هدایت شده از پرتو | 🇮🇷
14.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑تا حالا نقشهی اصلیِ اسرائیل رو دیدین؟
✍🏻کسایی که میگن نباید به لبنان کمک کنیم و اسرائیل به ما چه ربطی داره به این سوال جواب بدن: درگیری با اسرائیل الان کم هزینه تره یا زمانی که با ایران مرز مشترک زمینی داشته باشه؟
#پرتو را دنبال کنید
@partov_hagh
هدایت شده از روشنگری
9.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 تصمیمگیری در بزنگاههای حساس با چه کسی است؟
▪️از ترور شهید فخریزاده تا حمله به کنسولگری ایران در دمشق.
▪️از برجام تا ترور شهید سلیمانی.
▪️از همکاری ایران با آمریکا بعد از ۱۱ سپتامبر تا وعده صادق ۱ و ۲.
🔺در همهی این موقعیتها این سوال شکل میگیرد که در حوادث امنیتی-نظامی چه کسی تصمیم آخر را میگیرد؟
🔻زمان و مکان پاسخ به تهدیدات و خرابکاریها را چه کسی مشخص میکند؟
▪️آیا یک شخص به تنهایی تصمیم میگیرد یا یک جمع؟
▪️رهبری تصمیم میگیرد یا ستاد کل؟
▪️رئیسجمهور یا سپاه یا ارتش؟
▪️این تصمیم در کجا گرفته میشود؟
🔍برای فهمیدن پاسخ این سؤالات، این مستند کوتاه را ببینید و به دیگران هم نشان دهید.☝️
√ @Roshangari_ir | روشنگری
هدایت شده از فرقه های بابیت و بهائیت
10.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هدایت شده از فرقه های بابیت و بهائیت
7.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیشنهاد افزایش ۲۰ درصدی حقوق با وجود خط فقر ۳۰ میلیونی! | بی سخاوتی دولت در تعیین دستمزد و حقوق
https://www.tahlilbazaar.com/news/307370/%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%DB%B2%DB%B0-%D8%AF%D8%B1%D8%B5%D8%AF%DB%8C-%D8%AD%D9%82%D9%88%D9%82-%D8%A8%D8%A7-%D9%88%D8%AC%D9%88%D8%AF-%D8%AE%D8%B7-%D9%81%D9%82%D8%B1-%DB%B3%DB%B0-%D9%85%DB%8C%D9%84%DB%8C%D9%88%D9%86%DB%8C-%D8%A8%DB%8C
هیچ فرد یا گروهی یا مقامی حق ندارد به نام استفاده از آزادی به استقلال سیاسی، فرهنگی، اقتصادی، نظامی و تمامیت ارضی ایران کمترین خدشهای وارد کند و هیچ مقامی حق ندارد به نام حفظ استقلال و تمامیت ارضی کشور آزادیهای مشروع را، هر چند با وضع قوانین و مقررات سلب کند»
ب)اصل دوازدهم قانون اساسی: «دین رسمی ایران اسلام و مذهب جعفری اثنی عشری است و این اصل الی الابد غیر قابل تغییر است و …»
ج)اصل بیست و ششم قانون اساسی: «احزاب، جمعیتها، انجمنهای سیاسی و صنفی و انجمنهای اسلامی یا اقلیتهای دینی شناخته شده آزادند. مشروط بر اینکه اصول استقلال، آزادی، وحدت ملی، موازین اسلامی و اساسی جمهوری اسلامی را نقض نکنند...»
۴) رعایت اخلاق در عمل سیاسی
باید توجه داشت که قانون به تنهایی نمی تواند متضمن حفظ وفاق ملی باشد. برای درک این مطلب به موارد زیر توجه کنید.
الف) وضعیتی که در آن منفعت نقض قانون بیشتر از مجازات نقض قانون باشد،در این صورت شخص بنا به ترجیحات عقلی راه نقض قانون را در پیش خواهد گرفت تا به امتیازات خود دست یابد. (مثال: نشر یک خبر کذب در یک نشریه به نفع یک حزب)
ب) اگر اختلاف بین دو یا چند دیدگاه باشد و یکی از طرفین در موقعیت ضعیف باشد در این صورت احتمال دارد که ناامید شده و از سر ناچاری دست به نقض قانون بزند.
