عصر زنان
#خبرنامه | #اختصاصی
🔻مراجعه به تصویر
🗞 تحمیل فشار تربیتی بر نسل z
📌 «به گزارش نیوزویک، براساس تحقیقات انحصاری انجام شده توسط این پایگاه اطلاعاتی-خبری، بخش قابل توجهی از نسل z، با ماندن پدران در خانه موافق نیستند. به عبارت بهتر این افراد معتقدند که وضعیت کودکان در شرایطی که مادر بیرون از خانه شاغل باشد و پدر در خانه به امورات خانه و خانواده رسیدگی کند بدتر است. »
🔹میتوان گفت بسیاری از نحلههای فمینیستی (به جز نحلهی فمینیسم رومانتیسم و فمینیسم پست مدرن) بر این باور بودند که برای رهایی زن از انقیاد و فرودستی تحمیل شدهای که پدرسالاری بر آنان وارد میکند و در نهایت داغ جنس دومی بودن را بر پیشانی آنان میزند آن است که تقسیم نقشها را برآمده از ساختارهای اجتماعی بدانیم. بر این اساس نیاز است تا تغییرات محسوسی در جابهجایی نقشها اتفاق بیفتد. زنان به اشتغال خارج از خانه مشغول شوند و مردان به خانه و خانه داری اشتغال یابند. آنان معتقد بودند که در صورت ایجاد این تغییر نقشها زنان قابلیت دستیابی به پول و قدرت را دارند و از انقیاد، جنس دومی شدن میرهند.
🔸بر اساس پژوهش های عدیده ای که در راستای بررسی میزان صحت این مفروض در غرب اتفاق افتاده است، نتایج ماحصل ارائه شده، ارتقاء جایگاه زنی که در خانواده تغییر نقش را تجربه کرده نشان نمیدهد. این امر در جامعه نیز به همین صورت است! در کتاب «تفاوتهای جنسیتی را جدی بگیریم» ارائه شده از استون ای.رودز مجموعه ای مبسوط از این پژوهشهای انجام شده ارائه شده است.
🔹در این کتاب به تفاوتهای عمیقی که میان بروز و شدت خشونتهای زنان و مردان در خانه، میادین ورزشی، رانندگی، درگیریها وجود دارد پرداخته شده است. در تمام این موارد خشونتهایی اعمال شده از جانب مردان بیشتر و شدید تر از زنان است. در بررسیهای انجام شده یکی از علتهای این شدت و سرعت اعمال خشونت از جانب مردان میل به برتری خود و به کرسی نشاندن نظر و میل خودشان است درحالی که زنان کمتر و در زمان بیشتری میتوانند خشونت خود را سرکوب کرده و با محیط منعطفانه برخورد کنند. بر این اساس دور از انتظار نیست که نتیجهی نظر سنجی ارائه شده نیوزویک میگوید که نسل z مخالف این جابهجایی نقشها و ماندن پدر در خانه هستند. اصطکاک رخ داده میان کودک و والدین برای مادر قابل پذیرش تر است زیرا انعطاف درونی زنی که در مقام مادری قرار دارد برای فرزند خود بیشتر از سایرین و خصوصا پدر کودک است.
🔸نکته دیگر این گزارش ارائه شده از نیوزویک آن بود که مادرانی که خارج از منزل اشتغال دارند و همسرشان در داخل خانه از فرزندان مراقبت میکنند غالبا خانواده ای با ضعف مالی قابل توجهی دارند. در گزارشات متعددی که از بسیاری از کشورهای دنیا خصوصا کشورهای غربی چون سوئد که بهشت فمینیسم سوسیال محسوب میشود شکاف دستمزدی قابل توجهی میان زنان و مردان شاغل در شغلی همسان و درجهای همسان مشاهده میشود، به طوری که دستمزد زن از مرد کمتر است. نتیجهی این امر در مخارج خانوار و هزینه کردها قابل ملاحظه است. طبیعتا زمانی که درآمد خانواده ای کم تر است، محدودیتهای خرج کردی نیز بر آن خانواده تحمیل میشود.
🔹این امر نشان میدهد جا به جایی نقشها و ورود زن به دنیای اشتغال خارج از خانه، دسترسی به پول و شغل و قدرت، نتوانسته او را در ظواهر امر حتی با مردان برابر کرده. حتی میتوان گفت فشارهای مضاعفی بر زنان تحمیل کرده که نشات گرفته از نارضایتی خانواده از درآمد خود، محدودیتهای بیشتر در هزینه کردها و همچنین اصطکاک زیاد میان فرزندان و پدر خانه دار آنان میباشد.
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐 |@asrezanan_ir|
#پیشنهاد_سردبیر
♦️فیلم سینمایی:
🔹« طلاخون»
ساخت ایران
تولید ۱۳۹۹
(فیلم داستان زنی است که اولین زن قاتل زنجیرهای ایرانی شناخته شده است. مهین زنی با فراز و فرودهای زیادی است که متهم به قتل ۵ زن و ۱ مرد بودهاست و اقتباسی از زندگی او در این فیلم به نمایش گذاشته شده است.)
🔹«آناتومی یک سقوط»
ساخت فرانسه
تولید ۲۰۲۳
(درباره زنی است که به جرم قتل همسرش محکوم میشود. از آنجا که او هیچ شاهدی نداشته، نمیتواند بیگناهی خود را اثبات کند. تنها شاهد او نیز پسر ۱۱ سالهی کمبینای اوست که شاهد موثقی محسوب نمیشود.)
‼️نکته؛ (معرفی فیلم های سینمایی به معنای تایید محتوای آنان نیست بلکه برای تقریب ذهن مخاطبین با فیلم هایی است که در آینده زیر تیغ نقد رسانه عصر زنان خواهند رفت).
♦️یادداشت:
🔹 مقاله پوشش زن در ایران باستان
نویسنده: مهدی زمانی
🖇 مطالعه
🔹 کسی درباره الگوی سوم میتواند صحبت کند که آن را زندگی کرده
نویسنده: فریبا علاسوند
🖇 مطالعه
♦️کتاب:
🔹 کتاب زنانی که از ریشه میرویند
نویسنده: شارون بلکی
مترجم : ندا صابری
انتشارات: علمی
(نویسنده برای یافتن جایگاه واقعی زنان در جامعه و نشاندادن میزان تأثیرگذاری آنها به سراغ اسطورهها میرود. او داستانهایی از دنیای قدیم روایت میکند و با مقایسه آن با دنیای مدرن میکوشد تصویری از هویت و جایگاه واقعی زنان در جامعه ارائه کند.)
