#خانواده_ی_شاد ۹
✴️زیر چتر گفتگو
از همسرتون سؤالات توضیحی بپرسید!
و او را به گفتگو درمورد افکار،
احساسات و تمایلاتش تشویق کنید.
آرام ومحترمانه سخن بگین!
القاء احساسات منفی؛ممنوع⛔️
🆔 @asanezdevag
🔹 چرا صدا و سیما و سینما خانواده موفق را تکفرزند یا بیفرزند نشان میدهد؟
🎙 رسول ساکی | دبیر مجمع ملی فعالان جمعیت
🔻 وظیفه رسانه ملی این است که موضوع جمعیت را به ثمر بنشانند نه اینکه لزوماً آن را تکرار کنند! نیاز نیست بهطور مستقیم سریالهای جمعیتی بسازیم، باید در سریالهایمان پیوستهای مختلف جمعیتی را لحاظ کنیم.
🔻 همین که خانواده موفق در سریالهای ما خانوادههای پرجمعیت باشند، یک نمونه از کارهای خوب است؛ این موضوع از لحاظ علمی و روانشناسی نیز اثبات شده است که خانوادههای تکفرزند بیش از ۲۰ آسیب به فرزندانشان وارد میشود؛ چطور میشود قشر فرهیخته و دانشمند را آدمهایی تکفرزند نشان میدهیم و به آسیبهای روانشناختی همچون حسادت، عدمتعادل، آسیب در روابط اجتماعی و... توجه نمیکنیم!
🔻 با این توضیح، اگر ما بهصورت ضمنی موضوعات پیرامونی درجهیک جمیعتی را که اثر مستقیم در جمعیت دارند، در سریالها بگنجانیم، اثربخش خواهد بود؛ زیرا حقیقت زندگی این نیست که خانوادهها یک یا دو فرزند داشته باشند! خیلی از خانوادههای پرجمعیتی که متولدین دهه ۵۰ هستند، زندگی شاد و خوبی دارند، اما از دهه ۶۰ به این طرف، تبلیغات جدی رسانهها فرهنگ تکفرزندی را اشاعه داده است؛ برای مثال دیگر میتوانیم به زندگی متولدین دهه ۵۰ پرداخته و با تصویر کردن خانوادههای پرجمعیت آنها باعث شویم که نسل امروز راحتتر با موضوع جمعیت ارتباط برقرار کند.
🔻 اما در زمان حاضر ما بهنوعی خانوادههای پرجمعیت را از سریالها و برنامههای نمایشی حذف کردهایم و گفتهایم این خانوادهها وجود ندارند و حتی به خانوادههای با تعداد فرزند متوسط نیز پرداخته نشده است!در اکثر سریالهای ما، خانوادهها تک یا دو فرزند هستند، خواسته یا ناخواسته تلویزیون این باور را در ذهن مردم پرورش داده است که خانواده موفق بیفرزند یا تکفرزند است! این موضوع بهطور غیرمستقیم بهروی فرهنگ جامعه اثر گذاشته است.
🔻 برای مثال میتوانیم از سریال "وضعیت سفید" نام ببریم که در آن یک خانواده دهه ۴۰ و ۵۰ را معرفی میکرد که در زمان بمبارانهای تهران در یک باغ جمع شده بودند؛ شاید تهیهکننده و کارگردان این سریال بهطور مستقیم به موضوع فرزندآوری و خانواده توجه نداشتهاند، اما این بازنمایی از یک خانواده پرجمعیت، شیرینیها و تأثیرات خوبی را روی مردم گذاشت و نفس خانوادهای که دور هم جمع میشدند بهصورت ضمنی اهمیت فرزندآوری را برجسته میکرد.
🆔 @asanezdevag
✂️ زن و مردی واسه طلاق رفتند به دادگاه.
قاضی گفت شما سه تا بچه دارید، چجوری میخواید بین خودتون تقسیم کنید؟
زن و مرد بعد از یه جر و بحث طولانی رو به قاضی گفتند:
باشه آقای قاضی ما سال دیگه با یک بچه بیشتر میایم 😄
صبر کنید.... داستان هنوز تموم نشده!
