🔹🔸زندگی عملی شبهعارفان نوپدید/معیار ارزیابی ادعاها
✍🏻یکی از ملاکهای مهم ارزیابی ادعاهای مدعیان عرفان، بررسی رفتار و زندگی عملی آنهاست که برخی از مدعیان معنویت مدرن، فاقد آن هستنند.
🔹هنگام مطالعه سرگذشت و زندگی مدعیان عرفان ومعنویت متوجه میشویم بخش عمده آن ها در دوره کودکی از عقدهای روانی رنج برده و در جوانی به اعتیاد و مخدرات مبتلا بودهاند.
☯️«پائول توئیچل»، بنیانگذار امریکایی فرقه «اکنکار» نزد نامادریاش بزرگ شد. به اعتقاد نامادری وی، توئیچل، نتیجه خیانت شوهرش است، لذا همیشه توئیچل را مورد آزار قرار میداده که باعث بروز عقده حقارت در درون وی شد، بهگونهای که به سبب همین مسئله، نتواست در دروه جوانی درارتش استخدام شود. تا اینکه جنگهای امریکا یا فیلیپین پیش آمد و ارتش ایالاتمتحده، وی را به عنوان نیروبه استخدام درآورد. یکی دیگر از ویژگیهای توئیچل، مصرف فراوان الکل و مشروب بود. وی در یکی از نوشتههایش میگوید: الکل بود که مرا از گناه نجات داد.
◀️همچنین گذشته سیاه و آلوده «پائولو کوئیلو» در ایام جوانی، نشان دیگر از عدم تعادل روانی و شخصیتی اوست. وی به استفاده از موادمخدر، همجنسبازی، سه بار رفتن به زندان، چند ازدواج ناموفق و اعتیاد به شراب، اعتراف میکند. یکی از ویژگیهای مدعیان معنویت، ادعا و مبالغه درخصوص دروه کودکی و نوجوانی خود است؛ برای مثال، کوئیلو می گوید: «یادم میآید چشمانم را گشودم و با خود گفتم، این مادربزرگ من است، درحالیکه تازه متولد شده بودم.»
📚منبع: گریوانی، مسلم، عرفانوارهها، تهران: مؤسسه فرهنگی دانش و اندیشه معاصر، 1396، صص380-379./روشنگر
🌐 پایگاه تخصصی مقابله با عرفان حلقه و عرفان های کاذب و دشمن شناسی
✅تلگرام:
https://t.me/joinchat/AAAAAD1Z4TVM0pMtiezUgg
✅ ایتا:
https://eitaa.com/antihalghe
🔥 دین ستیزی عرفان حلقه🔥
💥... همه ی عرفان های نوظهور به معنای واقعی کلمه دین ستیز هستند که یکی دیگر از مبانی فکری لیبرال دموکراسی است. می دانیم که لیبرالیسم و مارکسیسم از این جهت هیچ تفاوتی ندارند. مارکسیست ها می گفتند دین افیون ملت هاست. لیبرال ها هم می گفتند دین امری است فردی نباید در جامعه دخالت کند؛ اینها دقیقاً یک حرف است. این عرفان های نوظهور نیز هر کدام به گونه ای همین هدف را دنبال می کنند. به عنوان مثال عرفان حلقه مدعی است که راهی برای سیر و سلوک است که ربطی به دین و ملیت و نژاد و قومیت ندارد. مهم نیست که شما ارتباطی با خدا دارید یا ندارید، اعتقادی به معاد دارید یا ندارید، این یعنی تفکر دین ستیزانه، با ادبیاتی محترمانه. عرفان پائولو کوئیلو نیز دقیقاً همین حرف را می زند دفاع از تساهل و تسامح و تفکر پلورالیستی و یا عرفان اُشو. آیا تفکری دین ستیزانه تر از این تفکر پیدا می کنید که بگویند تنها یک گناه در عالَم هست و آن احساس گناه است! بدتر و دین ستیزانه تر از این حرف کسی پیدا می کند آن هم به نام دین و معنویت و عرفان!