🔹کتاب چرا شد محو از یاد تو نامم؟
نویسنده:افسانه نجمآبادی
مترجم:شیرین کریمی
انتشارات:نشر بیدگل
(این کتاب مشتمل از مجموعه مقالاتی است که به دو دسته تقسیم میشوند. دسته اول بررسی تاریخ از دیدگاهی که زن در آن حاشیه نشین و غایب نیست، بلکه حضور فعال و نقش پررنگی دارد. دسته دوم از مقالات، به بررسی روایتهای مشهور مانند هزار و یک شب، یوسف و زلیخا و بامداد خمار میپردازد.)
♦️ پیشنهاد ویژه هفته:
🔹 کره جنوب، کشوری که به ملت خودکشی معروف است.
🖇 مطالعه
🔸 شما مخاطبین گرامی هم اگر خواندنی، شنیدنی، دیدنی و یا یادداشتهایی پیرامون نقد فیلمهای معرفی شده در اختیار دارید که تمایل دارید علاقمندان بیشتری بهش دسترسی داشته باشند، میتوانید با ما در میان بذارید تا بعد از تایید، در کانال منتشر کنیم.
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐|@asrezanan_ir|
عصر زنان
#نفحات_یار | #تاملات
🔻مراجعه به تصویر
♦️ ایران تنها به دست مردان درست نمیشود
✍🏻| خانم مریم اردویی
🔸سخنرانی خانم خزعلی در کمیسیون مقام زن سازمان ملل که در دفاع از سیاستهای جمهوری اسلامی در قبال زن و همچنین در حمایت از زنان مظلوم غزه ایراد گردید یک بار دیگر سیاست رسمی نظام جمهوری اسلامی در رابطه با زن را به رخ دنیا کشید. قرار گرفتن زن در چنین جایگاهی به عنوان مدافع واقعی حقوق تمام زنان عالم نشان داد، زن مسلمان ایرانی در نظامی رشد کرده که به ظرفیتهای فکری و علمی او به جای جلوهگریهای جنسیتیاش بها داده شده است. در واقع این نعمت انقلاب بود که بر خلاف نظام طواغیت به زن کرامت انسانی بخشید و به فرمودهی رهبر انقلاب بالاترین حق زن یعنی حق کرامت الهی را به او برگرداند. حضور شایستهی خانم خزعلی به عنوان نمایندهی جمهوری اسلامی در این کمیسیون و درخواست اخراج رژیم اشغالگر اسرائیل و بعد از گذشت بیش از چهار دهه از انقلاب نشان داد که خط مشی نظام در قبال زن همان خطی است که بنیانگذار انقلاب اسلامی در بدو شکلگیری حکومت اسلامی آن را پایهگذاری کرد. امام راحل از ابتدا و بر خلاف نگاه متحجرانهی برخی، موافق حضور اجتماعی زنان نه تنها در سطح حکمرانی داخلی بلکه در سطح بینالمللی نیز بود و آن را در حیطهی عمل نیز به اثبات رساند.
🔹در تاریخ 11 دی ماه سال 67 در حالی یک هیئت 3 نفره به دیدار با میخائیل گورباچف اعزام شدند که یک نفر از آن سه نفر خانم مرضیه حدیدچی بود. در این سفر مهم بینالمللی قرار بود نامهای کاملا ایدئولوژیک از طرف امام به آخرین دبیر کل حزب کمونیست شوروی تحویل داده شود. راز اعزام یک زن در کنار آقایان جوادی آملی و لاریجانی را خانم دباغ اینگونه بیان میکنند: «حضرت امام در نظر داشت تا زنی در کنار مردان به شوروی بفرستد و اعلام کند که در جمهوری اسلامی ایران زنان نیز امور مهم و حکومتی حاضر و پیشتاز هستند. امام میخواست در کنار آن پیام مکتوب، پیامی شفاهی نیز به دنیا بدهد که ما در عمل بیش از هر مکتب دیگری به جایگاه واقعی زن ارج مینهیم و برایش ارزش قائلیم نه ارزش ابزاری بلکه معنایی. امام میخواست با گماردن یک زن در این هیئت به تمام تبلیغات غرب و شرق مبنی بر محدودیت زنان در جامعه اسلامی پایان دهد آنهم در آن زمان که رسانههای گروهی در غرب مرتب از محصور کردن زنان در جمهوری اسلامی قلم فرسایی میکردند.»
🔸این اقدام امام و ارزشگذاری مقام زن مؤیدی بر این سخن امام بود: «همان طوری که مردها باید در امور سیاسی دخالت کنند و جامعه خودشان را حفظ کنند، زنها هم باید دخالت کنند و جامعه را حفط کنند. زنها هم باید در فعالیتهای اجتماعی و سیاسی همدوش مردها باشند.» تداوم همین خط مشی است که امروز رهبر انقلاب نیز نقش زنان را به عنوان «معماران ایران جدید» به تصویر میکشند و بر مبنای عمومیت این حدیث که «من اصبح لایهتم بامور المسلمین فلیس بمسلم» اهتمام به امور جامعهی مسلمانان، حتی در سطح بینالملل را وظیفهی انسانی تمام زنان و مردان میدانند. زن در جمهوری اسلامی و بر اساس راهبردهای کلان این نظام هرگز حضوری تشریفاتی و زینتالمجالسی نداشته است. چراکه به فرمودهی امام (ره): «ایران تنها به دست مردان درست نمیشود.»
