هدایت شده از آلبوم خاطرات
۲۰ آذرماه ۱۳۶۰ -- سالروز شهادت
مبارز سیاسی دوران طاغوت
و فرمانده جبهه های غرب در زمان جنگ تحمیلی
🌷 شهید والامقام «غلامعلی پیچک»
بعد از پیروزی انقلاب، دقیقاً روزهای آغازین اسفند ۱۳۵۷ وارد پادگان جمشیدیه شد و زیر نظر سید علیاصغر موسوی معروف به کریم امامی، سعید گلاب بخش معروف به محسن چریک و علی قربانی آموزشهای چریکی را دید.
اسم گروهی را که آموزش میدیدند را هم، خود شهید پیچک، حزب الله گذاشته بود. او اواخر اسفند همان سال برای ادامه خدمت به پادگان عشرت آباد(ولی عصر--عج) معرفی شد.
پیچک در همان اسفند ۵۷ در بخش فرهنگی سپاه منطقه ۶ در کنار پاسدارانی مثل احمد متوسلیان به فعالیت مشغول شد.
غلام علی در کسوت پاسدارای از انقلاب، هر مأموریتی را انجام میداد. از روزهای هرج و مرج ابتدایی تا اشغال پاوه. در پاوه با شهید اصغر وصالی مسئولیت چند عملیات را و پاکسازی شهر را به عهده میگیرند.
هر مرحله از زندگی او تا قبل از شروع جنگ، مبارزه با عناصر ضدانقلاب بود. آزادی بانه، نجات خلق ترکمن، درگیریهای کردستان از او یک چریک واقعی ساخته بود.
با به صدا در آمد شیپور جنگ در شهریور ۱۳۵۹ شهید پیچک از یکسو همچنان در محورهای عملیاتی استان کردستان درگیر نبردی نابرابر با گروههای شبهنظامی تجزیهطلب بود.
در همین روزها، در تشکیلات ستاد عملیات غرب کشور سپاه زمزمههایی به گوش میرسید مبنی بر اینکه قرار است به پیشنهاد شهید بروجردی، فرمانده ستاد عملیات غرب کشور پیچک را از کردستان به جبهه سر پل ذهاب منتقل کند.
و مسئولیت فرماندهی محور راست آن جبهه در نبرد با یگانهای تابع سپاه دوم ارتش بعث را به واگذار کند.
کریم امامی در همین رابطه میگوید: «… پیچک طی برهه سیزده ماهه شهریور ۱۳۵۸ تا مهر ۱۳۵۹، در جنگهای کردستان بهواقع قابلیتهای مدیریتی و رزمی خودش را نشان داده بود. همه جا او را به عنوان فرمانده قَدر میشناختند.
با شروع جنگ، منطقه سرپل ذهاب در معرض هجوم دشمن قرار گرفت؛ فکر میکنم حدود دی ۱۳۵۹ بود که من فرماندهی پادگان ابوذر سرپل ذهاب را به پیچک تحویل دادم.
▫️▫️▫️▫️▫️
از روز اول اسفند ماه ۱۳۵۹ با حکم شهید محمد بروجردی، مسئولیت فرماندهی عملیات ستاد غرب سپاه به غلام علی پیچک محول شد.
در اواخر فروردین ۱۳۶۰ بود از طرف شورای عالی دفاع مقرر شد تا به صورت همزمان، عملیاتی در جبهه جنوب و جبهه غرب انجام گیرد.
به همین منظور، سرتیپ قاسم ظهیرنژاد، فرماندهی وقت نیروی ارتش و ابوشریف فرماندهی وقت واحد عملیات ستاد مرکزی سپاه، از تهران به غرب آمدند و با محمد بروجردی و سرهنگ محمود بدری، برای ابلاغ آن مصوبه جلسهای برگزار کردند.
و مصوب شد تا در منطقه بازی دراز عملیاتی آغاز شود.
شهید پیچک که از قبل به اهمیت استراتژیک منطقه غرب واقف بود، به خوبی میدانست با فعال کردن اینجبهه خواهد توانست ضریب آسیبپذیری دشمن را به مراتب افزایش دهد.
او در مدت کوتاهی توانست طرح کلی عملیات بزرگ بازی دراز را آماده کند.
این عملیات در اواخر اردیبهشت ۱۳۶۰ به پایان رسید. برای فاتحان نبرد بازی دراز چه هدیهای از ملاقات امام خمینی بالاتر؟ آنها رهسپار تهران شدند و هنگامی که با امام روبرو شدند سر از پا نمیشناختند.
