🔹حریت رسانهای را از خبرنگاران و اهالی رسانه نگیریم
✅معصومه نصیری گفت: البته فراموش نکنیم که ایجاد فضایی امن برای پیگیری مطالبات مردمی از سوی خبرنگاران و اساساً آزادی عمل رسانهها به سعهصدر و بلندنظری مسئولان نیز مرتبط است. گاهی اوقات شاهدیم مسئولان کوچکترین نقدی را برنمیتابند و فشارهایی را بر خبرنگار و رسانه وارد میکنند که موجب از دست رفتن #حریت_رسانهای میشود.
✅این کارشناس رسانه ادامه داد: صیانت از این حریت وظیفهای است که نباید از آن غافل شد چراکه موجبات بیاعتباری رسانه را در پی دارد و این وقتی خود را نشان میدهد که در بزنگاههای خاصی قرار گرفتیم اما دیگر رسانه ما اعتبار لازم را برای افکار عمومی ندارد و این یعنی مراجعه مخاطبان به رسانههایی که دلسوز ما نیستند.
✅وی گفت: تحقق بیانیه گام دوم با تاکید بر روح «امید به آینده» و «ما می توانیم» می تواند ما را به «ایران قوی» تبدیل کند و این مهم بی شک بدون نقش آفرینی رسانه ای محقق نخواهد شد؛ رسانه هایی که خبرنگارانی دقیق، در پی حقیقت و البته همه جانبه نگر دارد.
👉 https://hawzahnews.com/news/912785
✍️ #روز_خبرنگار را به همکاران گرانقدر و پرتلاشم تبریک عرض می کنم.
@asrehooshmandi
🔴بازهم هشتگ بازی های توییتری....
چندسالی هست برخی قرارگاه های دچار اختلال برای پر کردن رزومه های خالی خود و فریب برخی خواص بی اطلاع از مختصات جنگ رسانه ای و فضای مجازی ،به بهانه های مختلف اقدام به ترند کردن هشتگ هایی در توییتر میکنند . هشتگ بازی هایی که تغییری در معادلات فکری جامعه ندارد.
بار دیگر برای بزرگان جبهه انقلاب مینویسم که شاید ازین غفلت و ساده لوحی عبور کنند و هوشیار بشوند:
1⃣در عرصه جنگ رسانه ای در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی هشتگ ترند کردن در توییتر به تنهایی هیچ اثرگذاری ندارد چون فضای توییتر بسیار محدود است و نهایتا زیر ۱۰ هزار نفر از جامعه ۸۰ میلیونی شاید مشارکت موثری در این عملیات داشته باشند . هشتگی اثرگذار و جریان ساز است که بعد از تولید محتوا در توییتر در هزاران کانال تلگرامی و دیگر پیام رسانها، هزاران پیج اینستاگرامی و خبرگزاری و شبکه های خبری بازنشر داده شود و معادل آن تولید محتوا شود. لذا اگر مسئول یک قرارگاه فجازی برای شما گزارشی از ترند کردن یک هشتگ در توییتر آورد حتما از او گزارشی از جریان سازی این هشتگ در هزاران کانال و پیج و شبکه های خبری مطالبه کنید . اگر چنین گزارشی نداشت او یک کلاهبردار است و لاغیر....
2⃣در اصول جنگ شناختی و جنگ روایتها و جنگ رسانه ای ، دشمن از همه ظرفیتها و پلتفرمها و شبکه های اجتماعی با کاربردهای متفاوت استفاده میکند . بدین جهت که هر پلتفرم یا شبکه ای مختصات خاص خود در تولید محتوا را دارد . قطعا محتوای منتشر شده در توییتر و آپارات و اینستاگرام و پیام رسانها و سایتهای خبری کاملا با هم متفاوت است . لذا برای جریان سازی باید نیروهایی باشند که بتوانند در هر کدام متناسب با آن فضا تولید محتوا و جریان سازی کنند . اینکه تمام ظرفیت نخبگانی را به سمت توییتر بکشانیم قطعا خیانت به انقلاب در عرصه جنگ رسانه ای میباشد چرا که سایر عرصه ها را از عناصر تاثیر گذار خالی کرده ایم .