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصرزنان
🌐 |@asrezanan_ir|
#رصدنامه
♦️ آنچه در محافل اندیشهورزی و خبری حوزه زن و خانواده گذشت؛
📌برگزاری پنل تخصصی«توانمندسازی زنان؛ توان افزایی خانواده، توسعه جامعه» در کمیسیون مقام زن
🖇 اینجا بخوانید
📌تحقق عدالت جنسیتی در نظام اداری و حضور زنان در ساختار قدرت / گزارش ستاد حقوق بشر
🖇 اینجا بخوانید
📌توجه به بحث خانواده و زنان غزه در نشست با کشورهای مختلف / انسیه خزعلی
🖇 اینجا بخوانید
📌ابلاغ منشور کرامت مادری در مراکز درمانی دولتی و خصوصی / صابر جباری
🖇 اینجا بخوانید
📌فضای رسانهای؛ تیغ دولبه برای خانوادهها / لیلا وصالی
🖇 اینجا بخوانید
📌«پروین» را خانوادهاش پروراند / مینا فرقانی
🖇 اینجا بخوانید
📌دانمارک اجباری کردن خدمت سربازی برای زنان را بررسی میکند / شادی سلطانزاده
🖇 اینجا بخوانید
📌زنی با چهره مردانه در شعر! / سعید حمیدیان
🖇 اینجا بخوانید
📌اهمیت به حق آموزش زنان در اشعار پروین اعتصامی / عباس واعظ زاده
🖇 اینجا بخوانید
📌دانمارک خدمت سربازی را برای زنان اجباری کرد
🖇 اینجا بخوانید
📌باید افتخار کنیم که زنان ایرانی با تاثیر از آموزههای حکما جامعه ایرانی را سالم خور کرده بودند / عالیه سادات
🖇 اینجا بخوانید
📌فقط ۲۵ درصد از دستگاههای دولتی مجهز به مهدکودک هستند / انسیه کتابچی
🖇 اینجا بخوانید
📌جدال بر سر برابری جنسیتی در زبان؛ فرانسه استفاده از «زبان فراگیر» را در مکاتبات رسمی ممنوع میکند
🖇 اینجا بخوانید
🔻 پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐|@asrezanan_ir|
#رصدنامه
♦️ آنچه در محافل اندیشهورزی و خبری حوزه زن و خانواده گذشت؛
📌باید تصمیمی عملی برای پایان رنج مردم غزه صورت گیرد / انسیه خزعلی
🖇 اینجا بخوانید
📌رویکرد ما ارتقا جایگاه زنان است؛تحریمها معیشت و پیشرفت ایرانیان را نشانه گرفته است/ انسیه خزعلی
🖇 اینجا بخوانید
📌زن مسلمان ایرانی خواهان زیست مومنانه و زندگی بالنده است / بیانیه پایانی نشست الگوی سوم زن
🖇 اینجا بخوانید
📌چگونه به بیناموسی و سلیطه بودن نام جنبش میدهند! / مهدی بهنامی
🖇 اینجا بخوانید
📌چرا حجاب / فرشته روح افزا
🖇 اینجا بخوانید
📌نقش زنان در سیستم غذایی جهان / ترجمه محبوبه محمدآبادی
🖇 اینجا بخوانید
📌دومینوی تحولات خانواده در جهان؛ تمایزات نسلی و مسئله حجاب یک "چالش جهانی و تاریخی" / فریبا علاسوند
🖇 اینجا بخوانید
📌یک پیمایش و چند تحلیل؛ آیا سویههای خانوادهگرایی در ایران به سمت سکولار شدن است؟ / محمدتقی کرمی
🖇 اینجا بخوانید
📌اختلالات روانی؛ واقعیت پنهان جراحیهای زیبایی افراطی / علیرضا شریفی یزدی
🖇 اینجا بخوانید
📌هر چقدر حال حجاب در ایران بد است، اخبار خوب حجاب از جهان میرسد / عالیه سادات
🖇 اینجا بخوانید
📌توهین و تحقیر و بستن به تخت؛ وحشت زایمان در صربستان
🖇 اینجا بخوانید
📌عبا پوشی یا تبلیغ آن
🖇 اینجا بخوانید
📌نوع پوشش زن میتواند باعث جنایت جنسی شود
🖇 اینجا بخوانید
🔻 پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐|@asrezanan_ir|
عصر زنان
#خبرنامه | #اختصاصی
🔻مراجعه به تصویر
🗞 البسه مسلمانان، فرهنگ جذاب محققان
📌 «به گزارش نیویورک تایمز، محقق و جامعه شناس فمینیست الجزایری، مارنیا لازرگ که حجاب را مورد انتقاد قرار داده بود در ۸۳ سالگی از دنیا رفت. او که مسلمان الجزایری بود بر این باور بود که حجاب عنصری تحمیلی بر جامعه مسلمانان است و از منظر مذهبی و امنیتی ضروری نیست. او این گزاره را در پنج مقاله با عنوان «پرسش از حجاب، نامهی سرگشاده به زنان مسلمان» در سال ۲۰۰۹ بود.»
🔸سبقهی استعمار فرانسه بر الجزایر حدود ۱۳۲ سال است. در طی این مدت فرانسه بر زبان و فرهنگ مردم الجزایر به شدت تسلط پیدا کرد به طوری که زبان و فرهنگ فرانسوی را بر آنان تحمیل کرد. اسلام جاری در الجزایر را به سبک پروتستانی و امری شخصی منحصر به عبادات نمودند. مخالفت لازرگ با حجاب را میتوان به دلیل این فشار تحمیلی فرهنگ استعمار فرانسه بر فرهنگ الجزایر دانست. از جمله ادلههای قابل ارائه برای این مدعا را میتوان در شباهت تاثیرات استعمار در کشورهای دیگری که تحت استعمار بودند به ماننده هند، تاجیکستان و ... دید. براساس پژوهش های مبسوطی که از سالیان گذشته محققان و پژوهشگران مردم شناسی پیرامون فرهنگ البسه مسلمانان ارایه کردند بیانگر آن است که البسه مورد استفاده مسلمانان در جغرافیای مختلف از سوریه و عراق تا الجزایر و اسپانیا اشکال واحد ، پوشیده و محجوبانه ای برای زنان و مردان بود.
🔹این اتحاد در شکل و شمایل لباس تنها نبود بلکه در اسامی منسوب به هر لباس در این جغرافیا ها نیز بوده است. مثلا (بورنوس) ردایی مورد استفاده زنان و مردان الجزایری، ترکها، اسپانیاییها، آفریقایی ها و حتی یهودیان نیز به ماننده مسلمانان از آن استفاده میکردند. از این قبیل البسههای محجوبانه بسیار در تاریخ نگاری ها و پژوهشهای مردم شناسانه آمده است. این امر نشانگر تحمیلی بودن حجاب بر زنان نیست بلکه نشاندهنده اعوجاج شگرف رخ داده کوتاه مدت در تاریخ و تمدن بشریت هستیم که به یک باره از لباس های محجوبانه برای زنان فاصله گرفت و لباس های باز و غیر پوشیده را بر زنان تحمیل کرد و جالب است که این امر در سیاستهای استعماری به طور پررنگ قابل ملاحظه بوده است. اگرچه خانم مارنیا لازرگ از دنیا رفتند اما نیاز به پرسشگری از فرهنگ البسه مسلمانان خاصتا البسه های زنانه و البسه های مشترک میان زنان و مردان به طور کامل مورد بررسی پژوهشگران قرار گیرد تا حقایق فرهنگی بسیاری را بتوان ادراک و استنباط کرد.
