14.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴ابوعامر العیساوی:هیچ انسان عاقلی الحشدالشعبی را منحل نمیکند
معاون رئیس ستاد الحشدالشعبی عراق در گفتگو با تسنیم:
با اعتماد به نفس کامل میگوییم که انحلال الحشدالشعبی غیر ممکن است. کدام انسان عاقلی الحشد الشعبی را منحل میکند؟ فقط یک دیوانه چنین کاری انجام میدهد!
اگر الحشد الشعبی منحل شود و سلاح را تحویل دهیم، فاجعه بزرگتری در پیش خواهد بود.
الحشد الشعبی مسئلهای ملی مبتنی بر تایید پارلمان عراق است و به لحاظ شرعی هم بر فتوای مرجعیت استوار است. از نظر نظامی هم ارتش عراق به طور کامل به الحشد الشعبی اعتماد دارد.
امکان ندارد حتی یک عراقی از الحشد الشعبی کوتاه بیاید. اهل سنت هم از الحشد الشعبی کوتاه نمیآیند. حتی آنها هم به الحشدالشعبی اعتماد و اطمینان دارند.
الحشد الشعبی بیش از ۴۰ گروه مسلح را در خودش جای داده است. اگر این زنجیر پاره شود هر کس به دنبال اهداف خود میرود. چه کسی میتواند بر این گروههای مسلح تفوق پیدا کند
🇮🇷
به#کانال_بنیاد4خردادبپیوندید
مارابهدیگرانمعرفیکنید:
ایتا: سروش: روبیکا بله: سایت:www.b4khordad.com
ایتا: https://eitaa.com/b_4khordad
🍂
🔻 هنگ سوم | ۷۴
خاطرات اسیر عراقی
دکتر مجتبی الحسینی
┄═ ◍⃟🌺 ◍⃟🌸 ◍⃟🌻═┄
در نزدیکی پل سابله چند عدد قفس بزرگ قرار داشت. از سربازانی که وظیفه نگهبانی از پل را به عهده داشتند علت وجود این قفسها را پرسیدم. آنها گفتند که این قفسها برای اسرای ایرانی تهیه شده است ؟!
پرسیدم این راه به کجا میرود؟
- به شهرهای بستان و سابله
آن موقع بود که دریافتم ما به میدان نبرد میرویم. با گذشتن از روی پل، مسیر خود را به موازات یک خاکریز بلند در سمت شرق ادامه دادیم. هر چه جلوتر میرفتیم صدای خمپاره ها بیشتر به گوش میرسیدند تا این که آتش سلاحهای سبک را نیز به عینه مشاهده کردیم. ساعت حدود دوازده شب بود و ما همچنان آهسته و با احتیاط به حرکت خود ادامه میدادیم. شدت خستگی مرا خواب آلود کرده بود، ولی از فرط ترس و نگرانی نمیتوانستم به خواب بروم، چون در این منطقه خطر، جدی، و مرگ حتمی بود.
پانزده دقیقه بعد از نیمه شب به دستور فرمانده هنگ مسیر خود را تغییر داده و وارد یک زمین مزروعی شدیم. زره پوشها به علت داشتن چرخهای بزرگ و شنی به راحتی طی مسیر می کردند، اما ادامه راه برای خودروهای ما بسیار دشوار بود به طوری که پس از مسافتی موتور خودروی ما خاموش شد. به سرعت پیاده شدم و در زیر نور چراغ قوه کوچکی که همراه داشتم به بازدید موتور پرداختم. در این موقع سایر خودروها در کنار کانال بی آبی توقف کردند. بعد از برطرف کردن عیب موتور، با پای پیاده و در جلوی آمبولانسها به راه افتادم تا آنها را راهنمایی کنم. اندکی بعد فرمانده هنگ را دیده و به او گفتم: چه باید کرد جناب فرمانده؟ گفت: «دکتر سعی کن یک مخفیگاه برای خودت بیابی و تا صبح در همین جا بمانی!»
با خود گفتم خدایا کجا مخفی شوم. این چهار آمبولانس را کجا مخفی کنم؟
ما از هر سو در معرض خطر قرار گرفته بودیم. به هر حال رانندگان آمبولانسها را صدا زده و به آنها دستور دادم تا از تاریکی شب استفاده کرده و خود را استتار نمایند. خودم نیز آمبولانس را در حفره ای نزدیک یک تانک استتار شده قرار دادم. راننده آمبولانس پشت فرمان به خواب رفت من و پرستار "خمیس عبدالمحسن" درون وسائلی که داخل آمبولانس بود خزیده و خوابیدیم.
