✅فتنه جدید در سوریه با پوشش دموکراسی🇸🇾‼️
⬅️اخیراً رئیس «شورای سوریه دموکراتیک» (مسد) در گفت و گو با خبرگزاری تسنیم جهت گفت و گو و مذاکره با دولت بشار اسد اعلام آمادگی کرده است که نکاتی چند در این رابطه قابل اشاره اند:
🔸1-شورای فوق الذکر، در پی قوی شدن احتمال خروج ایالات متحده از سوریه (پس از خروج از افغانستان)، درصدد مذاکرات مجدد با دولت سوریه بر آمده است. هدف ازاین مذاکرات نیز، «حصول توافق و گرفتن ضمانتی از دولت برای خودکامه نشدن قدرت دولت سوریه پس از خروج ارتش آمریکا از این کشور» اعلام شده است.
🔸2-شورای سوریه دموکراتیک، تحت حمایت آمریکا و ارتش این کشور است و از نظر سیاسی، دستورالعمل های راهبردی خود را از ایالات متحده اخذ می کند. بر همین اساس اهتمام این شورا بر مذاکره در شرایط فعلی را بایستی به دیده تردید و حداقل با نگاه محتاطانه و نه خیرخواهانه نگریست.
🔸3-شورای یادشده معتقد است ایالات متحده به دنبال مانع تراشی بر سر راه مذکرات سوری – سوری نیست با این وجود، دولت بشار اسد این شورا را مزدور آمریکا دانسته و معتقد است دولت این کشور برای به شکست انجامیدن توافقات قبلی دولت سوریه با گروه های مختلف سوری، همواره در تلاش بوده است.
در نهایت آنچه از اشارات فوق الذکر قابل تحلیل و برداشت است آن است که:
🔴 اولاً چنانچه خروج آمریکا از سوریه بدون درگیری خاص نظامی (همچون خروج آن از افغانستان) قطعی شود قطع به یقین، این خروج، مشکوک و منتج به تبعاتی همچون تبعاتی خواهد بود که در افغانستان رخ داده است.
🔴ثانیاً با توجه به شکست سیاسی و نظامی داعش در خطه سوریه قطعا آمریکا به دنبال ایجاد زمینه های جدیدِ هرج مرج اجتماعی مجدد در این کشور ، در راستای تحقق اهداف منطقه ای خود خواهد بود.
🔴ثالثاً مطرح شدن مذاکرات سوری- سوری در شرایط حال حاضر (احتمال خروج بی تنشِ ارتش ایالات متحده از سوریه) توسط گروه های تحت حمایت اسکتبار جهانی، هیچ معنای جز خریدن وقت، مشغول نگاه داشتن توجه و توان دولت بشار اسد و انحراف افکار عمومیِ منطقه ای در راستای تحقق هدف فوق (ایجاد هرج و مرج منطقه ای) ندارد که عمدتاً بر اساس یکی از سه سناریوی زیر دنبال خواهد شد:
☣️الف) تقویت مجدد گروه های تروریستی سابق همچون داعش و جبهه النصره (ضعیف ترین سناریو از حیث احتمال وقوع)، ب) ایجاد گروه های تروریستی جدید به دلیل نفرت منطقه ای از گروه های تروریستی سابق (احتمال متوسط از حیث وقوع)، ج) ایجاد آشوب و اغتشاش اجتماعی در سوریه به بهانه عدم پذیرش از سرگیری مذاکرات از جانب بشر اسد یا عدم پایبندی دولت سوریه به توافقات، توسط گروه های مدعی دموکراسی در این کشور و ایجاد شکاف سیاسی در سوریه از این طریق (قوی ترین سناریو از حیث احتمال وقوع)
❗️در هر صورت، مقابله با هر یک از موارد فوق در صورت وقوع، هوشیاری و آمادگی قبلیِ ملت ها و دولت های جبهه مقاومت را در برابر هریک سناریوهای احتمالی یادشده خاصه مورد سوم می طلبد.
🖌محمد رضا زارعی
☘
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل (۴۵)
🌀 خبر: دولت انقلابي اين روزها سرگرم چيدن مديران مياني خود در دستگاههای مختلف است تا بتواند با همه توان در مسير خدمت به ملت قدم بردارد.
🍃🌻🍃
💢 گزارههای تحلیلی:
1⃣ بدون شک اين روزها پيشنهادهای مختلفي براي تصدي سمتهاي مختلف در وزارتخانهها، از بالا و پايين و گوش و کنار ارائه ميگردد و فعالين سياسي تلاش دارند تا آنکه به نگاه خودشان شایستهتر است را بر مناصب قدرت بنشانند.
