فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 ببینید | "مراحل و مراتب شخصیت انسان"
🔻سخنان شیوا و ماندگار مرحوم #علامه_جعفری در مورد "مراحل و مراتب شخصیت انسان".
🔻 علامه در فرازی کوتاه، یک تقسیم بندی ۶ گانه از مراتب شخصیتی انسانها ارائه میدهد.
🔸 همانگونه که عذاب الهی از یک سو و نعمات و بهشت خداوندی از سوی دیگر دارای سلسله مراتب و مراحلی است، شخصیتهای انسانی هم مراتبی دارند.
🆔 @ashora_karbala
14823-fa-ensan-az-tangena.pdf
1.77M
📚 پیشنهاد دانلود و #مطالعه_کتاب
"انسان؛ از تنگنای بدن تا فراخنای قرب الهی"
✍مؤلف: استاد اصغر طاهر زاده
📘 به راستی ما برای کدام انسان برنامهریزی میکنیم؟! آیا تعریفی که از انسان برای خود کردهایم، با همهی واقعیت انسان تطبیق دارد؟! آیا ممکن است ابعادی از آن را نادیده گرفته باشیم و در نتیجه انسان را ناقص تعریف کنیم و برای بعضی از ابعاد انسانها برنامه ریزی نکنیم و به همان اندازه در نظام تعلیم و تربیت در جامعه دچار بحران شویم؟!
📘 باید از خود بپرسیم تعریفی که ما از انسان داریم مطابق با کدام یک از تعاریف انسانشناسیِ موجود در دنیا است، مطابق با انسانی است که مکتب لیبرالیسم معرفی میشود؛ یا مطابق با انسانی است که مکتب مارکسیسم معرفی مینماید و یا... راهکاری که معلوم میکند انسان مورد نظر ما در تعلیم و تربیت و اقتصاد؛ انسانی است که مکتب اسلام معرفی مینماید چیست؟
📘 اینها سؤالاتی است که نویسنده سعی دارد مورد تجزیه و تحلیل قرار دهد تا معلوم شود ریشهی بحران در نظام تربیتی اقوام مختلف در غفلت از جایگاه حقیقی انسان است. عظمت بحث وقتی روشن میشود که بدانیم ما به جهت فرهنگ غنی اسلامی میتوانیم در این فضای آشفته معبری به سوی حقیقت انسان در جامعهی خود باز کنیم. ما در نظام اسلامی قبل از هر اقدامی باید متوجه باشیم برای کدام انسان برنامهریزی میکنیم و با دقت کامل متوجه انسانی باشیم که اسلام مدّ نظر دارد وگرنه ممکن است ناخواسته برای انسانِ مکتب لیبرالیسم برنامهریزی کنیم ولی رفتار و اخلاق مناسب با انسان اسلام را از او انتظار داشته باشیم
🆔 @ashora_karbala
beheshti30.mp3
5.27M
🎧 بشنوید | صوت سخنرانی
🎙آیت الله #شهید_بهشتی
🔰موضوع: "حق و باطل از دیدگاه قرآن"
☑️ در هستیِ انسان طرحی است، نقشه اي است و این طرح؛ براي هدفی؛ و متناسب با هدفی است. کدام کار حق است؟ کدام کارِ
ما انسانها حق است؟کاری که با ماندن انسان در مسیر استکمال و تکامل و رسیدن او به هدفی که در عالمِ آفرینش براي وي در نظر گرفته شده سازگار و هماهنگ باشد. اخلاق، حقوق، شرع، همه با حق ارتباط پیدا می کنند، ولی نه حقِ پا در هوا. اگر اختلافی باشد دیگر درشناخت حق است نه خود حق. "اصل حق"چیز قراردادي نیست، خود حق یک واقعیت عینی است.
☑️ حق یعنی؛ هر چیز درجاي خود بودن. اگر در عالم هستی جایی براي چیزي
نباشد دیگر هر چیزي در جاي خود بودن یعنی چه؟ هرچیزي جائی دارد و در صورتی می گوئیم این حق است که در جاي خود باشد و در صورتی می گوییم باطل است که درجاي خود نباشد. و به این معنا حق به معناي" باید " است که حتی نسبت به جهان طبیعت هم درست است. این چیز حق است؛ یعنی در جایی است که" باید "آنجا باشد. یعنی چه" باید "باشد؟یعنی متناسب با هدف
کلی خلقت است. بنابراین اگر ما براي جهانی که هدف کلی قائل شدیم و گفتیم جهان هستی تحرك دارد، پویاست، روند دارد و
این پویش به سوي یک هدف عمومی است، حق به معنی "باید" باشد، حتی در جهان غیر انسانها هم معنا پیدا می کند. در عالم
انسانها مطلب دیگر بی معیار و پا در هوا نیست، دیگر هرکس تابع سلیقه خود نیست، بلکه قصه آفرینش است.