عکسهای این دیدار هنوز هم از معروفترین عکسهای دفاع مقدس است.
اما فراز پایانی عمر غلامعلی پیچک در روزهای آذر ۱۳۶۰ به عملیات مطلع الفجر گره میخورد.
روزهایی که شهید پیچک دلگیر از اتفاقات پیش آمده در فرماندهی، از مسئولیت برکنار میشود.
بعد تصمیم میگیرد تنها بهعنوان یک رزمنده در کنار بقیه رزمندگان در عملیات شرکت کند.
سرانجام این مجاهد فی سبیل الله و سردار گمنام سپاه اسلام، سرانجام در عملیات مطلع الفجر(منطقه عمومی سرپل ذهاب) در نوک پیکان گردان وارد نبرد علیه دشمن شد. کار او در منطقه قاسم آباد بر روی ارتفاعات #برآفتاب به درگیری تن به تن با نیروهای بعثی کشید و نزدیک ظهر ۲۰ آذرماه ۶۰ بر اثر اصابت گلوله به گلو و سینه بشهادت رسید. نعش بیجان او در میدان درگیری جاماند و پس از شش روز یا یک هفته او را پیدا کردند، در حالی که بوی خوشی از پیکر مطهر (کاملا سالم مانده) ساطع بود....و گویا هنوز رد خون تازه در گلو و سینه این شهید عزیز دیده می شد.👇
هدایت شده از آلبوم خاطرات
🌷وداع شهید علیرضا موحد دانش با پیڪر مطهر شهید غلامعلی پیچک
فرمانده محور عملیاتی سپاه غرب در عملیات مطلعالفجر
Part28_خار و میخک.mp3
11.13M
📗کتاب صوتی
#خار_و_میخک
اثر یحیی سنوار
قسمت 8⃣2⃣
یک فنجان کتاب☕📖
برشی از کتاب من میترا نیستم
روایت زندگی شهید زینب کمایی
روایت اول: کبری طالبنژاد(مادر شهید)
قسمت سیام:
آرزویم شده بود که زینب با پولهایش چیزی برای خودش بخرد. وقتی برای خرید لباس او را به بازار میبردم ساده ترین و ارزان ترین لباس و کیف و کفش را انتخاب میکرد خرید کردن برای زینب همیشه آسان ترین کار بود در اولین مغازه ساده ترین چیز را انتخاب میکرد و میخرید هر وقت هم میگفتم چه غذایی درست کنم؟ زینب میگفت هر چیزی که ساده تره و درست کردنش برای شما راحت تره.
یک شب هوا خیلی سرد بود، متوجه شدم که زینب توی رختخوابش نیست آرام بلند شدم و دنبالش گشتم سراغ اتاق خالی خانه رفتم در را باز کردم زینب تمام قد با چادر سفید رو به قبله مشغول خواندن نماز شب بود اتاق آنقدر سرد بود که آدم لرزش می گرفت منتظر ماندم تا نمازش تمام شد میخواستم زینب را از آن اتاق سرد بیرون ببرم، تمام ترسم از این بود که او با آن جثه ضعیفش مریض شود. وقتی نمازش تمام شد و متوجه من شد قبل از اینکه حرفی بزنم با بغض به من نگاه کرد دلش نمی خواست که من در حال خواندن نماز شب او را ببینم در تمام عمرم کمتر کسی را دیدم که مثل زینب از نماز خواندن لذت ببرد. به خاطر روح پاکی که داشت خوابهای قشنگی میدید زینب با دلش زندگی میکرد به خاطر همین خیلی دوست داشتنی بود. او به شرکت در کلاسهای اعتقادی و اخلاقی علاقه داشت و در کنار درس و مدرسه در کلاسهای عقیدتی بسیج و جامعه زنان شرکت میکرد. جامعه زنان در خیابان فردوسی قرار داشت، استاد کلاس اخلاق زینب آقای هویدافر بود. او و خواهرش هر دو از معلمهای دوره عقیدتی بودند. آقای هویدا فر در یکی از جلسات از همه افراد کلاس خواست که دعای نور حضرت زهرا علیها سلام (بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ بِسْمِ اللهِ النُّورِ بِسْمِ اللهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللهِ نُورٌ عَلى نُورٍ، بِسْمِ اللهِ الَّذى هُوَ مُدَبرُ الْأُمُورِ، بِسْمِ اللهِ الَّذى خَلَقَ النُّورَ مِنَ النُّورِ، اَلْحَمْدُ للهِ الَّذى خَلَقَ النُّورَ مِنَ النُّورِ، وَاَنْزَلَ النُّورَ عَلَى الطُّورِ، فى كِتابٍ مَسْطُورٍ، فى رَقّ مَنْشُورٍ، بِقَدَرٍ مَقْدُورٍ، عَلى