🔸️سلام و عرض ادب خدمت مخاطبین عزیز کانال، ان شاءالله مباحث مرتبط با کارگروه مردمی عیار سلیمانی در این کانال به اشتراک گذاشته میشود...
🇮🇷@ayaresoleymani
🔸️کارگروه مردمی عیار سلیمانی در این مدت در پی ارتقای سطح مبانی دینی، مردم شناختی و جامعه شناختی خود بود که با مراجعه به جلسات درس، کتاب، مقالات و یا صوت کلاسها و سخنرانیهای اساتید و مجموعههای علمی متعدد در این راستا قدم برداشت، از جمله:
✔حجت الاسلام ناصر صفری افلاکی؛ نظریه پرداز حوزه مهندسی فرهنگی و الگوی پیشرفت اسلامی ایرانی
✔دکتر ابراهیم فیاض؛ مردم شناس و استاد دانشگاه تهران
✔دکتر مرتضی فرهادی؛ مردم شناس و استاد دانشگاه علامه طباطبایی
✔حجت الاسلام محسن قنبریان؛ نظریه پرداز حوزه عدالت اجتماعی
✔حجت الاسلام علی کشوری، دبیر شورای راهبردی الگوی اسلامی پیشرفت
✔حجت الاسلام حسین مهدیزاده؛ دبیر میز نظریه اجتماعی فرهنگستان علوم اسلامی
✔حجت الاسلام والمسلمین عبدالحمید واسطی؛ نظریه پرداز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت
✔دکتر سیدحسین شهرستانی؛ مردمشناس
✔دکتر میثم مهدیار؛ مردم شناس
✔مجموعه حسینیه اندیشه؛ از شاگردان مرحوم آیت الله سیدمنیرالدین حسینی هاشمی و مرحوم صدوق
✔ هسته عدالتپژوهی دانشگاه امام صادق(ع)
✔مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت تهران
بعلاوه از بعد از انتخابات مجلس شورای اسلامی تا کنون، عیار سلیمانی بر برنامه ها و فعالیتهای نماینده منتخب شهرستانهای بهار و کبودرآهنگ در حد توان خود نظارت داشته و در این راستا جلساتی را با ایشان و برخی مجموعههای دیگر برگزار کرده است که ان شاءالله در آیندهای نزدیک، این کارگروه گزارشی از بررسی عملکرد نماینده منتخب مردم، خدمت مردم عزیز این دو شهرستان ارائه خواهد کرد.
#بررسی_عملکرد_نماینده_منتخب
#کارگروه_مردمی_عیار_سلیمانی
🇮🇷@ayaresoleymani
🔸️رهبر معظم انقلاب اسلامی:
شهادت پاداش تلاش بی وقفهی او[حاج قاسم سلیمانی] در همهی این سالیان بود. با رفتن او به حول و قوهی الهی، کار او و راه او متوقف و بسته نخواهد شد.
#کارگروه_مردمی_عیار_سلیمانی
🇮🇷@ayaresoleymani
🔸️آنچه که باید به گفتمانی اساسی در جامعه تبدیل شود انتخاب مبتنی بر عقل و به دور از احساسات بین همه اقشار جامعه و در همه سطوح است.
#انتخاب_عقلانی
#انتخاب_مبتنی_بر_عقل
#غلبه_عقلانیت
#عیار_سلیمانی
🇮🇷@ayaresoleymani
هدایت شده از KHAMENEI.IR
-807395584_-1501276087.mp3
7.98M
🎙 بشنوید | صوت کامل بیانات رهبر انقلاب در دیدار دانشآموزان
📥 Khl.ink/f/51250
🔹️یادداشت کوتاه
راه اصلاح و ارتقای سطح کارکرد و کارآمدی نظامات و ساختارهای اجتماعی از دریچه شورش نمیگذرد بلکه اصلاحات واقعی، نیازمند عقلانیت، تفکر و تحقیق و پژوهش های چندین ساله از دریچه هویت تاریخی و فرهنگی ایران اسلامی است!
#راه_واقعی_پیشرفت
#عیار_سلیمانی
#یادداشت_کوتاه
🇮🇷@ayaresoleymani
#یادداشت_تحلیلی
#وقایع_اخیر_ایران
#اغتشاشات_و_شورشهای_اجتماعی
✍ یاداداشت تحلیلی( بخش اول)
🔸️هنجارهای اجتماعی با نقشآفرینی ساختارها و نهادهای مختلف یک جامعه در یک فرآیند طولانی یا نسبتا طولانی مدت شکل میگیرند.
اکنون با برنامه ریزی بلند مدت دشمن در طی چند دههی گذشته و عدم فهم دقیق یا فهم اشتباه بسیاری از نهادها و ساختارهای فرهنگی و اجتماعی داخلی در این زمینه، با این امر مواجه هستیم که #بدحجابی در بسیاری از جوامع شهری ایران تبدیل به یک #هنجار(۱) گشته است.
آنچه که مسلم است این است که قانون توان مقابله با هنجارها را نداشته و نخواهد داشت! چرا که مردم با هنجارها همراه بوده و با آن هنجارها زندگی میکنند و در برابر هر کنشی که مقابل هنجارها بایستد مقاومت خواهند کرد!
