❓سوال : چرا از بین تمام امامان و امام زادگان فقط امام كاظم و حضرت ابوالفضل را باب الحوائج میگویند؟
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔸در پاسخ به این پرسش ابتدا باید توجه داشت که برآورنده حاجتها و قاضی الحاجات خداوند متعال است. پیامبران و ائمه و صلحا و شهدا باب الحوائجاند.
این مطلب اختصاص به برخی از اولیای خدا ندارد. تمامی آن بزرگواران و ائمه دارای این مقام هستند، زیرا از یك نظر همه ائمه اطهار و اولیاء الهی و فرزندان صالح آنان، باب الحوائجاند و وسیله تقرّب به خداوند و موجب گشایش گرههای زندگی هستند و اگر امامان معصوم، هر كدام به اسم خاص شهرت پیدا كردهاند، به لحاظ مناسبتهایی بوده كه آن اسامی مبارك در آن تجلّی نموده و ظهور پیدا كرده است. چنانكه از حكمت دعای توسل این چنین استفاده میشود كه هر مشكل و حاجتی را باید به یكی از ائمه علیهم السلام متوسل شد.
✅ همانگونه كه درباره خداوند نیز چنین است كه انسان مریض به اسم شافی و انسان بدهكار به اسم غنی و انسان گناهكار به اسم غفور خداوند توسل جسته و او را به آن یاد میكنند؛ به همین جهت در راه توفیق طاعت الهی و تقرّب به خداوند مستحب است به اسم مبارك رسول اكرم(ص)، فاطمه زهرا سلام الله علیها و دو فرزند آن، امام حسن و امام حسین(ع)توسل جست(۱) و انسان گرفتار، دردمند و مریض به اسم مبارك امام كاظم(ع) توسل یابد و...
پس آنچه كه امام كاظم(ع) به آن شهرت یافته است، از این باب بوده است كه بسیاری كه به گرفتاری و مشكلات مبتلا بودهاند و دست بشری قادر به گره گشائی آنها نبوده است، به آن امام متوسل شده و آن حضرت نیز در پیشگاه خداوند از آنان شفاعت كرده و در نزد باری تعالی مقبول واقع شده است و از این جهت رفع مشكل شده و آن حضرت به باب الحوائج شهرت یافته است وگرنه دلیل خاص و یا روایتی به دست نیامده كه لقب باب الحوائج را برای آن حضرت ذكر نموده باشد.
👈در مورد حضرت اباالفضل(ع) نیز دلیل خاصی وارد نشده است كه آن حضرت ملقب به باب الحوائج باشد و عباس(ع) در اثر فداكاریهایی كه در راه اسلام داشت به خدا تقرب جسته است و هرگاه كه رو به سوی خدا داشته و برای گرفتاران شیعیان آل محمد(ص) و یا غیر از آن، طلب شفاعت كرده در پیشگاه خداوند مقبول واقع شده و از آن پس به باب الحوائج معروف گردیده است.
پس ما دلیل خاصی بر اینكه لقب این دو بزرگوار باب الحوائج باشد بدست نداریم و این لقبی است كه ارادتمندان به ایشان دادهاند.
پس همه امامان معصوم باب رحمت الهی و واسطۀ فیض میان خداوند و مخلوقاتاند و به همان دلیل كه میتوان به امام كاظم(ع) باب الحوائج گفت برای سائر ائمه(ع) نیز میتوان این لقب را بكار برد.(۲)
پی نوشتها:
۱. ملكی تبریزی، آقاجواد، المراقبات فی اعمال السنّة، چاپ تبریز، (قدیم)، ص۳۰.
۲. اشتهاردی، محمد، سوگنامه آل محمد(ص)، انتشارات كتابخانه مرعشی، ص۴۹۷
🔰ارسال کند برای اونکه دوسش دارید
_______________
🌙🌙🌙🌙🌙🌙🌙
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
#قرآن_درمانی
#جهت_درمان_شفای_بیماریها
هنگام انتشار و زیاد شدن بیماریها بعد از نمازصبح تلاوت شود
بِسمِ اللهِ الرّحمنِ الرَّحیمِ
قُل لَّن یُصِیبَنَا إِلاَّ مَا کَتَبَ اللّهُ لَنَا هُوَ مَوْلاَنَا وَعَلَى اللّهِ فَلْیَتَوَکَّلِ الْمُؤْمِنُونَ.
