🌱آیه های زندگی🌱
🌹🌹🌹 🌹🌹 🌹 0⃣4⃣ تاویستاک و عملیات پژوهش جنگ اعلان نشده: ✨ ... روش شناسی تاویستاک، در همه نقاط ایالات
🌹🌹🌹
🌹🌹
🌹
0⃣4⃣ تاویستاک و عملیات پژوهش جنگ اعلان نشده:
✨ ... با توجه به آنکه در روی این کره زمین، انرژی، نیروی کلیدی جریان حیات به شمار می رود، از راه سیاست پردازی و نیرنگ و به کارگیری روش های خشن و بحران زا، کمیته ۳۰۰ توانسته است مهار کلیه منابع انرژی و نیرو را در دست بگیرد.
کمیته ۳۰۰ همچنین از راه نیرنگ و نادرستی، مهار نیروهای اجتماعی را که به واژه های اقتصادی ترجمان یافته اند، در دست گرفته است. اگر گمان را بر آن قرار دهیم که میتوان شهروند عادی را از حساب و کتاب اقتصادی دور نگه داشت، در آن صورت، باید بدین پندار هم باور داشته باشیم که می توان شهروندان را در بردگی اقتصادی غرق کرد. این واقعیتی است که رخ داده است. ما مردم، رشته حیات اقتصادی خود را به دست مهارکنندگان اقتصادی سپرده و بدین ترتیب، به صورت برده توطئه گران درآمده ایم.
(#تاثیر_موسیقی_بر_اعصاب_و_روان، حسین عبداللهی خوروش)
#ادامه_دارد
🌹
🌹🌹
🌹🌹🌹
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
🌹🌹🌹 🌹🌹 🌹 0⃣4⃣ تاویستاک و عملیات پژوهش جنگ اعلان نشده: ✨ ... با توجه به آنکه در روی این کره زمین، ا
🌹🌹🌹
🌹🌹
🌹
0⃣4⃣ تاویستاک و عملیات پژوهش جنگ اعلان نشده:
✨ ... همان گونه که زمانی ریز بیان داشته، کسانی که هوش خود را به کار نمی برند، بیش از حیوانات بدون هوش، حقی برایشان منظور نیست. برای حفظ نظم، بردگی اقتصادی از اصول کار به شمار می رود و طبقه حاکم هم از میوه شیرینی که به دست کارگر برده تولید می شود، لذت خواهد برد.
متخصصان اقتصادی، مقامات بلند پایه دولتی، بانکداران و رهبران بازرگانی و صنعتی روشن شد که جنگ علیه مردم باید با شتاب بیشتری صورت گیرد.
رابرت مک نامارا، رئیس اسبق بانک جهانی گفته بود، از آنجا که صلح و نظم جا افتاده اجتماعی، همواره مورد تهدید رشد بیرون از مهار جمعیت قرار می گیرد، باید ثروت ملی از چنگال توده های بی انضباط خارج شده و به دست شماری اندک، از مردم انضباط یافته سپرده شود. مک نامارا بر این باور بود که افزایش جمعیت، جهان در حال دگرگونی ما را تهدید می کند و آن را اگر هر آینه، پیام این برنامه ریزان اقتصادی، به هنگام به مردم برسد، شاید هنوز فرصت باقی باشد تا برنامه بردگی نظم نوین جهانی متوقف شود.
(#تاثیر_موسیقی_بر_اعصاب_و_روان، حسین عبداللهی خوروش)
#ادامه_دارد
🌹
🌹🌹
🌹🌹🌹
@ayeha313
🌹 سلام
صبحتون بخیر
شهادت حضرت رقیه (س) تسلیت
🥀بهحق سه ساله ارباب
امیدوارم یکشنبه تون
پر از برکت، سلامتی
موفقیت ،سربلندی
و عاقبت بخیری باشه
🌹 تقدیم به شما
عاشقان اهل بیت(ع)
حاجت روا باشید
@ayeha313
💠امیرالمؤمنین (ع) : مَن خَلا بِالعِلمِ لَم توحِشهُ خَلوَةٌ.
💎امام علی (ع) : هر كه با دانش خلوت كند، از هيچ خلوتى احساس تنهايى نكند.
📖منبع : غررالحكم حدیث ۸۱۲۵ ➖ پُست شماره ۲۴۶
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
#سیر_یک_انحراف 👈قسمت نهم مقابله با نظام سیاسی، هدف غایی بیت شیرازی: دوم: 👈 تاکید بر احیای شعائر حسی
#سیر_یک_انحراف
👈قسمت دهم
مقابله با نظام سیاسی، هدف غایی بیت شیرازی
سوم:مخالفت با ولایت فقیه و نظام اسلامی:
در باب مخالفت این جریان با نظام اسلامی باید به تاکید محمد شیرازی بر نظریه ولایت شورای مراجع در باب حکومت اسلامی نگاه ویژه ای داشت..
چه آن که وی این نظریه را تنها شکل حکومت اسلامی در عصر غیبت می دانست و بر اجرای آن اصرار داشت، البته صادق شیرازی هم در این موضوع پیرو برادرش بوده و قائل به ولایت شورای فقها است.
