بلاها و مصيبتهايي نظير مرگ ناگهاني فرزند، که انسان در رخداد آن تقصير ندارد، از جمله مقدّرات الهي است.
بايد توجه شود که مصائب و مشکلات، در سه دسته بررسي ميشوند. دستۀ اوّل مشکلاتي هستند که وقوع آنها تقصير خود انسان است. قرآن کريم ميفرمايد: «وَ ما أَصابَكُمْ مِنْ مُصيبَةٍ فَبِما كَسَبَتْ أَيْديكُمْ وَ يَعْفُوا عَنْ كَثيرٍ»[5]؛ اين مصيبتها دستاورد اعمال خود شماست و خداوند سبحان، بسياري از اعمالتان را نديده ميگيرد و ميبخشد، وگرنه بيش از اين دچار بلا ميشديد. در اينگونه مصيبتها، «رضايت به بلا» بدون توبه، بازگشت، جبران و تلاش براي اصلاح وضعيّت، فايدهاي ندارد.
دستۀ دوّم، بلاهايي است که جبر جامعه براي انسان پديد ميآورد و خودش در وقوع مصيبت، نقش و تقصيري نداشته است. نظير وقتي که اکثر افراد مرتکب گناه ميشوند و اشخاص بيگناه نيز مجبورند به آتش گناه ديگران بسوزند.
دستۀ سوّم، مصائبي هستند که از سوي خداوند تعالي براي آزمايش بنده يا ارتقاي درجه و نظاير آن، به بندگان ميرسد. در واقع خود بندگان و اجتماع آنها، هيچ تقصيري در وقوع اين نوع بلاها ندارند. اين بلاها، از «الطاف خفيّۀ» خداوند است.
الطاف خفيّه، به الطافي گفته ميشود که ظاهر آن بلا و مصیبت است و معمولاً با سختی همراه ميگردد، امّا باطن آن، نعمتی از جانب خداوند سبحان است که از ديد بندگان مخفي ميماند. در مقابل اين الطاف، «الطاف جليّۀ» خداوند متعال است که بهصورت آشکار به بندگان ميرسد و براي همه قابل درک است.
بهطور خلاصه بايد گفت: اگر آدمي در برابر الطاف خفيّه و مصيبتهايي که خودش در رخداد آنها نقشي نداشته، «تسليم و رضا» باشد، يعني گلايه و شکايت از خدا نکند و شاکر الطاف خفيّه باشد، ثواب فراواني ميبرد و سبب ارتقاي رتبۀ معنوي او خواهد شد. حتي در روايات داريم، به مقام «صدّيقين» که مقام والايي است، خواهد رسيد. در حديثي از امام صادق«سلاماللهعلیه» آمده است: خداوند تعالي ميفرمايد: بندۀ مؤمن خود را از حالتي به حالت ديگر درنميآورم، مگر آنکه حالت جديد را برايش برتر قرار ميدهم. پس بايد به تقدير من راضي و بر بلا صبور باشد و شکر نعمت من را بهجا آورد. در اينصورت، اي محمّد، نام او را در شمار «صدّيقين» نزد خودم خواهم نوشت.[6]
تسليم و رضا، دو رکن از ارکان ايمان هستند. اميرالمؤمنين«سلاماللهعلیه» ميفرمايند: «الْإِيمَانُ أَرْبَعَةُ أَرْكَانٍ الرِّضَا بِقَضَاءِ اللَّهِ وَ التَّوَكُّلُ عَلَى اللَّهِ وَ تَفْوِيضُ الْأَمْرِ إِلَى اللَّهِ وَ التَّسْلِيمُ لِأَمْرِ اللَّهِ»[7]؛ ايمان چهار رکن دارد که عبارتند از: رضايت به قضاي الهي، توکّل به خدا، واگذاري امور به حقتعالي و تسليم در برابر اوامر خداوند.