وَإِن یَمْسَسْك اللّهُ بِضُرٍّ فَلاَ کَاشِفَ لَهُ إِلاَّ هُوَ وَإِن یُرِدْکَ بِخَیْرٍ فَلاَ رَآدَّ لِفَضْلِهِ یُصَیبُ بِهِ مَن یَشَاء مِنْ عِبَادِهِ وَهُوَ الْغَفُورُ الرَّحِیمُ.
وَمَا مِن دَآبَّةٍ فِی الأَرْضِ إِلاَّ عَلَى اللّهِ رِزْقُهَا وَیَعْلَمُ مُسْتَقَرَّهَا وَمُسْتَوْدَعَهَا کُلٌّ فِی کِتَابٍ مُّبِینٍ.
وَکَأَیِّن مِن دَابَّةٍ لَا تَحْمِلُ رِزْقَهَا اللَّهُ یَرْزُقُهَا وَإِیَّاکُمْ وَهُوَ السَّمِیعُ الْعَلِیمُ.
مَا یَفْتَحِ اللَّهُ لِلنَّاسِ مِن رَّحْمَةٍ فَلَا مُمْسِکَ لَهَا وَمَا یُمْسِکْ فَلَا مُرْسِلَ لَهُ مِن بَعْدِهِ وَهُوَ الْعَزِیزُ الْحَکِیمُ.
قُلْ أَفَرَأَیْتُم مَّا تَدْعُونَ مِن دُونِ اللَّهِ إِنْ أَرَادَنِیَ اللَّهُ بِضُرٍّ هَلْ هُنَّ کَاشِفَاتُ ضُرِّهِ أَوْ أَرَادَنِی بِرَحْمَةٍ هَلْ هُنَّ مُمْسِكاتُ رَحْمَتِهِ قُلْ حَسْبِیَ اللَّهُ عَلَیْهِ یَتَوَکَّلُ الْمُتَوَکِّلُونَ.
حَسْبِي اللّهُ لا إِلَـهَ إِلاَّ هُوَ عَلَیْهِ تَوَکَّلْتُ وَهُوَ رَبُّ الْعَرْشِ الْعَظِیمِ.
وَ أَمْتَنِعُ بِحَوْلِ اَللَّهِ وَ قُوَّتِهِ مِنْ حَوْلِهِمْ وَ قُوَّتِهِمْ وَ أَسْتَشْفِعُ بِرَبِّ اَلْفَلَقِ مِنْ شَرِّ مٰا خَلَقَ وَ أَعُوذُ بِمَا شَاءَ اَللَّهُ لاَ قُوَّةَ إِلاَّ بِاللَّهِ اَلْعَلِیِّ اَلعظیم.
..................
وَنُنَزِّلُ مِنَ الْقُرْآنِ مَا هُوَ شِفَاءٌ وَرَحْمَةٌ لِّلْمُؤْمِنِینَ وَلاَ یَزِیدُ الظَّالِمِینَ إَلاَّ خَسَارًا
🛑عکس العمل امام کاظم(ع) در مقابل پیشنهاد هارون در برگرداندن فدک!
♦️هارون می دانست که موسی بن جعفر(ع) و پیروانش، وی را غاصب خلافت پیامبر(ص) و زمامدار ستم گری می دانند که با زور و قدرت سرنوشت مسلمانان را در دست گرفته است، و اگر روزی قدرت رزم با او را به دست آوردند، در نابودی حکومت او لحظه ای درنگ نخواهند کرد. گفتگوی زیر که میان پیشوای هفتم و هارون رخ داده به خوبی از اهداف عالی امام در زمینه تشکیل حکومت اسلامی، و نیز از نیات پلید هارون پرده بر می دارد.
روزی هارون (به منظور آزمایش و کسب آگاهی از آرمان پیشوای هفتم) به آن حضرت اعلام کرد که حاضر است «فدک» را به او برگرداند.
🌹امام فرمود: در صورتی حاضرم فدک را تحویل بگیرم که آن را با تمام حدود و مرزهایش پس بدهی! هارون پرسید: حدود و مرزهای آن کدام است؟
امام فرمود: اگر حدود آن را بگویم هرگز پس نخواهی داد. هارون اصرار کرد و سوگند یاد نمود که این کار را انجام خواهد داد.