ملاک و معيار حقيقي در نظام اسلامي در فرآيند توزيع قدرت، شایستهسالاری است و تنها صاحبان صلاحيت هستند که از مشروعيت لازم براي تکيه زدن بر صندلي قدرت در سطوح مختلف برخوردارند و نبايد اجازه داد که فاقدين صلاحيت تنها از طريق واسطهگری و ارتباطات سياسي، صندليهايي را کسب کنند که شايسته تکيه زدن بر آن نيستند!
2⃣ پيوندهاي خانوادگي و بهرهگیری از اقوام و خويشان در سطوح مختلف مديريتي نيز آفتي است که در طول ادوار گذشته، ساختار اداري و مديريتي کشور را آلوده کرده و اعتماد جامعه را نسبت به فرآيند توزيع قدرت بهشدت کاهش داده است. دولت انقلابي بايد بهشدت از برقراري چنين نسبتي در عزل و نصبهای مديران مياني پرهيز کند، حتي اگر واقعيت امر مبتني بر صلاحيت و شايستگي صورت گرفته باشد. خروج از موضع اتهام و بهکارگیری منسوبين شايسته در جايگاهي ديگر، بدون شک اتهام خویشاوندسالاری را از بين خواهد برد و امیدواری افکار عمومی به تحقق شعارهای دولت انقلابی که با تأکید بر فسادستیزی و مبارزه با رانتخواری به قدرت رسیده است را افزایش خواهد داد.
3⃣ بدون شک بدون توجه به شایستهسالاری، کارآمدي دولت محقق نخواهد شد. پایبندی بر این اصل انقلابی بیش از هر چیز برای دولت انتفاع خواهد داشت و عملاً بر توانمندی دستگاههای اجرایی خواهد افزود. بخش عمدهاي از معضلات دولتهاي پيشين به دلیل بيتوجهي به همین اصول بود که خروجی آن در ضعف در تصمیمگیری و فشل بودن کارکردی قابلمشاهده بود.
✍ مهدی سعیدی
#روشنگری
#ثامن
#رئیسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وقتی چهرهها، حامی واکسن ایرانی میشوند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلسله ویدئو کوتاه 30 ثانیه ای
#استوری
#وضعیت
🔸دردسری از دست رئیس جمهورا !
🔊 کارشناس سیاسی : آقای دادخواه
🔸 تولید شده تیم رسانه ای پایگاه ابوذر (ناحیه خمینی شهر)
با همکاری گروه بصیرتی اهل البصر
#روشنگری
#ثامن
ایتا و روبیکا👇
@ahlolbasa
🔰 #کلام_امام | هنگام ریاست و قدرت بیشتر تواضع کنید
🔻قدرت در دست ظالم، دنیا را به فساد میکشاند و اگر چنانچه در رتبههای پایین هم بیاییم قدرت در دست یک نفر انسان، در همان محیطی که قدرت دارد آنجا را به فساد میکشاند… ۱۳۶۲/۸/۱۵
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #گاندو2 | لحظه خار و ذلیل شدن انگلیسیها در مقابل قدرت اطلاعاتی سربازان گمنام
🔹شب گذشته قسمت آخر مجموعه پرمخاطب گاندو۲ روی آنتن رفت و کارگردان در بزنگاهی داستان را به پایان برد که بسیاری از بینندگان شوکه شدند و نمیدانند که چه اتفاقی برای محمد شخصیت اصلی داستان افتاد و بیصبرانه منتظر ساخت و پخش ادامه سریال هستند.
