🔸سؤال حضرت زینب سلام الله علیها از پدر در لحظه آخر
🔷حضرت زینب (س) می گوید: هنگامی که پدرم علی (ع) بر اثر ضربت ابن ملجم بستری گردید، نشانه های مرگ را در رخسار آن حضرت دیدم، به او عرض کردم:
🔻 ام ایمن به من چنین و چنان حدیث کرد (که پنج تن در یک جا جمع بودند و پیامبر (ص) ناگهان غمگین شد و علت غم را پرسیدند، جریان شهادت حضرت زهرا (س) و علی (ع) و حسن و حسین (ع) را شرح داد) می خواهم از شما آن را بشنوم.
🔸امام علی (ع) فرمود: دخترم! حدیث ام ایمن صحیح است، گویا تو و دختران رسول خدا (ص) را می نگرم که به صورت اسیر با کمال پریشانی وارد این شهر (کوفه) می کنند، به گونه ای که ترس آن دارید که مردم به سرعت شما را بربایند فصبراً صبراً....
👈صبر و استقامت کنید، سوگند به خداوندی که دانه را شکافت و انسان را آفرید، در آن روز در سراسر روی زمین ولی خدا غیر از شما و دوستان و شیعیان شما، وجود ندارد، رسول خدا (ص) به ما چنین خبر داد و فرمود: در این هنگام ابلیس با بچه ها و اعوان خود در سراسر زمین سیر می کنند، و ابلیس به آنها می گوید: ای گروه شیطانها، ما انتقام آدم(ع) از فرزندانش گرفتیم، و در هلاکت آنها سعی بلیغ کردیم، بکوشید تا مردم را نسبت به آنها به ترید و شک بیندازید و مردم را به دشمنی آنها وادار نمایید...
📚 دویست داستان از فضایل، مصایب و کرامات حضرت زینب(س)عباس عزیزی/بحارالانوار، ج 45، ص 183 /پایگاه مرکز اطلاع رسانی غدیر
#حضرت_زینب سلام الله علیها
#استقامت
#صبر
#صابر
#شکیبایی
#امیرالمومنین علیه السلام
#امام_علی
#وصیت
#شک
#تردید
#ریب
#شیطان
#شناخت
#معرفت
#معرفت_امام
━━━━━━⊱♦️⊰━━━━━━
@membariha 👈 داستان منبر 🎲
━━━━━━⊱♦️⊰━━━━━━
🔖عجب صبری است زینب را
🔸پس از ولادت حضرت زينب (س)، امام حسين (ع) كه در آن هنگام كودك سه چهار ساله بود، به محضر رسول خدا (ص) آمد و عرض كرد:خداوند به من خواهرى عطا كرده است.
🔷پيامبر(ص) با شنيدن اين سخن ، منقلب و اندوهگين شد و اشك از ديده فرو ريخت . حسين (ع) پرسيد: براى چه اندوهگين و گريان شدى ؟.
♦️پيامبر(ص ) فرمود: اى نور چشمم ، راز آن به زودى برايت آشكار شود.
🔶تا اينكه روزى جبرئيل نزد رسول خدا (ص ) آمد، در حالى كه گريه مى كرد، رسول خدا (ص ) از علت گريه او پرسيد، جبرئيل عرض كرد: اين دختر (زينب) از آغاز زندگى تا پايان عمر همواره با بلا و رنج و اندوه دست به گريبان خواهد بود؛ گاهى به درد مصيبت فراق تو مبتلا شود، زمانى دستخوش ماتم مادرش و سپس ماتم مصيبت جانسوز برادرش امام حسن (ع ) گردد و از اين مصايب دردناك تر و افزون تر اينكه به مصايب جانسوز كربلا گرفتار شود، به طورى كه قامتش خميده شود و موى سرش سفيد گردد.
▪️پيامبر (ص) گريان شد و صورت پر اشكش را بر صورت زينب (س) نهاد و گريه سختى كرد، زهرا (س) از علت آن پرسيد. پيامبر (ص) بخشى از بلاها و مصايبى را كه بر زينب (س) وارد مى شود، براى زهرا(س ) بيان كرد.
🔻حضرت زهرا (س) پرسيد: اى پدر! پاداش كسى كه بر مصايب دخترم زينب (س ) گريه كند كيست ؟ پيامبر اكرم (ص) فرمود:پاداش او همچون پاداش كسى است كه براى مصايب حسن و حسين (ع) گريه مى كند.
📚الخصائص الزينبيه ، ص 155 ناسخ التواريخ زينب (س ) ص 47 / پایگاه باشگاه خبرنگاران جوان
...........................................................