امام حدود آن را چنین تعیین فرمود: حد اولش، عدن؛ حد دومش، سمرقند؛ حد سومش، آفریقا؛
و حد چهارم آن نیز مناطق ارمنیه و بحر خزر است. هارون که با شنیدن هر یک از این حدود، تغییر رنگ می داد و به شدت ناراحت می شد، با شنیدن حدود چهارگانه، نتوانست خود را کنترل کند و با خشم و ناراحتی گفت: با این ترتیب چیزی برای ما باقی نمی ماند! امام فرمود: می دانستم که نخواهی پذیرفت و به همین دلیل از گفتن آن امتناع داشتم!
📍امام با این پاسخ می خواست به هارون بگوید: فدک رمزی از مجموع قلمرو حکومت اسلامی است، و اصحاب سقیفه که فدکرا از دختر و داماد پیامبر(علیهما السلام) گرفتند، این کار آنان در حقیقت جلوه ای از مصادره حق حاکمیت اهل بیت عصمت و طهارت(سلام الله علیهم اجمعین) بود، بنابراین اگر قرار باشد حق ما را به ما برگردانی، باید همه قلمرو حکومت اسلامی را در اختیار ما بگذاری.(مناقب آل ابی طالب، ج ۴ ص۳۲۰)
🔻گفتاری نیز از رهبر معظم انقلاب در کتاب انسان ۲۵۰ ساله در مورد حقیقت فدک آمده است که خواندن آن خالی از لطف نیست:
♦️هارون به امام می گوید شما بنی هاشم از فدک محروم شدید. فدک را از شما گرفتند، حالا من می خواهم فدک را به شما برگردانم، بگو فدک کجاست و حدود آن چیست. خب معلوم است که این یک فریبی است که می خواهد فدک را برگرداند و به عنوان کسی که حق از دست رفته آل محمد (ص) را می خواهد به آنها برگرداند و چهره ای برای خودش درست کند. حضرت می گوید بسیار خوب حال که می خواهی فدک را به من بدهی، حدود فدک را برای تو معین می کنم. آن حضرت بنا می کنند به معین کردن حدود فدک.
ایشان افزودند: آن حدودی که امام موسی بن جعفر برای فدک معین می کنند تمام کشور اسلامی آن روز را دربر می گرفت، فدک یعنی این. یعنی این که تو خیال کنی که ما دعوایمان در آن روز بر سر یک باغستان بود، چند درخت خرما بود، این ساده لوحانه است. مساله ما آن روز هم مساله چند نخلستان و باغستان فدک نبود. مساله خلافت پیغمبر بود. مساله حکومت اسلامی بود منتها آن روز آن چیزی که فکر می شد ما را از این حق به کلی محروم خواهد کرد، گرفتن فدک بود. لذا ما در مقابل این مساله پافشاری می کردیم. امروز آن چیزی که تو در مقابل ما غصب کردی، باغستان فدک نیست که ارزشی ندارد. آنچه تو غصب کردی، جامعه اسلامی است، کشور اسلامی است. امام حدود چهارگانه ای را ذکر می کند که این فدک است که حالا اگر می خواهی بدهی، این را بده. یعنی امام هفتم صریحا مساله داعیه حاکمیت و خلافت را آنجا مطرح می کند.
📍امروزه در نظام اسلامی که بهترین مدل حکومتی در دوران غیبت کبری میباشد همه مسئولیت های حکومتی در سلسله مراتب غدیر بوده و لذا هر منصبی حقیقتی از فدک است که باید با دغدغه رصد کرد که چه کسانی این مراتب خطیر را عهده دار میشوند!