📚ماهنامه آموزشی اطلاع رسانی معارف/ دکتر احمدحسین شریفی/ شماره ۹۰/ ص ۱۵
🌐 پایگاه تخصصی مقابله با عرفان حلقه و عرفان های کاذب و دشمن شناسی
✅تلگرام:
https://t.me/joinchat/AAAAAD1Z4TVM0pMtiezUgg
✅ ایتا:
https://eitaa.com/antihalghe
❌قابل توجه اتباع طاهری که به بهانه ی توجه به باطن، توجه و عمل به احکام و قوانین شریعت الهی و مقدس اسلام را ظاهرگرایی خوانده و می پندارند که راهِ رسیدن به کمال و حقیقت، متعدد است و پیروی از آموزه های حلقه ی کیهانی و اتصال با حلقه های طاهری، بهترین و سریع ترین راهِ رسیدن به این امر❗️❗️❗️
👇👇👇
⚡️پندار⚡️
⚜برخی می پندارند که اهل طریقت اند و کاری با احکام دین و ظواهر شریعت ندارند. می پندارند که می توان بدون توجه به شریعت، طی طریق کرد و به حقیقت رسید. آنان معتقدند که هدف، درک مقصود و محبوب است و عناصر دیگر، مانع وصول و سلوک است! همچنین احکام و تعالیم شریعت را ابزاری برای علوم می دانند و خواص را بی نیاز از وسیلت می شمارند و می پندارند که خواص می توانند به هر سبب و وسیله ای خود را به غایت مطلوب برسانند!
حضرت امام خمینی(ره) در پاسخ به چنین افرادی می فرماید:
《آنها که فکر می کردند و فکر می کنند که بدون《شریعت》می توانند به مقصد برسند، هیچ شاهد و دلیلی ندارند، زیرا ذات اقدس اله که راهنماست، تنها راه را عمل به شریعت می داند و آنها که می پندارند با عمل به《شریعت》نمی توان به《طریقت》رسید، آنها هم شریعت را درست نشناخته و به آن [درست] عمل نکرده اند؛ و آنها که با سیر و سلوک و شریعت و طریقت هماهنگ شدند، ولی به《حقیقت》بار نیافتند، برای آن است که به درستی طی طریق نکردند.》: (تعلیقات علی شرح فصوص الحکم، "فص ایوبی" ، ص ۲۰۱)
🌐 پایگاه تخصصی مقابله با عرفان حلقه و عرفان های کاذب و دشمن شناسی
✅تلگرام:
https://t.me/joinchat/AAAAAD1Z4TVM0pMtiezUgg
✅ ایتا:
https://eitaa.com/antihalghe
✅✅معنویت اسلامی راه چاره
✔️✔️برای بهبود شرایط معنوی و عدم گرایش بیش از پیش در شبه معنویت های دست پخت اومانیسم ماموریت اصلی متولیان فرهنگ و تربیت دینی در دراز مدت، عرضه معنویت صحیح اسلامی و متناسب با نیاز مخاطب است و این اقدام نه به عنوان راهکار که راهبرد کلان در حوزه فرهنگ عمومی باید مد نظر باشد.
✔️✔️به عبارت دیگر آنچه در دراز مدت باید اتفاق بیفتد و در مهندسی فرهنگ کشور، بند تسبیح قرار گیرد، اجرای معنویت اسلامی و طراحی مدل زندگی برآمده از معنویت دینی است.
✔️✔️از سوی دیگر، ارائه معنویت اسلامی به صورت به کار برده شده و سنتی پاسخ گو نیست. درون مایه غنی تعلیمات دینی، سرمایه بزرگ معنوی ماست؛ ولی عرضه این معنویت بدون بازتولید مناسب و بدون توجه به نقص های شبه معنویت های جعلی و آسیب های آنها در حقیقت به حراج گذاشتن این سرمایه است.
✔️✔️بنابراین باید ابتدا نقص ها و خلا های عرفانهای تقلبی را شناخت و آسیب های آن را مطرح نمود و از طرفی پوچ بودن این مدرن معنویت ها را برای مردم روشن ساخت، سپس عرفان اصیل و صحیح و معنویت راستین را در قالبی زیبا و به روز برای مردم دلپذیر کرد.