🔹جواد افشار، کارگردان: گاندو صدای مردم، منتقدان و مطالبهگران بود. سریال این تصور را که رسانه ملی از مردم فاصله گرفته است از بین برد و نشان داد صداوسیما در کنار مردم است و مطالباتشان را بیان میکند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سوگل طهماسبی، بازیگر سریال گاندو: در روزهای اخیر وقتی برای کار جدید رفتم، تا متوجه شدند در گاندو بازی کردم، شروع به انتقاد کردند
هدایت شده از سیمای صالحان -ثامن فلاورجان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥روایت واردات واکسن/ فیلمی از ناگفتهها و پشت پردههای عدم واردات واکسن در یک سال گذشته
🔹چه کسی یا کسانی مانع واردات واکسن کرونا به کشور تا خرداد ماه شدند؟
🔹دولت روحانی، آمریکا یا مخبر؟
⛔️روایت صحیح را در این ویدئو ببینید
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️ #امام_علی (ع) در خطبه ۲۲۳ نهج البلاغه، چه راهکاری برای بیداری از #خواب_غفلت و رهایی از #گناهان ارائه می دهد؟
🔷 #امیرالمؤمنین امام علی (ع) در بخشی از خطبه ۲۲۳ مى فرمايد: «يَا أَيُّهَا الاِْنْسَانُ، مَا جَرَّأَكَ عَلَى ذَنْبِكَ، وَ مَا غَرَّكَ بِرَبِّكَ، وَ مَا أَنَّسَكَ بِهَلَكَةِ نَفْسِكَ؟؛ اى #انسان! چه چيز تو را بر #گناهت جسور ساخته؟ و چه چيز تو را در مقابل #پروردگارت مغرور كرده؟ و چه چيز تو را بر #هلاكت_خويش علاقه مند نموده است؟». اشاره به اينكه غريزه #حبّ_ذات در انسان نيرومندترين غرائز است؛ انسان به طور طبيعى خود را بيش از هر كس دوست دارد و هرگاه ببينيم كسى خنجر برداشته، بر سينه و بازو و پهلوى خود مى زند وحشت مى كنيم و با خود مى گوييم آيا گرفتار جنون شده است. مگر ممكن است انسان عاقل، علاقمند هلاكت خويش شود؟ اگر انسان كمترين علاقه اى به هلاكت خويش ندارد، پس چرا #گناه و غرورى كه #مايه_هلاكت اوست را پذيرا مى شود؟!
🔷در ادامه سخن مى افزايد: «آيا #درد_تو درمان ندارد، يا از اين #خوابت بيدارى ای نيست؟ چرا آنگونه كه به ديگران رحم مى كنى به #خودت #رحم نمى كنى؟!». سپس با ذكر مثالى اين حقيقت را روشن تر مى سازد و مى فرمايد: «چه بسا كسى را در دل آفتاب سوزان مى بينى، و در برابر حرارت آفتاب بر او سايه مى افكنى، يا بيمارى را مشاهده مى كنى كه درد جانكاهى بدن او را سخت آزرده، و از روى ترحّم بر او مى گريى [پس چرا درباره خود بى تفاوت هستى] چه چيز تو را بر اين بيمارى ات شكيبا ساخته، و بر مصائب خود صبور كرده و از #گريهبرخويشتن باز داشته است، در حالى كه هيچ چيز براى تو عزيزتر از #نفس_خودت نيست». اشاره به اينكه چرا انسانهايى را مى بينيم كه گرفتار تناقض در عمل و دوگانگى در قضاوت هستند، در برابر ناراحتى ديگران و بيمارى بيماران سخت عكس العمل نشان مى دهند و گاه سيلاب اشكشان فرو مى ريزد، در حالى كه بيمارى خودشان سختتر و مصائبشان سنگين تر است و هيچگونه عكس العملى در برابر آن نشان نمى دهند.
🔷 #امام_علی (ع) مى خواهد اين #غافلان_بیخبر، و اين خفتگان بى درد را با اين #بيان_منطقى و گويا از #خواب_غفلت بيدار كند و به سرنوشت خطرناكى كه در پيش رو دارد متوجّه سازد، شايد #توبه كنند و به سوى خدا بازگردند. در ادامه سخن مى افزايد: «وَ كَيْفَ لا يُوقِظُكَ خَوْفُ بَيَاتِ نِقْمَة، وَ قَدْ تَوَرَّطْتَ بِمَعَاصِيهِ مَدَارِجَ سَطَوَاتِهِ! فَتَدَاوَ مِنْ دَاءِ الْفَتْرَةِ فِي قَلْبِكَ بِعَزِيمَة، وَ مِنْ كَرَى الْغَفْلَةِ فِي نَاظِرِكَ بِيَقَظَة؛ چگونه ترس از بلاها و عذابهاى شبانه تو را بيدار نكرده، در حالى كه بر اثر #معاصى_الهى هر روز، خود را به مرحله بالاترى از #خشم_خدا مى افكنى! حال كه چنين است #بيمارىسستىدل خود را با داروى #تصميم و #عزم_راسخ مداوا كن و اين خواب غفلتى كه چشمت را فرو گرفته با بيدارى برطرف ساز».
