eitaa logo
استادان (علمی و مدعو) دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه طباطبائی
238 دنبال‌کننده
141 عکس
10 ویدیو
99 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
قابل توجه استادان گرامی: برگزاری دفاع نهایی از پایان نامه و رساله صرفا به صورت حضوری است. در صورتی که استاد راهنما، مشاور یا داور خارجی، عضو هیئت علمی دانشگاههای خارج از تهران یا مقیم خارج از کشور باشد، لینک در اختیار این قبیل استادان برای حضور در جلسه ارسال خواهد شد.
با سلام. با توجه به شروع کلاسهای ورودی های جدید مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد از روز شنبه ۲۶ مهر، خواهشمند است از هر گونه تغییر روز یا ساعت کلاسها خودداری فرمائید.
با سلام و احترام؛ پیرو مباحث مطرح شده در شورای آموزشی دانشگاه مورخ 1404/08/03 در خصوص نحوه برگزاری کلاس‌های جبرانی جلسات درسی تشکیل نشده دانشجویان جدیدالورود سال 1404 مقطع کارشناسی و کارشناسی‌ارشد که تا کنون چهار جلسه از کلاس های ایشان برگزار نشده است، موارد ذیل را به استحضار می رساند: 1. چهار جلسه کلاس‌ جبرانی دانشجویان پذیرفته شده سال 1404 مقطع کارشناسی، به صورت 50 درصد حضوری و 50 درصد مجازی برگزار شود. (دو جلسه حضوری و دو جلسه مجازی) 2. برای برگزاری کلاس‌های جبرانی دانشجویان پذیرفته شده سال 1404 مقطع کارشناسی ارشد، در صورت مشکل تامین کلاس و عدم وجود زمان در طول هفته، به گونه‌ای برنامه‌ریزی شود که حتی الامکان یک جلسه به صورت حضوری و سه جلسه باقیمانده به صورت مجازی برگزار شود.
خواهشمند است روز و ساعت کلاسهای جبرانی (اعم از حضوری و مجازی) را با مسئول امور کلاسها (آقای شعبانی ) هماهنگ فرمایید. تلفن مستقیم: 48393171
لینک عضویت در "خبرگاه پژوهش" http://t.me/khabargahpjoohesh 🔹ما را به اساتید و دانشجویان معرفی کنید.
نحوه مشاهده ظرفیت راهنمایی و مشاوره پایان نامه و رساله در سامانه گلستان:
1. ورود به سامانه گلستان 2. درج عدد 2299 در پایین صفحه، قسمت گزارش و سپس کلیک روی تیک قرمزرنگ 3. بالای صفحه سمت راست، نوع قانون را روی حالت 2 (نوع استاد/ حالت درس) قرار دهید و سپس پایین صفحه، کلید مشاهده گزارش را بزنید. در جدول نمایش داده شده، ظرفیت هر استاد بر اساس مرتبه، میزان استفاده شده و میزان باقی مانده راهنمایی و مشاوره پایان نامه و رساله قابل مشاهده خواهد بود. لازم به ذکر است ظرفیت راهنمایی دوره روزانه و شبانه با هم محاسبه می شود. همچنین ظرفیت دوره پردیس و دانشجویان خارجی نیز هر کدام جداگانه محاسبه می شود.