▪️ملائك را خدا گفتا عجب صبری است زینب را
قضاوت با قضا گفتا عجب صبری است زینب را
▪️به پیش چشم آدم شد مجسم روز عاشورا
كه آدم بارها گفتا عجب صبری است زینب را
▪️به گوش نوح دریا دل طنین افكند آوایی
كه طوفان بلا گفتا عجب صبری است زینب را
▪️در آتش تا قدم بگذاشت از امر خداوند
خلیل مقتدا گفتا عجب صبری است زینب را
▪️حدیث صبر او را تا به جبرییل گفت
به هنگام دعا گفتا عجب صبری است زینب را
▪️كتاب استقامت را مسیحا خواند از حیرت
به مریم از وفا گفتا عجب صبری است زینب را
▪️قدم زد تا در عالم حامل وحی خدا جبرییل
به ختم الانبیاء گفتا عجب صبری است زینب را
▪️به هنگامی كه در پهلوی زهرا را شكست از كین
علی مرتضی گفتا عجب صبری است زینب را
▪️به هنگامی كه منشق شد فرق ساقی كوثر
امام مجتبی گفتا عجب صبری است زینب را
▪️به هنگامی كه دید لخت جگر را روبروی خود
عزیز مصطفی گفتا عجب صبری است زینب را
▪️حسین بن علی تا خیمه زد در دشت بی آبی
در آن حال بلا گفتا عجب صبری است زینب را
▪️شنید از اكبرش تا نعره الله اكبر را
زمین كربلا گفتا عجب صبری است زینب را
▪️به هنگامی كه در خون قاسم او دست و پا می زد
نوا در نینوا گفتا عجب صبری است زینب را
▪️به هنگامی كه دست از پیكر سقا جدا می شد
صدای دلربا گفتا عجب صبری است زینب را
▪️به هنگامی كه حلق اصغرش را تیر می بوسید
به خود خون خدا گفتا عجب صبری است زینب را
▪️به هنگامی كه می بوسید رگهای گلو خنجر
به شمر بی حیا گفتا عجب صبری است زینب را
▪️به هنگامی كه زد دشمن به نیزه هجده سر را
سر از تن جدا گفتا عجب صبری است زینب را
▪️به هنگامی كه چوب خیزران می خورد سر لبها
به خود تشت طلا گفتا عجب صبری است زینب را
▪️به هنگامی كه جان داد سه ساله گوشه ویران
در آن شب بارها گفتا عجب صبری است زینب را
🔻شاعر: ژولیده نیشابوری
#حضرت_زینب سلام الله علیها
#صبر
#صابر
#مشکلات
#داستان_اهل_بیت
#فراق
#شکیبایی
━━━━━━⊱♦️⊰━━━━━━
@membariha 👈 داستان منبر 🎲
━━━━━━⊱♦️⊰━━━━━━
💠 #حدیث_روز
🔸پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله: انی سمیت ابنتی فاطمه لان الله عزوجل فطمها وفطم من احبها من النار؛
🔹 من نام دخترم را فاطمه علیها السلام گذاشتم؛ زیرا خدای – عزوجل – فاطمه علیها السلام و هر کس که او را دوست دارد، از آتش دوزخ دور نگه داشته است .
📚 عیون اخبار الرضا علیه السلام، ج 2، ص 46 .
📢 کانال رسمی هفتهنامه افق حوزه
🔰http://Eitaa.com/ofogh_howzah
💠 #حدیث_روز
🔸امام حسین علیه السلام:فَلَمّا حَضَرَتهَا الوَفاةُ وَصَّت أميرَ المُؤمِنينَ عليهالسلام أن يَتَوَلّى أمرَها ويَدفِنَها لَيلاً ويُعَفِّيَ قَبرَها، فَتَوَلّى ذلِكَ أميرُ المُؤمِنينَ عليهالسلام ودَفَنَها وعَفّى مَوضِعَ قَبرِها.
🔹وقتى زمان ارتحال فاطمه فرا رسيد، به اميرالمؤمنين عليه السلام وصيت كرد كه او خود كارش را عهده دار شود، و شبانه دفنش كند، و قبرش را صاف و بى نشان سازد. اميرالمؤمنين عليه السلام آن را خود به عهده گرفت، و او را دفن كرد و قبر فاطمه را صاف و بى نشان ساخت.
📚 الأمالي للمفيد : ص ٢٨١ ح ٧
📢 کانال رسمی هفتهنامه افق حوزه
🔰http://Eitaa.com/ofogh_howzah
نگاهی گذرا به زندگی و فضایل حضرت زینب سلام الله علیها
فهرست موضوعات:
1️⃣ نگاهی گذرا به زندگی حضرت زینب سلام الله علیها
2️⃣ قانون وراثت و حضرت زینب سلام الله علیها
3️⃣ چند عبارت و روایت در خصوص حضرت زینب سلام الله علیها که شاید کمی بتواند ایشان را به ما معرفی کند
4️⃣ مقامات علمی و جایگاه والای حضرت زینب سلام الله علیها
https://eitaa.com/avahdjxck/85
در کلام امام سجاد علیه السلام ..... https://eitaa.com/avahdjxck/72 5️⃣ سخنان بسیار زیبا و شنیدنی کشیش مشهور مسیحی حضرت زینب سلام الله علیها زنی خارق العاده است و گرچه امام نیست اما قطعا برخی از ویژگی های خاص یک امام را داراست!
6️⃣ سخنان جالب توجه روحانی زن مسیحی در مورد شجاعت و ایستادگی #حضرت_زینب (سلام الله علیها)
7️⃣ آنتوان بارا، دانشمندی #مسیحی است که کتابی مستقل در خصوص #حضرت_زینب سلام الله علیها نوشته است
8️⃣ رفع گرفتاری با توسل به حضرت زینب سلام الله علیها از منابع اهل سنت
9️⃣ علت وفات و شهادت حضرت زینب سلام الله علیها چه بود؟
م
در سنگر صبر و در میان گنجیم
در حادثه های تلخ حال خود را
با صابره کرببلا می سنجیم (5)
پی نوشت ها:
1) مقرم، مقتل الحسین علیه السلام، ص 176.