🔷میدانيم براى نجات و رهايى از خطر دو چيز لازم است: بيدارى و #هوشيارى از يكسو و #تصميم و #عزم_راسخ از سوى ديگر و #امیرالمؤمنین (ع) در اين عبارت كوتاه به هر دو اشاره فرموده است، و بى خبران را هشدار مى دهد كه از خواب غفلت برخيزند و براى نجات خويش از چنگال معاصى كه آتش خشم و غضب الهى را بر مى افروزد تا وقت نگذشته است تصميم بگيرند. تعبير به «بَيَاتِ نِقْمَة»؛ (عذاب شبانه) براى اين است كه بلاهايى كه در شب نازل مى شود قربانى زيادترى مى گيرد؛ زلزله ها، سيلابها و طوفانهايى كه در شب رخ مى دهد هنگامى كه مردم در خوابند و هيچ گونه دفاعى از خود ندارند.
🔷قرآن مجيد مى فرمايد: «أَفَأَمِنَ أَهْلُ الْقُرَى أَنْ يَأْتِيَهُمْ بَأْسُنَا بَيَاتاً وَ هُمْ نَائِمُونَ * أَوَ أَمِنَ أَهْلُ الْقُرَى أَنْ يَأْتِيَهُمْ بَأْسُنَا ضُحىً وَ هُمْ يَلْعَبُونَ؛ [اعراف، ۹۷ و ۹۸] آيا اهل شهرها و آباديها از اين ايمنند كه عذاب ما شبانه به سراغ آنها بيايد در حالى كه در خواب باشند؟ آيا اهل شهرها و آباديها از اين ايمنند كه عذاب ما هنگامه روز به سراغشان بيايد در حالى كه سرگرم بازى هستند؟». سپس در پايان اين فقره میفرمايد: «وَ كُنْ لِلّهِ مُطِيعاً، وَ بِذِكْرِهِ آنِساً؛ [بنابراين بيدار باش] و #مطيع_خداوند شو و با ياد او انس گير». [۱]
پی نوشت:
[۱] پيام امام اميرالمومنين، مكارم شيرازى، ناصر، تهيه و تنظيم: جمعى از فضلاء، ج ۸، ص۳۷۳
منبع: وبسایت آیت الله مکارم (بخش آئین رحمت)
#امام_علی
#نهج_البلاغه
#طاعت
#معصیت
#غفلت
دیده در حسرت دیدار شما مانده هنوز
به تمنای نگاهت دل ما مانده هنوز
بوسه یک روز به خاک قدمت خواهم زد
لب به امید همان بوسه به پا مانده هنوز
فقرا پیش کریمان که معطل نشوند!
منتظر برسر راه تو گدا مانده هنوز
در نبودت زدلم صدق و صفا کم کم رفت
مِهرت اما به دلم، شکر خدا مانده هنوز
می شود دیدن روی تو نصیبم، یا،نه؟
دل من بین همین خوف ورجاءمانده هنوز
به همان ناله ی بین در و دیوار قسم
مادرت چشم براهت بخدا مانده هنوز
ای امید همه دل های شکسته برگرد
دختری درعقب قافله جا مانده هنوز
همه حاجات به لطف تو روا شد اما
با شما یک سفر کرب وبلا مانده هنوز
اللهم عجل لولیک الفرج
دیده در حسرت دیدار شما مانده هنوز
به تمنای نگاهت دل ما مانده هنوز
بوسه یک روز به خاک قدمت خواهم زد
لب به امید همان بوسه به پا مانده هنوز
فقرا پیش کریمان که معطل نشوند!
