💢آیت الله سید علی سیستانی (ح)، علیرغم فشارهای غرب که عراق با آن مواجه است، از صدور فتوای انحلال حشد الشعبی خودداری کرد.
🌐 کانال آخرین خبر
https://eitaa.com/joinchat/2748579840C70f76dfce7
26.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آواز شیخ علی ترابیان در کنار مادرش
روز مادر مبارک
#بادرود_۲۴
🅱 @Badrood24
24.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ #تقویم_معارفی_شیعه
☀️ یکشنبه ٠٢ #دی ١۴٠٣
🌙 الأحد ٢٠ #جمادیالثانی ١۴۴۶
🌲 دسامبر 2024 22 Sunday
❇️ وقایع مهم روز:
🌙 سالروز ولادت باسعادت حضرت #فاطمه_زهرا (س)
🌙 روز بزرگداشت مقام #مادر
🌙 روز #زن
🌙 سالروز ولادت #امام_خمينی (ره)
💠 حدیث روز 💠
امام جعفرصادق(ع): «اَكَثَرُ الخَیرِ فیالنِّساءِ»
«بیشترین خیر و برکت همراه با زنان است»
📚 وسائل، ج ١۴، ص ١١
•┈┈••✾••┈┈•
http://eitaa.com/asgaridehabadi
339.7K
✅ #گلبرگ_احکام
مناسبت: «میلاد حضرت زهرا (س) و #روز_مادر»
موضوع: #احکام_رضایت_مادر_و_پدر
❓لطفاً بفرمائید که اطاعت از پدر و مادر تا چه اندازه لازم است؟
✅ احترام والدین لازم است و کاری که موجب اذیت آنها میشود باید ترک شود؛ ولی در انجام تکالیف شرعی، اطاعت والدین لازم نیست.
❓خواهشمند است حدود رعایت احترام پدر و مادر را روشن بفرمایید؟ و آیا این رعایت، تکلیف است یا تنها از جهت ادب است؟ و اگر آنها با حضور ما در مجامع اسلامی، و همچنین با حجاب ما مخالف باشند، تکلیف چیست؟
✅ رعایت احترام پدر و مادر خود را بکنید و از کاری که موجب اذیت ایشان میشود، اجتناب نمایید و در شرکت در مراسم مذهبی و اسلامی با نبود مفسده برای شما رضایت آنان معتبر نیست و باید حجاب خود را کاملاً مراعات نمایید.
❓آیا رضایت پدر و مادر در انتخاب رشتۀ تحصیلی یا از این نوع کارها، واجب است؟ و در صورتی که به هیچ وجه راضی نشدند، انجام آن کار حرام است؟
✅ رضایت والدین در امور ذکر شده معتبر نیست؛ لکن از کاری که موجب اذیت آنان است باید اجتناب بشود.
📚 استفتائات امام خمینی (ره)، ج١٠، ص ۶۵۶ و ۶٧٣.
http://eitaa.com/asgaridehabadi
✅ #روزبرگ_شیعه
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
السَّلاَمُ عَلَى مَهْدِيِّ الْأُمَمِ وَ جَامِعِ الْكَلِم
موضوع امروز: «#مادر_هستی»
مناسبت روز: امروز، سالروز میلاد دختر نبوت، همسر ولایت، مادر امامت، سرور بانوان جهان، عطای خداوند سبحان، کوثر قرآن و الگوی بیبدیل تمام جهانیان، حضرت فاطمه زهرا (س) است لذا ضمن عرض تبریک و تهنیت به همه مسلمانان جهان، سخن امروز را آغاز مینمائیم؛
در زیارت نامه حضرت فاطمه زهرا (س) در روز ولادت آن حضرت می خوانیم: «یا أُمَّ الْمُؤْمِنِینَ..» و به آن حضرت با عنوان مادر مؤمنین سلام میدهیم و در روایات هم، از آن حضرت با عنوان «أُمَّ اَبیها» و «مادر امت» نام برده شده؛ لذا چه زیباست که روز میلاد «حضرت مادر» را به عنوان روز گرامیداشت «مقام بلند مادر» نامگذاری کردهاند؛
«مادر» در همه ادیان الهی دارای ارزش والایی است، اما در اسلام که کاملترین دین الهی است، بیش از همهی مکاتب دیگر به مقام بلند «مادر» و احترام و عظمت ویژه برای مادران سفارش شده است؛