2⃣جلسه دوم
⏰ مدت: ۴٣:۵٣ دقیقه
📶 حجم: ٣ مگابایت
🗓 در جمع انجمن اسلامی پزشکان
🆔 @ashora_karbala
🔰وادادگی و ضعف...
✍ حضرت #امام_خمینی "رحمت الله علیه" :
🔸 يأس و خود کم بینی از جنود ابليس است، يعنى شيطانها انسان را به يأس وا مىدارند. همين ابليس هايى كه مىبينيد در طول تاريخ ملتهاى ضعيف را مأيوس كرده اند. همين هايى كه به ملتهاى ضعيف تزريق كردند كه ما هيچ نمىدانيم و هيچ نمىتوانيم. همين هايى كه به ملتهاى ضعيف به واسطه وابستِگيشان به خارج گفتند كه ما بايد غربى باشيم. ما ارتشمان هم بايد از غرب برايش يك كسى بيايد. كارخانه هايمان هم بايد از غرب بيايد راهَش بيندازد. ما بايد اين جنود ابليس را كنار بزنيم.
🔸 در مقابل آن؛ اميد و روحیه استغناء، كه از جنودُاللَّه است را ؛ در خودمان زنده بكنيم. به خودمان اميدوار باشيم. تكيه به اراده خودمان بكنيم؛ به تَبَعِ اراده ديگران نباشيم.
📚 صحيفه نور؛ ج۱۳ ص ۵۳۶
🆔 @ashora_karbala
هدایت شده از کلُّ یَومٍ عاشُورا وَ کلُّ اَرضٍ کَربَلا
💠زیارت #سید_الشهدا فقط با یک سلام
✍ استاد سید محمّدمهدی میرباقری:
🍃زيارت سيدالشهدا(ع) در روایات با حج مقایسه شده است. حج، خودش عمل فوقالعادهای است و ثوابهای بیشماری برایش ذكر شده و یک عمل معمولی نيست. فردی به حضرت(ع) عرض کرد من امسال نتوانستم به حج بروم، چه قدر پول بدهم؟ گویا از ثروتمندان مكه بوده. حضرت به او فرمودند اگر به اندازه كوه هم طلا بدهی جای حج را نمیگيرد.
از آن طرف هم روایت امام صادق(ع) است که فرمودند ثواب زيارت امام حسین(ع) به اندازه يك حج عمره است، تا هفتاد هزار حج
🍃گاهی ما به خاطر بخل و كوچكی خودمان نمیتوانيم با خدا معامله كنيم و این ثوابها باورمان نمیآيد.
🍃امام صادق(ع) به سدیر فرمودند آیا هر هفته به زيارت جدم میروی؟ گفت راه من خيلی دور است، چگونه هر هفته به كربلا بروم؟ حضرت فرمودند به بالای بلندی برو و نگاهي به چپ و راستت کرده و رو كن به سيدالشهداء(ع) و بگو السلام عليك يا ابا عبدالله السلام عليك و رحمه الله و بركاته
اين، ثواب يك حج و يك عمره دارد.
🍃آیا باورمان میآيد؟ اگر باورمان میآمد كه ترك نمیكرديم! سدیر میگفت گاهی من در ماه بيست بار امام حسين(ع) را بدین شکل زيارت میكنم.