همانطور که رضا خان با چوب شبه قانونی خود نتوانست در برابر #هنجار_حجاب در ایرانِ آن زمان موفق شود! بدیهی است که گشت ارشاد نیز به همین نسبت در برابر #هنجار_بدحجابی ناموفق بوده و خواهد بود!
آنچه که اکنون دشمنان انقلاب اسلامی پس از هنجارسازی بدحجابی در پی آن هستند شکلگیری #هنجار_بیحجابی در جوامع شهری ایران است! که با تمام قوت این فرآیند در حال طی شدن است!
حال سوالی که پیش میآید این است که کنش صحیح ما فعالین فرهنگی و اجتماعی در این زمینه چه میتواند باشد!؟
در ادامه به پاسخ این سوال بسیار مهم پرداخته خواهد شد...
____________________________
پاورقی:
۱. هنجار به بیانی به رفتارهایی گفته میشود که مردم آن را انجام میدهند بدون آنکه به چرایی انجام آن فکر کنند، بدون آنکه از ترس قانون آن کار را انجام دهند و همچنین بدون آنکه آن رفتار را به خاطر ادای حقی انجام دهند. همچون سلام دادن، همچون دید و بازدیدهای عید نوروز و...
🇮🇷@ayaresoleymani
عیار سلیمانی
#یادداشت_تحلیلی #وقایع_اخیر_ایران #اغتشاشات_و_شورشهای_اجتماعی ✍ یاداداشت تحلیلی( بخش اول) 🔸️هنجار
✍یادداشت تحلیلی(بخش دوم)
🔸️کنش صحیح فعالین فرهنگی و اجتماعی در زمینه مساله حجاب:
اولین کاری که بایستی ما فعالین فرهنگی و اجتماعی در این زمینه انجام دهیم پاک کردن دو پیشفرض بسیار گمراه کننده در این رابطه از ذهن است:
۱) راه حل بسیار ساده است!!!
۲) با صِرف آموزش، صِرف تشکیل جلسات تبیینی یا صِرف برخوردهای نظامی و امنیتی میتوان بر این معضل غلبه کرد!!!
پس از کنار گذاشتن این دو پیشفرض غلط، ما میبایست به این دو نکته دقت داشته باشیم که:
۱) راه حل این معضل فرآیندی بسیار پیچیده دارد که نیازمند تامل، مطالعات، تحقیق و پژوهشهای عمیق در این زمینه است.
۲) آموزش و تبیین تنها یکی از دهها مولفه تاثیرگذار در اینباره میباشد.
ادامه دارد...
#یادداشت_تحلیلی
#کنش_صحیح_فعالین_فرهنگی
🇮🇷@ayaresoleymani
یادداشت تحلیلی(بخش سوم)
🔸️باید در نظر داشت که چندین عامل در طول چند دهه در ارتباط با هم، بدحجابی را تبدیل به هنجار کرده است عواملی از جمله:
نظام اقتصادی
نظام عمران، معماری و شهرسازی
نظام اداری
نظامات اجتماعی
نظام آموزش و پرورش
نظام آموزش عالی
ارتباطات جمعی و بتبع آن رسانه
مدیریت مساجد
و...
هر کدام از عوامل بالا با کارکرد غلط، ناقص، یا کژکارکردی از منظر اجتماعی و فرهنگی در شکل گیری این هنجار نقش داشتهاند!
😔مساله اصلی اینجاست که خیل عظیمی از نهادها و فعالین اجتماعی و فرهنگی ما غافل از این فرآیند بسیار پیچیدهی هنجار سازی، راه حل را بسیار ساده پنداشته و هزینه و وقت خود را صرف کنش در حیطهی یکی از کوچکترین عوامل کردهاند! که متاسفانه نتایج این نوع کنش اکنون جلوی چشمان ما نمایان است! چه ضد ارزشهایی که اکنون به جای منکر شدن در جامعهی ما تبدیل به معروف گشته و چه ارزشهایی که اکنون دیگر معروف نیستند!
ادامه دارد...
#یادداشت_تحلیلی
#چه_باید_کرد!؟
🇮🇷@ayaresoleymani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #کلیپ_استوری | پای آن حرف ایستادهایم
🔻 رهبر انقلاب، روز گذشته: شما آمریکاییها صریحاً اعلام کردید که سردار رشید ما، شهید سلیمانی را کشتید؛ کشتید و به آن افتخار کردید؛ [خودتان] گفتید دستور دادهاید. شهید سلیمانی صرفاً قهرمان ملّی نبود، #قهرمان منطقه بود.
🔹️ شما این مرد بزرگ را و همراهانش را به شهادت رساندید؛ شهید ابومهدی مهندس و دیگران را.
🔸️ ما هرگز شهادت شهید سلیمانی را فراموش نخواهیم کرد؛ این را بدانند. حرفی زدیم در این مورد، پای آن حرف ایستادهایم. در وقت خودش، سر جای خودش انشاءالله انجام خواهد گرفت. ۱۴۰۱/۸/۱۱
💻 Farsi.Khamenei.ir
🌐 قوی اما مستضعفیم!
🔸 وقتی موشکها و پهپادهایت را برای دفاع یا تهاجم به دشمن، نو و دقیق می کنی؛ او میدان جنگ (نه بازی) را عوض می کند! میدانی که نه غلبه حجت (استدلال) در آن تمام کننده است و نه قدرتِ نظامی و...!
