📌 محتوای سه نامه رهبر انقلاب به جوانان غربی
✍ نامه های سال ۱۳۹۳، ۱۳۹۴ و ۱۴۰۳
۱.نامه اول:
*دفاعی
* تقابل با سیاه نمایی از اسلام
*لزوم شناخت مستقیم و بی واسطه
۲.نامه دوم:
*تبیینی
* تشریح ریشه خشونت در سیاست و اندیشه غرب
*لزوم تعامل صحیح با جهان اسلام
۳.نامه سوم:
*هجومی
*اعلام همبستگی با جبهه جدید مقاومت دانشجویان آمریکا
*نوید بیداری وجدان ها و ورق خوردن تاریخ
https://eitaa.com/arabsalehi_ir/2027
🔹 معرفی ۵ سامانهی مشابهت یاب ایرانی
🖇 اگر بخواهید اثرتون رو مشابهت یابی کنید و ببینید چند درصد کپی برداری داره، می تونید فایل وُرد اثرتون رو در یکی از این سایتها بارگذاری کنید و منتظر بمونید تا نتیجهی مشابهت یابی بعد از چند دقیقه بهتون اعلام بشه.
۱- سامانه همانندجو
۲- سامانه سمیم نور
۳- سامانه همتاجو
۴- سامانه همسانا
۵- سامانه همیاب
🖇 دقت کنید همهی این سایت ها نیاز به ثبت نام و پرداخت حق اشتراک داره.
@arabsalehi_ir
📍افزایش محورهای وتویی در آییننامه ارتقای اعضای هیاتعلمی/ مقاله تنها عامل موثر نیست
🔻محمد سلیمانی قائم مقام وزیر علوم علوم تحقیقات و فناوری مطرح کرد؛
▫️آییننامه ارتقا در گذشته چهار محور عمده؛ شامل فرهنگی تربیتی اجتماعی، آموزشی، پژوهش فناوری و اجرایی داشت ولی در آیین نامه جدید با توجه به اهمیت فناوری، تولید فناوری و تکمیل چرخه علم تا تولید و اثرگذاری آن در تجارت و اقتصاد و تولید بخش فناوری، این موضوع جدا شد و پنج محور مورد توجه قرار گرفته است که محور پنجم توسعه فناوری و نوآوری است. در بخش فرهنگی در آیین نامه جدید به شاگرد پروری و مسئولیت اجتماعی توجه ویژه شده است
▫️بخش اصلی و عمده دغدغه اساتید و مسئولان کشور، خصوصا مقام معظم رهبری، بخش وتویی (بایستگی) آیین نامه ارتقا است. بخش وتویی بیشتر پژوهشی و مقاله محور بود؛ بنابراین تدبیری اتخاذ شد که ارتقای استادان فقط متکی بر مقاله نباشد و ۹ محور شناسایی شد که از این محورها استادان بتوانند امتیازات وتویی ارتقا را کسب کنند.
▫️ یکی از این ۹ محور مقاله و ۸ مورد دیگر شامل طرح های پژوهشی، کرسی های تخصصی و نظریهپردازی، هنر ارزنده، انتشار کتاب (کتاب تصنیفی و تالیفی)، اختراع، تولید و تجاری سازی، اکتشاف و الزامات حرفهای تایید شده است و در همه این محورها استاد باید پدید آورنده اصلی باشد و از هر کدام از این ۹ محور اگر امتیازات حداقلی بایستگی را به دست بیاورند به رتبه بالاتر ارتقا پیدا میکنند.
🌐 @arabsalehi_ir
📢 در روایتی دارد که رسول خدا فرمود: هیچ ایامی پاکیزهتر و بزرگتر از نظر اجر و پاداش در مورد اعمال، از دهه اضحی نیست؛ دهه اضحی هم همین دهه اول ذیحجه است.
به حضرت عرض شد که حتی نسبت به جهاد در راه خدا هم این ایام با فضیلت تر است؟
حضرت فرمودند: ارزش اعمالی که انسان در این دهه انجام میدهد از جهاد فی سبیل الله هم بیشتر است
🌹 مگر اینکه کسی مال، جان و همه چیزش را در جهاد فی سبیل الله ببرد و هیچ چیز را هم برنگرداند؛ یعنی نه مالش بماند و نه جانش... تنها چنین چیزی است که بافضیلت تر از این ایام است.
