیدا کرده است. الان من شنیدهام که ماشینهای آخرین سیستم سوار میشوید. در خانه های آنچنانی زندگی می کنید. من نمیگویم از راه حلال نبوده است. شما لابد از راه شرعی آورده اید. نمی خواهم در اینها تشکیک کنم اما روحانی نباید اینطور زندگی کند. روحانی باید وضع عمومی مردم را مراعات کند.» میخواهم بگویم برخوردها و سبک زندگی خیلی مؤثر است. یعنی اگر اکنون شما به خانه ایشان بروید، می ببینید فرش و زندگی ایشان چگونه است و چقدر ساده زندگی می کنند ......
🔺 جهت مطالعه کامل این مطلب به لینک زیر مراجعه فرمایید:
https://andishehma.com/ayatollah-dar-omor-iraq-dekalat-nemikona-nezarat-mikonad/
#عراق
#نظارت
#آیت_الله_سیستانی
#سیدجوادشهرستانی
🖇 مارا در شبکه های اجتماعی همراهی کنید 🙏🏻:
ایتا:
https://eitaa.com/andishemaa
تلگرام:
https://t.me/andishemaa
اینستاگرام:
https://www.instagram.com/andishemaa
❇️ بسته شدن درب مساجد را در علل زیر بجوئید!
🎙 استاد هادی سروش
✂️ برش هایی از متن:
🔻 «اندیشه ما» به نقل از خبر فوری، نماینده ویژه رئیسی در امور روحانیت: باید خون گریست؛ از ۷۵ هزار مسجد، درب ۵۰ هزار مسجد بسته است
🔸 حاج ابوالقاسم دولابی نماینده ویژه رئیس جمهور در امور روحانیت با اشاره به اوضاع نامناسب زیرساختهای دینی و فرهنگی در کشور و خلوت و خالی شدن برخی از مساجد در کشور اظهار داشت: متاسفانه دولتهای ما در گذشته کارنامه خوبی در حمایت از نهادهای دینی بر جای نگذاشته اند و امروزه از بین حدود ۷۵ هزار مسجد در کشور، درب تعداد ۵۰ هزار مسجد بسته است که این فاجعهای است که باید بر آن خون گریست.
🔸 حجت الاسلام و المسلمین هادی سروش در یادداشتی آورده است: «نماینده ویژه رئیس جمهور در امور روحانیت می گوید: امروزه از بین حدود ۷۵ هزار مسجد در کشور، درب تعداد ۵۰ هزار مسجد بسته است که این فاجعهای است که باید بر آن خون گریست!
اعتراف نگران کننده ای است! در شب قدر ماه رمضان در یک سخنرانیِ رسانه ای تقدیم داشتم؛ «خروجی دین» عامل اصلی «خروج از دین» است. مردم وقتی به خروجی دین نگاه می کنند نسبت به ورود به دین و یا خروج از دین تصمیم می گیرند.
روا نیست که تمام توجه به دشمنیِ دشمن باشد و از جریانات داخلی غفلت شود. اگر خروجی تریبون ها و شخصیت های دینی یکی از موارد سه گانه ذیل باشد، دین داری تضعیف می شود و به قول این ایشان «درب مساجد بسته می شود.»
علت اول: تحقیر انسان ها به نام دین!
یکی از نظریه پردازان قدرت در جامعه می نویسد: «دوست داشتن وطن؛ امر کوچکی است که در برخی از حیوانات هم دیده می شود». خوب این تعبیرات چه بر سر رابطه مردم با دین می آورد؟
یا یکی از اعضای مجلس خبرگان می گوید: «بی حجاب در بند شهوات دیگران است».
یا خود همین نماینده رئیس جمهور در سخنرانی در قم گفته: «تامین مالی زنان، عامل طغیان در خانواده است». خوب اینها چه اثری بر دینداری بخش بزرگی از جامعه می گذارد؟
علت دوم: تحریف مفاهیم دینی و عرضه آن به عنوان آموزه های دینی!
مرحوم علامه طباطبایی در المیزان می نویسد: «تصرف در تعالیم دینی موجب نابودی انسانیت و دین می شود»؛ یعنی اگر ما آموزه های دینی را تحریف کنیم دین، انسانیت و اخلاق را نابود می کند.