هر بار میرود بالای پشت بام و سلام میدهد و میآيد. خيلی وعده بزرگی است
#شب_جمعه
#شب_زیارتی
🌐 @ashora_karbala
🔰 مصیبت از این بالاتر!؟
✍آیت الله #بهجت
🔹 سبب غیبت امام زمان(عج) خود ما هستیم! وگرنه اگر ظاهر شود چه کسی او را می کشد!؟ آیا جنّ حضرت را می کشد؟ قاتل او انسان است! ما از پیش؛ امتحان خود را پس داده ایم که چگونه از امام تحفّظ یا اطاعت می کنیم و یا اینکه او را به قتل می رسانیم
🔹 انحطاط انسان به قدری است که قوم حضرت صالح (ع) ناقه را با اینکه وسیله ی ارتزاق و نعمت آنها بود پِی کردند. چنانکه قرآن درباره آن میفرماید: "لها شِرب و ٌلکم شِربُ یومٍ معلومٍ" یعنی یک روز آب سهم شما باشد و روز دیگر سهم آن. آن ناقه یک روز آب چاه را می خورد و در عوض به آن ها شیر می داد! بنابراین؛ همان گونه که ممکن است عقلا خزینه و انبار نعمت خود را نابود کنند؛ همچنان که ناقه صالح را کشتند؛ امکان دارد که ما انسان های عاقل نیز امام زمان را که تمام خیرات از او است برای اغراض شخصیه ی خود به قتل برسانیم!
🔹 همین مصیبتی که به آن مبتلا هستیم! یعنی فقدان امام(ع) چه مصیبتی از این بزرگتر؟ خدا می داند که بواسطه آن فقدان چه محرومیت ها داریم؟
🔹 آن آقا گفت: چرا برای تعجیل فرج دعا می کنید؟ آیا می خواهید بیاید و او را هم بکشید؟ برای اینکه مزاحم خط و مردم و حکومت و حاکمیت شما خواهد بود؟ آنان که سائر ائمه را کشتند دیوانه که نبودند! بلکه آن بی دینی بود! آیا الان دیگر آن طور نیست! آن کسانی که در زمان ائمه(ع) به بنی امیه و بنی عباس گرایش داشتند مگر دیوانه بودند؟ آن ها از میان دو راه دین و دنیا؛ دنیا را انتخاب می کردند. و هنوز مناصب آنها به ما عرضه نشده تا امتحان خود را پس بدهیم
📚 ٧۰۰ نکته؛ ج ٢؛ ص ٢۱٧
🆔 @ashora_karbalaی
13940312_11625_192k.mp3
5.06M
🎧 کلیپ صوتی "سربازی امام زمان"
🎙 #امام_خامنه_ای
🔸 بزرگترین وظیفهی منتظران امام زمان این است که از لحاظ معنوی و اخلاقی و عملی و پیوندهای دینی و اعتقادی و عاطفی با مؤمنین و همچنین برای پنجه درافکندن با زورگویان، خود را آماده کنند.
🔸کسانی که در دوران دفاع مقدس، سر از پا نشناخته در صفوف دفاع مقدس شرکت می کردند، منتظران حقیقی بودند. کسی که وقتی کشور اسلامی مورد تهدید دشمن است، آمادهی دفاع از ارزشها و میهن اسلامی و پرچم بر افراشتهی اسلام است، میتواند ادعا کند که اگر امام زمان بیاید، پشت سر آن حضرت در میدانهای خطر قدم خواهد گذاشت.
🔸 اما کسانی که در مقابل خطر، انحراف و چرب و شیرین دنیا خود را میبازند و زانوانشان سست میشود؛ کسانی که برای مطامع شخصی خود حاضر نیستند حرکتی که مطامع آنها را به خطر میاندازد، انجام دهند؛ اینها چطور میتوانند منتظر امام زمان به حساب آیند؟ کسی که در انتظار آن مصلح بزرگ است، باید در خود زمینههای صلاح را آماده سازد و کاری کند که بتواند برای تحقق صلاح بایستد.
🔸 انتظار به معنای این است که ما باید خود را برای سربازی امام زمان آماده کنیم. سربازی منجی بزرگی که میخواهد با تمام مراکز قدرت و فساد بینالمللی مبارزه کند، احتیاج به خودسازی و آگاهی و روشنبینی دارد. ما نباید فکر کنیم که چون امام زمان خواهد آمد و دنیا را پر از عدل و داد خواهد کرد، امروز وظیفهای نداریم؛ نه، بعکس، ما امروز وظیفه داریم در آن جهت حرکت کنیم تا برای ظهور آن بزرگوار آماده شویم. سربازىِ امام زمان، کار آسانی نیست.
