فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹آيت الله العظمی جوادی آملی
«تقدیر و حق شناسی از حضور باشکوه مردم ولایتمدار در #نماز_جمعه ۱۳مهرماه» ۱۴۰۳/٧/١۴ #جمعه_نصر #وعده_صادق #دفترمرجعیتشهرری 🆔@ayatollahjavadiamoli
انسان وفات دارد، نه فوت.
آیت الله العظمی جوادی آملی:
انسان وفات دارد، نه فوت. «تاء» در واژه «فوت» جزو كلمه است؛ اما در «وفات» چنين نيست و اگر گاهی فوت در حديث يا دعا بر موت اطلاق شود، مانند:
«اللّهمّ ارزقنی التجافی عن دار الغرور و الإنابة إلی دار الخلود و الاستعداد للموت قبل حلول الفوت». در آنجا فوت به معنای از دست رفتن فرصت است كه با موت پديد میآید؛ نه به لحاظ معنای جامع موت كه انتقال به برزخ را به همراه دارد. ماده اصلی كلمه وفات، «وفا» است. وفا و استيفا و توفّی، اخذ تامّ است، چنانكه اگر كسی همه حق خود را گرفت و چيزی از آن را فروگذار نكرد گفته ميشود: حق خود را «استيفاء» كرد، يا اگر مطلبی را به طور كامل بيان كرد میگویند: آن را به طور «مستوفا» بيان كرد.
در مرگ همه حقيقت انسان به سرايی ديگر منتقل شده، متلاشی و پراكنده نخواهد شد و چيزی از حقيقت او در جهان طبيعت نمیماند و از بين نمیرود، پس انسان متوفّاست و خدای سبحان و فرشتگان متوفِّی اند.
بر اين اساس، آياتی كه بر توفّی انسان دلالت میکند شاهد بر حيات پس از مرگ است.
تسنیم ج۷ ص۶۲۱،۶۲۲
#دفترمرجعیتشهرری
🆔 @ayatollahjavadiamoli
آیت الله العظمی جوادی آملی:
آن كس كه از لحاظ اعتقاد و باور درونی، هم خدا را منشأ اثر و قدرت بداند و هم كار، قبيله، مزرعه و قدرت خويش را، دعای او خالص نيست و وعده اجابت به چنين دعايی هم داده نشده و ممكن است مستجاب نشود، چنانكه دليلی بر ضرورت عدم اجابت آن وجود ندارد، زيرا خدای سبحان همگان را از فضل خود بهرهمند ميكند: «يا من يُعطي من سئله و يا مَن يُعطي مَن لم يسئله و من لم يعرفه تحنّناً منه و رحمةً».
از پيامبر اكرم(صلّی الله عليه وآله وسلّم) نقل شده است: اگر بدهكار دعای «اللّهمّ أغننی بحلالك عن حرامك و بفضلك عمّن سواك» را بخواند، دَيْن او ادا خواهد شد.[۱]
شيخ بهائی(قدسسرّه) ميگويد: «من اين دعا را تجربه كردم، اثر خود را بخشيد و در مدتی كوتاه ديونم از راههايی كه هرگز فكر نمیکردم پرداخت شد.»
همين دعا را اگر بدهكار بخواند ولی به درآمد خود نيز اطمينان داشته باشد، به طوری كه تكيهگاه او خدا و بهره كار وی باشد، ممكن است اجابت نشود، زيرا دعای او خالصانه نيست.
[۱]امالی شیخ صدوق ص۳۱۷
تسنیم ج۹ ص۴۱۱،۴۱۲
🆔 @ayatollahjavadiamoli
#حدیث_روز
به نقل حضرت امام صادق سلام الله علیه فردی نزد رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم آمد و عرض کرد: ای رسول خدا توصیه و سفارشی به من کن.
آن حضرت سه بار از او پرسید: اگر سفارشی کنم انجام میدهی؟ آن شخص در هر سه بار پاسخ داد:آری ای رسول خدا!
حضرت رسول صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: به تو سفارش میکنم که هرگاه خواستی کاری انجام دهی دربارهٔ سرانجام آن تدبّر کن؛ اگر مایه رشد و
هدایت بود، انجام بده و اگر مایهٔ گمراهی بود از آن بپرهیز.