ج) موقعیتهایی در جامعه پیش می آید که رانتهایی قانونی در جامعه روی کار می آیند این رانتها هر چند که رویکرد قانونی دارند اما امکان دارد که از این موقعیت برای بهره مندی از رانت استفاده کنند.
د) قانون تنها به مصادیق عینی و خارجی مفاسد توجه دارد یعنی تنها می تواند با مفاسد که با آن روبروست برخورد داشته باشد و از برخورد با مفاسدی که صبغه درونی دارند و همراه با دورویی و نفاق هستند، عاجز است.
با توجه به موارد فوق پس می توان گفت که قانون نمی تواند به تنهایی ضامن وفاق ملی باشد. در این موارد است که اخلاق به کمک جامعه می آید؛ یعنی اگر افراد تهذیب نفس داشته باشند نمی توانند به اختلافاتی که باعث فساد می شود دست زنند، یا اینکه از گریزگاههای قانونی برای اهداف پلید خود استفاده نمایند. پس در صورتی می توان کاستی های اصول قانونی را جبران نمود که افراد تربیت اسلامی، داشته باشند و اصول اخلاقی را رعایت کنند که در این صورت شاهد وفاق ملی خواهیم بود. چه نیکوست که برای توضیح بیشتر مطلب به کلام گرانقدر امام (ره) بپردازیم:
«اگر اخلاق اسلامی در خودتان نفوذ بکند و همه توجه به این مسایل داشته باشید که از اخلاق اسلامی یکی از امور مهمش قضیه تفرقه نداشتن و مجتمع بودن است، [پیشرفت می کنید]… تا حالا هم ما هر چه پیشرفت کرده ایم از این معنی بوده.»(۷)
۵) وجود حاکمیتی مقتدر
مساله وحدت و وفاق ملی از حیث نظری، بر دین اسلام استوار است اما از حیث عملی، باید مدیریتی واحد و مقتدر در راس نظام باشد تا بتواند یک امر و یک فرمان بر نظام جاری سازد؛ یعنی در صورت ایجاد اختلاف بتواند این اختلافات را مدیریت صحیح نماید و بر تنش های ناشی از این اختلافات فایق آید و افراد را حول محور « وفاق ملی» گرد آورد، چنین شخصی در جامعه اسلامی «ولایت فقیه» است.
● راهکارهای نیل به وفاق ملی
۱) دولت کارآمد
دولت کارآمد یعنی دولت خدمتگزار، دولتی که تمام ارکان آن از بالاترین سطح تا پایین ترین سطح آن در خدمت مردم است. دولت کارآمد می تواند با توزیع مناسب امکانات و خدمات ملی، مردم را حول محور وفاق ملی گرد آورد و در واقع «خدمت» به مردم و تامین خواسته های مردم توسط دولت، اصل بنیادین وفاق ملی می باشد.
«تمامی مشکلات حکومت می تواند مشکلات توزیع به حساب آید، مشکلاتی که ممکن است بخش هایی از بحران را با خود داشته یا نداشته باشد.»(۸)
افراد جامعه در صورتی می توانند به وفاق ملی برسند که از «بهره مندی عادلانه و منصفانه» قدرت، ثروت و منزلت برخوردار باشند. در این مورد حضرت امام (ره) تاکید دارند که:
«اگر احکام اسلام پیاده شود… تمام اقشار ملت به حقوق حقه خودشان می رسند… همه اقشار ملت در جمهوری اسلامی باید در رفاه باشند. در جمهوری اسلامی عدل اسلامی جریان پیدا می کند. عدالت الهی سایه می افکند بر تمام ملت.»(۹)
۲) شکل گیری یک هویت اجتماعی منسجم و واحد
قبل از اینکه در این باب سخن به میان آوریم بهتر است تعریفی از هویت اجتماعی داشته باشیم، ریچارد جنکینز در مورد هویت اجتماعی می گوید:«هویت اجتماعی، درک ما از این مطلب است که چه کسی هستیم و دیگران کیستند و از آن طرف درک دیگران از خودشان و افراد دیگر (از جمله خود ما) چیست. از این رو هویت اجتماعی… محصول توافق و عدم توافق است و می توان در باب آن نیز به چون و چرا پرداخت.»(۱۰)
وفاق ملی نیاز امروز جامعه ایران
قال الله تعالی:« اعتصموا بحبل الله جمعیاً و لاتفرقوا»(۱)
«و همگی با هم به حبل خدا دست یازید و از (یکدیگر) جدا نشوید.»
