محبان حضرت زهرا(س)
🌷#غروب_غفلت🌷 #قسمت_دهم بالاخره از هم طلاق گرفتیم. تا یه مدت فقط دنبال مقصر می گشتم. تقصیر من؟! ی
🌷#غروب_غفلت🌷
#قسمت_یازدهم
روزها و هفته ها به بطالت می گذشت چند ماهی رو همین طوری گذراندم .
یه روز با خودم خلوت کردم و گفتم تا کی؟🤔🤔
دوباره رفتم سراغ چت . سری به چت رومهای paltalk زدم. اسم یکی از اتاق ها توجه ام رو جلب کرد، اسمش ☘another path ☘بود ، یعنی "راهی دیگر" گفتم خوب یعنی چی؟ یعنی یه جور دیگه زندگی کنیم ؟ کنار اسم اتاق نوشته بود Just F ، فقط خانم ها، فکر کردم از این سایت های مزخرف و .... . از چت اومدم بیرون . همین چت ها منو بدبخت کرده بود.😓😓
دوباره فردا نمی دونم چرا شیطون👹👹 وسوسه ام کرد و رفتم سراغ همون چت روم. با کمال تعجب و بر خلاف انتظارم همه خانم بودند.
مکالماتشون رو خوندم و فهمیدم درباره ادیان مختلف و تجربیاتشون از دین حرف می زنند. تقریبا از بیشتر ادیان دنیا بودند ، مسیحی، مسلمان، یهود و .... .
ازم پرسیدند چند سالت ؟ اهل کجایی؟ و چه دینی داری ؟
گفتم: 26 سالم و مسلمانم.
گفتند: خوب پس می تونی به ما کمک کنی.
گفتم: فکر نمی کنم . من چیز زیادی از دینم نمی دونم.😥
گفتند: چه طور مسلمانی هستی که چیزی درباره دینت نمی دونی؟😐
گفتم :پدر و مادرم مسلمان بودند و من هم مسلمان شدم .
دیگه حرفی نزدم چون حرفی برای گفتن نداشتم .
فقط مکالمات اونها رو می خوندم. بعضی هاشون تازه مسلمان شده بودند اما خیلی قشنگ بحث می کردند. باورم نمی شد که تازه مسلمان شده باشند. سوالهای قشنگی هم رد و بدل می شد ، همه اونها علامت سوالهای ذهن من هم بود که جوابی براشون نداشتم. شاید به این خاطر که هیچ وقت نخواستم دنبال پاسخی برای سوالاتم باشم.
یه لحظه به خودم گفتم من 26 ساله که مسلمانم، اما هیچ چیز درباره دینم نمی دونم. چرا؟ چرا حرفهای اینها برام تازگی داره؟ چرا من هم مثل اینها دینم رو خودم انتخاب نکردم؟! چرا درباره دینی که به من به ارث رسیده تحقیق نکردم؟⁉️
بحث های اونها هم برایم جالب بود هم عجیب . فکر نمی کردم کسی اینقدر ریز ریز مسائل دینش براش مهم باشه و بحث کنه و دنبال جواب بگرده. آخه من درباره مسائل دینی فقط یه چیز هایی توی مدرسه یاد گرفته بودم اون هم برای امتحان نه برای عمل.
دانشگاه هم دو واحد معارف اسلامی پاس کردم که حتی یک کلمه هم از اون نفهمیدم فقط حفظ کردم ؛ اما اونها خیلی قشنگ با هم بحث می کردند.
برام سوال شده بود چرا اصلا این فکر به ذهنشون خطور کرده که دین شان را عوض کنند و چرا توی این همه دین، اسلام رو انتخاب کرده اند؟
یکی از اونهایی که تازه مسلمان شده بود اسمش کاترین بود. اطلاعات خوبی درباره دین اسلام داشت. خواستم خداحافظی کنم که کاترین گفت: ایمیلم رو بهش بدهم، تا با هم بیشتر در تماس باشیم. ایمیلم رو دادم و خداحافظی کردم .
ادامه دارد.....
