⚠️« مدیتیشن » ابزاری برای سلطه سیاسی و اقتصادی نظام سرمایهداری‼️
♦️ آیا مدیتیشن آثار مثبتی در جسم و روان انسان دارد⁉️
🔷 هربرت بنسن که به تحقیق روی این آثار پرداخته مجموعه آنها را زیر عنوان عکسالعمل ریلاکسیشن معرفی کرده است.
🔶 پی آمدهای مطلوب مدیتیشن، کاهش ضربان قلب و فشارخون شریانی، کاهش تعداد حرکات تنفسی و سوختوساز سلولی ولاکتات (ضایعات سوختوساز سلولی) در خون، کاهش فعالیت سیستم عصبی سمپاتیک و افزایش فعالیت پاراسمپاتیک و افزایش امواج آلفا از مغز و کاهش تنفس عضلانی است.[1]
🔷 اگرچه کارکردهای سیاسی مدیتیشن در شمار کارکردهای مخفی این عمل است که هیچگاه به آن تصریح نمیشود و بخش مثبت از کارکردهای آن مورد تأکید فراوان قرار میگیرد و معمولاً کتابهایی که در این باره نوشته میشود، به اهمیت مدیتیشن در بازیابی توان جسمی و روانی برای اجرای بهینه کارها و وظایف شغلی تأکید میورزند.
🔶 نمیخواهیم بگوییم که تلاش برای سلامتی یا بهبود انجام دادن وظایف شغلی بد است؛ اما این وضع را در کنار سلطه سیاسی و اقتصادی کسانی در نظر بگیرید که در خدمت به تحکیم شالوده نظام سرمایهداری و تأمین منافع بیپایان سرمایهداران بهبود بخشیده و به کار گیرند.
🔷 یکی از ابعاد سکولار بودن این روش معنوی همین است که مهمترین فایده در معرفی آن، کامیابی در زندگی مادی و موفقیتهای اقتصادی و شغلی است.[2]
🔻یکی از کسانی که در این زمینه آثار بسیاری نگاشته و تلاشهای بسیاری را انجام داده، خانم شاکتیگواین تبعهی آمریکا است که حتی نام خود را از هندوئیسم اقتباس کرده است. او که تحت تأثیر سفرش به هند و فراگیری هندوئیسم است، بر مبنای انسانگرایانه معنویت هندوئیسم تأکید کرده و مینویسد:
🔷 «برای خوشبخت و موفق زندگی کردن و استفاده از تجسم خلاق، هرچند باید مفاهیم معینی را امکانپذیر بدانید؛ اما لازم نیست که به یکی از آرمانهای ماورای طبیعی یا به قدرتی برون از خود، ایمان و اعتقاد داشته باشید.»[3]
🔶 وی معتقد است که کافی است ما در خیالمان آنچه میخواهیم، تجسم کنیم و به آن باور داشته باشیم، پس از آن، نیروهای دریایی، ما را بهسوی آن هدایت کرده و در دستیابی به آن مدد برساند.
🔷 او برای روند عملی طرح خود چهار مرحله بیان میکند: ۱. هدف خود را تعیین کنید؛ ۲. آرمان یا تصویری روشن بیافرینید؛ ۳. اغلب اوقات بر آن تمرکز کنید؛ ۴. به آن انرژی مثبت بدهید؛
🔶 برای اجرای این مراحل باید در وضعیت آلفا یا حالت مدیتیشن قرار گیرید. وی میگوید: با به شهود درونی توجه کرد و آن را به عنوان هدایتگر پذیرفت؛ چون او شما را بهسوی بهترین وضعیت هدایت میکند.
🔷 «گواین» هیچگاه معیاری را مشخص نمیکند که صدای درون چیست، چه میگوید، چرا درست میگوید و از کجا میآموزد؟
🔶 ادعاهای او نه تنها اثبات پذیر نیست، بلکه ابطالپذیر هم نیست؛ زیرا اگر شما به ندای درونتان گوش دهید و نتیجهی خوش آیندی نگیرید، بهطور حتم اشتباه شنیدهاید و آن ندای درونی شما نبوده، یا القای دیگران بوده، یا خواستههای نادرستی که براساس تکیه بر بیرون وجودتان در شما برانگیخته شده است.
🔷 وی تصریح میکند راه مهارت یافتن در شهود درونی یا شنیدن صدای درون راه سعی و خطاست. فقط با این معیار که در نهایت اگر احساس رضایت کردید، درست شنیدهاید و در غیر این صورت اشتباه کردهاید.
♦️ مهمترین فایده نظریات شاکتیگو این است که به اسم گوش دادن به صدای درون، ما را مطیع فریادهای تبلیغاتی زندگی امروزین میکند؛ فریادهایی تکراری که انعکاس آن ناخواسته در درون ما طنین میافکند.
♦️ اگر کمی با روانشناسی تبلیغات آشنا شویم و توجه کنیم که در نظام سرمایهداری نه تنها اقتصاد، بلکه سیاست و فرهنگ نیز با تبلیغات و دستکاری تمایلات، ذوقیات و اندیشه مردم مدیریت میشود.