الکافی ج۸ ص۱۵۰
مفاتیح الحیاة ص ۶۶
#دفترمرجعیتشهرری
🆔@ayatollahjavadiamoli
علم، جامعه را به همگرایی و همنوایی دعوت می کند / اختلاف ها در جامعه به خاطر محرومیت از شرح صدر است
🔹 پایگاه اطلاع رسانی اسراء: جلسه درس اخلاق هفتگی آیت الله العظمی جوادی آملی امروز چهارشنبه در محل مسجد اعظم قم به صورت حضوری و با حضور اقشار مختلف مردم برگزار گردید.
👈 آیت الله العظمی جوادی آملی در شرح حکمت 147نهج البلاغه بیان داشتند: مولا امیرالمومنین در این حکمت می فرماید: «يَا كُمَيْلَ بْنَ زِيَادٍ إِنَّ هَذِهِ الْقُلُوبَ أَوْعِيَةٌ فَخَيْرُهَا أَوْعَاهَا، فَاحْفَظْ عَنِّي مَا أَقُولُ لَكَ...» دلها #ظروف_علوم و معارف هستند، بهترین دل آن قلبی است که ظرفیتش، بیشتر و فراگیر تر است؛ این جملات می رساند به اینکه محور اصلی جامعه انسانی، قلوب آنهاست، یعنی روح انسان دارای قوای فراوانی است ولی رأس همه قوا دل است که گاهی از او به قلب یاد می شود و گاهی به #عقل_نظری و #عقل_عملی تقسیم می کنند.
🔹 بهترین دل، دلی است که #ظرفیت بیشتری داشته باشد...
علم حقیقی به دیگران جا می دهد، عالم جای کسی را نمی گیرد، حوزه مزاحم احدی نیست، دانشگاه مزاحم احدی نیست، اگر کسی در حوزه یا دانشگاه درس خواند و به مقامی رسید و جای کسی را در جامعه تنگ کرد، او عالم نیست، آن کسی که با خواندن و با سواد شدن جای کسی را در شهری یا روستایی را می گیرد و تنگ می کند، او عالم نیست، علم آن هست که به دیگران جا میدهد.
علم آن است که جامعه را به #وحدت دعوت می کند. علم آن است که همنوایی و همگرایی دارد.
🔹 علم مانند فرشته است و همانطور که فرشتگان تنزل الملائکه و الروح، در رفت و آمد هستند و جای کسی را تنگ نمی کنند، #علم نیز مزاحم کسی نیست بلکه به قلب، شرح صدر میدهد. همانطور که فرشتگان با نزول بر زمین، به انسان #شرح_صدر می دهند، علم نیز با ورود به قلب، آن را گسترش میدهد و برای دیگر هم جا فراهم میکند.
🔹 شرح صدر از بهترین نعمت هاست که انبیا هم آرزو می کردند، ﴿ربِّ اشْرَحْ لي صَدري﴾، علمی که تنها متن باشد کارآمد نیست، تا متنی شرح داده نشود، کار آمد نخواهد بود، لذا دل نیز باید شرح داده شود و #شرح_قلب علاوه بر تحقیق و #تعلیم و تدریس، با #دعا و عبادت خالصانه است که انجام می شود.
🔹 علم، بهترین عاملی است که میتواند موجب شرح صدر شود و وقتی کسی شرح صدر داشته باشد و عالم ربانی باشد، از پیشرفت و ترقی دیگران ناراحت نمی شود چون می داند که عالم شدن دیگری، جای او را تنگ نمی کند،
لذا تمامی این اختلاف مذاهب و اختلاف ادیان و اختلاف گرایش ها و همه اینها در اثر همین #محرومیت_از_شرح_صدر است.
🔹 اختلاف، بر خلاف مخالفت، از نعمت های الهی است «اخْتِلافُ اُمّتی رَحمَةٌ»، نفرمود مخالفت رحمت است، بلکه اختلاف امت رحمت است، همانطور که شب و روز با اختلاف خود، نظام هستی را حفظ میکنند، اختلاف یعنی دومی کار اولی را در زمان غیبت او انجام دهد چرا که در غیبت او ، خلیفه او می شود
و لذا اگر کسی در غیاب دیگری کار او را انجام ندهد با او #مخالف است نه اینکه #اختلاف دارد!
◀️ این ظرفیت برای حوزه هست که فرشته بشود و جامعه را اصلاح کند، امیدواریم همه شما بزرگواران این چنین باشید.
↙️ لینک خبر:
https://news.esra.ir/fa/w/4825253
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
#درس_اخلاق
📚 درس اخلاق
تاریخ: 1403/07/18
🌐 https://esra.ir
🆔@ayatollahjavadiamoli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حقّ را باید گرفت!