نَبِيّ مَحْبُور، اَلْحَمْدُ اللهِ الَّذى هُوَ بِالْعِزِ مَذْكُورٌ، وَ بِالْفَخْرِ مَشْهُورٌ ، وَعَلَى السَّرَّاءِ وَالضَّرَّاءِ مَشْكُورُ ، وَصَلَّى اللهُ عَلى سَيّدِنا مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ )* را حفظ کنند و در همان جلسه تأکید زیادی روی دعای نور کرد. او قول داد بعد از حفظ دعا توسط افراد کلاس تفسیرش را هم درس بدهد زینب همان شب در خانه دعا را حفظ کرد شب که خوابید خواب عجیبی دید و صبح خوابش را برای من تعریف کرد او خواب دید که یک زن سیاهپوش در کنارش مینشیند و دعای نور را برایش تفسیر میکند آنقدر زیبا تفسیر را میگوید که زینب در خواب گریه میکند زینب در همان عالم خواب وقتی تفسیر دعا را یاد میگیرد به یک گروه کودک یاد میدهد؛ کودکانی که در حکم بزرگان بودند. او دعای نور را در خواب میخواند البته نه خواندن عادی؛ بلکه از عمق وجودش، وقتی زینب دعا را میخوانده رودخانه و زمین و کوه هم گریه میکردند. زینب آن شب در عالم خواب حرفهایی شنید و صحنه هایی دید که خبر از یک عالم دیگر میداد او از من خواست که خوابش را برای هیچکس حتی مادرم تعریف نکنم.
* بحار الانوار، جلد ۴۳ صفحه ۶۶ و ۶۸ و جلد ۲۲ صفحه ۳۵۲ نفس الرحمن، صفحه ۳۳۹ مهج الدعوات صفحه : دلائل الامامه صفحه ۱۰۸
ادامه دارد...
یک فنجان کتاب☕📖
برشی از کتاب من میترا نیستم
روایت زندگی شهید زینب کمایی
روایت اول: کبری طالبنژاد(مادر شهید)
قسمت سی و سوم:
شب اول فروردین سال ۱۳۶۱ زینب بلند شد چادرش را سر کرد و برای نماز جماعت به مسجد المهدی در خیابان فردوسی رفت. او معمولاً نمازهایش را در مسجد میخواند. تلویزیون روشن بود و شهلا و شهرام برنامه سال تحویل را تماشا میکردند، دلم نیامد با زینب مخالفت کنم و از او بخواهم که مسجد نرود زینب مثل همیشه به مسجد رفت، بيشتر از نیم ساعت از رفتن زینب به مسجد گذشت و او برنگشت نگران شدم پیش خودم گفتم حتماً سخنرانی یا ختم قرآن به خاطر اول سال تو مسجد برگزار شده و به همین خاطر زینب دیر کرده، بیشتر از یک ساعت گذشت. چادر سرم کردم و به مسجد رفتم. نفهمیدم چطور به مسجد رسیدم در دلم غوغا بود وارد مسجد شدم هیچکس در حیاط و شبستان نبود. نماز تمام شده بود و همه نمازگزارها رفته بودند با دیدن مسجد خالی دست و پایم را گم کردم یعنی چی؟ زینب کجا رفته؟هوا تاریک تاریک بود و باد سردی میآمد یعنی زینب کجا رفته بود؟ او دختری نبود کـه بی اطلاع من جایی برود. بدون اینکه متوجه باشم و حواسم به دور و برم باشد خیابانهای اطراف مسجد را گشتم، چشمم دنبال یک دختر چادری باریک و بلند بود. یک دفعه به خودم دلداری دادم که حتماً تو اومدن من به مسجد زینب به خونه برگشته و حالا پیش مادرم و بچه هاست دست پاچه خودم را به خانه رساندم شهرام در خانه را به رویم باز کرد صدا زدم زینب زینب مامان برگشتی؟ و وارد خانه شدم صورت نگران مادرم را که دیدم فهمیدم زینب برنگشته است. او زير لب آيت الكرسى می خواند و نمیتوانست حرف بزند. صدای قلبم را میشنیدم می خواستم زیر گریه ،بزنم از مادرم و بچه ها خجالت کشیدم. شهلا برای من یک لیوان آب آورد گلویم بسته شده بود؛ آب که هیچ، نفسم بالا و پایین نمیشد. شهلا گفت مامان بریم خونه دارابی از اونجا به خونه چند تا از دوستای زینب زنگ میزنم شاید اونا ازش خبر داشته باشن آن زمان ما تلفن نداشتیم و برای تماسهای ضروری به خانه همسایه میرفتیم به شهلا گفتم این چه حرفیه؟ مگه میشه زینب بی خبر خونه دوستاش رفته باشه هیچ وقت زینب این کار رو نمیکنه...
