💑 مدرک تحصیلی مناسب برای دختر و پسری که قصد ازدواج دارند، چیست؟
🔸تشابه تحصیلی میان زوجین و یا کمبودن اختلاف سطـح تحصیلی در میــزان توافق زوجین بسیار موثر است چرا که درک زوجین را از یکدیگر را افزایش میدهد.
🔸طبق پژوهشها مردان علاقهمند هستند همسرشــان از سطـح تحصیلی پایین تری برخوردار باشند این درحالیست که زنان مایل به ازدواج با مردانی هستند که از سطح تحصیلات بالاتری نسبت به خود برخوردار باشند.
🔸همسانی در تحصیلات به معنی تشابه در نگرش، ارزش و عقایـد است و بیشتـر پژوهشها آن را تایید میکنند. افرادی که از نظر تحصیلی به همسران خود شبیه هستند روابط پایداری دارند.
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
🔸اصلا چرا کتاب؟؟؟؟ 9. بهبود مهارتهای ارتباطی افزایش واژگان و ارتقای مهارتهای نوشتاری مایۀ پیشرفت
🔸اصلا چرا کتاب؟؟؟؟
11_. عادتی پرفایده
کتاب خواندن ما را مشغول نگه میدارد و علاوه بر آن، استفادۀ پرفایدهای از زمان ماست. مطالعه نه فقط ما را از نگرانیها را دور میکند، بلکه ذهن را از یکنواختی نیز نجات میدهد. کتاب بهترین وسیلۀ سرگرمی است. کسی که به کتاب خواندن عادت میکند، هرگز کلافه نمیشود. هر کتاب شما را به دنیای متفاوتی میبرد و اسباب طراوت و آسایش شما را فراهم میکند.
12. تفریح ارزان
کتابخوانی در مقایسه با سرگرمیهای دیگر بسیار ارزان است. فیلمی که با بلیط ده یا بیست هزار تومان تماشا میکنید، فقط یکی-دو ساعت شما را سرگرم نگه میدارد. ولی با همین پول کتابی میخرید که ساعتها مایۀ سرگرمی است.
ادامه دارد .....
@ayeha313
💠 پرداخت مستقیم حقوق شرعی به افراد مستحق
💬سؤال: آیا حقوق شرعی (خمس، ردّ مظالم، زکات) از شئون حکومت است یا خیر؟ و کسی که خمس بر عهدهی اوست، آیا میتواند خودش سهم سادات و ردّ مظالم و زکات را به افراد مستحق بدهد؟
✅ جواب: در زکات جایز است که خودش آنها را به فقرای متدین و عفیف بدهد و در ردّ مظالم احتیاط مستحب آن است که با اذن حاکم شرع باشد، ولی در خمس واجب است که همه ی آن را به دفتر ما و یا به یکی از وکلای مُجاز ما تحویل دهد تا در موارد شرعی که برای آن مقرّر شده، مصرف شود و یا در پرداخت آن به مستحقّین اجازه بگیرد.
📚 پینوشت:
آیت الله خامنه ای، اجوبة المسائل، س 1004 و 1002.
📚 #احکام_دین
@ayeha313
❌ شبهه
محرم و صفر میشن ۶۰ روز
+
۱۰ روزمشهادت اماما
+
شهادت حضرت معصومه،زینب،خدیجه
+
دههی فاطمیه(۱۰روز)
+
شبهای قدر(۴روز)
=۸۷روز ماتم و غم در سال
اگر ۷۰ سال عمر کنی،۱۶ سال از عمرت،روزهای غم وماتم اجباریه که دین بهت تحمیل کرده.
بعد میگن چرا ایرانیا یکی از غمگین ترین مردمان جهانند.
✅ پاسخ
♦️ اولا باید دانست که اندوه با گریه متفاوت است و به اصطلاح گریه اعم از اندوه است.
❇️ گریه انواعی دارد: گریه از روی درد، از روی ذوق و شادمانی، گریه از روی عشق و محبت، گریه ی به خاطر فراق و هجران و نیز گریه به خاطر اندوه. البته هر کدام از این انواع تقسیمات دیگری نیز دارند.
👈 واضح است: گریهای که مثلا از روی عشق باشد نه تنها اندوه زا نیست، بلکه نشاط آفرین و بهجت زاست.
♦️ احساس سبک باری و نشاطی که پس از مناجات عاشقانه با خدا یا با ائمه اطهار ع ایجاد می شود، تجربه ای است که هرکس یک بار طعم آن را چشیده باشد، مشتاق تکرار آن شده است.
♦️ در عزاداریهای در محرم و عاشورا دیده میشود، در اثر نشاط زاید الوصف ایجاد شده برای سینه زنان و گریه کنندگان امام حسین ع، ناخودآگاه گعده هایی پر از خنده و قهقهه پس از جلسه شکل می گیرد که از دید بعضی با حرمت جلسه سازگاری ندارد.
