❌ #انقلاب_جنسی(۶)
⭕️ انقلاب جنسی، عامل زنازادگی، بیماریهای مقاربتی و سقط جنین!
🔻 گوشهای از عواقب فاجعهی انقلاب جنسی به اعتراف سه تن از کارشناسان غربی:
🔻 ۳) سالیانه بیش از ۱۹ میلیون مورد جدید از ابتلاء به بیماریهای مقاربتی در آمریکا ثبت میشود که سیستم بهداشت آمریکا باید برای درمان آن، هزینهای در حدود ۱۷ میلیارد دلار را متحمل شود.
📛 اکنون به لطف انقلاب جنسی بیش از نیمی از کودکان آمریکایی که از مادران زیر سیسال متولد میشوند، زنازادهاند و تعداد نوزادانی که سالانه در آمریکا به واسطه عمل سقط جنین کشته میشوند، یک میلیون نفر میباشد، که تقریبا برابر با کل تلفات ایالات متحده در تمامی جنگهایش در طول تاریخ چند صد ساله خود است!!!
💢 جالب این که ۸۶ درصد عملهای سقط جنین در آمریکا بیدلیل و صرفاً به خاطر مصلحتجویی و راحتطلبی صورت میگیرد!!!!
📕 یادداشت اثرات انقلاب جنسی بر زنان آمریکا + اسناد، مایکل اشنایدر
🆔 @asanezdevag
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماشین عروس رو تو راه تالار خراب کردن تا ببینن مردم تا کجا حاضرن به یه عروس و دوماد کمک کنن!🤔😁
🆔 @asanezdevag
◉✿ازدواج آسان✿◉
#تجربه_من ۲۳۴ #فرزندآوری #ناباروری من ۲۲ سالگی ازدواج کردم و فرزند اولم رو ۲۶ سالگی باردار شدم. ا
#تجربه_من ۲۳۵
میخواستم به عزیزانی که دکتر از بارداری منع شون کرده یا بیمار هستند بگم امید و تلاش تون رو از دست ندهید، اگر به مصلحت و تقدیر تون باشه بچه دار میشید. و مد نظر داشته باشند که گاها نظرات غربگرایانه، متاسفانه در توصیه های برخی از پزشکان در بچه دار نشدن تاثیر گذاره.
یکی از دکتران فوق تخصص منو به دلیل نوعی بیماری خود ایمنی که باعث شده بود دردی مادام العمر رو تحمل کنم از بارداری تا آخر عمرم منع کردند، خیلی میخواستم به فرموده رهبری برای فرزند آوری مجدد عمل کنم، خیلی نا امید و افسرده شدیم.
در جایی خوندم که غم و غصه، استرس و عدم استراحت خیلی از بیماری های نهفته در بدن رو فعال و تشدید میکنه برای همین تصمیم گرفتم به استراحت و آرامش خودم بیشتر اهمیت بدهم. یک سال بعد نزد دکتر فوق تخصص دیگری رفتم. در کمال ناباوری ایشون بعد از دیدن آزمایش هایم، اجازه بارداری رو کتبا نوشتن و...
خلاصه بعد از بیشتر از یک دهه، بسلامتی بچه دار شدیم و فرزندم بدنیا اومد. باز در کمال ناباوری بعد از زایمان درد بیماریی که باید تا آخر عمرم تحملش میکردم به لطف خداوند تا یک سال بعد از شیر دهی کاملا خوب شد چیزی شبیه معجزه ولی بعد از شیر دهی الحمد الله دردی خیلی ضعیفتر از قبل بارداری سراغم آمد.
تازه متوجه شدم چقدر زایمان و شیر دهی برای نرمال کردن سیستم دفاعی و هورمونی و... بدن خانمها مفید است.☺️ بیاییم هیچگاه از درگاه خداوند ناامید نشیم و از تلاشمون دست بر نداریم.😍
به امید شفای همه بیماران و فرزند دار شدن همه اونایی که منتظرند تا دامنشون سبز شه.🤲
#فواید_و_برکات_فرزندآوری
🆔 @asanezdevag
🌹 #همسرانه
📌 خیلی از بیاعصابیهای شوهرتان به خاطر مسائل مالیه!
اگر اهل قناعت نباشید و همیشه شوهرتان را مجبور به اضافه كاری کنید، تاوان سنگینی مثل از دست دادن «آرامش» خواهید پرداخت!
