فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 ببینید |
🔰سخنان حماسی #شهید_مطهری
در مورد معنای "انتظار فرج"
🔷 انتظار ظهور یعنی چه؟ "افضلُ الاعمالِ انتظارُ الفرج" یعنی چه؟ بعضی خیال می کنند اینکه افضل اعمال انتظار فرج است، به این معناست که انتظار داشته باشیم امام زمان (عج) با عده ای که خواص اصحابشان هستند یعنی سیصد و سیزده نفر و عده ای غیرخواص ظهور کنند، بعد دشمنان اسلام را از روی زمین بردارند، امنیت و رفاه و آزادی کامل را برقرار کنند، آن وقت به ما بگویند بفرمایید! ما انتظار چنین فرجی را داریم و می گوییم افضل اعمال هم انتظار فرج است! (یعنی بگیر و ببند، بده به دست من پهلوان!) نه.
🔷 انتظار فرج داشتن یعنی انتظار در رکاب #امام_زمان بودن و جنگیدن و احیاناً شهید شدن، یعنی آرزوی واقعی و حقیقی مجاهد بودن در راه حق، نه آرزوی اینکه تو برو کارها را انجام بده، بعد که همه ی کارها انجام شد و نوبت استفاده و بهره گیری شد آن وقت من می آیم! مانند قوم موسی(ع)
🔷 انتظار فرج داشتن یعنی واقعاً در نیت ما این باشد که در رکاب امام زمان و در خدمت ایشان دنیا را اصلاح کنیم. در زیارت اباعبدالله (ع) می گوییم: «یا لیتنا کنّا معک فنفوز فوزاً عظیماً» (که برای ما یک ورد شده و به معنای آن هم توجه نمی کنیم) یا اباعبدالله! ای کاش ما با تو بودیم و رستگاری عظیم پیدا می کردیم. معنایش این است که ای کاش ما در خدمت تو بودیم و شهید می شدیم و از راه شهادت، رستگاری عظیم پیدا می کردیم. آیا این ادعای ما از روی حقیقت است؟ افرادی هستند که از روی حقیقت ادعا می کنند ولی اکثر ما که در زیارتنامه ها می خوانیم، لقمه ی زبان است
📚 آزادی معنوی، ص ۱٧۱
🆔 @ashora_karbala
🌿 فضیلت صلوات در روز جمعه
🍂 عَنِ النَّبِیِّ (ص) قَالَ: أَکْثِرُوا مِنَ الصَّلَاةِ عَلَیَّ فِی کُلِّ جُمُعَةٍ فَمَنْ کَانَ أَکْثَرَکُمْ صَلَاةً عَلَیَّ کَانَ أَقْرَبَکُمْ مِنِّی مَنْزِلَةً وَ مَنْ صَلَّى عَلَیَّ یَوْمَ الْجُمُعَةِ مِائَةَ مَرَّةٍ جَاءَ یَوْمَ الْقِیَامَةِ وَ عَلَى وَجْهِهِ نُورٌ وَ مَنْ صَلَّى عَلَیَّ فِی یَوْمِ الْجُمُعَةِ أَلْفَ مَرَّةٍ لَمْ یَمُتْ حَتَّى یَرَى مَقْعَدَهُ مِنَ الْجَنَّةِ»؛
🍂 از پیامبراکرم (ص) نقل شده است: در هر جمعه بر من زیاد درود بفرستید، هر کسی از شما که بر من درود بیشتری فرستد، جایگاهش به من نزدیکتر خواهد بود. کسی که صد مرتبه درود فرستد، روز قیامت با چهرهای نورانی محشور میشود. و کسی که هزار مرتبه درود بفرستد، از دنیا نمیرود، مگر آنکه جایگاهش را در بهشت ببیند.