خداوند متعال در قرآن کریم با عنایت به زحمات بسیار «مادر» میفرماید: «وَوَصَّيْنَا الْإِنْسَانَ بِوَالِدَيْهِ حَمَلَتْهُ أُمُّهُ وَهْنًا عَلَىٰ وَهْنٍ...»: «ما به انسان درباره والدینش سفارش کردیم، (چراکه) مادرش او را با زحمت روی زحمت حمل کرده است...» (لقمان/۱۴) خداوند در این آیه، «مادر» را بهعنوان عامل اصلی در لزوم نیکی به والدین دانسته؛ چنان که گویی به واسطهی زحمات طاقت فرسای مادر، احسان به پدر نیز بر فرزندان واجب شده است؛ و شاید اگر نبود صبر و پایداری مادر در برابر سختیهای بسیار، قرآن بعد از توحید، به نیکی به والدین حکم نمیداد: «لا تَعْبُدُونَ إِلَّا اللَّهَ وَ بِالْوالِدَيْنِ إِحْسانا» (بقره/۸۳) و مسئلهی تشکر از مادر و پدر را برابر با شکر الهی نمیدانست: «أَنِ اشْكُرْ لِی وَ لِوالِدَيْكَ» (لقمان/۱۴)
در روایات اسلامی نیز اهمیت بسیاری برای مادر و مقام بلند او قائل شدهاند، بهگونهای که حقوقی فراتر از حقوق پدر برای مادر در نظر گرفته شده، چنانچه امام صادق (ع) فرمودند: مردی خدمت پیامبر (ص) آمد و عرض کرد: «ای رسول خدا! به چه کسی نیکی کنم؟» حضرت فرمودند: «به مادرت»؛ عرض کرد: «سپس به چه کسی؟» فرمودند: «باز هم به مادرت»؛ بار سوم عرض کرد: «بعد ازاو به چه کسی؟» باز هم فرمودند: «به مادرت»؛ در چهارمین بار که این سؤال را تکرار کرد؛ حضرت فرمودند: «به پدرت». [وسائل الشیعه، کتاب النکاح، احکام الاولاد]
همچنین پیامبر اکرم (ص) در رابطه با حق مادر فرمودند: «هیهات، هیهات اگر به عدد ریگهای بیابان و قطرههای باران در خدمت مادر بایستید، معادل با یک روز که در شکم او بودهاید نخواهد بود» [عوالی اللئالی، ص٢۶٩]
و فرمودند: «در خدمت مادرت باش که بهشت زیر پای مادران است» [جامع السعادات، ج۲، ص۲۷۶]
حضرت سجاد (ع) نیز در رابطه با حق بزرگ مادر فرمودند: «حق مادر بر تو این است که بدانی او، تو را حمل کرده، آنگونه که هیچ کس، دیگری را حمل نمیکند؛ و از میوه قلبش به تو داد که هیچ کس به دیگری نمیدهد... باکی نداشته از اینکه گرسنه بماند، در حالی که تو را سیر میکند، و یا تشنه باشد، آن هنگام که تو را سیراب میسازد؛ و نیز هراس نداشت که خودش برهنه باشد، آنگاه که تو را میپوشاند؛ و در آفتاب بماند تا تو در سایه باشی؛ خواب را به خاطر تو ترک کرده؛ و تو را از سرما و گرما محافظت نموده است؛ لذا تو هرگز نمیتوانی شکرگزار خدمات او باشی، مگر به یاری و توفیق الهی» [تحفالعقول ص٢۶٣]
همچنین در کلام امامین انقلاب نیز همواره بر اهمیت نقش «زن» و جایگاه «مادر» در جامعه تأکید شده؛ چنانچه امام خمینی (ره) فرمودند: «نقش زن در جامعه بالاتر از نقش مرد است؛ برای اینکه بانوان علاوه بر اینکه خودشان یک قشر فعّال در همه ابعاد هستند، قشرهای فعّال (دیگر) را در دامن خودشان تربیت میکنند؛ لذا خدمت مادر به جامعه از خدمت معلّم و از خدمت همه کس بالاتر است...» (صحیفه امام، ج١۴، ص١٩٧)
همچنین رهبر فرزانه انقلاب حضرت امام خامنهای (مدظلهالعالی) فرمودند: «همهی انسانها تحت تأثیر مادرانشان هستند و آنانکه بهشتی میشوند، پایهی بهشتی شدنشان از مادر است...» (۱۳۸۴/۰۵/۰۵)
✍️ در پایان تأکید بر این نکته ضروری است که براساس شرع مقدس اسلام، از مهمترین وظایف هر انسان مسلمان، احترام و محبت و قدردانی از «مادر» و «پدر»، و اطاعت از آنها و جلب رضایت والدین است که در این کار مهم میبایست از خداوند متعال، طلب توفیق؛ و از اهلبیت (ع) استمداد و یاری طلب نموده و تمامی مساعی و اهتمام خود را بهکار گیریم؛ و چه فرصتی بهتر و زیباتر از روز ولادت حضرت زهرا (س) و «روز گرامیداشت مقام مادر» برای سپاسگذاری و اظهار محبت به «مادر»، ولو با دادن یک شاخهی گل و بوسیدن دست ایشان...
