اخوین نزد استاد شادروان علی آقاحسینی که خود از شاگردان عماد الکتاب بود، تعلیم خط نستعلیق گرفت، بعد از گذشت دو سال استفاده از محضر ایشان، خوشنویسی را به حد کمال فرا گرفته و به خطوط اساتیدی چون عماد الکتاب، کلهر و بویژه میر عماد حسنی علاقمند شد و به مشق نظری و قلمی از روی خطوط این اساتید پرداخت.
. در سال ۱۳۵۹ استادانی همچون علی اکبر کاوه، سید حسن میرخانی، سید حسین میرخانی و ابراهیم بوذری گواهینامه استادی او را با کسب بیشترین امتیاز اعطا کردند.
اخوین در سالهای ۱۳۳۸ و ۱۳۳۹ بعنوان خطاط در روزنامه کیهان فعالیت کرد و سپس در سال ۱۳۵۸ به عنوان استاد و عضو هیأت تخصصی گزینش مرحله استادی و نیز عضو شورای عالی انجمن خوشنویسان ایران مشغول فعالیت شد و در حال حاضر عضو هیئت ارزشیابی هنری وزارت ارشاد است.
او از معدود اساتیدی است که از سال ۱۳۳۷ تنها به هنر خوشنویسی بصورت کاملا حرفهای مشغول است.
یکی از ویژگیهای نمایان اخوین در خوشنویسی، پیروی از مکتب میرعماد است. افزون براین که در چلیپانویسی نیز بیمانند است. او عناصر تازهای را به این مکتب خوشنویسی افزوده است. در خور یادآوری است که اخوین خوشنویسی 35 جلد کتاب را انجام داده است. او که روزهای سالخوردگی را میگذراند، چنین باور دارد که در این سالها شیوهی او در خوشنویسی جا افتادهتر و پختهتر شده است. بهدرستی نیز اشاره میکند که به گسترش خوشنویسی در ایران یاری رسانده و از بیراهه رفتن خط جلوگیری کرده است. از اینرو، باور دارد که دِین خود را به میراث کشورش ادا کرده است.
اخوین در سال ۱۳۷۱ مرکز کتابت و تعلیم ایران را تاسیس نموده و تا کنون مشغول تدریس میباشد. خط نستعلیق وی در نرمافزار خوش نویسی کلک، پیاده سازی شدهاست و در بین خوشنویسان معاصر، مروج شیوه قدما است.
این هنرمند در مدت ۵۰ سال کار خوشنویسی، کتابهای زیادی را برای استفاده علاقمندان به چاپ رساند .
عباس اخوین سابقه همکاری با موسسه آفرینش های هنری آستان قدس رضوی در زمینه برگزاری نمایشگاه انفرادی در نگارخانه رضوان، خوشنویسی پوستر به مناسبت میلاد امام رضا (علیه السلام )، سخنرانی هنری و... دارد
این هنرمند در مدت ۵۰ سال کار خوشنویسی، کتابهای زیادی را برای استفاده علاقمندان به چاپ رساند کتابهایی که قبل از انقلاب اسلامی به چاپ رسیدهاست عبارتند از گنجینه معرفت، پویه، رها، کتاب ارث، التفاصیل، عجایب الحکایات.