ساعت پنج صبح بیدار شدم. بعد از خوردن صبحانه که از فنجانی چای و چند عدد بیسکویت فراهم شده بود، به انتظار دمیدن صبح نشستیم. آنگاه نزد فرمانده هنگ رفتم و از او خواستم تعدادی سرباز را مامور حفرسنگر برای استتار آمبولانسها کند. سایر سربازها نیز مشغول حفر سنگر شدند که ناگهان از طرف شمال مورد آتش گلوله های تانک قرار گرفتیم. افراد هنگ همانند رمه بزها که از دیدن گرگ هراسان میشوند پا به فرار گذاشتند. من به همراه گروه پزشکی به طرف باتلاق دویدیم و داخل یک کانال خالی از آب پناه گرفتیم. حدود ساعت هشت صبح بود که چشمم به تعدادی خانه افتاد که در وسط آنها یک منبع مرتفع آب قرار داشت. از یکی از خدمه تانکها پرسیدم: «آنجا کجاست؟» او گفت: آنجا شهر سابله است. وافزود آن شهر در فاصله ۳کیلومتری ما قرار دارد و ایرانیها از آنجا ما را هدف قرار میدهند.» سابله یک شهرک کوچکی است که در جنوب غربی شهربستان کنار رودخانه کوچکی به همین نام «سابله» واقع است. آتش تا ساعت ۹ صبح ادامه یافت. پس از آن به مقر هنگ رفتیم. مواضع جدید یگان در سمت شرق خاکریزی که به وسیله ماشینهای راه سازی اداره آبیاری ساخته شده بود قرار داشت. در شمال آن، شهرک سابله و در غرب آن هورالهویزه قرار داشت. هورالهویزه حدود ٤٠٠ متر از مواضع ما فاصله داشت.
افراد گروه پزشکی را صدا زدم تا با هم به جستجوی ابزار لازم جهت ساختن پناهگاه برای خود برویم زیرا فصل زمستان و بارندگی از راه رسیده بود و منطقه نیز از نظر نظامی بسیار خطرناک می نمود. در همین حین به تعدادی سنگر متروکه برخوردم. در آن منطقه به مقدار زیادی چوب و صفحات فلزی و تعدادی صندوق مخصوص گلوله های توپ بود. از دیدن آنها بسیار خوشحال شدم. مقداری از چوبها و صفحات فلزی را به داخل کامیون منتقل کردیم اما هنگامی که خواستیم صندوقها را بلند کنیم، دریافتیم که آنها بسیار سنگین و پر از گلوله های توپ ۱۲۲ میلیمتری هستند. بله! نیروهای ما، آنها را جا گذاشته و پا به فرار گذاشته بودند. گلوله ها را خالی کرده و صندوقها را به داخل کامیون انتقال دادیم. همگی از به دست آوردن این غنیمت خوشحال بودیم. به وسیله یک بولدوزر حفره بزرگی ساخته و روی آن را با چوب و حلبی پوشاندیم، تا این که به صورت یک اتاق بزرگ زیرزمینی در آمد. بعد از ظهر تمام وسایلمان را به داخل پناهگاه تازه ساز منتقل کردیم.
┄═❁๑🍃๑🌺๑🍃๑❁═┄
#هنگ_سوم
نشر همراه با لینک
کانال خاطرات رزمندگان دفاع مقدس
@defae_moghadas 👈عضو شوید
◇◇ حماسه جنوب ◇◇
🍂
🇮🇷
به#کانال_بنیاد4خردادبپیوندید
مارابهدیگرانمعرفیکنید:
ایتا: سروش: روبیکا بله: سایت:www.b4khordad.com
ایتا: https://eitaa.com/b_4khordad
چرا انتقال پایتخت به مکران اشتباه است ؟
#علیرضا_تقوی_نیا
🔸️ تقریبا همه مسئولان و مردم متفق القولند که تهران مشکلاتی زیادی از جمله ترافیک سنگین، آلودگی هوا ، تامین آب شرب و ... دارد.
اما آیا راه حل این مشکلات پاک کردن صورت مسئله و انتقال پایتخت سیاسی از این شهر است؟
🔸️نگارنده در این وجیزه قصد ندارد راجع به مواردی که در آن تخصصی ندارد سخن بگوید و صرفا در خصوص الزمات امنیتی و سیاسی پایتخت خواهد نوشت.
🔸️یکی از مواردی که برای طرح تعیین موقعیت پایتخت سیاسی یک کشور باید در نظر گرفته شود، پیوست های امنیتی آن است.
🔸️به عبارت دیگر پایتخت یک کشور باید از لحاظ امنیتی به گونه ای باشد که کمترین تهدید داخلی و خارجی متوجه آن گردد.
