❤️🌱
برای تمامِ روزها هم این بیت از نظامیِ عزیز رو
مرور کنیم، بر همهی ما واجبه:
«امیدم هست کاین سختی پسین است
دلم زین پس به شادی بر یقین است»
امیدوار بمان😀
شبتون بخیر رفقا 🌛
خلاصه کتاب: #برقراری_آرامش_در_کلاس_درس
📚#فصل_سوم_قسمت_اول
📝راهبردها و تکنیکهای اساسی
🍃چگونه کنترل کلاس را به دست بگیریم و حفظ کنیم؟🍃
هرچه راهبردهای بیشتری برای به دست گرفتن کنترل کلاس در دسترس داشته باشید؛ احساس اعتماد به نفستان افزایش خواهد یافت. زمانی که کارها درست پیش نمیروند، میتوانید این رویکرد ها را یکی پس از دیگری امتحان کنید تا به چیزی دست یابید که به دردتان میخورد.
✨ ۱.یاد بگیرید که وضعیت کلاس را بخوانید: توانایی خواندن وضعیت کلاس یعنی استفاده از مهارت انعطاف پذیری که در فصل ۱ به آن اشاره شد. این مهارت بسیار ظریف و کسب آن از طریق تجربه آسانتر است. باید در طول درس، قضاوتهایی فوری در مورد اینکه رویکردتان تا چه حد مفید است انجام دهید. شاید لازم باشد که فعالیتهای یک درس را به گونهای تغییر دهید که برای حالت روحی کلاستان مفیدتر باشد.
✨۲. منتظر سکوت بمانید:
تا دانش آموزانتان کاملاً ساکت نشدهاند و توجهشان معطوف به شما نشده است، نباید تدریس را شروع کنید. اگر به دانش آموزان اجازه بدهید همزمان با تدریس شما با یکدیگر صحبت کنند در واقع به آنها میگویید « به صحبت ادامه بدهید، برای من اهمیتی ندارد.»
در تلاش برای برقراری سکوت بهتر است از تکنیکهای غیر کلامی به جای کلامی استفاده کنید. به این صورت فشاری که بر معلم وارد میشود، کاهش مییابد و همچنین صدای دیگری به کلاس اضافه نمیشود. هیچ چیز بدتر از این نیست که معلمی سر کلاس فریاد بزند: « ساکت! ساکت باشید!» این کار نشان میدهد که دانش آموزان کنترل اوضاع را در دست دارند نه معلم!
✨۳. از علایم استفاده کنید:
ایدهای که در پس استفاده از علایم وجود دارد این است که دانش آموزان را راهنمایی کنید رفتاری را که میخواهید، نشان دهند نه اینکه بگذارید ابتدا رفتار اشتباه را انجام دهند سپس آنها را ببخشید و مجازات نکنید. میتوانید از علایم برای هر رفتاری که به طور مرتب تکرار میشود استفاده کنید.
مثال: پاسخ به سوالات
هر سوالی را که مربوط به همهی کلاس میشود با این عبارت آغاز کنید: «هرکس جواب این سوال را میداند دست خود را بلند کند.» با این کار انتظار رفتاری خود را مشخص کردهاید و بر واکنش نادرست (بلند گفتن جواب سوال) غلبه کردهاید.
✨۴. منطقی باشید اما با آنها بحث نکنید:
تا جایی که شما با دانش آموزانتان رفتاری منطقی داشته باشید و انتظارات غیر معقولی از آنها نداشته باشید در واقع نیازی نخواهد بود با آنها بحث کنید. این کاملاً منطقی است اگر از دانشآموزان بخواهید در حالی که کار مورد نظر را توضیح میدهید آنها سکوت کامل اختیار کنند. البته تا وقتی که نخواهید ۲۰ دقیقه بدون وقفه صحبت کنید.
منطقی است که از دانش آموزان بخواهید کار نوشتاری خود را در سکوت انجام دهند، البته تا وقتی که انتظار نداشته باشید آنها یک جلسه کامل کلاس را بدون هیچ استراحتی کار کنند.