#عرفان_کاذب #عرفان_تقلبی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️جشن #پوریم ایرانی کشون
🔴در روز سیزده بدر ما در اسرائیل چه خبر است؟؟
#روز_ایرانی_کشون_در_اسرائیل
https://eitaa.com/antihalghe
🔸توهین به پیامبر ص و ادعای تناقض در قرآن توسط سرکرده فرقه انحرافی عرفان حلقه👆
🔺 طاهری در این فایل مدعی است کلیاتی بر پیامبر نازل شده و پیامبر این کلیات را بنابر نظر خودشان نوشتند و واژه ها از پیامبر است نه کلام الهی:
طاهری:« کلیتی آمده واژه ها دست شماست که چطور بیان کنید»
در واقع طاهری با تشبیه قرآن به کتب اسمانی تحریف شده که به دست یاران پیامبران نوشته شده،مدعی می شود این تناقضات در قرآن ناشی از نوع نگارش و برداشت پیامبر از کلیت دریافت شده است و به وضوح الهی بودن واژه های قرآن را نفی میکند و ان را نوشته بشری می داند.
نیرومنش می گوید:« پیامبر اینها را دیده برای خودش واضح بوده،،همین جوری گفته...»‼️
طاهری پاسخ می دهد:
« بله پیامبر خودش نوشته، نفهمیده چی نوشته...!!!!»😳😡
⬅️طاهری در این فایل می گوید:
«مشکلی که هست این است که قرآن خودش با خودش مشکل داره،تناقض در خود قرآن است»😳
ظاهرا طاهری مدعی است مشکلی در قرآن پیدا کرده که کسی تاکنون برای رفع این مشکل چاره ای نیندیشیده و طاهری با بیان بحث ناظرهای متفاوت این مشکل را حل کرده است.
در واقع طاهری معتقد به تناقض در قرآن است و به وضوح می گوید:
«مشکلی که هست تناقض در خود قرآن به وجود می اورد نه کار ما...»
و با یک توضیح مبهم از ناظر در لازمان و جهان دوقطبی سعی در توجیه تناقضات قرآن را دارد.
سوال👈 آیا معصومین که معلمین اصلی قرآن و به بیانی قرآن ناطق هستند به این تناقضات پی نبرده بودند و در صدد توضیح و تبیین آن نبوده اند؟
آیا اگر با بحث ناظرهای متفاوت تناقض ادعایی قرآن قابل حل بود نباید در منابع دینی توضیح داده می شد؟
بحث ناظر در کدام منبع دینی بیان شده که باید به قرآن از دید دو ناظر بالا و پایین نگریست تا به درک آن رسید و دچار تناقض نشد؟
💢 طاهری چرا آیات متناقض در قران را بیان نکردند و به روشنی منظورشان را از تفاوت نگاه ناظر بالا و پایین به آیات توضیح ندادند؟
چرا با بیان ادعای تناقض و بحث مبهم ناظر ،سعی دارند مدعی شوند مشکلات کلام خدا قرآن را حل کرده و کشف رمز کرده اند؟
#نقد_عرفان_های_کاذب
🌐 پایگاه تخصصی مقابله با عرفان حلقه و عرفان های کاذب و دشمن شناسی
✅تلگرام:
https://t.me/joinchat/AAAAAD1Z4TVM0pMtiezUgg
✅ ایتا:
https://eitaa.com/antihalghe
عرفان کاذب و عرفان الهی!
آن چه درعرفان جعلی #اشو بسیار بی پایه و بی منطق برای انسان مذهبی و الهی ترسیم می شود، خوف و دغدغه و دلهره است. او می گوید:" بر زندگی هر فرد مذهبی، پیوسته اضطراب حاكم است اما یك فرد لامذهب به دنیایش دل خوش است و مسرور، او به دنبال كلوپ شبانه، بازار و انواع سرگرمی ها می رود، ولی یك فرد مذهبی خودش را از تمام این ها رها می كند." طبق تعریف اوشو انسان های هوس باز و اهل کلوپ و... باید انسان های آرامی باشند که در واقع اصلا چنین نیست.
اما در #عرفان_اسلامی آن کس كه با ایمان است، همواره خدا را با خود همراه می بیند. پس آرام و مطمئن است، بر خدا توكل می كند و هر مصیبتی كه بر او وارد شود اجر و پاداش دارد. صبر بر مصیبت اجر و پاداش بیشتر دارد، هر نعمتی كه به او رسد در صورتی كه شكرش را به جا آورد، آن نعمت مستمر و ابدی و ملكوتی و جاودانه خواهد شد و باطن آن نعمت در سرای دیگر به صورت نور بیشتر، اطراف مؤمن را فرا می گیرد و او از تاریكی رها خواهد گشت.