🔸️برای مثال اکثرکشورها پایتخت خود را در نقطه ای قرار می دهند که از تهدیدات برون مرزی دور باشد یا توسط عوارض طبیعی مخافظت گردد.
🔸️برای مثال پایتخت ایران در قرن های گذشته به دلیل تهدیدات بارها تغییر کرد و از شهرهای نزدیک به مرز مانند تبریز و قزوین به اصفهان و شیراز و در نهایت تهران منتقل گشت.
🔸️تهران از لحاظ استراتژیکی موقعیت مناسبی دارد که از مرزهای دارای مشکلات امنیتی کشور مانند شرق ، غرب و جنوب دور بوده و دسترسی به آن برای دشمن به لحاظ هوایی سخت و به لحاظ زمینی ناممکن است.
🔸️در واقع پایتخت ایران از جنبه عمق استراتژیکی در موقعیت بسیار مناسبی قرار داشته و تغییر آن اصلا به نفع کشور نیست.
🔸️از سوی دیگر استان های پیرامون تهران مانند سمنان ،مرکزی ، مازندران ، البرز و قم کمترین مشکلات سیاسی و امنیتی را دارند و یک حائل مناسب برای پایتخت هستند.
🔸️جا دارد اینجا به یک واقعه تاریخی اشاره شود ؛ در جنگ جهانی دوم ارتش آلمان بیش از هزار کیلومتر در خاک شوروی پیشروی کرد اما وقتی به مسکو رسید که هم دیگر رمق و توان اولیه را نداشت و هم این که روسها در چند ماه اول جنگ فرصت داشتند دارایی های استراتژیک و صنعتی خود را به دورترین نقطه از دسترسی ژرمن ها منتقل کنند.
🔸️به تعبیر بهتر عمق استراتژیک شوروی باعث دوام و پایداری آن در برابر ارتش بسیار قدرتمند نازی ها شد و اگر برای نمونه پایتخت شوروی در کی یف واقع گشته بود ، بلافاصله کار این حکومت تمام می شد ؛ به همین دلیل بود که پوتین بعد از به قدرت رسیدن رسما اعلام کرد فروپاشی شوروی بزرگترین فاجعه ژئوپلیتیکی قرن بیستم بود زیرا روسها بسیاری از سرزمین های غربی خود را از دست دادند تا جایی که برای جلوگیری از پیوستن اوکراین به ناتو مجبور شدند جنگی پرخسارت را شروع کنند(زیرا در صورت پیوستن اوکراین به ناتو ، فاصله تسلیحات پیشرفته غربی تا مسکو تنها به ۵۰۰ کیلومتر می رسید).
🔸️حال مسئولان با کدام بررسی و تدقیق قصد دارند پایتخت کشور را به سواحل مکران انتقال دهند که اولا در نزدیکی پایگاه های آمریکایی استقرار یافته در کشورهای عربی و ناوگان آمریکا در اقیانوس هند ، دریای عمان و خلیج فارس قرار دارد و ایضا در نزدیکی مرز ناامن با پاکستان واقع شده است ؟
🔸️ اگر پایتخت ایران به سواحل مکران منتقل گردد، هواپیماهای کشورهای غربی بدون نیاز به سوخت گیری می توانند آن را بمباران کنند ، اما دسترسی به تهران برای آنان بسیار سخت است.
🔸️ بنابراین بهتر است برای حل مشکل پایتخت طرح های بهتری مورد بررسی قرار گیرد که به باور کاتب این مرقومه، تمرکز زدایی از آن بهترین چاره است.
🔸️برای نمونه چه لزومی دارد که دفاتر اصلی شرکت های نفتی و پتروشیمی شامل پایانه های نفتی ایران ، فلات قاره ، شرکت ملی نفت، شرکت نفت و گاز پارس و ... در تهران باشد ؟ مگر تهران چاه نفت دارد؟
🔸️یا چرا باید حدود ۴۰ درصد صنایع ایران در پایتخت سیاسی آن باشد که هم مشکل کمبود آب را در پی خود بیاورند و هم آلودگی هوا و نیز ترافیک سنگین و متورم شدن شهر؟
🔸️ به کدام علت با وجود این که قطب گردشگری کشور شهرهایی مانند اصفهان یا شیراز هستند، سازمان میراث فرهنگی و صنایع دستی ایران در تهران مستقر گردد؟
🔸️چرا مراکز اصلی علمی و آموزشی کشور باید در پایتخت واقع باشد ؟
🔸️و دهها سوال دیگر که در حوصله راقم این سطور نمی گنجد.