📚بحار الانوار، ج ٨۶، ص ٣۵٨
🆔 @ashora_karbala
28.mp3
5.41M
🎧 بشنوید | صوت سخنرانی
🎙استاد سید محمدمهدی #میر_باقری
🔰 موضوع: "حقیقت صلوات ما نسبت به اولیاء الهی و بررسی آثار آن / صلوات رسیدن به سرچشمه طهارت و کفاره سیئات"
☑️ صلواتی که ما می فرستیم درخواست رحمت و تجدید آن عهدهایی است که با رسول خدا و اهل بیت بسته ایم و همچنین اقرار به طهارت، پاکی و تزکیه نفس آنها است بنابراین نتیجه صلوات این است که ابواب قلب انسان باز می شود و ولایت نبی اکرم در قلب او جاری می شود.
☑️ ورود ولایت به قلب انسان یعنی طهارت او؛ چراکه نبی اکرم سرچشمه طهارت هستند ایشان معتصم بالله، معصوم و پاک هستند و اگر انسان به ایشان و اهل بیتشان معتصم شد پاک و مطهر می شود. صلوات انسان را معتصم می کند تواضع و خشوع به همراه دارد؛ صلوات مانند سجده ملائکه است همانگونه که سجده ملائکه بر حضرت آدم آنها را تطهیر کرد، صلوات هم ما را مطهر می کند. چنین انسانی نمی تواند از عمق وجود گناه کند
⏰ مدت: ۴۰:۱٨ دقیقه
📶 حجم: ۵ مگابایت
🗓 ۵ بهمن ماه ٩۴ استان البرز
🆔 @ashora_karbala
14411-fa-ma montazerim.pdf
4.22M
📚 پیشنهاد دانلود و #مطالعه_کتاب
"ما منتظريم" خورشيد مهدويت در منظومه فكری امام خامنه ای
✍مؤلف: حسن مولایی
📘 ویژگیهای ممتازی که حضرت امام خامنهای در خود جمع کردهاند لزوم بررسی مقوله مهدویت را از دیدگاه ایشان حتمی میکند. زیرا ایشان نه تنها فقیه و اسلامشناس هستند بلکه مسئولیت امامت و رهبری ملت بزرگ ایران را نیز بر عهده دارند و همین امر موجب میشود تا آموزهی مهدویت با انبوه ریز موضوعات آن را با نگاه یک رهبر اسلامشناس که آوازه قدرت رهبری او جهانی شده و دوست و دشمن به آن اعتراف کردهاند، بازخوانی کنیم.
📘این کتاب مجموعه از بیانات، پیامها، نامهها و مکتوبات #امام_خامنه_ای در حوزه معارف مهدوی است که در طی چهل سال یعنی از سالهای ۱۳۵۳ تا پایان ۱۳۹۳ ایراد شده و هم اکنون پس از جستجوهای فراوان و تحمل سختیهای زیادی که به خاطر عدم دسترسی به منابع مربوط به ایشان در قبل از زعامت ایشان و به ویژه قبل از انقلاب اسلامی وجود داشته، منتشر شده است.
📘 در این کتاب برای دستیابی دقیقتر به منظومه فکری ایشان در حوزه مهدویت، مطالب مهمی از سخنان دیگر معظم له که به صورت غیر مستقیم به مهدویت مرتبط بوده نیز استفاده شده است؛ به عنوان نمونه ایشان در جایی، مهدویت را آرمان نهایی جمهوری اسلامی معرفی و در سخنی دیگر برای رسیدن به آرمانهای انقلاب اسلامی، ساخت تمدن نوین اسلامی را لازم میدانند. جمع این دو فرمایش ما را به این نتیجه منطقی میرساند که منتظران حضرت مهدی در انجام وظایف اجتماعی خویش و در راستای زمینهسازی برای ظهور؛ باید تمدنسازی را جزو سیاست های کلان خود محسوب کنند.
🆔 @ashora_karbala
🔰 نحوه ی تحقق ظهور...