🆔 @asanezdevag
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 یاد بگیریم از بزرگترها زندگی کردن رو...
داستان عشق ۴۵ ساله عمو اسی پاکبان
🆔 @asanezdevag
✨ #زنگ_تفریح
«غر زدن» مدام زنان باعث مرگ زودرس شوهرانشان میشود !😐
تحقیقات نشان داده، اگرچه غر زدن برای سلامتی زنان مفید است اما به همان نسبت باعث مرگ زودرس شوهرانشان میشود
خودمون سلامت بقیه رو بیخیال😂
🆔 @asanezdevag
❣خداوند مردی را که هرگاه از بازار بر می گردد،چیزی در آستینش می گیرد و برای خانواده اش می آورد و آنان از آن شاد می شوند، دوست می دارد.بخاطر همین عمل خداوند،به آن مرد،بر فرشتگان مباهات می کند.
🆔 @asanezdevag
◉✿ازدواج آسان✿◉
#تجربه_من ۲۳۵ میخواستم به عزیزانی که دکتر از بارداری منع شون کرده یا بیمار هستند بگم امید و تلاش تو
#تجربه_من ۲۳۶
#فرزندآوری
#بارداری_بعداز_۳۵_سالگی
سلام و خداقوت به همه بزرگواران به خصوص مامان های جهادگر😍😍
من از تجارب مامان های عزیز لذت میبرم 😍☺️
من یک کاردرمانگر هستم و در حوزه توانبخشی کودکان مشغول هستم👶👩⚕ و بسیار بسیار زیاد از شغلم لذت میبرم از اینکه مدت زمان زیادی کنار کلی بچه هستم و بزرگ شدندنشون و البته شادی ها و غم های خانواده هاشون رو میبینم.
بنده میخوام موضوع فرزندآوری رو از زاویه دید خانواده هایی مطرح کنم که تو خانوادشون ممکنه یکی از کوچولوهاشون بیماری داشته باشه که زندگی خانواده رو تحت تاثیر قرار داده و معمولا کلی انرژی از خانواده به خصوص مادر میبره و باعث میشه خیلی از خانواده ها علی رغم اینکه تمایل زیادی به فرزند بیشتر دارند ولی بعلت مسائل اقتصادی، بحث درمان، احتمال بیمار بودن فرزند های بعدی و ناامیدی و... به کل از بارداری مجدد منصرف بشوند.
یک بخش ماجرا برای اینکه خانواده ها به فکر فرزند بیشتر باشند به ارگان های دولتی برمیگردد مثلا خدمات توانبخشی و درمانی که این خانواده ها دریافت میکنند، خدمات گرانی هستند و متاسفانه تحت پوشش بیمه نیست. خب این برای خانواده ها سنگین هست.
مورد بعدی اینکه بسیاری از خانواده ها این ترس رو دارند که ممکنه بچه های بعدی هم بیمار باشند درحالی که بنده به عنوان یک متخصص کاردرمانی عرض میکنم این موضوع با بررسی های پزشکی و آزمایش های لازم مشخص میشود و لزوما فرزند های بعدی دچار مشکل نمیشوند و اینکه بنده بین مراجعینم خانواده های زیادی داشتم که دوباره باردار شدند و فرزندهای سالمی به دنیا آوردند و این موضوع بعد از چند سال برای خانواده ها بسیار کمک کننده هست، هم امید برای خانواده هاست و اینکه معمولا این مامان ها شادتر هستند و بچه هاشون کمی که بزرگتر میشوند به مامان هاشون در زمینه مراقبت از کودک بیمارشون کمک کننده هستند...
موضوع بعدی مربوط میشه به تجربه شخصی خانواده خودم ...