#نتیجه؛ پس فاصله عرفان ادیان ابراهیمی و به ویژه عرفان اسلامی با اشو فاصله نور شمع و نور آفتاب است.
🌐 پایگاه تخصصی مقابله با عرفان حلقه و عرفان های کاذب و دشمن شناسی
✅تلگرام:
https://t.me/joinchat/AAAAAD1Z4TVM0pMtiezUgg
✅ ایتا:
https://eitaa.com/antihalghe
🔴 برنامه شوکران (قسمت دوازدهم،شبکه 4 سیما)،گفتگو با سید یحیی یثربی،استاد تمام دانشگاه در رشته فلسفه و کلام اسلامی صاحب پژوهش های بسیار در فلسفه و عرفان اسلامی، 15 فروردین 98
طاهری جوانان را فریب می دهد، عرفان بی سلوک دروغ است. (دقیقه 25) 👌
https://www.aparat.com/v/wqv7s/%D8%B4%D9%88%DA%A9%D8%B1%D8%A7%D9%86_%28%D9%82%D8%B3%D9%85%D8%AA_%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%B2%D8%AF%D9%87%D9%85%29_%7C_%DA%AF%D9%81%D8%AA%DA%AF%D9%88_%D8%A8%D8%A7_%D8%B3%DB%8C%D8%AF_%DB%8C%D8%AD%DB%8C%DB%8C_%DB%8C%D8%AB%D8%B1%D8%A8%DB%8C_%28%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87
🔺ساینتولوژی، کلیسایی مرموز و پیچیده
✍️ساینتولوژی، فرقهای مرموز و پیچیده است که پیروانی سینهچاک دارد، حتی بخشی از پیروانش را ستارههای سینما و موسیقی تشکیل میدهند. از طرفی، جداشدگان، آسیبدیدگان و گروههای مخالفی نیز هستند که به شدت با این #فرقه مقابله کرده و به افشاگری در خصوص آن میپردازند.
🔻فرقه #ساینتولوژی توسط نویسنده رمانهای علمی-تخیلی، «ران هابارد» شکل گرفت. وی در ابتدا اقدام به راهاندازی دورههایی در سال 1947در دفتر کارش، واقع در لسآنجلس کرد و چند سال بعد اولین کلیسای ساینتولوژی را تأسیس کرد.
تعالیم ساینتولوژی، ملغمهای از آموزههای هندوئیسم و دیگر جریانهای شرقی است. آموزههای هابارد، شباهت زیادی به داستانهای علمی-تخیلی دارد. شاکله اصلی آموزههای ساینتولوژی، اعتقاد به وجود «بدن-تتانها» است. به اعتقاد این فرقه، «بدن-تتانها») دارای جسم ارگانیک نیستند و در روان همه انسانها نفوذ کردهاند و تنها ساینتولوژی، تکنیکهایی دارد تا این موجودات غیر ارگانیک را از روان انسانها پاک کند. بسیاری از اعضای سابق این فرقه، به افشاگری از مفاسد آن پرداختهاند که رسوایی زیادی برای آن به بار آورده است.
محمدعلی طاهری سرکرده فرقه عرفان حلقه روش سایمنتولوژی خود را از ساینتولوژی کپی برداری کرده است.