مثلا واژه دینی «کفر» ، «ارتداد» و یا «محارب» را که تحقق آن در یک فرد دارای شرائط بسیار دشوار و نادری است، تحریف می کنند و به مسلمان تهمتِ کافر، مرتد و محارب می زنند! یا آموزه دینی «امربه معروف ونهی از منکر» را آنگونه تحریف می کنند که موجب دین گریزی بخش بزرگی از جامعه می شود! یا آموزه ای مانند عدالت در اسلام را آنگونه تحریف می کنند که برای توجیه فساد در قدرت حاکم می گوید: در حکومت علی هم فساد وجود داشته است. یعنی به جای حل مشکل، موجب بدبینی به امام علی(ع) می شود .....
🔺 جهت مطالعه کامل این مطلب به لینک زیر مراجعه فرمایید:
https://andishehma.com/abste-shodan-darb-masajed-ra-dar-ellal-zir-bejiiid/
#هادی_سروش
#یادداشت
#مسجد
#حاج_ابوالقاسم_دولابی
🖇 مارا در شبکه های اجتماعی همراهی کنید 🙏🏻:
ایتا:
https://eitaa.com/andishemaa
تلگرام:
https://t.me/andishemaa
اینستاگرام:
https://www.instagram.com/andishemaa
❇️ مقصود امام (ره) و شهید مطهری از جمهوری اسلامی حکومت روحانیون نبود
🎙 استاد علی مطهری
📌 پرسش و پاسخی کوتاه
✂️ برش هایی از متن:
♦️ «اندیشه ما» به نقل از خبر فوری، نماینده ویژه رئیسی در امور روحانیت: باید خون گریست؛ از ۷۵ هزار مسجد، درب ۵۰ هزار مسجد بسته است
🔻 به نظر شما چرا امام وارد عرصه سیاست شدند و اساسا چه نیازی بود که ایشان به رغم مخالفت برخی روحانیون وارد این عرصه شوند؟
🔸 یک امتیاز امام خمینی(ره) این بود که مرجع تقلید و اسلام شناس بودند و وظیفه خود را تشخیص میدادند. ایشان صرفا به بیان دین نزد مردم اکتفا نمیکردند بلکه وظیفه اجتماعی و سیاسی خود را که از اسلام نشأت میگرفت انجام میدادند و این طور نبود که به مرجع بودن دلخوش باشند و کاری به تحولات اجتماعی و سرنوشت جامعه نداشته باشند. در مواردی احساس میکردند که باید اظهار نظر کنند و وارد میدان شوند، احساس میکردند که حکومت در مسیر خلاف جهت اسلام حرکت میکند و خود را موظف به امر به معروف و نهی از منکر میدانستند. این است که ورود ایشان به مسائل اجتماعی و سیاسی صرفاً یک تفنن و حاشیه نبود بلکه یک متن بود. ایشان به عنوان یک مرجع تقلید احساس میکردند وظیفهای دارند و باید آن را انجام دهند ولو اینکه ممکن است جایگاه اجتماعی و حتی جان ایشان را به خطر بیندازد، همان طور که تا مرز اعدام هم پیش رفتند.
🔻 پس از وقایع سال ۱۳۴۲؟
🔸 بعد از قضایای پانزده خرداد که ایشان بازداشت بودند، همراه برخی علمایی که مسیر ایشان را طی میکردند در معرض اعدام قرار گرفتند. در آن مقطع سایر مراجع و علمای شهرستانها وارد شدند و دخالت کردند و رژیم شاه جرات این کار را پیدا نکرد.
🔻 به نظر شما نگاه امام به حاکمیت ،حاکمیت روحانیت بود یا اندیشه سیاسی و دین ؟
🔸 اساساً مقصود امام و شهید آیتالله مطهری از جمهوری اسلامی حکومت روحانیون نبود. بارها امام و همین طور شهید مطهری تاکید داشتند که جمهوری اسلامی حکومت روحانیون نیست و در صحبتهای شهید مطهری زیاد میبینیم که ایشان میگویند روحانیون حتی در جمهوری اسلامی پستهای اجرایی دولتی را اشغال نکنند و به وظیفه اصلی خودشان که تبلیغ دین و بالا بردن معارف مردم و نظارت بر دولتهاست بپردازند و همیشه در کنار مردم ودر مقابل دولتها باشند و دولتی نشوند؛ گرچه بعدها به این توصیه عمل نشد و روحانیون در خیلی جاها مثل ریاست جمهوری، پستهای دولتی را اشغال کردند. البته پستهای قضایی و نمایندگی مجلس دولتی محسوب نمیشوند چون شأن روحانیت است. مقصود این بود که این طور نباشد که روحانیت دولت را در دست بگیرد، بلکه میبایست در کنار مردم باشد و دولتها را هدایت کند و آنجایی که باید از دولت انتقاد کند این قدرت را داشته باشد. اصولاً روحانیت شیعه در طول تاریخ همیشه ازنظر اجتماعی متکی به مردم بوده و از نظر روحی و معنوی به خدا متکی بوده است. تز امام خمینی و شهید مطهری هم همین بود که این استقلال روحانیت شیعه محفوظ بماند. ولی عملاً این طور نشد و تلقی مردم تا حد زیادی این است که نظام جمهوری اسلامی حکومت روحانیون شده است و این باید اصلاح شود .....