نکات زیادی هست در این باره که بزرگان انقلابی فریب هشتگ بازی های توییتری برخی قرارگاه ای دچار اختلال در فضای مجازی را نخورند اما همین دو نکته را عزیزان فهم کنند فعلا کافیست....
"سعید درخشان"
@asrehooshmandi
6.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
راهکارهای برای #خرید_اینترنتی_امن:
1. خریدهای اینترنتی خود را از فروشگاههای معتبر و دارای نماد اعتماد الکترونیکی انجام دهید.
2. هنگام لاگین به درگاههای پرداخت به آدرس صفحه توجه کنید. این صفحه حتماً باید با آدرس /shaparak.ir ختم شده باشد.
3. از صفحهکلید مجازی سایتها استفاده نمایید. این صفحات بعد از هر بار refresh باید تغییر کنند.
4. رمز دوم یکبارمصرف را فعال نمایید.
5. از کارتهای دارای موجودی کم برای انجام خریدهای روزانه خود استفاده کنید.
#پلیس_فتا
#کلیک_امن
@asrehooshmandi
💢حواسمان باشد به اسم گوسفند نباشید، گوسفند فرض نشویم!
👈مراقب تکنیکهای اقناعی قدرتمندی باشیم که بعضی کانال های تلگرامی یا صفحات اینستاگرامی به کار می گیرند تا ما را تحت تأثیر پیام هایی قرار دهند که برای انتقال بعضی مفاهیم برنامه ریزی شده اند و اگرچه به ظاهر موجه به نظر می رسند، اما هدف آن ها تغییر نگاه ارزشی ماست!
🔻کانال هایی که از اسامی خاص اقناعی استفاده می کنند. مانند: «آگاه باشید!»، «گوسفند نباشید!»، «آریایی بمانید!»، «ایرانی وطن پرست!» و…
🔻در این کانال ها سعی میشود مخاطب تصور کند که پیام ها عین "آگاهی بخشی" است! و اگر آن را قبول نداشته باشد و به آن عمل نکند، حتما فرد ناآگاهیست یا به گفته صاحبان کانال، "گوسفند" محسوب می شود!، یا دچار عذاب وجدان شود که حتما به اندازه کافی "وطن دوست" یا "وطن پرست" نیست!
🔻این مجموعه ها، با استفاده از تکنیکهای اقناعی همچون ترس، استفاده از افراد مشهور، استفاده از عناوین و القاب، استفاده از آمار و ارقام، ارابه و ... مردم را متقاعد میکنند که پیامهای ارسال شده از سوی آنها، دلسوزانه است.
#سواد_رسانه_ای
@asrehooshmandi
#تامل
#خودشیفته_دیجیتالی!
📍اخیرا، انجمن روانپزشکی آمریکا، تمایل گرفتن از خود یا همان عکس #سلفی را به عنوان اختلال روانی تایید کرده است که آن را با اصطلاح «#سلفیتیس» ( selfitis#)، نامیده اند.
✳️۱- اگر روزی سه عکس سلفی از خود میگیرید، اما آنها را در #شبکههای_اجتماعی به اشتراک نمیگذارید، در رده سلفیتیس لب مرزی قرار میگیرید.
✳️۲- اگر روزی حداقل سه عکس از خودتان را به این شبکهها ارسال میکنید، دچار اختلال سلفیتیس حاد هستید.
✳️۳- اگر اشتیاق غیرقابل کنترلی برای گرفتن روزانه شش عکس از خود و ارسال آنها را تجربه میکنید، شما دچار اختلال سلفیتیس مزمن هستید.
@asrehooshmandi
الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ(ع) وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ ...
عید کمال دین، سالروز اتمام نعمت و هنگامه اعلان وصایت و ولایت امیرالمومنین علی علیه السلام بر تمامی شیعیان و پیروان ولایت خجسته باد.
