«بسمه تعالي»
انگيزه هاي مختلف براي شركت در انتخابات
سوال: چرا راي ميدهيد؟ جواب: #من_راي_مي_دهم چون:
1ـ : من یک خانم هستم، دوست دارم به كانديد خانم رایدهم.
2ـ : یک جوان هستم و به جوانترین داوطلب رای میدهم.
3ـ #من_راي_مي_دهم چون: كانديد مورد نظرم وابستگي جناحي ندارد.
4ـ : سفارش امام راحل، رهبري و شهداست، بدين وسيله در صحنه بودن خود را ثابت مي كنم.
5ـ : من حق انتخاب دارم و ميخواهم از حق خود به نفع كانديدي خود استفاده كنم.
6ـ : من به سرنوشت خود و كشورم علاقه دارم. ميخواهم به گونهاي رقم بخورد كه راه امام راحل(ره) ادامه داشته باشد.
7ـ : اگر شركت نكنم به نفع رقيب و به ضرر كانديد دلخواهم است.
8ـ #من_راي_مي_دهم چون:كانديد من اصلح و درد آشناست.
9ـ : ميخواهم سند هويتم (شناسنامه) ممهور به مهر انتخابات باشد.
10ـ : به سن قانوني رسيدهام و ميخواهم از حق قانوني خود استفاده كنم.
11ـ : حضور من باعث ناميدي دشمن خارجي و ستون پنجم براي حاكم شدن دوباره ميشود.
12ـ :كانديد من با سواد و متعهد است ميخواهم در مجلس قوانين مترقّي به تصويب برساند تا مشكلات موجود حل شود.
13ـ : ميدانم يك راي هم در سرنوشت خودم، كانديدم، مخصوصا كشورم موثر است.
14ـ #من_راي_مي_دهم چون: ميخواهم هوشيارانه از كانديد خود دفاع كنم.
15ـ : با عدم حضور من و امثال من رقيبان به مجلس خواهند رفت و بايد چهار سال خون دل بخورم.
16ـ : چون منافع من در انتخاب كانديد مورد نظر است.
17ـ :كانديدم قول آباد كردن منطقه با تصويب قوانين مثمر ثمر را داده است.
18ـ : با يكي از كانديدها فاميل هستم ميخواهم راي بيشتري بياورد.
19ـ : با يكي از كانديدها دوست و آشنا هستم ميخواهم كمكش كنم.
20ـ : دوست ندارم فلان كانديد راي بياورد به غير او به هركس ديگر كه دلم خواست راي خواهم داد.
21ـ : راي دادن را واجب عيني ميدانم و نميگويم واجب كفايي است. چون ديگران شركت ميكنند پس نيازي به حضورم نيست. هر فرد مكلف است كه از حق قانوني خود استفاده كند.
22ـ : راي من خاري است در چشم رقیب کاندیدم، هرچه تعداد خارها بيشتر باشد، بيشتر ذليل ميشود.
23ـ : راي دادن يك حق است كه من براي اولين بار توان استفاده از اين حق را پيداكردهام و ميخواهم راي من براي فردي صالح باشد. گرچه آن فرد راي نياورد. كانديد من وعده داده كه قوانيني براي ايجاد امنيت و آسايش و رفاه عمومي تصويب كند.
24ـ : مجلس خانه ملت است، بايد افراد شايسته هم در آنجا حضور فعال داشته باشند و ديگركشورهاي جهان اراده اسلامي و ملي ما را در مصوبات مجلس مشاهده ميكنند.
25ـ : چون كانديد من متعهد و متخصص است، ميخواهم قانونگذاري صحيح را نهادينه كند.
26ـ : نميخواهم كانديد طرفدار غرب وارد مجلس شود. كانديد من مومن و اصلح است.
27ـ: آخرين نفر: نظام جمهوري اسلامي را قبول دارم اما چون كانديد مورد قبول پيدا نكردم. كه با معيارهاي اسلامي تطابق داشته باشد. شركت و راي سفيد خواهم داد. كه نشانه تاييد انقلاب اسلامي است.
محمد ابراهيم پاكروان («لطفا نشر دهید») #من_راي_مي_دهم
«بسمه تعالي»
#من_رای نمیدهم ق 1
👤ـ: شما رای میدهید؟ ...
⏪ ـ: نه، من رای نمیدهم.
👤ـ: چرا؟
⏪ ـ: نه، من رای نمیدهم.ـ: چرایش به خودم مربوطه.
👤ـ: نشد، به خودت ضرر میزنی، خود دانی و به خودت مربوطه. اما حق نداری به من و امثال من ضرر برسانی.