🎙آیت الله العظمی جوادی آملی
🆔 @ayatollahjavadiamoli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ویدئو
💠 تشرف آیت الله العظمی جوادی آملی به حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(سلام الله علیها)
#زیارت
🗓 چهارشنبه ۱۸ مهرماه ۱۴۰۳
#دفترمرجعیتشهرری
🆔@ayatollahjavadiamoli
ناظر من بودی و من ملتفت بودم ولی
باز هم آلوده رفتارم، دعایم کن حسین...
#شب_جمعه
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ يَا أَبا مُحَمَّدٍ، يَا حَسَنَ بْنَ عَلِيٍّ أَيُّهَا الزَّكِىُّ الْعَسْكَرِىُّ
🌺 ۸ ربیعالثانی، سالروز ولادت یازدهمین پیشوای شیعیان، امام حسن عسکری علیه السلام مبارک باد.
#دفترمرجعیتشهرری
🆔@ayatollahjavadiamoli
امام حسن عسكری (سلام الله علیه) طی نامه ای گلایه آمیز به اسماعیل بن اسحاق نیشابوری ضمن اشاره به كوتاهی شیعیان در امر امامت، آنها را از وادی حسرت و صحرای ندامت پرهیز می دهد:«وَإیاكُمْ أَنْ تُفَرِّطُوا فِی جَنْبِ اللهِ فَتَكُونُوا مِنَ الْخاسِرِینَ»؛ از كوتاهی نسبت به «جنب الله» (كه همان ولایت اولیای الهی است) بپرهیزید كه از خسارت دیدگان خواهید شد.
فلسفه زیارت ص۶٨
#آيت_الله_العظمی_جوادی_آملی
#دفترمرجعیتشهرری
🆔@ayatollahjavadiamoli
🔻آیتاللهالعظمی جوادی آملی در درس اخلاق؛
❇️ اختلافها در جامعه به خاطر محرومیت از شرح صدر است
◻️ شرح صدر از بهترین نعمتهاست که انبیا هم آرزو می کردند، ﴿ربِّ اشْرَحْ لی صَدری﴾، علمی که تنها متن باشد کارآمد نیست، تا متنی شرح داده نشود، کار آمد نخواهد بود، لذا دل نیز باید شرح داده شود و شرح قلب علاوه بر تحقیق و تعلیم و تدریس، با دعا و عبادت خالصانه است که انجام می شود.
◻️وقتی کسی شرح صدر داشته باشد و عالم ربانی باشد، از پیشرفت و ترقی دیگران ناراحت نمیشود چون میداند که عالم شدن دیگری، جای او را تنگ نمیکند، لذا تمامی این اختلافمذاهب و اختلافادیان و اختلاف گرایشها و همه اینها در اثر همین محرومیت از شرح صدر است.
#دفترمرجعیتشهرری
🆔@ayatollahjavadiamoli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹آيت الله العظمی جوادی آملی:
«زندگی را این دو اصل میگرداند:دوستی عاقلانه و گذشت مهربانانه...»
۹۷/١۰/١١
🆔@ayatollahjavadiamoli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹آیت الله العظمی جوادی آملی:
"شما نهجالبلاغه حضرت را كه ملاحظه ميكنيد؛ ميبينيد، وجود مبارك حضرت، اين جمله را هر شب بعد از نماز عشا كه جمعيت از مسجد كوفه ميخواست، خارج شود، ميفرمود: «تَجَهَّزُوا رَحِمَكُمُ اللهُ»؛[۱]
آقايان! بارهای خود را ببنديد، فكر نكنيد كه فردا زنده هستيد، فكر كنيد كه فردا روز رفتن است، طيّب و طاهر شده، بخوابيد، «تَجَهَّزُوا»؛ يعني جهاز خود را ببنديد و آماده شويد: «تَجَهَّزُوا رَحِمَكُمُ اللهُ».
سرّ آن اين است كه هر لحظه، هر شب و هر روز، شيطان وسوسه ميكند؛ مطالب علمی كه حضرت يكی، دو بار فرموده بود، به آن بسنده ميكرد؛ امّا اين يك مطلب است كه هر روز نياز به تكرار دارد."