رسیدن به مقام تسلیم و رضا، هرچند از نظر «عملي» و در مقام «باور»، بسيار سخت است، امّا از حيث «علمی» و از نظر «دانستن» خیلی آسان است؛ به خاطر اینکه اگر کسی خداوند را قبول داشته باشد، یعنی خدا را، خدا بداند، حتی اگر توحید او با تقلید عوامانه به دست آمده باشد و بداند که خدا هست، او را مستجمع جمیع صفات کمالات میداند، او را عادل میداند و به قدرت او اقرار دارد، همچنین خداوند را عالم میداند، در نتیجه میفهمد که هرچه از خداوند سر بزند صحیح است، قدرت دارد و هرچه بندگان بخواهند میتواند به آنها عنایت فرماید، علم به احوال خلایق دارد و مصائب و مشکلات آنان را میداند، رئوف است و رأفت او از همه بیشتر است و مهربانتر از او نسبت به بندگانش وجود ندارد. امام صادق ميفرمايند: «إِنَّ أَعْلَمَ النَّاسِ بِاللَّهِ أَرْضَاهُمْ بِقَضَاءِ اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ»[8]؛ داناترين مردم نسبت به خدا، راضىترين آنها از خداى عزّوجل است.
همه، چه خواص و چه عوام، علم به تسلیم و رضا را دارند. بنابراین خوب میتوانند بدانند که اگر بلاها و مصیبتها، از طرف خود بندگان نباشد، مصلحت و حکمتی در آن است، هر چند خودشان به آن مصلحت یا حکمت پی نبرند. مثلاً در فقدان فرزند، انسان بايد به اين فکر کند که اگر فرزندش از دنيا نميرفت، ولي در جواني گناهکار و لاابالي ميشد و علاوه بر خودش، پدر و مادر را نيز دچار نابودي و بيآبرويي ميکرد، خوب بود؟ پس حتماً در فقدان او حکمت و مصلحتي نهفته است.
وقتی مصلحت باشد، باید انسان تسلیم و راضي شود. گاهی انسان میداند آنچه واقع شده به مصلحت اوست، بنابراین تسلیم میشود، اما نمیتواند راضی گردد و مرتبۀ والاتر آن است که علاوه بر تسلیم، راضی هم باشد و مصیبت خود را از الطاف خفیّۀ خداوند تعالی بداند.
هر آدمی میتواند با استفاده از برهانهای خداشناسی، از نظر علمی، تسلیم و رضا پیدا کند، مخصوصاً با برهان فطرت، عمق جان انسان تسلیم و رضا را میداند، علم او نیز شهودی است.
اگر چنین علمی راجع به تسلیم و رضا برای انسان پیدا نشود، به عبارت دیگر اگر کسی نداند که باید در برابر مصلحت و حکمت خداوند، تسلیم و به آن راضي باشد
خداشناسی او ضعیف است، توحیدش اشکال دارد و عدالت خدا را نفهمیده است.
بنابراین، دانستن تسلیم و رضا از لحاظ علمی خیلی آسان است؛ امّا بايد توجه شود که این مرتبه از تسلیم و رضا، گرچه لازم است، ولي کاربرد عملی ندارد. به قول مولوی
پای استدلالیان چوبین بود پای چوبین سخت بی تمکین بود
در مباحث معنوی، علم خوب است، لازم است، امّا کاربرد ندارد. از جمله در مبحث قضا و قدر، دانستنیها به کار نمیآید. شاهد عرض اینکه اگر به یک نفر انسان معمولی گفته شود: خداوند عادل نیست، عصبانی میشود و گوینده را کافر میداند و اگر بتواند او را به سختی تنبیه میکند. امّا خودش با اینکه میداند خدا عادل است، در مشکلات از خدا گله میکند. یعنی علم او به عدالت خداوند کاربردی نیست و در عمل، خودش خداوند را عادل نمیداند.
آنچه در اين زمينه کاربرد دارد، «باور قلبی» است، یعنی انسان قلباً باور کند که خدا عادل است، قادر است، عالم است، رئوف است، حکیم است و آنچه واقع میشود و خود انسان یا جامعه، در آن تقصیر ندارد، صددرصد بر وفق حکمت و بر طبق مصلحت است و به آن راضي باشد.