2) همان، ص 218.
3) همان، ص 219.
4) همان، ص 357.
5) نگارنده.
🔰مقدمه https://eitaa.com/avahdjxck/7 ✅ فهرست ویژه حضرت زهرا سلام الله علیها https://eitaa.com/avahdjxck/57 ✅ فهرست بخش ویژه حضرت زینب (س) 🌾 سرشناسه حضرت زینب سلام الله علیها https://eitaa.com/avahdjxck/77 1️⃣ ولادت حضرت زینب سلام الله علیها https://eitaa.com/avahdjxck/184 2️⃣ - فضائل حضرت زینب سلام الله علیها https://eitaa.com/avahdjxck/63 3️⃣ - زندگی نامه حضرت زینب سلام الله علیها https://eitaa.com/avahdjxck/73 4️⃣ - وفات حضرت زینب سلام الله علیها https://eitaa.com/avahdjxck/182
4_5893396713019803800.mp3
1.87M
🏴روضه حضرت زینب سلام الله علیها
حجتالاسلام رفیعی
کانال سخنرانی دلنشین
@sokhanrani313
#نقش_آفرینی زینب 💜#حیات_نهضت_حسینی؛
#وامدار_شجاعت_زینبی💜
از جمله مهمترین شاخصه های وجود حضرت زینب می توان به نقش #کلیدی آن حضرت در#انتقال_آموزه_های_کربلا به #آیندگان و حفظ و صیانت از این نهضت اشاره نمود، لذا حضرت آیت الله جوادی آملی در فرازی در این رابطه فرمودند: مگر فرمایش حضرت زینب کبری(س) «نحیی معه و نموت معه» مخصوص به گذشته است؟ لذا نباید نقش آفرینی حضرت زینب(س) را تنها به پس از حوادث عاشورا منحصر کنیم، مبادا کسی خیال کند که بخش مصیبت و اسارت مرتبط با حضرت زینب (س) است،زیرا نامه ای که در مسیر مکه و کربلا از والی مدینه خدمت امام حسین(ع) رسید و پس از طرح این پیشنهاد در نامه که زنان و کودکان این کاروان را به مدینه بفرست؟ لیکن از پشت حرم زینب کبری(س) بود که مانند #شیر نعره زد و فرمود: این چه پیشنهادی است؟«نحیی معه و نموت معه»، لذا سیرۀ حضرت زینب کبری (س) همانند قمر بنی هاشم (ع) است ،این بانو همچون علی اکبر(ع) است، مبادا کسی خیال کند از عصر #عاشور به بعد نوبت #نقش_آفرینی زینب است ، خیر، بلکه صدر تا ذیل نهضت حسینی توسط امام حسین (ع)و حضرت زینب کبری (س) بنیان نهاده شده است..
💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐
خیلی زیباست
بخوانید و به حضرت زینب کبری سلام الله علیها برای برچیده شدن این فتنه ها وفرج امام زمان علیه السلام متوسل شوید
➬@noor133Qoran
#اَلَّلهُمعجِّللِوَلیِڪَالفرَج
🔅فاطمه زهرا (س) از دیدگاه بزرگان🔅
🔆 آيةالله ابراهيم اميني چنين ميگويد: حضرت زهرا «عليها السلام» بدون شك در رأس تمام بانوان اسلام قرار دارد. زيرا او تنها بانويي است كه پدرش معصوم، شوهرش معصوم و خودش نيز معصوم بوده است. محيط پرورش و زندگي حضرت زهرا «عليها السلام» محيط عصمت و طهارت بوده است. دوران كودكي خويش را در خانه شخص اول اسلام يعني پيامبر برگزيدهاي كه تحت تربيت مستقيم پروردگار جهان قرار داشت طي كرد. دوران خانهداري و بچهداري را در خانه دومين شخصيت ممتاز اسلام يعني علي «عليه السلام» گذراند. در اين دوران كوتاه دو پسر معصوم حسن «عليه السلام» و حسين «عليه السلام» را تربيت كرد و دو دختر شجاع و فداكار مانند زينب و امكلثوم به جامعه تحويل داد. در چنين خانهاي بهطور قطع ميتوان نتايج درخشان احكام و برنامههاي اسلامي را به عيان مشاهده نمود و بانوي شايسته و نمونه اسلام را پيدا كرد.
📚📚 منبع
فرهنگ فاطمیه الفبای شخصیتی حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها
💽 @kotahshenidanie 💽
🖤 📝 #خطبه_فدکیه
1⃣ قسمت اول
اَلْحَمْدُ للّهِِ عَلى ما اَنْعَمَ، وَ لَهُ الشُّكْرُ عَلى ما اَلْهَمَ، وَ الثَّناءُ بِما قَدَّمَ، مِنْ عُمُومِ نِعَمٍ ابْتَدَأَها، وَ سُبُوغِ آلاءٍ اَسْداها، وَ اِحْسانِ مِنَنٍ والاها.
اَحْمَدُهُ بِمَحامِدَ جَمَّ عَنِ الاِْحْصاءِ عَدَدُها، وَ نَأى عَنِ الْمُجازاةِ أَمَدُها،: وَ تَفاوَتَ عَنِ الاِْدْراكِ أَبَدُها، وَ نَدَبَهُمْ لاِسْتِزادَتِها بِالشُّكْرِ لاِتِّصالِها، وَ اسْتَخْذَى الْخَلْقَ بِاِنْزالِها، وَ اسْتَحْمَدَ اِلَى الْخَلائِقِ بِاِجْزالِها، وَ ثَنّى بِالنَّدْبِ اِلى اَمْثالِها.