[۱]نهج البلاغه، خطبه۲۰۴
#درس_اخلاق ۹۳/۷/۱۷
🆔@ayatollahjavadiamoli
ارزش روحانیت
آیت الله العظمی جوادی آملی:
«روحانیت چه قدر ارزش دارد و با چه چیز باید خود را بسنجد؟ ممکن است کسی بگوید که ما سی چهل سال درس خواندیم و فلان کاسب هم سی چهل سال کسب کرد، الآن او همه چیز دارد ولی من چیزی ندارم، معلوم میشود چنین کسی شخصیت حقوقی اش را نشناخته است. ما به لطف الهی اگر خدای سبحان قبول کند، عمری چیزی را فرا گرفتیم که إن شاء الله هم برای خودمان و هم برای جامعه نافع است و با این سرمایه سفر میکنیم ولی آن که باغ و راغی را تهیه کرده همه را میگذارد و میرود. حضرت امیر مؤمنان سلام الله علیه فرمود:«يا کمیل هَلَكَ خَزَانُ الأموال وهم أحياء والعلماء بأقونَ مَا بقى الدهر.»[نهج البلاغه حکمت ۱۴۷]
حوزه و روحانیت ص۱۵۲
#دفترمرجعیتشهرری
🆔@ayatollahjavadiamoli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹آيت الله العظمی جوادی آملی
از دنيا جدا بودن هنر است نه از جامعه، تو متن جامعه هست، برای حفظ نظام تلاش و کوشش میکند.بیگانه را طرد میکند ولی از دنيا جداست نه از جامعه.
#دفترمرجعیتشهرری
🆔@ayatollahjavadiamoli
ولایت پذیری آگاهانه و خاضعانه
آیت الله العظمی جوادی آملی:
«مهم ترین و برجسته ترین ویژگی شیعیان و شیفتگان پناهنده به دامان ولایت ائمه معصوم علیهم السلام ولایت پذیری عارفانه و از روی آگاهی نسبت به آنان است که در دو حوزه نمود می یابد:
۱.باورداشت امامت و خلافت الهی و جان ملکوتی اهل بیت علیهم السلام و پذیرش پیوند روح و قلب و اندیشه آنها با آسمان و ملکوت اعلا، گرچه تن مُلکی و جسمشان در زمین است.
۲.رفتار همسو با این اندیشه ولایی و پاسداشت حقوق آن ذوات قدسی از راه پیروی پیوسته و بی چون و چرا؛ یعنی نخست میثاق الهی بودن امامت و ولایت آنان را به نیکی دریابد؛ سپس به مسئولیت سنگین خود در برابر آن جامه عمل بپوشاند.»
ادب فنای مقربان ج۹ ص۳۰۵،۳۰۶
#دفترمرجعیتشهرری
🆔@ayatollahjavadiamoli
آیت الله العظمی جوادی آملی:
اولین شرط وراثت انبيا شدن، نزاهت از دنيا طلبی و مقام خواهی است، اینکه چرا اسم مرا اول نبردند یا چرا فلان لقب را نگفتند یا چرا من بالا ننشستم و امثال اینها #بازی_کودکانه است، کسی را جای انبيا نمی نشانند مگر اینکه زهد داشته باشد که در دعای ندبه میخوانیم:
«بَعدَ أن شَرَطتَ عَلَيهِمُ الزُّهدَ في دَرَجاتِ هذِهِ الدُّنيَا الدَّنِيَّةِ.»
اگر امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) بگوید:فلان شیخ از ما اهل بیت است، کفی بذلک فخراً، این افتخار بزرگی است و اختصاصی به سلمان ندارد که فرمود :"سلمان منّا اهل بیت"
بلکه "فَمَنْ تَبِعَنِي فَإِنَّهُ مِنِّي"[۱] و "إِنَّ أَوْلَى النَّاسِ بِإِبْرَاهِيمَ لَلَّذِينَ اتَّبَعُوهُ وَهَٰذَا النَّبِيُّ وَالَّذِينَ آمَنُوا" [۲]
[۱]سوره ابراهیم آیه ۳۶
[۲]سوره آل عمران آیه ۶۸
حوزه و روحانیت ص۸۳
#دفترمرجعیتشهرری
🆔@ayatollahjavadiamoli
وَاللَّهُ جَعَلَ لَكُم مِّنْ أَنفُسِكُمْ أَزْوَاجاً وَجَعَلَ لَكُم مِّنْ أَزْوَاجِكُم بَنِينَ وَحَفَدَةً...[سوره نحل آیه ۷۲]
آیت الله العظمی جوادی آملی:
فرمود فرزند پيدا كنيد، نوه پيدا كنيد، اصول خانوادگی را حفظ كنيد، فرزند داشته باشيد اينها به درد شما میخورد.