امام سجاد«سلاماللهعلیه» در دعای ابوحمزۀ ثمالی، چنين باوري را از خداوند متعال درخواست دارند: «اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ إِيمَاناً تُبَاشِرُ بِهِ قَلْبِي وَ يَقِيناً صَادِقاً حَتَّى أَعْلَمَ أَنَّهُ لَنْ يُصِيبَنِي إِلَّا مَا كَتَبْتَ لِي وَ رَضِّنِي مِنَ الْعَيْشِ بِمَا قَسَمْتَ لِي يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِين»[9]
اين باور و عمل بر طبق آن، سبب میشود انسان در قیامت، دو بال پیدا کند و از قبر، مستقیم به جایگاه خود در بهشت پرواز نماید. در اثر این باور قلبی انسان مصیبت را نه تنها مصیبت نمیداند، بلکه از الطاف خفیّۀ خداوند بر میشمرد و حتی آن را بهتر از نعمت میداند و شکر آن را بهجا ميآورد.
از امام صادق«سلاماللهعلیه» روايت شده است که هرگاه نعمتي به رسول خدا«صلّىاللَّهعليهوآلهوسلّم» ميرسيد، ميفرمودند: «الْحَمْدُ لِلهِ عَلَى هَذِهِ النِّعْمَةِ» و آنگاه که با امر ناخوشايندي مواجه ميشدند، ميفرمودند: «الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى كُلِ حَالٍ»[10].
راوي ميگويد: از امام صادق«سلاماللهعلیه» سؤال کردم: مؤمن چگونه شناخته ميشود؟ يعني ويژگي او چيست؟ امام«سلاماللهعلیه» فرمودند: تسليم در برابر خداست و در غم و شادي، در سختي و آساني، راضي به رضاي اوست.[11]
امام حسين«سلاماللهعلیه» هنگام حرکت به سمت کربلا فرمودند: «رِضَى اللَّهِ رِضَانَا أَهْلَ الْبَيْتِ»[12]. آن امام عزيز، در روز عاشورا نيز در حالی که صدای مبارکش، در اثر ضعف و جراحت، جوهر نداشت و نمیتوانستند بلند حرف بزنند؛ امّا زیر لب چنین زمزمه میکردند: «يَا إلهي صَبرًا عَلى قَضائِكَ وَ لا مَعبُودَ سِواكَ يَا غيَاثَ المُسْتَغيثينَ»[13].
من نميدانم باباطاهر تا چه اندازه به اين مقامها دست يافته، امّا در شعر عالي ميگويد که:
یکــی درد و یکـی درمــان
پسنــدد
یکی وصل و یکی هجران پسندد
من از درمان و درد و وصل و هجران
پسنــدم آنچــه را جانـان پسندد
البته خداوند براي کسي بد نميخواهد و هرچه از جانب او به بندگان برسد نيکوست. پيامبر گرامي«صلّىاللَّهعليهوآلهوسلّم»، در حديثي به روايت اميرالمؤمنين«سلاماللهعلیه» ميفرمايند: «فِي كُلِ قَضَاءِ اللَّهِ خِيَرَةٌ لِلْمُؤْمِن»[14]؛ در هر قضاى خداوند، برای مؤمن، خير و نيکي وجود دارد
البته ظاهر برخي وقايع، تلخ و سخت است، امّا باز هم همان تلخي و سختي به نفع بندگان و به مصلحت آنها خواهد بود. به قول قرآن شريف: «وَ عَسي أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئاً وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَ عَسي أَنْ تُحِبُّوا شَيْئاً وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَ اللَّهُ يَعْلَمُ وَ أَنْتُمْ لا تَعْلَمُون»[15].