وحدت و وفاق ملی یکی از ضرورت های حتمی جامعه می باشد که در مواجهه با تهدیدات بیرونی و چالش های درونی بهترین راهکاری است که می توان اتخاذ نمود. واژه «وفاق ملی» که امروزه از آن یاد می کنیم به معنی «وحدت» و «یکپارچگی» ملی است و نباید آن را با «یکدستی» و «یکسانی» معادل دانست؛ یعنی «وفاق ملی» را باید در کنار پذیرش اصل اختلاف در جامعه معنا کرد و وجود وفاق را مستلزم قبول اصل اختلاف در جامعه دانست.
در این نوشتار سعی شده است به اصولی که باید برای ایجاد وفاق ملی آنها را پذیرفت، بپردازیم و راههای نیل به وفاق ملی را مورد بررسی قرار دهیم. همچنین باید به این نکته اشاره کرد که دیدگاه حضرت امام خمینی (ره) در مورد وفاق ملی نیز در این نوشتار لحاظ شده است.
۱) پذیرش وجود اصل اختلاف در جامعه
الف) باید پذیرفت که وجود اختلاف یک امر الهی است و ریشه در اراده الهی دارد و «وفاق» زمانی معنا پیدا می کند که اصل اختلاف را پذیرفته باشیم.
«و اگر خدای تو اراده می کرد، تمامی مردم را در یک امت واحد گرد می آورد؛ ولی [چنین نخواسته] و لذا شما پیوسته از یکدیگر متفاوت بوده و مختلف خواهید بود.»(۲)
ب) اختلاف امری فراگیر و همگانی است؛ یعنی اگر جامعه از دیدگاههای مختلف و تضارب آراء گوناگون برخوردار نباشد چنین جامعه ای نمی تواند توسعه و پیشرفت کند و بحران و فروپاشی دامنگیر چنین جامعه ای خواهد شد.
«سلیقه های مختلف باید باشد… اگر در یک مجلسی اختلاف نباشد، این مجلس ناقص است. اختلاف باید باشد: اختلاف سلیقه، اختلاف رای، مباحثه، جار و جنجال، اینها باید باشد لکن نتیجه این نباشد که ما دو دسته بشویم، دشمن هم. باید دو دسته باشیم در عین حالی که اختلاف داریم، دوست هم باشیم.(۳)
ج) اختلاف امری سازنده و مثبت است؛ یعنی وجود اختلاف در افکار و روش باعث می شود که ما از مدیران اجرایی و صاحبان رای و اندیشه انتقاد کنیم و موجبات توسعه و پیشرفت جامعه را فراهم آوریم. برای درک بهتر موضوع به حدیثی از امیرالمومنین علی (ع) می پردازیم.
«هر آن کس که دیدگاههای مختلف را دریافته و درک کند، بر نقاط اشتباه [در اندیشه و عمل خویش] واقف گردد.»(۴)
۲) ضابطه بندی اختلافها
ضابطه اول- انگیزه در بروز اختلاف باید غیرنفسانی باشد
اگر سرچشمه اختلاف خودخواهی و هوای نفس باشد در این صورت هر تلاشی برای ایجاد وفاق منجر به ناکامی و شکست خواهد شد. اما اگر سرچشمه این اختلاف از عبودیت باشد به تنوع دیدگاهها و سازندگی در امور منجر خواهد شد.
«اختلاف بین انبیاء و افراد مقابل آنها و اسلام و کفر همیشه بوده است؛ ولی آن اختلاف از عبودیت سرچشمه می گیرد. شما اختلافاتی را که از نفسانیت سرچشمه می گیرد باید از بین ببرید و مطمئن باشید که اگر کارهایتان از الوهیت سرچشمه نگیرد و از وحدت اسلام بیرون بروید، مخذول می شوید.»(۵)
ضابطه دوم- اختلاف باید با درک شرایط محیطی صورت پذیرد
اگر شرایط اجتماعی و سیاسی به گونه ای باشد که در صورت اظهار اختلافات (هر چند که اصل این اختلافات پسندیده باشد) دشمن دست به بهره برداری از این اختلافات بزند در این صورت لازم است که از اظهار این اختلافات خودداری کرد و باید آنها را موکول به زمان مناسب دیگری نمود. برای توضیح بیشتر، به کلام حضرت امام (ره) در این مورد اشاره می کنیم:
«[آقایان] طرحشان را و آرایشان را بگذارند برای یک وقت دیگری و یک وقت های دیگری این کارها را بکنند. حالا وقت این نیست که آرایی که خلاف مسیر است، اظهار بکنند.»(۶)
ضابطه سوم- اختلاف باید درون چارچوب از پیش تعریف شده، صورت بگیرد
هر نظام سیاسی برای استقرار و استمرار حیات خود اصولی را بنا نهاده است که باید تمامی افراد جامعه بر روی آن اجماع داشته باشند و در واقع محور اصلی وفاق ملی هر نظام سیاسی همین اصول بنیادین است، بدیهی است اگر در این حوزه یعنی در اصول بنیادین نظام سیاسی اختلاف به وجود آید این اختلافات پذیرفتنی نیست چرا که نظام سیاسی را دچار تزلزل می کند.