#جهاد_تبیین_
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
https://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نماهنگ | فریضه فوری
🔻 رهبر انقلاب: «در این جهادی که وجود دارد، در این جنگ بیامانی که وجود دارد بین اسلام و کفر، بین حق و باطل، بین روایت دروغ و حقیقت -این جنگی است بین اینها- ما در کجای این جبهه قرار داریم و حضور داریم؟» ۱۴۰۰/۱۱/۰۳
🔹 «جهاد تبیین» موضوعی است که ماههای اخیر در بیانات حضرت آیتالله خامنهای بارها مورد تأکید و اشاره قرار گرفته است و رهبر انقلاب اسلامی ابعاد مختلف آن را توصیف کردهاند. ««جهاد تبیین» یک فریضه است. «جهاد تبیین» یک فریضهی قطعی و یک فریضهی فوری است و هر کسی که میتواند[باید اقدام کند].» ۱۴۰۰/۱۱/۱۹ خطابی عمومی که همه افراد جامعه در جنگ رسانهای دشمن علیه حقایق انقلاب اسلامی مردم ایران، مخاطب آن هستند و میتوانند ایفای نقش کنند؛ اگرچه مسئولین در این زمینه وظایف سنگینتری بر دوش دارند.
🔺پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR براساس بیانات رهبر انقلاب درباره جهاد تبیین نماهنگ «فریضه فوری» را منتشر میکند.
📥 سایر کیفیتها👇
https://khl.ink/f/49662
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
🔴ایران آماده نقشآفرینی دیپلماتیک برای کمک به صلح در اوکراین است
♦️ سید ابراهیم رئیسی عصر یکشنبه در جلسه هیئت دولت: جمهوری اسلامی ایران براساس اصول اساسی سیاست خارجی خود، با سلطهگری و سلطهپذیری، مخالف است و از حق تعیین سرنوشت همه ملتها حمایت میکند.
♦️ جمهوری اسلامی ایران از هرگونه تلاش دیپلماتیک که منجر به حل مسالمتآمیز مناقشات در اوکراین شود حمایت میکند و آماده نقشآفرینی برای هرگونه کمک به بازگشت صلح است.
♦️ جمهوری اسلامی ایران ضمن درک نگرانیهای امنیتی نسبت به چندین دهه توسعهطلبی ناتو، بر حفظ تمامیت ارضی و حاکمیت ملی همه کشورها تأکید دارد.
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹نماهنگ|رهبرانقلاب: شهید آوینی و مرحوم سلحشور، پیشروان کار انقلابی در این کشورند
🌟 اینها را باید گرامی داشت
⚠️کار وقتی با روحیه انقلابی شد، پیشرفت خواهد کرد
🌹سالروز درگذشت هنرمند انقلابی مرحوم فرجالله سلحشور
📥 khl.ink/f/39058
💻 @Khamenei_ir
🔴تحليل كيهان از جنگ اوكراين
روزنامه كيهان در تحليل جنگ اوكراين در سرمقاله خود نوشت: آمریکا و ناتو، اوکراین را به بازی گرفتند و آن را به مسلخ فرستادند و در روز واقعه تنها گذاشتند. شاید زلنسکی گمان میکرد این هم یکی از همان برنامههای مفرح تلویزیونی است و او قهرمان داستانی است که تماشاچیان برایش دست میزنند اما خیلی زود فهمید شاید در دنیای بازیگری ستاره باشد اما در بازی سیاست، یک آماتور متوهم بیشتر نیست. اظهارات این چندروزه او رقتبار و در عین حال عبرتآموز است. از اینکه دائم با بایدن در تماس است و با لحنی ملتمسانه از غرب میخواهد برایش کاری کنند و آنها جز لفاظی و خط و نشان کشیدن برای مسکو حرکتی نمیکنند و تنها اقدام واقعی آنها تحریم است. تحریمهایی که خود اذعان دارند باید به گونهای باشد که به منافع اقتصادی آمریکا و اروپا ضرری وارد نکند.
برخی تحلیلگران معتقدند دنیا و روابط بینالملل و مناسبات قدرت در آن، پس از جنگ اوکراین وارد فاز تازهای خواهد شد و این جنگ آغاز ماجرایی بسیار بزرگتر است. درباره دنیای پساجنگ اوکراین باید فکر کرد و خواند و نوشت اما عجالتاً با قاطعیت میتوان گفت نام زلنسکی را هم باید زیر نام اشرف غنی ثبت کرد؛ لیست رهبرانی که به غرب و وعدههایش اعتماد کردند و سیلی آن را خوردند. نامهای بسیاری در این لیست دیده میشود؛ رضا قلدر که با خفت به موریس تبعید شد، پسرش که حتی آمریکاییها حاضر به پذیرش او نبودند، حسنی مبارک دیکتاتور مصر و ...
