اولین راه درست ✔برای ازدواج، شناخت یک معرف خوبه👌 تا بتونه افراد درستی رو هم بهتون معرفی کنه🧑👩
باید معیار های اصلی و حقیقی ازدواج رو بشناسه😯با هر دو خانواده آشنایی داشته باشه👨👩👧👦
و سنجیده و عاقلانه طرفین رو آگاه کنه😊
🆔 @asanezdevag
❤️🔥 #عاشق_بمانیم ۲۷
🎁 هدیه های هر چند کوچک شما؛
جایِ شما رو در قلب همسرتون بزرگتر میکنه.
🆔 @asanezdevag
🔸 #شهید_شهریاری
🔹 سرکار خانم قاسمی:
همسرم بسيار مراقبت میكرد تا #حلال را حرام نكند.
شهيد شهرياري مطالعه تفسير قرآن را هرگز رها نمیكرد و تفسیر #آيتالله_جوادی_آملی را به صورت كتاب و نرمافزار هميشه همراه خود داشت. در خانه بخشهايی از تفسير قرآن را به من و فرزندان بيان میكرد. ارادت خاصی هم به حافظ داشت.
🆔 @asanezdevag
◉✿ازدواج آسان✿◉
#تجربه_من ۲۴۵ #فرزندآوری #سبک_زندگی #قسمت_دوم از خیر دانشگاه گذشتن خیلی برام سخت بود. تمام بچگی و
#تجربه_من ۲۴۵
#فرزندآوری
#سبک_زندگی
#رزاقیت_خداوند
#قسمت_سوم
پسر دومم رو بیست و یک ماه شیر دادم و برای بعدی اقدام کردم. میخواستم اختلاف سنی شون کمتر بشه، ولی خدا نخواست و تقریبا سه ماهه سقط شد. خیلی هم سخت گذشت. بعد از شش ماه دوباره باردار شدم و خدا لطف کرد و یه پسر دیگه بهمون داد. اختلاف این دو تا شد سه سال.
من واقعا رزاقیت خدا رو تو زندگیمون با همه وجود لمس میکنم. پدر من و پدر همسرم هر دو کارگر بودن و توانایی اینکه ما رو از نظر مالی حمایت کنن، نداشتن. ولی شرایط زندگی من و همسرم تقریبا از خیلی از دوستان اطرافمون که تحت حمایت مالی خانواده هاشون هستن هم بهتره.
واقعا اعتقاد دارم خداوند رزق و روزی و برکت رو بعد از ازدواج و بچه دار شدن تضمین کرده ولی ضمانتی بابت تجملات و زیاده خواهی های ما نداده. یعنی برکت خدا رو باید همراه با قناعت درک کرد. من به مسأله قناعت و با فکر خرج کردن همیشه توجه دارم. البته این قضیه رو از زندگی در کانادا یاد گرفتم. اونجا اگه چیزی لازم داشتیم نمیتوانستیم سریع بخریم چون قیمت اولیه شان خیلی زیاد بود. باید صبر میکردیم تا تخفیف بخوره، گاهی تو این صبر کردن، اصلا متوجه کاذب بودن نیازمون هم میشدیم.
الان در مورد بچه ها هم همین کار رو میکنم. وقتی بچه ها چیزی میخوان میگم صبر کن تا یه روز برم بازار، بعد تا من برم بازار مطالبات لحظه ای اونها هم تغییر میکنه و نهایتا از بین خاصه هاشون با رضایت خودشون یه چیز به درد بخور تر میخریم. اگر هم یه درخواست غیر منطقی باشه با دلایلی که متوجه میشن، میگم نمیتونم بخرم.
در مورد لباس بچه هم که الان به علت گرانی شاید خیلی از هزینه خانواده ها رو به خودش اختصاص بده باید بگم که لباسهای بچه های بزرگتر رو برای کوچکتر ها نگه میدارم البته بین خواهر و برادرم هم لباسهای بچه هامون رو جابه جا میکنیم.
پسر سومم که بیست و یک ماهه شد برای بعدی اقدام کردم ولی این بار هم خواست خدا نبود و سقط شد، با شرایط بدتر از سقط قبلی😒
حالا دیگه قرضهای خونه اولمون هم تموم شده بود، یه همتی کردیم و با لطف خدا یه آپارتمان خیلی بزرگتر خریدیم.