۳) پذیرش محوریت قانون
اختلافات در صورتی می تواند باعث وفاق ملی گردد که با اصول قانونی تعارضی نداشته باشد.
الف)اصل نهم قانون اساسی: «در جمهوری اسلامی ایران آزادی و استقلال و وحدت و تمامیت ارضی کشور از یکدیگر تفکیک ناپذیرند و حفظ آنها وظیفه دولت و آحاد ملت است.
ما زمانی می توانیم به وفاق ملی برسیم که افراد جامعه بتوانند به یک هویت اجتماعی منسجم و واحد برسند برای این منظور موارد زیر توصیه می شود.
- منافع جمعی و ملی را بر منافع شخصی و جناحی ترجیح دهیم و در واقع نگرشی فراقومی و فراجناحی داشته باشیم و روحیه ملی را افزایش دهیم و این جمله را شعار خویش قرار دهیم که:«همه برای یکی، یکی برای همه»
- افکار عمومی را سالم سازی کنیم برای این منظور باید مسئولان با مردم رابطه نزدیک داشته باشند، مردم بتوانند به طور آزادانه در سرنوشت خویش دخالت داشته باشند و با مسئولان در امر تصمیم گیری همدلی و همیاری داشته باشند.
- در حوزه اخلاق نیز ما باید نیروهایی انقلابی و اسلامی تربیت کنیم و اعتماد افراد جامعه را نسبت به این نیروهای انقلابی افزایش دهیم. چرا که اصول و ارزشهای اخلاقی عامل مشترک بین تمام افراد جامعه می باشد و افراد خود را ملزم به پایبندی به این ارزشهای اخلاقی می دانند. بنابراین اصول و ارزشهای اخلاقی مشترک می تواند عامل وفاق ملی نیز گردد.
۳) وفاق ملی در حوزه عمل سیاسی
چنانچه که قبلاً نیز اشاره کردیم باید در حوزه عمل سیاسی اخلاق سیاسی را رعایت کنیم. علاوه بر رعایت اخلاق سیاسی باید موارد زیر را مورد توجه قرار داد.
- از استقلال، تمامیت ارضی کشور و اسلامیت نظام دفاع کنیم.
- التزام به اصول قانون اساسی داشته باشیم.
- اصل ولایت فقیه و جمهوریت نظام را بپذیریم.
- حقوق متقابل را تامین کنیم و حقوق اقلیتها را نیز در نظر داشته باشیم
- بر اصول و ارزشهای انقلاب اتفاق نظر داشته باشیم.
● نکته پایانی:
از آنچه که گفته شد نتیجه می گیرم که وفاق ملی یکی از ضرورتهای جامعه است که عدم آن باعث می شود جامعه در سراشیبی سقوط قرار گیرد. ما بارها وحدت و وفاق ملی مردم ایران را در صحنه های مختلف از جمله پیروزی انقلاب اسلامی و در برگزاری انتخابات دیده ایم. اما چند سالی است که دشمنان قسم خورده این نظام به خیال باطل خود فکر می کنند که مردم دیگر آن وحدت و وفاق ملی را که در پیروزی انقلاب اسلامی داشتند، ندارند لذا درصدد این برآمده اند که بین مسئولین نظام و مردم تفرقه و جدایی جاری سازند و این نظام را از داخل به سراشیبی سقوط بکشانند. حال بر ماست که با حفظ وحدت و وفاق ملی خویش به این دشمنان اعلام کنیم که این خیال خام آنها رویایی بیش نیست چرا که ما با این که در بعضی از مسایل با هم اختلاف داریم اما وجود این اختلافات یک امر عادی و قابل قبول است و در واقع ما در اصول بنیادین نظام اختلافی نداریم و همان امت واحده سال ۱۳۵۷ هستیم که توانست رژیم شاهنشاهی را سرنگون و دست استعمارگران را از این کشور قطع نماید.