۹ ماه بعد اونا دوقلو به دنیا آوردن 😂
🆔 @asanezdevag
◉✿ازدواج آسان✿◉
#تجربه_من ۴۳۲ #ناباروری #فرزندآوری #قسمت_دوم انگار تازه داشتیم تاوان گناهمون رو پس میدادیم. دعا و
#تجربه_من ۴۳۳
سلام؛ این تجربه که یه دختر خانم کم سن و سال، قبول می کنه که وارد عرصه جهاد همسرداری بشه و انقدر قوی و خودساخته است که اسیر هوس های دنیایی نمیشه و خودش می خواد که موهبت مادر شدن رو دریافت کنه و روی پای خودش بایسته و زندگیش رو بسازه و فرزندش رو بزرگ کنه،عالیه... سراسر درس و نور و نعمته...
اصلا نمیدونم چطور میشه این همه بزرگی رو ستود... امیدوارم بحق مادر و فرزند این روزها، حضرت زهرا که برای اولین بار مادر شدن و امام حسن عزیزمون که اولین میوه امامت هستن، زندگی شون پر از خیر و برکت و شادی و ارامش و موفقیت باشه. و چشم بد و بلا ازشون دور باشه. خیلی تبریک میگم به این بانوی عزیز قهرمان.
🆔 @asanezdevag
👼 #قند_عسل
🤱🏻 راههای افزایش بهره ی هوشی نوزاد: شش ماهه نخست تولد
🍃 وقتی کودک حمام می کند، بسیار هوشیار و حساس می شود. او از این لحظات لذت می برد؛ زیرا در محیطی مایع ( درست مانند دوران جنینی ) بدون آنکه جاذبه ی زمین را حس کند، احساس آرامش می کند.این زمان فرصت مناسبی برای حرف زدن با اوست.
📚 شیوه های تقویت هوش نوزاد؛ ۳_۶ ماهه، ۶_۹ ماهه، ۹_۱۲ ماهه، بئاتریس میلتر، ترجمه: طاهره ماسوله
#تربیت_فرزند
🆔 @asanezdevag
18.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مجردهای عزیز، اگر به دنبال زندگی موفق هستید؛ از دیدن این فیلم بی نیاز نخواهید بود.
#استاد_ازغدی
🆔 @asanezdevag
❤️ کُردها وقتی میخوان به یکی بگن :
"تا ابد کنارمی"
میگن: "مانارِم" یعنی: "ماندگارِ من"
و چقدر این کلمه زیباست
❤️💛💚💙💜
🆔 @asanezdevag
5.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آجر به آجر عشق میچینیم 💚
#ازدواج
🆔 @asanezdevag
◉✿ازدواج آسان✿◉
#تجربه_من ۴۳۳ سلام؛ این تجربه که یه دختر خانم کم سن و سال، قبول می کنه که وارد عرصه جهاد همسرداری
#تجربه_من ۴۳۴
✅ به هردوی شما ریاضی درس می دهم...
🔸متولد فروردین ۱۳۷۸ در خمین هستم. ۱۶ سالگی عقد میکنم و ۱۸ سالگی عروس میشوم. در دوران بارداری کنکور میدهم و دانشجوی دانشگاه تهران میشوم.
«اولین اولویتم رشته جغرافیای دانشگاه تهران و بعد جغرافیای دانشگاه شهید بهشتی بود که همان انتخاب اول را قبول شدم و وارد دانشگاه شدم. امتحانات ترم اول که شروع شد پسرم دوازده روزش بود.
با خودم گفتم من که در تهران کسی را ندارم که بچهام را نگه دارد و هرچه هم بزرگتر شود نگهداشتنش سختتر میشود. برای همین با استاد ها صحبت کردم اگر میشود من سرکلاسها نیایم. با یکی از استادها صحبت کردم که او شرایط من را قبول کرد.