⏪ ـ: نه، من رای نمیدهم.ـ: آشکار است که به خودم منفعت میرسانم. اما بگو چگونه به تو ضرر میسانم.
👤ـ: کمی منطقی فکر کنی، میفهمی که هر دو ضرر میکنیم.
⏪ ـ: نه، من رای نمیدهم.ـ: ضرر مرا ول کن. نوع ضرر خودت را مشخص نما.
👤ـ: به یک سوال من جواب دهی نوع ضرر توضیح میدهم.
⏪ ـ: نه، من رای نمیدهم.ـ: این هم جوابعت. چندین دوره است، قول میدهند مشکل گرانی را حل کنند، هنوز اندر خم یک کوچهعند.
👤ـ: لطفا به یک سوال دیگر جواب دهید جواب را شروع میکنم.
ـ: نشد. قرار بر پاسخ یک سوال بود.
👤ـ: درسته، اما جوابعت باعث یک سوال دیگر در ذهنعم پدید آید.
⏪ ـ: نه، من رای نمیدهم.ـ: قول بده آخری باشد و بعد از جواب سوال دیگری در ذهنعت رشد نکند.
👤ـ: چشم.
⏪ ـ: نه، من رای نمیدهم.ـ: دوره قبل که هیچ، دو دوره قبلتر هم رای ندادم.
👤ـ: احسن به صداقتعت. و اما دلیل: اگر در انتخابات مشارکت پایین باشد، دشمن حس میکند، انسجام ملی وجود ندارد، برای امنیت کشور مشکل ایجاد میکند. اگر تو و امثال تو رأی ندهید، دشمن فکر میکند مردم از انقلاب ناراضی هستند، راحتتر میتواند توطئه چینی کند. هر توطئهای برای کشور هزینهای ایجاد میکند. دولت به جای کار برای ملت باید درآمد و نیروی کار را هزینه خنثی کردن توطئهها خرج کند. آن موقع تو نق اضافهتر میزنی. اینجاست که نتیجه ضرر رای ندادن تو(ها) به من(ها) رای داده به جامعه میرسد. یعنی خشک و تر با هم میسوزیم.
دشمن به صراحت علت رای ندادنها را نارضایتی ملت نسبت به حکومت بیان میکند. لذا برای تحریم انتخابات، تشویق به رای ندادن میکند تا بعد از انتخابات بهرهبرداری سیاسی کند و ملت و دولت بیشتر میکوبد. در این حال دشمن احساس پیروزی کرده و راه پیش گرفته خود را با قدرت بیشتری ادامه میدهد و تحریمها و موانع بیشتری ایجاد میکند.
اگر ملت روی صحنه حاضر باشند دست به دست هم در برابر مشکلات استقامت کنند دشمن عقبنشینی میکند و دولت راحتتر میتواند برای حل مشکلات اقدام نماید.
⏪ ـ: نه، من رای نمیدهم.ـ: حرفهایت قانع کننده بود، اما...
نویسنده: محمد ابراهیم پاکروان (مواِپا) لطفا فقط به یک نفر نشر دهید.
#من_رای نمیدهم ق 2
⏪ ـ: حرفهایت قانع کننده بود، اما...
👤ـ: اما چی؟
⏪ ـ: فرد شایسته در میانشان نیست.
👤ـ: مشخصات یک نماینده مطلوب چیست؟
⏪ ـ: افراد متدین و متخصص را به کار گیرد.
👤ـ: انتخاب مسولها با دولت است. ما رییس جمهور انتخاب میکنیم تا افراد کاربلد دولت انتخاب کند.
⏪ ـ: پس چرا نماینده انتخاب میکند.
👤ـ: برای پوشاندن ضعفهای قانون یا در قانونگزاری است که دخالت در کار قوه مجریه میکند. این آوانسدادنهاست که دولت یا مجلس را ضعیف میکند. یعنی برای منافع خود، اشتباه و قانونشکنی طرف مقابل نادیدە میگیرند، چشمپوشی، گذشت، بخشش مینمایند. باید برای نمایندگی فردی انتخاب شود که در کارنامهعش خلاف و زدوبند وجود نداشته باشد.
⏪ ـ: پس کار نمایندهها چیست؟
👤ـ: مسولیت و کار نمایندهها قانونگزاری و نظارت است و بس. قانونگزاری و نظارت کند تا امنیت، سلامت، فرهنگ، اقتصاد، آموزش، و... برای همه مردم دست یافتنی باشد.
برای نماینده کارآمد و متدین باید مهم نباشد چه کسانی در حوزه انتخابیهعش مسول اداراهها هستند. فقط ماهیانه گزارش بخواهد که بودجه ارسالی چگونه خرج شده است. راستی آزمایی کند. اگر خلاف واقع بود به دولت گزارش دهد، اگر اصلاح نشد در صحن علنی مجلس مطرح نماید، پیگری کند تا به نتیجه برسد. نماینده این گونه باشد در تراز انقلاب اسلامی هست.