نویسنده: علیرضا تاجریان
پاورقی:
۱- سوره مبارکه آل عمران، آیه ۱۰
۲- سوره مبارکه هود، آیه ۱۱۸
۳- صحیفه نور، ج ۲۱، ص ۴۷
۴- نهج البلاغه، حدیث ۱۷۳
۵- صحیفه نور، ج ۱۸، ص ۱۳۴
۶- صحیفه نور، ج ۹، ص ۳۰۳
۷- به نقل از: مهدی حاضری، امام خمینی (ره) و وفاق اجتماعی، تهران، همایش رقابتهای سیاسی و امنیت ملی و وزارت ارشاد، ۱۳۷۹، صص ۲۸-۲۷
۸- جوزف لاپامبارا، «توزیع: بحران مدیریت منابع» در: بحران ها و توالی ها در توسعه سیاسی، غلامرضا خواجه سروی، تهران، پژوهشکده مطالعات راهبردی، ۱۳۸۰، ص ۳۶۲
۹- صحیفه نور، ج ۵، ص ۲۷۹
۱۰- ریچارد جنکیز، هویت اجتماعی، تورج باراحمدی، تهران، شیرازه، ۱۳۸۱، صص ۸-۷
منابع:
۱- وفاق ملی؛ جامعه شناسی سیاسی وحدت از دیدگاه امام خمینی (ره)، اصغر افتخاری، سازمان عقیدتی سیاسی نیروی انتظامی، چاپ اول، ۱۳۸۲
۲- صحیفه نور
۳- نهج البلاغه
۴- قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران
منبع : باشگاه تحلیلگران
سامانه پدافندی تاد چیست و آیا میتواند مانع موشکهای ایرانی فتاح شود؟
سرعت موشکهای سامانه تاد نهایتاً ۸ ماخ است در صورتی که سرعت موشک فتاح در فاز نهایی به ۱۳ تا ۱۵ ماخ میرسد؛ به این ترتیب پیش از آنکه موشک سامانههای پدافندی به موشک فتاح برسد، این موشک از آن محل عبور کرده است.
تسنیم نوشت: تایمز اسرائیل در خبری به نقل از کانال ۱۲ این رژیم مدعی شد آمریکا قصد دارد بهمنظور تقویت پدافند هوایی اسرائیل سامانه ضد موشکی تاد را در آنجا مستقر کند.
«این خبر در حالی منتشر میشود که حدود ۱۲ روز پیش موشکهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در جریان عملیات وعده صادق۲ از سد سامانههای پدافند موشکی اسرائیل عبور کردند و بر اساس برآوردهای انجامشده خسارات قابلتوجهی به پایگاههای هوایی و رادارهای ارتش رژیم صهیونیستی وارد کردند. حال بهنظر میرسد بر اثر این عملیات، خسارات قابلتوجهی به شبکه راداری و پدافندی رژیم صهیونیستی وارد شده است که برای تقویت شبکه پدافند هوایی مقابل موشکهای ایرانی دست به دامان آمریکاییها شده است، اما این تقویت فایده چندانی برای اسرائیلیها ندارد چون آمریکاییها هم سامانه پدافندی برای مقابله با موشکهای بالستیک هایپرسونیک در اختیار ندارند.
سامانه تاد یک سامانه دفاع ضدموشکی ساخت کارخانه لاکهیدمارتین است که در سال ۲۰۰۸ رسماً وارد خدمت در ارتش آمریکا شد. این سامانه از چهار جزء اصلی شامل رادار TPY-۲، مرکز فرماندهی و کنترل، پرتابگرها و موشک رهگیر تشکیل شده است. رادار این سامانه قادر است از فاصله ۱۰۰۰کیلومتری اهداف را کشف کند و برد موشک این سامانه نیز ۲۰۰ کیلومتر است و از یک موتور راکتی سوخت جامد با نازل متحرک بهره میبرد که سرعت این موشک را به حدود ۸ ماخ میرساند.