🔹 ثانیا در تمام ۶۰ روز محرم و صفر و یا روزهای دیگری که نویسنده متن فوق اشاره کرده، مردم به گریه و عزاداری مشغول نیستند، بلکه تنها یکی دو ساعت در روزهای عزا به جلسات و هیئات میروند و بقیه روز را مانند روزهای دیگر سپری میکنند.
یادآوری میشود: از منظر پیشوایان دین، مومن واقعی کسی است که حتی اگر اندوهگین باشد، باید چهره اش، پرنشاط و شادمان باشد. (نهج البلاغه، حکمت، 333)
🔹 ضمناً باید توجه داشت که آمارهایی که در فضای مجازی منتشر می شود و ایرانیان را افراد غمگینی معرفی می کنند، هیچ یک مستند نیست و ساخته و پرداخته دشمنان ایران و اسلام ستیزان است.
@ayeha313
#معرفی_کتاب
نام اثر: #یخ_در_بهشت
نویسنده:
#سمیه حسینی
#معصومه میرابوطالبی
#رقیه کریمی
انتشارات: جمکران
🌱آیه های زندگی🌱
#معرفی_کتاب نام اثر: #یخ_در_بهشت نویسنده: #سمیه حسینی #معصومه میرابوطالبی #رقیه کریمی انتشارات:
🔻یخ در بهشت ( داستان جنگ به روایت زنان )
🔹«یخ در بهشت» دستپخت بانوانِ توانمند نویسندهای است که به بهانه داستان، راوی دفاع مقدس و زنان آن شدهاند. یخ در بهشت روایت مادرانی است که خودشان از قهرمانی دیگران قصهها گفتهاند و حال خودشان قهرمانانی شدهاند که از آنها قصهها باید گفت. خواهران، مادران و دخترانی که سالها پیش از جنگ با تربیت رزمندگان سهم سترگی در جبههها داشتند و در حین جنگ با جانفشانی و دلسوزی، و پشت خط جبهه با صبوری و مدارا، از جنگ حماسهای به وسعت روحشان ساختند.
@ayeha313
🔴ناسپاس و ناشکر نباشیم!!
✅چقدر بیانصافی است که انسان بعد از اینکه تصادف کرد و دو نفر از بستگانش کشته شدند و دو نفر زخمی شدند، میگوید خدا خیلی رحم کرد!!
⚠️ببینم، پنجاه سال که تصادف نکردی و همه سالم بودید، خدا رحم نکرده بود و حالا رحم کرد؟
🔮اینکه وقتی پس از تحمّل ضایعات و خسارات متعدّدی در یک حادثه جان سالم به در میبریم، میگوییم خدا رحم کرد...
⁉️ آیا کفران همهی رحمتهایی نیست که خداوند از اوّل عمر شامل حال ما ساخته است؟ آیا فقط در همین یک مورد خدا رحم کرد و تا به حال رحم نکرده بود؟
🔰سالها سلامتی و اعضای کامل و سالمت را پای خدا ننوشتی، ولی وقتی مریض شدی و مدّتها درد کشیدی و بهتر شدی، میگویی خدا سلامتی داد؟
💚بزرگی خدا نگذاشت او را ببینی و پای او بنویسی....
🌹پس در همه حال شاکر و قدردان الطاف همیشگی خداوند باشیم...
📒از بیانات مرحوم دولابی_ مصباح الهدی - تألیف استاد مهدی طیّب
✅ اﺯ عارفى ﭘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ :
✨ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻫﻤﻪ دعا ﺑﻪ درگاه ﺧﺪﺍوند ، ﭼﻪ ﺑﺪﺳﺖ ﺁﻭﺭﺩﻩ ﺍﯼ!؟
🔰 ﺟﻮﺍﺏ ﺩﺍﺩ : ﻫﻴﭻ ! ﺍﻣﺎ ، ﺑﻌﻀﯽ ﭼﯿﺰﻫﺎ ﺭﺍ ﺍﺯ دست ﺩﺍﺩﻩ ﺍﻡ :
⚡️ﺧﺸﻢ ، ﻧﮕﺮﺍﻧﯽ ، ﺍﺿﻄﺮﺍﺏ ، ﺍﻓﺴﺮﺩﮔﯽ ، ﺍﺣﺴﺎﺱ ﻋﺪﻡ ﺍﻣﻨﯿﺖ ، ﺗﺮﺱ ﺍﺯ ﭘﯿﺮﯼ ﻭ ﻣﺮﮒ.