🌐 پایگاه تخصصی مقابله با عرفان حلقه و عرفان های کاذب و دشمن شناسی
✅تلگرام:
https://t.me/joinchat/AAAAAD1Z4TVM0pMtiezUgg
✅ ایتا:
https://eitaa.com/antihalghe
🌸صلوات شعبانیه 🌸
بسم الله الرحمن الرحیم
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ
خدایا درود فرست بر محمد و آل محمد
شَجَرَةِ النُّبُوَّةِ، وَمَوْضِعِ الرِّسالَةِ، وَمُخْتَلَفِ الْمَلائِکَةِ
درخت نبوت و جایگاه رسالت و محل رفت و آمد فرشتگان
وَمَعْدِنِ الْعِلْمِ، وَاَهْلِ بَیْتِ الْوَحْىِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ و آل مُحَمَّدٍ
و معدن دانش و خاندان وحى خدایا درود فرست بر محمد و آل محمد
الْفُلْکِ الْجارِیَةِ، فِى اللُّجَجِ الْغامِرَةِ، یَأْمَنُ مَنْ رَکِبَها، وَیَغْرَقُ مَنْ تَرَکَهَا،
کشتى جارى در اقیانوسهاى بیکران ایمن شود هر که سوار آن کشى گردد و غرق شود کسى که آن را واگذارد،
الْمُتَقَدِّمُ لَهُمْ مارِقٌ، وَالْمُتَاَخِّرُ عَنْهُمْ زاهِقٌ وَاللّازِمُ لَهُمْ لاحِقٌ،
هر که بر ایشان تقدم جوید از دین بیرون رفته و کسى که از ایشان عقب ماند به نابودى گراید
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ، الْکَهْفِ الْحَصینِ
ولى ملازم ایشان حق خواهد رسید خدایا درود فرست بر محمد و آل محمد آن پناهگاه محکم
وَغِیاثِ الْمُضْطَرِّ الْمُسْتَکینِ، وَمَلْجَأِ الْهارِبینَ، وَعِصْمَةِ الْمُعْتَصِمینَ،
و فریادرس بیچاره درمانده و پناه گریختگان و دستاویز محکم براى وسیلهجویان
اَللّهُمَ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ، صَلوةً کَثیرَةً تَکُونُ لَهُمْ رِضاً،
خدایا درود فرست بر محمد و آل محمد درود بسیارى که موجب خوشنودى ایشان گردد
وَلِحَقِ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ اَدآءً وَقَضآءً، بِحَوْلٍ مِنْکَ وَقُوَّةٍ یا رَبَّ الْعالَمینَ
حق محمد و آل محمد اداء گشته و انجام وظیفه ما شده و باشد به جنبش و نیروى تو ای پروردگار عالمیان
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ، الطَّیِّبینَ الْأَبْرارِ الْأَخْیارِ،
خدایا درود فرست بر محمد و آل محمد آن پاکان نیکوکار اى پروردگار جهانیان برگزیده
الَّذینَ اَوْجَبْتَ حُقُوقَهُمْ، وَفَرَضْتَ طاعَتَهُمْ وَوِلایَتَهُمْ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ،
آن کسانىکه حقوقشان را واجب کردى و اطاعت و دوستیشان را فرض نمودى خدایا درود فرست بر محمد و آل محمد
وَاعْمُرْ قَلْبىبِطاعَتِکَ، وَلا تُخْزِنى بِمَعْصِیَتِکَ
و آباد کن دل مرا به اطاعت خود و به وسیله نافرمانیت رسوایم مکن
وَارْزُقْنى مُواساةَ مَنْ قَتَّرْتَ عَلَیْهِ مِنْ رِزْقِکَ بِما وَسَّعْتَ عَلَىَّ مِنْ فَضْلِکَ،
و روزى من گردان که کمک مالى دهم بر کسىکه روزیت را بر او تنگ کردى بوسیله آنچه بر من فراخ گرداندى از فضل خویش
وَنَشَرْتَ عَلَىَّ مِنْ عَدْلِکَ، وَاَحْیَیْتَنى تَحْتَ ظِلِّکَ، وَهذا شَهْرُ نَبِیِّکَ سَیِّدِ رُسُلِکَ،
و گستردى بر من از عدل خویش و مرا در زیر سایهات زنده داشتى و این ماه پیمبرت و آقاى رسولانت
شَعْبانُ الَّذى حَفَفْتَهُ مِنْکَ بِالرَّحْمَةِ وَالرِّضْوانِ،
ماه شعبان است که اطراف آن را به رحمت و خوشنودى خود پوشاندى
الَّذى کانَ رَسُولُ اللَّهِ صَلَّى اللَّهُ عَلَیْهِ وَالِه وَسَلَّمَ، یَدْاَبُ فى صِیامِهِ وَقِیامِهِ،