🔷 آنگاه به خوبی معلوم میگردد در زمانی که سختگیریهای علمی برای اثبات نظریهای بسیار پیچیده شده است، چگونه نظریات کسی مانند شاکتیگواین در کتابها و مؤسسات بسیاری با حمایت مراکز علمی وابسته در جهان تبلیغ میشود.
🔶 معمولاً نویسندگانی، نظیر شاکتیگواین، آنتونی رابینز، ویندایر، ناپلئون هیل، کنت بلانکارد و دیگران که از پوشش تبلیغاتی خوبی برخوردارند.
🔷 آنها آرامش، شکوفایی، رضایتمندی و کمال فردی را در توفیقات مادی و دانستن راه ثروتمند شدن میدانند و میکوشند آن را به همه مردم جهان بیاموزند.
🔶 با این همه معلوم نیست چرا روز به روز تراژدی فقر و گرسنگی در جهان دردناکتر میشود؛ حتی در آمریکا که محل زایش این تئوریهاست، تعداد افراد بیخانمان رو به افزایش است!
🔷 البته حرفهای آنها برای ما که در تمدن سرمایهداری زندگی میکنیم، بسیار خوشآیند است؛ زیرا راه هماهنگ شدن با ارزشهای همین تمدن را میآموزند و سلطهپذیری سیاسی و اقتصادی را توجیه میکنند.
🔶 تا ستمها و سلطه را زیبا ببینیم و راحت و بیدرد بپذیریم. یاد میدهند که مدیتیشن کنید و آنچه دوست دارید، به آن برسید، به تصور آورید و بعد برای رسیدن به آن بکوشید. همواره نیمه پر لیوان را ببنید و به فکر پر کردن نیمه خالی آن نباشید؛ چون نمیتوانید جهان را تغییر دهید. پس باید هماهنگ شوید. به کسانی توجه کنید که ثروتمند شدهاند.
🔷 پس مدیتیشن کنید. ریلاکس باشید. در تخیلات خود غوطهور شوید. بکوشید و از کوششتان لذت ببرید، تا بمیرید.
♦️البته این آخری را نمیگویند، چون این مطلب رویارویی با حقیقت و کلید معنویت راستین است و با خیالات خوشآیندی که رضایت و آرامش و کمال فردی موهوم را برای ما میسازد، تعارض دارد.
🔷 معنویت و عرفان اسلامی با شریعت روشن، انسان را از سرگردانی در امکانات نامحدود انتخاب و ناخودآگاه تسلیم خواستهی دیگران شدن به سامانی روشن میرساند و آرامشی میدهد که خود زمینه رسیدن انسان به کمال حقیقی و شکوفایی معرفت فطری است.
♦️ عرفان سکولار (عرفان بدون خدا و معاد) عرفان بدون شریعت و آیین خواهد بود و آنگاه که خدا برود، باید به انتظار شیطان و غلبهی طاغوت نشست.
🔷 آرامش، تلاش و کوشش، رضایتمندی و نعمت و برخورداری خوب است و بخشی از تعالیم معنوی اسلام را تشکیل میدهد؛ اما نه به قیمت از دست رفتن عزت انسانی و نه به بهای پذیرش ستم و سلطهی دنیامداران.
♦️ بلکه اگر انسان به عظمت وجودی خود در ارتباط با پروردگار توجه کند و زندگی حقیقی در سرای دیگر را که پایان نخواهد داشت، فراموش نکند، عرفان و معنویت او حسینی (علیهالسلام) میشود، عزت و ذلت را به درستی تشخیص میدهد و از چشمهی جوشان عرفان و معنویت حقیقی و ابدی بهرهمند میگردد.[4]
🔻پینوشت:
[1] . سروپالی راداکریشنان، تاریخ فلسفه شرق و غرب، ج ۱، نشر علمی و فرهنگی، ۱۳۸۸، ص ۴۹.
[2] . هرولدبلوم، فیلد، تی. ام. دانش هوشیاری خلاق، مترجم بهزاد فرخسیف، انتشارات اوحدی، ۱۳۷۷، ص ۳۶۵ _ ۳۶۷.
[3] . مریم اولیایی، تجسم خلاق، ترجمه گیتی خوشدل، نشر روشنگران، ۱۳۸۶، ص ۱۹.
[4] . حمیدرضا مظاهریسیف، جریانشناسی انتقادی عرفانهای نوظهور، پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، ۱۳۸۹، ص ۱۸۳.
https://eitaa.com/antihalghe
⛔️ هشدار
🔴 اسامی افراد غیر روانشناس فاقد مجوز
✅ سازمان نظام روانشناسی و مشاوره اسامی روانشناس های بدون مجوز که در فضای مجازی فعال هستند را منتشر کرد.
⚠️ به اطلاع مردم عزیز کشورمان می رساند،بر طبق تبصره 3 ماده 4 و ماده 5 قانون تشکیل سازمان از مراجعه به افراد فاقد شماره نظام روان شناسی و مشاوره جهت مشاوره روان شناسی یا کلاس های آموزشی حضوری و انلاین خودداری نمایید. در ضمن این لیست اولیه است . بقیه افراد فاقد مجوز در آینده بروز رسانی خواهد شد.