همچنین کتابهایی که بعد از انقلاب به چاپ رسیدهاست عبارتند از سرمشقهای نستعلیق در ۳ جلد، یک عمر نستعلیق و مرقع آن، مرقع بحر عشق، یادنامه نمایشگاه خط، گزیده سخنان خواجه عبدالله انصاری، رباعیات اوحدالدین کرمانی، پیام غدیر، دیوان حافظ همراه با نقاشیهای محمود فرشچیان که بیش از 10 نوبت به چاپ رسیدهاست. رباعیات خیام در دو نوبت، در نوبت اول ۹۵ چلیپا با مینیاتورهای استاد جلالی سوسن آبادی و نیز در نوبت دوم ۱۲۵ چلیپا با تذهیب های جداگانه به چاپ رسیدهاست که اثری بسیار نفیس است، مرقع زلف دلبر، کتاب سر زلف خط بمناسبت چهارصدمین سال صدرنشینی میرعماد الحسنی در سال ۱۳۸۳ به ابتکار و هزینه مرکز کتابت و تعلیم ایران، کتابت دیوان حافظ برای بار دوم در سال ۱۳۸۶ و در نهایت دفتر اول مثنوی، از آثار ماندگار و ارزشمند بخط عباس اخوین است
@ayeha313
ﭘﺮﻭﺭﺩﮔﺎﺭﺍ🙏
دراین صبح پاییزی 🌷🍃
ﺁﺭﺍمش سلامتی
عزت، موفقیت،
ثروت، دلخوشی
سربلندی، سرافرازی
نصیب دوستانم بفرما🙏
آمیـــن یا ذَالْجَلالِ وَالْاِكْرام🙏
ای صاحب جلال و بزرگواری 🙏
@ayeha313
امیرالمؤمنین امام علی علیه السلام :
" انسان ؛ با نيّت خوب و اخلاق خوب ؛ به تمام آنچه در جستجوى آن است ؛ اعم از زندگى خوش و امنيت و روزى زياد ؛ دست می يابد...؛ "
منبع ؛ 👇
📚 غررالحكم، ح 10141
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
#مجردانه 🚨#دلایل_نادرست_برای_ازدواج ⬅️فقط فرو نشاندن نیاز جنسی ✍تمرکز و تخیل بر این موضوع که ه
#مجردانه
🚨#دلایل_نادرست_برای_ازدواج
⬅️دلیل اقتصادی
✍هر چند ازدواج موجب افزایش برکت زندگی فرد می شود اما نباید عامل و ملاک انتخاب باشد. در مضامین آموزه های دینی صریحا اشاره شده که بخاطر مال و ثروت کسی با او ازدواج نکنید که عاقبت شومی در پی خواهد داشت.
#اللهم_اجعل_عواقب_امورنا_خیرا
@ayeha313
💢 فوايد نان سنگگ برای صبحانه
▫️ نان سنگک خاصیت ضدسرطان روده و کلسترول است. گنجاندن نان سنگک در برنامه روزانه به ویژه وعده صبحانه میتواند موجب ثابت ماند میزان قند خون شده و به بهبود حال مبتلایان به دیابت کمک کند.
▫️نان سنگک دارای سطح بالایی از ویتامین ها مانندکلسیم، پروتئین و آهن است. از دیگر فواید نان سنگک میتوان به طعم، عطر، مغذی بودن و قابلیت سیرکنندگی آن اشاره کرد. فیبر و سبوس زیاد موجود در نان سنگک باعث هضم بهتر غذا و درمان یبوست میشود.
@ayeha313
💠 اقتدا به کسی که نماز قضا میخواند
💬 سوال:
آیا می توان به کسی که در حال خواندن نماز قضا می باشد، اقتدا کرد؟ اگر نه، تکلیف نمازهای گذشته که از این حکم خبر نداشته ایم، چیست؟
✅ پاسخ:
اگر امام جماعت، نمازی می خواند که یقینا آن نماز قضا شده است ، می توان به او اقتدا کرد، ولی اگر نماز امام، قضای احتیاطی باشد (یعنی قضا شدن آن قطعی نیست)، نمی توان به او اقتدا کرد. البته نمازهای قبلی اگر رکنی از آنها، کم یا زیاد نشده باشد، به صورت فرادا صحیح است.
پایگاه اطلاع رسانی آیت الله خامنه ای
📚 #احکام_دین
@ayeha313
اگر ترشی زیاد می خورید منتظر این عوارض باشید !👇🏻
▫️ آسیب به معده
▫️دفع کلسیم و پوکی شدید استخوان
▫️ضعف اعصاب
▫️پیری زودرس
▫️به علت طبع سرد باعث ایجاد بیماریهای عصبی در دراز مدت میشود
@ayeha313