آن ماهى که رسول خدا صلى اللَّه علیه و آله و سلم کوشش بسیار داشت در روزه و شب زندهداریش
فى لَیالیهِ وَاَیَّامِهِ، بُخُوعاً لَکَ فى اِکْرامِهِ وَاِعْظامِهِ، اِلى مَحَلِ حِمامِهِ،
هم در شبها و هم در روزهایش بخاطر فروتنى در برابر تو در مورد گرامى داشتن و بزرگداشتنش همچنان تا هنگام مرگش
اَللّهُمَّ فَاَعِنَّاعَلَى الْأِسْتِنانِ بِسُنَّتِهِ فیهِ، وَنَیْلِ الشَّفاعَةِ لَدَیْهِ،
خدایا پس ما را کمک ده تا روش او را در این ماه پیروى کنیم و به شفاعتى که نزد او است برسیم
اَللّهُمَّ وَاجْعَلْهُ لى شَفیعاً مُشَفَّعاً وَطَریقاً اِلَیْکَ مَهیَعاً، وَاجْعَلْنى لَهُ مُتَّبِعاً،
خدایا قرار ده او را براى من شفیعى پذیرفته و راهى بسویت که همواره باشد و مرا پیرو او گردان
حَتّى اَلْقاکَ یَوْمَ الْقِیمَةِ عَنّى راضِیاً، وَ عَنْ ذُنُوبى غاضِیاً، قَدْ اَوْجَبْتَ لى مِنْکَ الرَّحْمَةَ وَالرِّضْوانَ،
تا به جایى که در روز قیامت تو را در حالى دیدار کنم که از من خوشنود باشى و گناهانم را نادیدهگیرى و براى من واجب کردهباشى از جانب خود رحمت و خوشنودى را
وَاَنْزَلْتَنى دارَ الْقَرارِ وَمَحَلَّ الْأَخْیارِ،
و مرا در خانه همیشگى (بهشت جاویدان) و منزلگاه نیکان فرود آرى.
📝 #خاطرات یک #مستر
⛔️بخوانید خاطرات یک مستر را که چگونه بدون اجازه وارد حریم دیگران می شوند و دنبال طعمه می باشند
✅دریافت لایه محافظ و اولین تلاش ها برای فرادرمانی
امروز به لطف حق و با کمک استاد عزیزم , لایه محافظ دریافت کردم . قبل از دریافت #سوگند_نامه رو باید امضا میکردم . فکرشو بکن ! با اون خط اجق وجق باید سوگند نامه رو پر میکردم و امضا ! اولش خواستم از کسی بخوام برام پرش کنه با خط قشنگ ولی انگار این مساله شخصی هست . به هر حال ما از امروز #لایه دار شدیم . بعد از رفتن استادم , شوق عجیبی داشتم . ساعت ده شب رو تعیین کرده بودم برای دریافت لایه #محافظ .
اینطور که شنیده بودم موقع دریافت این لایه هر اتفاقی میتونه رخ بده از اینکه بچسبی به سقف و یا زلزله هشت ریشتری رو تجربه کنی و یا یه حس خاص داشته باشی و یا هر چیز دیگه ای . و حتی میتونی اصلا حس هم نکنی . البته ما قبلا یک بار این تجربه رو حس کرده بودیم زمانیکه خواهرمون به کلاس ها میرفتن و اسم ما رو هم لای اسم های دیگه رد کردن به استاد #طاهری !
البته میگفتن که اونجا 200 نفر حضور داشتن و 2 هزار نفر اسم در اومده بود و هر کس که توی کلاس حاضر بوده اسم فک و فامیل و اره اوره و شمسی کوره رو نوشته بوده که یه اتفاقی برای عزیزانش رخ بده و ما هم از این ماجرا بی نصیب نموندیم . به هر حال اون شبی که اسم ما رد شد ما به سفارش خواهر گرامی دراز کشیدم و چشم ها رو بستیم و شاهد شدیم . یکساعتی هم گذشت و ما هیچی حس نکردیم آخر اومدیم بلند بشیم و دستمون رو تکیه بر دیوار زدیم که یهو حس کردیم زمین و زمان در حال لرزش هستن . تا دستمون رو برداشتیم لرزش قطع شد . بعد با نوک انگشت اشاره , دیوار رو لمس کردیم و دیدیم بعله ! کار از بیخ خرابه ! خلاصه یه پنج دقیقه ای ویبره میزدیم تا تموم شد .
حالا که خودمون قرار بود #فرادرمانگر بشیم , خیلی #اشتیاق داشتیم و تصور بر این بود که حتما چنین تجربه ای برامون اتقاق می افته . خلاصه ساعت به کندی میگذشت و ما شوق چسبیدن به سقف داشتیم . بالاخره بعد از یک انتظار مرگ آور ساعت ده شب شد و ما پریدیم روی تخت و رفتیم به شهود . اما دریغ و افسوس که هیچ احساسی رو تجربه نکردیم .