ادامه دارد...
#مناسبتی | #روز_دانشجو
•شعارسال راهیان نور•
#در_راه_فتح_قله_ایم
#ستادمرکزیراهیاننورکشور
@rahianenoor_news
کانال مرکز طراحان راهیان نور👇
🆔 @Rahianenoor_art
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بدترین نوع خیانت از زبان سردار سلیمانی
@Afsaran_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✔️خواصّی که روبروی امام حسین علیهالسلام ایستادند!
❌و خواصّی که روبروی امام زمان علیهالسلام خواهند ایستاد!
📌علّت این تقابلِ غیرمنتظره چه بود؟
و چه خواهد بود؟
👤استاد شجاعی
#کلیپ | #امام_زمان
@khadem_koolebar
4_5951931130079884032.mp3
2.28M
🔊 صدایی ماندگار که احتمالا
تا به حال نشنیدهاید
بچهها از من به شما وصیت:
وقتی کارتون گیر میکنه
امام زمان را فقط به مادرش
حضرت زهرا (س) قسم بدید...
#شهید_عبدالحسین_برونسی
💠 @bank_aks
☘️🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷.
☘️🌷
#16_آذر_روز_دانشجو_مبارکباد
یاد #دانشجویان_شهید_تخریبچی لشگر10سیدالشهداء(ع) را گرامی میداریم.
1️⃣-شهیدفتح الله محمدخانی
2️⃣-شهیدحمیدرضا دادو
3️⃣-شهیدحسن خدمتی
4️⃣-شهید سیامک معمارزاده
5️⃣-شهیدمجتبی اکبری
6️⃣-شهید حمید دهقان سانیچ دانشجوی مهندسی عمران دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
7️⃣-شهید سید امین صدر نژاد دانشجوی مهندسی الکترونیک دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
8️⃣-شهیدمهدی کاشی
9️⃣-شهیدعباس بیات
0️⃣1️⃣-شهید اصغر کاظمی
☘️🌷
☘️🌷🌷🌷🌷🌷🌷
@alvaresinchannel
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
🌹
#مزار_دانشجویان_شهید_16_آذر_سال_32
#امام_زاده_عبدالله_شهرری
🌹#شهید_مصطفی_بزرگ_نیا
🌹#شهید_آذر_شریعت_رضوی
🌹#شهید_احمد_قندچی
@alvaresinchannel
رهبر انقلاب در تاریخ ۱۳۸۷/۰۹/۲۴ درباره روز دانشجو تاکید کرده بودند: « ۱۶ آذر مال دانشجوی ضد نیکسون است، دانشجوی ضد آمریکاست، دانشجوی ضد سلطه است.»
@alvaresinchannel
138-fa-dastanhaye-shegeft.pdf
3.01M
داستانهاي شگفت
مشخصات كتاب:
سرشناسه : دستغيب، عبدالحسين، ۱۲۹۲ - ۱۳۶۰.
عنوان و نام پديدآور : داستانهاي شگفت/ بقلم عبدالحسين دستغيب.
مشخصات نشر : تهران: صبا، ۱۳۶۲.
مشخصات ظاهري : ۳۲۴ ص.: عكس.
شابك : ۲۰۰ ريال ؛ ۲۰۰ريال (چاپ دوم)
يادداشت : مهر شده روي صفحه عنوان: مقدمه و تنظيم و تصحيح محمدهاشم دستغيب.
يادداشت : چاپ دوم: آذر ۱۳۶۱.
يادداشت : چاپ سوم.
يادداشت : كتابنامه به صورت زيرنويس.