فاصله سنی من و مادرم خیلی کم هست همیشه هر جایی میرفتیم به مادرم میگفتن دوتا دختر داری خب یه پسر هم بیار و مادرم همیشه مخالفت میکردند. خود من همیشه مخالف بودم میگفتم نه همین دوتا کافیه😂 تا اینکه من بیست سالم شد و مامانم یه توراهی داشت☺️ علی رغم مخالفت های شدیدم در گذشته خیلی خیلی خوشحال بودم و دیگه تفکرات اشتباه درباره اینکه فرزندآوری تو سن بالا حتما بچه مشکل دار و بیمار به دنیا می آید را نداشتم و خداروشکر مادرم در سن ۳۸/۳۹ سالگی خواهر کوچولوم رو به دنیا آورد یه دختر کوچولوی سالم و شیطون😍😍👶
الان بزرگترین خوشحالی زندگی ماست و جالبه که هم مادرم و هم منو مامان صدا میکنه 😂😂😂 سختی های خودشو داره ولی مطمئن باشید شیرینی ها خوبی هاش خیلی بیشتره ...😍😍
تمام تلاشمونم اینه که دخترمونو طوری تربیت کنیم که مادرمون حضرت زهرا (س) رو خوشحال کنه الآنم تا اسم امام حسین (ع) میاد شروع به سینه زدن میکنه☺️☺️❤️
منی که انقدر مخالف فرزند بیشتر بودم الان مادرم رو تشویق میکنم که برای خواهرمون یه داداش کوچولو بیاره☺️☺️☺️
آخرین نکته اینکه مامان های عزیز گمان نکنید بچه که به دنیا بیاد آرومه یا مثل یک انسان متمدن با گفت وگو آروم میشینه و شلوغ نمیکنه😂 و چیزی رو بهم نمیزنه یا حتی از دیوار راست بالا نمیره...
بنده به عنوان کاردرمانگر عرض میکنم شیطنت ها و کنجکاوی های بچه ها تا حد خیلی زیادی طبیعی هست به خصوص با این سبک جدید زندگی ها که بچه ها هیچ فضا و شرایطی رو برای تخلیه انرژی ندارند. لطفا سریع روی بچه هاتون مارک بیماری های مختلف رو نزنید... بچه ها از طریق بازی کردن، کنجکاوی در محیط و... خیلی از مهارت ها رو یاد میگیرند.
🆔 @asanezdevag
❤️❤️❤️❤️❤️
فرق عشق بین زن و مرد
زن و مرد عشق را با سطح یکسانی از تعهد شروع میکنند و در زنان بعد از دوران ازدواج بهشدت افزایش مییابد و در مردان پس از دوران عقد تقریباً ثابت میماند. سطح تعهد زنان نسبت به همسر بعد از ازدواج و تولد فرزند و در مقایسه با مردان بهشدت افزایش مییابد. بهطورکلی میتوان نتیجه گرفت که عشقورزی در زنان در مقایسه با مردان از ثبات بیشتری برخوردار است.
🆔 @asanezdevag
💞 #عاشق_بمانیم ۲۴
🤗 برای مهروزی به هم؛
همیــــشه آماده باشین.
🆔 @asanezdevag
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️فانتزی هم حدی داره گرامیان!
🆔 @asanezdevag
اگه باهاش قهرید و میخواهید هم گِله کنید و هم سر صحبت رو باز کنید مثل شهریار بگید!
یادَم نِمیکُنی و زِ یادَم نمیرَوی
یادَت بخیر، یارِ فَراموشکارِ مَن...
🆔 @asanezdevag
◉✿ازدواج آسان✿◉
#تجربه_من ۲۳۶ #فرزندآوری #بارداری_بعداز_۳۵_سالگی سلام و خداقوت به همه بزرگواران به خصوص مامان های
#تجربه_من ۲۳۷
#فرزندآوری
۱۰ سال پیش در سن ۲۲ سالگی، ازدواج کردم. از ابتدا فرزند زیاد دوست داشتم و همیشه به اطرافیان میگفتم ان شاءالله ده تا بچه از خدا میخوایم.
اما ۴ سال گذشت و بعد از کلی درمان و حتی آی یو آی خداوند به ما فرزند نداد.
مصلحت نبود. تا اینکه سال پنجم بدون دارو، صاحب یه پسر عزیز و خوشگل شدیم. اما متاسفانه موقع زایمان ایست قلبی تنفسی کرد و بعدشم احیا شد و بعد هم سی پی یا فلج مغزی کامل.
فقط یه تکه گوشت بود. تغذیه اش هم با کمک لوله بود که از راه بینی به معده انجام میشد.
خلاصه چند ماه بعدش با وجود هزاران مشکل تصمیم به فرزند بعدی گرفتیم. اطرافیان میگفتن چطور با وجود بچه ی مریض تصمیم به بارداری مجدد گرفتید، اما ما راضی بودیم به رضای پروردگار و امیدوار به آینده.