عباسمنش، سهیل رضایی، امیر شریفی، ماهان تیموری، علیرضا شیری، شهرام اسلامی، فرشید پاکزات، محمد عرشیانفر، محمود معظمی، محمود انوشه، معصومه تیموری، کوروش معدلی از مروجین مشهور قانون جذب از جمله این افراد هستند.
متاسفانه این افراد به دروغ ادعای داشتن مدارک مختلف (از جمله دکترای روانشناسی) دارند.
#روانشناسی_موفقیت
#قانون_جذب
#نشر_حداکثری
https://pcoiran.ir/news/post/176/
https://eitaa.com/antihalghe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وصیت نامه شهیدچندلحظه قبل ازشهادت وباامضای ان بادستهای آغشته بخون 😭😭
https://eitaa.com/antihalghe
🔴 توجه
دوستانی که تقاضا داشتند فیلم افسون حلقه رو براشون بفرستم میتونند این فیلم رو از سایت عمار یار دانلود کنند.
👇👇👇
🔴 دانلود فیلم داستانی افسون حلقه از سایت عمار یار👌
افسون حلقه
کارگردان:کرامت پورشهسواری
' 99 دقیقه
ادعای درمانگری به همراه دعوت موجودات ناشناخته به زندگی انسانها و بحث جن و جنگیری موضوع این فیلم است که در حوزه عرفان حلقه تعریف شده و زندگی افراد را نشانه گرفته است. نسرین (مادر یکی از خانوادههای داستان) ازجمله افرادی است که گرفتار عرفان حلقه شده است. او سعی دارد تا با استفاده از روش فرا درمانی سردردهای مزمنش را درمان کند، به همین منظور او متوسل به شخصی به نام امیری شده است. امیری با عنوان «تدریس عرفان» از طریق دانشگاهها کلاسهایش را دایر میکند و با جذب افراد به جهت شیوههای فرا درمانی و کسب کمال و آموزش عرفان نیز آنها را به دام عرفان حلقه میکشاند. با حضور در این کلاسها نسرین فکر میکند در منزلش ارواح سرگردان و جنها نفوذ و زندگی میکنند. پسر بزرگ نسرین انسانی معتقد و باایمان است و این شیوه معالجه مادر را نمیپذیرد و تلاش میکند تا این استاد کلاهبردار را رسوا کند.
تهیه کننده :
سعید مرادی, کرامت پورشهسواری
تهیه شده :
سازمان عقیدتی سیاسی ناجا
دیدن این فیلم را به شما توصیه میکنیم...
👇👇👇
https://ammaryar.ir/product/%D8%A7%D9%81%D8%B3%D9%88%D9%86-%D8%AD%D9%84%D9%82%D9%87/
https://eitaa.com/antihalghe
🔺اساس باورهای کریشنا مورتی را تناسخ و کرمه تشکیل میدهد
♦️ کریشنا مورتی متولّد هندوستان، در یک خانواده برهمن به دنیا آمده است. تحصیلات اروپایی او در رشته روانشناسی بود.
🔷 بیشتر تأکید کریشنا مورتی بر خودشناسی و آزادشناسی درونی استوار است.
🔶 اندیشههای او در قالب کتابهایش نمود یافته که در اروپا و آمریکا نیز گسترش چشمگیری دارد.
♦️ حدود ده عنوان کتاب از او به فارسی ترجمه شده و بنیادی با نام بنیاد کریشنا در هند عهدهدار ترویج افکار او در سراسر جهان است.
♦️ کریشنا مورتی توانست با درهم آمیختن اندیشههای هندویی با رشته روانشناسی به گونهای نوین اندیشههای هندویی را زنده نموده، ارائه کند.
🔷 اساس باورهای کریشنا را تناسخ، کرمه، یوگا و اندیشههای روانشناختی تشکیل میدهد. او بر این باور است که درون یکایک عالمیان، رستاخیزی بزرگ همراه با صلح برپاست. وی خودشناسی را موجب کمشدن آلام و رنجهای روحی میدانست.[1]
🔶 زندگی کریشنا فراز و نشیبهای فراوانی داشته است. این فراز و نشیبها کشتی افکار و اندیشههای او را به هر سو شناور کرده است.
🔷 او که با ورود به جامعه تئوزوفی هلنا بلاواتسکی مقامی درخور یافته بود، با درگذشت برادرش افکارش از هم پاشید و بلکه اندیشیدن را کناری نهاد.