🔻 انقلاب اسلامی -که ایده های اساسی اش روزی برایش قدرت نرم در منطقه و بلکه جهان شده- امروز قدرت سخت اش زبانزد می شود اما در میادین نرمی به چالش کشیده می شود که میدان او نبوده/نشده/ نیست!
یعنی انقلاب، ارزشهای خود را در آنجا بماهو حقه بازتولید و رشد نداده است؛ میادین: فوتبال/ اینستاگرام/ جنگ هشتگ ها و...
📱 چین با "تیک تاک" به جنگ اینستاگرامِ آمریکایی رفت. جنگی صرفاً سیاسی اما بوسیله همان ارزشهای آمریکایی اینستاگرام!
جمهوری اسلامی نه به لحاظ سخت افزاری بلکه به لحاظ ارزشهای فرهنگی اش نمی تواند تیک تاکِ ایرانی داشته باشد که همه سرگرمی ها و سکس و رقص و انواع دیگرباشی ها درش باشد و فقط آمریکایی نباشد!
هرچه "روبیکا"یش، اینستاگرامی تر شود، از ارزشهای انقلابش دور تر میشود و هرچه پلتفرم هایش "ایتا"ای تر شود شهروندان و بخصوص جوانانش را بیشتر از دست می دهد!
⚽️ جام جهانی سالها "پوششِ" جنایات غربِ وحشی و "روکشِ" خیانات دست نشاندگان استعمار بوده اما اینبار برای جمهوری اسلامی نه پوششی است و نه روکشی؛ خودِ میدان نبرد است. نبردی که نه بازکنان تیمش، همه رزمندگان کربلای۵ و مدافعان حرم و تجلی ارزشهای انقلاب اند و نه تماشاگران کشورش همه با تیم جمهوری اسلامی اند!
افراد تیم سرودملی نمی خوانند، کاپیتان با نام خدای رنگین کمان(!) شروع و کنار داغدیدگان حوادث اخیر اعلام حضور می کند. جمعیت بالایی از تماشاگران هم در خانه ها روی سکوهای تیم رقیب می نشینند یا تماشا را تحریم می کنند!
دبل گل زن ایرانی محبوب اروپا را روزنامه ای داخلی "پوچ" تیتر می کند! و...
🔺 راه حل دو دیگریِ گفتمان انقلاب اسلامی واضح است:
- متحجران: علیه فجازی و صرفاً محدودیت برای همه پلتفرم های نوبه نو شونده اش/ علیه فوتبال و جام جهانی بلکه علیه تیم ملی و بازیکنان وطن!
- دگر اندیشان: موافق فجازیِ جهانی و جام جهانی و همه استاندارد سازی های بین المللی نظام سلطه؛ خواهان استحاله ج.ا در مقتضیات آنها (اینبار اغلب علیه تیم ملی بخصوص بازیکنان مقید به ارزشهای ج.ا)
‼️ راه حل "گفتمانِ جمهوری اسلامی" (با تاکید بر دو رکن اش: ارزشهای اسلامی و مردم) اما در ایندو معلوم نیست!
❓می خواهد با ورزش بخصوص فوتبال و ورزش بانوان، متن و حاشیه های المپیک و جام جهانی چه کند؟! امتداد خود را چگونه در آنها تعریف و تعبیه می کند؟! صرفاً پوشاندن سر زنانِ ورزشکار -که هر روز به کلاه نزدیک تر و بعضاً حذف میشود- را امتداد ارزشهای خود می داند؟!
با فضای مجازی غیر از فیلترینگ چه چاره ای دارد؟! فجازی ایرانی اسلامی انقلابی چگونه محیطی است که همه شهروندان را در خود جای داده و راضی نگه دارد؟!
❗️پاسخها کماکان سیاسی بلکه نظامی است: اینها مهم نیست؛ مهم قدرت نظامی ما و دست برترمان در منطقه برای اخراج آمریکا و نابودی اسرائیل است!
❗️ ناپاسخی هم عمدتا بخاطر اختلاط گفتمان اصیل با دو دیگری خود در سیاستگذاری و اجراست!
✅ شاید حوادث این دوماه و نحوه مواجهه اعتماد عمومی با ج.ا و مواجهه اینبار جامعه بزرگ فوتبال دوستان با تیم ملی، این عبرت را بدهد که اگر در این میادین نرم دست برتر نداشته باشیم، علمیات نظامی بلکه حتی دفاع مشروع از خود در افکار عمومی متهم و محکوم به شکست است!
⬅️ حوادث این دوماه آئینه ای خداداد بود برای اجابت دعای: "اَوقِفنِی عَلی مراکِزِ اِضطِرارِی! خدایا نقاط اضطرار و ناتوانی ام را به من بنمایان"!(دعای عرفه)
یافتن نقاط اضطرار برای سست عنصرها، ترس و یأس می سازد؛ اما راسخ الایمان ها را به جدّ و جهد نظری و عملی وامیدارد و التجائشان به خداوند را بیشتر می کند.
📝 محسن قنبریان ۱۴۰۱/۹/۱
☑️ @m_ghanbarian
⚽️ بازی، بازی و خربزه آب است!