با دقت در ابعاد بحران اوکراین و واکنشهای جهانی به آن، بهتر میتوان فهمید که چرا رهبر معظم انقلاب بر موضوع «قوی شدن»- در تمام ابعاد- تاکید دارند و به شدت با هرگونه سازش در زمینه آنچه امنیت کشور را به صورت مستقل و نه وابسته به دیگران، تامین میکند، مخالف هستند. در چنین دنیایی اگر درپی صلح و آرامش هستیم، باید همیشه برای جنگ آماده باشیم.
درس دیگر این صحنه برای کشور و ملت ما، مسئله حیاتی اتحاد و انسجام فارغ از تمام اختلافات قومی، نژادی، زبانی، مذهبی و گرایشات سیاسی- اجتماعی است. اوکراین در این زمینه کارنامه چندان خوبی ندارد. وقتی هیتلر به روسیه لشکر کشید، بخشی از اوکراینیها با ارتش نازی همدست شدند و تعداد زیادی از هموطنان خود را به طرز فجیعی کشتند. وقتی ورق جنگ جهانی دوم برگشت، این بار نوبت طرف مقابل بود که دست به انتقام و کشتار بزند. ردپای این اختلافات همچنان در جامعه اوکراین هویداست و زخمهای تاریخی و عمیق، همچنان التیام نیافته و به بهانههای مختلف خود را نشان میدهند. همین اختلافات بود که زمینه را برای نفوذ بیگانگان فراهم آورد. قدرتهایی اوکراین را بازیچه منافع خود کردند و در روز حادثه تنها گذاشتند.
حسین شریعتمداری نيز در يادداشتي با عنوان «شناسنامههای ایرانی و شناسههای آمریکایي!» نوشت: این اولین بار نیست که آمریکا و اروپا بعد از بهرهگیری از توان و ظرفیت کشورها به آنها قول حمایت میدهند ولی سر بزنگاه زیر قول و قرارشان زده و پشت متحدان خود را خالی میکنند... روی سخن این وجیزه اما، با یک جریان غربگرا در داخل کشور است که علیرغم همه عهدشکنیها، جنایات، غارتگریها و خباثتهای بیشمار آمریکا که حتی به متحدان استراتژیک خود نیز رحم نمیکند، هنوز هم از مذاکره و رابطه و اعتماد به آمریکا دَم میزنند!
آیا میتوان در میان این طیف از غربگراها (و نه همه آنها) افرادی را یافت که از درک نتیجه فاجعهبار پیشنهاد اعتماد به آمریکا بیخبر باشند؟! افرادی از این دست، اگر خوابآلود نباشند، باید آنها را در شمار جماعتی از پادوهای دشمن شماره کرد که شناسنامه ایرانی و شناسه آمریکایی دارند!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❕انتقاد رهبر انقلاب از وقتگذاری بیهدف جوانان در فضای مجازی
#بهار_مهدوی
جرایم رانندگی ۵ درصد گران میشود
🔹طبق مصوبه مجلس، سال بعد جریمههای رانندگی ۵ درصد افزایش مییابد و از مبالغ افزایشیافته، ۱۵۰ میلیارد تومان جهت هزینه معلولان ناشی از تصادفات، ۱۵۰ میلیارد برای اصلاح معابر در نقاط حادثهخیز، ۱۰۰ میلیارد برای حوادث جادهای و تجهیزات هلالاحمر و ۱۰۰ میلیارد برای کمک خرید تجهیزاتِ پزشکی قانونی اختصاص مییابد.
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سفر به شرط واکسن
🔹دبیر کمیته انتظامی ستاد کرونا: در ایام نوروز، خودروهای افراد واکسنگریز درصورت تردد بینشهری توسط دوربینها جریمه میشود.
🔹افرادی که ۳ ماه از تزریق دُز دومشان گذشته، اگر دُز سوم را نزنند مشمول این جریمه میشوند.
