چرا خوردن «ماکارونی» زیاد برای زنان خطرناک است؟ 🍝⚠️
◽️کارشناسان ايتاليایی متخصص تغذيه به اين نتيجه رسيدند که خوردن زیاد ماکارونی موجب بروز بيماریهای قلبی و ايجاد اختلال در رگهای خونی زنان میشود
◽️ ماکارونی موجب افزايش تجمع اسيدهای چرب و پايين آمدن سطح کلسترول خوب خون میشود که اين موارد خود تحت تاثير ترشح هورمون زنانه استروژن فعال میشود
+ ماکارونی به دلیل داشتن آهن و روی برای کسانی که دچار کمخونی هستند، مفید است
@ayeha313
/ شبهه
❌ دائمأ در حال مسخره کردن عرب ها هستیم و آنان را تنبل خطاب میکنیم، بدون اینکه پیشرفت های آنها را ببینیم
به راستی به معماری مدرن و زیبای شهرهایشان دقت کردهایم؟
دائم در مجامع بینالمللی در مقابل لابیهای قدرتمند اعراب شکست میخوریم و از مدیریت جهانی صحبت میکنیم
امارات کوچک بخاطر داشتن سیستم حمل و نقل مناسب، هتلهای مجهز، ورزشگاههای پیشرفته، در رقابت با ما میزبانی جام ملتها را میگیرد و ما دائم از سازندگی، پیشرفت و بالندگی صحبت میکنیم.
قطر را نمیگویم که بزرگترین رویداد جهان را میزبانی خواهد کرد
❇️ پاسخ
🔺مسخره کردن هر قوم یا نژادی مطمئنا کار صحیحی نیست.
🔺بی شک اشکالاتی نیز در برخی بخش های کشور ما مانند حمل و نقل هوایی و .... وجود دارد.
❎ اما القاء پیشرفته تر بودن کشورهای عربی از ایران ما، از بی توجهی به یک نکته مهم ناشی می شود و آن عدم توجه به همه عناصر توسعه از جمله استقلال ملی است.
👈 همه زیبایی های ظاهری و جلوه های بادکنکی کشورهای عربی نه بر پایه قدرت بومی و ملی آن ها که بر پایه دلارهای نفتی آن هاست.
✅♦️اگر روزی نفت آنها تمام شود (که کاملا محتمل و قابل پیش بینی است) یا در اثر مناسبات سیاسی اجتماعی، خدمات کشورها و کمپانی های غربی به آن ها قطع گردد، تحمل آن بسیار مشکل و حاضر به هرگونه باج دادن خواهند شد. نمونه اخیر آن، باوجود کمبود بودجه عربستان، خرید چند صد میلیارد دلاری این کشور از امریکاست.
✅خلاصه اینکه عقل انسان خردمند و دوراندیش، در چشم 👀 او نیست و برای قضاوت واقع بینانه ملاکهای فرهنگی، سیاسی، نظامی و علمی را مدنظر قرار می دهد. توسعه در فن آوری هایی مختلف مانند، سلول های بنیادین، هسته ای، نانو، دفاعی و موشکی، فضایی، مردم سالاری و نیز استقلال ملی، امنیت ملی و ... حتما باید در نظر گرفته شود.
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
#معرفی_کتاب نام اثر؛ #ناباب_و_نایاب نویسنده: #عبدالعظیم_کریمی
📌در این گفتارهای « ناباب », بابی دیگر از تعلیم و تربیت « نایاب » گشوده می شود تا همه مولفه ها و عناصر « تربیت آسیب زا » به چالشی دردناک کشیده شود…
هدف تربیت نه تغییر دادن « صنعتی افراد» که تایید کردن فطری آنهاست و تربیت دینی نه فربه سازی ذهن از معلومات دینی بزک کردن رفتار به مناسک دینی , بلکه شعله ور ساختن شور دینی و برانگیختن حس دینی برای زیست مومنانه است. در این نگاه نامعمول , معلوم می شود که پیشرفت تحصیلی ,شتاب گرفتن دانش آموزان برای رقابت فرساینده در نمره و رتبه عالی نیست, بلکه یورش مشتاقانه به ناشناخته هایی است که بنیاد شناخته های آنها را به طوری مرموزانه, والایی می بخشد. این نگاه ناباب به تعلیم و تربیت نایاب در هیچ شرایطی جان نمی گیرد مگر آنکه شرایطی فراهم شود که جان تعلیم و تربیت جاری , با انقلاب در جان ها بدر شود !