🔸️در نهایت باید گفت در شرایط فعلی انتقال پایتخت نه صحیح بوده و نه امکان آن موجود است و قطعا می طلبد مسئولان دست اندرکار به جای طرح ادعاهایی از این قبیل ، در پی اجرایی سازی طرح هایی چون تمرکز زدایی از تهران، انتقال مراکز نامربوط ، خروج صنایع سنگین از این شهر و ... باشند.
🔸️خاطرنشان می گردد برای عدم انتقال پایتخت ایران به مکران ، دهها دلیل دیگر نیز می توان ذکر کرد که به طرح آن کارشناسان و متخصصان دیگر واگذار می شود.
@taghaviniaa
🇮🇷
به#کانال_بنیاد4خردادبپیوندید
مارابهدیگرانمعرفیکنید:
ایتا: سروش: روبیکا بله: سایت:www.b4khordad.com
ایتا: https://eitaa.com/b_4khordad
🔴آیت الله سیستانی فرستاده های عمانی سازمان ملل مبنی بر انحلال حشدالشعبی را نپذیرفت
✍ توییت- حسن الکعبی :
فکر بکنید اگر حشدالشعبی نبود چه می شد؟
🔹امریکایی ها تلاش میکنند با فشار به دولت عراق حشد الشعبی را منحل کند، و با ارسال فرستاده خدمت آیت الله سیستانی میخواستند نظر ایشان را تغییر دهند که با مخالفت ایشان و دفترشان روبرو شدهاند.
🔹عراقی ها در فضای منطقه ای بسیار متفاوت تر از لبنانی ها هستند و آمریکا با نفوذ در بین آنها در تلاش است که زنجیره اتحاد آنها را ناپایدار کنند که به حمدالله تا الان نا موفق بودهاند.
🇮🇷
به#کانال_بنیاد4خردادبپیوندید
مارابهدیگرانمعرفیکنید:
ایتا: سروش: روبیکا بله: سایت:www.b4khordad.com
ایتا: https://eitaa.com/b_4khordad
🗓 تقویم روز و اوقات شرعی/ دوشنبه ۲۴ دی ماه
🇮🇷
به#کانال_بنیاد4خردادبپیوندید
مارابهدیگرانمعرفیکنید:
ایتا: سروش: روبیکا بله: سایت:www.b4khordad.com
ایتا: https://eitaa.com/b_4khordad
🌺حکمی که آقا آنرا با هیچ چیزی عوض نمیکنند
🌺حکم امام(ره) به حضرت آقا برای امامت جمعه تهران
🌺جنابعالی که بحمداللّه به #حسن_سابقه موصوف و در #علم و #عمل شایسته هستید به امامت جمعۀ تهران منصوب میباشید. از خداوند متعال، توفیق جنابعالی را در ارشاد و هدایت مردم خواستارم.
🌺 ۲۵ صفر ۱۴۰۰ / ۲۴ دی ماه ۵۸
🌺به روایت آقای مقصودی، رئیس سابق ستاد نماز جمعه: «حکم امام جمعهایِ حضرت آقا را امام به ایشان داده بودند و من یادم هست که آقا همیشه میفرمودند که من این حکم را با هیچ چیز عوض نمیکنم.»
🇮🇷
به#کانال_بنیاد4خردادبپیوندید
مارابهدیگرانمعرفیکنید:
ایتا: سروش: روبیکا بله: سایت:www.b4khordad.com
ایتا: https://eitaa.com/b_4khordad
رئیس ستاد و معاون هماهنگ کننده ارتش از الحاق یک هزار پهپاد راهبردی به یگان پهپادی ارتش و یک فروند ناو جدید به نیروی دریایی ارتش خبر داد. امیر حبیب الله سیاری در خصوص برنامه ریزی های انجام شده برای برگزاری رزمایشها گفت: رزمایش پدافند هوایی و مقابله با تهدیدهای دورایستا با هدایت قرارگاه پدافند هوایی مشترک انجام میشود که در آن، نیروی پدافند هوایی و نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و نیروی هوا فضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و جنگال راهبردی در سطح کل ارتش و سپاه شرکت میکنند؛ دومین رزمایش برای مقابله با تهدیدهای تروریستی و مقابله با گروههای تروریستی معاند برنامهریزی شده است که نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی یک رزمایش را در شمال شرق و یک رزمایش را در غرب انجام خواهد داد. در این رزمایش نیروی هوایی ارتش در دو مقطع زمانی همکاری و پشتیبانی خواهد کرد؛ ارتش برای جلوگیری از غافلگیری در برابر تهدیدات سایبری، یک رزمایش سایبری هم پیش بینی کرده؛ این رزمایش با حضور نیروهای چهارگانه ارتش جمهوری اسلامی ایران، قرارگاه پدافند هوایی و جنگال راهبردی ارتش اجرا خواهد شد.