پیغمبر اکرم فرمودند: هیچ روزی نیست که خداوند انجام کار خیر در آن را بیشتر از این ده روز، دوست بدارد...
ما نباید از این امور معنوی و این فرصت های روحانی غفلت کنیم.
انسان باید فرصتطلب باشد و به تعبیر علی علیه السلام که فرمود: «فرصت ها را غنیمت بشمارد». زمانی خواهد آمد که این فرصتها از دست ما رفته است و ما حسرت آن را خواهیم خورد. پس در این ایام نسبت به اعمال صالح و آدابی که وارد شده است غفلت نکنیم. به خصوص ادعیه وارده که همه اش جنبه توحیدی دارد را بخوانیم.
🌺 آیت الله حاج آقا مجتبی تهرانی ره
🇮🇷 @arabsalehi_ir
⭕️ انسانِ غربی و همستر کامبت
📌 تاملی تربیتی بر فراگیری بازی همستر در سپهر جامعه ایرانی | محسن احمدی
🔻 انسانِ غربی از آن روز که مفهوم «کار» را به «شرِّ لازم» فروکاهید تا امروز همواره در پی آن بوده است تا ساعات کار کردن انسان را کم و ساعات فراغتش را بیشتر کند. اتوماسیونی شدن مشاغل در همه شئون تا ارزهای دیجیتال و نایت کوین و همستر ذیل همین اصل قابل تفسیر هستند.
🔻 «بهشت موعود» تمدن غرب، کسب پول بیشتر با زحمت کمتر است و پدید آمدن پدیدههایی همچون نایت کوین و همستر، تبلورات طبیعی این حیات تمدنی است.
🔸 انسانِ اسلام اما همواره کار را نه به مثابه شر بلکه «جوهره مرد» و «عبادت» تعریف کرده است و از این منظر، «پول مفت» به دست آوردن نه تنها ستوده نیست بلکه نوعی ضدارزش به حساب می آید. در این چارچوب فکری، برای کسب مال باید تلاش کرد و زحمت کشید. پول بدون زحمت، رحمتی را به زندگی انسان جاری نمی کند.
🔻 این مقال محلِ نقد و بررسی این دو دیدگاه تربیتی نیست و تنها می خواهد تلنگری باشد برای کسانی که می خواهند بدانند در کدام ساحت به عالم می نگرند: انسانِ غربی یا انسانِ اسلامی.
🔻 تبِ بالای فراگیری همستر در جامعه ایرانی، نشان از تب بالای اندیشه های غربی در پلتفرمهای اینترنتی دارد. اینگونه نیست که هرآنکه مشغول این بازی هاست در جرگه انسان های غربی است اما ایجادکنندگان تب، حتماً در پی اهداف تمدنی خود هستند.
🔻 همستر چه به پول برسد و چه نه، نشان می دهد جامعه ایرانیِ مومن به اسلام، همچنان در برابر موج های شبکه های اجتماعی بی جانپناه و آسیبپذیر است. تبها می آیند، روحیات و خصائصی را در ما به جا می گذارند و می روند. نسلی که برای امرار و معاش خود، نیازی به کار و تلاش و زحمت نبیند و چمباتمه بزند تا موجی از راه برسد بلکه مالی به او برسد، حسابی، چمران، سلیمانی، تهرانی مقدم، سمیعی و دیگر بزرگان این ملک نخواهد شد.
#همستر_کامبت
#ارز_دیجیتال
#تربیت_رسانه
@arabsalehi_ir
هدایت شده از پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
🔴 هم اکنون در حال برگزاری...
🔰 آیین افتتاحیه دفتر انجمن علمی فلسفه اسلامی تهران
✅ با حضور حضرات آیات، حجج اسلام و آقایان:
علی اکبر رشاد
غلامرضا فیاضی
محمدباقر تحریری
عسگر دیرباز
حسن معلمی
حسن رمضانی
علی شیروانی
عسگری سلیمانی امیری
محمد حسين کبیریان
عبدالرسول عبودیت
محمد عرب صالحی
محمد جواد رودگر
🕌 تهران، حوزه علمیه امام رضا (ع)
📱پخش مجازی از کانال ایتای انجمن فلسفه به آدرس:
@anjomantehran
#انجمن_فلسفه
🆔 @iictchannel
هدایت شده از پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
📸 #گزارش_تصویری
🔹 آیین افتتاحیه دفتر انجمن علمی فلسفه اسلامی تهران
📅 دوشنبه ۲۱ خردادماه ۱۴۰۳
🏢 تهران، حوزه علمیه امام رضا (ع)
#انجمن_فلسفه_اسلامی
🆔 @iictchannel
🏡 برای خانهی ما؛ برای ایران...