🔺 جهت مطالعه کامل این مطلب به لینک زیر مراجعه فرمایید:
https://andishehma.com/maghsod-emam-hokomat-rphaniyat-nabod/
#علی_مطهری
#شهید_مطهری
#روحانیون
#امام_خمینی
🖇 مارا در شبکه های اجتماعی همراهی کنید 🙏🏻:
ایتا:
https://eitaa.com/andishemaa
تلگرام:
https://t.me/andishemaa
اینستاگرام:
https://www.instagram.com/andishemaa
❇️ امام(ره) به رأی مردم معتقد بود نیازمندیم با ابعاد شخصیت حضرت امام(ره) آشنا شویم
🎙 رهبر انقلاب اسلامی
✂️ برش هایی از متن:
🔸 به نظر من نسلهای جدید این کشور به آشنایی بیشتر با امام بزرگوار نیازمندند، ما قدیمیها هم همینطور.
🔸 همه ما نیازمندیم با ابعاد این شخصیت چندبعدی و باعظمت بیشتر آشنا شویم. این امر در پیشرفت و ادامه راه کمک خواهد کرد.
🔸 اولین نکته این است که امام از سرآمدان تاریخ ماست نه فقط از سرآمدان روزگار ما. در میان بزرگان و اشخاص باعظمت برخی یک سروگردن از بقیه برترند و اینان سرآمد نام میگیرند.
🔸 سرآمدان را نمیشود از حافظه تاریخ حذف کرد و این نکته مهم مورد توجه ماست. آنان را نه میشود حذف کرد و نه تحریف.
🔸 رسانههای تبلیغاتی که روزبهروز مجهزتر میشوند میتوانند شب را روز و روز را شب معرفی کنند و چهرههای منور را هم بد جلوه دهند اما این کف روی آب است. خورشید زیر ابر باقی نمیماند.
🔸 ابعاد شخصیت امام بزرگوار ما از ابن سینا و شیخ طوسی وسیعتر است. خصوصیاتی که در شکلگیری این شخصیت دخالت دارند به مراتب بیشتر از خصوصیات آن شخصیتهای برجسته و سرآمدی است که یاد کردیم.
🔸 امام هم در ایمان و تقوا سرآمد است، هم در استحکام شخصیت و قوت اراده، هم در قیام برای خدا و سیاستورزی انقلابی و ایجاد تحول در نظام بشری سرآمد است و اینها همه تنها در امام بزرگوار جمع است.
🔸 امام را هیچکس نمیتواند از حافظه تاریخ پاک کند نه امروز و نه در قرنهای آتی. شاید چند صباحی دروغپردازی و تحریف شخصیت شود اما این خورشید را نمیتوان پشت ابر نگه داشت.
🔸 امام سه تحول بزرگ به وجود آورد؛ یکی در سطح کشور ایران، یکی در سطح امت اسلامی و یکی در سطح جهان. این سه تحول هیچکدام سابقه ندارد و شاید در آینده هم شبیه اینها را نتواند انسان پیشبینی کند که به وجود آید.
🔸 تحول در سطح کشور به وجود آمدن انقلاب اسلامی بود. این انقلاب یک ساخت سیاسی سلطنتی را درهم شکست و مردمسالاری را جایگزین آن کرد. این انقلاب یک نظام دستنشانده و ذلیل در برابر قدرتها را از میدان خارج کرد و یک نظام مستقل و متکی به عزت ملی را جایگزین آن کرد ......
🔺 جهت مطالعه کامل این مطلب به لینک زیر مراجعه فرمایید:
https://andishehma.com/emam-be-taye-mardom-motaghed-bod/
#امام_خمینی
#رهبر_انقلاب
#آیت_الله_خامنه_ای
🖇 مارا در شبکه های اجتماعی همراهی کنید 🙏🏻:
ایتا:
https://eitaa.com/andishemaa
تلگرام:
https://t.me/andishemaa
اینستاگرام:
https://www.instagram.com/andishemaa