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐 |@asrezanan_ir|
یا مُقَلّبَ القلوبِ وَ الاَبصار
یا مُدَبّرَ اللیلِ وَ النَّهار
یا مُحَوِّلَ الحَولِ وَ الاحوال
حَوِّل حالَنا اِلي اَحسَنِ الحال
«آغاز سال ۱۴۰۳، سال جهش تولید با مشارکت مردم مبارک»
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐 |@asrezanan_ir|
#پیشنهاد_سردبیر
♦️فیلم سینمایی:
🔹 نفس
ساخت: ایران
تولید: 1394
(«نفس» روایت زندگی چهارکودک به نامهای بهار، نادر، کمال و مریم است که به همراه پدرشان غفور و مادربزرگ خود در دهه ۵۰ خورشیدی نفس میکشند! دنیای این کودکان، دنیایی پر از رویاهای زیبای کودکانه است و قرار است رنگ حقیقت به خود بگیرد.)
🔹 Poor Things
ساخت: اثر مشترک ایرلند، بریتانیا و ایالات متحده
تولید: 2023
(داستان زن جوانی به نام بلا باکستر را روایت میکند که پس از سرنوشتی تراژیک، توسط دانشمندی نابغه و دیوانه به نام دکتر گادوین باکستر دوباره زنده میشود. اما در اثر اتفاقاتی او نسبت به هویت خود و همچنین دنیای پیرامونش سردرگم میشود.)
‼️نکته؛ (معرفی فیلم های سینمایی به معنای تایید محتوای آنان نیست بلکه برای تقریب ذهن مخاطبین با فیلم هایی است که در آینده زیر تیغ نقد رسانه عصر زنان خواهند رفت).
♦️یادداشت:
🔹 شعر پروین، شعری زنانه یا مردانه؟
نویسنده: زهرا عسگری
🖇مطالعه
🔹 برای دختران سیگاری
نویسنده: پرستو علی عسگر نجاد
🖇مطالعه
♦️کتاب:
🔹 کتاب مرغ مگس خوار
نویسنده: لائتیسیا کولومبانی
مترجم: نرگس کریمی
ناشر: نشر خوب
(داستان زندگی دو زن در زمان حال و گذشته را به تصویر میکشد. این اثر بدون تبعیض در ملیت، تاریخ یا فرهنگ، زندگی زنانی طرد شده از جامعه را به بهترین شکل ترسیم کرده است.)
🔹کتاب زن در ایران باستان
نویسنده:هدایت الله علوی
انتشارات:نشر هیرمند
(پژوهشی درباره جایگاه زن و زناشویی و آداب آن در ایران باستان است. کتاب دو فصل دارد. در فصل اول، مقام زن در ایران باستان از جهات گوناگونی بررسی شده است و فصل دوم به موضوع زناشویی در ایران باستان و قوانین و آدابش پرداخته است.)
♦️ پیشنهاد ویژه هفته:
🔹 مستند | تاریخ "زن"
(به تاریخ زن و جنبش های مهم مانند فمینیسم پرداخته شده و تفاوت نگاه اسلام و غرب به زنان بررسی شده است.)
🖇مطالعه
🔸 شما مخاطبین گرامی هم اگر خواندنی، شنیدنی، دیدنی و یا یادداشتهایی پیرامون نقد فیلمهای معرفی شده در اختیار دارید که تمایل دارید علاقمندان بیشتری بهش دسترسی داشته باشند، میتوانید با ما در میان بذارید تا بعد از تایید، در کانال منتشر کنیم.
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐 |@asrezanan_ir|
عصر زنان
#یادداشت | #اختصاصی
🔻مراجعه به تصویر
♦️زن مستقل مرد شده
✍🏻| خانم مهدیه منافی
🔸یک بار کلیپی دیدم که حرف جالبی میزد و میگفت: «مردان وقتی به استقلال مالی میرسند به سمت تشکیل خانواده میروند و زنان برعکس، با استقلال اقتصادی به فکر طلاق میافتند!» حرف درستی که برای اثبات آن کافیست کمی به دور و بر خود نگاه کنیم. زنانی که با شاغل شدن و رسیدن به درآمد، قید ازدواج را زدند و یا مردانی که با درآمد همسر، بار خود را در حمایت مالی زن سبک کردند. ایدهی زن مستقل، ایدهای است که فمینیستهای مسلمان آن را با حضرت خدیجه تعریف میکنند، اما آیا این دیدگاه با سبک زندگی و رویکرد حضرت خدیجه قابل تطبیق است؟ ورود زن به عرصهی اقتصادی به عنوان یکی از عناصر قدرت و حذف مرد به عنوان حامی مالی زن، دو محور مهم در تعریف زن مستقلی است که فمینیستها از آن یاد میکنند. با این تعریف، زنی که تحت حمایت اقتصادی مرد است وابسته و ضعیف تلقی شده و ازهمین روست که خانهداری در این رویکرد امری فاقد ارزش شناخته میشود؛ زیرا زن خانهدار ارزش اقتصادی مادی و قابل محاسبه که در قبال دریافت پول تعریف میشود را تولید نمیکند.
🔹در رویکرد اسلامی اکتساب مال توسط زن مجاز است و برای او انواع حقوق اقتصادی تعریف شده است تا جایی که همپای مردان پرداخت زکات بر آنها واجب شده است که اگر تولید و ورود به عرصهی اقتصادی نبود، نیازی به وجوب پرداخت زکات برای زنان نیز نبود. اما وقتی که یکی از ارکان قوامیت مردان در خانواده بر اساس آیهی ۳۴ سورهی نساء «بما انفقوا» و نقش اقتصادی مرد نسبت به زن است، یعنی یکی از وجوه مهم نقش مرد در خانواده در نسبت با زن، اقتصادی است. تا جایی که برخی از مفسرین از جمله آیت الله جوادی آملی معتقدند مردی که نقش اقتصادیاش در خانواده حذف شده، به قوامیت او خدشه وارد شده است. آنچه در رویکرد «زن مستقل» مشهود است چیزی نیست جز حذف نقش مهم مرد در خانواده و جابهجایی نقشها. تا جایی که جرمی آدام اسمیت از آن در کتاب خود با نام «زنان شاغل، مردان خانهدار» از آن یاد میکند.