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹نماهنگ|رهبر معظم انقلاب: شهید آوینی و مرحوم سلحشور، پیشروان کار انقلابی در این کشورند
🌟 اینها را باید گرامی داشت
⚠️کار وقتی با روحیه انقلابی شد، پیشرفت خواهد کرد
🌹سالروز درگذشت هنرمند انقلابی مرحوم فرجالله سلحشور
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
🔰 لوح | بصیرت خرازی
🔻رهبر انقلاب: شهید خرازى به رفقایش گفته بود:«من اهمیت نمىدهم درباره ما چه مىگویند؛ من مىخواهم دل ولایت را راضى کنم.» او مىدانست که آن دل آگاه و بصیر، فقط به ایران، به جماران، به تهران و به مجموعهی یک ملت نمىاندیشد؛ به دنیاى اسلام مىاندیشد و در وراى دنیاى اسلام، به بشریت. عزیزان من! این بصیرت چگونه حاصل مىشود؟ بر اثر گذشتن از خود؛ همین یک کلمه آسان، اما در عمل، آنقدر مشکل که اکثر انسانها در همین دو قدم این یک کلمه، درجا زده و ماندهاند! ۱۳۸۰/۸/۹
#بازنشر بهمناسبت سالروز شهادت سردار حاج حسین خرازی
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
تحفه معنوی نهم اسفند 1400.mp3
3.27M
🎁 #تحفه_معنوی
⏯️ با بیان حجت الاسلام فلاح
🎧 نماز شب ٢٧ رجب
🔹🔹١٢ رکعت نماز (۶ نماز دو رکعتی)
در هر رکعت بعد از سوره مبارکه حمد، ١٠ مرتبه سوره مبارکه اعلی و ١٠ مرتبه سوره مبارکه قدر
بعد از اتمام نماز، ١٠٠ بار صلوات بر پیامبر صلیاللهعلیهوآلهوسلم و اهلبیت عليهمالسلام و ١٠٠ بار طلب مغفرت از خداوند تبارک و تعالی
#خود_مدیریتی ۲۸
♻️ به نفع ماست که روحِ تجاوز ، سوال کردن از زندگیِ دیگران ، کسب اطلاعات از دیگران را از خودمون دور کنیم . کاری به کسی نداشته باشیم . اینجور مواقع است که انسان میتواند یک عبادت و یک نماز درست و حسابی داشته باشد که برایش بماند نه اینکه بپرد .
♻️ اگر در جریان زندگی کسی که به ما نزدیک هست قرار گرفتیم و بدون اینکه تجاوز و تعدی در کار او کنیم و وارد جزئیات شویم به او کمک کنیم در این حد خوب است ...
♻️ از جمله سوالهای متجاوزانه
کجا بودی ⁉️ کجا رفتی ⁉️ با کی رفتی ⁉️ ...
♻️ آدمها با صفتِ نفس خود در مورد دیگران قضاوت می کنند .
❌ بنابراین اگر می بینی آدم بدبین و حساسی هستی خودت گرفتار و آلوده هستی .
💠اعمال شب و روز مبعث
🔻اعمال شب بیست و هفتم
🔹غسل کردن
🔹زیارت امیرالمومنین(ع)
🔹خواندن دوازده رکعت نماز که در هر رکعت سورههای حمد، فلق و ناس را یکبار و نیز اخلاص چهار بار خوانده میشود و بعد از اتمام نماز، گفته شود: "لا اله الا الله والله اکبر الحمدلله وسبحان الله ولا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم"
◀️از این شب با نام «لیلة المحیا» به معنای شب احیا و شب زندهداری نیز نام برده شده است.
🔻اعمال روز بیست و هفتم
🔸غسل کردن
🔸روزه گرفتن
🔸صلوات فرستادن
🔸زیارت امیرالمومنین(ع)
🔸زیارت پیامبر(ص)
🔸خواندن دوازده رکعت نماز که در هر رکعت سوره حمد و یس را بخواند پس از نماز، چهار بار سوره حمد را بخواند و سپس چهار بار بگوید: "لا اله الا الله والله اکبر والحمد لله وسبحان الله ولا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم" و بعد چهار بار بگوید: " الله ربی لا اشرک به شیئا"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نماهنگ | فریضه فوری
🔻 رهبر انقلاب: «در این جهادی که وجود دارد، در این جنگ بیامانی که وجود دارد بین اسلام و کفر، بین حق و باطل، بین روایت دروغ و حقیقت -این جنگی است بین اینها- ما در کجای این جبهه قرار داریم و حضور داریم؟» ۱۴۰۰/۱۱/۰۳
🔹 «جهاد تبیین» موضوعی است که ماههای اخیر در بیانات حضرت آیتالله خامنهای بارها مورد تأکید و اشاره قرار گرفته است و رهبر انقلاب اسلامی ابعاد مختلف آن را توصیف کردهاند. ««جهاد تبیین» یک فریضه است. «جهاد تبیین» یک فریضهی قطعی و یک فریضهی فوری است و هر کسی که میتواند[باید اقدام کند].» ۱۴۰۰/۱۱/۱۹ خطابی عمومی که همه افراد جامعه در جنگ رسانهای دشمن علیه حقایق انقلاب اسلامی مردم ایران، مخاطب آن هستند و میتوانند ایفای نقش کنند؛ اگرچه مسئولین در این زمینه وظایف سنگینتری بر دوش دارند.