🌷#غروب_غفلت🌷
#قسمت_سیزدهم
"چرا پرستش، چرا اسلام؟"
کاترین: همیشه سوال من این بود که همه مردم روی کره خاکی یک دینی دارند ؛ یکی مسیحی، یکی مسلمان، یکی یهودی، یکی هندو ، یکی ستاره پرست و ....هزارن فرقه دیگه . خوب چرا باید دین باشه ؟
چرا حس پرستش هست؟🤔
مگه بدون دین نمی شه زندگی کرد؟
بعضی یک خدا رو می پرستن و بعضی چند تا و بعضی هم مخلوقات آفریدگاری رو می پرستن مثل ماه ، خورشید ، ستاره .... خلاصه این که دین چیه؟
سارا: خوب جواب این سوالات رو توی دین خودت پیدا نکردی؟
کاترین: نه، از چند تا اسقف پرسیدم، اما جواب قانع کننده ای بهم ندادند☹️ و همین مسئله باعث صدها سوال دیگه شد.
سارا: چه سوالهایی؟!
کاترین: چرا بشر نیاز به پرستش داره؟
چرا ما خدا و حضرت مسیح را به عنوان یک موجود قابل پرستش می پرستیم؟
چرا حضرت مسیح به خاطر گناهان ما به دار آویخته شد؟
خوب حالا که به دار آویخته شد ما چه کسی رو بپرستیم؟
آخه اگر خدا اینقدر ضعیف باشه که به دار کشیده بشه، چطور میشه بهش اتکا کرد و پرستید؟
چرا 3 تا خدا وجود داره؟ از این 3 تا کدوم بهتر هستند؟ .
همیشه برایم این سوال بود چرا دین جدیدتری نیومده که قابلیت حل مشکلات و مسائل این دوره رو داشته باشه و بتونه سوال های ما رو جواب بده.
چند دفعه توی کلیسا سوال هایم رو مطرح کردم . اما اونها می گفتند دین رو باید همین جوری که هست بپذیری بدون هیچگونه سوالی.
آخه مگه اینجوری می شه؟
یک بار پرسیدم چرا حضرت مسیح بخاطر گناهان ما به دار آویخته شد؟
اسقف گفت: ما باید او را به عنوان یک قربانی و خدا بپذیریم.
به نظرم جوابش بدترین جواب ممکن بود . اصلا نمی تونستم قبول کنم که حضرت مسیح به خاطر کفاره گناهان تمام افراد بشر به صلیب کشیده شده، پس دیگه هر گونه خلافی مجاز ، چون یک نفر جورش رو کشیده.
بعد چه جوری می شه این فرد به صلیب کشیده را به عنوان خدا بپذیریم؟
سارا: خوب چطور از این سردر گمی در اومدی؟
ادامه دارد.....
🍃❤️🍃
اَلسَّلٰامُ عَلَیْکَ یٰااَبٰا عَبْدِاللهِ،
وَعَلَى الْاَرْوٰاحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِنٰائِکَ،
عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللهِ اَبَداً
مابَقیتُ وَبَقِىَ اللَّیْلُ وَالنَّهٰارُ،
اللَّهُمَّ ارزُقْنِی شَفَاعَةَ الحُسَین
ِیَوْمَ الْوُرُود ِوَثَبِّتْ لِی قَدَمَ صِدْقٍ
عِندَک مَعَ الْحُسَیْنِ وَ أَصْحَابِ الْحُسَین
ِالَّذِینَ بَذَلُوا مُهَجَهُمْ دُونَ الحُسَیْنِ(ع)
🍃❤️🍃
⭕️ مقایسه توان نظامی ایران و رژیم صهیونیستی در روزنامه اسرائیلی
🔻 روزنامه صهیونیستی #جروزالم پست روز دوشنبه در گزارشی با ارجاع به آمارهای ارائه شده توسط وبسایت «گلوبال فایرپاور» (GPF) اعلام کرد، قدرت نظامی رژیم #صهیونیستی در مقایسه با دشمن اصلی خود یعنی ایران در رتبهبندی جهانی بشدت #عقب افتاده است.
🔻طبق اعلام این وبسایت، #اسرائیل برای سومین سال پیاپی در این رتبهبندی نزول کرده است و نسبت به سال 2015 که رتبه یازدهم جهانی را داشت، پنج پله سقوط کرده است. این در حالی است که جمهوری اسلامی ایران موفق شده تا از رتبه بیستم در سال 2017 به رتبه 13 جهانی در سال 2018 ارتقا یابد.