• گرچه بُرد در "بازیِ"فوتبال -بخصوص در این جنگ چند وجهی- میتوانست کام ملت ایران را شیرین و شمیم یکپارچگی ملی را ساعاتی به مشام آنها برساند؛ لکن این مُسَکن های موقت جای درمان اساسی و شیرینی پایدار را نمی گیرد!
• تحقق عدالت اجتماعی هم "تنسیق قلوب"۱ (همترازی و پیوستگی دلها و بالتبع وحدت ملی) را موجب می شود و هم به فرمایش امام صادق(ع): از شهد و عسل شیرین تر و از کره، نرم تر و از مُشک خوشبوتر است.۲
• فوتبال برای عده زیادی یک چیز بالاصاله و ذاتا مطبوع است که از آن لذت می برند. در پیوند خوردنش با هویت ملی یا تعصب های باشگاهی، موجب غم و شادی شان هم می شود و...
اما برای گروهی -که فاش و روشن به آن نگاه ابزاری و بالعرض دارند- فقط در شرایط و نتایج خاصی، خوب و دیدنی و شادی اش ارزشمند می شود!
• باخت -آن هم در مقابل آمریکا- به دسته دوم یادآور میشود که: بازی، بازی است؛ به فکر نان باش که خربزه آب است!
دشمن هم نه ۱۱بازیکن آبی پوش بلکه سیاستهای استکباریِ آمریکاست!
نقیصه اصلی هم نه در ملی پوشان که در عدم جبران عقب ماندگی عدالت توسط دولتهاست!
• دولتمردان و مجلسیان علی القاعده از دسته دوم اند. اگر می خواستند با بُرد فوتبال جشن پیروزی بگیرند، به ماموریت اصلی خود جدی تر برگردند و "احلی من الشهد" -یعنی عدالت- را برای ملت ایران بسازند.
............................
۱. صدیقه طاهره(س): جعل الله... العدل تنسیقاً للقلوب.(بحارالانوار، ج۴۳، ص۱۵۸)
۲.الکافی ج۲ص۱۴۷
#جام_جهانی
#عدالت_اجتماعی
محسن قنبریان
☑️ @m_ghanbarian
رهبر معظم انقلاب اسلامی:
شهید سلیمانی قهرمان ملّت ایران است، به خاطر اینکه ملّت ایران داشتههای فرهنگی و معنوی و انقلابی و ارزشهای خودش را در او متبلور و مجسّم دید. ۹۹/۹/۲۶
🇮🇷سالگرد شهادت سردار عزیز اسلام و سردار عرصه فتوت و جوانمردی و در یک کلام شهادت جهان پهلوان حاج قاسم سلیمانی خدمت همه مسلمانان و آزادگان جهان تسلیت باد...🇮🇷
🇮🇷@ayaresoleymani
رهبر معظم انقلاب اسلامی:
سردار شهید عزیز را با چشم یک مکتب، یک راه، یک مدرسهی درسآموز نگاه کنیم. ۹۸/۱۰/۲۷
🇮🇷@ayaresoleymani
تحلیل دکتر ابراهیم فیاض؛ استاد مردم شناسی دانشگاه تهران:
شهادت سردار سلیمانی موجب خواهد شد که غرب آسیا از غربیها خالی شود و امت اسلامی به معنای واقعی کلمه شکل بگیرد. انشاالله امت اسلامی در جغرافیای اسلامی شکل میگیرد. آمریکاییها و صهیونیستها چهارراههای این جغرافیا را گرفتهاند که این چهارراهها عبارتند از فلسطین، عراق و افغانستان که با شهادت سردار سلیمانی این چهارراهها آزاد خواهند شد. با آزادسازی این چهارراهها، جغرافیای اسلامی و مقدمات تمدن نوین اسلامی به وجود خواهد آمد.
متن کامل این تحلیل را در لینک زیر ببینید:
https://b2n.ir/q09534
🇮🇷 @ayaresoleymani
تحلیل دیگر دکتر ابراهیم فیاض از وقایع پس از شهادت سردار سلیمانی:
استاد مردمشناسی دانشگاه تهران معتقد است: «شهادت حاجقاسم سلیمانی از آن واقعیتهایی است که تئوریها را عوض خواهد کرد؛ جزء واقعیتهایی است که ساختار را عوض خواهد کرد و تئوری را خواهد ساخت. بهجای اینکه تئوری واقعیت را بسازد، این بار واقعیت، تئوری را خواهد ساخت.»
متن کامل این تحلیل را در لینک زیر ببینید:
https://b2n.ir/f01520
🇮🇷 @ayaresoleymani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تحلیل دکتر سید حسین شهرستانی، مدیر گروه حکمت هنر پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی در همایش جهان پهلوان حاج قاسم سلیمانی
https://b2n.ir/w11745
🇮🇷 @ayaresoleymani
🎥#پخش مستند ۷۲ ساعت:
روایتی مستند، از ۷۲ ساعت پایانی منتهی به شهادت حاج قاسم سلیمانی و...
📅زمان: سه شنبه 13 دی 1401، ساعت12:20
💻پخش با ترافیک رایگان:
https://heyatonline.ir/graaph/
📲پخش از طریق کانال دفتر در آپارات
https://www.aparat.com/oisc_majazi
🌐 دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی مرکز ملی فضای مجازی
🆔 @OISC_Majazi
🇮🇷 @ayaresoleymani
🔻مکتب سلیمانی و جمع بین اضداد!