💥 ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺑﺎ ﺑﺪﺳﺖ ﺁﻭﺭﺩﻥ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﺣﺎلمان ﺧﻮﺏ ﻣﯿﺸﻮﺩ، ﮔﺎﻫﯽ با ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺩﺍﺩﻧﻬﺎ ،خيال ﺁﺳﻮﺩﻩ تري داريم.
@ayeha313
دوستان مهربانم🌷🍃
چهارشنبه ۱۵ آذر ماهـتون
پر از آواز خوش زندگی
روزتان پربار و
لحظاتتان شیرین🌷🍃
براتون روزی آرام
ولی پرشور زیبا
و پر از شادی آرزو میکنم🌷🍃
@ayeha313
#دختران و پسران بخوانند👇
اینکه "من می خوام با خودش ازدواج کنم،
نه خانوادش
" اصلا استدلال درستی نیست !
بخش عمده ای از زندگی مشترک شما
در آینده متأثر از طرز تفکر، عقاید، اصالت
و رفتار خانواده همسر شما خواهد بود،
در نتیجه نمی توان در انتخاب شریک زندگی،
خانواده را جزئی مستقل و جدا از همسر دانست.
@ayeha313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠فیلم های جنسی
💬سؤال:
آیا دیدن فیلم های شهوت انگیز برای افرد متأهل جایز است؟
✅پاسخ:
دیدن این فیلم ها که همیشه بانگاه شهوت برانگیز همراه است، حرام است و همچنین دیدن فیلمهایی که کارهای جنسی را به نمایش میگذارد، چون همراه با تحریک شهوت است، حرام است.
🔘نکته:👇
برانگیختن شهوت توسط فیلم های ویدئویی جنسی حرام است
📚 #احکام_دین
@ayeha313
شبهه👇
آیا در پرچم جمهوری اسلامی ایران نمادهای فراماسونری وجود دارد؟
نقدی بر ویدئوی منتشر شده در اینستاگرام با عنوان«نماد فراماسونری در پرچم ایران»
پاسخ👇
🔹 در دنیای امروز از هر طرح و نقش و لوگویی استفاده کنیم، بالاخره شباهتی با لوگو و نماد یک فرقه ای در یک گوشه از جهان خواهد داشت.
🔹 مواردی که در این ویدئو نشان داده می شود، هیچ یک مطابقت صد درصد ندارد و با تلاش بسیار سعی می شود که این نمادها را شبیه یکدیگر قرار بدهند.
🔹 برآیند کل ویدئو این است که در پرچم جمهوری اسلامی از نماد سیک های هند، ایلومیناتی ها، ماسون ها و شیطان پرستها استفاده شده.
🔹 در صورتی که این چهار گروه هیچ ارتباطی با هم ندارند. آیا جمهوری اسلامی تحت نفوذ این چهار گروه غیر مرتبط است؟ و هر چهار گروه به توافق رسیده اند که در پرچم ایرانی ردّی از خود به جای بگذارند؟!
🔹 دینی به نام ایلومیناتی نداریم که پرچم سه رنگی شبیه ایران داشته باشد. ایلومیناتی مثل فراماسونری یک تشکیلات مخفی در کشورهای اروپایی است که احتمالا دیگر وجود خارجی نداشته باشد.
🔹 مجموع «الله اکبر»های حاشیه پرچم ایران 22 عدد است که اشاره به 22 بهمن، روز پیروزی جمهوری اسلامی ایران دارد.
🔹 الف «الله» و «اکبر»ها، همان مکعب های سبز و قرمزی است که بر سطح حاشیه داخلی پرچم نقش بسته است.
🔹 الله اکبر بدون الف معنای بدی ندارد. «کِبر و بزرگی برای خداست».
🔹 هلال جزء نمادهای قدیمی اسلامی است که از قدیم الایام در بالای گنبدها و گلدسته ها وجود داشته. هلالهای آرم جمهوری اسلامی نیز برگرفته از همین نماد اسلامی است.
🔹 علامت سه دندانه بالای آرم نیز ارتباطی با تاج بز بافومه ندارد. زیرا تاج آن بز یک گل برافروخته است نه یک تاج سه شاخه.
🔹 انهنای شاخ بز بافومه رو به بیرون و انهنای هلالهای آرم جمهوری اسلامی رو به داخل است.
🔹 دایره وسط آرم شبکه یک، نماد کره زمین است نه تک چشم ایلومیناتی ها.
نماد تک چشم برای مسلمانان نماد دجال است اما برای خود ایلومیناتی ها، نماد خدای یکتایی است که با یک چشم جهان را مشاهده و عدالت را اجرا می کند.