✍استاد #اصغر_طاهر_زاده
🔹 همیشه ظهور رحمت حق؛ خیلی غیر منتظره است. مثلاً كسانی که در فعالیت های مبارزاتی انقلاب اسلامی بودند گاهی فکر میکردند باید حدود ٢۰ سال با ارتش شاه جنگید تا آرام آرام و سنگر به سنگر پیروز شد. ولی اصلاً معلوم نشد که چطور یک دفعه شاه رفت، بختیار از ساختمان نخست وزیری فرار کرد و انقلاب پیروز شد. ما فكر نمیكردیم كه رژیم شاهنشاهی به این سرعت سرنگون شود. باید حواسمان باشد که ما با اسلحه و مهمات پیروز نشدیم. این ها بهانه بود!
🔹 این ها مثل این است که آدمی بخواهد بمیرد؛ بالاخره یک طوری میمیرد؛ حالا یا از کلیه اش میمیرد، یا از قلبش و یا ازمغزش میمیرد. شاه بر اساس سنت الهی بنا بود برود، یک طوری رفت. شوروی هم بنا بود برود، یك طوری رفت. "ظهور رحمت حق هم همینطور است، ناگهانی است". این که شما بگویید ما مینشینیم برنامه های پنج ساله تنظیم میکنیم برای این که آقا بیایند و آقا در برنامه پنج ساله تشریف میآورند، این طوری نیست! امام زمان که رحمت کل حضرت حق به بشریت است یک دفعه تشریف میآورند.
🔹عمده این است که ما بدانیم که ظهور و خفای آن نور مقدس دست ماست. شما دیدید ملت شیعه یك مقداری تلاش كرد و یك ظهور و انكشاف نسبتاً با ارزشی به نام انقلاب اسلامی با این همه بركت؛ نصیبش شد. ظهور انقلاب اسلامی و ظهور حضرت امامخمینی (ره) ظهور خیلی خوب و مباركی بود ولی مگر با ظهور حضرتحجت (عج) قابل مقایسه است؟ ظهور تام یعنی ظهور وجود مقدس امامزمان(عج). همین که ما آماده آمدن حضرت شویم، حضرت میآیند.
📚 مبانی معرفتی مهدویت؛ ص ۱۴٢
🆔 @ashora_karbala
💠 این جمعه هم گذشت...
ساعات عمر من همگی غرق غم گذشت
دست مرا بگیر که آب از سرم گذشت
مانند مرده ای متحرک شدم، بیا
بی تو تمام زندگی ام در عدم گذشت
می خواستم که وقف تو باشم تمام عمر
دنیا خلاف آنچه که می خواستم گذشت
دنیا که هیچ، جرعه آبی که خورده ام
از راه حلق تشنه من، مثل سم گذشت
بعد از تو هیچ رنگ تغزل ندیده ایم
از خیر شعر گفتن، حتی قلم گذشت
تا کی غروب جمعه ببینم که مادرم
یک گوشه بغض کرده که این جمعه هم گذشت
مولا شمار درد دلم بی نهایت است
تعداد درد من به خدا از رقم گذشت
حالا برای لحظه ای آرام می شوم
ساعات خوب زندگی ام در حرم گذشت
✍غزل سید حمید رضا برقعی درباره #امام_زمان(عج)
🆔 @ashora_karbala
🔰 طریق خداشناسی منحصر است به بندگی...