وَ اَشْهَدُ اَنْ لا اِلهَ اِلاَّ اللّهُ وَحْدَهُ لا شَرِيكَ لَهُ، كَلِمَةٌ جَعَلَ الاِْخْلاصَ تَأْوِيلَها، و ضَمَّنَ الْقُلُوبَ مَوْصُولَها، وَ اَبانَ فِى الْفِكَرِ مَعْقُولَها.
اَلْمُمْتَنِـعُ مِنَ الاَْبْصارِ رُؤْيَتُهُ، وَ مِنَ الاَْلْسُنِ صِفَتُهُ، وَ مِنَ الاَْوْهامِ الاِْحاطَةُ بِهِ. اِبْتَدَعَ الاَْشْياءَ لا مِنْ شَىْءٍ كانَ قَبْلَها، وَ اَنْشَأَها بِلاَ احْتِذاءِ اَمْثِلَةٍ اِمْتَثَلَها.
كَوَّنَها بِقُدْرَتِهِ، وَ ذَرَأَها بِمَشِيَّتِهِ، مِنْ غَيْرِ حاجَةٍ مِنْهُ اِلى تَكْوِينِها، وَ لا فائِدَةٍ لَهُ فى تَصْوِيرِها، اِلاَّ تَثْبِيتاً لِحِكْمَتِهِ، وَ تَنْبِيهاً عَلى طاعَتِهِ، وَ اِظْهاراً لِقُدْرَتِهِ، وَ دَلالَةً عَلى رُبُوبِيَّتِهِ وَ تَعَبُّداً لِبَرِيَّتِهِ، وَ اِعْزازاً لِدَعْوَتِهِ. ثُمَّ جَعَلَ الثَّوابَ عَلى طاعَتِهِ وَ وَضَعَ الْعِقابَ عَلى مَعْصِيَتِهِ، ذِيادَةً لِعِبادِهِ عَنْ نَقِمَتِهِ، وَ حِياشَةً لَهُمْ اِلى جَنَّتِهِ.
ستايش آن كه به سپاس و بخشش و بزرگى سزاوارتر است. تمامى ستايش و سپاس ويژه ى خداوند نيكى و الهام است.
بر عطاياى پيشين و فراگير و بر احسان هاى فرو ريخته و نيكى هاى پياپى، او را ثنا مى گويم؛ به خاطر احسان هايى بىشمار كه در سپاس نگنجد و ادراك و هوش بشر را احاطه بر حدود آن ها نا ممكن باشد. خداوند كه براى پيوستگى نيكى ها، مردمان را به سپاس فراخوانده و براى سرشارى آسودگی ها، به فروتنى وا داشته و بر دوباره طلبى احسان ها، دعوت كرده تا آن ها را بيشتر و برتر بخشايش كند
و گواهى مى دهم كه خداوندگارى به جز اللّه نيست، يگانه اى كه انبازى بر او نبوده؛ [لا إله إلاّ اللّه] كلمه اى است كه خداوند تحقّق و تجسّم بيرونى آن را اخلاص مردمان قرار داده و آنچه از آن [لا إله إلاّ اللّه] قابليت دريافت دارد، در دل ها به وديعت نهاده [توحيد فطرى]. [او از توحيد] آن چه قابل تعقّل است، در انديشه ها روشن كرده است.
خداوندى كه چشم ها را توان ديدنش نبوده و زبان ها را ياراى توصيف او نباشد و انديشه ها را گنجايش احاطه بر او نيست تنها اوست كه اشياء را بدون ماده اى پيشين، آفريد و آن ها را بىطرح و نقشه اى به ظهور آورده است.
پس اشياء را تنها به قدرت خود، هستى بخشيد و به خواست خود پديدار نمود. او كه نيازى به ايجاد هستى نداشته و در صورتگرى آن ها بهره ى برايش نيست؛ مگر آن كه نشان دهد حكمت خود را و بيدار كند آفريده ها را در فرانبردارى و نمايش دهد توانايى اش را و مردمان را به پروردگارى خود رهنما باشد و ايجاد نمايد بندگى را در آفريدگان و نيرومندى و شكوه بخشد دعوت خود را از بندگان! آن گاه براى سوق آنان به بهشت و فرمان بردارى خود، پاداش و براى بازدارى شان از دوزخ و سرپيچى از فرمانش، كيفر آورده است.