مامانم خیلی بهمون تاکید میکردند که بچه زیاد و پشت سر هم بیاریم. ایشون یک سال و نیمه به رحمت خدا رفتن. معلم بازنشسته بودن و همیشه میگفتن: "ثمره و حاصل کل زندگیم شما چهارتا هستید و ای کاش شش تا آورده بودم. بعد هم میگفتن بچه پشت هم به زندگی آدم نظم و برنامه میده." مادرم میگفتن: "من هفت سال شیر دادم و کهنه شستم، در طول هفت سال شما مدرسه رفتید، وقتی برادر آخری رفت کلاس اول رفتم دانشگاه و ادامه تحصیل دادم." خلاصه تا روز آخر یکی از سفارش هاشون به ما تعداد بچه زیاد بود.
اما اقوام خیلی از نظر فکری و سبک زندگی با ما فاصله دارن ولی از اونجایی که همیشه به ما به عنوان بچه های زرنگ و درس خوان و اهل فکر نگاه میکردن (برادرم هم شریفی بودن، ایشونم الان پنج تا بچه دارن ) و مهمتر از اون اینکه ما خودمون با قاطعیت در مورد فرزندآوری صحبت میکنیم، اونها هم کاملا در موضع ضعف هستن. چند وقت پیش یکی از اقوام بهم گفت بچه های من تنبلن و مثل شما چندتا بچه نمیارن. این برام خیلی جالب بود که ایشون دلیل بچه نیاوردن رو تنبلی میدونست.
در مورد کار خونه و بچه داری و خستگی هم همیشه به خودم میگم هر چی کار ارزشمند تره، سختیش بیشتره. البته در مورد کار بسیار ارزشمند زنان، به لطف خدای مهربون مون سختیش با شیرینی و لذت بردن فطری همراهه. من وقتی تو خونه کار میکنم و خسته میشم، مدام به خودم روحیه میدم که خدا داره کارهام رو میبینه، انشاالله خدا ازم راضیه و این همون کاریه که من باید تو این دنیا انجام بدم و ...
خدا شاهده اینقدر این فکر ها روحیه بخشه و خستگی رو از تن آدم در میاره که حد نداره. حتما امتحان کنید😊😉
شدیداً اعتقاد دارم این روح آدمه که جسم رو سر پا نگه میداره. من تا قبل از ازدواج، از نظر پدر و مادرم و خواهر و برادرام خیلی ضعیف و بی جون بودم. تازه برادرام به شوخی میگفتن ما تو جلسه خواستگاری به شوهرت میگیم که چقدر ضعیفی که جنس بد دست مردم ندیم😁 ولی من الان واقعا احساس ضعف در بارداریهام نمیکنم. حتی با وجود اون دو تا سقط بد که از ده تا زایمان هم بد تر بود. چون خیلی روحیه ام خوبه و اعتقاد دارم که خدا تواناییش رو بهم داده و ایشالا توانایی بیشتری هم بهم میده.
من الان به لطف خدا چهارمین پسرم رو باردارم و فعلا دختر ندارم، البته به فضل خدا امیدوارم☺️، ولی اگر دختر داشته باشم اولین و مهمترین ارزشی که سعی میکنم براش جا بندازم بحث مادری هست. بحث مسئولیت خطیر انسان سازی و جامعه سازی. بحث مدیریت امور خانه و آرامش دهی به خانواده و البته در کنارش بحث تحصیل در رشته هایی که باعث ارتقای خودش و خدمت به جامعه اسلامی باشه.
🆔 @asanezdevag
👌داستانی دردناک
.❤بزرگواری مادر
پس از درگذشت پدر، پسر مادرش را به خانه سالمندان برد وهرلحظه از او عیادت می کرد.
یکبار از خانه سالمندان تماسی دریافت کرد که مادرش درحال جان دادن است پس باشتاب رفت تا قبل از اینکه مادرش از دنیا برود ، او را ببیند
از مادرش پرسید: مادر چه میخواهی برایت انجام دهم ؟
مادر گفت :از تو می خواهم که برای خانه سالمندان پنکه بگذاری چون آنها پنکه ندارند و یخچال غذاهای خوب بگذاری ،چه شبها که بدون غذا خوابیدم
فرزند با تعجب گفت: داری جان میدهی و از من اینها را درخواست میکنی ؟
و قبلا به من گلایه نکردی!