@SyrianKhabar
🇮🇷
به#کانال_بنیاد4خردادبپیوندید
مارابهدیگرانمعرفیکنید:
ایتا: سروش: روبیکا بله: سایت:www.b4khordad.com
ایتا: https://eitaa.com/b_4khordad
🔴بلایی که بر سر سوریه آوردند/1
🔻خبر نشست وزرای امور خارجه کشورهای عربی و غربی به همراه ترکیه در ریاض در حالی منتشر میشود که تروریستها به نظر تازه متوجه شدهاند که داستان از چه قرار است و قرار نیست بر خوان نعمت نشسته و خوش بگذرانند. این بخشی از یک دیدگاه است که یکی از خبرنگاران القاعده منتشر کرده، دیدگاهی که نشان میدهد سرکردههای این سازمان تروریستی تازه متوجه شدهاند در سوریه با چه چالشهایی مواجه هستند.
🔻در حالی که از روز نخست سرکرده القاعده که حالا در دمشق با کت و شلوار میزبان مقامات عربی - غربی است تلاش کرد تا در مورد رژیم صهیونیستی هیچ حرفی نزند و انتقادی نکند و حتی بگوید که دیگر به گروههای فلسطینی اجازه ایجاد پایگاه نخواهد داد. اما تازه فهمیدهاند که این رژیم با این تروریستها هم سر ناسازگاری دارد و به عنوان اولین گزاره نوشته که مقامات یهودی در فکر تقسیم سوریه به چند اقلیم هستند.
🔻در حالی که در نشست وزرای خارجه عرب در ریاض آنها خواستار خروج رژیم یهودی از خاک سوریه شدند، اما میبینید که تروریستهای القاعدهای بر این باور هستند که امارات در حال تحریک عناصرش در جنوب سوریه با همکاری روسها است. از طرف دیگر، در حال فشار هستند تا سویداء را هم به عنوان بخشی از یک حکومت فدرالی اندکی به استقلال نزدیک کنند. این همان رویدادی است که تروریستها وقتی در ادلب بودند از آن حمایت میکردند!!
🔻اما مسالهای که خیلی مهم است و همان هم چشم اسفندیار حکومت پیشین سوریه شد، تسلط بر منابع نفت و گاز در شرق سوریه در استانهای دیرالزور و الحسکه است. آنها تازه فهمیدهاند بدون این منابع مهم، نمیتوانند سوریه را اداره کنند. در حالی که ایران، روسیه و عراق روزانه بیش از 240 هزار بشکه نفت و فراوردههای نفتی به سوریه میرساندند و باز هم این کشور مشکل داشت، امروز که القاعده این منابع را ندارد و بر نفت و گاز شرق فرات هم تسلط ندارد، اوضاع خراب است.
🔻این مساله وقتی حادتر میشود که تروریستها متوجه شدهاند که امریکا نمیخواهد از این فاکتور اثرگذار بگذرد و نکته مهمتر آنکه، آنها متوجه شدهاند که امریکاییها قسد خالی کردن پشت قسد را هم دستکم در کوتاهمدت ندارند (این را در گزارشهای متعدد مورد اشاره قرار دادیم) ، بنابراین، تروریستها برای اداره کردن سوریه با همان مشکلاتی در حوزه درآمدی مواجه هستند که اسد بود؛ اگر این مشکلات نظام 55 ساله بعث را سرنگون کرد، بدون شک کلک تروریستها را هم میکند.
🔻چندی پیش در خبری در مورد ارسال چند هواپیمای کمک سعودی - اماراتی به فرودگاه دمشق نوشتم و یادآور شدم که این کمکها بیشتر نمایشی هستند؛ حالا جالب است که همینهایی که با آب و تاب از این هواپیماهای کنسرو و تن ماهی و روغن یاد کرده بودند از آن به عنوان فیلمهای پلهای هوایی یاد میکنند که هیچ دردی را از اقتصاد سوریه دوا نخواهد کرد و تغییری در واقعیت موجود فعلی در سوریه شکل نخواهد داد.
🔻اینها که تازه فهمیدهاند چه میراثی را به دوش گرفتهاند که اسد را متهم به ویرانی اقتصاد سوریه و گسترش فساد میکنند. آنها نمیخواهند مسوولیت خود در ویرانی سوریه را پذیرفته و با این بهانهها تلاش میکنند تا از آن فرار کنند. اما همه عالم و آدم میدانند آنچه که سوریه امروز با آن دست و پنجه نرم میکند، با اقدامات تروریستی همین گروهکها شروع شد. مشکل آنها این است که چرا اسد گذاشت و رفت و آنها را شریک قدرت نکرد!