امام سجّاد«سلاماللهعلیه» ميفرمايند: کسي که به مقدّر الهي، چه مورد علاقۀ او و چه مورد نفرت او باشد، راضي گردد، خداوند سبحان از بين آنچه او دوست دارد يا دوست ندارد، تنها چيزي که برايش بهتر است را مقدّر ميفرمايد.[16]
قرآن کریم در آيهاي میفرماید: «أَلا إِنَّ أَوْلِياءَ اللَّهِ لا خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَ لا هُمْ يَحْزَنُونَ»[17] مردان خدا، اولیای خدا، آناناند که تسلیم و رضا را باور کردهاند و در اثر این باور، غم گذشته را نمیخورند و نسبت به آینده نگرانی ندارند. امام صادق«سلاماللهعلیه» ميفرمايند: رسول خدا«صلّیاللهعلیهوآلهوسلّم» هيچگاه نفرمودند: اي کاش فلان امر، اين چنين نشده بود.[18]
برخورداري از نفس مطمئنّه، سبب ميشود انسان، واقعاً به مقدّرات الهي راضي باشد. آنگاه به او خطاب ميشود: اي بندۀ من که نفس مطمئنّه پيدا کردهاي! اي کسي که من از تو راضي هستم، تو هم از من راضي هستي، نزد خودم بيا: «يا أَيَّتُهَا النَّفْسُ الْمُطْمَئِنَّةُ، ارْجِعِي إِلى رَبِّكِ، راضِيَةً مَرْضِيَّةً، فَادْخُلِي فِي عِبادِي، وَ ادْخُلِي جَنَّتِي»[19].
قرآن کریم، به بهشت رضوان که جايگاه اخصّالخواص است، مقام عنداللهی میگوید.
اگر انسان به برابر مقدّرات الهي، راضي باشد، به مقامهاي والايي در دنيا و آخرت دست مييابد و پاداش فراواني خواهد برد
، امّا چنانچه نسبت به تقديرش ناراضي باشد، اوّلاً نارضايتي او نوعي ناسپاسي از خداوند است و بهتعبير امام صادق«سلاماللهعلیه» خداوند سبحان را در تقدير خود مورد اتّهام و بدبيني قرار داده است: «مَنْ لَمْ يَرْضَ بِمَا قَسَمَ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ اتَّهَمَ اللَّهَ تَعَالَى فِي قَضَائِهِ»[20
ثانياً نارضايتي او قضا را تغيير نميدهد و فقط او را از اجر و ثواب و کسب درجات معنوي محروم ميسازد. چنانکه امام باقر«سلاماللهعلیه» ميفرمايند: «مَنْ رَضِيَ بِالْقَضَاءِ أَتَى عَلَيْهِ الْقَضَاءُ وَ عَظَّمَ اللَّهُ أَجْرَهُ وَ مَنْ سَخِطَ الْقَضَاءَ مَضَى عَلَيْهِ الْقَضَاءُ وَ أَحْبَطَ اللَّهُ أَجْرَهُ»[21]؛ هرکه به قضاي الهي راضي باشد، آن قضا بر وي فرود ميآيد و خداوند تعالي اجر عظيم به او ميدهد. و هرکس از قضاي الهي ناراضي باشد، آن قضا بر وي ميگذرد، در حالي که اجر و پاداشي نخواهد برد.
به قول معروف، چنين کسي هم چوب را ميخورد و هم مجبور است پياز را بخورد.
امیرالمؤمنین«سلاماللهعلیه» براي تسليت و تعزيت به کسي که فرزند خود را از دست داده بود، فرمودند: «إِنْ صَبَرْتَ جَرَى عَلَيْكَ الْقَدَرُ وَ أَنْتَ مَأْجُورٌ وَ إِنْ جَزِعْتَ جَرَى عَلَيْكَ الْقَدَرُ وَ أَنْتَ مَأْزُور»[22]؛ اگر صبور و شكيبا باشى، تقدير الهى بر تو جارى مىشود و تو مستحقّ پاداش هستي، و اگر صبور نباشي و بىتابى كنى نيز تقدير الهى بر تو جارى مىشود، ولي سنگيني گناه آن براي تو ميماند.
[1]. بحارالأنوار، ج 100، ص 18.
[2]. صافات، 102: «اى پدر من! آنچه
بقرة، 131: «هنگامى كه پروردگارش به او فرمود: تسليم شو، گفت: به پروردگار جهانيان تسليم شدم.»
[4]. حجر، 21: «و هيچ چيز نيست مگر آنكه گنجينههاى آن نزد ماست، و ما آن را جز به اندازهاى معيّن فرو نمىفرستيم.»
[5]. شورى، 30: «و هر [گونه] مصيبتى به شما برسد به سبب دستاورد خود شماست، و [خدا] از بسيارى درمىگذرد.»
[6] . الكافي، ج2، ص61.
[7]. الكافي، ج2، ص56.
[8]. الكافي، ج2، ص60.