مادر پاسخ داد: بله فرزندم من با این گرما و گرسنگی خو گرفتم و عادت کردم ولی می ترسم تو وقتی فرزندانت در پیری تو را به اینجا می آورند ، به گرما و گرسنگی عادت نکنی
⚡✨⚡✨⚡✨⚡✨⚡
🆔 @asanezdevag
💞 ازدواج یعنی تعهد دادن ،
یعنی مسئولیت پذیر بودن...
#قبل_از_ازدواج
🆔 @asanezdevag
😳وقتی مرد، 6 می بیند، زن 9 چه کنیم؟!
در زندگی زوج ها زمانی پیش می آید که مرد و زن در برابر هم ایستاده اند و به یک شکل واحد نگاه می کنند. مرد می گوید آنچه می بیند 6 است، یک قدم هم حاضر نیست از موضع خود عقب نشینی کند چون به واقع خود را محق می داند چون چشم اندازی که در برابر خود می بیند چیزی جز 6 نمی تواند باشد اما از آن سو، زنی که روبروی او ایستاده و به 6 مرد نگاه می کند آن را چیزی جز 9 نمی بیند و او هم اصرار دارد آنچه به چشمش می آید و واقعیت محض است 9 است و مرد باید دیدِ خود را نسبت به این موضوع تغییر دهد.
اگر دقت کنید بسیاری از اختلافات زوج ها هم زمانی پیش می آید که آن ها هر کدام از موضع خود به یک اتفاق نگاه می کنند و هیچ کدام هم حاضر نیست تغییر موضع بدهد.
💑حال تصور کنید که در مثال بالا، مرد از موضع خود کمی عقب نشینی کند یا بهتر است بگوییم تغییر زاویه دید دهد و بیاید در کنار زن قرار گیرد و با چشم خود ببیند که آنچه آن را 6 می دیده در واقع وقتی کنار همسرش قرار می گیرد 9 است. زن هم می تواند چنین کاری کند. از موضع خود عقب نشینی کند و جایگاه خود را تغییر دهد و در کنار مرد بایستد و ببیند آنچه آن را 9 می دیده، 6 بوده است.
🆔 @asanezdevag
12.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 شناسایی ویروس های زندگی
💠استاد داودی نژاد
#همسرداری
🆔 @asanezdevag
◉✿ازدواج آسان✿◉
#تجربه_من ۲۴۵ #فرزندآوری #سبک_زندگی #رزاقیت_خداوند #قسمت_سوم پسر دومم رو بیست و یک ماه شیر دادم
#تجربه_من ۲۴۶
#فرزندآوری
#رزاقیت_خداوند
#تفاهم_زوجین
من سال ۸۹ بود که ازدواج کردم. دو سال و سه ماه دوران عقدمون طول کشید و دوران خوبی نبود، شاید چند بار بین من و همسرم اختلاف به وجود آمد و حتی به فکر جدایی افتادم. البته از جانب من نه ایشون...
تا اینکه ما سال ۹۱ ازدواج کردیم. یکماه بعد از ازدواج پسر اولم رو باردار شدم متاسفانه موقع زایمان شرایطی جوری پیش رفت که مجبور به سزارین شدم.
خداروشکر با تولد پسرم محبت بین من و همسرم چندین برابر شد و اصلا باورم نمیشد که وجود بچه انقدر تاثیرگذار باشه. پسرم که سه ساله شد پسر دومم بدنیا اومد با سزارین... با اومدن بچه دوم خدا خیلی بهمون لطف کرد و رزق و روزی فراوانی بهمون داد به طوریکه هیچکس باور نمیکرد ما خانه دار شده بودیم و خودمونم خیلی خوشحال بودیم. پسر دومم که ۲ ساله بود دخترمو باردار شدم و این بار هم همینطور از هر لحاظی خدا خیر و برکت بهمون داده و بچه های سالم و خوبی داریم الحمدلله.