🔻در حالی که همین تروریستها با تعطیل کردن علم، ترور دانشمندان و نخبگان سوری، غارت شهرکهای صنعتی در حلب، نابودی زیرساختهای اساسی که تا بریدن ریل راهآهن و فروختنش در بازار آهن قراضه ترکیه هم رسید، سوریه را به وضع امروز دچار کردند، مینویسند که سوریه برای عبور از این بحران به دهها هزار نیروی دانشگاهی، پلیس و عملیاتی در داخل کشور احتیاج دارد! وقتی همه را فراری دادید، قرار است چه کسی بیاید و بسازد؟ تروریستهای تکفیری ترکتبار که جز ایلغار کردن نمیدانند؟
@SyrianKhabae
🇮🇷
به#کانال_بنیاد4خردادبپیوندید
مارابهدیگرانمعرفیکنید:
ایتا: سروش: روبیکا بله: سایت:www.b4khordad.com
ایتا: https://eitaa.com/b_4khordad
🔴تروریستها فهمیدند که روزهای سخت در پیش است / 2
🔻به نظر میرسد که تروریستها نشسته و مشکلات را پس از یک ماه بررسی کرده و فهمیدهاند آنچه به عنوان «انقلاب سوریه» دارند به خودشان و دیگران قالب میکنند، یک دروغ محض است و تازه شروع مشکلاتی است که سوریها از یک طرف و خود تروریستها با آن مواجه هستند. هر چند تروریستها فکر میکردند که پس از اشغال دمشق، دیگر مشکلی از بابت سرکوب مخالفان نخواهند داشت، اما فهمیدهاند که با رفتارهای زننده و غیرقابل گذشتی که در طول چند هفته گذشته با اقلیتهای دینی و مذهبی داشتهاند، بدون شک مردم علیه آنها به پا خواهند خواست، از این رو، میگویند زمان زیادی باید صرف مبارزه با بازماندههای نظام گذشته شود.
🔻اما یک مورد دیگر که نشان از اختلافات جدی و غیرقابل گذشت در بدنه تروریستهای تکفیری در همه طیفها دارد، این است که جولانی نمیخواهد قدرت را با دیگران شریک شود. از همین رو، طرح این مساله که همه آنهایی که در طول سالهای گذشته در جنگ علیه نظام گذشته هزینه داده و دچار مشکل شدهاند بدون هیچ سوالی باید در ساختار جدید گنجانده شده و از آنها استفاده شود، بیانگر همین مساله است که قرار نیست از آنها استفاده شود. این مساله را میتوان در مخالفت بسیاری از گروههای مسلح در تحویل سلاح و پیوستن به ارتش جدید جولانی دید که بخش بزرگی از بدنه آنها را ترکهای آسیای میانه تشکیل میدهند.
🔻به نظر میرسد آنها فکر میکردند که سرنگونی نظام اسد مرحله سخت ماجرا باشد، اما تازه فهمیدهاند که دولت اسد با چه دردسرهایی در قلمرو تحت کنترلش نظم را حفظ و یک اداره حداقلی را اجرا کرده، به همین دلیل تازه به این نتیجه رسیدهاند مرحله پس از سرنگونی نظام گذشته بسیار سختتر است. اینکه از همه خواسته شده تا با حکومت جولانی همکاری کنند، به این دلیل است که جولانی نمیخواهد با آنها همکاری کند و هر کسی هم همکاری نکرد به آنها انگ «مخالف، خاکستریها، سایهنشین» و کسانی که هیچ کاری برای پیروزی نکرده، اما امروز خواستار مشارکت در قدرت هستند، یاد میشود.
🔻فهم این مسائل توسط تروریستها حکایت از آن دارد که سوریه در یک مرحله سخت و پیچیده به سر میبرد. همانگونه که بارها نوشتم، این چند هفته ماه عسل جولانی و تروریستهای القاعده بوده و با خالی شدن انبارها و کمبود شدید مواد غذایی، سوخت، برق و درگیریهای قومی مذهبی سوریه به یک نبرد داخلی دیگر کشیده میشود که هر آنچه تا امروز هم باقی ماند، نابود خواهد شد. التماس از همه برای «صبر» و «توکل به خدا» بیانگر واقعیتهایی است که در حال رخ نمودن است. بارها نوشتم که سیر کردن شکم بیش از 30 میلیون انسان و حکومت یک اقلیت بیگانهی تکفیری بر اکثریت مردم سوریه به این سادگی نخواهد بود.