♻️ بیانات در دیدار اقشار مختلف مردم تهران ۱۳۸۱/۰۷/۳۰
🆔 @ashora_karbala
خانواده و تربیت فرزند.pdf
2.82M
📚.پیشنهاد دانلود و #مطالعه_کتاب
"خانواده و تربیت مهدوی"
✍مؤلفان: مرتضی آقاتهرانی و محمدباقر حیدری کاشانی
📘 فاصلهی ما با مهدی موعود بیش از هر چیز فاصلهی معرفتی و معنوی است، برای نزدیکی به ساحت آن حضرت و وارد شدن در شمار مهدی یاوران؛ بیش از هر چیز به ایجاد تناسب اخلاقی در وجود خود با آن یگانهی اخلاق نیازمندیم. لذا این کتاب به معرفی الگویی کامل و کارآمد یعنی امام عصر(عج) به عنوان کامل ترین و تربیت یافته ترین انسان عصر معاصر می پردازد و هدف آن تبیین راهکارهای عملی برای تربیت نسل منتظر و مهدی یاور و ایجاد سنخیت با آن یگانه دوران می باشد.
📘 این کتاب با بررسی بنیان خانواده و بسط اهمیت خانواده در تربیت فرزندان به بیان راهکارهای تربیت نسلی مهدی یاور و منتظر میپردازد. بنابر این در این کتاب ارزنده، چهار دورهی بنیادین تربیتی در فرایند مهدی یاوری آمده است که ره آورد آن تربیت نسلی منتظر و مهدی یاور میباشد. نویسندگان کتاب، با توجه به ویژگی ها و اقتضائات فرزند در این دوران ها، بر اساس آموزه های دینی و یافته های تربیتی، راهکارهای تربیت مهدوی در هر دوره را تشریح می کنند.
📘 این دوران های چهارگانه عبارتند از: ▫️دوران بسترسازی (پیش از تولد)؛
▫️دوران عشق آفرینی و تربیت مهدی محبّ (هفت سال اول)
▫️دوران تربیت نوجوان مهدی باور (هفت سال دوم)
▫️و دوران تربیت جوان مهدی یاور (هفت سال سوم)
📘 این کتاب، همان طور که از نامش پیداست، رویکردی عملیاتی و کاربردی به این مسئله دارد و در ضمن مباحث کلیدی و معرفتی، پیشنهادات جزئی بسیاری نیز در هفت فصل ارائه می کند.
🆔 @ashora_karbala
💠 ثواب صلوات، غیر قابل شمارش
🍂پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) فرمودند:
🌿 در شب معراج، وقتی به آسمان رسیدم، ملکی را دیدم که هزار دست داشت و در هر دستی هزار انگشت. آن ملک به کمک دستها و انگشتانش مشغول حساب کردن و شمارش بود؛ از جبرئیل که مرا همراهی می کرد پرسیدم: این ملک کیست؟ و چه چیز را حساب می کند؟
🌿 جبرئیل گفت: این ملک، موکل به دانههای باران است. او محاسبه می کند که چند قطره باران از آسمان به زمین نازل شده است. پس من به آن ملک گفتم: آیا می دانی که از آغاز آفرینش دنیا تا کنون، چند قطره باران به زمین نازل شده است؟
🌿 گفت: یا رسول الله قسم به آن خدایی که تو را به حق فرستاده، علاوه بر این که می دانم تا کنون چند قطره باران نازل شده، بلکه محل نزول آنها را نیز به تفکیک می دانم و از تعداد قطره های باران نازل شده بر بیابان، معمور، بستان، شورهزار و قبرستان هم اطلاع دقیق دارم. حضرت فرمودند من از این همه دقت در حفظ شمارش باران در تعجب شدم.