[9]. اقبال الاعمال، ج 1، ص 76.
[10]. الکافی، ج 2، ص 97.
[11]. الكافي، ج2، ص62.
[12]. بحار الأنوار، ج 44، ص 367.
[13]. ینابیع المودّه، ج 3، ص 82.
[14]. التوحید، ص 371.
[15]. بقره، 216: و بسا چيزى را خوش نداريد و آن براى شما بهتر است، و بسا چيزى را دوست داريد و آن براى شما بدتر است، و خدا مىداند و شما نمىدانيد.
[16]. الكافي، ج2، ص60.
[17]. یونس، 12: «آگاه باشيد، كه بر دوستان خدا نه بيمى است و نه آنان اندوهگين مىشوند.»
[18]. الكافي، ج2، ص63.
[19]. فجر، 27تا30: «اى نفس مطمئنّه، خشنود و خداپسند به سوى پروردگارت بازگرد. و در ميان بندگان من درآى، و در بهشت من داخل شو.»
[20]. بحار الأنوار، ج75، ص190.
[21]. الكافي، ج2، ص62.
[22]. نهجالبلاغه، حکمت 291
🔴 #بلا در لباس نعمت و #نعمت در شكل بلا
أَيُّهَا النَّاسُ لِيَرَكُمُ اللَّهُ مِنَ النِّعْمَةِ وَجِلِينَ كَمَا يَرَاكُمْ مِنَ النِّقْمَةِ فَرِقِينَ إِنَّهُ مَنْ وُسِّعَ عَلَيْهِ فِي ذَاتِ يَدِهِ فَلَمْ يَرَ ذَلِكَ اسْتِدْرَاجاً فَقَدْ أَمِنَ مَخُوفاً وَ مَنْ ضُيِّقَ عَلَيْهِ فِي ذَاتِ يَدِهِ فَلَمْ يَرَ ذَلِكَ اخْتِبَاراً فَقَدْ ضَيَّعَ مَأْمُولًا
ای مردم، باید خدا شما را به هنگام نعمت همانند هنگامه كیفر، ترسان بنگرد، زیرا كسی كه رفاه و گشایش را زمینه گرفتار شدن خویش نداند، پس خود را از حوادث ترسناك ایمن می پندارد و آن كس كه تنگدستی را آزمایش الهی نداند پاداش امیدبخش را از دست خواهد داد.
📚 #نهج_البلاغه ،حکمت ۳۵۸
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
🔴چه گناهانى را خدا نمیبخشد؟
🏷در روایات مى خوانیم:
«اِتّقوا المُحقّرات من الذّنوب فانّها لاتغفر»
📚وسائل، ج۱۵، ص۳۱۰
🏷از گناهان كوچك پرهیز كنید كه بخشیده نمى شود. شاید به این دلیل كه در گناهان كوچك، انسان احساس شرمندگى نمى كند و لذا به فكر توبه هم نمى افتد، بلكه جسارت و جرأت او بر تكرار آن زیاد و زمینه اى براى بخشش فراهم نمى شود.
اگر كسى كه مقدار كمى بدهى دارد، به طلبكار بگوید: تو كه از من طلبى ندارى، مقدارى كه مى خواهى ارزشى ندارد، او طلب خود را نمى بخشد، ولى اگر مبلغ بیشترى بدهكار باشد و نزد طلبكار آید و عذرخواهى كند، طلبكار یا به او مهلت مى دهد و یا او را مى بخشد. آرى، طلبكار، مقدار كم را با جسارت نمى بخشد، ولى مقدار زیاد را ممكن است با عذرخواهى ببخشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌪گردباد در #کراکوف
🇵🇱لهستان
🔴در جهان چه خبر هست در این دوساله هشدار بلایا شدت گرفته
اینها هشدار به مردم جهان است که ناشی از گناهان انسانها است
🔴زمین دارای روح است و طاقت این همه گناه را بر روی خود ندارد پس منتظر بلایا عظیم باشید بیشترین بلایا خارج از ایران است
🌕 امیرالمومنین علیهالسلام:
یُزْجَرُ النَّاسُ قَبْلَ قِیَامِ الْقَائِمِ عَنْ مَعَاصیِهِمْ
🔴مردم قبل از قیام قائم عجلالله فرجه،
به وسیله حوادثی(مانند آتشسوزی،
خسف، زلزله، ترس و وحشت عمومی و...)