یادداشت حجت الاسلام قنبریان در روزنامه وطن امروز 1400/10/13
https://vatanemrooz.ir/?nid=3392&pid=10&type=1
تحلیل حجت الاسلام والمسلمین قنبریان از مکتب سلیمانی
☑️ @m_ghanbarian
🇮🇷 @ayaresoleymani
💠 مکتب سلیمانی
(چکیده سخنرانی حاج آقای قنبریان در گردهمایی بزرگ بزرگداشت سرداران مقاومت)
بخش اول
🔸آفتاب را نباید از پنجره شرقی یا غربی خود دید. شخصیت های بزرگ وجامع نباید دچار دید تبعیضی ماشوند؛ یک جنبه آنها دیده وجنبه دیگر فراموش شود. شهید سلیمانی ،تجسم همه ارزشهای انقلاب و استمرار مکتب بنیانگذار انقلاب واحیاگر بهشتی ومطهری بود. چند ویژگی شاخص این مکتب:
1⃣توازن بین مرز با فتنه خیابانی ؛ و تحمل مخالف و آزادی تفکر وبیان:
-امضاء نامه ۲۴فرمانده سپاه ده روز بعد از غائله کوی دانشگاه به رئیس جمهوروقت، نمونه خط گذاری با فتنه خیابانی علیه نظام است.
-هدیه کتاب حاج آخوند نویسنده اتاق فکر جنبش سبز در لندن [مهاجرانی]به دوستان ،نشانه آن توازن است. سردار نه در٨٨بیطرف است نه با مهاجرانی آشتی کرده اما کتابی مفید از او درباره پیری روحانی ومهذب را خواندنی می بیند. "همه چیز آنها نجس "؛را قائل نیست.
🔺متاسفانه دچار تبعیض در ارزشها وآرمانهای انقلاب دربین چهره ها وگروه ها هستیم. مغز متفکر یک جناح" اشغال" را بنام "دمکراسی برون زا" تئوریزه می کند وچیزی از استقلال نمی گذارد!برخی متفکران جناح مقابل هم صندوق رٲی را از باب وهن شریعت می پذیرند چیزی از جمهوریت نمی گذارند!در حالیکه رهبر انقلاب صندوق رٲی را" متن اسلام"خواند.
2⃣دوگانه واقعی مقابل دوگانه های کاذب وغلط:
سرداردلها به تبع امام عزیز تقابل واقعی واصیل را بین"مستکبر-مستضعف" و"تقابل اسلام ناب-اسلام آمریکائی"(اسلام مرفهین بی درد واسلام اشرافیت و...)می دانست. نه دوگانه های غلط "بی حجاب-با حجاب" یا "اصلاح طلب-اصولگرا"!
در خارج هم دوگانه"شیعه-سنی" را غلط ودر راستای توطئه دشمن برای القای هلال شیعی و احیاء صفوی میدانست.
🔺شهر بیجی عراق را وقتی از دست داعش نجات داد، دختر مسیحی بر کلیسا نوشت:مریم مقدس راحت بخواب که دیگر مسیح بر صلیب نمیشود!
این همان مکتب خمینی است که ما می خواهیم صدای مرگ بر آمریکا از ناقوس کلیساها شنیده شود.
🔺سلیمانی موافق بی حجابی نبود، همه افکار اصلاح طلبان یا همه اعمال اصولگرایان راهم قبول نداشت اما تقابل ایندو را کاذب وغیر ضرور می دید.می فرمود:" این بی حجاب است ،آن باحجاب است؛این چپ است، آن راست ؛این اصلاح طلب است او اصولگراست!خب پس چه کسی را می خواهید حفظ کنید؟!"
3⃣صدور انقلاب باحفظ استقلال کشورها:
امام عزیز انقلاب ما را مقدمه ظهور خواند،واز "لزوم صدور انقلاب "بین ملت ها گفت. دشمن آنرا "امپراطوریسم" ودخالت وآشوب در کشورها تبلیغ کرد. برخی دوستان هم منفعل شده از"مالزی شیعی" و"ژاپن اسلامی" گفتند!یعنی ما هم کشوری مثل کشورها ؛چکار به دولتهای دیگر داریم...
سردار دلها آن توازن عالی وآرمان امام را محقق کرد وجلوی چشم ها آورد:
🔺ابوسنینه روزنامه نگار فلسطینی سال ۲۰۱۲ از سران مقاومت فلسطین میپرسد چه کسی فلسطین را برای خود فلسطین ومقاومت می خواهد؟!همه می گویند :جمهوری اسلامی!
یحیی السنوار درباره حاج قاسم می گوید که خالصانه وبا تمام وجود به فلسطین عشق می ورزد.
🔺نورالدین شیرین مدیر شبکه قدس ترکیه در برنامه زنده شبکه ۵آنجا گفت :سردار سلیمانی در مقابل کودتای نافرجام ۲۰۱۶ترکیه بیشتر از ژنرالها وسیاسیون ترکیه ،نقش آفرید!
🔺جلوگیری از سقوط دمشق وبغداد بی نیاز از توضیح است.
