eitaa logo
اطلاعات سفر عتبات عالیات
15 دنبال‌کننده
124 عکس
0 ویدیو
15 فایل
ادمین: @mahjoob2023 کانال تلگرام: https://t.me/atabatealiat
مشاهده در ایتا
دانلود
🔹اختلاف ساعت کشور عراق با ایران 1:30 دقیقه است. 🔹زبان رسمی کشور عراق؛ کردی و عربی می باشد. 🔹واحد پول؛ دینار عراق است. 🔹کد کشور عراق؛ ۹۶۴++.
🔹شماره تلفن های ضروری در عراق:
🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵
🔹فایل پی دی اف یکی از کتابهای جامع و مفید برای زیارت اماکن مقدسه در عراق: راهنمای مصور سفر زیارتی عراق نکته: به علت محدودیت حجم فایل های ارسالی در پیام رسان ایتا، این کتاب به چند بخش تقسیم شده و به صورت فایلهای پی دی اف جداگانه، با فهرست مطالب هر بخش ارسال میشود. در این کتاب، اطلاعات جامعی از عراق، شهرهای زیارتی، ادعیه، نحوه زیارت، ذکرها و نمازهای هر ناحیه مقدس و بخش‌هایی از قرآن آورده شده است. پ.ن: این کتاب به صورت رایگان در اپلیکیشن‌های کتابخوان ارائه شده و به همین جهت فایل پی‌دی‌اف آن اینجا گذاشته شد-
☝️فهرست محتوای بخش اول فایل پی دی اف بخش اول👇:
☝️فهرست محتوای بخش دوم فایل پی دی اف بخش دوم👇:
☝️فهرست محتوای بخش سوم فایل پی دی اف بخش سوم👇:
☝️فهرست محتوای بخش چهارم (بخش پایانی کتاب) فایل پی دی اف بخش چهارم👇:
🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵
بخش دوم: شهر نجف:
السَّلامُ عَلَىٰ مَوْلانا أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ
najaf-900925_2_1.jpg
6.73M
نقشه شماره 1: نقشه کامل شهر نجف
نقشه شماره 2: اطراف حرم حضرت علی(ع)- وادی السلام- مقام امام زمان(ع) و امام صادق(ع)- مقام امام سجاد(ع) و صافی صفا
نقشه شماره 3
راهنمای حرم حضرت علی(ع)- شماره 1
راهنمای حرم حضرت علی(ع)-شماره 2
راهنمای حرم حضرت علی(ع)- شماره 3
6c34f87c88434a50b26f2db15a435100.jpg
3.08M
فایل با کیفیت راهنمای حرم حضرت علی(ع)- شماره 3
امام علی (ع) در سال ۴۰ قمری به شهادت رسید و بنا به وصیتش مخفیانه دفن شد. پس از زوال بنى امیه، اخبار زیادى در مشخص ساختن آن موضع شریف به ویژه از امام صادق(ع) منتشر گشت. پس از آن مردم از هر سوى‌ بدان روى آوردند. در عصر صفویه تعمیرات حرم مطهر به دست شاه اسماعیل آغاز شد و در عصر شاه عباس با طرح و نقشه شیخ بهایى صحن شریف آستانه تکمیل گشت. سپس شاه صفىّ نیز اصلاحات و گسترش آن حرم را انجام داد. نادرشاه افشار موفق به زیارت حضرت امیرالمؤمنین(ع) گردید و دستور داد کاشى‌هاى سبز رنگى گنبد و دو گلدسته را بردارند و تمامى آن را مزین به طلا کنند. آستان علوى در عصر حاضر: آستان مقدس علوى در حال حاضر از صحن و حرم تشکیل مى‌شود. ایوان‌ العلماء: همچنین ایوانى است بزرگ که در قسمت شمال حرم شریف قرار دارد.این ایوان را از آن رو ایوان‌ العلماء مى‌گویند که بسیارى از بزرگان شیعه در آن مدفون شده‌اند. صحن مطهر: صحن شریف آستان علوى با طرحى بدیع بنا گشته و یکى از مهم‌ترین ویژگى‌هاى آن این‌است که در هر چهار فصل سال آفتاب مستقیم بر قبر مطهر مى‌تابد و زوال ظهر در هر دو فصل زمستان و تابستان مشخص مى‌گردد. در حال حاضر پنج درب، صحن شریف را با خارج مرتبط مى‌سازد: ۱- باب القبله‌، باب‌ الطوسى، مقابل قبر شیخ طوسی. ۲- باب الکبیر یا باب الساعة در سمت شرقی ۳- باب مسلم بن عقیل در سمت شرقی ۴- باب الفرج یا باب سلطانی. ۵-در حال حاضر، صحن بزرگى در بخش غربى حرم، به نام صحن حضرت فاطمه (س) در حال ساخت است. علمای مشهور دفن شده در حرم: ۱-علامه حلّى، در اتاقى که در راهروى جنب گلدسته شمالى قرار دارد. ۲-مقدس اردبیلى، در اتاقى در ایوان طلا و جنب گلدسته جنوبى واقع شده. ۳-شیخ مرتضى‌ انصارى، درون اتاقى است که در سمت غرب راهرو و دالان باب القبله قرار دارد. ۴-میرزاى نائینى، دومین مقبره پیش از زاویه جنوبى. ۵-آخوند خراسانى، در مقبره جنوبى واقع در دالان باب الذهب قرار دارد. ۶-سید عبدالله بهبهانى، قبر او در دوّمین مقبره پس از دروازه باب السوق، به سمت شمال قرار گرفته است. قبر آدم و نوح علیهماالسلام براساس روایات ائمه(ع) در منابع شیعه، حضرت آدم و حضرت نوح (ع) نیز کنار بدن مطهر امام علی (ع) دفن شده‌اند.