الآن شما وقتی كه رفتيد غرب،میبینید اينها يك قلاده سگ به همراه دارند كه عواطفشان را با اين سگ تأمين كنند.
اگر آن عاطفه از راه صحيح تأمين نشود ناچار است از راه باطل تأمين میشود. فرمود شما اين نوههايتان را در بغل كنيد، چرا سگ و گربه را در بغل میکنید؟!
ما به شما بنين داديم، حفده داديم، احفاد داديم، نوه داديم تا شما يك كاری داريد آنها زود به دنبال كار شما میآیند،اين طور نيست كه شما بايد بپوسيد تا شهرداری شما را جمع بكند به كسی كه زود به خدمت آدم میآید، مشكل آدم را حل و فصل میکند میگويند حافد، حَفَد يعنی «اسرع الي الاحسان و الخدمه» احفاد را از اين جهت گفتند، تا نوهها بفهمند پدربزرگها چه چيزی میخواهند فوراً به دنبال كارشان میروند.اين بهتر است يا آدم در اتاقش بميرد و بپوسد و وقتی بويش درآمده شهرداری بيايد جمع بكند. فرمود كفران نعمت نكنيد. اينها را ما به شما داديم قدر اين خانواده را بدانيد.
تفسیر سوره نحل جلسه ۷۹
#دفترمرجعیتشهرری
🆔@ayatollahjavadiamoli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻
شرف ملت▫️ فرمود: ما حقی داریم به ما دادند که می گیریم، ندادند این قدر تلاش و کوشش می کنیم تعقیب می کنیم تا به آن برسیم. یک بیان نورانی حضرت دارد که «لَا یمْنَعُ الضَّیمَ الذَّلِیلُ»؛ ظلم را جز ملّت پَست کسی تحمّل نمی کند. این کلمات #شرف_آور است. ▫️ چه استکبار چه صهیونیسم، الآن چه در #غزه چه در #فلسطین چه در یمن می بینید که دارند می جنگند. فرمود ستم را جز ملّت فرومایه کسی تحمل نمی کند، «لَا یمْنَعُ الضَّیمَ الذَّلِیلُ». اگر ملّتی ـ معاذالله ـ فرومایه بود بله، ستم پذیر است؛ اما اگر ملّتی مثل ایران بود؛ مثل لبنان و فلسطینی ها بود، مثل یمنی ها بود، این ظلم را نمی پذیرند. #آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی #فلسطین #غزه 📚 درس اخلاق تاریخ: 1396/12/17 🌐 http://esra.ir 🆔@ayatollahjavadiamoli
ابو بصير میگوید بر امام باقر و امام صادق(سلام الله علیهما) وارد شدم و گفتم:
آيا شما ورثه پيامبر اكرم(صلّی الله عليه وآله وسلّم) هستيد؟ امام(سلام الله علیه) فرمود: آری.
پرسيدم: آيا رسول خدا(صلّی الله عليه وآله وسلّم) وارث انبيا بود و آنچه آنها می دانستند، رسول اكرم(صلّی الله عليه وآله وسلّم) میدانست؟ فرمود: آری.
گفتم: آيا شما میتوانید مردگان را زنده كنيد و كورهای مادرزاد و مبتلايان به برص را بهبودی بخشيد؟ فرمود: آری به اذن الهی میتوانیم.
آنگاه فرمود:
نزديك بيا! وقتی جلو رفتم، دستی بر چشم و صورتم كشيد، ديدگانم باز شد و خورشيد، آسمان، زمين، خانهها و آنچه در خانه بود را ديدم.
سپس فرمود: آيا دوست داری به همين صورت بينا باشی و در قيامت مانند ديگران حساب پس بدهی يا اينكه مثل سابق، نابينا باشی و بهشت از آن تو باشد؟ «أُدنُ منّی يا أبامحمد ـ فمسح يده علی عينی و وجهی و أبصرتُ الشمس و السماء و الأرض و البيوت و كلّ شي ءٍ في الدار قال: ـ أتحبّ أن تكون هكذا و لك ما للناس و عليك ما عليهم يوم القيامة أو تعود كما كنت و لك الجنّة خالصاً»؟گفتم: دوست دارم به حال سابقم برگردم؛ آنگاه دستی به چشمم كشيد و به حالت اوليه ام برگشتم.