بعد که بلند شدم کمی احساس سرگیجه میکردم و سنگینی و اون شب هم تا صبح خواب به چشمم نیومد که نیومد . مدام توی ذهنم داشتم مردمو درمان میکردم ! نمیدونم #شبکه منفی بود یا چی که هی داشت ما رو از اصول و سوگندی که خورده بودیم دور میکرد . دیگه ساعت 6 صبح بود که یه چرتکی زدم و ساعت 10 صبح بیدار شدم . احساس خوب و بدی بود ! یک تضاد عجیب . از خودم میپرسیدم :
- یعنی حالا من یک درمانگرم ؟ خب چطور بفهمم ؟ عجب سخت بود ! البته برای خیلی ها یک مساله عادی میتونست باشه ولی برای من که محض نمونه یک دوست هم در زندگیم نداشتم فاجعه بود ! تا دیروز که هنوز درمانگر نشده بودم اشتیاق داشتیم که به لطف حق نصیب ما بشه و ما هم فرادرمانگر بشیم ولی حالا که شده بودیم آدمیزاد قحط شده بود !
خلاصه فکر کردم که ما که همه چیزمون مجازیه پس بریم توی اینترنت آدمیزاد شکار کنیم . سرتونو درد نیارم هر چی آدمیزاد بود و به تور ما میخورد و ما پیدا میکردیم هی میپرسیدیم درد و مرض نداری ؟ سالمی ؟ فک و فامیلت مشکل ندارن ؟ این بنده های خدا هم که تا هفشده روز پیش ما دمار از روزگارشون در میاوردیم , حالا با چشمای بابا قوری شده لابد میپرسیدن این یارو خل شده یا سرش به جایی خورده که اینقدر مهربون شده !!!!!!؟
خلاصه یه دو سه نفری رو پیدا کردیم و قرار شد کار رو شروع کنیم . یکی از اونها که همون اول کار آب پاکی رو ریخت رو دستمون و گفت : تو هم از همین دوره ها رفتی که با بلوتوث آدمو خوب میکنن ؟!!!!!!!!!!!! جلل الخالق ! موهام وز کرد ولی خودمو زدم به اون راه که نه ! یعنی چی ؟ جریان چیه ؟ گفت داداشم رفته بود یه دوره ای و بعد بابام پاش درد میکرد هر چی زور زد درست نشد که نشد و بعد هم نصف فامیل ما شل و کور و مریض و علیل و چلاق هستن و نه تنها بهتر نشدن که همشون بدتر هم شدن و اینقدر تف و لعنتش کردن که داداشم رفت زیر ماشین و کلاس ها رو رها کرد !
ما هم تا اینو شنیدیم ته دلمون خالی شد و گفتیم یا خدا ! نکنه همه اینا الکی باشه ؟ ولی آخه نمیشه که ... این مورد رو ول کردم و رفتم سراغ نفرات بعدی . طبق معمول که میگن دیوانه , دیوانه رو پیدا میکنه ما هم به تورمون دو نفر خورد بدتر از خودمون ! یکی که افسرده حاد بود و ذهن آشفته داشت و بهش ارتباط دادیم و فقط گفت سنگین شدم . اون یکی هم هیچی رو متوجه نشد . آخر شب هم یه بنده خدای دیگه ای رو پیدا کردیم و به اونم هیچ اثری نکرد و خلاصه ساعت یازده شب یک حس بدی مثل خوره افتاد به جونم .. که : یعنی واقعن راسته اینا ؟ چرا من نتونستم ؟ نکنه اصلن حلقه ش رو ندارم ؟ نکنه گول خوردم و بیخود خودمو علاف کردم ؟ و خلاصه هزاران فکر و خیال سرازیر شد به مغزم و یکساعت بعد من آرزوی مرگ داشتم و خودم رو بدبخت ترین انسان روی زمین و موجودی فریب خورده و ذلیل شده میدونستم . به قدری هم خسته و کوفته بودم که بر عکس همیشه که 2-3 نیمه شب میخوابم , ساعت یازده نشده رفتم توی تخت . احساس سرمای بدی همه وجودم رو گرفته بود و لرز داشتم و از همه بدتر احساس شدید سر خوردگی . خلاصه اون شب هم یکی دو ساعتی پهلو به پهلو شدم و بعد هم خوابم برد تا 6:30 صبح که بیدار شدم و دیگه خوابم نبرد . تمام روز افسرده و غمگین بود . مثل یک آدم شکست خورده و به آخر خط رسیده . تا اینکه به فکرم زد برم از استادم بپرسم . رفتم توی فیس بوک و متاسفانه استادم نبودن . بنابراین طبق معمول رفتم سراغ کسانی با چهره موجه !! یک نفر رو انتخاب کردم و نشستم یک نامه بلند بالا براشون نوشتم و فرستادم و از شانس خوبم اون خانم مهربون جواب رو سریع و بسیار کامل و جامع دادن و کلی از تردید هام رفع شد . بعد به سرم زد برم بشینم دوباره سی دی استاد طاهری رو از نو گوش بدم برای بار هزارم . تنها مرجع مطمئن و در دسترسم بود و دوباره کلی مطالب جدید یاد گرفتم و یک سری سوالاتم حل شد و تردید ها مرتفع و در ضمن تمام گفته های استادم هم به یادم می اومد و جزوه ایشون رو دستم گرفته بودم و همه صحبت هایی که در جلسه شده بود داشت یادم می اومد دوباره .