4⃣توازن عدالت وپیشرفت:
رهبری در ۹۶/۱۱/۲۹فرمود:" ما دهه چهارم انقلاب را دهه پیشرفت وعدالت نامگذاری کردیم .پیشرفت به معنای واقعی کلمه در کشور اتفاق افتاده است ؛عدالت را نمی گویم!در مورد عدالت ماعقب مانده هستیم در این تردیدی نیست خودمان اعتراف می کنیم".
بدون پیشرفت، عدالت ، تقسیم فقر است اما پیشرفت بدون عدالت هم بزرگتر شدن فاصله قله های ثروت و دره های فقر است.
🔺سردار سلیمانی آنروز که فرمانده لشکر در کرمان وسیستان بود کنار توسعه استان ، پیگیر عدالت برای مناطق محروم آنجا بود
🔺سیل و محرومیت خوزستان به لحاظ کاری وسازمانی به او ربطی نداشت اما علیرغم خطر، آمد وتا زانو درآب به مردم محروم روستاهای سوسنگرد و...کمک کرد.
🔺النبل والزهرا در سوریه ،محاصره ومحرومیت با آنها کاری کرد که ریشه درختان را می خوردند!در وسط داعش محاصره بودند. دالان ومعبری طولانی بین داعش باز کرد تا نجاتشان دهد.
5⃣کارآمدی جهادی مقابل لشی وتنبلی ومیز طلبی!
حضرت آقا فرمود:" مشروعیت همه ما بسته به انجام وظیفه وکارآمدی درانجام وظیفه است...هرجا کارآمدی نباشد مشروعیت از بین خواهد رفت"(۸۳/۶/۳۱).
🔺۲۲سال (از۷۶تا۹٨)فرمانده قدس بود. حتی منتقد ومعترض از این طولانی بودن مسئولیتش انتقاد نکرد.چرا؟ چون کارآمدی می دیدند. ۲۰۰۰پیروزی در جنگ ۳۳روزه، ۲۰۰٦پیروزی در غزه، بعد پایان داعش و...
برای برخی منصوب ومنتخب هم مردم امن یجیب میگیرند تا زود تمام شوند یا دوباره ابقاء نشود!
☑️ @m_ghanbarian
🇮🇷 @ayaresoleymani
💠 مکتب سلیمانی
(چکیده سخنرانی در گردهمایی بزرگ بزرگداشت سرداران مقاومت)
بخش دوم
6⃣ طهارت اقتصادی مقابل رانت خواری:
آقا در بیانیه گام دوم ،"طهارت اقتصادی " را شرط "مشروعیت کارگزار" نظام اسلامی خواند.
🔺وقتی ۴۰۰۰آقازاده خارج نشین داریم ،سردار دلها اگر بچه اش را خارج ببرد ،زیر آتش دشمن در عراق بین صفوف مجاهدین می برد.
🔺با این همه دوندگی ودوری ازخانواده ،اضافه حقوقی نگیرد؛وضع خانه وزندگی اش این باشد.
🔺برای بستری نوه اش بیمارستان دولتی برود واجازه ندهد تختی را زودتر خالی کنند!
🔺 حتی در زیارت قبر شریفش، همسر ارجمندش امتیازی طلب نکند ؛وقتی سر صف ایستاده به قبر سردار میرسد پشت سری ها نشناخته ،گفتند زودتر! و او خود را معرفی نکرده زود برخیزد!
⬅️ اینها ارزشهای مکتب انقلاب بود که در این مرد متوازن تجلی داشت ،وقتی دچار خلل وتبعیض در آنها بودیم. لذا همه مردم او را خواستند مثل انقلاب۵۷
☑️ @m_ghanbarian
🇮🇷 @ayaresoleymani
15.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نکته طلایی
🔹جامعه باید دانشی اداره شود، دین می گوید دانشمندان باید جامعه را اداره کنند...
🔸دین رقابتهای حزبی راقبول ندارد...
🔹در جامعه ای که توسط احزاب اداره بشه اندیشمندان دچار خفقان میشوند...
🔸چرا مسئولین ضعیف در جامعۀ ما روی کار میآیند؟
@FarhangDarShahr
هدایت شده از محسن قنبریان
🎥 درباره خصوصی سازی این مستند را ببینید!
• سیاستهای اصل۴۴، واگذاری به مردم بخصوص دهکهای پایین، با تعاونی های فراگیر هم داشت؛ اما فقط واگذاری های حاکمیتی و خصوصی اش فربه شد.
• مستند #شاهدان_عینی به چندین مورد خصوصی سازی و عیوب مشترک همه پرداخته است.
• در همین خصوصی سازی، به سه راه حل موثر هم می پردازد تا فقط نقد نکرده باشد.
• برای برخی از آن راه حلها جای مبانی دینی و فقهی مثل شهید مطهری(ج۲۰ مجموعه آثار) و شهید صدر(کتاب اسلام راهبر زندگی) خالی است. اگر بود بر غنایش می افزود.
• ضمن تقدیر از مجموعه #ثریا برای ساخت این مستند، به دوستان عدالتخواه و مشتاقان اقتصاد اسلامی توصیه می کنم مستند را ببینند.