🔶 درون تشکیلات تئوزوفی او را معلّم جهانی نام نهادند. این معلّم جهانی در نظر ایشان، تناسخِ مسیحِ مغرب زمین و بودای مشرق زمین بود.[2]
🔷 به سال 1927 عنوان The Order به The order Of Star تغییر یافت. این تغییر نام بدان جهت بود که اعضای بنیانگذار مؤسسه تشخیص دادند و دریافتند که روزهای انتظار به سرآمده و کریشنا مورتی همان معلّم موعود جهانی است.[3]
🔶 او پس از عبور از این تشکیلات، باورهای پیچیدهای یافت که خودش نیز نمیدانست چیست: «از من میپرسید تعالیم من چیست؟ خودم هم نمیدانم.»[4]
🔷 از این روی سخنانش درباره تناسخ نیز دگرگون است. گاهی بهگونهای تناسخ را خرافه مینامد که جرأت باور بدان را در مخاطبانش میخشکاند و دیگر بار از آن به گونهای سخن میراند که ناباوری بهآن را تحمل نتوان کرد:
🔶 او میگوید «تناسخ وجود ندارد؛ این حرفها خرافات است؛ یک باور خشک و تعصبآمیز است. هر چیز روی زمین، روی این زمین زیبا زندگی میکند، میمیرد؛ به وجود میآید و از بین میرود.»[5]
🔷 در جای دیگری میگوید: «هندوها خرافات زیادی در این باره دارند که تو میمانی و جسم میرود و از این نوع مهملات ... میگویند... اینها خرافات است.» [6]
🔺تا اینجای سخن، نفی تناسخ از سخنان کریشنا میتراود.
♦️ اما روی دیگر سکه اثبات تناسخ است: «من همیشه در این زندگی و شاید در زندگیهای گذشته خود، این آرزو را داشتهام که فارغ از اندوه باشم؛ به ورای محدودیتهای هستی خود بروم.»[7]
🔷 بار دیگر با استفهام انکاری درباره تمام زیست هستی سخن میگوید و آنرا در دامان زیستهای متعدد و یا همان تناسخ شرح میدهد.[8]
🔶 همچنین باور وی به کارما و توضیح و اثبات آن، نشاندهنده اعتقاد به تناسخ است.
🔷 وی درباره کارما چنین مینگارد: «Karma یا تقدیر، کلمهای سانسکریت است به معنای انجام دادن، بودن، عمل کردن و غیره.
🔶 کارما یعنی عمل و عمل نتیجه گذشته است. عمل نمیتواند بدون شرطی بودن براساس چیزها و زمینههای قبلی وجود داشته باشد.
♦️ کارما از طریق یک سری تجربهها، شرطی شدنها و دانشها، زمینهای به صورت عرفها و سنّتها ساخته میشود و این زمینه تنها در دوره حیات فعلی فرد یا گروه ساخته نمیشود و مربوط به این دوره محدود نیست، بلکه در جریان تناسخهای مکرر شکل میگیرد.[9]
🔻 پینوشت:
[1]. نگرشی بر جریانهای نوظهور معنویتگرا، فعالی، محمد تقی، آفتاب و سایه ها، تهران، نجم الهدی، 1388، ص 168-169.
[2]. نگرشی بر آرا و اندیشههای کریشنا مورتی، محمد تقی فعالی، سازمان ملی جوانان، معاونت مطالعات و تحقیقات، 1388، ص 50-20.
[3]. تعالیم کریشنا مورتی، مورتی، كريشنا، نشر قطره، تهران، 1384، ص 40.
[4]. همان، ص 223.
[5]. همان، ص 327.
[6]. همان، ص 357.
[7]. همان، ص 26.
[8]. همان، ص 263.
[9]. شادمانی خلاق، مورتی، كريشنا، نشر صفی علیشاه، تهران، 1385، ص 111.
فرجام من و تو، عبدالحسین مشکانی سبزواری، نشر صهبای یقین، قم، ص 92.
#عرفانهای_کاذب
https://eitaa.com/antihalghe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماهان تیموری یکی از مروجین روانشناسی موفقیت و قانون جذب را بشناسید!
نام ایشان در لیست سازمان روانشناسی به عنوان افراد بدون مدرک و مجوز روانشناسی اعلام شده است.
⭕️ مستند خوکها - ماهان تیموری مدیر موفق هندوستان و خانواده همه استاد و موفق!!!!
تک تک جملاتشون یه فیلم کمدیه براخودش😂
حالا ی عده فریب اینها رو میخورن و گمان میکنن با توصیه های اینها موفق و پولدار میشن...
اینها با حرفای قشنگ و پر رنگ و لعاب جیب مردم رو خالی میکنند.
#هشیار_باشیم
#روانشناسی_مدفقیت
#قانون_جذب
#ماهان_تیموری
https://eitaa.com/antihalghe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میلاد بانوی آب و آفتاب، حضرت معصومه سلام الله علیها و دهه کرامت و روز دختر مبارک.🍃🌸🍃
https://eitaa.com/antihalghe
🔴 مقام امام زمان(ع) أجل است
این روزها اگر از سوی انجمنی یا شبه انجمنیها با پیامی مواجه شدید (مثل تصویر فوق) مبنی بر اینکه به کار بردن لفظ #فرمانده ، دون شأن امام زمان(علیه السلام) است، این پیام را برایشان بفرستید. نمونه هایی است از مکتوبات زشت برخی از مسئولین و اساتید انجمنی در مورد حضرت صاحب(عجل الله تعالی فرجه الشریف) که سالها پیش نگاشته اند.