@ayeha313
الهـی !🙏
ادای شکر تو
را هیچ زبان نیست و
دریای فضل تو
را هیچ کران نیست
و سرِّ حقیقت تو بر
هیچکس عیان نیست
هدایت کن بر ما رهی که
بهتـر از آن نیست🙏
خدایا🙏
امروزغم را از دل دوستانم دور کن
وبا رحمتت برکت را در زندگی همه
جاری بفرما 🙏
آمیـــن یا حَیُّ یا قَیّوم 🤲
ای زنده، ای پاینده 🙏
@ayeha313
امیرالمومنین امام علی علیه السلام؛
ناتوانترین مردم كسی است كه در دوستیابی ناتوان است ، و از او ناتوانتر آن كسی هست که دوستان خود را از دست بدهد
منبع : 👇
کتاب شریف نهج البلاغه حکمت۱۳
@ayeha313
#سوال
📌ساختن روی آب (خواستگاری که اهل نماز و روزه هست، امّا اهل حلال و حرام نیست!)
❓دختر ۳۲ سالهای هستم که هنوز ازدواج نکردهام. برای من، اعتقاداتم مهم است. خواستگارانم اهل نماز و روزه هستند؛ امّا اهل خمس و حلال و حرام نیستند و اعتقادی هم به این امور ندارند. اهل موسیقی و ماهواره هم هستند. با توجّه به سنّی که خواستگارانم دارند، این عقاید در آنها تثبیت شده است. دیگران میگویند: «همین اندازه که اهل نماز و روزه هستند، کافی است». آیا من بیش از اندازه حسّاس و سختگیرم یا دیگران خیلی راحت میگیرند؟
1⃣ انتخاب بر اساس معیارهای درجه یک
✳️ ما بارها گفتهایم که باید معیارها را درجهبندی کرد؛ معیارهای درجه یک و معیارهای درجه دو.
✅ درجهبندی معیارهای افراد، با توجّه به مسیر و اهدافی که برای زندگی خود انتخاب کردهاند، متفاوت است. ممکن است معیارهای درجه یکِ کسی، معیار درجه دوی دیگری باشد.
⚠️ با توجّه به این نکته، باید گفت: ببینید تقیّد و اعتقاد به حلال و حرام و موسیقی و ماهواره، برای شما معیار درجه یک است یا دو؛ یعنی اگر همسر شما به حلال و حرام بودنِ لقمهای که سر سفرۀ شما میگذارد، مقیّد نباشد، هر نوع موسیقیای را گوش دهد و پای هر فیلمی بنشیند، آیا در احساس خوشبختی شما، در احساس نزدیک شدن شما به هدف، مؤثّر است یا نه؟ اگر مؤثّر است و برای شما اهمّیت درجه یک دارد، حتماً باید آن را در نظر بگیرید.
⬅️ ادامه دارد .....
📚نیمه دیگرم، کتاب اول، ص ۲۰۱
@ayeha313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰احڪـ🔎ــام وســـ🔥ـــواس
⁉️وسواس و شک در مسائل شرعی به چه معناست و راهکار درمان آن چیست؟🧐
🔻قسمت دوم
#ستاد_ترویج_احکام
💠 #استاد_فلاح_زاده
@ayeha313
#لیلة_الرغائب_ساختگی
عده ای می گویند مرحوم شیخ عباس قمی در مفاتیح الجنان لیلة الرغائب را ذکر فرموده ،اگر مشکل داشت ذکر نمی کرد پس کاملا صحیح است وشما شخصیت بزرگی را زیر سؤال بردید !!! .
.
درپاسخ می گوییم اولا مرحوم شیخ عباس روایتی را نقل فرموده که راوی آن انس بن مالک است که به فرموده امام صادق علیه السلام انس بن مالک به پیامبر خدا دروغ می بست (خصال صدوق ج 1 ص 190) پس این روایت قطعا معتبر نیست ثانیا مرحوم شیخ عباس قمی در مفاتیح الجنان وبرخی دیگر از علمای شیعه ،از شهادت آقارسول اللّه (ص) به عنوان وفات ورحلت یاد نموده اند در صورتیکه امروزه باتوجه به موقعیت زمان وتاریخ ثابت شده پیامبر (ص) به شهادت رسیدند وبه مرگ طبیعی رحلت یا وفات ننمودند پس جا دارد بگوئيم شهادت غلط است واگر صحیح بود چرا علمای گذشته بر آن تاکید نکرده اند ؟؟؟ خیر ..