#ایام_فاطمیه #فاطمیه
⚫️کانال پرسمان آنلاین👇👇
╭═━⊰🍃🌸🍃⊱━═╮
eitaa.com/joinchat/3560439879C0e9ded2d08
╰═━⊰🍃🌸🍃⊱━═╯
✅پرسش:
تمام نام هاي #حضرت_زهرا علیهاالسلام کدام ها هستند؟
🌺پاسخ:
اسامي و القاب و کنيه حضرت فاطمه زهرا (س) عبارتند از:
1ـ سيّدة : بانو
2 ـ انسيّةحوراء : انسان بهشتي
3 ـ نوريّة : موجودي از حقيقت نوري
4 ـ حانيّة : دلسوز فرزندان
5 ـ عُذراء : دوشيزه
6 ـ کريمة : بزرگوار
7 ـ رحيمة : با محبت ومهربان
8 ـ شهيدة : شهيد شده
9 ـ عفيفة : پاکدامن
10 ـ قانعة : کم توقع
11 ـ رشيدة : کامل
12 ـ شريفة : شرافتمند
13ـ حبيبة : دوست وبا محبت
14 ـ محرّمة : گرامي و مورد احترام
15 ـ صابرة : پايدار
16 ـ سليمة : سالم، اهل سازش، بي عيب ونقص
17 ـ مکرمة : بزگوار وگرامي
18 ـ صفيّة : برگزيده
19ـ عالمة : دانشمند
20 ـ عليمة : دانا
21 ـ معصومة : نگهداشته شده،بي گناه
22 ـ مغصوبة : ربوده شده،کسي که حقش غصب شده
23 ـ مظلومة : ستمديده
24ـ ميمونة : خوش يمن وبابرکت
25 ـ منصورة : ياري شده ، خداوند او را ياري کرده است
26 ـ محتشمة : با حشمت و احترام
27 ـ جميلة : زيبا
28 ـ جليلة : بزرگ
29 ـ معظّمة : احترام گذاشته شده ، گرامي
30 ـ حاملة البلوي بغير شکوي : بلا کش نستوه بي شکوه و شکايت
31 ـ حليفة العبادة و التقوي : قسم خورده ي پرستش و پرهيزکاري
32 ـ حبيبة الله : محبوب خدا
33 ـ بنت الصّفوة : دخترِ برگزيده
34 ـ رکن الهدي : پايه ي هدايت
35 ـ آية النّبوّة : نشان نبوّت
36 ـ شفيعة العصاة : شفاعت کننده ي گناهکاران
37 ـ اُمّ الخيرة : مادر نيکوکاران
38 ـ تفّاحة الجنّة : سيب بهشتي
39 ـ مطهرة : پاکيزه شدن
40 ـ سيدةالنساء : بزرگ بانوي زنان
41 ـ بنت المصطفي : دختر حضرت مصطفي(ص)
42 ـ صفوة الرّبّها : برگزيده ي پروردگار
43 ـ موطن الهدي : جايگاه هدايت
44 ـ قرّة العين المصطفي : نور چشم پيامبر اکرم(ص)
45 ـ بضعة المصطفي : پاره ي تن پيامبر(ص)
46 ـ مهجة المصطفي : خون زندگي قلب مصطفي(ص) ، آخرين قطرات خون در قلب که موجب ادامه ي حيات است
47ـ بقيّة المصطفي : بازمانده ي حضرت رسول(ص)
48 ـ حکيمة : با حکمت و داراي فهم و ادراک حکيمانه
49 ـ فهيمة : با فهم
50ـ عقيلة : خردمند
51 ـ محزونة : غمگين
52ـ مکروبة : دل شکسته
53 ـ عليلة : بيمار و مريض
54 ـ عابدة : پرستنده
55 ـ زاهدة : پارسا
56 ـ قوّامة : شب زنده دار
57 ـ باکية : گريه کننده
58 ـ بقيّة النّبوّة : باز مانده ي پيامبري
59 ـ صوّامة : بسيار روزه گير
60 ـ عطوفة : با عاطفه و محبّت
61 ـ رئوفة : دلسوز و مهربان
62 ـ حنّانة : غمخوار و با محبّت
63 ـ بِرّة : نيکوکار
64 ـ شفيقة : دلسوز و مهربان
65 ـ إنانة : دردمند
66ـ والدة السبطین : مادر دو نواده ي پيامبر
67 ـ دوحة النّبي : شاخسار پيامبر
68 ـ نور سماوي : نور آسماني
69 ـ زوجة الوصيّ : همسر جانشين پيامبر
70ـ بدر تمام : ماه شب چهارده
71 ـ غرّة غراء : سپيد رويِ نوراني
72ـ درّة بيضاء : گوهر تابناک
73 ـ روح أبيها : روان پدر بزرگوارش حضرت رسول(ص)
74 ـ واسطة قلّادة الوجود : حلقه ي اتصال زنجير هستي
75 ـ درّة البحر الشّرف و الجود : در درياي شرافت و سخاوت
76 ـ وليّة الله : دوست خدا و کسي که خدا او را ولي قرار داده
77 ـ سرّ الله : راز نهاني خدا
78 ـ امينة الوحي : امين وحي الهي
79 ـ عين الله : ديده ي خدايي
80ـ مکينة في عالم السّماء : دارنده ي جايگاه در عالم آسمان
81 ـ جمال الآباء : موجب زيبايي پدران
82 ـ شرف الأبناء : افتخار براي فرزندان
83 ـ درّة البحر العلم و الکمال : درّ درياي دانش و کمال
84 ـ جوهرة العزّ و الجلال : گوهر تابناک عزّت و بزرگوار
85 ـ مجموعة الماصر العلّيّة : گرد آورنده ي يادگارهاي برين
86 ـ مشکوة نور الله : چراغدان نور الهي