📙شیخ محمود حلبی:
«قطع بدانید؛ یقین بدانید که #فرمانفرمای حقیقی ما امام زمان است.» (آفاق انتظار، ص۱۰۶)
📗مرحوم ذبیح الله محسنی کبیر:
«کسی که در خیمه رهبر چنان حکومتی قرار گرفته، یعنی در مرکز ستاد #فرماندهی یک حکومت جهانی است...» (مهدی آخرین سفیر انقلاب، ص۳۳۲)
📘دکتر غلامحسین تاجری نسب:
«پس بر نگهبانان است که پیوسته بیدار و هوشیار باشند؛ هم مراقب هجوم دشمن و مهیّای کارزار آنها و هم چشم به راه #فرمانده و پذیرای فرمان او.» (انتظار مهدی بذر انقلاب جهانی، ص۴۱)
📕دکتر حسین فریدونی:
«این حدیث، بسیار گویا مطلب انتظار را بیان نموده است. درست مثل اینکه بگوییم #فرمانده بزرگوار و مهربانی به لشکریانش دستور میدهد که برای مدت نامعلومی از اردوگاه خواهد رفت...» (امام مهدی آخرین پناه، ص۱۰۰)
نمونه ها فراوان است...
#سلام_فرمانده
🆔 @hojjatiye
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 تشخیص گرفتاری در یک فرقه
🔸 این ویدیو درمورد افرادی است که از زمان پایبندی و گرایش به باورهای جدید، صرف نظر از ماهیتشان، با مشکلات جدی در رابطه روبرو می شوند و یا با یکی از عزیزانشان دچار مشکل شده اند.
🔸 این ویدئو را به دقت ببینید تا اگر شخصی از اطرافیان شما گرفتار یک فرقه شده، آن را تشخیص دهید...
🔸 اگر سوالی دارید، با ما در تماس باشید...
https://eitaa.com/antihalghe
⭕️اهداف استکبار جهانی در پروژه #عرفانـهایـنوظهور
✍️اگر کمی دقیقتر به روند تولید و ایجاد عرفانهای نوپدید بنگریم، متوجه میشویم که غرب از تولید این جریانهااهدافی را دنبال میکند. اگر غرب، عرفانی را تولید میکند که محور آن دوری از خداوند است یا اندیشهای میسازد که انسان را در همین دنیا متوقف کند، آیا بیهدف و بیبرنامه است؟ قطعاً چنین نیست بلکه این نحلهها به دنبال هدف و برنامهای خاص پدید میآیند. برخی از مهمترین اهداف استکبار از ایجاد این #فرقهـها را میتوان اینگونه برشمرد:
🔸 ایجاد پایگاه؛ یکی از دلایل ناکام ماندن برنامههای استکبار و استعمار در جوامع دینی، نداشتن پایگاه مردمی مناسب است. غرب با ایجاد این پایگاه، میتواند برنامههای خود را بهتر اجرا و عملیاتی کند، از این رو به تولید #جنبشهایـنوپدید و تبلیغ آنها اقدام میکند. تجربه موفق ایجاد فرقه وهابیت در بدنه اهلسنت و #بهائیت در بدنه شیعه که شکافهایی همیق در جهان اسلام به وجود آورد، آنها را بر آن داشت تا با استفاده ابزاری از برخی شخصیتهای سیاسی، مذهبی و اجتماعی، فرقههای مشابهی ایجاد کنند.
🔸 بهرهبرداری از برخی آموزهها؛ برخی عرفانهای کاذب، آموزههایی را تبلیغ میکنند که میتواند ابزار خوبی در دست سیاستمداران و قدرتمندان باشد. آموزههایی از قبیل گوشهنشینی برای مراقبه در عرفان اکنکار و یوگا، ترویج بیبند و باری و روابط جنسی برای سرگرم کردن جوانان به امور واهی در عرفان پائولو کوئیلو و اشو، رفتارهای تند در شیطانپرستی که از این اندیشهها به خوبی میتوان در راستای اهداف استکباری و استعماری بهرهبرد.
🔸 ایجاد گفتمانی فراگیر در مقابل اسلام؛ جنبشهای نوپدید معنوی بر انسانمحوری تأکید دارند و آموزهها و برنامههای خود را در راستای رضایتمندی دنیایی انسان طراحی کردهاند. این اندیشه در مقابل اندیشه خدامحوری #اسلام قرار دارد. مهمترین مسئله غرب، این است که چگونه میتوان دنیا را به سامان رساند و به آن نظمی نو بخشید، بهطوری که منافع آنها تأمین شود و ساختار سلطه تداوم یابد. این عامل آنها را به استفاده ابزاری از دین واداشت تا برای تثبیت بنیاد سلطه خود، از دین، معنویت و گرایشهای محبوب و متعالی مردم سوءاستفاده کنند و همینطور مانع روند روزافزون اسلامخواهی و تبدیل شدن اسلام به دین واحد جهانی شوند.
