هدایت شده از روشنگری
❌ اگه مقصد هواپیمای اوکراینی به جای کانادا یه شهر زیارتی مثل نجف بود، کسایی که دینشون انسانیته چه واکنشی نشون میدادن؟!
جواب این سؤال ۱۳ دیماه داده شد... 💁🏻♂️
🇵🇸 @Roshangari_ir
✏سکولاریزم موجود، قلدریسم مطلوب
اگر بخواهیم یک تعریف ساده و بی آلایش از سکولاریزم ارائه دهیم، شاید بتوانیم آنرا جدایی دین از تمامی ساحتها و بسترهای اجتماعیش بنامیم.
به عبارتی خالی گذاشتن صحنهی اجتماع از تصمیمگیری ربّ!
حال وقتی میدان از تصمیمگیری و الزامات الهی خالی شد و عرصهی سیاستگزاری آن توسط انسانهای خود مختار و خود بنیادگرا اشغال گشت، دیگر چیزی به نام زیست دینی در کف خیابان به چشم نخواهد آمد و همه چیز در ابتدا بر محور سلایق شخصی میچرخد.
وقتی سلایق ساختاری حکومتی و دولتی به خود گرفتند، نه تنها انتخاب حقیقی رنگ میبازد؛ بلکه تحمیل جای خرد جمعی را میگیرد. چرا که تکثرگرایی هیچگاه نمیتواند نظم اجتماعی بدهد و بالاخره قانونی برای ادارهی جامعه نیاز است و این قانون هرچند بتواند مدتی مدیریت کند ولی از آنجاکه بر محور سلب ربوبیت تشریعی در جامعه و نهادینه کردن ارادههای آزاد به قیمت سقوط هویت انسانی، استوار است، دیگر شاهد رشد اندیشه نخواهیم بود و وجه تمایز انسان و حیوان جای خود را به وجه اشتراکشان میدهد.
در این صورت خواهیم دید دیگر تعقلی نیست که بخواهد دست به انتخاب بزند، بلکه هرچه هست تحمیل سیاستهای خودخواهانهای بوده که روزی با شعار سکولاریزم بر کرسی تقنین نشست تا فقط ربوبیت را کنار بزند، حال آنکه خالقیت را هم با از بین بردن اندیشه، در معرض انکار عمومی قرار داد.
شاید بهتر باشد اینگونه گفت، که ذات سکولاریزم هم نفی خدا در جامعه و هم نفی او در امور فردی است؛ هرچند که در شعار و علی الظاهر نفی جامعیت دین در ساحتهای غیر فردی را جار بزند!
تجسم ارادههای آزادِ معطوف به حذف خرد جمعی در جامعه، قانون کشف حجاب توسط قلدریسمی چون رضا شاه بود که اگر پشتوانهی اندیشههای سکولاریستی مشاورینی چون تقیزاده نبود، شاید به این سرعت پا نمیگرفت و چه بسا به جای تایید پهلوی سقوط آنرا رقم میزد.
در امتداد همین جریان است که امروز میبنیم دختری میگوید حجاب من به خودم ربط دارم. بر فرض که او راست میگوید و حجاب جنبهی اجتماعی ندارد ولی آیا حجاب جنبهی فردی برای خود او نیز ندارد و خداوند سکولارها به ایشان از حیث فردی حجاب را واجب نکرده؟
اینجا همان نقطهایست که عقلانیت محو گشته تا سکولار بودن نیز غیر قابل پذیرش شود و رسما بیخدایی رخ نمایی کند.