الان دوباره باردار شدم خیلیا گفتن سقط کنید و ما فقط خدارو درنظر گرفتیم و توکلمون به اون بوده و هست و خواهد بود انشالله.
خیلیا گفتن چون سزارینی هستی خطرناکه، اولش یه کم ترسیدم ولی وقتی در این کانال خانم هایی رو دیدم که چهار پنج بار سزارین شدند، خوشحال و امیدوار شدم.
انشالله خداوند همه ی بچه هامونو عاقبت بخیر کنه، الهی آمین...التماس دعا دارم از تک تک شما عزیزان
🆔 @asanezdevag
⚠️ وقتی همسرت را سرزنش کردی و در این کار زیادهروی هم کردی، منتظر اتفاقهای ناگوار باش.
❌ سرزنش؛ به ویژه وقتی رنگ افراط به خود گرفت، از دوست برای تو دشمن میسازد.
🆔 @asanezdevag
✅ عقدهای آسمانی خوب یا بد؟
از جمله مشکلات و نکات منفی #ازدواج_فامیلی عبارتند از:
◀️ مشکلات ژنتیکی
اکثریت کارشناسان معتقدند که احتمال بروز مشکلات ژنتیکی در ازدواج های غیرخویشاوندی 2 تا 3درصد است در حالی که این رقم برای ازدواج های خویشاوندی به 4 تا 5 درصد می رسد.
زمانی که یک #دختر و #پسر که دارای بارهای ژنتیکی مشابه هستند با هم #ازدواج کنند، بیماریهای مختلفی که در خانواده وجود داشته در این ژنها وجود دارد و زمانی که این ژنها با هم جمع میشود، بیماریها خودشان را نشان میدهند.
این قضیه خصوصا در مورد بیماریهای روانپزشکی بسیار صادق است. اگر #زن و شوهری که دارای اختلالات روانی هستند با هم ازدواج کنند، درگیریهایی در خانواده ایجاد میشود که هم در خانواده و هم در جامعه تبعات مثبتی نخواهد داشت.
💠 این مشکل یک راهحل ساده دارد و آن مشاوره ژنتیکی است بنابراین قبل از هرگونه مراسم خاصی یا قبل از عقد مشاوره ژنتیک بروید و بعد تصمیم بگیرید
◀️ دخالتهای بیشتر
مشکل دیگری که در این نوع ازدواجها ممکن است آزاردهنده باشد، دخالت بیشتر خانوادهها در زندگی #عروس و #داماد تازه است. گاهی دو خواهر که فرزندانشان با هم ازدواج میکنند، در مقام مادر زن و مادر شوهر میتوانند بسیار تخریبکننده عمل کنند.
حریم شخصی چنین زوجهایی کمرنگتر است.
وقتی خالهی تو مادر زنت هم باشد، هم احتمال صمیمیت بیشتر وجود دارد و هم دخالت بیشتر! البته این به سطح فرهنگ خانوادهها و همچنین خود زوج جوان هم بستگی دارد.
💠 این مشکل هم میتواند با درایت دختر و پسر و ایجاد حریم مناسب برای زندگی جدید و همچنین درک خانواده از نیاز آنها به استقلال حل شود.
◀️ تغییر نقش ها و تعارضات وابسته به آن
مساله مهمی که در ازدواج فامیلی مطرح است این است که معمولا اختلاف های خانوادگی و فامیلی به زندگی زوجین کشیده می شود و بر روابط آنها تاثیر می گذارد و زندگی زناشویی آنها را تحت الشعاع قرار می دهد.اصل و ریشه این اختلافات از آنجایی ناشی میشود که بعد از ازدواج نسبتی که بین ما و خاله یا عمه یا زنداییمان بوده است حالا تغییر میکند و او را مادر همسرمان میدانیم نه همان خاله جان یا عمه جان.
شاید هنوز هم عمه یا خاله جان را دوست داشته باشیم اما حس ما نسبت به او تغییر میکند. توقعی که از او داریم رنگ دیگری میگیرد و او مادرشوهر یا مادرزن ماست نه خاله جانی که از کودکی برایمان عزیز بوده است.