@SyrianKhabar
🇮🇷
به#کانال_بنیاد4خردادبپیوندید
مارابهدیگرانمعرفیکنید:
ایتا: سروش: روبیکا بله: سایت:www.b4khordad.com
ایتا: https://eitaa.com/b_4khordad
#یادداشت_تحلیلی
تحلیل مثلث عملیات روانی دشمن: بررسی لایههای تهدید، تطمیع و تزویر در نظام سلطه
در تحلیل الگوهای رفتاری نظام سلطه، شاهد یک معماری پیچیده و چندلایه هستیم که با هدف فروپاشی درونی جوامع مقاوم طراحی شده است. این معماری که بر سه رکن اساسی تهدید، تطمیع و تزویر استوار است، یک سیستم بههمپیوسته را شکل میدهد که هر لایه آن مکمل و تقویتکننده لایههای دیگر است.
۱. تشریح راهبردی لایه تهدید:
الف) مکانیسم عملکرد:
- ایجاد فشار چندجانبه اقتصادی، سیاسی و امنیتی
- بهرهگیری از اهرمهای بینالمللی برای انزوای کشور هدف
- القای حس ناامیدی و بنبست در افکار عمومی
- تضعیف زیرساختهای اقتصادی و معیشتی
ب) نقاط هدف:
- ساختارهای اقتصادی و معیشتی جامعه
- روحیه مقاومت و خودباوری ملی
- انسجام اجتماعی و همبستگی درونسیستمی
- اعتماد عمومی به کارآمدی نظام
ج) راهبردهای خنثیسازی:
- تقویت اقتصاد مقاومتی و خوداتکایی راهبردی
- افزایش قدرت بازدارندگی دفاعی و امنیتی
- متنوعسازی روابط بینالمللی و شکست انحصار غرب
- تقویت زیرساختهای تولید داخلی
۲. تحلیل لایه تطمیع:
الف) سازوکارهای عملیاتی:
- نفوذ در لایههای تصمیمساز و تصمیمگیر
- ایجاد شبکههای نخبگانی وابسته
- القای تفکر سازش و عقبنشینی از اصول
- ترویج رفاهزدگی و اشرافیگری در مدیران
ب) اهداف راهبردی:
- استحاله تدریجی ارزشهای انقلابی
- ایجاد دوگانگی در ساختار تصمیمگیری
- تضعیف روحیه جهادی و انقلابی
- نفوذ در لایههای مدیریتی نظام
ج) راهکارهای مقابله:
- پایش مستمر رفتار و عملکرد مدیران
- تقویت نظامهای نظارتی و شفافیت
- گفتمانسازی سادهزیستی و روحیه انقلابی
- تربیت مدیران جهادی و متعهد
۳. واکاوی لایه تزویر:
الف) تکنیکهای عملیاتی:
- مدیریت ادراک عمومی از طریق رسانه
- تحریف واقعیتها و دستاوردها
- برجستهسازی نقاط ضعف و پنهانسازی قوتها
- ایجاد شکاف بین مردم و حاکمیت
ب) حوزههای هدف:
- باورها و اعتقادات اساسی جامعه
- اعتماد عمومی به کارآمدی نظام
- امید به آینده و احساس پیشرفت
- هویت ملی و دینی
ج) استراتژیهای مقابله:
- تقویت جریان روایتگری انقلابی
- ارتقای سواد رسانهای جامعه
- شبکهسازی رسانهای هدفمند
- تولید محتوای تأثیرگذار و جذاب
نتیجهگیری راهبردی:
مثلث تهدید، تطمیع و تزویر یک سیستم پیچیده و هوشمند است که هدف آن فروپاشی درونی نظامهای مقاوم است. برای مقابله با این تهدید چندوجهی، نیازمند:
۱. رویکرد سیستمی و همهجانبه
۲. هماهنگی بین دستگاهی
۳. بسیج امکانات و ظرفیتهای ملی
۴. هوشیاری و بصیرت مستمر
۵. تقویت روحیه جهادی و انقلابی
۶. ارتقای توان تحلیل و پیشبینی
۷. مدیریت یکپارچه بحران
آنچه تجربه چهار دهه مقاومت جمهوری اسلامی نشان میدهد، این است که با تکیه بر:
- رهبری هوشمندانه و حکیمانه
- بصیرت و هوشیاری مردمی
- توان داخلی و ظرفیتهای بومی
- ایمان به وعدههای الهی
میتوان نه تنها این تهدیدات را خنثی کرد، بلکه آنها را به فرصتهای راهبردی برای پیشرفت و تعالی کشور تبدیل نمود.
✍ #سعید_سپاهی
🇮🇷
به#کانال_بنیاد4خردادبپیوندید
مارابهدیگرانمعرفیکنید:
ایتا: سروش: روبیکا بله: سایت:www.b4khordad.com
ایتا: https://eitaa.com/b_4khordad
🍂 مسابقات ورزشی در اردوگاه
آزاده عزیز جناب فرهاد زاده
┄═❁๑❁═┄
در موصل بزرگ (۱ جدید) فوتبال دسته بندی بود. در آنجا سه دسته رده بندی شده داشتیم.