❤️ پوستر ویژه «ریحانه» KHAMENEI.IR بر اساس تاکید رهبر انقلاب بر نقش بانوان در #انتخابات
🖼 حضرت آیتالله خامنهای: «در این قضیّهی انتخابات، شما بانوان و خانمهای عزیز میتوانید نقش ایفا کنید. مهمترین نقش شما هم در داخل خانه است؛ وادار کنند فرزندان را و همسر را برای اینکه در زمینهی انتخابات فعّال باشند و درست تحقیق کنند... در شناخت نامزدهای انتخاباتی، در حضور در پای صندوقها، هم در داخل خانه و هم در خارج خانه میتوانید نقش ایفا کنید.» ۱۴۰۲/۱۰/۶
📥 دریافت نسخه قابل چاپ
@arabsalehi_ir
44.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹تحلیل نماز میت رئیس جمهور ایران، توسط عالم اهل سنت!
✅ شیخ سلامة عبد القوي از علمای اهل سنت الازهر و مشاور وزیر اوقاف مصر با بررسی نماز میت رئیس جمهور ایران که توسط آیت الله خامنه ای اقامه شد به نکات مهمی توجه کرد که به همه مخاطبین پیشنهاد می کنم این ویدئو را ببینند. شیخ سلامه با انتشار نماز میت در صفحه شخصی خود گفت:
✅ به شیعه نسبت می دهند که شیعه غالی است و امام علی را در حد خدا و پیامبر بالا می برد! همچنین شیعیان پس از نماز بر شیخین و عایشه فحش می دهند، اما این نماز میتی که توسط عالی ترین مقام دینی و سیاسی ایران (آیت الله خامنه ای) خوانده شد، نشان داد که همه این نسبت ها دروغ بوده است! زیرا همانطور که در این نماز مشاهده شد، آیت الله خامنه ای در تکبیر دوم، فقط به شهادت خداوند و رسالت پیامبر تأکید کرد و هیچگونه سخنی از امام علی نگفت!
✅ همچنین پس از نماز نیز هیچ گونه اهانتی به ابوبکر و عمر و عایشه نشد؛ پس مشخص می شود کسانی که علیه شیعه شایعه پراکنی می کنند، درصدد ایجاد اختلاف و تفرقه بین شیعه و سنی هستند که نباید به سخنان آنان توجه کرد.
@arabsalehi_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تصاویر مربوط به مسجدالحرام در یکصد سال پیش....
@arabsalehi_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قدیمی ترین فیلم رنگی مربوط به 74 سال قبل از مسجد الحرام
@arabsalehi_ir
هدایت شده از پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
◽️ از رسالتهای مهم انجمن فلسفه اسلامی تدوین طرح امتداد فلسفه در حیات فردی و اجتماعی انسان و طرح کاربردیکردن فلسفه اسلامی و راهبری آن است
✍️ نوشتاری از حجت الاسلام و المسلمین #محمد_عرب_صالحی رئیس پژوهشکده حکمت و دینپژوهی پژوهشگاه و عضو هیأت مؤسس انجمن؛
🔺 به بهانه افتتاح دفتر انجمن فلسفه اسلامی در حوزه علمیه تهران
🔸 فلسفه اسلامی علیرغم تطورات و پیشرفتهایی که در طول تکون خود داشته هیچگاه از عقبه غنی خود منقطع نگشته است فلسفه اشراق در ادامه فلسفه مشاء، حکمت متعالیه ادامه فلسفه اشراق و مشاء و حکمت نوصدرایی در ادامه حکمت متعالیه شکل گرفته است...
🔅 چند پیشنهاد در راستای کار انجمن فلسفه اسلامی:
➖ طرح کاربری کردن فلسفه یا تولید فلسفه کاربردی در دستور کار قرار گیرد همانگونه که در دانش کلام مدتهاست دنبال تأسیس کلام کاربردی هستند.