•••🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿•••
🌐انجمن علمی پژوهشی علوم تربیتی پردیس علامه طباطبایی ارومیه
🆔@anjoman_ebtedayi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالروز_شهادت
▪️کنج زندان چه بلائی به سرت آوردند
▪️چه بلائی به سر چشم ترت آوردند
▪️شدی آزاد دگر از قفس تاریکت
▪️ولی افسوس که بی بال و پرت آوردند
🏴شهادت غریبانه ومظلومانه
حضرت امام موسی کاظم
علیه السلام تسلیت باد
☑️ @vaslekhooban
💠 غرفهی استان آذربایجان غربی
"جشنواره های اجتماعی"(قسمت خواهران)
✅ (جشنواره نشریات کشوری،انجمن ها و کانونها)
✅ رَسش قلم،رویش حرکت
مکان: خوزستان،درفول
زمان: بهمن ماه ۱۴۰۲
🔰 کانال اخبار دانشگاه فرهنگیان استان آذربایجان غربی
🆔 @ag_cfu
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🆔@anjoman_ebtedayi
به موقع آمدن و به موقع رفتن وظیفه است،
دیر آمدن و دیر رفتن بی نظمی است،
دیر آمدن و زود رفتن خیانت است،
زود آمدن و دیر رفتن ایثار است.
#شهید_بهشتی
🌐انجمن علمی پژوهشی علوم تربیتی پردیس علامه طباطبایی ارومیه
🆔@anjoman_ebtedayi
خلاصه کتاب: #برقراری_آرامش_در_کلاس_درس
📚#فصل_سوم_قسمت_دوم
📝راهبردها و تکنیکهای اساسی
🍃چگونه کنترل کلاس را به دست بگیریم و حفظ کنیم؟🍃
✨۵. از جملات خبری استفاده کنید نه پرسشی:
بهترین رویکردی که یک معلم میتواند اتخاذ کند این است که از جملات خبری در مورد چیزهایی که لازماند استفاده کند نه سوالاتی در مورد چیزهایی که لازم نیستند.
مثلاً «چرا کارت را انجام نمیدهی؟» تبدیل میشود به «میخواهم که همین الان کارت را شروع کنی تا بتوانی سر ساعت کلاس را ترک کنی.»
«چرا گوش نمیکنی؟» تبدیل میشود به «لطفاً همه اینجا را نگاه کنید و گوش بدهید.»
✨۶.هدف و محدودیت زمانی تعیین کنید:
بچهها عاشق این هستند که هدف مشخصی داشته باشند و به سوی آن حرکت کنند. تعیین هدف به شما کمک میکند حس رقابت طبیعی بچهها را تحت کنترل درآورید. اینکه هدف روشنی داشته باشید که در زمان مشخصی به آن برسید کمک میکند نوعی احساس فوریت ایجاد شود و به کار سرعت ببخشد. اهداف همچنین به دانش آموزانی که توانایی پایینتری دارند کمک میکند که احساس کامیابی داشته باشند. زمانی که معلم از دانش آموزان میخواهد ۵ کلمه را در عرض ۳ دقیقه بگویند، حتی کمتوانترین دانشآموزان هم میتوانند این کار را انجام دهند.
به این نکات در تعیین اهداف دقت کنید:
اهداف را مناسب کلاس و بچهها تعیین کنید.
اهداف کوتاه و مشخص تعیین کنید تا بیشترین تاثیر را بگیرید.
از موسیقی استفاده کنید تا به کار سرعت و فوریت بدهید.
اطمینان حاصل کنید که پاداش اهداف برای دانش آموزان جذاب باشد.