در دسته یک بهترین بازیکنها بازی میکردند.
عباس کریمی، عباس جمالی، ناصر محرزی، سلیمان نیک زاد بچههای آبادان بودند که نفر آخر علاوه بر فوتبال در کنگفو دارای ۷ خط بود.
وی فووارد میایستاد و وقتی فوتبال بازی میکرد گویا نمایش هم میداد😃
عصرها بازی دسته یک شروع میشد و همه اسرا برای تماشا میآمدند. واقعا صحنهها دیدنی بود و خودش یک تنوع به حساب میآمد و در آن اردوگاه صدامی و مخوف، باعث روحیه میشد.
دسته دو بازیشان نسبت به دسته یک کم رونقتر بود. برادرم به علت سن و سال بالایش در دسته دو بازی میکرد.
او مثل برزیلی ها بازی میکرد. میگفت با غلامحسین و پریز مظلومی در محلههای آبادان همبازی بوده. من هم در دسته دو بودم.
بعضی از بچه ها مثل جلال عزیزی از شمال، عباس قنواتی (ارتشی) اهل رامشیر و مقامی که عرب زبان اهل استان هرمزگان بود، باشگاه دار بودند.
این افراد فقط برای تشکیل تیمها یارگیری میکردند.
حاج آقا ابوترابی هم با آن سن و سالش یک بار بازی کرد.
برای جشن دهه فجر، پیر مردها و برادرم و حاج آقا ابوترابی برای تنوع هم بازی شدند. همه دستهها یک مسابقه برگزار کرده بودند و جوایزی به نفرات برنده دادند. آقای ابوترابی هم جوایز را میدادند که البته عراقی ها نمیدانستند.
ایشان اسرا را تشویق می کردند برای ورزش در رشته های مختلف. خودش بیشتر پینگ پنگ بازی می کرد. یک بار که با درجه دار عراقی بازی کرد از او پیش افتاد ولی دید اگر او را ببرد، ناراحت می شود و تلافیش را روی اسرا در میآورد و برای همین آخر دست ضعیف بازی کرد تا درجه دار عراقی برنده شود.
حاج آقا معرکه بود و همه جوانب را می سنجید
┄═❁๑🍃๑🌺๑🍃๑❁═┄
#خاطرات_آزادگان
#خاطرات_کوتاه
کانال خاطرات رزمندگان دفاع مقدس
@defae_moghadas
🇮🇷
به#کانال_بنیاد4خردادبپیوندید
مارابهدیگرانمعرفیکنید:
ایتا: سروش: روبیکا بله: سایت:www.b4khordad.com
ایتا: https://eitaa.com/b_4khordad
#آمریکا #یمن #عربستان
🔰 سفر فرمانده سنتکام به ریاض؛ سعودیها وارد جنگ علیه انصارالله میشوند
🔸ژنرال مایکل اریک کوریلا، فرمانده ارتش تروریستی آمریکا در غرب آسیا (سنتکام)، برای دیدار و گفتگو با رؤسای ستاد کل نیروهای مسلح عربستان سعودی و دولت مستعفی یمن و همچنین بازدید از پایگاه های آمریکایی وارد ریاض، پایتخت عربستان شد.
▪️کوریلا در جریان این دیدارها، با الرویلی و صغیر بن عزیز درباره عملیات آتی آمریکا علیه یمن و لزوم همکاری عربستان علیه انصارالله گفتگو کرده است. این فرمانده آمریکایی همچنین خواهان همکاری اطلاعاتی عناصر نفوذی دولت مستعفی و مشارکت آنها در حمله زمینی به مواضع انصارالله شده است.
📝 سفر فرمانده سنتکام به ریاض، شروع یک برنامه جامع و تعیین کننده برای ایجاد ائتلاف علیه انصارالله است. حملات ارتش اسرائیل و ائتلاف آمریکایی-انگلیسی علیه یمن تاثیر چندانی عملیات پشتیبانی نیروهای مسلح یمن از فلسطین نداشته است و هیچ راهکاری جز ایجاد ائتلاف با عربستان و دولت مستعفی یمن بر سر راه آنها باقی نمانده است.
🔗 مشاهده خبر: https://iswnews.com/126473
🇮🇷
به#کانال_بنیاد4خردادبپیوندید
مارابهدیگرانمعرفیکنید:
ایتا: سروش: روبیکا بله: سایت:www.b4khordad.com
ایتا: https://eitaa.com/b_4khordad