پسرم یازده ماهش شد و از دنیا رفت، سخت بود. ما برای سال ها موندنش خودمون رو آماده کرده بودیم.
یک ماه بعدش خداوند متعال یه دختر عزیز و باهوش و گل به ما هدیه داد، و شکر خدا سالم دنیا اومد. البته بگم دخترمون عنایتی مادر سادات بود. الان دوساله نیمشه و بسیار باهوش و عزیز و شیرین زبون و ما برای سومی اقدام کردیم.
از همه ی مخاطبان عزیز التماس دعا داریم. ان شاءالله پنج تا شش فرزند مد نظرمون هست تا خداوند متعال چی مصلحت بدونن.
مادران عزیز، خداوند متعال رشد و تربیت بنده های عزیزش رو به عهده ما مادران گذاشته. پس شاکر باشیم و راضی و جدی در رشد و تربیت فرزندانمان و همچنین جدی در امر فرزندآوری...
ظهور امام زمان عج رو قطعی و نزدیک بدونیم.
🆔 @asanezdevag
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 هنر آسمانی زندگی کردن در خانه👌👌
🆔 @asanezdevag
💞در زندگی هیچ وقت همسرتان را با دیگری مقایسه نکنید...
#پس_از_ازدواج
🆔 @asanezdevag
❌ #انقلاب_جنسی(۳)
🧩⛔️ پورن چه زمانی به صنعتی سازمانیافته تبدیل شد؟!
🔻 در مسیر نابودی خانواده در آمریکا، دو تسهیلگر عمده نیز به کمک برخی از سرمایهداران و دانشمندان غیرمتعهد و زناکار آمدند:
💢 فعالیت جریانهای فمینیستی و همچنین اختراع و تولید انبوه قرصهای ممانعت از بارداری!
🔻 بنا به تحلیل جامعهشناسان غربی، این قرصها کمک کردند که زنان آمریکایی به (گناه) زنا روی آورند و بتوانند بدون اندیشیدن به عواقب رفتارهای جنسی خود از جمله ابتلا به بارداریهای غیرمشروع (زنازادگی)، رفتارهای جنسی غیراخلاقی را مباح بدانند!!!
🔻 در غرب، به تولید انبوه وسایل ضدبارداری، انقلاب وسایل ممانعت از بارداری (Revolution Contraceptive) میگویند که کمک بسیاری به فروپاشی خانواده در غرب کرده است!
🔻 نهایتاً با تدارک تمهیدات لازم توسط سرمایهداران مطرح، انقلاب جنسی در آمریکا به ثمر رسید و این
جامعه دچار دگرگونیهای اساسی در بسیاری از ارزشها و رفتارهای اجتماعی شد و از این پس بود که صنعت پورن (گناه زنای سازمانیافته) شکل گرفت!!
📚 ماهنامه سیاحت غرب، شماره ۱۰۵
🆔 @asanezdevag
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هرکدوم از ما یه روزی نرگسهای پدر و مادرمون بودیم و هنوزم هستیم…
🎥 فرشتهها با هم میآیند | حامد محمدی | ۱۳۹۲
🆔 @asanezdevag
◉✿ازدواج آسان✿◉
#تجربه_من ۲۳۷ #فرزندآوری ۱۰ سال پیش در سن ۲۲ سالگی، ازدواج کردم. از ابتدا فرزند زیاد دوست داشتم و
#تجربه_من ۲۳۸
#فرزندآوری
#بارداری_بعداز_۳۵_سالگی
من ۲۳ ساله هستم و ۴ ساله ازدواج کردم و یه پسر دارم که ۶ روز دیگه ۱ سالش کامل میشه☺️ مصمم شدم سریع تر فرزند بعدیمو بیارم به لطف خدا.