✨۷. شوخ طبع باشید:
معلمانی که میتوانند دانش آموزان خود را بخندانند و در زمان مناسب با آنها بخندند بدون شک میتوانند رابطه خوبی با کلاس ایجاد کنند. شوخ طبعی علاوه بر اینکه اثرات مفیدی بر دانش آموزان دارد میتواند هنگام به وجود آمدن تنش در کلاسهای دارای مشکلات رفتاری، وقفهای ایجاد کند. اگر بتوانید یاد بگیرید زمانی که کارها درست پیش نمیروند یا برای اینکه تدریس شما جالبتر شود، بخندید احساس بهتری خواهید داشت.
✨۸. خود را جای آنها بگذارید:
اگر مجبور شوید با بدرفتاریهای مداوم سر و کله بزنید ممکن است قدرت قضاوت منطقی خود را از دست بدهید. ممکن است کم کم احساس کنید که دانش آموزان تعمداً رفتار نامناسبی نشان میدهند و نسبت به شما خصومت شخصی دارند. این احساس به نوبه خود منجر به نشان دادن واکنشهای شدید در مقابل بد رفتاریهای تقریباً کم اهمیت میشود. این توانایی را کسب کنید که از خود فراتر بروید و آنچه را در کلاستان اتفاق میافتد از زاویه دید دانش آموزان ببینید. معلمی ژرف اندیش باشید که کارهای خود را نقد میکند و این همهی جنبههای کار شما را تحت تاثیر قرار خواهد داد. زمانی که به نظر میرسد یک فعالیت یا یک جلسهی درس خوب پیش نمیرود گذاشتن خودتان به جای بچهها تکنیک بسیار مفیدی است. با دیدن موقعیت از زاویه دید کلاس، احتمالا در مییابید که چه چیزی در کلاس منجر به رفتار نامناسب شده است.
•••🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿•••
🌐انجمن علمی پژوهشی علوم تربیتی پردیس علامه طباطبایی ارومیه
🆔@anjoman_ebtedayi
✨🌺سلام بر مبعث، پیام خیزش انسان، از خاک تا افلاک !
✨🌺سلام بر مبعث، انفجار نور و ظهور همه ارزشها در صحنه حیات بشر !
✨🌺عید سعید مبعث، آغاز راه رستگاری و طلوع تابنده مهر هدایت و عدالت، مبارک باد.
🌷💐🌷💐🌷💐🌷💐🌷
🌐انجمن علمی پژوهشی علوم تربیتی پردیس علامه طباطبایی ارومیه
🆔@anjoman_ebtedayi
📚 اختلالات یادگیری
📝اصطلاح اختلالات یادگیری (Learning Disability) برای اولین بار در سال ۱۹۶۲ توسط ساموئل کرک (Samuel Alexander Kirk) روانشناس آمریکایی مطرح شد. او این اصطلاح را برای دانشآموزانی به کار میبرد که ضریب هوشی متوسط یا بالاتر از متوسط داشتند، اما در یادگیری برخی موضوعات و مفاهیم درسی دچار مشکل بودند و از نظر درسی در سطحی که از آنها انتظار میرفت، قرار نداشتند.
📝اختلالات یادگیری میتواند ناشی از عوامل مختلفی مانند عوامل محیطی، ژنتیکی، مشکلات در هنگام تولد یا ساختار و عملکرد مغز باشد. این اختلالات عملکرد مغز را به گونهای تغییر میدهند که فرآیندهای شناختی مربوط به یک یا چند حوزهی یادگیری را تحت تأثیر قرار میدهند. از جمله مهمترین و رایجترین انواع اختلالات یادگیری، میتوان به سه اختلال خواندن، دیکتهنویسی و ریاضی اشاره کرد.
📝 در این جا به معرفی سه کتاب از دکتر مصطفی تبریزی در زمینهی مدیریت و بهبود سه اختلال یادگیریِ خواندن، نوشتن و ریاضی میپردازیم.