از گناهان خود بیم داده میشوند!
🟢
علی فانی امام زمان عج بیا نگار آشنا .mp3
6.5M
🎧 علی فانی
🌼 بیا نگار آشنا شب غمم سحر نما
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 چرا گاهی مواقع با توسل به امام زمان (عج) حاجت روا نمی شویم ؟
[استاد عالی ]
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
اللّهمّ صلّ علی فاطمهٔ و أبیها و بعلها و بنیها و السّرّ المستودع فیها بعدد ماأحاط به علمک.
@madahi_۲۰۲۲_۰۲_۱۸_۱۰_۲۸_۲۷_۲۵۳.mp3
1.95M
بیا با ابن الحسن دردم دواکن
حاج امیر عباسی🎤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹 راه ارتباط با عالم غیب
[استاد عالی ]
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
اللّهمّ صلّ علی فاطمهٔ و أبیها و بعلها و بنیها و السّرّ المستودع فیها بعدد ماأحاط به علمک.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
علت بی برکتی درزندگی...👆👆👆
[استاد عالی
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
اللّهمّ صلّ علی فاطمهٔ و أبیها و بعلها و بنیها و السّرّ المستودع فیها بعدد ماأحاط به علمک.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙 آیت الله بهجت
🔴همه چیز در محبت است...
🔸پوشیلین، رهبر جمهوری دونتسک میگوید یک جنگ بزرگ در حال شروع است.
رسانههای روسیه و دنباس میگویند در انفجار مهیب دونتسک، ماشینِ پوشیلین مورد هدف حمله تروریستی قرار گرفت اما به او صدمهای نرسیده است.
🔸رهبران جمهوری دونتسک و لوهانسک پیشنهادهای اوکراین برای برگزاری نشست فوق العاده گروه تماس را رد کردند.
🔸شنیده شدن صدای انفجار مهیب در دونتسک در شرق اوکراین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸به صدا درآمدن آژیر هشدار در دونتسک در شرق اوکراین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیانیه ی ریاست جمهوری خودخوانده دونتسک درباره انتقال دسته جمعی ساکنان این منطقه به روسیه:
از امروز، ۱۸ فوریه، تعدادی از ساکنان منطقه به فدراسیون روسیه فرستاده خواهند شد. اول از همه، زنان، کودکان و افراد مسن در اولویت تخلیه هستند. از شما می خواهیم که گوش کنید و تصمیم درست را بگیرید. اسکان موقت جان و سلامتی شما و عزیزانتان را نجات می دهد.
با توافق با رهبری فدراسیون روسیه، مکان هایی برای پذیرایی و اسکان شهروندان ما در منطقه روستوف آماده است. تمامی وسایل مورد نیاز برای افراد تخلیه شده فراهم خواهد شد. همه شرایط برای انتقال سریع در ایست های بازرسی ایجاد شده است. روسای بنگاه ها و موسسات باید خروج خانواده های کارکنانشان را سازماندهی کنند
❤️امام صادق علیه السَّلام :
چون معرفت به خداوند پیدا کردی هر چند کم یا زیاد از عمل صالح که انجام دهی، انجام ده که از تو پذیرفته خواهد شد.
📚 برگرفته از اصول کافی
🦋#اللهـمعجـللولیڪالفـرج🦋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
📺سخنرانی استاد حسینی قمی
✍️موضوع: اگر نگران عاقبت بخیری فرزندت هستی
🌿🌺﷽🌿🌺
🌻امام رضا(ع) میفرماید: بهخاطر برخی مسائل غمگین شده بودم، پدرم به من فرمود: خدا را صدا بزن تا غم از دلت برود، و ذکر «يَا رَءُوفُ يَا رَحِيم» را زیاد بگو!( دعوات راوندی/45)
💟ذکر «یارئوف» اثر ویژهای در از بین بردن غم دارد! یک عارف بزرگوار میفرمود: وقتی دلتان گرفت و گرفتار شدید ذکر «یارئوف» را زیاد بگویید و با این ذکر به امام رضا(ع) متوسل شوید. گویا خدا وقتی بخواهد برای این ذکر شما اثری بگذارد کارتان را به امام رضا(ع) میسپارد!