🔺پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR براساس بیانات رهبر انقلاب درباره جهاد تبیین نماهنگ «فریضه فوری» را منتشر میکند.
📥 سایر کیفیتها👇
https://khl.ink/f/49662
سخنرانی زنده رهبر انقلاب در روز عید مبعث
🔹رهبر انقلاب به مناسبت عید مبعث پیامبر اعظم (ص) بهصورت زنده و مستقیم با ملت شریف ایران و امت مسلمان جهان سخن خواهند گفت.
🔹سخنرانی رهبر انقلاب سهشنبه ساعت ۱۰:۳۰ از پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR و شبکههای داخلی و بین المللی صدا و سیما پخش خواهد شد.
@maktabn
📌 اثبات ایمان ابوطالب (علیه السلام)
🔹 یکی از اعتقادات شیعه، ایمان حضرت ابوطالب(علیه السلام) به اسلام و پیامبر است و این اعتقاد را با دلایل محکم به اثبات رسانده است.
🔸 یکی از مهمترین ادله اثبات ایمان ابوطالب(علیه السلام)، که در بیان امام سجاد(علیه السلام) آمده است به شرح ذیل میباشد:
🔹 به اعتراف شیعه و سنی، فاطمه بنت اسد(همسر ابوطالب) مسلمان بوده و مسلمان از دنیا رفته است. از آنجایی که طبق احکام اسلامی، زن مسلمان نمیتواند در نکاح مردی کافر باقی باشد(شوهر کافر) و باید از او جدا شود، اگر حضرت ابوطالب(علیه السلام) مسلمان نبود، فاطمه بنت اسد باید از او جدا میشد.
🔸 اما در تاریخ نداریم که پیامبر، فاطمه بنت اسد را امر کرده باشند که از همسرش جدا شود و بیان شده که تا آخر عمر با هم زندگی کردند.
🔹 در نتیجه حضرت ابوطالب علیه السلام به قطع و یقین مسلمان بوده است و در توصیف ایمان ابوطالب همین بس که امام باقر(علیه السلام) فرمودند: «اگر ایمان ابوطالب در یک کفّه ترازو و ایمان این مردم در کفّه دیگر قرار گیرد، ایمان او سنگین تر است.»
⭕️ سوال
⁉️ آیا حجاب در مقابل معلولین ذهنی لازم است؟
🔸زن در سایه حجاب، علاوه بر اين که در تحولات اجتماعی و ساختن فرد و اجتماع نقش ايفا می کند؛ در عين حال، کرامت و ارزش ذاتی خود را نيز حفظ می کند و همچنان شکوه و اعتبار خود را در نزد مردان حفظ می کند.
🔸 در بررسی فتاوای مراجع تقلید به این نکته می رسیم که اگر این افراد هیچ درک و شعوری ندارند و از شهوت و عورات زنان بیاطلاع هستند و تحریک و تهییج شهوت در آنان منتفی است، پوشش از آنان واجب نیست؛ و در غیر این صورت لازم است.
🔸 نکته ای که می تواند اهمیت داشته باشد این است که زنان جامعه اسلامی که می خواهند قله های معنویت را بپیمایند و حضرت زهرا را الگوی خود قرار بدهند، باید در مقابل این گونه افراد نیز حجاب خود را حفظ نمایند؛ زیرا حضرت زهرا سلام الله علیها حتی در مقابل فرد نابینا نیز حجاب خود را حفظ کرد و در جواب سوال پیامبر خدا که فرمود چرا خود را می پوشانی با اینکه او تو را نمی بیند، فرمودند: «اگر او مرا نمی بیند من او را می بینم، نیز رایحه و عطر را می بوید و شامه اش سالم است.»