🌐انجمن علمی پژوهشی علوم تربیتی پردیس علامه طباطبایی ارومیه
🆔@anjoman_ebtedayi
📚#معرفی_کتاب
درمان اختلالات خواندن
✨اختلالات خواندن یا نارساخوانی (Dyslexia) یک از شایعترین اختلالات یادگیری در دانشآموزان ابتدایی است. دانشآموزی که اختلال خواندن دارد معمولا در یادگیری و شناسایی حروف، سرعت و دقت در خواندن و درک مطلب، دچار مشکل میشود.
✨ از سویی دیگر با توجه به این که ناتوانی در خواندن، روی یادگیری بقیه دروس مانند دیکته، ریاضی و علوم نیز تأثیر میگذارد، میتوان این اختلال را به عنوان مهمترین اختلال یادگیری در نظر گرفت.
✨کتاب “درمان اختلال خواندن” نوشتهی دکتر مصطفی تبریزی و علیرضا تبریزی، کتابی بسیار کاربردی در زمینهی اختلال نارساخوانی است که شامل راهکارهای ساده و اثربخش، تمرینات متعدد، اصولی و مرحله به مرحله برای معلمان و والدین است.
✨ دکتر مصطفی تبریزی در این کتاب به بررسی ویژگیها و علائم دانشآموزان نارساخوان پرداخته است. سپس انواع اختلالات خواندن را معرفی میکند و راهکارهایی عملی را برای بهبود یا درمان هر یک از این اختلالات ارائه میدهد.
🌐انجمن علمی پژوهشی علوم تربیتی پردیس علامه طباطبایی ارومیه
🆔@anjoman_ebtedayi
📚#معرفی_کتاب
درمان اختلالات ریاضی
✨یکی از انواع اختلالات یادگیری در دانشآموزان، اختلال یادگیری ریاضی (Dyscalculia) است که به معنای ناتوانی در درک مفاهیمِ ریاضیاتی و محاسباتی است. اغلبِ دانشآموزانی که دچار این اختلال هستند در یادگیری مفاهیم کلیدی مانند “کوچکتر و بزرگتر”، تشخیص نمادهای ریاضی مانند جمع و منها، شناخت جهتها، حل مسألهها و محاسبات سادۀ ریاضی با مشکل روبرو هستند.
✨کتاب “درمان اختلالات ریاضی” که توسط دکتر مصطفی تبریزی و با همکاری نرگس تبریزی و علیرضا تبریزی نوشته شده است، کتابی است پرمحتوا و کاربردی که با زبانی ساده، اطلاعات ارزشمندی را در رابطه با اختلالات ریاضی و نحوهی درمان آن به والدین و معلمان ابتدایی، ارائه میدهد.
✨در این کتاب، نویسندگان ابتدا به معرفی اختلال یادگیری، و به طور خاص، اختلالات ریاضی، مشکلات و علائم آن میپردازند. سپس راهکارهای عملی برای درمان این اختلال ارائه میدهند و در ادامه نگاهی کوتاه به مبانی نظری در زمینهی اختلالات ریاضی میاندازند. نقد کتاب ریاضی اول دبستان، بررسی مفاهیم ریاضی دوم دبستان و ارائهی پرسشنامهها و تمریناتی در رابطه با اختلالات یادگیری ریاضی، از قسمتهای دیگر این کتاب هستند.
🌐انجمن علمی پژوهشی علوم تربیتی پردیس علامه طباطبایی ارومیه
🆔@anjoman_ebtedayi
📚#معرفی_کتاب
درمان اختلالات دیکتهنویسی
✨اختلالات مربوط به دیکتهنویسی که یکی از حالتهای خاص آن نارسانویسی (Dysgraphia) است از رایجترین اختلالات یادگیری در دانشآموزان است. این اختلال به مشکلاتی در مهارتهای نوشتاری مربوط میشود.
✨اغلبِ دانشآموزانی که دچار این اختلال هستند دستخطهای نامرتبی دارند، کلمات را به صورت مبهم و ناخوانا مینویسند، سرعت پایینی در نوشتن دارند، برخی از کلمات و حروف را جا میاندازند، در دیکتهنویسی نیز ضعیف عمل میکنند و اغلب در حین نوشتن، بدن آنها زاویه مناسبی نسبت به قلم و دفتر ندارد.