.
عده ای دیگر نیز می گویند اصلا این شب بدعت ودروغ شما به اعمال مستحبی آن بپرداز ونمازش را به نیت فرج بخوان !!! که در پاسخ می گوئيم بااین تفکر نماز تراویح هم به نیت فرج بخوانیم چطور است ؟؟؟😏 واضح است که شب ساختگی اعمالش نیز ساختگی است پس بهتر است خود را در شام جمعه با زیارت عاشورا و جامعه کبیره مشغول کنیم نه اعمال ساختگی ودروغ که از جانب امامان ما نبوده .
.
لطفا یک روایت بیاورید که یکی از امامان ما تاکید نموده اند بر احیای لیلة الرغائب ?
@ayeha313
❌ شبهه
این همه مشکل در اقتصاد و بانکداری و محیط زیست و فقر و فحشا و.... در کشور، ناشی از نظام ولایت فقیه است، در این ۴۱ سال آبرویی برای اسلام باقی نگذاشتن (شبهه خلاصه شده است)
✅ پاسخ
🔹 برای اثبات ناکارآمدی نظام مبتنی بر ولایت فقیه نباید مشکلات موجود را ملاک قرار داد. بلکه باید با گذشته یعنی قبل از انقلاب مقایسه کرد. یعنی ببینیم قبلاً در حوزه های مختلف، کجا ایستاده بودیم، الان در چه وضعیتی قرار داریم؟
تولید علم، محرومیت زدایی، اقتدار نظامی، نفوذ سیاسی در منطقه، شرایط اقتصادی، سواد عمومی و... باید با گذشته مقایسه شود.
🔻به طور خیلی خلاصه باید دانست که از نظر تولید علم نسبت به سالهای قبل از انقلاب رشد شش برابری داشتهایم به نحوی که در سال ۲۰۱۸ ، رتبه اول در کشورهای اسلامی و ۱۸ جهانی را داشتهایم.
(به نقل از اداره روابط عمومی و همکاری های علمی بین المللی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) و مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری (RICeST)
🔻از نظر اقتدار نظامی غیر از موشکهای نقطه زن و پیشرفته تولید داخل که حیرت همگان را به همراه داشته، باید دانست که در یک جنگ نابرابر حتی یک وجب از خاک ایران از دست نرفت، در حالیکه در ۲۰۰ سال اخیر هربار قسمتی از خاک کشور عزیزمان ایران جدا شد و حتی در دوران پهلوی بعضاً بدون شلیک حتی یک گلوله، این اتفاق تلخ رقم میخورد!!
🔻در زمینه محرومیت زدایی روستاهای بعضاً چند ده نفره هم از امکانات گاز، برق ، جاده و آب برخوردار شده در حالیکه قبل از انقلاب و با وجود فروش نفت زیاد و جمعیت کم، بسیاری از شهرهای بزرگ هو از امکاناتی چون گاز بی بهره بودند.
🔻در بعد نفوذ سیاسی هم نیاز به تذکر نیست که نه فقط در منطقه بلکه در دوردستها مانند آمریکای لاتین، جمهوری اسلامی داری نفوذ است. در منطقه، هرچقدر هم که تلاش شده از تاثیر ایران عزیز کاسته شود، اما مشکلات بدون نظر ایران لاینحل است.
🔻در زمینه اقتصادی و علیرغم تورم و نابسامانی ها، هنوز یک سر و گردن از شرایط اقتصادی قبل از انقلاب بهتر هستیم. بهبود شاخص ضریب جینی، افزایش سرانه مصرف گوشت و مرغ و... (به گواه آمارهای بینالمللی) شاهد این مدعا است.
🔹در پایان یادآور میشود، این همه پیشرفت، به معنای نفی مشکلات نیست، بلکه صرفاً نگاهی است به نیمهی پر لیوان. نیمهی خالی لیوان را باید در عدم اعتقاد برخی مسئولان به آموزههای انقلابی و بی توجهی به ظرفیتهای بومی و ملی جستجو کرد.
متاسفانه و با وجود اثبات دشمنیهای غرب و با آشکار شدن ضعف نسخههای اقتصادی و اجتماعی لیبرالیسم، هنوز هستند عدهای از مسئولانی که بجای اتکا به آموزههایی که عزت و پیشرفت را برای ملت ایران فراهم کرد کاسهی گدایی به سمت کشورهایی دراز کرده که فقر شدید، بی خانمانی، و اختلاف طبقاتی شدید و.... در آن، منجر به جنبشهایی همچون جلیقه زردها در فرانسه و ۹۹ درصدی ها در آمریکا و... شده است. لازم به ذکر است که هم اکنون آمریکا بیشترین بدهی ملی و بیشترین آمار مرگ و میر بر اثر کرونا را دار است.