🌿 آنگاه ملک گفت: یارسول الله، با وجود این همه دقت و دست و انگشتان برای شمارش، هنوز در محاسبه یک چیز، ناتوان ماندهام. پرسیدم: کدام چیز؟ گفت: «قومی از امت شما که وقتی اسم مبارک شما را بشنوند صلوات می فرستند و من قدرت محاسبه ثواب آن صلوات را ندارم.» -۱
🍂عَن مُولانا الصّادقِ علیه السلام:
ما مِنْ عَمَلٍ أفْضَلَ یومَ الجُمُعَۀِ مِن الصَّلاۀِ عَلی مُحَمَّدٍ وَآلِهِ. "هیچ عملی در روز جمعه برتر و با فضیلت تر از #صلوات بر محمّد و آل محمّد نمی باشد." -٢
📚 ۱-مستدرک الوسایل ، ج ۵، ص ۳۵۵
📚 ٢-لثانی الاخبار ،ج ۳، ص ۴۲۹
🆔 @ashora_karbala
beheshti31.mp3
6.29M
🎧 بشنوید | صوت سخنرانی
🎙آیت الله #شهید_بهشتی
🔰موضوع: "حق و باطل از دیدگاه قرآن"
☑️ انسانی
که اسلام می خواهد بسازد انسانی است عاشق خداکه هر کاري را "قربًۀ الی الّله" می کند. انسان هرگاه واقعاً به این مرحله برسد، یعنی
مرحله اي که کار "قربهً الی الّله باشد، به همان اندازه آن انسانی است که مصداق"احسن عمًلا" است. اینجا هدف خود انسان نیست،
هدف انسان خداست، چون از اوست و به او باز می گردد. حرکتی است که آغاز و فرجام دارد، نه فرجامی که به او می رسد بلکه
فرجامی که به او روي دارد.
☑️ زندگی با فروغ عشق معنا پیدا می کند. زندگی بی عشق زندگی سرد و خاموش
است. گرما و روشنی زندگی با آتش عشق است. حق پرستی که امروز براي انسان مطرح شده نه حق پرستی سود طلبانه بلکه
حق پرستی عاشقانه است.
☑️ زندگی انسان وقتی از پوچی در می آید که در آن عشق باشد. لذا می بینید حتی این عاشق هاي مادي هم زندگی شان پوچ
نیست. حتی اگر کسی عشق به یک هنري دارد و عاشق نقاشی است و تا آخر عمر این عشق برایش می ماند هیچ وقت احساس
پوچی نمی کند. چرا؟ چون زندگی اش عشق دارد
☑️ این خطر "نیهیلیسم" در دنیاي امروز به خاطر خالی شدن زندگی از عشق است. داروی "نیهیلیسم" این است که در زندگی عشق وجود داشته
باشد و فراترین عشق، عشق به خداست، به شرط اینکه خداشناسی هایمان را اصلاح کنیم. ما الان متأسفانه سهم و بهره مان از آن
خداشناسی که برایمان عشق انگیز باشد در حد نصاب نیست. اگر بتوانیم خدایی را بشناسیم که به او عشق بورزیم کلید اصلی
گشایش بحث ماست
3⃣ جلسه سوم
⏰ مدت: ۵٢:٢٢ دقیقه
📶 حجم: ۴ مگابایت
🗓 در جمع انجمن اسلامی پزشکان
🆔 @ashora_karbala
💠 نجواى الهى
۞ الهى، شكرت كه به ديدار حُسن جمالت عاشم و به گفتار ذكر جميلت شايق
۞ الهى، كدام بى شرمى از اين بيشتر كه بنده در حضور مولايش بى ادبى كند.
۞ الهى، اين حرفها را كه به من ياد مى دهد و از كجا نازل مى شود؟
۞ الهى، شكرت كه در كسوتيم، كه اهل معصيت از آن شرم دارند.
۞ الهى، شكرت كه به ناز و نعمت پرورده نشدم ، و گرنه از كجا حسن مى شدم
۞ الهى، اگر حَسن مال مى يافت و حال نمى يافت، از حسرت چه مى كرد؟
۞ الهى، چون است كه اندوه تو مايه دل شادى است و بندگى تو برات آزادى؟
۞ الهى، اگر حَسن از تو جز تو خواهد، فرق ميان او و بت پرست چيست
۞ الهى، خوشا به حال كسانى كه هميشه محرمند، كه ايشان محرم تواند!
۞ الهى، وقتى بيدار شدم كه هنگام خوابيدن است
۞ الهى، جز تو از انسان بزرگ تر كيست و در پيشگاهت از من كوچك تر كيست ؟
۞ الهى، اين گدايان جان براى جماد مى دهند، حَسن جان براى حيات ندهد؟
۞ الهى، شكرت كه دلم را به شروق جمالت و سير در نور كمالت نورانى كرده اى
📚 الهی نامه علامه ذوالفنون #حسن_زاده_آملی
🆔 @ashora_karbala
🔰چرا اهل راه حق خیلی کم هستند؟
✍آیت الله #بهاءالدینی
🔹 تقدیر الهی، تقدیر حق، آن نحوهای که خدا مقدر کرده برای موجودات عالم، از جماد و نبات و حیوان، همه در آن سیر تکاملی حرکت میکنند، همه هم به آن تکامل مربوط نائل میشوند. آن حیوانات؛ نباتات و جمادات در حرکتشان شیطنت نیست، همه، مسیری که باید بروند، را میروند. آن بازی ها از رذایلی که میشنوی، از خیانت و غصب و سفاکی و بیباکی و سوء نیت و...، تمام این موجودات از این بازیها دورند، این بازیها مال این انسان است؛ انسانی که میگوید "ما اشرف مخلوقات هستیم"!