✍ #حاج_شیخ_حسنعلی_نخودکی
🔹 از نزد خدا آمده ایم و بازگشت ما نیز به سوی اوست؛ امّا برای چه کار آمده ایم؟ برای عبادت و خداشناسی؛ ولی چرا خداوند "لِیَعبدِون" گفت و "لِیَعرِفون" نفرمود؟ برای اینکه بفهماند طریق خداشناسی منحصر است به بندگی و عبادت؛ زیرا آدمی به هر کس که نزدیکتر شد؛ شناسایی اش از او بیشتر می شود و شناسایی هر کس نسبت به خداوند؛ به اندازه ی قُرب او به خداست. این است که در همه ی عبادات ؛ نیت و قُرب شرط است و هر عبادتی را به وقت نیت میگویی "قربهً اِلی اللّه"
🔹 پس بدان ای عزیز اگر در "ایاّکَ نَعبُدُ" راستگو شدی؛ به یقین که در "ایاّکَ نَستَعین" هم صادقی؛ زیرا اگر کسی خدا را شناخت و به عنوان عبودیّت او را سجده کرد؛ نمی تواند از دیگری استعانت جوید؛ امّا اگر او را نشناخت و نتوانست او را سجده کند؛ در کارهای خود حیران و سرگردان می ماند و هر لحظه؛ به جایی نگران است؛ زیرا رسم است که بنده از مولای خود استعانت جوید. حال اگر انسان خدای خود را نشناخت و سجده اش به قلب نبود؛ بلکه به صورت بود؛ همچون گدایان کوچه و بازار؛ در به در و سر گردان خواهد بود.
📚 پای درس عارفان؛ صاحب کرامت ص ۶٢
🆔 @ashora_karbala
🔰 عقل علمی جدید با غفلت از آسمان و آنچه آسمانی است بهوجود آمده...
✍شهید #سید_مرتضی_آوینی
🔻 تاریخ تمدن، تاریخ تکامل ابزار تولید است و از هر آنچه خارج از این سیر قرار گرفته غفلت دارد و همان طور که گفتیم، نامگذاری اعصار مختلف نیز خود حکایت از همین معنا دارد. عقل علمی جدید اصلاً با غفلت از آسمان و آنچه آسمانی است بهوجود آمده و بدینترتیب، نباید انتظار داشت که این مسائل را درک کند.
🔻 آنها برای نگاشتن تاریخ تمدن با یک پیشتحلیل داروینیستی از سیر تکامل تدریجی جهان، تنها به سراغ مدارک و وقایعی رفتهاند که با این سیر تحلیلی سازگار است و بالتبع همهی وقایع دیگر، هر چند همچون طوفان نوح(ع) جنبهی جهانی داشته باشد، از تاریخ تمدن حذف خواهد شد.
🔻 اگر حضرت نوح نبی(ع) کشتی بخار ساخته بود شاید میتوانست جا و مقامی در تاریخ تمدن بیابد، اما ایشان نیروی بخار را نساخت و آنچنان که در قرآن آمده است کشتی خود را با بسمالله هدایت میفرمود: "بسم الله مجریها و مرسیها"
📚 مقاله انسان از نسل میمون؛ خرافه ای جاهلانه
🆔 @ashora_karbala
🔰ویژگیهای تمدن و فرهنگ غربی
🔸 #امام_خامنه_ای
🔹 ما با تحمیل فرهنگ غرب بر ملتهای مسلمان مخالفیم فرهنگ غرب؛ فرهنگی است که در عین برخورداری از نقاط مثبت؛ نقاط منفی هم دارد؛ ما معتقد به تبادل فرهنگی هستیم ما می گوییم ملّتی مثل ملت ایران یا دیگر ملل مسلمان باید در میان فرهنگهای عالم نگاه کنند و آنچه که برایشان مفید و بدرد بخور است جذب و از آن استفاده کنند؛ آنچه را هم که برایشان لازم و مفید نیست باید طرد کنند.
🔹 اما دولتهای غربی؛ سردمداران نظام های استکباری و به خصوص آمریکا اصرار دارند با انواع و اقسام طرق؛ فساد و بی بندباری را که جزو خصوصیات فرهنگ غربی است را به ملتهای مسلمان و کشورهای اسلامی تزیق و تحمیل کنند
🔹لذا ما نمی خواستیم و نمی توانستیم الگو بگیریم چون غرب چیزهایی داشت؛ اما به قیمت از دست دادن چیزهای مهمتری بود در غرب علم بود اما اخلاق نبود؛ ثروت بود اما عدالت نبود؛ فناوری پیشرفته بود اما همراه با تخریب طبیعت و اسارت انسان؛ اسم دمکراسی و مردم سالاری بود اما در حقیقت سرمایه سالاری بود نه مردم سالاری؛ امروز هم همین طور است.