🔸موضوعی که برخلاف سیره و مشی رفتاری حضرت خدیجه در نقش خانوادگی خود در نسبت با رسول خدا (ص) است. وجود مقدس ایشان در عین ورود به عرصهی اقتصادی، زنانگی خود را نفی نکرد و قوامیت همسر خود را زیر سؤال نبرد. جالب اینجاست که در روایاتی که وضعیت زنان و مردان را در آخرالزمان وصف کرده است یکی از محورهای مرکزی، مردواره شدن زنان و زنواره شدن مردان است. موضوعی که ما آن را در ظاهر و پوشش خلاصه کردیم اما حقیقت این روایت، در تغییر نقشها و از دست رفتن زنانگی و مردانگی است. تا جایی که در روایتی دیگر گفته شده در آخرالزمان زنان نفقهدهندهی مردان میشوند. امروز که به بهانهی وفات حضرت خدیجه (س) یاد ایشان را گرامی میداریم، بهتر است با مبنای صحیح و اسلامی، وجودشان را از تعاریف مدرنی که در سالهای اخیر به ایشان نسبت داده شده پیراسته کنیم و زن بودن را بما هو زن با مزیتهایی که در نظام آفرینش توسط خالق متعال برای او در نظر گرفته شده بشناسیم؛ نه زنی که از زن بودن تهی شده و خود را مستقل از مردی که در زوجیت تکمیل کنندهی اوست، تعریف میکند.
💠 |@momenaat_ir|
🔻 پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐|@asrezanan_ir|
#رصدنامه
♦️ آنچه در محافل اندیشهورزی و خبری حوزه زن و خانواده گذشت؛
📌خدیجه سلاماللهعلیها، روح زن مسلمان
🖇 اینجا بخوانید
📌کجاست مثل خدیجه؟/ محمدجواد رودگر
🖇 اینجا بخوانید
📌کنشگری فعال زنان، شاهکلید حل بحران کمبود منابع آبهای زیرزمینی/ مینا اینانلو
🖇 اینجا بخوانید
📌حضرت خدیجه(س) یا هند جگر خوار/ محمد صالح مشفقی پور
🖇 اینجا بخوانید
📌عقبنشینی در رسانهی حجاب/ امیرحسین اوصالی
🖇 اینجا بخوانید
📌مستند بانو؛ فیلمی که هر فمینیستی باید ببیند / عباس امام
🖇 اینجا بخوانید
📌کاهش نرخ باروری در جهان؛ ۹۷ درصد از کشورهای جهان تا پایان قرن جمعیتشان کاهش میابد
🖇 اینجا بخوانید
📌لایحه ارتقای امنیت زنان در برابر سوءرفتار به کجا رسید؟
🖇 اینجا بخوانید
📌ستاره میشلن امسال هم برای زنان کمفروغ بود
🖇 اینجا بخوانید
📌چادر حجاب کهن ایرانیان است / عالیه سادات
🖇 اینجا بخوانید
📌وقتی که مخاطبان مات و مبهوت صحنه کنسرت را نگریستند!
🖇 اینجا بخوانید
📌یک باور غلط در ازدواج و چالشهای زندگی مشترک؛ آیا میتوان رفتار همسر را تغییر داد؟ / زهرا السادات پورسیدآقایی
🖇 اینجا بخوانید
🔻 پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐 |@asrezanan_ir|
عصر زنان
#خبرنامه | #اختصاصی
🔻مراجعه به تصویر
🗞 مشت کوبنده و استخوان خردکنندهی انتقام، از صهیونیست فعال شده است
📌«به گزارش خبرگزاری العالم، نظامیان متجاوز رژیم صهیونیستی با تصرف چندباره بیمارستان شفا، دست به جنایت جدیدی زدند. آنان به زنان حاضر در این بیمارستان مقابل چشم خانواده هایشان تجاوز جنسی کرده و سپس زنان را اعدام کردند.»
🔸خبر فوری منتشر شده از خبرگزاری العالم دل هر انسان سالم النفسی را چنگ میگیرد و غیریتش را به جوش میآورد. تجاوز دسته جمعی به نوامیس مسلمین در بیمارستان در اوج مظلومیت، مقابل چشمان خانواده هایشان و قتل عام آنان، از جنایت جنگی فراتر رفته است. این حادثهی عظما غیرت اسلام و امت اسلامی را نشانه رفته است. در اسلام و در میان امت اسلامی حفظ حریم خصوصی و شخصی زنان به قدری مهم است که عامل «حجاب» زن و «حفظ چشمان» مرد از نگاههای خیره و مسموم به زن از موارد تاکید شده مهمی در کلام الله مجید است. این موکدات وارده در اسلام در نسبت حفظ حریم خصوصی و شخصی زن مستقیما از غیرت الهی میجوشد و این غیرت الهی ذرهای شوخی و تعارف با متجاوزان و درندگان پردهی عفت زنان را ندارد. بر این اساس است که از احکام قطعی مردان متجاوز به زنان در شریعت اسلام «قصاص مرد متجاوز» است و این حکم جدای از الزام مرد متجاوز به پرداخت مجازات مالی این امر است. قصاص مرد متجاوز حتی با بخشش زن یا خانواده زن مورد تجاوز واقع شده هم کان لم یکن نمیشود و این حکم را آیت الله جوادی آملی حق خداوند متعال عنوان کرده است. حقی که خداوند اجرایش را به کسی حتی به خود زن واگذار نکرده است. علت وجوب حکم قصاص مرد و مردان متجاوز را آیت الله جوادی آملی در کتاب زن در آینه جلال و جمال الهی به دلیل مقدس گون بودن زن چه روح او و چه بدن مادی او عنوان کردهاند و این دو (یعنی روح و جسم زن) را مال خداوند و از برای خداوند دانستهاند.
🔹گویی تجاوز به زن و دریدن پردههای عفت زن دریدن پردههای غیرت الهی است و اینجا دست انتقام الهی از مردان متجاوز به سخت ترین صورت متجاوز را در دنیا و عقبی مورد انتقام و مجازات خود قرار میدهد. رژیم خونخوار صهیونیستی نه تنها غیرت امت اسلامی را که غیرت الهی را مورد پرده دری و آزمایش قرار داده است. لازم است تا امت اسلامی یکپارچه خود را موظف به اجرای حکم بلاتغییر الهی در نسبت با متجاوزان پردههای عفت زنان مسلمان و مظلوم فلسطینی بدانند و دست انتقام الهی بر گردن اسرائیل جنایتکار باشند. لازم است تا سران منفعل عرب، کمی غیرت عربی مورد ادعای شأن را به امت اسلامی نشان دهند و مسلمانیشان را در مواجهه با این اتفاق نشان دهند. آیا وقت همدلی و اتحاد امت اسلامی در بستن شریانها و گلوگاههای حیات اقتصادی رژیم صهیونیستی نرسیده است؟ آیا کماکان جبهه مقاومت اسلامی باید به تنهایی به مقابله با رژیم اشغالگر قدس بپردازد؟! در آخر لازم است این حادثه عظیم و این هتک حرمت آشکار و علنی به نوامیس اسلام و قرآن را به محضر امام عصر (عج) تسلیت عرض کنیم.