87 ـ زجاجة : شيشه وچرغدان نور الهي
88 ـ کعبة الآمال لأهل الحاجة : کعبه آرزوهاي نيازمندان
89 ـ ليلة القدر : شب قدر:مقصود از ليلةالقدر” در قرآن فاطمه(س)است
90 ـ ليلة مبارکة : شب با برکت
91 ـ ابنة من صلّت به الملائکة : دختر آن کس که فرشتگان به او اقتدا کرده و نماز خواندند
92 ـ قرار قلب امّها المعظّمة : آسايش بخش دل مادر بزگوارش
93 ـ عالية المحلّ : بلند جايگاه
94 ـ سرّ العظمة : راز بزگي وبزگواري
95ـ مسکورة الضلع : پهلو شکسته
96 ـ رضيض الصّدر : سينه شکسته
97 ـ مغصوبة الحق : کسي که حقش غصب شده است
98 ـ خفي القبر : کسي که قبرش پنهان است
99ـ مجهولة القدر : قدر ناشناخته
100ـ ممتحنة : آزمايش شده
101 ـ المظلوم زوجها : کسي که هسرش ستم ديده است
102 ـ المقتول ولدها : فرزند کشته شده
103 ـ کوثر : صاحب خير فراوان ، صاحب فرزندان بسيار
●●●●●●●●●●●●●●●●●
کانال تخصصی رایحهیاحکام
http://eitaa.com/joinchat/2371223552Ca5be77fd53
عزیزان با لینک ارسال کنید برای دوستانتون👆👆
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
نماز توسل به حضرت زهرا سلام الله علیها
🌟امام صادق علیه السلام فرمود:🌟
هرگاه حاجت مهمی داشتید، بگونه ای که از نظر روحی در فشار شدید بودید دو رکعت نماز بخوانید (مانند نماز صبح)، و پس از نماز سه بار تکبیر بگویید (الله اکبر)، و سپس تسبیح حضرت زهرا. آنگاه به سجده روید و ۱۰۰ مرتبه بگویید یَا مَولاتیِ فاطِمَةُ اَغیثینی.
سپس سمت راست صورت را بر مهر گذاشته و همین ذکر را ۱۰۰ مرتبه تکرار کنید. سپس سمت چپ صورت را بر خاک گذاشته و ۱۱۰ بار همین ذکر را تکرار کنید (جمعا میشود ۳۱۰ مرتبه).
آنگاه حاجات خود را از خداوند منان طلب کنید.
إن شاءالله حاجت روا به برکت بانو زهرای مرضیه.
📚بحارالانوار، ج۹۱، ص۳۰.
بلدالامین، ص۱۵۹.
🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾
کانال خواص سوره ها 👇👇👇👇
لطفا روی دکمه پیوستن کلیک کنید
@MA2021my
💠 #حدیث روز 💠
💎 ثواب گریستن بر حضرت زینب (س)
🔻پيامبر صلىاللهعليهوآله:
مَن بَكى عَلى مُصابِ هذِهِ البِنتِ (زَينَبَ بَنتِ عَلِيٍ عليهاالسلام) كانَ كَمَن بَكى عَلى أخَوَيهَا الحَسَنِ و الحُسَينِ عليهماالسلام
🏴 هر كس بر مصيبتهاى اين دختر (زينب عليهاالسلام) بگريد، همانند كسى است كه بر برادرانش حسن و حسين عليهماالسلام گريسته باشد.
📚 وفيات الأئمه، ص ۴۳۱
•┈┈••✾••┈┈•
@HawzahNews
💠 #حدیث روز 💠
💎 این "ذکر کثیر" را فراموش نکنید
🔻حضرت امام صادق (عليهالسلام):
تَسبيحُ فاطمةَ الزهراءِ عليهاالسلام مِنَ الذِكرِ الكثيرِ الذي قالَ اللّه ُ عزّ و جلّ: «اُذْكُرُوا اللّه َ ذِكْراً كثيراً
✳️ #تسبيح فاطمه زهرا عليهاالسلام از جمله همان ذكر كثير است كه خداوند عزّوجلّ فرموده است:
«خدا را بسيار ياد كنيد».
📚 الكافي: ۲/۵۰۰/۴
•┈┈••✾••┈┈•
@HawzahNews
💠 #حدیث روز 💠
🏴جایگاه غاصب حق حضرت زهرا (س)
🔻پیامبر اکرم (صلىاللهعليهوآلهوسلم):
یَا فَاطِمَةُ! لَوْ أَنَّ کُلَّ نَبِیٍّ بَعَثَهُ اللَّهُ وَ کُلَّ مَلَکٍ قَرَّبَهُ- شَفَعُوا فِی کُلِّ مُبْغِضٍ لَکِ غَاصِبٍ لَکِ مَا أَخْرَجَهُ اللَّهُ مِنْ النَّارِ أَبَداً
◼️ اى فاطمه! اگر تمام پیامبرانى که خدا برانگیخته و تمام فرشتگانى که مقرب درگاه خود گردانده است، براى هر کینهتوزى که حق تو را غصب نموده است، شفاعت کنند، هرگز خدا او را از آتش [دوزخ] خارج نمیسازد.
📚 بحارالأنوار، ج ۷۶، ص ۳۵۴
•┈┈••✾••┈┈•
📲 آخرین رویدادهای دینی و فرهنگی را در کانال رسمی خبرگزاری حوزه دنبال کنید:
eitaa.com/joinchat/415432704C8ae17cca99
👈 تفسیری جدید برای «ام ابیها»
یکی از کنیهها یا القاب حضرت فاطمه زهرا س «ام ابیها» است به معنای مادر پدر خویش.