⏪ ـ: آخه...
👤ـ: میدانی رای ندادن یعنی چه؟ یعنی بیتفاوت بودن به این که مهم نیست چه کسی به مجلس میرود. به نظرم بین آدم بد و بدتر، بد برود بهتر است. به بد رای بده تا بدتر نرود. بین آدم خوب و خوبتر، خوبتر برود بهتر است. به خوبتر رای بده تا خوب نرود. رای نهدادن یعنی رها کردن قوه قانونگزار به حال خود، باید بعد از انتخاب مطالبهگر وعدههایش باشیم. باو رای دادیم تا برنامههایش را با قانونگزاری قابل اجرا کند نه هر کار دیگری انجام دهد. هر جور که حساب کنی رای دادن بهتر از رای ندادن است.
⏪ ـ: میدانی که رای بدهم و یا ندهم مجلس خالی نمیماند.
👤ـ: درست است اما اگر نماینده با حداقل رای به مجلس برود، مطالبهگرها هم حداقل میشود. رای ندادن یعنی رها کردن بودجه، هزینه، آموزش و... شما که رای ندادی اگر وضعیت به همین صورت بماند و یا بهتر شود سکوت میکنی دم نمیزنی و اما بدتر شود مطالبهگریت گوش فلک را کر میکند و دوقرت و نیم هم طلبکار میشوی...
نویسنده: محمد ابراهیم پاکروان (مواِپا) لطفا فقط به یک نفر نشر دهید.
#من_رای نمیدهم ق 3
⏪ ـ: با رأی دادنها هیچ تغییری ایجاد نمیشود.
👤ـ: تغییرات چند نوع است.
⏪ ـ: مثلا...
👤ـ: تغییرهای عقیدتی، جناحی، سیاسی، اساسی و ظاهری، علمی، کاری و...
⏪ ـ: مثلا...
👤ـ: تغییرات جناحی نشانه سلامت انتخابات است. اما همیشه نشانه پیشرفت نمیباشد. مهمترین نمونهها، رأی آوردن افراد مخالف در دل دولت حاکم است. مثلا رأی آوردن احمدی نژاد در زمان حاکمیت دولت خاتمی، و رأی آوردن روحانی زمان حاکمیت دولت احمدینژاد و رای آوردن رییسی در زمان حاکمیت دولت روحانی.
تاریخ انتخابات مجلس هم اینطور است مجلس اول رقابت بین انقلابییان با دیگر رقبا بود، که انقلابییان پیروز شدند، تا بحال هیج دوره نتوانسته مثل آن مطلوب فعالیت کند. بعد جناحی شروع شد.
خود آن نمایندههای دوره اول به دو دسته تقسیم شدند و جنگ جناحی کم تنش شروع شد. جناح چپ(معپ) و راست، در دورههای بعد پر تنش شد. با نام دیگر ظاهر شدند اصلاحطلب و اصولگرا، دیگر تامین منافع کشور مطرح نبود و منافع جناحی الویت پیدا کرد.
⏪ ـ: چرا اصلا رأی بدهیم وقتی نظام خودش انتخاب میکند؟
👤ـ: اگر نظام انتخاب میکرد، چرا بعضی از انتخاب شدهها بر ضد مصالح مردم و به نفع دشمن قسم خورده فعالیت میکردند. اگر نظام خودش انتخاب میکرد آیا منطقی بود عالیترین مقامها خودشان را چند بار در معرض رأی مردم قرار دهند و با وجود رأی نیاوردن اجازه دهند مهره سوخته در انتخابات بعدی نیز ثبت نام کنند؟
برای انتخاب یک نماینده قانونگزار موفق نیاز است، مردم نمایندهای لایق و متدین و شایستهای متخصص را بدون در نظر گرفتن مسائل مادی و قومیتی و دیگر موارد راهی مجلس کنند. تا او یک قانون گزار موفق باشد.
برای تصویب قانون موفق و کارآمد نیاز است نماینده بفهمد که: مشکل مردم در کجاست، چه مسایلی باعث میشود مردم زجر و درد بکشند، قشر پایین یا متوسطه جامعه چه نیازهایی دارند، قشرهای مرفع چگونه سنگ جلوی پای قشرهای پایینی میاندازند، مشکلات را حس کرده و درد مردم را درمان کنند و همیشه در کنار آنان در پی رفع مشکلات باشد، منافع عمومی مردم را چگونه با قانونگزاریهای مناسب حل کند، مطلع به مسائل سیاسی ایران و جهان باشد، از مسائل روز جامعه خود سر دربیاورد، از همه مهمتر تصویب قوانین زنده نه یکبار مصرف، بیتفاوت نباشد و متعهد به دین الله و آرمانهای انقلاب اسلامی و باورهای مردم باشند.