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐 |@asrezanan_ir|
#رصدنامه
♦️ آنچه در محافل اندیشهورزی و خبری حوزه زن و خانواده گذشت؛
📌نادیده گرفتن جنایت در حق فلسطین لکه ننگی در تاریخ حقوق بشر است / الهام آزاد
🖇 اینجا بخوانید
📌«زهرا شجاعی» معاون امور زنان و خانواده دولت اصلاحات و دبیرکل مجمع زنان اصلاحات درگذشت / ایسنا
🖇 اینجا بخوانید
📌روایت مقام آمریکایی از آزار جنسی زنان فلسطینی در غزه توسط ارتش اسرائیل / ایسنا
🖇 اینجا بخوانید
📌غزه و چشم و گوش بسته سازمان ملل/ مینا عبادی
🖇 اینجا بخوانید
📌بی ذکر جزئیات / طیبه فرید
🖇 اینجا بخوانید
📌بیتوجهی به مسائل شرعی در بیمارستانها
🖇 اینجا بخوانید
📌روانشناسان از سراسر دنیا خواستار اخراج اسرائیل از کمیسیون مقام زن شدند
🖇 اینجا بخوانید
📌نمایشگاه قرآن، سکوی پرش نمادهای حجاب است / اسدالله سلیمانی
🖇 اینجا بخوانید
📌ترویج همجنسبازی در کلیپ دوربین مخفی / مینا فرقانی
🖇 اینجا بخوانید
📌دیدارهای نوروزی چقدر در کاهش افسردگی سالمندان تاثیر دارد؟ / عالیه شکربیگی
🖇 اینجا بخوانید
📌به والله که این رسمش نیست / عالیه سادات
🖇 اینجا بخوانید
📌چرا تلویزیون برای برنامه سحر مجری زن انتخاب کرد؟ / سید محمد موسویان
🖇 اینجا بخوانید
📌تکذیب ادعاهای همسر اول ابوبکر البغدادی توسط زنان ایزدی اسیر داعش
🖇 اینجا بخوانید
📌آشنایی با سبکهای فرزندپروری؛ شما چگونه والدی هستید؟ /شکوه نوابینژاد
🖇 اینجا بخوانید
🔻 پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐|@asrezanan_ir|
#پیشنهاد_سردبیر
♦️فیلم سینمایی:
🔹 دارکوب
ساخت ایران
تولید ۱۳۹۷
(داستان زنی معتاد است که همسرش او را رها کرده و مجدداً ازدواج کردهاست. زن معتاد که به او دروغ گفته شدهاست که فرزندش مرده است؛ متوجه میشود کودکش زنده است و ماجرای زن پیرامون پس گرفتن کودک پیش میرود.)
🔹 کوکو قبل از شنل
ساخت: فرانسه / بلژیک
تولید ۲۰۰۹
(این فیلم روایتگر زندگیِ کوکو شنل، طراح مد فرانسوی است. کوکو شنل از سال ۱۹۳۴ تا ۱۹۷۱ در هتل ریتز در پاریس زندگی میکرد.)
‼️نکته؛ (معرفی فیلم های سینمایی به معنای تایید محتوای آنان نیست بلکه برای تقریب ذهن مخاطبین با فیلم هایی است که در آینده زیر تیغ نقد رسانه عصر زنان خواهند رفت).
♦️یادداشت:
🔹مقایسۀ تطبیقی جایگاه زن از منظر قرآن کریم و نظریات فمینیسم
نویسنده: زهرا ربیعی محسن علی خضری
🖇 مطالعه
🔹 ابعاد ناباروری در زندگی زنان ایرانی
نویسنده: محمدرضا دلفیه
🖇 مطالعه
♦️کتاب:
🔹 کتاب «بانوی اول»
نویسنده: سیدمحمدتقی موحدابطحی
ناشر: علمی و فرهنگی
(بانوی اول روایتی تاریخی داستانی از زندگانی یک فعال و مصلح اجتماعی در عصری است که زن در آن جایگاهی نداشت. بانویی که با کوشش خود مقام وزارت خاتم پیامبران را از آن خود کرد و در راه گسترش آیین او از مال و جان خود گذشت و چه برازنده اوست عنوان بانوی اول برای حضرت خدیجه سلام الله علیها...)
🔹کتاب «فروختهشده»
نویسنده: پاتریشیا مککورمیک
مترجم: نازنین عباسی، سیدهصدف عظیمی
انتشارات: نشر تيسا
(داستانی دردآور درباره دختری نپالی بهنام اِما را روایت میکند. اِمادر کوهستانهای نپال بهدنیا آمده و بزرگ شده است و پدرش او را به مبلغی ناچیز فروخته است. طبق آمارهای جهانی، هر ساله خانوادههای فقیر نپالی، دوازدههزار دختر را به باندهای بینالمللی فحشا میفروشند.)
♦️ پیشنهاد ویژه هفته:
🔹 رهبری فیلم سینمایی بازمانده را از توقیف درآورد| منوچهر محمدی
🖇 مطالعه
🔸 شما مخاطبین گرامی هم اگر خواندنی، شنیدنی، دیدنی و یا یادداشتهایی پیرامون نقد فیلمهای معرفی شده در اختیار دارید که تمایل دارید علاقمندان بیشتری بهش دسترسی داشته باشند، میتوانید با ما در میان بذارید تا بعد از تایید، در کانال منتشر کنیم.