در باره علت این کنیه اختلاف زیادی وجود دارد؛ برای مثال:
- همانطور که پیامبر اسلام(ص) خود را مدیون مادرش آمنه میدانست، خود را مدیون دخترش فاطمه(س) نیز میدانست. ازاینرو، آن حضرت به فاطمه(س)، لقب أم ابیها را داد. ( مظاهری، فاطمه دختری از آسمان، ۱۳۸۶ش، ص۲۸.)
- گفته شده از آنجا که رفتار پیامبر(ص) نسبت به دخترش، همانند رفتار فرزند نسبت به مادر بود و رفتار فاطمه(س) با پدرش نیز همچون رفتار مادر با فرزند بود، به فاطمه(س)، ام ابیها گفته شده است (ام عاطفی)؛ چنانکه نقل شده است پیامبر(ص) دست فاطمه(س) را میبوسید، هنگام سفر آخرین نفر از او خداحافظی میکرد و پس از بازگشت از سفر نیز نخست به دیدار او میرفت. در مقابل، فاطمه(س) نیز همچون مادر به پیامبر(ص) محبت میورزید، از او نگهداری میکرد و زخمها و درد و رنجهایش را درمان میکرد. (رحمانی همدانی، فاطمة الزهرا(س) بضعة قلب مصطفی(ص)، ۱۴۱۳ق، ج۱، ص۲۰۴.)
- مادر هر چیزی، اصل و ریشه آن است مانند ام الکتاب و ام القری(مکه). ممکن است مراد پیامبر(ص) از این کنیه، این بوده که فاطمه(س)، اصل و اساس درخت نبوت است، فرزندان او، میوهاش و شیعیان شاخ و برگهای آن هستند. (رحمانی همدانی، فاطمة الزهرا(س) بضعة قلب مصطفی(ص)، ۱۴۱۳ق، ج۱، ص۲۰۴ و ۲۰۵.)
- از آنجا که همسران پیامبر(ص)، با کنیه «ام المؤمنین» گرامی داشته شدند، برای اینکه گمان نشود که آنها برترین زنان هستند، پیامبر(ص)، فاطمه(س) را ام ابیها خواند تا بفهماند که اگر همسران پیامبر، مادر مؤمنان هستند، فاطمه، مادر پیامبر است. (رحمانی همدانی، فاطمة الزهرا(س) بضعة قلب مصطفی(ص)، ۱۴۱۳ق، ج۱، ص۲۰۴.)
- منظور از «ام ابیها» ام تربیتی است. (این تفسیر منسوب به آیت الله بهاء الدینی است.)
هرچند هریک از تفاسیر فوق ممکن است صحیح باشد ولی ممکن است برخی ذوقها و فهمها - مانند ذوق و فهم این فقیر حقیر الی الله - را سیراب نکند و آرامبخش عطش فهم نباشد؛ از این رو آنچه پس از تأمل در وجه این کنیه به آن ملهَم شدم، این است که «ام ابیها» از جهت وجودی و بقای آن است؛ توضیح اینکه:
فرزند وجودش را از طریق مادر به دست میآورد و در رحم او پرورش مییابد، از طرفی امامان معصوم ع ادامه دهنده راه پیامبر اکرم ص و گویا ضمان بقای وجودی او هستند و از این رو حضرت فرمود: «حسین منی و انا من حسین». حسین من معلوم است ولی «انا من حسین» به این اعتبار است که عاشورا ضامن بقای شریعت پیامبر خاتم ص است؛ بنابراین، چون امامان معصوم ع ادامه دهنده حاصل زحمات پیامبر اکرم ص و به تعبیر دیگر گویا ضامل بقای حیات پیامبرند و همه از فرزندان حضرت زهرا س هستند، از این رو پیامبر ص ادامه حیات خود را از دخترش دارد و بر این اساس فرمود: «ام ابیها»؛ یعنی کسی که پدرش حیات خود را از او دارد؛ زیرا اگر او نبود فرزندان او هم نبودند و اگر فرزندان او نبودند، شریعت کامل نمیشد و همه چیز ابتر میماند، و این تفسیر را میتوان تفسیر «لولاک لما خلقت الافلاک و لولا علی لما خلقتک و لولا فاطمه لما خلقتکما» دانست؛ زیرا با وجود علی ع و فاطمه س است که امامان معصوم ع به وجود آمدند و با وجود آنهاست که شریعت کامل شد و اگر اینها نبودند شریعت ناقص باقی میماند و چون خدا کار ناقص انجام نمیدهد، اساساً پیامبر اکرم ص و به تبع او کائنات را خلق نمیکرد و این است معنای «لولا علی لما خلقتک و لولا فاطمه لما خلقتکما».
@jotting
به نام خدا و صلوات بر محمد و آل او
به مناسبت رحلت بانوی بزرگ اسلام حضرت زینب کبری - سلام الله علیها - خاطره و کرامتی را نقل میکنم تا به یادگار بماند.