✏علی عسگری
#حجاب
#بی_هویتی
#اعراف
@araf11
هدایت شده از نویسندگان حوزوی
🔘#گفتگو ا #روشنفکری
☑️ روشنفکرانی که ایران را سیاه میبینند
حجت الاسلام دکتر سید حامد نیازی، استادیار گروه تاریخ مؤسسه امام خمینی(ره)
✔️جریانی را در جامعه داریم که معتقد هستند، ما ایرانیها یک گذشتهی تیره و تاریک داشتیم که برای عبور از آن تنها راه حل موجود، تعبد نسبت به تمدن غربی است. این افراد، این باور را در رسانههای مکتوب و غیر مکتوب خودشان اشاعه میدهند. برای همین امر، اگر بخواهیم این افراد را بشناسیم باید دو کار انجام دهیم؛ ابتدا باید جریان شناسی بدانیم و بعد باید راه کارهای مد نظر را بررسی کنیم.
➕مطالعه گفتوگو در «وبگاه فکرت»
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
وبگاه| فکرت |مدرسه فکرت | رادیو فکرت
هدایت شده از .
امروز قصه پر غصه ما این است آنجایی که منویات رهبری و تصمیمات نظام با رای و نظر ما موافق باشد، نقش اندیشمندِ متجددِ پاریسنشین را بازی کرده و همانند روشنفکران دوره قجریه و پهلویه، تمجیدگویان از ایده و نظریات تصمیمِ مختار سخن گفته البت بدون هیچ اندیشهِ دانشی و علمی؛ و اگر تصمیمی مخالف رای ما باشد، با تفکر طالبانیستِ کابلنشین، تیغ اوکامی در دست گرفته تا ذبح تصمیم اتخاذ شده جلو میرویم؛ و آن نیز بدون پشتوانه علمی و دانشی. اصلا نه التفاتی به تفکر و گفتمان انقلاب اسلامی به عنوان ضلع سوم مقابل تحجر و تجدد داریم و نه قائلیم به آنیم...
#تحجر
#تجدد
@cafe_fekr
هدایت شده از روشنگری
❌ إسمع، إفهم ای مسئول گرامی! که تصور می کنی حجاب آنقدر اهمیت ندارد که به آن پرداخته شود
🔺وقتی ولی امر ما با چنین تاکیدی ایمان دینی و تشرع را به عنوان دو اصل مهم برای نگاه داشتن مردم در صحنه دانسته و مسئله ی حجاب را از مصادیق آن بر می شمرند، باز هم می توان به آن کم اعتنا بود و در سامان دهی به این رکن پراهمیت بی توجه باشیم؟
🔺اباحه گری در شرعیات که #حجاب از شاخصهای اجتماعیِ آن و حافظ ایمان و حیا و سلامت جسم و روح مردم است، سستی می آورد، بی عاری می آورد، بی غیرتی می آورد، باب را برای برهنه شدن، برای عادی کردن سایر مظاهر فساد و فحشا بازنموده و مسیر را هموار مینماید.
🔺در دنیایی که یک همجنسگرا نخست وزیر فرانسه شده آیا سخت است متوجه شویم کجا را برای ما نشانه گذاری کرده اند؟
🔺امام خامنه ای فرمودند مسئولین ما باید در این زمینه ها هر چه می توانند تلاش کنند و کار کنند.
⏪دیگر با چه بیانی مقتدایمان ما را هشیار نمایند که به خودمان آمده و دست بجنبانیم؟
✍مریم اشرفی گودرزی
🇵🇸 @Roshangari_ir
هدایت شده از انجمن سواد رسانه طلاب
🔘 عمومیترین روشهای استعمار فرانو از طریق رسانه و فضای مجازی
1. جذب افراد از طریق ایجاد روحیه یأس و نومیدی
2. مخدوش کردن اعتماد آنها به حکومتها
3. ایجاد اختلاف درونی در جامعه
4. سست کردن انسجام درونی
5. از بین بردن وحدت فرماندهی در نیروها
6. ایجاد گسست و شکاف میان نظام حکومتی مردم
7. ترور شخصیت رهبران با دروغ پراکنی و انواع ترفندها
8. شایعه سازی اشاعه اطلاعات نادرست
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
May 11