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐|@asrezanan_ir|
هدایت شده از جهان بانو
#اطلاع_نگاشت
#ضیافت
🔰 تدابیر مادرانه حضرت زهرا(س) در شبهای قدر
⬇️بیشتر بخوانید:
📎 دعا و توصیه روزانه در ماه مبارک رمضان
جهــــــ🌐ـــــــــان بانـــو
➡️ https://eitaa.com/joinchat/1999044732Cc43266076c
عصر زنان
#یادداشت | #اختصاصی
🔺 مراجعه به تصویر
♦️ آن سفر کرده
✍🏼 | خانم مریم اردویی
▪️با درگذشت خانم «زهرا شجاعی» معاون امور زنان در دولت اصلاحات پیامهای متعددی از چهرههای مختلف سیاسی از سید محمد خاتمی تا معصومه ابتکار منتشر شد. پیامهایی که غالبا دربردارندهی مدح و ستایش از عملکرد و مواضع سیاسی ایشان بود. از سوی دیگر برخی ملاک خود را بر «لا نعلم منها الا خیرا» قرار داده و معتقدند چون دست ایشان دیگر از دنیا کوتاه شده بهتر است با فاتحه و صلواتی ایشان را بدرقه کنیم. اما آنچه به صواب نزدیکتر است نه آن پیامهای سراسر مدح و ستایش است و نه منطق مبتنی بر «لا نعلم منها الا خیرا» چرا که این منطق تنها برای زمانی است که فرد سالهایی از عمرش را به عنوان مسوول جمهوری اسلامی منصوب نبوده باشد. مسوولیتی که به قول شهید ابوترابی میتواند دروازهی بهشت یا جهنم افراد باشد. بر همین اساس در این یادداشت به بررسی برخی مواضع و عملکردهای ایشان خواهیم پرداخت.
▪️خانم زهرا شجاعی در دولت سازندگی مشاور وزیر کشور، عبدالله نوری و سپس در دولت اصلاحات به مدت هشت سال معاون رییس جمهور در امور زنان شد. یکی از اقدامات ایشان در طول مدت مسوولیتشان، تلاش برای پیوستن ایران به «کنوانسیون محو کلیه اشکال تبعیض علیه زنان» بود. این تلاش در حالی صورت میگرفت که مراجع تقلید و علمای زیادی مخالف پیوستن ایران به این کنوانسیون بودند. به عنوان مثال آیتالله مکارم شیرازی به عنوان یکی از مخالفین این اقدام یکی از دلایل مخالفت با الحاق ایران را اینگونه بیان کردند: «از تمام این فشارها میتوان خطی را به روشنی دید و آن اینکه میخواهند ما را به سوی حکومتهای غیرمذهبی ضعیف کند همین معاهده است؛ زیرا در موارد مختلفی با مسائل مذهبی تضاد پیدا میکند و اجرای این معاهده موجب کنار رفتن مذهب از صحنه سیاست و اجتماع و منحصر شده آن در زندگی شخصی افراد است.»
▪️خانم دکتر فریبا علاسوند نیز در کتاب «نقد كنوانسيون رفع كليه اشكال تبعيض عليه زنان» به تحلیل و نقد مبنایی این کمیسیون پرداخته و تعارضات آشکار مفاد این معاهده را با قوانین اسلام و قواعد فقهی بیان کرده و مینویسد: «منع كردن مذهب از هرگونه دخالت در حقوق زنان و ايجاد تمايزات بين زنان و مردان كه در كنوانسيون رفع تبعيض بارها ديده مىشود، از آثار واضح نگاه سكولاريستى كنوانسيون است.» ایشان در جای دیگری از کتاب علت واکنش شدید کشورهای اسلامی به این کنوانسیون را اینگونه بیان میکند: «علاوه بر پيامدهاى وسيع و منفى كنوانسيون در عرصهى حيات فردى، خانوادگى و اجتماعى (سياسى، فرهنگى و اقتصادى) عامل ديگرى كه كشورهاى مسلمان را از الحاق باز مىدارد، تعارض كنوانسيون با فقه اسلامى و احكام دينى اسلام است.» با وجود چنین مخالفتهایی اما مرحومه زهرا شجاعی بر موضع خود پافشاری و معتقد بود: «روح كلي حاكم بركنوانسيون محو تبعيض عليه زنان در چارچوب قوانين داخلي جامعه و اسلام است.»
▪️موضع تأملبرانگیز دیگر خانم شجاعی موضع ایشان در رابطه با جنبش «زن زندگی آزادی» و موضوع حجاب بود. خانم زهرا شجاعی این جنبش را «پاسخی به مجموعهای از حقوق و خواستههای محقق نشده جامعه ایران» عنوان میکند و سپس با حق دانستن جنبش کشف حجاب میگوید: «خواست به حق و درست این زنان درباره پوشش حق انتخاب و بحث اجبار در پوشش است که من هم از این حرف و خواسته آنها دفاع میکنم و بنابراین من هم با آنها همراه هستم.» این در حالی است که اجرای قانون حجاب با دستور مستقیم امام خمینی (ره) در کشور اجرا گردید و رهبر انقلاب در فتوایی بیسابقه کشف حجاب را علاوه بر حرام شرعی، حرام سیاسی دانستند. بنابراین خانم زهرا شجاعی اگر به زعم برخی خدماتی در حین مسوولیت خود داشته اما بر خلاف برخی بیانیههای اسطورهساز، نه تنها بری از خطاهای راهبردی نبوده بلکه دچار خطیئه نیز شده است.
▪️علی ای حال برای ایشان از درگاه خداوند طلب مغرفت و بخشش میکنیم. سفر به سلامت.
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐|@asrezanan_ir|
#رصدنامه
♦️آنچه در محافل اندیشهورزی و خبری حوزه زن و خانواده گذشت؛
📌قدردانی بانوان فعال حوزه زنان از اقدامات دکتر خزعلی در سازمان ملل
🖇اینجا بخوانید
📌تمام قد از بانوان ورزشکار حمایت میکنیم / مریم کاظمیپور
🖇اینجا بخوانید
📌فرهنگ و سبک زندگی مهمترین مولفه در جوانی جمعیت است / صابر جباری
🖇اینجا بخوانید
📌غزه و چشم و گوش بسته سازمان ملل/ مینا عبادی
🖇اینجا بخوانید
📌کدام ریحانه؟ کدام زن؟/ فاطمه مرادی
🖇اینجا بخوانید
📌دختران خیابان انقلاب در کدام پازل بازی کردند؟ / محسن مجتهدزاده
🖇اینجا بخوانید
📌لباس رسمی زنان غزه
🖇اینجا بخوانید
📌اوسنه؛ با قدمت پیدایش زبان و گویایی آدمیزاد / جواد افتخاری
🖇اینجا بخوانید
📌سقط جنین/ هادی طاهری
🖇 اینجا بخوانید
📌لیبیرالها در همه چیز غرب پرست هستند اما در برابرنتایج شگفت انگیز تحقیقات حجاب غربیها، ساکت نشستهاند / عالیه سادات
🖇اینجا بخوانید
📌«آبی روشن» و ضامنی که دست همه را میگیرد!/ مینا فرقانی
🖇اینجا بخوانید
📌ایرانی که عاشق ایران بود / پارمیس طهماسب زاده
🖇اینجا بخوانید
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐 |@asrezanan_ir|
عصر زنان
#خبرنامه | #اختصاصی
🗞جنگ سرنوشتساز
«بر اساس مصاحبهی مفصل العالم با احسان عطایا، عضو دفتر سیاسی جنبش اسلامی جهاد فلسطین؛ عطایا اعلام کرد نتیجهی نهایی طوفانالاقصی تعیین کنندهی سرنوشت اداره غزه را مشخص میکند. او با بیان آنکه در این مدت هرگونه رفتار ددمنشانهای از رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین به طور خاص نوار غزه و به طور کلی کرانه باختری اتفاق افتاد تاکید کرد، مقاومت اسلامی در برابر تمام تهدیدات احتمالی آینده خصوصا حمله به رفح از جانب رژیم صهیونیستی آماده است و گزارش کامل میدانی خود را به محور مقاومت خصوصا مقامات جمهوری اسلامی ایران ارائه میکند.»
