10.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔥 جدید ByteDance برای ویرایش تصاویر با هوش مصنوعی
⭐️ شرکت ByteDance، مالک شبکه اجتماعی معروف TikTok، یه ابزار هوش مصنوعی به اسم SeedEdit راهاندازی کرده که مخصوص ساخت و ویرایش تصاویره.
⭐️ برخلاف بیشتر مدلهای تولید تصویر، این ابزار میتونه تغییرات دقیقی روی عکس اعمال کنه، بدون اینکه ترکیب اصلی تصویر به هم بخوره.
#هوش_مصنوعی #AI #ابزار #معرفی_ابزار #Introduce_Tool
➖➖➖➖➖➖➖
🆔 : @aql_masnouei
13.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ╯
⤸ يامُسَبِّبَالاَسْبابِ
⤸چگونه علوم ذاتا مسموم سبب شکست نظام آموزش عالی جمهوری اسلامی شد؟
⤸دختران سوئیفتی
⤸میثم آذربخش
⤸ #نظام_معترض
https://youtu.be/wqaAWUrq3I0
روند تغییر جنسیتی پذیرفتهشدگان در دانشگاههای جمهوری اسلامی، مشکلات و چالشهای زیادی را بهخصوص در چندسال گذشته ایجاد نموده است.
در این ویدئو، به عوامل این شکست در نظام آموزش عالی پرداختم و با نگاهی عمیق سعی در بیان مشکلات ریشهای آن نمودم.
حامی و همراه من باشيد....
┄┅┅❅❁❅┅┅┄
🆔 : @aql_masnouei
🔸 developer.company
🔸 kambozia.com
📘 گزارش مؤسسه IEEE درباره کلان روندهای فناوری سال 2024
1️⃣ هوش مصنوعی جامع
2️⃣ تحول دیجیتال
3️⃣ پایداری
🆔 : @aql_masnouei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️🤖گذر عمر به روایت #هوش_مصنوعی
📌عمر و زمانی که در اختیار داریم، شبیه حبابی ست که از وجود تا عدم وجودش لحظهای بیش نیست؛ و ما تنها شاهدان خاموش عبور آن هستیم!
انگار که چشم ببندی و باز کنی
خود را سپید موی و ناتوان ببینی
و کارهایی که همه نیمه تمام مانده اند…
🆔 : @aql_masnouei
یک ابزار خوب برای استخراج کلمات کلیدی فارسی! این مجموعه کد برای شناسایی و استخراج کلمات کلیدی از متون فارسی طراحی شده است. این پروژه میتواند در زمینههای سئو، تولید محتوا، تحلیل متون و دیگر کاربردهای مرتبط با پردازش زبان فارسی بسیار مفید باشد.
🆔 : @aql_masnouei
📍لزوم تدوین تکالیف نهادها در عرصه فضای مجازی و حکمرانی / استفاده از هوش مصنوعی و متاورس در ترویج حکمرانی اسلامی
🔻 آیت الله اعرافی مدیر حوزه های علمیه در نشستی با اعضای شورای فعالان فضای مجازی مطرح کرد؛
🔹برای پاسخگویی و حل معضلات و گره های ذهنی، قبل از تولید محتوا و آرایه های تبلیغاتی، باید نظریه هایی راجع به آن مسئله داشته و نظریه متناسبی را برای مسائل بنیادی تولید و انتشار دهیم؛ چنانکه امثال شهید مطهری ها این کار را می کردند.
🔹باید سوژه های مطرح در جامعه اسلامی، شناسایی شده و درباره آن تولید نظریه شود که شکل گیری شورای فعالان فضای مجازی می تواند در این عرصه گام های موثری را برداشته و برکات بسیاری را رقم زند
🔹باید لایه های ذهنی پیدا و پنهان افراد جامعه، شناخته شود. چراکه اگر به عمق ذهنی و فکری نسل جوان و افکار عمومی جامعه شناخت کافی نداشته باشیم، نمی توان فعالیت های متناسبی را در این راستا تولید کرده و اثرگذاری داشت
🔹تحولات هوش مصنوعی و متاورس مورد توجه شورای فعالان فضای مجازی باشد و از قابلیت ها و ظرفیت های این ابزارها در ترویج حکمرانی اسلامی استفاده کرده و از آن غفلت نشود.
🆔 : @aql_masnouei
یه شرکت چینی فقط با ۲۰۰۰ تا GPU مدل رقیب GPT-4 رو آموزش داد.