✨کتاب “درمان اختلالات دیکته نویسی” به نویسندگی دکتر مصطفی تبریزی، علیرضا تبریزی و نرگس تبریزی، با ارائهی تکنیکهای کاربردی و مؤثر به معلمان و والدین کمک میکند تا این اختلال را در فرزند یا دانشآموز خود مدیریت کنند.
✨این کتاب برای تمام انواع غلطهای املایی، راهکارها و تمریناتی را پیشنهاد میدهد که به دانشآموز کمک میکند نتایج بهتری را دیکته و نوشتن کسب کند.
✨ این کتاب شامل ۲۸ نوع تمرین و فعالیت در قالب بازی، نمایش و داستان است که هر یک از آنها با هدفی خاص و به منظور رفع اختلالات دیکتهنویسی طراحی شدهاند.
🌐انجمن علمی پژوهشی علوم تربیتی پردیس علامه طباطبایی ارومیه
🆔@anjoman_ebtedayi
#راهپیمایی
« راهپیمایی بیست و دوم بهمن در جهان یک پدیده بی نظیر است.»
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🌺از شما دانشجویان عزیز بومی ارومیه ،دعوت بعمل می آید در مراسم راهپیمایی دشمن شکن یوم الله ۲۲بمهن ماه شرکت نموده و همه با هم بار دیگر با آرمان های والای امام خمینی (ره)، شهدا و مقام عظمای ولایت تجدید بیعت نماییم.
⏱ زمان: یکشنبه ۲۲ بهمن ماه ۱۴۰۲
ساعت ۹:۳۰ صبح
حرکت از پردیس علامه طباطبایی
🎈 شرکت کنندگان در راهپیمایی ساعت ۹صبح در پردیس حضور به هم رسانند.
📍حرکت اتوبوسها از پردیس علامه طباطبایی
📍مهلت ثبت نام : تا فردا شب ( ۲۱بهمن)
✅ برای ثبت نام به آیدی زیر پیام دهید:
@r_ebrahimpoor
کانون فرهنگی _هنری
https://eitaa.com/joinchat/152306267C10a26893f6
معاونت امور دانشجومعلمان برگزار می کند:
یازدهمین جشنواره تخصصی تدریس برتر، ویژه دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان
با شعار:
"شهیده فائزه رحیمی، الگوی برتر معلمی"
دانشجو معلمان عزیز تا ۲۸ بهمن ۱۴۰۲ فرصت دارند با مراجعه به سامانه ثبت نام به نشانی
Tadrisebartar11.cfu.ac.ir
در این جشنواره حضور یابند.
مرحله مقدماتی این جشنواره اسفندماه ۱۴۰۲ در سطح پردیس ها و مراکز سراسر کشور برگزار خواهد شد.
برای اطلاع از جزئیات برگزاری این جشنواره به دبیران علمی و اجرایی پردیس یا مرکز محل تحصیل خود مراجعه کنید و در پیام رسان ایتا در کانال: https://eitaa.com/jashnvareh_tadris
عضو شوید.
دبیرخانه مرکزی یازدهمین جشنواره تدریس برتر دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حسین مولا 😍🌸❤️
ولادت ارباب عالم ، اباعبدالله بر دلدادگان اش مبارک 🌹💥
✅ شبکه معلمان مهدوی
═══❖══════❖═══
@moaleman_mahdavi
═══❖══════❖═══
✨نام معشوق مبر
✨نزد من از عشق مگو
✨عشق دیریست که در
✨پیچ و خم عباس است
🌺✨میلاد حضرت ابوالفضل العباس علیه السلام و روز جانباز مبارک باد✨🌺
🌐انجمن علمی پژوهشی علوم تربیتی پردیس علامه طباطبایی ارومیه
🆔@anjoman_ebtedayi