✍چگونه لكه عطر يا دئودورانت را از لباسم پاك كنم؟🤔👇
🔴محل لکه را با اسفنج آغشته به سرکه بمالید. اگر لکه باقی ماند در الکل متیلیک خیس کنید و یا با پودر رختشويى در آب داغ تا دمای مجاز برای پارچه بشویید.
🔴لکه را با اتانول آغشته کنید و سپس در صورتی که جنس و رنگ پارچه اجازه دهد با آب اکسیژنه لباس را شستشو کنید.
🔴لکه های سرسخت را با مخلوط مساوی گلیسیرین و آب خیس کنید و بگذارید دو ساعت یا بیشتر بماند و با آب سرد صابونی بشویید.
🔴اغلب آمونیاک نتیجه خوب می دهد ابتدا لکه را با آن خیس کنید و سپس با مقداری آب سرد و مایع ظرفشویی بشویید.
@ayeha313
پاک شدن تمام گناهان مادر‼️
👇👇👇
♨️سوال:
🔰آیا حقیقت دارد که به دنیا آمدن فرزند تمام گناهان مادر بخشیده می شود؟
✍️پاسخ:
✅ابتدا روایاتی که در این زمینه وارد شده است را نقل می کنیم:
الصَّدُوقُ فِي الْهِدَايَةِ، قَالَ رَسُولُ اللَّهِ ص: أَيُّمَا امْرَأَةٍ مُسْلِمَةٍ مَاتَتْ فِي نِفَاسِهَا لَمْ يُنْشَرْ لَهَا دِيوَانٌ يَوْمَ الْقِيَامَة؛
رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم فرمودند: هر کدام از زنان مسلمان در هنگام زایمان بمیرد، خداوند نامه عملش را در روز قیامت نخواهند گشود.
همچنین درباره قصّه حضرت آدم و حوّاء علیهما السلام آمده است ... خداوند فرمود: اى حوّاء! هر زنى که به هنگام زایمانش بمیرد او را با شهیدان محشور مىکنم. اى حوّاء! هر زنى که درد زایمان او را بگیرد پاداش شهید برایش مىنویسم و اگر سالم بماند و زایمان کند گناهانش را برایش مىآمرزم گرچه به اندازه کف دریا و ریگ بیابان و برگ درختان باشد و اگر بمیرد شهید مىگردد و فرشتهها به هنگام قبض روحش نزد وى حاضر مىشوند و او را به بهشت بشارت مىدهند و در آخرت او را نزد شوهرش مىبرند و هفتاد برابر برتر از حورالعین است. حوّاء گفت: آنچه دادهاى مرا کافى است ...» (مستدرک الوسائل و مستنبط المسائل، ج ۱۵، ص ۲۱۴)
با این حال توجه بفرمایید که روایت اشاره می کند که «زن مسلمان»، و برای ما معلوم است که زن مسلمان، زنی است که نماز می خواند روزه می گیرد و اعمال عبادی را انجام می دهد و حقوق دیگران را هم رعایت می کند، حال اگر با وجود ممکن الخطا بودن انسان گناهی مرتکب شد، خداوند با این خانم که درد وضع حمل را تحمل می کند، این گونه رفتار می کند که نامه ی عمل او را در روز قیامت نمی گشاید؛ و الّا اگر گناه انجام دهد و حق مردم را رعایت نکند، مسلماً مورد مواخذه قرار می گیرد و نکته ی مهم دیگر این که این عمل نگشودن پرونده در قیامت انجام می گیرد، نه در عالم برزخ.
@ayeha313
#ربا_خواری
#زنا_با_محارم
💢نزول و مال حرام
پیامبر اسلام(ص):
در ربا #هفتاد گناه است که آسانترین آنها مانند زنا با #محارم در خانه خدا است. یک درهم ربا در نزد خداوند بزرگتر است از هفتاد بار زنا با #محارم در خانه خدا.
📚من لایحضر ج 4، ص 367
✅امام باقر(ع):
یک #درهم ربا نزد خداوند بدتر از چهل بار #زنا کردن است.
📚النوادر، ص 162
@ayeha313
#پاسخ_شبهات
💢 در حدیثی آمده: برای یک زن، هیچ #شفیعى نزد پروردگار وجود ندارد که کارسازتر از #رضایت شوهرش باشد. آیا این روایت معتبر است؟ آیا منظور، تنها #رضایت_جنسی است؟
✅عبارت موجود را #شیخ_صدوق در کتاب خصال طی روایت طولانی آورده است
📚سند و اعتبار حدیث:
1⃣حسن بن علی عسکری: مجهول است و نمیدانیم چگونه #شخصیتی است.
2⃣جعفر بن محمد بن عماره و پدرش: اطلاعی از این پسر و پدر در #کتب رجالی وارد نشده است.
بنابراین، سند این روایت به دلیل وجود افراد #مجهولی که در آن وجود دارد، از اعتبار کافی برخوردار نیست.
✅بررسی محتوای حدیث:
در کتب روایی بخشی وجود دارد با عنوان حق "زوج بر همسر" در این دسته از روایات آمده است که #رضایت شوهر از همسر خود، حتی در قبولی برخی از اعمال عبادی همسر نقش دارد، اما رضایتی مراد #روایات است که بر مبنای #عقل و #شرع و #عرف باشد.
پس اگر خواسته مرد، مطابق عقل و شرع و عرف باشد، رضایت او در اینباره از نظر روایات بسیار مهم شمرده شده است، اما اگر شوهر از همسرش در مواردی که مخالف عقل، شرع و یا عرف جامعه اسلامی است #ناراضی باشد، نمیتوان روایات را به این موارد نیز گسترش داد.
در نتیجه روایتی که در سؤال آمده نیز از این قاعده مستثنا نیست و مضمون و #محتوای آن درباره #رضایت شوهر از همسر خود در تمام زوایای زندگی است و منحصر به #مسائل_جنسی نیست.
@ayeha313