http://eitaa.com/asgaridehabadi
🖼 امام خامنه ای فرمودند:
❤ حضرت فاطمه زهرا (س) برترین الگوی زن مسلمان، در همه ابعاد زندگی است.
🔹️ فاطمه زهرا (سلاماللهعلیها) در سختیها، غمگسار پیغمبر، در جهاد، همراه امیرالمومنین، در عبادت، خیرهکننده چشم فرشتگان، در سیاست، سراینده آن خطبههای فصیح و بلیغ و آتشین [است].
🔹️ خطبههای فاطمه زهرا - چه آنچه که در مسجد بیان کردند در مقابل مهاجر و انصار، چه آنچه که با زنان مدینه در میان گذاشتند، هم سیاست در آن هست، هم معرفت در آن هست، هم شکایت در آن هست، هم منقبت، همه چیز؛ یک چیز فوقالعادهای است، آن هم در بهترین و عالیترین الفاظ! شبیه خطبههای نهجالبلاغه.
🔹️ تربیتکننده امام حسن، تربیتکننده حسینبنعلی، تربیتکننده زینب؛ ببینید این خصوصیات کنار هم که قرار میگیرد، حقاً و انصافاً یک شگفتی عظیم عالم وجود را به انسان نشان میدهد.
🔹️کودکی او الگوست، جوانی او الگوست، ازدواج او الگوست، سیره زندگی او الگوست. همه این ها برترین الگوهایی هستند که نشاندهنده قله زن مسلمان محسوب می شوند. این قله است. اسلام زنان را به سمت این قله دعوت می کند. درست است که همه نمیتوانند برسند. لکن میتوانند به آن سمت حرکت کنند
http://eitaa.com/asgaridehabadi
چند نصیحت زیبا 🍀
╭┈──
هركدام را آهسته بخوانيد و در مورد آن تدبر كنيد و آن را عملی ميكنيد بعد بعدی را بخوانيد
💚 روزت را با نماز صبح و با اذکار صبح شروع کن تا کامیابی و موفقیت را بدست آوری .
💚 همیشه استغفار بخوان تا شیطان بگونه ای از تو ناامید شود که به سر حد خودکشی برسد !
💚 همیشه به یاد داشته باش که فرشتگان صحبتهای تو را می نویسند
💚زیبایی انگشتان با شمردن تسبیح با آنهاست !
💚 وقتی غمها و اندوهها بر تو هجوم آوردن کلمه لااله الاالله را بخوان
💚 قبل از اینکه سخنی را از دهانت بیرون کنی در مورد آن فکر کن چون بسیاری از سخنان کُشنده اند
💚 قبل از خواندن کتب و مجله ها و روزنامه ها ، قرآن بخوان
💚 دستان مادر و پدرت را ببوس تا بوسیله آن بهشت و رضامندی خدا را بدست آوری
💚 خشمگین نباش چون زندگی از آنچه تو فکر میکنی کوتاهتر است .
💚 با تو ثروتمندترین ثروتمندان و قوتریترین قدرتمندان است و او کسی نیست جز الله جل جلاله
💚 راه اجابت دعا را بوسیله گناه مبند
💚 بر خواندن سوره ملک مداومت کن چون آن نجات دهنده از عذاب قبر است .