🔹زوال تمدنها معلول انحرافهاست؛ ما نشانه این انحطاط را امروز در تمدّن غربی مشاهده می کنیم که تمدّن علم بدون اخلاق؛ مادّیت بدون معنویت و دین و قدرت بدون عدالت است. فرهنگ بی بند باری؛ بی دینی؛ خود پرستی؛ گرایش به پول وماده و اصیل دانستن مادّی گری و ارزشهای مادی؛ فرهنگهای غلطی است که امروز غرب دچار اینهاست.
🎙بیانات در خطبه های نماز جمعه تهران ٧٩/٢/٢٣
🆔 @ashora_karbala
1374_lobolmizan.ir_686_Enghelab eslami Boron Raft Az Aalam Gharb.pdf
2.1M
📚 پیشنهاد دانلود و #مطالعه_کتاب
"انقلاب اسلامی؛ برون رفت از عالم غربی
✍مؤلف: استاد اصغر طاهر زاده
📘 مؤلف با اعتقاد به اینکه دنياي مدرن ديگر جايي در عالم ندارد، به انقلاب اسلامي به عنوان روح معنويِ اين عصر که هرگز کهنه نميشود، نظر دارد و خواننده را متوجه اين امر مهم ميکند که در عصر گسترش عالَم غربي که سعي دارد ساير ملل را بيعالَم و بيتاريخ کند، انقلابي متولد شده که در جوهر و ماهيت خود، تحولي است بيرون از حوزهي فکر و تمدن غربي.
📘ما نباید انقلاب را با عینک غربي بنگريم چون در این صورت هرگز به حقيقت آن آگاهي نمييابيم. به گفتهي ميشل فوکو: «وقتي ايرانيان از حکومت اسلامي حرف ميزنند، وقتي جلوي گلوله در خيابانها، آن را فرياد ميزنند، و با اين کار شايد خطر يک حمام خون را به جان ميخرند؛ به نظر من به واقعيتي ميانديشند که به ايشان بسيار نزديک است. چون کوششي است براي اينکه سياست، يک بُعد معنوي پيدا کند.
📘 مؤلف با توجه به اين قاعده "که با آغاز عهد تازه، تأثير آنچه به گذشته تعلق دارد، کم ميشود" روشن ميکند که چگونه با حضور انقلاب اسلامي در عالم، عهد الهي از ياد رفتهي بشر به او برمی گردد و در آن راستا فرهنگ غربي در عالَم به سرعت فرو کاسته ميگردد و به اين دليل بايد به آيندهي انقلاب اسلامي اميدوار بود.
📘 از آنجا که زبان فرهنگِ مدرنيته؛ زباني نيست که بتواند جايگاه انقلاب اسلامي را تبيين کند؛ لذا مؤلف سعي فراوان کرده تا در ماوراء گفتماني که تحت تأثير فرهنگ غرب است، ذات انقلاب اسلامي را بنماياند تا حقيقتاً با چهرهي واقعي انقلاب اسلامي روبهرو شويم
🆔 @ashora_karbala
#شرح_نهج_البلاغه
(شرح حکمت ٧٩)
💠 خلاصه این کلام گهربار این است که سخنان حکمت آمیز را از هر کس باید پذیرفت حتى اگر گوینده آن منافق باشد. مى فرماید: "خُذِ الْحِکْمَةَ أَنَّى کَانَتْ" «حکمت و دانش را فرا گیر هرجا که باشد» سپس به دلیل آن اشاره کرده، مى افزاید: "فَإِنَّ الْحِکْمَةَ تَکُونُ فِی صَدْرِ الْمُنَافِقِ فَتَلَجْلَجُ" فِی صَدْرِهِ حَتَّى تَخْرُجَ فَتَسْکُنَ إِلَى صَوَاحِبِهَا فِی صَدْرِ الْمُؤْمِنِ «زیرا حکمت گاهى در سینه منافق است؛ اما در سینه او آرام نمى گیرد تا از آن خارج شود و در کنار حکمت هاى دیگر در سینه مؤمن جاى گیرد»
💠 تعبیر به "تَلَجْلَجُ" با توجه به اینکه این واژه به معناى اضطراب و ناآرامى است اشاره به آن است که جایگاه کلام حکمت آمیز سینه منافق نیست، ازاین رو در آنجا پیوسته ناآرامى مى کند تا خارج شود و در جایگاهى که متناسب آن است؛ یعنى سینه شخص مؤمن در کنار سایر سخنان حکمت آمیز قرار گیرد.