🌐 جهت مطالعهی بیشتر، کلیک کنید.
https://btid.org/fa/news/201807
📎 #عید_مبعث
📎 #مبعث
📎 #حجاب
پاسخ به سوالات اعتقادی شما 👇👇
@pasokhgo313
پرسمان اعتقادی استاد محمدی 👇👇
🔹🔸🔹🔸🔹🔸
♨️ @ostadmohamadi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❓پاسخگویی زنده به سوالات و شبهات اعتقادی توسط حجت الاسلام محمدی، کارشناس رادیومعارف
⏰ دوشنبهها ساعت ۲۱:۳۰
🎥 پخش از صفحات "پرسمان دینی" و "سمت خدا" 👇👇
🆔 instagram.com/porsemanedini
🆔 instagram.com/samtekhoda.tv3
ایمان حضرت ابوطالب پدر امیرالمومنین علی علیه السلام.mp3
3.3M
⭕️ سوال
❓ آیا حضرت ابوطالب پدر امیرالمومنین علی علیه السلام به اسلام ایمان داشته است؟
🎙 استاد محمدی شاهرودی
🔗 https://btid.org/fa/news/182446
📎 #ابوطالب
📎 #وفات_حضرت_ابوطالب
پرسمان اعتقادی #استادمحمدی 👇👇
🔸🔹🔸🔹🔸🔹
@ostadmohamadi
💬 خودنمایی کردن برای به گناه انداختن دیگران
📚 #احکام_دین 👇
https://eitaa.com/ahkam_din
🗓۲۶ ماه رجب سال ۱۰ بعثت
🏳درگذشت حامی رسولالله
🏳مغضوب کافران و منافقان
🏳مجاهدوشهیدتحریم اقتصادی
🏳سيدالقریش، حضرت ذوألشيبه
🏳عمرانبنعبدالمطلب، أبوطالب(ع)
💠رهبرانقلاب
‼️قضیه شعب ابیطالب، دوران بسیار سختی در تاریخ صدر اسلام است؛ یعنی پیامبر دعوت علنی را شروع کرده بود، بتدریج مردم مکه - بخصوص جوانان، بخصوص بردهها - به حضرت میگرویدند و بزرگان طاغوت - مثل همان ابولهب و ابوجهل - دیدند که هیچ چارهای ندارند، جز اینکه پیامبر و دوروبرش را از مدینه اخراج کنند؛ همین کار را هم کردند. تعداد زیادی از اینها را که دهها خانوار میشدند و شامل پیامبر و خویشاوندان پیامبر و خود ابیطالب - با اینکه ابیطالب هم جزو بزرگان بود - و بچه و بزرگ و کوچک میشدند، همه را از مکه بیرون کردند. اینها از مکه بیرون رفتند؛ اما کجا بروند؟ تصادفاً جناب ابیطالب، در گوشهای از نزدیکی مکه - فرضاً چند کیلومتری مکه - در شکاف کوهی ملکی داشت؛ اسمش «شعب ابیطالب» بود. شعب، یعنی یک درّه کوچک. جناب ابیطالب گفتند به آنجا برویم. حالا شما فکرش را بکنید! در مکه، روزها هوا گرم و شبها بینهایت سرد بود؛ یعنی وضعیتی غیرقابل تحمّل. اینها سه سال در این بیابانها زندگی کردند. چقدر گرسنگی کشیدند، چقدر سختی کشیدند، چقدر محنت بردند، خدا میداند. یکی از دورههای سخت پیامبر، آنجا بود. در همین اثنا جناب ابیطالب که پشتیبان پیامبر و امید او محسوب میشد، و خدیجه کبری که او هم بزرگترین کمک روحی برای پیامبر بهشمار میرفت، در ظرف یک هفته از دنیا رفتند! حادثه خیلی عجیبی است؛ و پیامبر تنهای تنها شد. ٧٧/٢/٢٢
#نشربامنبع
@Jahade_tabeini