هر آتشبار سامانه تاد معمولاً از شش تا هشت پرتابگر تشکیل میشود که هرکدام قادر به شلیک ۸ موشک هستند به این ترتیب یک آتشبار سامانه تاد توانایی شلیک ۶۴ موشک را دارد، بارگذاری مجدد هر پرتابگر نیز حدود ۳۰ دقیقه طول میکشد.
عملکرد سامانه تاد نیز مانند سایر سامانههای پدافندی است یعنی پس از آنکه رادار، هدف را کشف و محل مناسب برای برخورد با آن را بر اساس سرعت، ارتفاع و مسیر حرکت آن محاسبه کرد، اطلاعات را به مرکز فرماندهی و کنترل سامانه میدهد و این مرکز هم بهترین پرتابگر را برای درگیری با موشک مهاجم انتخاب و دستور شلیک را صادر میکند و همچنین اطلاعات لازم برای هدایت موشک را تا لحظه برخورد به آن منتقل میکند.
اما نکتهای که در این بین وجود دارد آن است که این سامانه زمانی قادر به رهگیری هدف است که موشک فاز میانی حرکت خود را طی میکند و چنانچه تغییری در مؤلفههای حرکتی موشک رخ دهد سامانه دچار خطا خواهد شد. برای جبران این خطا سامانه باید مجدداً موفق به کشف و ردگیری موشک مهاجم شود و در صورت موفقیت اگر باز هم موشک مهاجم تغییر مسیر شدید دهد قفل راداری احتمالی شکسته میشود و فرایند باید مجدداً تکرار شود، حال سامانه پدافندی بر اساس کدام موقعیت لحظهای، موشکهای خود را روانه کند؟
موشک فتاح از فاصله ۱۴۰۰ کیلومتری بهسمت هدف شلیک میشود و زمانی توسط رادار سامانه تاد شناسایی میشود که درست در فاز میانی حرکت خود قرار دارد. با توجه به برد موشکهای سامانه تاد این سامانه زمانی قادر به ردگیری موشک خواهد بود که هدف در فاز میانی حرکت خود قرار دارد و در زمانی قادر به شلیک است که موشک در فاز پایانی حرکت خود قرار دارد و چنانچه در این مرحله موشک قادر به تغییر مانورهای سنگین و دستیابی به سرعتهای هایپرسونیک باشد؛ رهگیری آن برای سامانه پدافندی تقریباً غیرممکن خواهد بود.
البته در پوشش بدنه موشک فتاح از مواد جاذب امواج رادار هم استفاده شده است که هم سبب کاهش برد مؤثر و هم سبب ایجاد خطا در محاسبات میشود اما بهعنوان یک فرض کمککننده به تعادل مسئله، فرض میشود که فتاح در بیشترین برد سامانه دشمن کشف شود.
هرچند این رادارها هدف را بهصورت لحظهای رصد و تغییرات مسیر پروازی موشک مهاجم را به موشک پدافندی ارسال میکنند، اما اگر این تغییرات چیزی فراتر از بازه سرعتی قابل تشخیص رادار و یا سرعت موشک پدافندی باشد، این سامانهها دیگر قادر به رهگیری و انهدام موشک نیستند.
در صورت شلیک موشک پدافندی، امکان تغییر مسیر برای این موشک ـ بهسبب اینکه در حال صرف انرژی پیشران برای غلبه بر جاذبه زمین و کسب سرعت بهصورت توأمان است ـ بهمیزان کمی وجود دارد و با اجرای دو یا سه مانور سنگین توسط موشک هایپرسونیک مانوردهنده عملاً موشک پدافندی انرژی کافی برای ادامه تعقیب و رفتن بهسمت مختصات جدیدی که معلوم نیست چند لحظه دیگر اعتبار دارد، نخواهد داشت، موضوعی که دقیقاً در طراحی موشک مانورپذیر فتاح رعایت شده است.
موشک فتاح از زمان شلیک تا فاصله ۵۰۰ کیلومتری هدف (دو سوم مسیر حرکت موشک) در یک مسیر مشخص و با سرعت معینی حرکت میکند، اما درست در یکسوم پایانی مسیر خود، با روشن شدن موتور سوخت جامد مجهز به نازل متحرک بهناگاه هم سرعت خود را به حدود سه برابر سرعت اولیه افزایش میدهد و هم شروع به مانور و تغییر مسیر میکند و همین امر موجب خطا در محاسبات سامانههای پدافندی میشود.