@ayeha313
#نام_آوران_ایران
نام: #حسن_سجادی_نژاد
(پدر علم حسابداری نوین ایران)
تاریخ تولد: ۱۶ اسفند ۱۲۹۶ اصفهان
فوت: ۱۰شهریور ۱۳۶۷ تهران
تحصیلات: دانش آموخته ی دوره ی حسابداری خبره از انگلستان
محل زندگی: ایران
فرزندان: مجید.حمید.وحید.حمیده
حسن سجادینژاد (۱۶ اسفند ۱۲۹۶) اصفهان – ۱۰ شهریور ۱۳۶۷، تهران) یکی از پیشگامان حرفهای و دانشگاهی حسابداری در ایران بود؛ تا جایی که وی را پدر حسابداری نوین ایران نیز نامیدهاند.
وی از بنیانگذاران انجمن حسابداران خبره ایران (در ۲ اسفند ۱۳۵۱) و از مؤسسان دانشکده حسابداری و علوم مالی شرکت ملی نفت ایران (در ۱۳۳۶) بود، و پیش از انقلاب ۱۳۵۷، هفت سال ریاست آن دانشکده را برعهده داشت.
در سال ۱۳۱۴ دیپلم متوسطه را از دبیرستان سعدی (اصفهان) گرفت. سپس به تهران رفت و برای تحصیلات دانشگاهی وارد دانشسرای عالی شد. در آن دانشسرا حدود یک سال و اندی در رشته ریاضیات عمومی، فیزیک و شیمی تحصیل کرد. پس از آن، آذر ۱۳۱۵ از سوی بانک ملی ایران برای تحصیل در رشته حسابداری عازم انگلستان شد. سرانجام، در سال ۱۳۲۴ (۱۹۴۵)، پس از گذراندن دوره حسابدار خبره (CA) و عضویت وابسته در انجمن حسابداران خبره انگلستان و ولز (ICAEW) به عنوان یکی از نخستین حسابداران ایرانی به میهن بازگشت
پس از بازگشت به ایران (۱۳۲۴) کار حرفهای خود را در بانک ملی ایران آغاز کرد. شش سال بعد، در سال ۱۳۳۰، در حالی که معاونت ارزی شعبه بازار بانک ملی ایران را بر عهده داشت - در پی ملی شدن صنعت نفت ایران - به دستور دولت محمد مصدق همراه با تنی چند از همدورهایهای خود (در دوره حسابداری خبره، در انگلستان) مأمور خدمت در شرکت ملی نفت ایران در مناطق نفتخیز آبادان شد؛ و تا زمان بازنشستگی در این شرکت خدمت کرد. مشاغل وی در شرکت ملی نفت ایران از ریاست حسابداری مناطق نفتخیز آبادان آغاز شد، و سپس، در مقامهای حسابدار کل، رئیس اداره حقوقی، قائم مقام سرپرست امورمالی، عضو کمیسیون امور غیرصنعتی، بازرس مخصوص صندوقهای بازنشستگی و پسانداز کارکنان شرکت ملی نفت ایران، مشاور عالی رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل، رئیس کمیسیون بودجه، ذیحساب سازمان برنامه در طرحهای شاهلوله گاز و کارخانه لولهسازی اهواز ادامه یافت. او همچنین، به نمایندگی از صندوقهای بازنشستگی و پسانداز کارکنان شرکت ملی نفت ایران ریاست هیئت مدیره شرکت قند نیشابور (سهامی عام) را نیز بر عهده داشت. وی در سال ۱۳۳۸ (۱۹۶۰) نیز به عضویت پیوسته انجمن حسابداران خبره انگلستان و ولز درآمد
حسن سجادینژاد جدای از کارهای حرفهای یکی از پایهگذاران آموزش حسابداری نوین در ایران بود. وی در سال ۱۳۳۶ به همراه اسمعیل عرفانی نخستین مؤسسه آموزش عالی حسابداری در ایران را با نام آموزشگاه عالی حسابداری تأسیس کرد و سنگ بنای آموزش دانشگاهی حسابداری در ایران را گذاشت. این آموزشگاه در آغاز با پذیرش ۶۱ دانشجو از کارکنان شرکت ملی نفت ایران راهاندازی شد. سپس، ابتدا در سال ۱۳۵۰ به مدرسه عالی حسابداری و علوم مالی و سرانجام در سال ۱۳۵۳ به دانشکده حسابداری و علوم مالی شرکت ملی نفت ایران تغییر نام داد. هم اکنون، این دانشکده به نام دانشکده نفت تهران به عنوان یکی از سه دانشکده دانشگاه صنعت نفت فعال است. حسن سجادینژاد، پیش از انقلاب ۱۳۵۷، هفتسال ریاست این دانشکده را بر عهدهداشت و سالها به تدریس حسابداری در آن پرداخت. وی پس از انقلاب ۱۳۵۷ نیز به تدریس در واحد تهران دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد. شمار دانشجویان وی طی بیش از سی سال تدریس دروس گوناگون حسابداری در سطح دانشگاهی را بالغ بر پنج هزار تن برآورد کردهاند