🔸 مقابله با گسترش معنویت دینی؛ مراد از معنویت دینی در اینجا، همان #فطرت انسانیِ انسان است. معنویتی که برخاسته از گرایشهای مقدس و متعالی آدمیان است. امروزه این معنویت مورد شدیدترین هجمهها و حملهها از سوی غرب است. معنویت #دینی با وجدان انسانها و جنبهی انسانیت آنها سر و کار دارد. این همان چیزی است که غرب با آن مشکل دارد و میداند با وجود چنین معنویتی هرگز نمیتواند بر انسانها حکمرانی کند، بنابراین عرفانی را تبلیغ میکند که از طرفی خلأهای معنوی بشر را تأمین کند و از سوی دیگر حس ظلمستیزی و خدامحوری انسان را از او دور کند.
🏴سالگرد ارتحال بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی ایران،امام خمینی(ره) و حادثه خونین ۱۵ خرداد را خدمت شما تسلیت و تعزیت عرض می کنم🙏🖤
ان شاء الله با پیروی از امام حاضر امام خامنه ای عزیز و با بصیرت ادامه دهنده راهشان باشیم و در آخرت شرمنده شون نشویم🌹
https://eitaa.com/antihalghe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 سلام خدا بر مردی که بدون هیچ قدرت مادی، و فقط با تکیه بر قدرت خداوند.. بزرگترین انقلاب جهان را به پیروزی رساند..
سلام خدا بر مردی که جملاتش هر روز تازه است.. هر روز بهتر فهم میشود.. و نسل به نسل، تاریخ انقضا ندارد
سلام خدا بر مردی که در هیچ سخنرانی او کلمه اسلام یا الله جا نیفتاده.. چرا که بزرگترین هدف او الله و اعتلای اسلام بود..
https://eitaa.com/antihalghe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | رهبر انقلاب در مراسم سیوسومین سالگرد رحلت امام خمینی (رحمهالله): مراقب هویتزدایی از حقیقت انقلاب باشید
https://eitaa.com/antihalghe
🔴 در کل جهان تنها 300 ماهواره تلویزیونی فعال است که از این تعداد ، رقم بالا و تعجب برانگیز 116 ماهواره ، فضای ایران را پوشش می دهند...
♦️شگفت آور اینکه شبکه های ماهواره ای فارسی زبان که فقط برای ایرانی ها برنامه پخش می کنند به رقم حیرت آور 260 کانال می رسد و عجیب تر اینکه تماما توسط دولت های آمریکا و انگلیس و اسرائیل و آلمان و جدیدا سعودی و ترکیه با هزینه های گزاف تولید و سپس بطور رایگان برای ملت ایران پخش می شود!
❌نکته جالب توجه اینکه این دولت های یاد شده برای تماشای تلویزیون و فیلم های خود ، از هموطنان خودشان پول می گیرند و در صورت عدم پرداخت ، حق اشتراک آنان را باطل می کنند ولی با سخاوتمندی تمام، تولیدات خود را مجانی در اختیار ما می گذارند!!
💯❌💯یادمان نرود که: 👈پنیر مفت فقط در تله موش پیدا می شود.🤔🤔
https://eitaa.com/antihalghe
🔺دستاویز قرار دادن آیهها و احادیث دینی توسط نظریه پردازان قانون جذب 🧲
♦️ نظریهپردازان قانون جذب، نظام معرفتی خاصی در این مورد پیشنهاد نمیدهند، آنها پیروان خود را به جهانبینی توحیدی دعوت نمیکنند.
🔷 بلکه میگویند: مهم نیست تو خداباوری یا منکر خدا، ناپرهیزگاری یا اهل تقوا؛ مهم این است که هرچه آرزو کنی همه در اختیار توست و کائنات جملگی فرمانبردارِ تو هستند.
🔶 امروزه مروجان فرضیه جذب در کشور ما، درصدد بومیسازی آن هستند و اصرار دارند بهطور کامل این فرضیه را با متون قرآنی و روایی سازگار نشان دهند؛ از اینرو در موارد متعددی آیهها و احادیث دینی را دستاویز قرار دادهاند.
🔷 این افراد از آنجا که هم علاقهمند به آموزههای اسلامی و هم دلبسته به یافتههای علوم جدیدند، به کار تطبیقی روی آورده و به زعم خود مفهوم قانون جذب را از دل متون و ادله دینی بیرون کشیدهاند.
🔶 بدینسان میخواهند بگویند قانون جذب نهتنها یافته جدیدی نیست، بلکه جزو آن دسته از میراث دینی است که تاکنون به آن توجه نداشتهایم و جدید بودنِ آن برای ما از آن روست که تاکنون نسبت به آن در غفلت و بیخبری به سربردهایم.
🔷 علاقهمندان دینی سازی قانون جذب، هم به آیات قرآنی و هم به روایات معصومین تمسک کردهاند. یکی از مشهورترین روایاتی که امروز برای تبلیغ قانون جذب از آن سود میبرند، روایت اصول کافی در باب دعاست.