جایگاهی در میان مجلسییان و دولتمردان و نخبگان کشور کسب کند. از حق نمایندگی به نحو احسن استفاده کند و به حال مردم کشور مفید باشد و از آن جایگاه به نفع اداره جامعه استفاده نماید.
یک نماینده متفکر از افراد با تجربه و کارآمد و نخبگان و جوانان متفکر در تهیه قانون موفق استفاده بهینه میکند تا قانونها بینقصتر تصویب شوند،
مشکل بزرگتر این است که قسمتی از مردم در تراز انقلاب اسلامی نیستند و با یک شعار فریبنده گول میخوردند مثلا از شعار سلام بر سه سید حسینی، خمینی و خامنهای و خاتمی استفاده میکند. بعد از رای آوردن بر علیه دو سید که نقش موثر در انتخابش داشت، اقدام میکند. وقتی بعضیها موقعی میفهمند که دیر شده و کار(بد) از کار(خوب) پیشی گرفته است.
نویسنده: محمد ابراهیم پاکروان (مواِپا) لطفا فقط به یک نفر نشر دهید.
#من_رای نمیدهم ق 4
⏪ ـ: رقابتها، مفید به حال کشور نیست.
👤ـ: منظورتان چه نوع رقابتهایی است؟
⏪ ـ: مثلا رقابت نماینده فارس باشد ترک، کرد باشد یا لر، اصولگرا باشد یا جناح دیگر
👤ـ: حرف من هم همین است. از نظر انقلاب اسلامی ملاک تدین و تخصص است. میخواهد فرد متدین و متخصص از فلان قوم باشد یا هر قومیت دیگر، اصولگرا باشد یا عتدالی، زن باشد یا مرد، سید باشد یا غیرسید باعمامه باشد یا بیعمامه چاق باشد یا لاغر و...
رقابت واقعی و مورد قبول، مثلا باید بین دو اقتصاددان باشد یا دو مهندس راه، یا هر تخصص دیگر که وجودش در مجلس ضروری است. هر کدام دارای تدین و برنامه قویتر و مفیدتر داشتند رای به او داد. آن نماینده متعلق به هر قومی باشد اول موجب افتخار ایران و دوم موجب افتخار آن قوم است. برعکس اگر آن فرد عملکرد ضیف داشته باشد اول موجب سرافکندهگی ایران و دوم موجب سرافکندهگی آن قوم است.
⏪ ـ: خیال میکنید دشمن در همه کارها برنامه ریزی دارند.
👤ـ: خیال نیست، واقعیت دارد. مانع اصلی تحقق اهداف انقلاب اسلامی است. تحریم و توطیه چینی میکند، نفوذییان هر جا فرصت به به دست میآورند ضربه میزنند، یکی ترور میکند، دیگری ارز میرباید، اختلال در انرژی بوجود میآورند در انتخابات تخم شک و تردید میکارند مخصوصا با ناامن سازی فضاي انتخابات، گریز مردم را در نظر دارد. دشمن میخواهد با کاهش مشارکت گسترده مردم مشروعیت نظام را بزند، یکی از مهمترین انتخابات، انتخابات مجلس شورای اسلام است دشمن تمام سعی و تلاش هزینه میکند تا این انتخابات کم اهمیت، بیثمر بیتاثیر نشان دهد.
مخدوش کردن روند قانوني انتخابات، ممانعت از گرمي بازار رقابت در انتخابات، سوق دادن طيفهاي سياسي به تحريم انتخابات، خارج ساختن رقابتهاي انتخاباتي از دايره اخلاق، ایجاد هيجانات غيرمنطقي گروههاي خاص، اظهارات ناصواب نخبگان نفوذی، ایجاد زمینه دوقطبيسازيهای بیربط، توليد خشم و خشونت در جامعه همه از اهداف دشمن است تا انقلاب اسلامی به شوفایی نهایی نرسد.
کسانی دست به اقدامات فوق میزنند در حال تکمیل کردن جورچین دشمن هستند و این فهم تاریخی از دست دادند که زمینه تضعیف چه گوهری(اهدافی) را فراهم میکنند.
بيتدبيري افراد، گروهها، حزبها، نهادها، دستگاههاي مختلف، و هر تصميمگيري اشتباه و ناصواب به نفع دشمن ملت ایران است.
نویسنده: محمد ابراهیم پاکروان (مواِپا) لطفا فقط به یک نفر نشر دهید.