دوتا برادر ۱۸ و ۱۲ ساله هم دارم و ۵ سالی هست که به مامانم میگم آبجی میخوام🙈 اما حرفام بی تاثیر بود و میگفتن پیر شدم شما سه تا رو دارم کافیه. (الان۴۳ساله هستن)
خلاصه منو داداشام تا فرصتی پیش میومد آبجی یا داداش کوچولو میخواستیم. این اواخر اصرارم بیشتر شده بود و تجربه های بارداری در سن بالا رو واسه مامان میفرستادم و اصرار میکردم. اونام هی میگفتن خدا مرگم نده؛ داماد دارم، نوه دارم😱😱 تا اینکه پریروز فهمیدیم خواست خدا چیز دیگه ای بوده و مامان جان من ۶ هفته باردارن. البته که خودشون خیلی ناراحتن، فقط هم به خاطر حرف مردم و از بزرگ کردنش هراسی ندارن که منو خانواده میگیم حرف مردم همیشه هست... دعا کنید سالم باشه کوچولومون😍😍
ما هم که خیلی خیلی خوشحالیم که خدا ما رو به خواستمون رسوند و پسرم همبازی دار میشه😂😂 البته مامان روز اول خیلی گریه و ناشکری کردن که خداروشکر الان آروم شدن تا حدودی.
خداروشکر الان خیلی سرحال هستن و هر کی می بیندشون اصلا حدسم نمیزنه که ایشون داماد و نوه دارن.
ازتون میخوام که دعا کنید مامانم بارداری راحتی داشته باشن و به سلامتی کوچولومون دنیا بیاد🤲🤲
🆔 @asanezdevag
❤چگونگی تحقيق در ازدواج❤
يکي از راه هاي کاهش اختلافات خانوادگي و طلاق، دقّت در هنگام #انتخاب_همسر است.
از راه تحقيق درست و منطقي مي توان به استحکام خانواده کمک کرد.
به طور طبيعي انسان هر چيزي را مي خواهد انتخاب کند، به لحاظ اين که در مورد آن مي خواهد هزينه نمايد، سعي مي کند با مشورت و سؤال و تحقيق، بهترين را انتخاب کند.
در امر ازدواج، تحقيق مهم ترين فاکتور به حساب مي آيد. ما در ازدواج دو نوع تحقيق داريم:
۱. تحقيق اوّليه.
۲. تحقيق اصلي.
👈تحقيق اوّليه:
بيشتر مسأله ي همتايي خانوادگي از جهت ديني و فرهنگي مد نظر است و سؤال هاي اوّليه در باره ي سنّ، تحصيلات، خدمت نظام وظيفه (در آقايان) و شهر محلّ زندگي، در همان تماس تلفني براي قرار خواستگاري پرسيده مي شود.
👈تحقيق اصلي:
پس از خواستگاري و جلسات گفت وگوي پسر و دختر انجام مي شود؛ زيرا اين تحقيق براي رفع ابهامات است و ابهامات به طور معمول پس از گفت وگو و آشنايي بيشتر ايجاد مي شود؛ بنابراين، تحقيقات اوّليه به طور کامل درست نيست؛ زيرا:
الف) احتمال زيادي وجود دارد که پسر، پس از جلسه ي اوّل، پاسخ منفي دهد.
ب) احتمال بسياري هست که دختر، پس از ديدن پسر و گفت وگوي اوّليه نپسندد.
ج) وقت زيادي در تحقيقات اوّليه از تحقيق کننده از بين مي رود.
✳از چه کساني تحقيق کنيم؟
🌠۱. مُعّرف (او کسي است که دختر يا پسر را معرّفي مي کند و مي تواند بهترين اطلاعات را به خانواده ي دختر يا پسر بدهد.)
در ازدواج فاميلي، به خاطر شناخت کامل نسبت به هم، تحقيق کمتري لازم است.
🌠۲. همکاران پسر و يا همکاران والدين. (در صورت شاغل بودن.)
🌠۳. سر پرستان محلّ کار؛
🌠۴. دوستان وآشنايان؛
🌠۵. همسايگان؛
🌠۶. خويشان و فاميل؛
🌠۷. افراد وابسته به خانواده؛ (دامادها، عروس ها)
🌠۸. در صورت تجربه از ازدواج قبلي، با همسر قبلي او.
🍁در چه زمينه هايي بايد تحقيق کرد؟
محورها وموضوعات قابل طرح در #تحقیق، براي افراد متفاوت است و با حسّاسيت ها و ابهامات پيش آمده در گفت وگوها سؤال هاي بيشتري مطرح مي گردد؛ امّا به طور کلّي و براي همه، تحقيق در باره ي موضوعات ذيل راهگشا است:
🍃۱. خانواده:
با توجّه به اين که فرد، شاخه اي از شاخه هاي خانواده، و محصول آن است و ويژگي هاي اخلاقي و شخصيّتي خود را از طريق وراثت و تربيت از آن مي گيرد، اگر خانواده ي او خوب باشد تا حد زيادي مي توان به محصول آن هم اطمينان يافت.