موضوع : داستان هاي اخلاقي
رده بندي كنگره : BP۲۴۹/۵/د۵د۲ ۱۳۶۲
رده بندي ديويي : ۲۹۷/۶۸
شماره كتابشناسي ملي : م ۶۳-۶۳۰
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
╭┅─────────┅╮
𖡨⃟ٖٖ𖠷͚̥̆̑⃟📚══✼🍃🌺🍃●═┅┄•
📲کتابخانه موبایلی
🔸
📚کتب دینی
🆔
✅ کانال کتب دینی
https://eitaa.com/joinchat/2490564857Ce9647e6437
@KotobeDini
https://eitaa.com/KotobeDini
#دانلود_کتاب
#کتاب
#کتب_دینی
>
╰┅──────
🕊🌷
ارادت خاصی به
حضرت زهرا داشت،
همیشه میگفت:
بعد از توکل به خدا،
توسل به حضرات معصومین،
خصوصاً حضرت زهرا(سلاماللهعلیها)
حلّال مشکلات است...
🕊🌷
#شهید | #ابراهیم_هادی
🌷🌷🌷🕊🌷🌷🌷
Part29_خار و میخک.mp3
10.49M
📗کتاب صوتی
#خار_و_میخک
اثر یحیی سنوار
قسمت 9⃣2⃣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #فیلم / اعزام دانشجویان دانشگاه امام صادق (ص) بسوی جبهه ها
🌿 .. و بدرقه آنها از سوی آیت الله مهدوی کنی، رئیس دانشگاه
سمت چپی رتبهی ۴پزشکی به دعوت دانشگاه سوربن فرانسه جواب رد داد سمت راستی دانشجوی ممتازه دانشگاه تورنتو بود برگشت منایران استدلال همشون این بود در حال حاضر در جنگ هستیم و کشور به ما نیاز داره!
نسل امروز رو باید با این اعجوبهها آشنا کرد؛ کمکاری کنیم, جاشونو دشمنان قسم خورده دین و کشور و رسانه های مسموم در فضای مجازی میگیرن!!!
هر شب برایم
یک شب بخیر بفرست
بلکه شبهای بیتو را
بخیر بگذرانم ...
#شب_بخیر
#پدر_آسمانی
#شهید_جواد_رهبر_دهقان
#لشکر۱۰_سیدالشهداء (ع)
یک فنجان کتاب☕📖
برشی از کتاب من میترا نیستم
روایت زندگی شهید زینب کمایی
روایت اول: کبری طالبنژاد(مادر شهید)
قسمت سی و سوم:
شب اول فروردین سال ۱۳۶۱ زینب بلند شد چادرش را سر کرد و برای نماز جماعت به مسجد المهدی در خیابان فردوسی رفت. او معمولاً نمازهایش را در مسجد میخواند. تلویزیون روشن بود و شهلا و شهرام برنامه سال تحویل را تماشا میکردند، دلم نیامد با زینب مخالفت کنم و از او بخواهم که مسجد نرود زینب مثل همیشه به مسجد رفت، بيشتر از نیم ساعت از رفتن زینب به مسجد گذشت و او برنگشت نگران شدم پیش خودم گفتم حتماً سخنرانی یا ختم قرآن به خاطر اول سال تو مسجد برگزار شده و به همین خاطر زینب دیر کرده، بیشتر از یک ساعت گذشت. چادر سرم کردم و به مسجد رفتم. نفهمیدم چطور به مسجد رسیدم در دلم غوغا بود وارد مسجد شدم هیچکس در حیاط و شبستان نبود. نماز تمام شده بود و همه نمازگزارها رفته بودند با دیدن مسجد خالی دست و پایم را گم کردم یعنی چی؟ زینب کجا رفته؟هوا تاریک تاریک بود و باد سردی میآمد یعنی زینب کجا رفته بود؟ او دختری نبود کـه بی اطلاع من جایی برود. بدون اینکه متوجه باشم و حواسم به دور و برم باشد خیابانهای اطراف مسجد را گشتم، چشمم دنبال یک دختر چادری باریک و بلند بود. یک دفعه به خودم دلداری دادم که حتماً تو اومدن من به مسجد زینب به خونه برگشته و حالا پیش مادرم و بچه هاست دست پاچه خودم را به خانه رساندم شهرام در خانه را به رویم باز کرد صدا زدم زینب زینب مامان برگشتی؟ و وارد خانه شدم صورت نگران مادرم را که دیدم فهمیدم زینب برنگشته است. او زير لب آيت الكرسى می خواند و نمیتوانست حرف بزند. صدای قلبم را میشنیدم می خواستم زیر گریه ،بزنم از مادرم و بچه ها خجالت کشیدم. شهلا برای من یک لیوان آب آورد گلویم بسته شده بود؛ آب که هیچ، نفسم بالا و پایین نمیشد. شهلا گفت مامان بریم خونه دارابی از اونجا به خونه چند تا از دوستای زینب زنگ میزنم شاید اونا ازش خبر داشته باشن آن زمان ما تلفن نداشتیم و برای تماسهای ضروری به خانه همسایه میرفتیم به شهلا گفتم این چه حرفیه؟ مگه میشه زینب بی خبر خونه دوستاش رفته باشه هیچ وقت زینب این کار رو نمیکنه...