♦️ امام صادق (علیهالسلام) فرمود: «هنگامی که خدا را میخوانی چنان باش که گویا دعایت برآورده شده و خواستهات آماده است»[1]
🔷 آنچه دربارهی این حدیث و امثال آن نباید مورد غفلت واقع شود، تأمل در معنای دعاست. دعا در متون دینی به معنای درخواست خاشعانه از خداوند متعال است.
🔶 در دعا انسان نه از خودش، که از منبع لایزال الهی طلب میکند و این درخواست را متواضعانه مطرح مینماید و صدالبته انسان مؤمن قبل از همهی اینها باید اعتقاد و اندیشهی صحیحی دربارهی خدای خویش داشته باشد؛
🔻 به عبارت روشنتر بنا بر منابع دینی، فرد دعا کننده باید در سه محور، بینش خود را اصلاح کند:
1️⃣ توجه به اجابت کنندهی درخواست (اعطا کننده)
2️⃣ نظام باورها (جهانبینی)
3️⃣ صورت دعا (کیفیتِ درخواست).
🔶 در قانون جذب، هر سه محور بالا (اعطا کننده، کیفیت درخواست و اصولِ اعتقادات انسان)متفاوت تبیین میشوند.
🔷 اولاً قانون جذب، ذهن آدمی را اعطا کننده میداند و این منبع درونی را چنان قدرتمند معرفی میکند که با وجود این قدرت بیکران، هیچ منبع بیرونی صاحب تأثیر فرض نمیشود.
🔶 قانون جذب قوهی خلاقی درون هر فرد تصویر میکند که انسان را از هر نیروی دیگر بینیاز میسازد.
🔷 به همین دلیل جایگاه خدا در قانون جذب جایگاه متعالی نیست، بلکه جایگاهی فرو دین است که با وجود ذهن، به استمداد از او نیازی نیست.
🔶 دوم اینکه دعا باید با خشوع همراه باشد و انسان موحد بداند که در جایگاه مخلوق نشسته و به سوی خدای متعال دست نیاز دراز کرده است.
🔷 اما در قانون جذب، همهی اشیاء و تمام هستی در خدمت سرخوشی انسان قرار دارند و انسان نهتنها تمنا نمیکند، که فرمان میدهد و بر سر مسند خدایی تکیه میزند.
🔶 به همین دلیل در قانون جذب، کسی به خاکساری تشویق نمیشود و تواضع، ارزش به حساب نمیآید، بلکه انسان هرچه طلبکارانهتر با کائنات مواجه شود، بیشتر میتواند خواستهی خود را بستاند.
🔷 سوم اینکه انسان مؤمن آنگاه دعایش به اجابت میرسد که از باور و اعتقادِ صحیحی برخوردار باشد.
🔶 اما قانون جذب تنها باوری را که لازم میداند، باور به قدرت خلق درون است و بس.
♦️ رهبران جذب بارها گفتهاند: «برای دستیافتن به خواستهها نیاز نیست به دین، اندیشه یا مکتب خاصی پایبند باشید، همین قدر که بدانی به بزرگترین فرستنده مخابراتی روی زمین مجهزی، کار تمام است و میتوانی به دنیا فرمان دهی.
♦️ طبق ایدهی جذب، دعا چون مقدمهی تجسم و تمرکز اهمیت پیدا میکند؛ نه از آنرو که ابزاری مستقل در خدمت تعالی انسان است.
🔷 زیارت نیز چون به انسان قدرت تداعی بیشتری میدهد، مفید است؛ نه چون زیارتشونده دارای روحی بزرگ است که میتواند دیگران را در تعالی روحی دستگیری نماید.
🔶 بنابراین اگر در میخانه این تداعی صورت گیرد، میخانه هم مثل زیارتگاه، تقدس و ارزش پیدا میکند؛ پس میتوان زیارت و زیارتگاه را با هر مکانِ دیگری که این کارکرد را داشته باشد جایگزین کرد.
🔷 پارهای از مبلغان راز، سراغ آیهی «أُدعُونِی أستَجِب لَکُم» [سورهی غافر، آیه ۶۱] رفته و طلب از خدا را به معنای «تکرار با خود» معنا میکنند، نه طلب و درخواست. در این آیه طلب از خدا مطرح است، نه تصویرپردازی ذهنی.
🔶 در تصویرسازی ذهنی، تمنا از دیگری در کار نیست، بلکه انسان در گوشهای مینشیند و تصویر آرزوهایش را به خود نشان میدهد. البته تلاش میکند هنگام نظر انداختن به عکسها به آنها احساس مثبت هم بدهد و با عینک خوشبینی آنها را نظاره کند.
🔷 تصویرگری با هدفِ فعالسازی قوه ذهن است؛ ذهنی که در برخورداری از قدرت، بیکران و نامحدود فرض میشود. روشن است کسانی که ذهن را از چنین قوهای برخوردار میبینند، خواستهی خویش را در حقیقت از ذهن مطالبه میکنند و در این درخواست به نماینده خدا (ذهن) نیاز دارند نه به خود او.