🍃۲. رفتار اجتماعي:
کسي که رفتار اجتماعي مناسبي دارد، بدين معنا است که آبرو برايش مهم است و از اين که رفتارهاي ناشايستي در اجتماع داشته باشد، از مردم خجالت مي کشد.
به طور مثال: هرگز در خيابان داد نمي زد و به همسرش بي حرمتي نمي کند.
🍃۳. دوستان:
انسان به طور قطع در اعتقاد، انديشه، نقش و شخصيّت خود، ازدوستانش اثر مي پذيرد.
تو اوّل بگو با کيان زيستي
من آن گه بگويم که تو کيستي
🍃۴. ارتباط فاميلي:
از نزديکانش بپرسيد که واپسين ديدارش با آنان کي بوده است؟
(ضعف ارتباطات فاميلي، نشانه ي بي توجّهي به صله ي رحم است).
🍃۵. مسئوليت پذيري:
از دوستانش در باره ي مسئوليت پذيري او بپرسيد. اين که آيا در مسافرت هاي جمعي ودوستانه، مسئوليت هايي را مي پذيرفته يا از تن دادن به مسئوليت مي گريزد؟
🍃۶. عمل به تعهّدات:
از دوستان و همکاران او بپرسيد که او چقدر در مقابل تعهداتي که داشته و يا قول هايي که داده به آن عمل کرده است.
🍃۷. رعايت حقوق ديگران:
از همسايگان مي توانيد سؤال کنيد: چقدر حقوق ديگران را رعايت مي کرده است؟
⚠چرا بعضي ها درتحقيقات حقايق را نمي گويند؟
الف) براي آن که دردسري برايشان پيش نيايد.
ب) برخي به لحاظ شرعي احتياط مي کنند، اعتقاد دارند تجسّس و غيبت جايز نيست.
ج) بعضي ها عادت دارند هر وقت زن و شوهر، تحت شرايطي با هم اختلاف پيدا مي کنند، بلافاصله به فردي که درتحقيق نظر داده يا معرّف بوده، نفرين و يا از او به صورت تلفني يا حضوري گله مي کنند. همين طرز تلقي باعث مي شود بعضي افراد حقايق را نگويند.
🆔 @asanezdevag
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوستت دارم تنها حرف تکراریه که آدم هیچوقت از شنیدنش خسته نمیشه❤️
پس تا فرصت گفتنش رو دارید این پست رو بفرستید برای دوست، برادر، خواهر، پدر و مادر و همسر یا هرکسی که باهاش این دنیارو قشنگتر میبینید
🆔 @asanezdevag
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺در روزهایی که سن ازدواج بالا میرود و سن رابطه جنسی و دوستی با جنس مخالف پایین می آید ببینید ماجرای ازدواج و بچهدار شدن این زوج دهه هشتادی را
+ میخواست باهام دوست بشه! بهش گفتم اگه واقعا دوستم داری من اهل دوست شدن نیستم بیا خواستگاری!
آنهایی که به این بلوغ فکری و اخلاقی می گویند کودک همسری، در حقیقت منظورشان این است که این دو نوجوان همان بهتر است که با هم مخفیانه رابطه برقرار کنند.
🆔 @asanezdevag
#تربیت_فرزند
📌 حمایت بجا و به اندازه
استقلال ، خودباوری ، عزت نفس ، اعتماد به نفس ، امنیت و احساس تعلق همه مثل یک زنجیره ی به هم متصل هستند.
بچه ای که زمینه استقلال براش فراهم میشه ، بیشتر به توانایی های خودش پی میبره و خودباوری در او تقویت میشه.
وقتی خودباوری بیشتر بشه اعتماد به نفس و عزت نفس هم افزایش پیدا میکنه.
از اون جایی که بچه ها در خانواده های چند فرزندی ، زودتر به سمت استقلال حرکت میکنند ، زودتر به خودباوری میرسند.
اگر بچه از لحاظ امنیت ، دلبستگی ایمن و احساس تعلق یعنی دوست داشته شدن مسئله ای نداشته باشه ، یکی از ابعاد وابستگی میتونه مثل رابطه عرضه و تقاضا باشه.