💚 مومنان بی خبر را اذیت نکن
( یعنی هیچکس را ناگهانی نترسان و اذیت نکن اگر چه به شوخی باشد)
💚 از کسی که غیبت ترا کرده گذشت کن ، چون او نیکیهایش را به تو اهدا کرده!!
💚 نماز و تلاوت و ذکر گردن بندهایی درخشان بر سینه توأند .
💚 بحثها و سخنهای بیهوده را ترک کن چون تو کارهای مانده ای به مانند کوه داری !
💚 #قرآن را بالا سرت قرار بده
خواندن یک آیه از قرآن از دنیا و هر چه در آن است ارزشش بالاتر است .
http://eitaa.com/asgaridehabadi
🌟دستور العملی جامع از پیامبر اسلام(ص) به فاطمه زهرا(س)
🌷 در وقتی که بستر خواب را گسترده بودم، رسول خدا(ص) بر من وارد شد، فرمود: ای فاطمه نخواب مگر آن که چهار کار را انجام دهی:
🌺 قرآن را ختم کنی، و پیامبران را شفیعت گردانی، و مومنین را از خود راضی کنی، و حج وعمره ای را به جا آوری. این را فرمود و شروع به خواندن نماز کرد، صبر کردم تا نمازش تمام شد، گفتم:
🌹یا رسول الله به چهار چیز مرا امر فرمودی در حالی که بر آنها قادر نیستم آن حضرت تبسمی کرد و فرمود:
🌷 چون قل هو الله را سه بار بخوانی مثل این است که قرآن را ختم کرده ای و چون بر من و پیامبران پیش از من صلوات فرستی، شفاعت کنندگان تو در روز قیامت خواهیم بود، و چون برای مومنین استغفار کنی، آنان همه از تو راضی خواهند شد، و چون بگویی: سبحان الله و الحمد لله و لا اله الا الله و الله اکبر حج و عمره ای را انجام داده ای.
♻️ متن حديث:
عَنْ فاطِمَةَ الزَّهْراءِ عليها السلام قالَتْ: دَخَلَ عَلَىَّ رَسُولُ اللّهِ صلى الله عليه وآله وسلم وَ قَدْ إِفْتَرَشْتُ فِراشى لِلنَّوْمِ، فقالَ: يا فاطِمَةُ لا تَنامى إلاّ وَ قَدْ عَمِلْتِ أَرْبَعَةً: خَتَمْتِ القُرآنَ، وَ جَعَلْتِ الاَْنـْبِياءَ شُفَعائَكِ، وَ أَرْضَيتِ الْمُؤْمِنينَ عَنْ نَفْسِكِ، وَ حَجَجْتِ وَ اعْتَمَرْتِ، قالَ هذا وَ أَخَذَ فِى الصَّلوةِ، فَصَبَرْتُ حَتّى أَتَمَّ صَلاتَهُ، قُلتُ: يا رَسُولَ اللّهِ أَمَرْتَ بِأَرْبَعَة لا أَقْدِرُ عَلَيها فى هذَا الْحالِ! فَتَبَسَّمَ (صلى الله عليه وآله وسلم) وَ قال: إِذا قَرَأْتِ قُل هُوَ اللّهُ أَحَدٌ ثَلاثَ مَرّات فَكَأنَّكِ خَتَمْتِ القُرْآنَ، وَ إِذا صَلَّيتِ عَلَىَّ وَ عَلَى الاَْنـْبِياءِ قَبْلى كُنّا شُفَعاءَكِ يوْمَ الْقِيمَةِ، وَ إِذا اسْتَغْفَرْتِ لِلْمُؤْمِنينَ رَضُوا كُلُّهُمْ عَنْكِ، وَ إِذا قُلْتِ: سُبْحانَ اللّهِ وَ الْحَمْدُ لِلّهِ وَ لا إِلَهَ إِلاَّ اللّهُ وَ اللّهُ أَكْبَرُ، فَقَدْ حَجَجْتِ وَ اعْتَمَرْتِ.
📚 بحـارالانـوار، جلد ۱ ص۳۰۴
http://eitaa.com/asgaridehabadi