وقتی خواستم با استاد تومانیان که استاد ریاضی بود صحبت کنم پسرم کنارم بود و به من گفت این چیه؟ گفتم پسرم هست و به خاطر همین نمیتوانم کامل سرکلاس بیایم. حرف جالبی زد. گفت من با غیبت مشکلی ندارم ولی مشکلی هم ندارم که با پسرت سرکلاس بیایی و من به هردوی شما ریاضی درس بدهم. این حرف جرقهای شد که به خودم بگویم پس من باقی کلاسها را هم میتوانم با پسرم بروم و همین شد که همکلاسی شدیم".
سر کلاس هیدرولوژی بود. کلاس خیلی گرم بود و هنوز سیستم سرمایشی کلاس راه نیفتاده بود. من سر کلاس همانطور که حواسم به درس بود، پسرم را باد میزدم که استاد گفت میتوانی بچه را روی میز من بگذاری که از پنجره باد بخورد و من هم همین کار را انجام دادم. استاد خودش هم وسایلش را جمع کرد و روی یکی از صندلیهایی که برای دانشجویان است نشست و درس را ادامه داد.
جالب اینجاست تا چند جلسه پسر من سر همین کلاس بیدار بود و با دقت استاد را نگاه میکرد. خدا را شکر آرام بود و فقط دست و پا میزد و دوباره چند دقیقه میخوابید. حتی استاد میگفت من واقعا از درس گوش دادن این بچه لذت بردم.
البته اگر زمانی سر و صدا میکرد من از کلاس بیرون میرفتم تا تمرکز کسی به هم نخورد و بچه را آرام میکردم.
البته کار به جایی رسیده است که اگر پسرم را نبرم همکلاسیها و استادها دعوایم میکنند و یکبار مرا به خانه برگرداندند که بروم و پسرم را به دانشگاه بیاورم".
از همسرم عکسی دارم که با لباس سربازی در نمازخانه دانشگاه نشسته است و پسرم را نگهداشته تا من بروم امتحان بدهم.
✅ خانوادهام همیشه دوست داشت من زود ازدواج کنم. خودم هم این موضوع را در خودم میدیدم. یکسری این تفکر را دارند که چون کسی درسش خوب نبوده لابد شوهرش دادهاند. در صورتی که من اگر درسم خوب نبود در دانشگاه تهران قبول نمیشدم.
آدمها باهم متفاوتند. ممکن است کسی حتی در ۳۰ سالگی هم در خودش نبیند که ازدواج کند و مسئولیت یک زندگی را قبول کند. اما یک دختری هست که در ۱۶ سالگی در خودش میبیند که مسئولیت یک زندگی را به عهده بگیرد و آن را مدیریت کند. پس اگر یک مورد خوب هم پیش آمد میتواند ازدواج کند. برای من هم همین اتفاق افتاد.
وقتی هم ازدواج کردم همسرم دانشجوی کارشناسی ارشد بود. دقیقا سه چهارماه بعد از اینکه عقد کردیم از پایاننامه کارشناسی ارشدش دفاع کرد و درسش تمام شد.
❌ یکسری هم بودند که مدام میگفتند تو نمیتوانی.
❌ تو نمیتوانی درس و دانشگاهت را ادامه بدهی.
❌ تو اینطوری نمیتوانی امتحان بدهی
✅ ...و همه این نمیتوانی گفتنهایشان به من برعکس انگیزه مرا بالاتر برد تا به بقیه ثابت کنم اگر چه سختتر اما هیچ محدودیتی ندارم و هیچ نمیتوانم و نشدنی وجود ندارد.
حتی زمانی که با همسرم ازدواج کردم باز هم عدهای میگفتند شما چطوری میخواهید زندگی کنید، وقتی هیچ منبع درآمدی ندارید؟
اما همه به چشم دیدن که ما توانستیم.
#ازدواج_در_وقت_نیاز
#فرزندآوری
🆔 @asanezdevag
16.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ ما جوونا همیشه از پدرمادرا میخوایم که بهمون اعتماد داشته باشن، باید یهجاهایی یه قدمهایی هم خودمون برداریم برای اینکه اونا بتونن با خیال راحت اعتماد کنن.
ببینن که ما برای رسیدن به خواستههامون مصمم هستیم و خودمون هم مشغول فراهم کردن مقدماتشیم.
🆔 @asanezdevag