بصائرالدرجات ص۲۸۹
ادب فنای مقربان ج۲ ص۹۰،۹۱
#آيت_الله_العظمی_جوادی_آملی
🆔@ayatollahjavadiamoli
توصیه آيت الله العظمی جوادی آملی به طلاب و فضلای گرامی:
«اصل را بر اساس کتاب جواهر قرار بدهيد، نترسيد که فهميدن جایی از آن مشکل است.
يک بيان نورانی حضرت امير مؤمنان سلام الله علیه دارد، چون خودش شجاع بود، فرمود: «إِذَا هبْتَ أَمْراً فَقَعْ فِيهِ»؛[۱] اگر هيبت يک امری ترا گرفت، شنا کن غواصی کن برو داخل، بالاخره خدا «ارحم الراحمين» است، يک قدری بدست میآوری، يک قدری سرت به سنگ میخورد، يک قدری میگویی و چهارتا اشکال بر تو وارد میشود، نگو سخت است! «إِذَا هبْتَ أَمْراً»؛ هيبت امری ترا گرفت، «فَقَعْ فِيهِ» برو داخل! شنا کن! چهارتا خجالت میکشی بعد عالم میشوی يا چهارتا اشکال میکنند، اشکال را استقبال کنيد، نقد را استقبال کنيد.»
[۱]نهجالبلاغه حکمت ۱۷۵
درس خارج فقه ۹۶/۱۰/۲۳
#دفترمرجعیتشهرری
🆔@ayatollahjavadiamoli
🔷دفتر مرجعیت دینی و علمی حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی برگزار می کند:
🔸تدریس کتاب جامع المدارک و کتاب الشواهد الربوبیه
🔸توسط حجت الاسلام استاد عزیزی
🔸یکشنبه ها و سه شنبه ها
🔸ساعت ۱۰ صبح
🔸شروع کلاس ها از سه شنبه ۱ آبان ماه
🔸جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۵۵۹۵۲۵۲۸ تماس حاصل فرمایید.
🔸مکان: شهر ری، خیابان ۲۴ متری، کوچه مسلم بن عقیل ، پلاک ۸۱ طبقه اول
#دفترمرجعیتشهرری
🆔@ayatollahjavadiamoli
آیت الله العظمی جوادی آملی:
خدای سبحان دین خود را به دست دوستان خود حفظ میکند و دوستان خدا در زيارت امین الله که ان شاء الله میخوانید کسانی هستند که انبيا و اولیای الهی را دوست دارند و در زمین و آسمان محبوب اند:مُحِبَّةً لِصَفْوَةِ أَوْلِيائِكَ، مَحْبُوبَةً فِي أَرْضِكَ وَسَمائِكَ ؛ یعنی خدایا! به ما توفیق بده که انبیا و اولیای تو را دوست داشته باشیم و همه موجودات آسمان و زمین ما را دوست داشته باشند. خدا دین خود را به دست هر کسی نمی سپارد؛ چه در تبلیغ دین چه در ترویج و نشر آن ممکن است عده ای درباره دین درس بگویند و کتاب بنویسند ولی توفیق آن را نداشته باشند که دین را زنده کنند. با گفتن و نوشتن میشود دین را تا سطح گوش و چشم مردم رساند و این کار آسانی است ولی دین را به جان مردم رساندن و در دل مردم جا دادن کار هرکسی نیست و آنچه ما بدان مأموریم این است:"قُل لَهُم فى أَنفُسِهِم قَولاً بليغا"[۱] یعنی سـخـن خــدا را بـه دل و جان مردم برسانید.
[۱]سوره نساء آیه ۶۳
حوزه و روحانیت ص۱۹۵،۱۹۶
#دفترمرجعیتشهرری
🆔@ayatollahjavadiamoli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صهیونیست با اصل اسلام مخالف است / جنگ او در برابر مسلمانان، جنگ حق و باطل است
🔹
پایگاه اطلاع رسانی اسراء: آیت الله العظمی جوادی آملی در پی حوادث اخیر و جنایات اسرائیل در #غزه و #لبنان، در پیامی با بیان اینکه اسرائیل صهیونیست با اصل اسلام مخالف است اظهار داشتند: ◀️ جریان کنونی که اسرائیل در برابر مسلمانها قرار گرفت نه جنگ طائفه ای است و نه جنگ مذهبی، بلکه #جنگ_حق_و_باطل یعنی جنگ اسلامی است... . #آيت_الله_العظمی_جوادی_آملی #فلسطین #لبنان #پیام 👇👇👇👇 🌐 https://esra.ir 🆔@ayatollahjavadiamoli