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
سید مجتبی میرلوحی تهرانی (۱۳۰۳-۱۳۳۴ش) معروف به نواب صفوی روحانی شیعه، بنیانگذار و رهبر جمعیت فدائیان اسلام. نواب صفوی دروس حوزوی مانند فقه و اصول، تفسیر قرآن و اصول سیاسی و اعتقادی را در تهران و سپس در نجف فرا گرفت. از علامه امینی و سید حسین طباطبایی قمی به عنوان اساتید وی در حوزه علمیه نجف یاد شده است.
نواب از پیشتازان مبارزات مسلحانه علیه حکومت پهلوی بود. با ظهور احمد کسروی نواب صفوی جهت مبارزه با تفکرات او از نجف به ایران آمد. قتل کسروی، عبدالحسین هژیر، علی رزمآرا و حسین علاء از جمله فعالیتهای سیاسی و مبتنی بر عقاید مذهبی نواب صفوی و فدائیان اسلام به شمار میرود. برخی از نویسندگان تاریخ ، تلاشهای نواب صفوی و یارانش را در پیروزی جنبش ملی شدن صنعت نفت ایران موثر دانستهاند.
مخالفت با اقدامات دولت دکتر مصدق به دلیل عدم عمل به احکام اسلامی از دیگر فعالیتهای وی بود که حبس را برای سید مجتبی در پی داشت. کتاب «جامعه و حکومت اسلامی» از آثار نواب صفوی است. وی در دوران فعالیت سیاسی خود سفرهایی به اردن و مصر داشت
رهبر فدائیان اسلام و برخی از یارانش در ۲۷ دی سال ۱۳۳۴ش توسط رژیم پهلوی اعدام شدند
شهید_نواب_صفوی
@ayeha313
#پرسش_کاربران
❇️ آیا پاکستان قصد جواب دادن به حمله ایران به تروریست ها را دارد؟
آیا رابطه دولت مرکزی عراق با ایران تیره و تار شده است؟
🔹سیاست های إعلامی و سیاست های إعمالی دولت ها با هم متفاوت هستند.
دولت مرکزی عراق با فشار سنگین آمریکا و اسرائیل، به سازمان ملل شکایت میکند تا هم آمریکا مستمسکی برای پیگیری بین المللی به زعم خود داشته باشد و هم دولت پاسخگوی بخشی از مطالبات افکار عمومی داخلی خود باشد اما در عمل، دولت مرکزی عراق ثابت کرده حتی نمیخواهد سر به تن بارزانی ها باشد و اگر ایران خانه بارزانی را هدف قرار میداد، آنها خوشحال تر بودند.
🔹 در پاکستان شرایط قدری متفاوت است. آنچه در کانال های مزدوری آمریکا در فضای مجازی پاکستان میگذرد با رویکرد عملی و سیاست إعمالی دولت پاکستان متفاوت است.
دیدار اخیر وزیر خارجه دو کشور و برگزاری رزمایش مشترک راهبردی دریایی این روزها در همین راستا ارزیابی میشود.
🔹مهم نیست که برخی مسئولین سیاسی پاکستان موضع گیری سیاسی به نفع آمریکایی ها و تروریست های جیش موساد میگیرند، مهم این است که ژنرالهای ارتش پاکستان در تنگه هرمز با امیران ارتش جمهوری اسلامی روی عرشه ناوشکن ایرانی ناهار میخورند.
🔹آمریکا و رژیم صهیونیستی به دنبال درگیر کردن کشورهای همسایه با جمهوری اسلامی ایران هستند اما بخوبی میدانند تشدید تنش در همسایگی جمهوری اسلامی، نتیجه ای جز ریشه کن شدن پایگاه های جاسوسی و نیابتی آنان در منطقه ندارد.