💠 نتیجه این سخن همان است که از روایات مختلف معصومین (ع) استفاده کردیم که علم و دانش هیچ محدودیتى ندارد; نه از نظر زمان: "أُطْلُبُوا الْعِلْمِ مِنَ الْمَهْدِ إلَى اللَّحَدِ" و نه از نظر مکان: "أُطْلُبُوا الْعِلْمِ وَلَو بِالصّینِ" و نه از نظر مقدار تلاش و کوشش: "أُطْلُبُوا الْعِلْمِ وَلَوْ بِخَوْضِ اللُّجَجِ وَشَقِّ الْمُهَجِ" و نه از نظر گوینده همان گونه که در این حکمت و در حکمت بعد آمده است. چون علم وحکمت به حدى اهمیت داردکه هیچ محدویتى را به خودنمى پسندد.
♻️ادامه دارد...
🆔 @ashora_karbala
🔰عادت به کتابخوانی
✍ #امام_خامنه_ای
📖 اگر کسی اینجا نشسته باشد و در اتاق بغل فردی باشد که دستش خبر و چیز تازه و حرف جدیدی باشد؛ کمتر کسی است که طاقت بیاورد اینجا بنشیند و بلند نشود و سر بکشد ببیند اتاق بغل چه خبر است.
📖 همه اطراف ما را خبرهای تازه پر کرده است؛ این قدر معلومات؛ این قدر معارف در همه ی زمینه ها؛ ما چطور حاظر نیستیم سَرک بکشیم و نگاهی بکنیم و ببینیم چه خبر است و در این دنیای معارف چه می گذرد؟!
📖 راهش این است که کتاب بخوانیم. هر کس که کتاب بخواند؛ از بخشی از معارف موجود عالم؛ از خبرهایی که در دنیا هست؛ از چیزهایی که بوده است؛ حتّی از آنچه که در همه ی زمینه ها خواهد بود؛ مطلع خواهد شد. بنابراین بایستی کتابخوانی را برای خودمان عادت قرار بدهیم.
📚 من و کتاب؛ ص ۱٣
🆔 @ashora_karbala
کلُّ یَومٍ عاشُورا وَ کلُّ اَرضٍ کَربَلا
✍ استاد #علی_صفایی_حائری در پاسخ به نامه یک جوان که گرفتار مشکلات جنسی بود، نوشتند : 🔻من به خاطر تج
✍ استاد #علی_صفایی_حائری در پاسخ به نامه یک جوان که گرفتار مشکلات جنسی بود، نوشتند :
✔️ بخش دوم
2⃣ نكته دوم اين كه دوستان مناسب را جستجو كن و فضاى مناسب را فراهم كن. گوسفندِ تنها، طعمه گرگ مىشود؛ تنهايى آفت بدى است. در تنهايى به فكر توليد و تكثير باش و دوستان را خلق و يا كشف كن.
3⃣ به مشكلات هجوم بياور. زندگى يعنى مشكل و انسان يعنى كسى كه اين مشكلات را از ميان بر مىدارد، نه خودش را ببازد و خودكشى كند. اگر مشكلات را محاصره نكنى، مشكلات تو را محاصره مىكنند و نااميد و ذليل مىسازند.