در واقع صادق شیرازی که همواره خود را به عنوان یک مرجع غیر حکومتی می داند، در پس عدم اعتقاد به نظریه ولایت فقیه، به مخالفت با نظام جمهوری اسلامی ایران و اظهار دشمنی با شخص رهبری معظم انقلاب و... می پردازد.
این در حالی است که عمده تلاش عناصر جریان شیرازی ها بر این است که علت مخالفت خود با نظام اسلامی و رهبری معظم انقلاب را به حوزه مسائل دینی و عمدتاً موضوع مقابله نظام با برخی مظاهر بزرگداشت شعائر حسینی (عليه السلام) نظیر جالب اینکه جریانی که تمرکز ویژه ای بر تبری داشته و حتی حاضر به تحمل اهل سنت هم نیست، خود را در مقابل سران استکبار و استعمار جهانی به خواب غفلت زده و نه تنها
هیچ موضعی علیه جنایات و اقدامات ضد دینی و اختلاف افکنی صهیونیست ها و ایادی آن نداشته، بلکه رسماً به آغوش آنان افتاده است، این موضوع با بررسی ریشه حمایت های دولت انگلیسی از برخی عناصر تاثیرگذار بیت شیرازی ها نظیر مجتبی شیرازی و یاسر الحبیب و همچنین حمایت های فنی از شبکه های ماهواره ای این جریان علیرغم تحریم های ماهواره ای جمهوری اسلامی ایران اثبات شده است.
با این حال، بدون تردید باید دفاع جریان شیرازی ها از فتنه ۸۸، سکوت بحث برانگیز در مقابل هتک حرمت شعائر حسینی در عاشورای ۸۸ توسط فتنه گران، سکوت در مقابل تکفیری ها برای تخریب حرم حضرت زینب (سلام الله علیها)، هم سویی با تکفیری ها علیه سید حسن نصرالله و... را در راستای اعتقاد راسخ آنان به شورای فقها و تلاشی ناکام برای ضربه زدن به ولایت فقیه و شخصی رهبر معظم انقلاب ارزیابی نمود.
علاوه بر این، برخی عناصر وابسته به بیت صادق شیرازی تحرکاتی را با هدف دلجویی و ایجاد همسویی بیشتر با انجمن منحرف حجتیه انجام داده اند...
به طوریکه یکی از مسئولین شبکه ماهواره ای امام حسین (علیه السلام) در گفت و گوهای خود با اعضای انجمن منحرف حجتیه مدعی اعمال آزار و اذیت و ظلم های متعدد به این انجمن منحرف توسط نظام جمهوری اسلامی شده و
از فقدان ابزار رسانه ای در این گروه، ابراز نگرانی کرده است!
ادامه دارد...
#فرقه_شیرازی
#شیعه_انگلیسی
@ayeha313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 نذر عجیب مرد عراقی...
این حسین کیست که عالم همه دیوانه اوست🏴
@ayeha313
#شبهات_ماه_محرم
💢آیا امام حسین(ع) #خواهری به نام #رقیه داشت؟ آیا او مانند دیگر خواهران حضرت، در کربلا حضور داشتند??
بر اساس نقل برخی منابع حدیثی و تاریخی؛ امام علی(ع) دختری به نام رقیه داشت که با پسر عمویش مسلم بن عقیل ازدواج کرد و از وى این فرزندان متولد شدند: عبد الله، علی و محمّد که عبدالله در کربلا شهید شد.
برخی نیز گفتهاند: رقیه دختر علی(ع) در کودکی از دنیا رفت.
به هر حال؛ امام حسین(ع) خواهری به نام رقیه داشت.
درباره اینکه خواهرش رقیه، همراه امام حسین(ع) در کربلا بوده یا نه، در منابع روایی به نام ایشان تصریح نشده و تنها به طور عام اشاره شده است که خواهران امام(ع) نیز همراه آنحضرت در سفر به مکّه بودند و از آنجا به سوی کربلا رهسپار شدند:
امام زین العابدین(ع) فرمود: «حسین(ع)؛ #خواهرانش و دخترش و برادرزادهاش قاسم بن حسن بن على را بر مَحمل، #سوار کرد. سپس با 21 مرد از یاران و خانوادهاش از جمله: ابو بکر بن على، محمّد بن على، عثمان بن على، عبّاس بن على، عبد الله بن مسلم بن عقیل، على اکبر و على اصغر، رهسپار شد».
ابن اعثم کوفی(م 314ق) در الفتوح میگوید: «حسین(ع) یارانش را -که به همراه او، قصد رفتن به عراق داشتند- گرد آورد و به هر یک، ده دینار و یک شتر براى حمل توشه و اثاثشان داد. آنگاه خانه خدا و صفا و مروه را طواف نمود و آماده رفتن شد و دختران و #خواهرانش را بر کجاوهها سوار کرد».
اما ام کلثوم همراه امام(ع) در کربلا بودهاند؛ چنانکه در الأخبار الطوال چنین آمده است: «حسین(ع) نیز به سمت مکّه #رهسپار شد و دو خواهرش: زینب و امّ کلثوم، و برادرزادههایش و برادرانش: ابو بکر، جعفر و عبّاس، و تمام #بستگانش که در مدینه بودند، جز برادرش محمّد بن حنفیّه، همراه ایشان بودند».
📚خصائص الأئمة، ص 289،
📚الامالی، ص 152،
📚الاخبار الطوال، ص288
@ayeha313