01.ai
فقط ۳ میلیون دلار خرج کرده، در حالی که OpenAI بین ۸۰ تا ۱۰۰ میلیون دلار هزینه کرد
https://www.tomshardware.com/tech-industry/artificial-intelligence/chinese-company-trained-gpt-4-rival-with-just-2-000-gpus-01-ai-spent-usd3m-compared-to-openais-usd80m-to-usd100m
10.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کریس اولا میگه ما شبکههای عصبی رو برنامه نویسی نمیکنیم، بلکه آنها رو پرورش میدیم.
این فرآیند بیشتر شبیه مشاهده و مطالعه ارگانیسم های زیستیه تا یه طراحی مصنوعی صرف. همونطور که در نورولوژی، مسیرهای عصبی از تعامل و تجربه شکل میگیرن، در شبکههای عصبی نیز یادگیری و تحول، نه از پیش تعیین شده، بلکه از درون تعاملات و تطابقها شکل میگیرن. این نگاه، ماهیت شبکههای عصبی رو به پدیدهای زنده و پویا نزدیک تر میکنه تا یه سیستم مهندسی شده خطی.
🆔 : @aql_masnouei
هوش مصنوعی و زمستانی دیگر!
Ilya Sutskever، از بنیانگذاران openai گفته که Scaling Law (که تو پست قبلی صحبت شد) برای LLMها دچار مشکل شده و داره آروم میگیره و فلت میشه (has plateaued)
این موضوع پس از نتایج ناامیدکننده از مدل Orion به دست اومده که نشون میده نسل بعدی LLM به اندازه ای که GPT-4 نسبت به GPT-3.5 بهبود داشته، بهبود نداره
گفته محدودیت های اصلی اینان:
نیاز عظیم به داده و خرابی های ناشی از سخت افزار، تبعیت از Scaling رو پرهزینه و ناکارآمد می کنه و اینکه داده های قابل دسترس تمام شدن
با این اوصاف، رسیدن به AGI با این روند فعلی خیلی هزینهبر به نظر میرسه (از نظر هزینه مالی و انرژی).
شرکتهای AI ای با وعده رسیدن به AGI بودجه از سرمایهگذار گرفتن حالا اگه مشخص بشه که رسیدن به AGI ممکن نیست و دیگه Scaling جوابگو نیست، سرمایه های AI سقوط میکنه و فیلد ممکنه دوباره وارد یه زمستون دیگه بشه.
برای رفع احتمالی این مشکل روشی به نام
test-time computeمطرح شده که مدل در طول inference بهینه میشه نه اینکه صرفاً به pre-training تکیه کنه (جدی شد میگم در موردش). 🆔 : @aql_masnouei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍️ تا سال 2025 حافظه نزدیک به بی نهایت با هوش مصنوعی محقق میشود
در حال حاضر، سیستم های AI به حافظه محدود، اغلب محدود به تعاملات مبتنی بر جلسه یا ادغام های خارجی برای شخصی سازی هستند. آنها توانایی رسیدگی به تعاملات غنی از زمینه را ندارند، که اثربخشی آنها را در تعامل بلند مدت محدود می کند. مایکروسافت مدیر عامل شرکت Mustafa Suleyman پیش بینی می کند که تا سال 2025، AI با حافظه "نزدیک بی نهایت" که "فقط فراموش نمی کند" تبدیل به یک واقعیت خواهد شد. او همچنین نشان می دهد که مایکروسافت دارای نمونه های اولیه با این قابلیت در حال توسعه است. Suleyman معتقد است که این توسعه یک تغییر تحول دهنده را نشان می دهد، به عنوان یک نقطه انفصال که AI شروع به سازماندهی و افزایش زندگی روزمره به شیوه های بی سابقه ای می کند، به عنوان یک نقطه انفجاری می پردازد.
#artificialintelligence
#هوش_مصنوعی #حافظه_بی_نهایت
🆔 : @aql_masnouei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍️ سیستم تفنگ رباتیک با هوش مصنوعی
سیستمهای کنترل آلن (ACS) Bullfrog را توسعه داده است، یک سیستم تفنگ رباتیک با هوش مصنوعی که پهپادها را با استفاده از بینایی کامپیوتری پیشرفته هدف قرار میدهد. این سیستم که به پنتاگون نشان داده شده است، پهپادهای سریع السیر را به طور موثر سرنگون می کند و تهدید فزاینده هواپیماهای بدون سرنشین در جنگ را برطرف می کند.
Bullfrog
که در حال حاضر تحت کنترل انسان است، در مقایسه با سیستم های لیزری مقرون به صرفه است و از نظر فنی قادر به استقلال کامل است و در انتظار تایید دولت است. این سیستم منعکس کننده تغییر ارتش به سمت سلاح های نیمه خودمختار است، اگرچه نگرانی های اخلاقی در مورد سیستم های مرگبار کاملاً خودکار همچنان ادامه دارد.
🆔 : @aql_masnouei