یعنی مادر هرچقدر بیشتر خدمات میده ، بچه بیشتر وابسته میشه. و کمتر به خودش متکی میشه. بچه ای که عادت کرده یکی از بیرون مسائلش رو حل کنه ، کمتر به خودش زحمت میده.
هرچقدر بهشون اطمینان کنیم و زمینه استقلال رو فراهم کنیم زودتر مستقل میشند.
بچه هایی که فقط با مادر هستند ، و غیر از او کسی رو برای بازی ندارند قطعا بیشتر طلب حضور و بودن مادر رو میکنند.
اما بچه هایی که خواهر برادر دارند ، بیشتر با هم مشغول هستند و کمتر مادر رو درگیر میکنند.
البته که هر که بامش بیش، برفش بیشتر😅
در مورد اضطراب جدایی هم معمولا بچه های که چندتا هستند راحت تر از مادر هم جدا میشند و وابستگی زیادی ندارند.
البته معنی اش این نیست که دلبسته نیستند...خیر...اون ها هم دلتنگ میشند و با وجود تمام دعواها ، بازهم تندتند دلشون برا همدیگه تنگ میشه.
🆔 @asanezdevag
◉✿ازدواج آسان✿◉
#تجربه_من ۲۳۸ #فرزندآوری #بارداری_بعداز_۳۵_سالگی من ۲۳ ساله هستم و ۴ ساله ازدواج کردم و یه پسر دا
#تجربه_من ۲۳۹
تو اين روزهاي کرونايي يه چيزي خيلي ذهنمو مشغول کرده، اونم اينه که اگر طبق پيش بيني ها طي ۳۰ تا ۴۰ سال آينده، ايران کشوري پير با سير نزولي جمعيت جوان باشد، اگر اون زمان ويروسي مثل کرونا برسه ايران، چه اتفاقي خواهد افتاد؟!!
براحتي ايران رو با يه چيزي شبيه ويروس کرونا از پاي در ميارن...
خدا نکنه اون روز برسه.
من فکر ميکنم الان کشور نياز داره به يک همت همگاني براي فرزندآوري، تا بتونه قوي باشه، جوان ماندن ايران لازمه ي قوي بودنشه...
دارم با خودم فکر ميکنم هر کسي تو اين دوران، به هر دليلي شونه خالي کنه از فرزندآوري بيشتر، خيانت کرده هم به خودش، هم به وطنش، هم به تمام خون هايي که ريخته شدن تا ايران پا برجا بمونه، خيانت کرده به خون هايي همچون خون پاک شهید قاسم سليماني...
وقتي اطرافیانم رو تشویق به فرزندآوری می کنم ، نه به خاطر وطن، نه به خاطر ديني که به شهدا داريد، حداقل به خاطر خودتون و اون طفل معصوم هايي که حسرت خواهر، برادر، عمه، خاله و دايي وووو به دلشون میمونه، جواب ميدن کي ميخواد خرجشو بده؟؟؟؟؟؟
معلومه که کي خرجشو ميده، نميدونم چرا انقدر به رزاقيت خداوند کافرن....
خب يکم توقعاتتون رو بيارين پايين، زندگي رو سخت نگيريد، چه لزومي داره کمد خودتون و بچه هاتون پر باشه از لباس هاي آنچناني و لوکس؟! چه لزومي داره اتاق بچه تون پر از اسباب بازي هايي باشه که کلي براش پول رفته و يبار هم بچتون باهاش بازي نکرده؟! و...
اگر هر کسي يکم زندگي رو آسون کنه، اين آسون گرفتن ميشه سنت حسنه که يواش يواش تو همه ي خونه ها جريان پيدا ميکنه...
خانم ها و مادرهاي عزيز همت کنيد، جهاد کنيد، الان وقت نشستن نيست... مبادا دير بشه..... مبادا جا بمونيد از قافله.... مبادا تاريخ تکرار بشه و امام عصرتون تنها بمونه....
🆔 @asanezdevag
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این گوگولی رو ببینید، ازدواجی شید🤗😍
🆔 @asanezdevag
موضوعی که برای پرسیدن سوالات⁉️ در تحقیقات مهمه،اینه که حتما سوالاتمون دقیق و جزئی 👌باشن و با بله و خیر نشه اون ها رو پاسخ داد...
رعایت این موضوعات،جواب درست تری✔ رو به ما میده و نتیجه گیری بهتری از فرد خواهیم داشت😍
🆔 @asanezdevag