4⃣ براى تمركز جديد، شهوات را با ازدواج و يا ورزش و دوستان خوب كنترل كن. و ترس از آينده و رنج نااميدى را با تكيه بر فضل خدا و محبّت او مهار كن؛ كه خود باختگى در شهوت و ترس و نااميدى سه پايه محكم شيطان هستند.
5⃣ در هر حال تو با اين همه اُفت و خيز طبيعى هستى و سعى كن به جريان بالاتر از اين طبيعت همگانى دست بيابى اين سعى شامل شناخت و عشق و تمرين و عمل و در هنگام ناتوانى و زمين خوردن حتى عجز و اضطرار تو مىشود؛ كه «أَمَّن يُجيبُ الْمَضْطَرَّ اذا دَعاهُ وَ يَكْشِفُ السُّوء» را فراموش مكن و مؤمن عاجز مىشود؛ اما مأيوس هرگز.
✍ با انتظار رشد بيشتر
على صفائى حائرى- ۷۵/۸/۲۵
📚 رد پای نور در خاطرات من، ص ٧۴
🆔 @ashora_karbala
🔰 مراقبت از خود؛ دروازه تقوا
✍آیت الله #حائری_شیرازی
🔹کس ندیده است ز مشک خُتَن نافهی چین
آنچه من هر سحر از باد صبا می بینم
این نسیم صبح که از دید حافظ پیام آور است، محبّتِ خدا است، امّا تا شامه ی انسان باز بشود و بوی این نسیم را بشنود باید خیلی کار بکند، باید چشمش را کنترل کند، گوشش را کنترل کند، زبانش را کنترل کند، دستش را کنترل کند که اینها به نجاست گناه آلوده نشود، والّا اگر انسان به این امور عادت کرد دیگر بوی خوبی را نمی شنود، بوی بدی را هم نمیشنود. ندیدید آنهایی که سیر خوردند بوی سیر را متوجه نمیشود. انسان هم همین طور است، وقتی گناه کرد دیگر بوی بد گناه را نمی شنود، حسّش از کار می افتد. امّا وقتی توبه کرد و توبه اش پذیرفته شد این بو ها را میفهمد و خودش هم خوش بو می شود.
🔹 چشمتان را مواظب باشید چه پسر چه دختر؛ حرف زدن هایتان را مواظب باشید برای لذت جنسی اجازهی یک نگاه ندهید، چَشم افسار پایین تنه است، (سرِ چشمه شاید گرفتن به بیل) شوخی های جنسی گوش نگیرید سَمّ است مسموم می کند. با هرزه گی انسان نمی تواند به جائی برسد.
🔹 برای هر چیزی مرز داشته باشید ( وَالحافظونَ لِحُدودِ اللّه) یک وقتی شوخی نکنید یک کسی برنجد این مخالف با حدود الهی است. گفتم که حرام لذت ندارند آدم مردم را مسخره کند و لذت ببرد؟ این حرام است! کسی را سبک نکنید هتک حرمت نکنید درد دلت را با شوخی شوخی از دلت بیرون نکنی این انصاف نیست، مزاح برای إدخال سرور است نه برای أدفاع غیض، حواست باشد إدخال سرور را با إدفاع غیض اشتباه نگیری.
🎙 بیانات در جمع طلاب مدرسه دارالسلام ۱۲ بهمن ۱۳۹۴
🆔 @ashora_karbala
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 مؤمن خردمند نگردد تا آنگاه که ده خصلت در او گرد آید
🎬 شرح حدیث استاد #الهی_قمشه_ای
🔸روایتی را از رسول خدا (ص) نقل می کنند که حضرت فرمودند:
خداى عزَّوجلّ به چیزى که نیکوتر از عقل باشد پرستش نشده است و مؤمن خردمند نگردد تا آنگاه که ده خصلت در او گرد آید:
۱. ▭ خیرش به همه می رسد. همه به نیکی او امیدوار باشند
٢. ▭ مردم از شر و بدی او در امان باشند؛ یعنی خیالشان راحت باشد که او به کسی بدی و ستم نمی کند.