🔻این رتبهبندی با در نظر گرفتن تواناییهای متعارف نظامی کشورها و همچنین منظور کردن قدرت در معیارهای 55 گانهای از قبیل #بُرد_سلاحها، تعداد نیروهای در دسترس، تواناییهای صنایع نظامی داخلی، منابع طبیعی، وسعت جغرافیایی و قدرت اقتصادی تدوین شده است.
🛡
📖 برشی از کتاب
#دغدغههای_فرهنگی
#تهاجم_فرهنگی چیست؟
#تهاجم_فرهنگی، با «تبادل فرهنگی» متفاوت است. تبادل فرهنگی لازم است. هیچ ملتی بینیاز نیست از اینکه در همهی زمینهها، از جمله در زمینهی مسائل فرهنگی از ملتهای دیگر بیاموزد.
#تهاجم_فرهنگی عبارت است از اینکه دشمن از طرق مخصوص خود، حمله به امّهات عقاید و پایههای فرهنگی جامعه را شروع کند، تا آنها را در دلها سُست کند. فرض بفرمایید مسئلهی زهد و پارسایی و حتی اعتقاد به ولایت و از این قبیل را مورد حمله قرار میدهد.
#تهاجم_فرهنگی این است که یک مجموعهی سیاسی یا اقتصادی، برای مقاصد سیاسی خود و برای اسیر کردن یک ملت، به بنیانهای فرهنگی آن ملت هجوم میبرد. چنین مجموعهای هم، چیزهای تازهای را وارد آن کشور و آن ملت میکند، اما به زور و به قصد جایگزین کردن آنها با فرهنگ و باورهای ملی. این اسمش تهاجم است.
#رهبر_انقلاب_اسلامی
در #اذان زمان #پيامبر (ص) اشهد ان علي ولي الله وجود نداشته آيا ما که داعيه #شيعه بودن داريم در دين بدعت ايجاد کرديم؟🤔
✅براي همين فقهاي شيعه هيچ کدام نگفته اند که اين جمله جزء اذان است؛ از ديدگاه شيعه ، اذان مانند احکام شرعي ديگر، به رسول خدا(ص) وحي شده است نه اينکه پيامبر خدا با مسلمانان مشورت کند و قرار بگذارند که به فلان شکل انجام شود و به خاطر اينکه وحي است ، نمي توان آن راکم و زياد کرد. از حضرت امام صادق روايت شده است که فرمود: وحي بر پيامبرتان نازل مي شود و شما گمان مي کنيد که آن حضرت اذان را از ديگران گرفته است.
صاحب جواهر مي گويد: ذکر جمله اشهد ان عليا امير المؤمنين در اذان ، اگر به قصد جزئيت نباشد، اشکالي ندارد و به موالات اذان ضرر نمي زند همان طوري که ذکر جمله صلي الله عليه و آله بعد از اشهد ان محمد رسول الله به موالات اذان آسيب نمي رساند.
آيت الله حکيم در مستمسک العروه مي گويد: درباره شهادت به ولايت حضرت علي (ع )، شيخ طوسي در نهايه و مبسوط گفته است : روايات غيرقابل اعتمادي شهادت به ولايت را جزو اذان به حساب آورده است ولي نمي توان به آنها عمل کرد و اگر کسي اين جمله را بگويد، گناه نکرده است. ولي بايد دانست که اين جمله نه فضيلت اذان و اقامه است و نه از کمال اذان و اقامه است و علامه در منتهي مي گويد:👇
اخبار شاذي که جمله «اشهد ان عليا اميرالمؤمنين» را جزء اذان و اقامه به حساب آورده ، قابل اعتماد نيستند. پس از اين آيه الله حکيم مي گويد: اگر کسي اين جمله را به قصد استحباب مطلق بگويد اشکالي ندارد چون در حديثي آمده است :
هر وقت کسي لا اله الا الله و محمد رسول الله گفت ، بايد علي اميرالمؤمنين هم بگويد. بعد مي گويد: در عصر حاضر، جمله اشهد ان عليا ولي الله از شعارهاي تشيع گرديده است و اگر کسي به اين خاطر آن را بگويد اشکالي ندارد و حتي ممکن است گاهي ذکر اين جمله واجب باشد.