🌻دربارۀ اثر اذکار در رفع مشکلات مختلف زندگی، کتاب #انیس_الصادقین نوشتۀ آیتالله یعقوبی، کتاب خوب و معتبری است. ذکرهایی هست که گرههای ما را باز میکند، دل را قرص میکند و ترس و نگرانی و اندوهِ بد را از دل میبرد، و بعد، تازه آدم شروع میکند به حال خوش معنوی پیدا کردن.
بسم الله الرحمن الرحیم
لطفا با دقت بخونید
اگه یادتون باشه
❌اولش میگفتند:
آدم باید دلش پاک باشه، بی حجابها را قضاوت نکنید!!
❌بعد گفتند:
دگرباشهای جنسی مریضن! همجنسبازی مریضیه!
انحراف جنسی نیست.
(الان دارن تو امریکا میگن بچه بازی و تجاوز هم مریضیه! ورژن جدیدش)
❌ بعد گفتند: سگ_فحش_نیست..
ببین چقدر سگ ملوسه! باوفااااس! کی گفته نجسه اصلا!! از تنهایی و افسردگی درتون میاره
(روانشناسهای قلابی منوتو و بی_بی_سی)
سگبازها را قضاوت نکنید! مهربونن! حیوان دوستن! اصلا حیوان دوستی یعنی سگ دوستی فقط!!!
❌بعد گفتند:
شراب بخور! حق مردم را نخور!
والا!! (بعضی باصطلاح آخوند هم اومدن وسط و ظاهر شرعی دادن بهش)!
(نگفتن حالا کی گفته هر کی شراب بخوره، حق مردمو نمیخوره؟!)
❌بعد یه روانی زد زنشو کشت، بهانه کردند هشتگ زدند:
من_بی_ناموسم!
من بی غیرتم!
من ناموس کسی نیستم و اینا!!
انگار نه انگار تو امریکا
، سالی 800 زن رو شوهرشون با اسلحه میکشه!
انگار نه انگار که غیرت اصلا یعنی حفظ ناموس!
نه کشتن ناموس!
❌حالا هم راه افتادند که «بچه عشق» و «ازدواج بدون صیغه» رو بهش نگیم حرامزاده!
حرامزاده ها را قضاوت نکنید..
کسی هم نمیگه این چه عشق است که حتی تا یه توک پا محضر رفتن،
احساس مسئولیت نداره!
✅شاید اولش فکر کنید سلبریتی ها و اکانتهایی که این پستها رو میذارن، میخوان شرابخوری یا همجنسبازی یا سگبازی یا هرزگی خودشون و خواهر و مادرشونو توجیه کنند..
یه عقده ای چیزی دارن..
🔴 اما حقیقت اینه که این «کلمات زهرآگین با ماسک عشق و مهربانی و قضاوت نکن و..»
همگی تکه پازل های طرح نابودی_ هویت_ ایرانی_ اسلامی است که دستورکارش از سفارت انگلیس و آمریکا میاد
و سلبریتیهای_دستوری مثل یه زنجیره پخشش میکنن و ذهن ها را مسموم میکنن..
تو این پروژه باید همه ممنوعه ها و زشتی های شیطانی قبحش شکسته بشه، هویت اسلامی و ایرانی ما شکسته بشه..
تا ایران هم برده بشه..
تا ایران هم بره زیر پرچم اردوگاه شیطان..
🔵هشیار باشیم و هشیار سازیم..
نگذاریم هویت و فرهنگ اصیل مون رو بدزدن..
نگذاریم مهمترین میراث پدران مونو بدزدن.
نگذاریم رمز قدرت و ایستادگی مونو بشکنن.
اینجا آندلس نیست.
اینجا هند نیست.
اینجا تاجیکستان و ترکمنستان نیست
که حالا به جایی رسیدن که گذاشتن اسم مسلمان بر نوزاد را جرم کردند!
اینجا کشور شیعه است.
اینجا کشور امام رضاست.. اینجا ایران است.
•┈┈•❀🕊🍃🌺🍃🕊