٣. ▭ کمترین خوبى دیگران را بسیار بزرگ می شمارد.
۴. ▭ خوبی فراوان خود را بسیار اندک می بیند.
۵. ▭ دائماً دنبال علم است. در تمام عمرِ خود از دانشجویی و طلب علم خسته نمی شود.
۶. ▭ از مراجعه نیازمندان به نزد او ناراحت نمی شود و کسی را رد نمی کند
٧. ▭ اهل تواضع است و فروتنی را از سربلندى دوست تر داشته باشد.
٨. ▭ تنگدستی را از ثروتمندى دوست تر دوست تر داشته باشد.
٩. ▭ بهره اش از دنیا همان خوراک روزانه باشد.
۱۰. ▭ دَهُم و چه دهمی! کسی را نبیند مگر آنکه با خود گوید: که از من بهتر و پرهیزکارتر است. که مردم دو قسم بیشتر نیستند؛ مردمى که واقعا از او بهتر و پرهیزکارتر هستند. و قسم دیگرى که از او بدتر و پست تر است. پس چون کسی را بیند که از او بهتر است و پرهیزکارتر؛ براى او فروتنی کند تا مگر به مقام او برسد. و چون کسی را که بدتر و پست تر از او است ملاقات کند گوید: نیکی این شخص در نهان است و بدى اش در عیان و شاید فرجام کارش خیر باشد. پس چون چنین کرد بزرگواریش والاتر شود و بر اهل زمان خود سرور گردد.
🆔 @ashora_karbala
🔰 جوان مؤمن انقلابی
🔹 #امام_خمینی (ره)
💢 اينك به تمام متصديان امور و دست اندركاران كشور هشدار مىدهم كه قدر اين جوانان حزب اللهى را بدانيد، و از آنان قدردانى كنيد و آنان را تشويق نماييد و در آغوش محبت خود حفظ كنيد. اينان بودند كه ايران را نجات دادند؛ و از اين پس همين ها هستند كه انقلاب را پاسدارى مىكنند، و همين ها هستند كه با صرف هزينه اى كم در ظرف مدت كوتاهى با روشن بينى خاص خويش كارهاى تعجب آورى نمودند كه گمان نمىشد در ايران بتوان انجام داد.
اين مغزهاى متعهد بايد تشويق شوند تا شكوفا گردند. مسئولين صاحبان اصلى انقلاب را با بهانه هاى بىاساس پس نزنند تا به جاى آنان كسانى را كه وارثان رژيم گذشته و وابستگان فكرى آنان هستند جايگزين كنند. البته بايد از متخصصان متعهد يا لااقل غير معاند استفاده شود، لكن نه به قيمت كنار گذاشتن صاحبان اصلى انقلاب. ۱
🔹 #امام_خامنه_ای
💢 راجع به جوانهای مؤمن و انقلابی چند جملهای گفتم؛ جنجالی راه انداختند که فلانی جوانهای انقلابی را تقویت میکند. این چیز جدیدی نیست، پنهان هم نیست. بنده به جوانان انقلابی متدین ارادت دارم. مسئولین کشور جوان های انقلابی را گرامی بدارند؛ این همه جوان حزباللّهی و انقلابی را برخی از گویندگان و نویسندگان نکوبند به اسم افراطی و امثال اینها. جوان انقلابی را باید گرامی داشت، باید به روحیّهی انقلابی گری تشویق کرد؛ این روحیّه است که کشور را حفظ می کند، از کشور دفاع می کند؛ این روحیّه است که در هنگام خطر به داد کشور میرسد. ٢
📚 ۱) صحيفه امام (ره)، ج۱٩، ص ۱۵۱
🎙 ٢) بیانات در تاریخ ۹۵/۳/۲۵
🆔 @ashora_karbala