منتظر برسر راه تو گدا مانده هنوز
در نبودت زدلم صدق و صفا کم کم رفت
مِهرت اما به دلم، شکر خدا مانده هنوز
می شود دیدن روی تو نصیبم، یا،نه؟
دل من بین همین خوف ورجاءمانده هنوز
به همان ناله ی بین در و دیوار قسم
مادرت چشم براهت بخدا مانده هنوز
ای امید همه دل های شکسته برگرد
دختری درعقب قافله جا مانده هنوز
همه حاجات به لطف تو روا شد اما
با شما یک سفر کرب وبلا مانده هنوز
اللهم عجل لولیک الفرج
باسمه تعالی
"لزوم امیدوار کردن جامعه در زمینه کرونا"
الف. مانور بر افزایش واردات واکسن و شیب مثبت واکسیناسیون در کشور
*مصادیق:
1. انتشار گسترده اخبار افزایش واردات واکسن، افزایش مراکز واکسیناسیون، محموله های تعداد بالای واردات واکسن و... در رسانه ها (به نحوی که تبلیغ دولت جدید نشود)
2. تهیه گزارش از مراکز واکسیناسیون 24 ساعته در تهران، ارومیه، اهواز و... (اگر زمان تهیه گزارش نیمه شب باشد بهتر است)
3. تنظیم توئیت هایی امیدوار کننده با محتوای آمار و ارقام یاد شده و ترند کردن مجدد هشتگ #به_مدد_الهی_کرونا_را_شکست_میدهیم
ب. مانور بر اثربخشی واکسن در پیشگیری از بستری و کنترل نسبی تبعات ابتلا به کرونا
*مصادیق:
1. انتشار گسترده نتایج گزارش معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت درباره اثر بخشی 88 درصدی واکسن در پیشگیری از بستری
2. مصاحبه با مقامات علمی حاضر در این پژوهش و دکترهای همسو و انقلابی برای تصدیق اثر بخشی فراوان واکسن در پیشگیری از کرونا در کشور
ج. توصیه به وزیر بهداشت و مسئولین امر برای توقف اظهار نظر در رابطه با واکسیناسیون اجباری و پرهیز از بیان سخنان دو قطبی ساز در جامعه (با توجه به تجمعات برگزار شده در کشور در مخالفت با واکسیناسیون اجباری)
د. زیر سوال بردن اثربخشی واکسن های فایزر و مدرنا با ارائه آمار ابتلا و فوتی های روزانه کرونا در آمریکا با وجود واکسیناسیون 50 درصد از جمعیت این کشور
نکته: این گزاره می بایستی از زبان رسانه های خاکستری بیان شود و نه از زبان رسانه های انقلابی و صدا و سیما، تا پذیرش حداکثری را در بین افکار عمومی داشته باشد
*مصادیق:
1. تنظیم توئیت با محتوای تصاویر نمودار افزایش واکسیناسیون و افزایش جان باختگان کرونا در آمریکا، می توان این توییت ها را با هشتگی تحت عنوان "#این_بود_فایزر ؟!" منتشر کرد
2. ساخت کلیپی با محتوای مقایسه آمار واکسن های استفاده شده در آمریکا، آمار واکسینه شده ها و آمار فوتی ها و انتشار گسترده در کانال های زرد و سرگرمی (در این زمینه می توان کلیپ را برای چند کشور مطرح اروپایی در زمینه واکسیناسیون انجام داد و آمریکا را هم در یبن آن ها جای داد)
نکته: در این کلیپ ما نباید برای مخاطب نتیجه گیری کنیم، کلیپ باید طوری تنظیم شود که سو گیری آن مشخص نبوده و مخاطب خودش از مقایسه داده ها به این نتیجه برسد که اثر بخشی این واکسن ها در حدی که روی آن مانور داده می شود نیست
☘️
📢 #یادداشت_کوتاه | اصلاحطلبان به پنجشیر بروند و اسم یگان نظامیشان را هم بگذارند اصلاحاتیون
🍃🌹🍃
🔻 "بعد از ساختن داعش توسط آمریکا، صهیونیستها، انگلیس، فرانسه و عربستان" سران داعش بیمهابا و به صراحت اعلام کردند که هدف نهایی ایران است.
🔹ایران و حزبالله لبنان به کمک سوریه شتافتند ولی فرقه اصلاحات، فریاد برآورده و زمین و زمان را به هم دوخت که چرا باید جوانانمان را برای مقابله با داعش به سوریه و عراق اعزام کنیم؟!
🔸 اکنون هم که آمریکا در افغانستان با شکست مفتضحانهای روبهرو شده و آرزوی دیرینه خود که برپایی جنگ مذاهب و اقوام و کشاندن پای ایران به این توطئه است را برباد رفته میبیند، همان فرقه برخلاف سروصدای قبلی که سوریه و عراق و داعش به ما چه ربطی دارد، امروز جیغ میکشند که چرا علیه طالبان (به نفع آمریکا) وارد جنگ نمیشویم؟!
🔺 حالا یک پیشنهاد منطقی و همهپسند در میان است و آن اینکه یک تیپ از مدعیان اصلاحات تشکیل شود و این افراد جهت اعزام به افغانستان ثبتنام کرده و برای مبارزه به پنجشیر و یا هر نقطه دیگر #افغانستان اعزام شوند. نامش هم میشود تیپ اصلاحاتیون!
✍ حسین شریعتمداری
#روشنگری
#ثامن
#پنجشیر