ما همانیم غدیر آینهء بیعت ماست
بی کفن تیغ به دستیم، همین غیرت ماست
@asrehooshmandi
هدایت شده از کانال خبری ، تحلیلی گردباد نیوز
Qadir.Khutba.tavashih.baharanra.mp3
8.02M
فایل صوتی خطبه غدیر، عیدی شما در شب عید الله اکبر ...
ان شا الله غدیری و ولایی باشیم و بمانیم...
با دل و قلب و عمل و اطاعت مان یکبار دیگر در غدیر با امام خامنه ای عزیز تجدید بیعت کنیم
به نیابت از شهدا
التماس دعا
هدایت شده از خانواده و اینترنت
🔰#خبر_ویژه
🔺#تخفیف ویژه به مناسبت عید غدیر
🔸ضمن عرض تبریک به مناسبت فرا رسیدن عید ولایت، به همین منظور #مسیر_رسانه در نظر دارد تا کتابهای ”جستارهایی در آموزش سواد رسانهای” و ”راهنمای فرزندپروری در عصر دیجیتال” را با تخفیف ۲۵ درصدی تقدیم حضور شما مخاطبین گرامی نماید.
🔹مهلت ثبت سفارش: تا ساعت ۱۲ امشب شنبه ۱۸ مردادماه
⭕️ مسیررسانه | مؤسسه تخصصی سواد رسانهای⭕️
جهت سفارش از طریق آیدی زیر اقدام نمایید:
🆔 t.me/massiradmin
🆔 t.me/massir_resane
♨️فضای مجازی چگونه بر زندگی ما تاثیر می گذارد؟
✍️معصومه نصیری ـ مدرس رسانه
🔻رسانهها همانطور که همواره گفته شده بسان تیغی دو دم هستند که میتوانند مقوم فرهنگ باشند یا مخرب آن، ذائقه سازی یکی از کارکردهایی است که رسانه در قالب #صنعت_سرگرمی آن را پیگیری میکند. در این زمینه لازمه جدی برای اینکه تسخیر عواطف و احساسات مخاطبان صورت گرفته و آنها را به سمت تغییرات سبک زندگی ببرد، شناسایی و #مهندسی_ذائقه است. اینکه چه سبکی یا مدلی یا کسانی یا مصرفی را میپسندیم و لایک میکنیم، محور فهم و لو رفتن ذائقه ما است که به دلیل نگاه مصرفی حاکم بر سبک زندگی مردم و عدم دقت در فعالیت مجازی بهراحتی تعیین و تثبیت میشود.
🔻رسانهها توانایی ساختن عادت و از بین بردن عادتهای پیشین مخاطبان را دارند، البته که تأثیر بر ترک عادات اشتباه کارکرد مثبت رسانه محسوب میشود و حتی خلق عادت همسو با فرهنگ غالب جوامع نیز هم. اما آنچه باید مورد توجه باشد #خلق_عادات_جدید_غیرهمسو است؛ عاداتی که میتواند جامع را از فرهنگ و اصالت تهی کند.
🔹در مصاحبه با خبرگزاری فارس می خوانید:
👈امروز دیگر مردم #سرکوب نمیشوند بلکه #سرگرم میشوند.
👈جنگ فقط خوردن خمپاره روی خانههایمان نیست.
👈برخی تولیدات رسانهای، یکی از مهمترین ابزار دشمن علیه خانوادههاست.
👈بیشترین تغییرات سبک زندگی انسانها در بخش سرگرمی رخ میدهد.
👈«همه اینطور هستند» ها را باور نکنید.
👈قورباغه آب پز نباشیم!
✅ http://fna.ir/eyx5er
@asrehooshmandi
◽️عصر قدرت نرم رسانه
▫️فناوریهای اطلاعاتی و ارتباطاتی در عصر کنونی به درجهای از رشد و پیشرفت رسیدهاند که گاه خبرهایی که از کاربردشان میشنویم، باورپذیر نیستند.