اوایل طلبگی که مشغول خواندن لمعه بودم، رفیقی داشتم که همکلاسی بود و سر بحث حاضر میشد. مدتها بود که در کیفش کنار کتاب مشتی چاقو و کارد و از این جور وسائل آشپزی به همراه میآورد و برمیگرداند. کسی از این موضوع اطلاع نداشت مگر برخی خواص. جریان از این قرار بود که خانمش گرفتار مشکلات روانی شده و مدتها بود که حالش کمی حادّ شده بود و رفیقمان و خانواده خانمش تقریباً از درمانش ناامید شده بودند. رفیقمان میگفت پدرخانمش به او گفته بود دختر من دیگر قابل زندگی نیست، میتوانی به فکر زن دیگری باشی! خیلی به این امید نبند. وضع بسیار ناراحت کنندهای بود. این بنده خدا مدتها بود که صبوری میکرد. تا آنجا که در خاطر دارم بعد از مدت کوتاهی از هم فاصله گرفتیم و چند سالی هم را ندیدم. بعد از سالها یک وقت قسمت شد در حرم مطهر حضرت معصومه س او را دیدم و از احوال او جویا شدم. گفت وضع مدتها ادامه یافت و من همواره چاقوها و وسائل تیز را با خودم میآوردم و میبردم و تدابیری اندیشیده بودم که نتواند به خودش صدمه بزند. فراوان توسل کردم و اصلا نمیتوانستم با آن وضع رهایش کرده و با کس دیگری ازدواج کنم تا اینکه شخصی - گویا از اقوامش - یک از اولیای الهی را به خواب دید که گفت به فلانی بگویید برای حل مشکل به حضرت زینب س متوسل شود. او هم به جد به حضرتش متوسل شد. رفیقمان - این طور که در ذهنم مانده - گفت: یک روز که آمدم سر درس و بحث و کاردهای خانه را هم با خود آورده بودم، وقتی به خانه برگشتم با کمال تعجب دیدم خانمم خیلی طبیعی غذا پخته و انگار که نه انگار حالش خوب نبوده و بعد از آن هم دیگر هیچگاه بیماریاش بازنگشت و آن زمان که با هم صحبت میکردیم، سالها از این قضیه گذشته بود. حضرت زینب س باب الحوائجی است که بسیاری با توسل به ایشان به حاجت خود رسیده و رفع گرفتاری از آنها شده است. ان شاء الله خدا به همه ما توفیق دهد در حرمش مطهرش از نزدیک عرض ادب کنیم.
#گوناگون
@jotting
حضرت زهرا(س) هدف خلقت
"بسم رب النور"
جابر بن يزيد الجعفي، عن جابر بن عبد الله الانصارى، عن رسول الله (صلَى الله عليه وآله) عن الله تبارك و تعالى إنَّهُ قَالَ:
يَاأحمَدَ، لَولاکَ لَمَا خَلَقتُ الأَفلاکَ، وَ لَولا عَلِيٌّ لَمَا خَلَقتُکَ، وَ لَولا فَاطِمَهُ لَمَا خَلَقتُکُمَا.
ثُمَّ قَالَ جَابِرٌ: هَذَا مِن الأَسرَارِ الَّتِي أَمَرَنَا رَسوُلُ اللهِ (صلَياللهعليهوآله) بِکِتِمَانِهِ إلا عَن أهلِهِ»؛
به سندی متصل از ما به جناب جابر بن عبدالله انصاري از رسول خدا (صلياللهعليهوآله) روايت شده که حضرت فرمود: خداي تبارک و تعالي فرمود: اي احمد، اگر تو نبودي افلاک را نميآفريدم! و اگر علي نبود تو را نميآفريدم! و اگر فاطمه نبود هيچيک از شما را نميآفريدم! پس جابر گويد: اين روایت از اسراري است که رسول الله (صلَياللهعليهوآله)، ما را امر کرده که آن را از نا اهلان مخفی و پوشیده داریم.
مستدرك سفينة البحار، ج 3، ص 169، و الذريعة، ج 21، ص 102، و بحارالانوار، ج 15، ص 28، ج 16، ص 406، و نیز ج 57، ص 199.
🏴🚩🏴🚩🏴🚩🏴🚩
رحلت حضرت زینب سلام الله علیها را به محضر امام زمان علیه السلام و تمامی شیعیان جهان تسلیت عرض می نماییم.
🆔 @sh_montazerin
💖فاطمه یعنی شرف، یعنی حجاب
💝فاطمه فخر زنان، روز حساب
💖فاطمه یعنی رضای کردگار
💝شاهکار خلقت پروردگار
💞🌸💞 میلاد فرخنده و با سعادت اسوه تمام عیار مکارم، قله رفیع فضائل، سرور بانوان جهان، عطای خداوند سبحان، کوثر قرآن، همتای امیرمؤمنان و الگوی بی بدیل تمام جهانیان صدیقه کبری، حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها و روز مادر بر شیعیان مولا علی علیه السلام و همه مادران و زنان عالم تبریک و تهنیت باد.
.
🔶🔹به ما بپیوندید🔹🔶
🍂🍃🌼🥀🌸🥀🌼
✨صبر را معنا و مفهومی به نام زینب است
✨احترام عشق هم از احترام زینب است
✨داوری بنگر که در بیدادگاه شهر شام
✨با حسین همدست گشتن اتهام زینب است
✨مشت را کرده گره با هیبت و احساس گفت
✨این حسین فرمانده عالم، امام زینب است
✨گرچه بین بانوان زهرا مقام اول است
✨بعد زهرا رتبهی برتر مقام زینب است
🏴 شهادت حضرت زینب کبری سلام الله علیها بر همگان تسلیت باد.
فرهنگی .
🔶🔹به ما بپیوندید🔹🔶
🍂🍃🌼🥀🌸🥀🌼🍃