💠 همین جا لازم است بگویم اگر شما اصرار دارید با هم ازدواج کنید و مشاوره ژنتیک هم انجام دادهاید و مانعی وجود ندارد قبل از ازدواج حتما با یک مشاور صحبت کنید تا با آموزش برخی نکات مهم به شما کمک کند این حس خود را در اختیار بگیرید.
◀️ گسترده نشدن خانوادهها
یکی دیگر از بدیهایی که ازدواج فامیلی دارد این است که با ازدواج کردن خانواده ها گستردهتر نخواهد شد. در حالی که اگر با یک فرد غریبه ازدواج کنیم، اعضایی جدید به خانواده ما اضافه میشود. گسترش روابط و برخورداری از حمایتی گسترده از محاسنی است که با ازدواج فامیلی از آن بیبهره میمانیم.
◀️ دعواهای ناخوانده
مساله مهم دیگری که در ازدواج فامیلی مطرح است این است که معمولا اختلافهای خانوادگی و فامیلی به زندگی #زوجین کشیده میشود و بر روابط آنها تاثیر میگذارد و زندگی زناشویی آنها را تحتالشعاع قرار میدهد.در هر صورت وقتی اختلافی رخ میدهد، ممکن است یکی از زوجین با نیت حل اختلاف از اقوامش حمایت کند و همسرش هم از طرف دیگر حمایت کند. این موضوع نه تنها اختلافها را حل نمیکند بلکه سبب افزایش آن میشود و دامنهاش به زندگی این زوج هم کشیده میشود.
💠 برای حل این مشکل هم باید زوج جوان خود را در اختلافات والدینشان دخالت ندهند. هرچند این کار بسیار سخت است.
🌻🌻🌻🌻🌻🌻
دانستنی های #قبل_از_ازدواج
🆔 @asanezdevag
💢 شجرهنامه بخشی از #سبک_زندگی_حلال_زادگی است!
♨️ محدودمان کردند به این که فقط سیدها و اهل سیادت میتوانند و باید شجرهنامه داشته باشند و برای بقیه، نیاز نیست و چندان اهمیتی ندارد!
اما انسان حلالزاده، باید ریشه خود را بشناسد و برای به اوج رساندن #کیفیت_نسل و #ظرفیت_حلال_زادگی نسلهای آیندهی خود جهد و تلاش کند، نسلهای گذشتهی هرکس در زندگی و سعادت و شقاوت او در طول عمر، اثر گذارند!
فرد حلالزاده با نگاه به عقبهی خود، به ریشه طیب و طاهر و حلال خود افتخار میکند که در شجرهی خانوادگی وی ظهور و بروز دارد.
👌 یکی از رسوم دیرینهی ایرانیان و سایر مسلمانان، در گذشته این بوده که آباء و اجداد خود را تا بیش از #هفت_نسل میشناختند و روی این مسأله حساسیت خاصی داشتند چرا که هویت شخصی و خانوادگی آنها را مشخص میکرد و این امر به یک سنّت رایج در میان مردم تبدیل شده بود، سنّتی که به مرور توسط دستهایی آشکار و پنهان و به صورت نانوشته اما سازمانیافته، در میان ما ایرانیان و ملتهای مسلمان به فراموشی سپرده شد و جای بسی تأسف و تأمل است که امروزه به جز برخی اشخاص خاص همچون برخی علما، افراد دارای سیادت، یا از نسلهای گذشتهی خودشان هیچ اطلاعی ندارند و یا اطلاعات آنها از #شجره_خانوادگی خود، خیلی اندک است!!
📛 پایهی حرامزادگی در بیهویتی است لذا احیاء سنّت شجرهنامهنویسی و #هویت_شناسی خانوادگی یک ضرورت است! یکی از #مطالبات حلالزادهها این است که باید سنّت شجرهنامهنویسی و #نسل_شناسی به عنوان یکی از سنّتهای اصیل خانوادههای ایرانی که متأسفانه در میان خانوادههای امروزی فراموش شده است، احیاء شود.
📌 مبتنی بر #اعلامیه_الهی_حق_بشر، هر انسانی حق دارد که #تبار_خانوادگی خود را بشناسد، چرا که #هویت هر فرد نشأت گرفته از عقبهی #نسل اوست.
🆔 @asanezdevag