در مستند العروه آمده است : ما براي گفتن جمله اشهد ان عليا ولي الله نيازي به ورود نص نداريم. چون ولايت ، از متممات رسالت ، از مقومات ايمان و کمال دين است و بخصوص در اين عصر هيچ گونه نيازي به امر ديگري نيست چون اين جمله روشن ترين شعار شيعه و آشکارترين رمز تشيع است . بر اين اساس ذکر اين جمله ، چه در اذان و چه در غير اذان هيچ گونه اشکالي ندارد. البته اين جمله جزو اذان نيست و اگر کسي به قصد اين که جزء اذان است ، آن را بگويد، کار حرامي کرده است
ما چند روايت داريم که نشان مي دهد برخي از صحابه بعد از واقعه غدير در اذان خود جمله «اشهد ان عليا ولي الله» را مي گفته اند.
سلمان فارسي در عصر پيامبر در اذان و اقامه بعد از گواهي به يکتايي خدا و رسالت پيامبر(ص) به ولايت اميرمؤمنان علي (ع) نيز شهادت مي داد. يکي از اصحاب به محضر رسول خدا(ص ) رسيد و عرض کرد: اي رسول خدا، امروز موضوعي را شنيدم که قبلا نشنيده بودم .
پيامبر فرمود: آن موضوع چيست ؟ او عرض کرد: سلمان اذان مي گفت . شنيدم او بعد از گواهي به يکتايي خدا و رسالت پيامبر به ولايت علي گواهي داد (اين ماجرا بعد از حجه الوداع پس از ماجراي غدير رخ داد). #پيامبر فرمود: سمعتم خيرا؛ چيز خوبي شنيده ايد.
نيز در مورد ابوذر غفاري روايت شده ، يکي از اصحاب نزد پيامبر(ص) آمد و عرض کرد: اي رسول خدا ابوذر در اذان بعد از شهادت به رسالت پيامبر(ص) به ولايت علي شهادت مي دهد و مي گويد:👇
اشهد ان عليا" ولي الله پيامبر فرمود: کذلک اونسيتم قولي في غدير خم من کنت مولاه فعلي مولاه فمن ينکث فانما ينکث علي نفسه ؛ همين گونه است . مگر سخن مرا در غدير خم فراموش کرده ايد که گفتم هر کس من رهبر او هستم پس علي (ع) رهبر او است . هر کس پيمان را بشکند، قطعا به خودش آسيب رسانده است . در هر حال علي (ع) به حکم آيه انما وليکم الله والرسول، از اولياء الهي بر مسلمين است ، شهادت دادن بر ولاء علي به حکم آيه ، بدون آن که آن را جزء اذان بدانيم کاري پسنديده است.
بنا بر اين ما اين جمله را جزء اذان نمي دانيم که مرتکب بدعت شده باشيم بدعت ورود و ادخال ما ليس بدين في الدين است. ما آن را جزء اذان نمي دانيم بلکه جمله مستحبي مي دانيم که بعد از نام پيامبر مي آوريم و از آن گذشته برخي از روايات هم مويد اين معناست.
و از اين هم گذشته قرآن ولي هاي مومنين را اين گونه معرفي مي کند "انما وليکم الله و روسوله و الذين آمنوا الذين يقيمون الصلاه و هم راکعون" يعني ولي ها سه نفر اند: خدا ، رسول ، مومناني که در رکوع صدقه مي دهند. که مصداق تام و تمام آن امير المومنين است پس اگر شهادت به ولايت امام علي بعد از رسالت رسول مکرم داده شد کار اشتباهي نيست گر چه ما معتقديم جزء اذان هم نيست.
#اسلام
#تحلیل
#تاریخ
هدایت شده از محبان حضرت زهرا(س)
صلوات خاصه امام رضا علیه السلام:
اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضاالمرتَضی الامامِ التّقی النّقی وحُجَّّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَعَلیاَحَدٍ مِنْ اوْلیائِک.🌹🍃