🔹این انسان است که خدا به او اختیار داده.« إِنَّا هَدَيْنَاهُ السَّبِيلَ إِمَّا شَاكِرًا وَإِمَّا كَفُورًا » ما راه را نشان شما میدهیم. اختیار راه بهشت و جهنم به دست خودتان است. اما چرا این بشر، راه حق را تعطیل میکند و راه باطل را انتخاب میکند؟! چرا اهل راه حق خیلی کم هستند؟ چرا به دستگاه الهی اهتمام نمیکند؟! برای این که فهمش را ندارد، آقا. برای این است که، طبیعیات و مادیات، درکش بر همهی موجودات سهل و آسان است. همه میفهمند که طبیعات مورد حاجت است، این ها را حیوانات بهتر از ما می دانند.
🔹 ولی ایمان به خدا، هدایت به خدا، اینها را احشام نمیتواند بفهمد! چرا نمیفهمد؟ برای این که باید یک حرکتی بکند تا بفهمد؛ تا حرکت نکند، نمیفهمد!
آن حرکت، حرکت تهذیبیه و حرکت تزکیه است؛ یعنی باید یک قدری خودش را از بدیهای نفس اماره پاک کند تا با دستگاه خدا آشنا بشود، بفهمد دستگاه خدا هم راست است. بعد این عالم عوالمی دارد که آن موجودات ندارند.
📚 نردبان آسمان ص ۱٨۱
🆔 @ashora_karbala
🔰چرا عده ای از مرگ نمی ترسند؟
✍ #علامه_جعفری
🔹 تفكر و مرتبه وجودي انسان؛ نوع نگاه او را به مرگ آشكار مي سازد. نوع نگاه آدمي به مرگ با شخصيت و مراتب رشد كمالي او تناسب دارد. هر اندازه آگاهی های آدمی درباره انسان و جهان عميق تر و مراتب رشد او برتر باشد، تصور او از مرگ درست تر خواهد بود
🔹علي (ع) می فرماید: به خدا سوگند كه هيچ پروايي ندارم كه من به سوی مرگ حركت كنم يا مرگ بر من وارد شود.
مبناي اين سخن او را بايد در نگاه توحيدي اش به جهان هستی یافت. انساني كه خود ر ا فرمان بردار محض خدا مي داند و مرگ را نيز قانونی الهي به شمار مي آورد؛ هيچ گونه ترس و نگراني از مرگ ندارد.
🔹 ميفرمايد: مرگ چيز تازه ای به من نشان نداده است. براي انساني كه حقيقت زندگيش روشن باشد، مرگ برايش ناشناخته نخواهد بود؛ زيرا بنابر قاعده با شناخت زندگي مي توان مرگ را نيز شناخت. "تُعرف الاشياء باضدادها" با شناختي كه از حيات و نقش آن در جهان هستي دارد، مرگ را مقدمه حيات واقعي و ورود به عالم ابديت مي داند و مي فرمايد: "والله انَّ ابنَ ابي طالب، لاُنسُ بالموت من الطفلِ لثديِ اُمه"
🔹 براي انساني كه خود را دوست خدا مي داند و مرگ را نيز محضر او مي شناسد، ديگر چه جاي نگراني از ملاقات با او! انسان رشد يافته در مي يابد كه مرگ باز شدن درهاي ابديت است. براي شخصیتی چونان علی(ع) که از قانون مندي هاي حاكم بر حيات انساني به خوبي آگاه بود، ظلم و تجاوز به حقوق انساني ترسناك است؛ نه مرگ. براي او، مرگ وجدان و فطرت ترسناك بود، نه گذر از طبيعت و باز شدن درهاي ابديت.
📚 مرگ در انديشه علامه جعفري؛ ص ۱۱
🆔 @ashora_karbala