ادامه دارد...
یک فنجان کتاب☕📖
برشی از کتاب من میترا نیستم
روایت زندگی شهید زینب کمایی
روایت اول: کبری طالبنژاد(مادر شهید)
قسمت سی و چهارم:
با اینکه این حرف را زدم ولی بلند شدم و پشت سر شهلا به خانه دارابی رفتم. سفره هفت سین وسط اتاق پذیرایی خانه پهن بود و خانواده دارابی دور هم تلویزیون نگاه میکردند و صدای خنده آنها بلند بود با شرمندگی وارد شدیم شهلا ماجرای برنگشتن زینب را برای خانم دارابی .گفت خانم دارابی ناراحت شد و گفت توکل به خدا و ایشالله که چیزی نیست و همین دور و بَره و با این حرف به من قوّت قلب .داد او گفت راحت به هر جا که میخواید زنگ بزنید تا خبری از زینب بگیرید. شهلا روی یک کاغذ شماره تلفنها را نوشته بود. اولی دومی و بسومين تلفن را زد اما هیچ کس از زینب خبر نداشت. او خجالت میکشید که بگوید زینب گم شده است دوستهایش چه فکری میکردند نگاه من به دهان شهلا بود و منتظر بودم حرفی بزند که معلوم کند زینب کجاست اما برعکس نه تنها خبری از زینب نگرفتیم که دستی دستی به همه خبر گم شدن دخترم را دادیم. خانم دارابی با سینی چای و شیرینی آمد به من اصرار میکرد که چیزی بخورم بیماری آسم داشتم، تا فشار روحی و جسمی به من میآمد رنگ و رویم میپرید و دهانم خشک میشد. شهلا یک دفعه یاد مدیر مدرسهشان افتاد خانم کچویی* مدیر دبیرستان ۲۲ بهمن زینب را خوب میشناخت و به او علاقه داشت. زینب در دبیرستان فعالیت تربیتی داشت و برای خودش یک پا معلم پرورشی بود. علاوه بر آشنایی آنها در مدرسه، خانم کچویی خیلی وقتها برای نماز به مسجد المهدی می رفت و در کلاسهای عقیدتی جامعه زنان هم شرکت میکرد. زينب مرتب با او ارتباط داشت. خانم کچویی شماره خانه اش را به زینب داده بود شهلا به خانه رفت و شماره تلفن او را آورد. در این فاصله خانم دارابی سعی میکرد با حرف زدن و پذیرایی کردن، من را مشغول و تا اندازه ای آرامم کند اما من فقط نگاهش می کردم و سرم را تکان میدادم هیچ کدام از حرفهایش را نمی شنیدم و در مغزم غوغایی از افکار عجیب و غریب بود. شهلا به خانم کچویی زنگ زد و چند دقیقه ای با او صحبت کرد وقتی گوشی را گذاشت گفت: خانم کچویی امشب مسجد نرفته و خبری از زینب نداره، شهلا با حالتی مشکوک ادامه داد مامان خانم کچویی از برنگشتن زینب وحشت کرد نمی دونم چرا این همه ترسید؟
* مسئول جامعه زنان انقلاب اسلامی شاهین شهر بخش فرهنگی و مدیر دبیرستان دخترانه شاهین شهر اصفهان در سال ۱۳۶۱
ادامه دارد...
🕊🌷
بیم آن میرود که زحمات شهدا به هدر رود، اگر چه آنها به سعادت رسیدند و این ما هستیم که آزمایش میشویم.
🕊🌷
#شهید | #محمد_بروجردی
🌷🌷🌷🕊🌷🌷🌷