خلاصه باز شب شد و ما افتادیم به شکار خلق الله مادر مرده ! دوباره دو نفر رو پیدا کردیم و بهشون ارتباط دادیم . یکیشون گفت هیچی نفهمیدم . داشتم نا امید میشدم دوباره که گفت : آخه مست بودم و مشروب خوردم ! زکی ...
دومیش هم که گفت چیزی حس نکردم و ما گذاشتیم به حساب اینکه چون طرف با دوست پسرش جنگ تن به تن داشته یکی دو ساعت قبلش , برای همین اصلن تو باغ نبود . به هر حال این گذشت تا امروز که بابای ما اومد خونه و ما حالا منتظریم که این بابای ما که تا دیروز صد تا درد و مرض داشت باز شروع کنه آخ و اوخ کردن و ما ببینیم چیکار میتونیم بکنیم . عجب حکایتیه هاااااااا .. خدایا بیمار برسون ..
https://eitaa.com/antihalghe
کانال شرح حال آسیب دیدگان حلقه در تلگرام:
https://t.me/joinchat/AAAAAEJ138W080noNUkyCA
📗درسنامه نقد و بررسی جریان های مدعی معنویت (عرفان های نوظهور)
📎درسنامه نقد و بررسی “عرفان های نوظهور” به سفارش معاونت تبلیغ حوزه علمیه قم تدوین و در آموزش های کاربردی حوزه های علمیه تدریس میگردد.
📗این درسنامه توسط #علی_محمدی_هوشیار در ۲۴ درس به رشته تحریر در آمد و ارزیابی آن در گروه علمی عرفان های کاذب حوزه علمیه قم انجام شد.
👆در این درسنامه می خوانیم:
۱. موضوع شناسی و جریان شناسی عرفان های کاذب
۲. طبقه بندی و علل گرایش به عرفان های کاذب
۳. روش تبلیغ عرفان های کاذب
مبانی معرفتی عرفان های کاذب(۲ درس)
۴. اهداف رفتاری و انحرافات مشترک در عرفان های کاذب
۵. مولفه های معنویت تشیع
۶. روش نقد و بررسی شبه معنویت ها
۷. آیین های باستانی هندو
۸. نقد و بررسی برخی آموزه های یوگا
۹.نگرشی بر آموزه های شبه معنوی اشو
۱۰. بررسی شبه معنویت سای بابا و لامائیسم
۱۱. بررسی آموزه های اکنکار
۱۲. بررسی آموزه های کارلوس کاستاندا
۱۳. بررسی آموزه های پائولو کوئلیو
۱۴. آموزه های شبه معنوی کابالا
شیطان گرایی
۱۵. بررسی آموزه های انحرافی حلقه(۳ درس)
۱۶. فرقه رام الله
۱۷. آموزه های شبه معنوی روانشناختی(۲ درس) و...
📎مرکز پخش: قم. جمکران. بلوار انتظار. مرکز مدیریت حوزه های علمیه. معاونت تبلیغ حوزه های علمیه
۰۲۵۳۷۲۵۵۸۹۰(داخلی۴۵۴)
📎قم. ساختمان دارالشفاء. فروشگاه کتاب مرکز مدیریت حوزه علمیه قم.
@almoddaie