🔹جنگ میان رژیم غاصب اسرائیل (متشکل از مهاجرین چند ملیتی در فلسطین) که از ۷۵ سال گذشته تا کنون علیه ملت فلسطین آغاز شده است نتیجهای که در این مدت داشته به گواه نقشههای رسمی جغرافیایی، اشغال بیشترین مناطق فلسطین و کشتار و قتل عام گسترده فلسطینیان بوده است.
🔸این حرص اسرائیل و مهاجران وابسته به آن، به غصب سرزمین، جان، مال و ناموس فلسطینیان به قدری در جوشش است که در ثدد تصاحب تنها بخشهای باقی مانده برای فلسطینیان اصیل یعنی «کرانه باختری» و «نوار غزه» هستند. از جمله شگردهایشان هم توسل به نسل کشی های گسترده و حمله مسلحانه شهرک نشینان خود به سوی این اراضی میباشد. اما از شگردهای منحوس اشغالگران قدس تعرض به زنان فلسطینی در هر سن و سالی و در هر وضعیتی اعم از متأهل و مجرد، دارای فرزند یا فاقد فرزند میباشد. آنان با مرجع دهی به فرامین تلمود از کتب مقدس یهودیان، چنین عنوان میکنند که نژادهای غیر از یهود و خاصتا اعراب مسلمان به دلیل آنکه مادون انسان خطاب و شناخته میشوند و اصطلاحاً «گوییم» خوانده میشوند، از مایملک صهیونیستها محسوب شده و تجاوز به زنان آنها افتخار خوانده میشود. برای تقریب ذهن روایتهایی دلخراش از تجاوز سربازان رژیم اشغالگر قدس به زنان و دختران فلسطینی را که خود آن سربازان مفتخرانه در مصاحبه هایشان اذعان کردند میگوییم.
🔹طبق بازنشر کانال خبری «اسکرین شات» که به روایت از عملیات طوفان الاقصی میپردازد، سرباز صهیونیستی با افتخار از تجاوز خود به بیش از ۵۰ زن فلسطینی در تجاوزهای اخیر رژیم اشغالگر قدس به نوار غزه خبر داد! این تنها آمار تجاوز یک نفر از سربازان رژیم اشغالگر قدس است! در مصاحبهای که اخیرا با کهنه سربازان رژیم اشغالگر قدس توسط یکی از شبکههای تلویزیونی اسرائیل انجام شد، پیرمردی که آن زمان سرباز جوان این رژیم بود با افتخار در مورد جنایت ۱۹۴۸ رژیم صهیونیستی در طنطوره گفت و به صراحت اعلام کرد که در این جنایت به دختری ۱۶ ساله تجاوز کرده است!
🔸این تجاوزات گسترده به نوامیس مسلمین را سربازان رژیم اشغالگر قدس نه به تازگی که از زمان پاگیری و استقرار رژیم منحوس صهیونیستی تا امروز انجام دادهاند و اگر در نبرد با مقاومت اسلامی فلسطین پیروز شوند یقیناً این سیاست وحشی خویانه خود را بیش از قبل در دستور کار خود قرار خواهند داد.
🔹با بررسی اخبار رسیده از فلسطین اشغالی به اخبار بسیاری پیرامون افشاگریها و دادگاه های رسیدگی به جرایم جنسی خاخامهای صهیونیست در رژیم اشغالگر قدس دست مییابیم. اخباری که میگویند خاخامهای ارشد این رژیم خصوصا خاخامهای افراطی سابقه تجاوز به دختربچهها و زنان بزرگسال را در کارنامه خود دارند. این اتفاق به قدری گسترده علیه زنان یهودی شهرک نشین در سرزمینهای اشغالی رقم میخورد که طبق اعلام وزارت امنیت داخلی اسرائیل که در اوایل سال ۱۴۰۱ منتشر گردید، در هر سال از هر سه زن یک زن به دام تجاوز جنسی در شهرکهای صهیونیستی دچار میشود. از این رو جرایم جنسی در سرزمینهای اشغالی به موجود عجیب الخلقه و وحشتناک تر از آنچه در غرب به وقوع میرسد عنوان شده است.
🔸آنچه مبرهن است این است که رژیم اشغالگر قدس، نه تنها خواهان تامین امنیت اجتماعی و اخلاقی برای زنان شهرک نشین خود نیست و آنان را ابژهای در راستای التذاذ جنسی خود میبینند (اگرچه در خفا) به طور آشکار و مفتخرانه، به زنان فلسطینی، خصوصا مسلمانان تجاوز کرده و آنان را تهدید به انجام بیشتر این عمل منافی عفت و انسانیت میکنند.
🔹امام خمینی (ره) فرمودند؛ اسرائیل، این غده سرطانی باید از کره زمین محو شود. این جمله در راستای حمایت از بشریت و حمایت از حقوق انسانی و حقیقی زنان بوده است لذا بشریت و آزادی خواهان جهان و همچنین فعالان حقوق زنان میبایست تماما از مقاومت اسلامی فلسطین و محور مقاومت اسلامی منطقه حمایت کنند تا پیروزی ملت فلسطین به سرعت به ثمر برسد. این معادله باید به نفع فلسطین و آزادیخواهان جهان تمام بشود و تمام بشریت در رابطه با مسئله فلسطین امروز مسئول هستند.
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐 |@asrezanan_ir|