➖ تهیه طرح راهبری پرداختن به فلسفههای مضاف و اشراب آن در حوزههای علمیه سراسر کشور؛
➖ طرح راهبری تولید مبانی علومانسانی اسلامی که شرط لازم آن تسلط بر فلسفه و مبانی فلسفی و حکمی اسلامی است؛ لذا فراوان در دهههای اخیر دیده شده فلسفههای مضاف به برخی علوم از سوی متخصصین علوم مضاف الیه تولید و نگاشته شده اما چون فیلسوف نبودهاند لغزشهای فراوانی داشتهاند.
➖ پیگیری طرح مهم مطالعات استنباطی فلسفه اسلامی که هم فینفسه امری مطلوب و لازم است و هم اینکه پاسخی است متقن و مبین به کسانی است که با اساس فلسفه مخالفت کرده و میکنند.
🔍 ادامه را بخوانید:
🌐 iict.ac.ir/f-eslami
#فلسفه_اسلامی
#یادداشت
🆔 @iictchannel
صلوات خاصۀ امام محمد باقر علیهالسلام:
🍁 این ذکر، برای توسل جستن به امام باقر(ع) و ایجاد ارتباط قلبی با ایشان، بسیار سفارش شده است:
🍂 «بسم الله الرحمن الرحیم. اللَّهُمَّ صَلِّ وَ سَلِّمْ وَ زِدْ وَ بَارِکْ عَلَى قَمَرِ الْأَقْمَارِ وَ نُورِ الْأَنْوَارِ وَ قَائِدِ الْأَخْیَارِ وَ سَیِّدِ الْأَبْرَارِ الطُّهْرِ الطَّاهِرِ وَ النَّجْمِ الزَّاهِرِ وَ الْبَدْرِ الْبَاهِرِ وَ الْبَحْرِ الزَّاخِرِ وَ الدُّرِّ الْفَاخِرِ
🍂 الْمُلَقَّبِ بِالْبَاقِرِ السَّیِّدِ الْوَجِیهِ وَ الْإِمَامِ النَّبِیهِ الْمَدْفُونِ عِنْدَ جَدِّهِ وَ أَبِیهِ الْحِبْرِ الْمَلِیَّ عِنْدَ الْعَدُوِّ وَ الْوَلِیِّ الْإِمَامِ بِالْحَقِّ الْأَزَلِیِّ أَبِی جَعْفَرٍ مُحَمَّدِ بْنِ عَلِیٍّ عَلَیْهِمَا السَّلَامُ.
🍂 الصَّلَاةُ وَ السَّلَامُ عَلَیْکَ یَا أَبَا جَعْفَرٍ یَا مُحَمَّدَ بْنَ عَلِیٍّ أَیُّهَا الْبَاقِرُ یَا ابْنَ رَسُولِ اللَّهِ یَا ابْنَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ یَا حُجَّةَ اللَّهِ عَلَى خَلْقِهِ یَا سَیِّدَنَا وَ مَوْلَانَا إِنَّا تَوَجَّهْنَا وَ اسْتَشْفَعْنَا وَ تَوَسَّلْنَا بِکَ إِلَى اللَّهِ وَ قَدَّمْنَاکَ بَیْنَ یَدَیْ حَاجَاتِنَا فِی الدُّنْیَا وَ الْآخِرَةِ یَا وَجِیهاً عِنْدَ اللَّهِ اشْفَعْ لَنَا عِنْدَ اللَّهِ».
🍂 (بگو: رَبِّ افْتَحْ عَلَیَّ أَبْوَابَ الْعِلْمِ وَ الْمَعْرِفَةِ).
📚 منبع: زادالمعاد
〰️〰️〰️〰️〰️
🏴 فرا رسیدن سالروز شهادت حضرت #امام_محمد_باقر علیه السلام را تسلیت میگوییم.
@arabsalehi_ir
هدایت شده از پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
✴️ تأکید بر «عقلانیت» و «نگاه جمعی» در امور فرهنگی
(حجت الاسلام و المسلمین #عبدالحسین_خسروپناه)
▫️ تحلیل حضور میلیونی مردم در تشییع شهدای خدمت
✅ مردمی که از حادثه، حماسه آفریدند
🔅 حمایت مکرر مردم از اسلام سیاسی
(حجت الاسلام و المسلمین #محمد_عرب_صالحی)
🔹 تجلی هویت جمعی ایرانیان در یک تشییع تاریخی
(#مهدی_جمشیدی)
📣 بازنشر اخبار پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی را در صفحه اندیشه روزنامه "ایران" بخوانید:
🌐 irannewspaper.ir/8473/11
#در_رسانه_ها
#شهید_جمهور
🆔 @iictchannel
⭕️ به ریاست ابراهیم عیسی و با بودجه هنگفت اماراتی، افتتاح «مرکز تکوین» در مصر با انتقادات گسترده روبهرو شد
علی محمد الازهری، از اعضای هیئت علمی دانشگاه الازهر نسبت به مرکز «تکوین» که شنبه گذشته ۴ می ۲۰۲۴ در مصر افتتاح شد، هشدار داد.