❗️ وقتش رسیده در واگذاری ها و خصوصی سازی های پر عیب، بازنگری شود و این نیازمند یک توافق نخبگانی و حمایت مردمی است.
💻 اینجا ببینید
#جشنواره_عمار
#خصوصی_بازی
محسن قنبریان
☑️ @m_ghanbarian
12.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷 ویژه ساعت شهادت شهید سلیمانی و یاران در فرودگاه بغداد
📹 نماهنگ | رهبر انقلاب، روز گذشته: در دنیا با حاج قاسم خیلی رفیق بودیم؛ انشاءالله خدا کاری کند که در قیامت هم خیلی رفیق باشیم...
💻 Farsi.Khamenei.ir
🇮🇷 @ayaresoleymani
تصور نیروهای انقلابی از کشاورزی و صنعت بزرگ مقیاس و تسمه کشیدن بر گرده محیط زیست به نظر من سیاسی و منفعت خواهانه نیست، بلکه ریشه اش این است که انقلابی ها از لحاظ علمی، غلط بودن نحوه مواجهه انسان مدرن در بهره کشی از طبیعت را اصلا قبول نکرده و جزء نقدهای انقلاب ۵٧ به مدرنیته نمیداند و اتفاقا این قسمت را جزء مزایای مدرنیته میداند که باید بتمامه آن را اقتباس کند.
گویی باید همین شهرهای بزرگ مصرفی و کارگری قرن 16امی را در ایران خلق کنند و و اب و خاک را نابود کنند و سد بسازند و فروچاله درست کنند تا GDP به سبک منچستر قرن ١۶ در میان خروارها دود و غبار و طبیعت متلاشی شده توسعه پیدا کند.
گویی مقصر بی عدالتی موجود را فقط فسادهای پولی و بانکی و اختلاس و... میدانند و اصلا مدرنیته - ان هم نسخه اولیه سه چهار قرن قبل آن- مسیر را درست پیدا کرده است...
... آقایون طرفدار طب سنتی و اسلامی و سلامت، دستمان به دامن تان! ماجرای محیط زیست ادامه همان بدنی است که سعی میکنید ان را با اورگانیک خوری و سالم خوری به تعادل برسانید. جرات کنید و مطالعه را شروع کنید و پا را فراتر بگذارید و نگاه تان را به محیط زیست هم توسعه دهید. فعلا هیچ کس به اندازه شما حرفش دیده و خوانده نمیشود....
حرفهای ما که باد هواست، اگر خدایی نکرده ضد نظام تلقی نشود...
"حسین مهدیزاده"
@social_theory
🇮🇷 @ayaresoleymani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◀️ مقایسه روند رشد جمعیتی ایران، چین، رژیم صهیونیستی آمریکا و روسیه از ۱۳۴۰ تا کنون
🔸 هرچند همه این روند را میدانیم اما باز هم نگران کننده است.
فارغ ازین که این روند یک پروژه نفوذ بوده یا یک پروسه ی حاصل از سیاستگذاری های غلط، باید نسبت به آن جدی بیاندیشیم.
🔹دو هفته پیش کارگاهی داشتم در یکی از استان ها در باب پیامدهای اجتماعی و فرهنگی #جمعیت با حضور مبلغان خواهر و مربیان تربیتی؛ کسانی که در زمینه تبلیغ رشد جمعیت و #فرزندآوری فعال بودند.
آنچه بیش از همه نگران کننده بود، ناامیدی آنان از ساختار و فقدان اراده جدی درین امر بود.
🔸 باز هم باید از دولت مدرن گفت. رشد فرزندآوری فقط حاصل توکل به خدا و سیاست های رسانه ای نیست. سبک زندگی مدرن ذیل ساختارهای مدرن مانند مال، پاساژ، گیم نت، فضای سایبر، بانکداری و نگاه های مدرن مانند حضور غیرضروری اجتماعی بانوان، تبدیل زن حمایت پذیر به زن حمایت کننده، فردگرایی و ده ها مصداق دیگر، نقش بسزایی در کاهش فرزندآوری دارد.
"احمد اولیایی"
@ahmad_olyaei
🇮🇷 @ayaresoleymani
✍تحلیلی بر تغییر رویکرد حاج آقای پناهیان در نگاه به مسائل اجتماعی
در یک ماه اخیر حاج آقای پناهیان مباحثی را مطرح کردهاند که نشاندهنده تغییر رویکرد ایشان در بررسی مسائل اجتماعی، از نگاه صرفا روانشناسانه و فردگرایانه به نگاهی نشات گرفته از علوم اجتماعی است! این تغییر رویکرد بسیار حائز اهمیت است، در ادامه به صورت مختصر به اهمیت این موضوع اشاره میشود:
🔸️متاسفانه آنچه که در چند دهه گذشته شاهد آن بودهایم پیوند عمیق "نگاه تصوف گرایانه و عرفانی" و "روانشناسانه" در اکثر حوزه های علمیه ماست! این رویکرد، تنها راه نجات جامعه را تربیت فردی و آموزش فردی میداند! و در نتیجه از فرآیندهای اجتماعی تربیت و رشد مردم غفلت میکند!