▫️نمونهاش بیانیه دیروز مرکز ملی امنیت و ضد جاسوسی آمریکا درباره دخالت احتمالی دولتهای خارجی در انتخابات این کشور داده است.
▫️در این بیانیه منظور از دخالت، اثرگذاری بر رویکردها و ترجیحات شهروندان آمریکایی، تاثیرگذاری در سیاستهای آمریکا، افزایش اختلاف و ایجاد حس بیاعتمادی در میان شهروندان به سازوکارهای دمکراتیک کشور است.
▫️بحث دخالتهای خارجی در انتخابات آمریکا از 4 سال پیش مطرح بوده اما با نزدیک شدن به انتخابات ریاست جمهوری این کشور، در کانون توجه قرار گرفته است.
▫️بیآنکه بخواهیم صحت و سقم این ادعا را بررسی کنیم، موضوع محوری و اصلی، استفاده از قدرت اطلاعاتی برای مقاصد و اهداف گوناگون است.
▫️رسانهها به ویژه در قالب نوین خود بهعنوان گزینه اصلی توزیع هدفمند اطلاعات هستند.
▫️فراگیری، مقرون به صرفه بودن و کارآمدی رسانهها، باعث شده که اشخاص و گروهها و حتی دولتها با مجموعهای از اهداف و اغراض سیاسی، هزاران کیلومتر دورتر، از ظرفیتهای ارتباطی و رسانهای استفاده کرده و با تولید محتوای جعلی در سطح رسانههای نوین، لایههای اجتماعی کشوری دیگر را تحریک و زمینه بهرهبرداریهای سیاسی و غیرسیاسی از آن به نفع هدف خود را ایجاد کنند.
▫️به طور طبیعی تمیز دادن اطلاعات واقعی از مجعول برای شهروندان جامعه هدف سخت است و در اغلب موارد نیز مصون ماندن از گرفتاری در تور اخبار و اطاعات کذب دشوار است.
▫️شهروندان روزانه با انبوهی خبرها و گزارش و اطلاعات دیگر در رسانهها روبرو میشوند که ارزیابی اعتبار، پایایی، ثبات و اصالت آنها به آسانی ممکن نیست.
▫️بر همین اساسا بسیاری از کشورها با تمام توان در حال جذب افکار عمومی کشورهای هدف به سوی ترجیحات خود هستند.
▫️این جذب کردن برای بهبود وجهه عمومی و در سطحی بالاتر، پیشبرد اهداف سیاست خارجی و امنیتی است.
▫️سرویسهای اطلاعاتی مختلف با تاکتیکهای خاص تلاش میکنند در برداشتها و ارزیابیهای شهروندان جوامع دیگر به نفع منافع کشور خود تغییر ایجاد کنند و این اتفاق بر بسترهای نوین اطلاعاتی و ارتباطی رخ میدهد.
▫️در نهایت باید گفت شاید هیچگاه نتوان میزان واقعی دستکاری و تأثیرگذاری اطلاعات بر افکار عمومی را ثابت کرد، بدون شک این اتفاق در عصر قدرت نرم رسانه رخ میدهد.
مدیریت ارتباطات
@asrehooshmandi
🔸تفاوتهای رسانه اجتماعی و شبکه اجتماعی
#رسانه_اجتماعی و #شبكه_اجتماعی یك مفهوم نیستند؛ دو مفهوم هستند.
1⃣رسانه اجتماعی (Social Media) سیستم است و شبكه اجتماعی (Social Network) مكان.
2⃣رسانه اجتماعی؛ رسانه پرسیدن است. و شبكه اجتماعی؛ رسانه گفتن.
3⃣رسانه اجتماعی درون سازمان است و مناسبات برون سازمانی هم دارد.
4⃣شبكه اجتماعی بیرون سازمان است؛ سازمان هم به آن راه دارد.
5⃣بازاریابها زودتر از همه این تفاوتها را تشخیص دادند.
@asrehooshmandi