@ayeha313
#نام_آوران_ایران
#علی_کسمایی (پدر دوبله ایران)
زاده: اول مهر ۱۲۹۴ تهران
درگذشت
۶ تیر ۱۳۹۱ (۹۶ سال)تهران
ملیت: ایرانی
تحصیلات: دانشآموخته رشته حقوق و علوم سیاسی
از دانشگاه تهران
پیشه: مدیر دوبلاژ، دوبلور، کارگردان، فیلمنامهنویس و روزنامهنگار، نویسنده
علی کسمایی (زادهٔ ۱ مهر ۱۲۹۴ تهران – درگذشتهٔ ۶ تیر ۱۳۹۱ تهران) مدیر دوبلاژ، کارگردان، فیلمنامهنویس و روزنامهنگار ایرانی بود. او ملقب به پدر دوبله ایران است.
علی کسمایی در سال ۱۲۹۴خورشیدی در تهران زاده شد. پدر و مادر و نیاکان او گیلک و از روستای کسمای گیلان بودند. سالهای اولیهٔ زندگی و دبستان را همراه با خانواده در استان گیلان و استان مازندران گذراند
پس از پایان تحصیلات دبیرستان در استان گیلان به تهران رفت و در رشتهٔ حقوق از دانشگاه تهران لیسانسیه شد. از سال ۱۳۲۵ به عنوان نویسنده و مترجم در روزنامههای مختلفی مشغول کار بوده و سردبیری روزنامههای معتبری مانند اطلاعات، مهرایران، عالم هنر و … را به عهده داشتهاست. علاوه بر این، از دهه ۱۳۲۰ به اخذ پروانهٔ وکالت دادگستری توفیق یافت که پروانهٔ وی اکنون در بخش نمایشگاه اسناد کانون وکلای دادگستری مرکز، نگهداری میشود. کسمایی از سال ۱۳۲۹ با نوشتن فیلمنامهٔ شرمسار (به کارگردانی اسماعیل کوشان) به سینمای حرفهای وارد شد. او علاوه بر نویسندگی، در شاخههای دیگر سینما مانند کارگردانی و بازیگری نیز فعالیت داشتهاست
اما عمدهٔ دلیل اشتهار کسمایی، به تخصص وی در کار دوبله و مدیریت دوبلاژ بازمیگردد. او از سال ۱۳۳۴ به عنوان مدیر دوبلاژ، به حرفهٔ گویندگی روی آورد و سالهای متمادی به توسعهٔ فن دوبله و تربیت گویندگان جوان و مستعد اشتغال داشت. کسمایی بر بسیاری از دوبلورهای سرشناس ایرانی سمت استادی دارد. او به سبب پیشینهٔ طولانی، سوابق درخشان و تجربیاتی که در این عرصه داشت، به عنوان پدر دوبلهٔ ایران نامدار شد. مهین کسمایی از دیگر دوبلورهای ایرانی، برادرزاده او است. علی کسمایی مشهور به عمو دوبلور بود.
علی کسمایی پس از تحمل یک دوره بیماری طولانیمدت، در روز ۶ تیر ۱۳۹۱ در تهران به علت کهولت سن درگذشت
کارنامهٔ هنری
درسینما👇👇👇
فیلمهای ایرانی
کمیته مجازات، ۱۳۷۷
سالهای جوانی، ۱۳۷۰
هور در آتش، ۱۳۷۰
حکایت آن مرد خوشبخت، ۱۳۶۹ (بازیگر)
آخرین پرواز، ۱۳۶۸
باغ سید، ۱۳۶۸
اتاق یک، ۱۳۶۵
هجرت، ۱۳۵۷
ملکوت، ۱۳۵۵
سازش، ۱۳۵۳
شازده احتجاب، ۱۳۵۳
فیلمهای خارجی👇👇
دکتر ژیواگو
بانوی زیبای من
اشکها و لبخندها (آوای موسیقی)
هملت
تلویزیون👇👇👇
تلهفیلم «شکاف»
هزاردستان
سربداران
"((کوچک جنگلی)) «مجموعه تلویزیونی»
این خانه دور است
@ayeha313
بیـدارشـو☀️
امــروز،شبش✨
#لیله_الرغائب است🌙
من از طلوع صبح برایت☀️
تا شب آرزو میکنم🙏
❄️سلامتی ،عشق
خوشبختی ،موفقیت ،روزی زیاد🌸
خدایا🙏
به خوبانت قسم
آرزوی بندگانت را براورده کن🙏
سلام صبح زیباتون بخیر ❄️🍃
@ayeha313
امام امیرالمومنین علی علیه السلام فرمودند :
آن كس كه در پی آرزوی خویش تازد و سرگرم آرزوهاشود ؛ مرگ او را از پای در آورد...؛
منبع :👇
کتاب شریف نهج البلاغه حکمت ۱۹
@ayeha313