🔸️این نگاه فردگرایانه در دنبالهی اجتماعی خود، پیوند بین "دانشگاه تقلیدی غیر ایرانی" حاکم بر کشور ما با "فردگرایی موجود در نگاه لیبرالی" را رقم میزند؛ در واقع نگاه فردگرایی و شاید بهتر باشد بگوییم خودگرایی نهادینه شده در وجود جوانان _که بدتر از فردگرایی است_ ظرفی میشود برای نگاه لیبرالیستی که خروجی این ظرف و مظروف، دانشجویانی است فاقد نگاه اجتماعی، که برای دستیابی به موفقیت خود، در بسیاری از موارد، جامعه و وطن خود را فدا میکنند!
🔸️بعلاوه، این نگاه فردگرایانه و این پرداخت روانشناسانهی مسائل اجتماعی، با رسوخ در لایهها و سطوح مختلف حکمرانی، منجر به ایجاد بحرانهای گستردهای در جامعهی ایران اسلامی شده است که از جملهی آنها میتوان به این موارد اشاره کرد:
✔استقرار نظام آموزش و پرورش غیر فرهنگی و مبتنی بر آموزش و تربیت فردی:
از نمودهای این نوع نگاه به آموزش و پرورش، عدم توجه به استعدادهای متفاوت و متنوع مردم و اقوام مختلف ایرانیِ ساکن در محیطهای جغرافیایی متنوع و در نتیجه ارائه آموزشهای یکسان و غیرمرتبط با بوم و فرهنگ آنهاست، که همچون سد بزرگی، مانع شکوفایی استعدادهای فرهنگی و قومی ایرانیان شده است.
✔غلبهی رویکرد روانشناختی در نگاه به خانواده و در نتیجه افزایش سرعت روند فروپاشی نهاد خانواده:
خانواده نهادی اجتماعی است که متولی آن باید "علوم اجتماعی مردم محور" باشد نه "روانشناسی فرد محور"! که متاسفانه در حال حاضر در ایران، خانواده و مسائل آن، کاملا به روانشناسان سپرده شده که نتایج آن هم بر همگان عیان است!
✔غلبه نگاه روانشناسی موفقیت و ثروت در برنامهریزی برای آینده نوجوانان و جوانان:
روانشناسی موفقیت بدون توجه به عوامل گسترده و متعدد اجتماعی،اقتصادی،فرهنگی و حتی سیاسی موثر بر موفقیت انسانها، موفقیت را تنها در گرو برنامه ریزی و تلاش خود افراد میداند!
آسیب این نگاه زمانی نمایان میشود که افراد با وجود برنامه ریزی و تلاش و کوشش فراوان، به مقصود و اهداف خود نمیرسند! اینجاست که افراد دچار سرخوردگی بزرگی شده و با توجه به چارچوب ذهنی شکل گرفتهی خود،ناشی از مباحث مشاورههای روانشناسی موفقیت، خود را بیعرضه تلقی کرده و اعتماد به نفس خود را به طور کامل از دست میدهند! افسردگی، خودکشی، عدم توان مسئولیتپذیری و غیره نیز از دیگر عوارض این موضوع است.
✔عدم توسعهی گفتمان عدالتخواهی و عدالتپژوهی در جامعه
غلبه رویکرد فردگرایانه روانشناختی و غفلت از حوزههای متنوع و متعدد ساختارها و روابط اجتماعی، منجر به ایجاد فضایی شده است که این غفلت را تشدید میکند؛به صورتی که مردم را بیش از پیش از درک "تاثیر ساختارها و روابط اجتماعی" بر ایجاد یا حل مسائل و مشکلات موجود، ناتوان می سازد! و در نتیجهی آن تنها راهی که به ذهن مردم خطور میکند "تغییر مسئولین" است!
خطر آنجاست که مردم با تغییر مسئولین نیز، چندان تغییری در بهبود اوضاع احساس نمیکنند! اینجاست که نوعی تصور "به بنبست رسیدگی" و "عدم امکان تغییر" در اذهان عمومی شکل میگیرد که خود، احتمال وقوع شورشهای خشن اجتماعی را تقویت خواهد کرد!
نگاه فرد گرایانه، "عدالت" را در عدالت فردی یا همان تقوا خلاصه کرده و بر این امر پافشاری میکند که با حضور "افراد باتقوا" در حکومت، مسائل حل خواهد شد!در صورتی که عدالت، معنایی فراتر، ابعادی گسترده تر و پیچیده داشته و صِرف با تقوایی و دارا بودن عدالت فردی، کارساز نخواهد بود و بهبود اوضاع، متضمن تحول ساختارهای اجتماعی و روابط اجتماعی بر مبنای عدالت است.
🔸️اشاره به تک تک سطوحی از لایههای حکمرانی و جامعه، که نفوذ نگاه غیراجتماعی و فردگرایانه، منجر به ایجاد بحرانهای گسترده در آن شده است فرصت بیشتری را میطلبد، لذا در این متن تنها به چند نمونه اشاره شد تا اهمیت تغییر رویکرد حوزههای علمیه و اساتید آن در این زمینه روشن تر شود، تغییر رویکرد اساتیدی همچون حاج آقای پناهیان که تاثیر زیادی بر اقشار مذهبی جامعه دارد اتفاق مبارکیست که شاید نویدی دیگر بر تحول حوزههای علمیه و دانشگاههای ما در این راستا باشد ان شاءالله.
🇮🇷 @ayaresoleymani