وی در صفحه فیسبوک خود نوشت: «مرکزی که تکوین نامیده شده افتتاح شد و کسانی را که کارشان تشکیک در سنت و عقیده اسلامی است گرد آورد.»
الازهری مرکز «تکوین» را اولین مرکز عمومی سازمانیافتهای توصیف کرد که اصول ثابت دین اسلام را زیر سوال میبرد و از سوی نویسنده و شخصیت رسانهای جنجالی، ابراهیم عیسی، که به حمله و شیطانی جلوه دادن هر چیز اسلامی معروف است، اداره میشود.
برخی دیگر به پشتیبانی مالی امارات از این پروژه اشاره کرده و نوشتند: «مرکز "تکوین الفکر العربی" راهاندازی شد تا صراحتاً به الحاد دعوت کند و با بودجههای هنگفت و تبلیغات و برنامههایی که مبالغ نامحدودی برای آن هزینه شود، اصول ثابت اسلامی را زیر سؤال ببرد.»
اعضای هیئت امنای این مرکز عبارتند از: ابراهیم عیسی، یوسف زیدان، الفت یوسف، فراس السواح، نایله ابی نادر و اسلام بحیری.
@arabsalehi_ir
کلیات سند هوش مصنوعی تصویب شد
🔹کلیات سند تاسیس سازمان ملی و تشکیل شورای راهبری هوش مصنوعی در جلسۀ شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب شد.
🔹در سند ملی هوش مصنوعی مقرر شد ایران در افقی ۱۰ ساله در جمع ۱۰ کشور پیشروی جهان در این حوزه قرار بگیرد.
🔹بر این اساس سازمان ملی هوش مصنوعیِ ایران بهعنوان یک سازمان مستقل زیر نظر رئیسجمهور تاسیس میشود و اساسنامۀ آن ظرف مدت ۳ ماه به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی خواهد رسید.
🔹در جلسۀ این شورا همچنین کلیات اساسنامۀ خانۀ ملی گفتوگوی آزاد تصویب و حسن رحیمپور ازغدی رئیس آن انتخاب شد.
@arabsalehi_ir
هدایت شده از پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
🔖 #عکس_نگاشت | پیوند ناگسستنی فلسفه اسلامی با گذشته اش....
🔺 فلسفه اسلامی علیرغم تطورات و پیشرفتهایی که در طول تکون خود داشته هیچگاه از عقبه غنی خود منقطع نگشته است.
➕ فلسفه اشراق در ادامه فلسفه مشاء، حکمت متعالیه ادامه فلسفه اشراق و مشاء و حکمت نوصدرایی در ادامه حکمت متعالیه شکل گرفته است.
❎ این نه بدان معناست که تفاوتهای اساسی و مبنایی بین این ادوار نیست چه اینکه حکمت متعالیه بر اساس اصالت وجود بناگذاری شده و یک فلسفه وجودی است که سخن از حقیقت وجود دارد درحالیکه فلسفه مشاء مبتنی بر اصالت ماهیت است و سخن از ماهیت وجود دارد درعینحال موضوع همه آنها وجود بماهو وجود است و در بسیاری از مباحث الهیات بالمعنی الاعم و الهیات بالمعنی الاخص اشتراکات دارند.
✴️ اما فلسفه غرب معاصر کلاً از عقبه غنی خود منقطع شده و تغییر ماهیت داده است فلسفه غرب از کانت به اینطرف بهجای وجودشناسی، تبدیل به معرفتشناسی شد؛
▪️یعنی موضوع فلسفه کلاً تغییر کرد و تقریباً تمام تراث فلسفی غرب در موضوع هستیشناسی در فلسفه معاصر تعلیق شد و به محاق رفت.
🖇 برای مطالعه این مطلب کلیک کنید.
#فلسفه_اسلامی
🆔 @iictchannel