ا یکی از عناوینی است که در تقویم روز 13 آبان نوشته شده است. اهمیت 13 آبان در روزهای معروف انقلاب بر کسی پوشیده نیست؛ روزی که امام خمینی تبعید شد، روزی که دانش آموزان به انقلاب پیوستند و روزی که لانه جاسوسی تسخیر
که بندگان خدا را اغوا کند فریب دهد به جهالت بکشاند و از راه خدا و از دین خدا دور سازد و گمراه نماید و امروز نماد مسلّم و عینی شیطان در کالبد رژیم مستکبر و تروریستی آمریکا ظهور و بروز یافته است و به همین جهت است که دائم بر علیه اسلام و جمهوری اسلامی ایران و مردم انقلابی آن نقشه می کشند و برای شکست آن میلیاردها دلارهزینه می کنند و ترفندهای خائنانه در سر دارند. یک روز از خارج و از بیرون از مرزها اقدام می کنند و روز دیگر عوامل و مزدوران داخلی خود را اجیر می کنند تا در داخل کشور عزیز و مظلوم ما فتنه گری کنند و یا حداقل بی تفاوت باشند و حرفی در حمایت از امام امت و انقلاب و آرمانهای آن نزنند.
قضیه بعدی و سومِ سیزدهم آبان مربوط می شود به 13 آبان سال 1358 که در آن روز به مناسبت سالروز تبعید حضرت امام و سالروز شهادت دانش آموزان، جوان های انقلابی و عاشق و پیرو امام به میدان آمدند و لانه جاسوسی آمریکا را تسخیر کردند و کسانی که در آنجا بودند را زندانی نمودند. هرچند بعد از مدت کوتاهی با ملاطفت حضرت امام عناصری از آنها ( از قبیل زن ها) را آزاد کردند. اما عناصر اصلی را تا مدتها نگهداشتند. نیک می دانیم که آمریکا برای آزادی آنها بعد از چندین ماه اقدام کرد و با هماهنگی مزدوران داخلی، شبانه در صحرای طبس با حدود 8 هلی کوپتر و 12 هواپیما و با کلّی نیروی ویژه و زبده (دلتا) می خواستند فرود بیایند و به نجات گروگانهای خود بروند اما باز نفهمیدند که مکر خدا بالاتر است و صاحب اصلی و نگهدار این انقلاب، خداوند متعال و حضرت امام زمان (عج) است زیرا با امدادهای غیبی خداوند، شنهای صحرای طبس مأمور و سرباز خدا شدند و ابابیل وار بر سر سربازان و هواپیماهای دشمن فرود آمدند و آمریکایی ها بار دیگر شکستی مفتضحانه خوردند. و بدین جهت است که حضرت امام خمینی (ره) تسخیر لانه جاسوسی توسط جوانان انقلابی را انقلاب دوم و بزرگتر از انقلاب اول نامیدند. زیرا در انقلاب اول دست نشانده آمریکا یعنی شاه از کشور بیرون انداخته شد و در انقلاب دوم یعنی 13 آبان 1385 خود آمریکا از کشور ریشه کن و بیرون انداخته شد.
بچه های عزیز! این انقلاب مثل همیشه باز هم به میدان داری افراد انقلابی و ولایتمدار نیاز دارد . خوب درس بخوانید و جنایتهای آمریکا و اسرائیل و انگلیس و استکبار را فراموش نکنید و پشت سر امام امت یعنی حضرت امام خامنه ای حفظه الله تعالی حرکت کنید و گوش به فرمان امام باشید و بدانید امروز ایران اسلامی میلیونها امثال شهید حججی و شهید محمد حسین فهمیده در دامن خود پرورده است و دشمن از همین می ترسد هرچند که با معاهده ی جنایت بار 2030 ، توسط عمّال و سرسپردگان آمریکایی، دوسال است که درس شهید فهمیده از برخی دروس دانش آموزان حذف شده است.
یقین بدانید و مطمئن باشید که انقلاب اسلامی ایران، ان شاءالله روزبه روزعلیرغم کید دشمنان و بدخواهان، بالنده تر خواهد شد و به پیروزی نهایی خود یعنی ایجاد تمدن بزرگ اسلامی خواهد رسید و پرچم آن به دست حضرت صاحب الامر (عج) تقدیم خواهد شد. و ان شاءالله شماها نیز در این پیروزی بزرگ و شیرین