🔶 به عبارت دیگر شأن و جایگاهی که برای رسولان الهی در «واسطهی فیض واقع شدن» انتظار میرود، در قانون جذب به یک دکلِ مخابراتی به نام ذهن نسبت داده میشود. قبله فردی (نه قبله واحد مشترک) در اختیار دارد.
🔷 یادآور میشویم بعضی از هواداران قانون جذب، بین خداپذیری و قانون جذب جمع میکنند. ایشان نظریهی جذب را از قوانین خلقت میدانند و میگویند ما خدا را باور داریم و قوهی ذهن را کارگزار خداوند میدانیم.
♦️ چنین برداشتی از خدا به این معناست که خداوند، هستی را آفرید و سپس آدمی را به قوهی ذهن مجهز کرد و قدرتهای خویش را به ذهن او تفویض نمود.
🔷 این افراد توجه ندارند که چنین خدایی تنها خدای خالق است و بس؛ به این معنا که خلقت عالم به دست خداوند ایجاد شده است و جهان خود خلاق و خود آفرین نیست؛ اما بعد از آفرینش، انسانها برای دست یافتن به اهداف و حتی برای هدفگذاری به همین قوه ارجاع شدهاند.
🔶 خدای خالق در بسیاری از مکاتب حتی در شیطانپرستی هم انکار نمیشود. این مرتبه از خدا مداری، تنها باور به خالقیت خداست نه ربوبیت تشریعی الهی پیدا نمیکند و از قضا خود بهانهی خوبی برای کنار گذاشتنِ رسولان و پیامبران الهی است.
🔷 زیرا ذهن از آنجا که نمایندهی الهی در انسان است به نمایندهی دیگری که مدعی شریعت آسمانی باشد نیازی ندارد.
🔶 چنانکه دونالد والش در فیلم راز به صراحت میگوید: «خداوند هیچ برنامهای پیشبینی برای شما در نظر نگرفته است، بنا براین هیچکس از شما بازخواست نخواهد کرد و هدف شما تنها تجربه و کسب لذت است.
♦️ پس هر آنچه برای شما تنها تجربه و کسب لذت است. پس هر آنچه برای شما لذت به دنبال میآورد همان را انجام دهید. حتی اگر یک ساندویچ کالباس باشد.[2]
🔻پینوشت:
[1]. علامه مجلسی، اصول کافی، به نقل از منتخب میزان الحکمة، قم دارالحدیث، ۱۳۸۵، باب دعا، ۴۷۳/۲.
[2]. حمزه شریفیدوست، قانون جذب و اسلام، قم: دفتر نشر معارف، ۱۳۹۳، ص ۳۳.
#قانون_جذب
https://eitaa.com/antihalghe
🚨 هشدار رهبر انقلاب: سراغ اختلافات شیعه و سنی نروید/ صدبار تکرار میکنیم باز یکی از آن طرف صدایش بلند میشود راجع به مسئلهی شیعه و سنی و اختلافات و شکافها حرف میزند
🔻 رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار دستاندرکاران حج: حج مظهر اتحاد امت اسلامی است. سعی کنیم این اتحاد به هم نخورد سعی کنید. ائمه (علیهمالسلام) میرفتند در نماز جماعت پیشنمازی که در مسجدالحرام نماز میخواند شرکت میکردند، امام صادق میرفت شرکت میکرد. تعمّد داشت که شرکت کند. ببینند این برای چیست؟ ما این حرفها را چرا یادمان میرود؟ مدام صدبار تکرار میکنیم باز یکی از آن طرف صدایش بلند میشود راجع به مسئلهی شیعه و سنی و اختلافات و شکافها. چرا این کار را میکنند؟ چرا به سود دشمن کار میکنند؟ نمیدانند که انگلیسها هنرشان ایجاد اختلاف است و یکی از گسلها و شکافهایی که همیشه انگلیسها استفاده کردهاند شکاف بین شیعه و سنی بوده؟ حالا بتدریج دیگران هم یاد گرفتند و در این اندیشکدههای آمریکا، اندیشکدههای سیاسی و... ملاحظه میکنید که میگویند بله فلان افراد شیعهاند، فلان جاها شیعهاند فلان جاها سنّیاند. به آنها هم رسیده شیعه و سنی! نکنید، برادرانه باهم زندگی کنید. بله اختلافنظر هست، در اعتقادات هم اختلافنظر هست در عقاید هم هست. اما اشتراک نظر هم هست. ما این همه مشترکات داریم این همه موارد اشتراک داریم. اینها را به کلی ندیده بگیریم برویم سراغ اختلافات؟ نگذارید، نگذارید. امام (رضواناللّهعلیه) ممنوع کردند نماز جماعت را در داخل کاروانها و آن وقت گفتند نکنید، بروید در مسجد نماز بخوانید. این برای همان اتحاد است. این اتحاد را هرچه میتوانید بیشتر کنید. ۱۴۰۱/۰۳/۱۸
🏷 #بسته_خبری | #دیدار_حج
💻 @Khamenei_ir