در تعریف دیگر آمده است که:
سازماندهی یعنی فراگرد نظم و ترتیب خیلی سخت دادن به کار و فعالیت و تقسیم و تکلیف آن به افراد به منظور انجام دادن کار و تحقق هدف های معین نتیجه سازماندهی ایجاد ساختار سازمانی است ساختار سازمان بین سطوح سازمان فعالیت ها و وظایف و فرایندهای سازمانی روابطی منظم و منطقی که لازمه انجام اثربخش عملیات سازمان است به وجود میآورد (۳)
همان روزهای شروع مسئولیت به عنوان فرمانده تیپ تدابیر بلند و راهبردی خود را در مورد سازماندهی یگان اعلام میکند و اظهار می دارد که بایستی برای انجام ماموریت های آینده یک تیپ قدرتمند برای نظام اسلامی سازماندهی کنیم که بتواند بخش زیادی از نیروهای مردمی را تحت سازمان و ساختار مناسبی قرار دهد.
یکی از فرماندهان تیپ در این زمین می گوید در تاریخ/۵/۲/ 1361شهید زین الدین تیپ ۱۷ قم را که بعدا به لشکر ۱۷ علی ابن ابیطالب علیه السلام گسترش سازمان یافت ،تحویل گرفت ، در این جلسه معارفه چنین می گویند: اگرچه این افتخاری است که نصیب من شده است .
فرماندهی تیپ اما من به دنبال افتخار بزرگتر یعنی شهادت در راه خدا هستم در حالی که فقط ۲۳ سال دارد میگوید من تیپ را برای خودم نمی خواهم برای ملت می خواهم اگر کسی را از جایی به جای دیگر میفرستم خداشاهده است فقط برای اوست من می خواهم کیفیت این تیپ بالا برود.
شهید زین الدین با پشتکار فوق العاده خود شروع به شناسایی فرماندهان و مسئولین در فرصت های مناسب و کوران حوادث شرایط
مختلف نموده و با جایگزینی آنان در یگانهای تحت امر یک ساختار مطلوب و پویا ایجاد میکند مجدداً به گوشههایی از دیدگاه های کار بردی ایشان در جاده و استمرار یک سازمان قدرتمند متناسب با ماموریتهای آینده توجه کنید.
در تاریخ ۶۱/۵/۳ یک روز بعد از معرفی به عنوان فرمانده تیپ در جمع کارکنان تیپ می گوید ما ۶۰ فرمانده گروهان نیاز داریم و ۱۰ تا ۱۵ فرمانده گردان این مطالب را در حالی بیان می کرد که برای ادامه عملیات رمضان برای محیا کردن حتی ۳ گردان مشکل داشت و همه در همان جلسه در مانده بودند اما بعد از گذشته ۲۸ ماه یعنی تا زمان شهادت۶۳/۸/۲۷
این خواسته را تحقق بخشید و لشکر را با قدرت رزمی بسیار بالا تا پایان جنگ برای اجرای ماموریت های واگذاری بیمه کرد.
15.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ چه کسانی وارد خیمه امام عصر عجلالله فرجه میشوند؟
🔸معرفت امام زمان عجلالله فرجه
#استاد_نصرالله_پور
فهم غلط از اغتشاشات.mp3
9.76M
🎧 آیتالله میرباقری | نقد تحلیلهای ایرانشهری و روشنفکری از اغتشاشات اخیر
◀️ تحلیلهای ایرانشهری از اغتشاشات اخیر، نشان میدهد که این افراد، عُمق استراتژیک مردم ایران و واقعیات جامعۀ اسلامی را نشناختهاند و دربارۀ اینکه ایرانیان چگونه به استقبال اسلام رفتند - لااقل در حد کتاب فاخر «خدمات متقابل اسلام و ایران» از شهید مطهری - هم تأمل و دقت نکردهاند.
مردم ایران به مکتب اهلبیت(ع) گره خوردهاند و مطابق روایات، یک نقش تاریخی در زمینهسازی ظهور برعهده گرفتهاند و این نقش در مقابل نقشی است که قبلاً در ایجاد تمدن مادی داشتند.
◀️ آیا شما جوششی در ایران بیشتر از روز عاشورا میبینید؟ آیا اینها هویت ملیِ خود را رها کردند و سپس سراغ امام حسین(ع) آمدند؟!
مردم ایران با گرایش به مکتب اهلبیت(ع) هویت ملی خود را رها نکردند، بلکه آن را در سطح راقیتری بازسازی کردند و نقش تاریخیِ دیگری برای خودشان در تحقق تکامل اجتماعی و عدالت اجتماعی و تمدنسازی به عهده گرفتند.
توانایی تشخیص کارایی افراد
برای اجرای ایده ها واهداف کاربردی خود و ارتقای سازمان تیپ به یک یگان قدرتمند از نیروهای لایق و کارآمد و خصوصاً انبوه مردم که داوطلبانه به جبهه ها آمده بودند استفاده می کرد در این مورد فرمانده هان تحت امر او این چنین می گویند !
قدرت سازماندهی، مدیریت و دور اندیشی ایشان و شناخت عجیب و دقیق تر از افراد در حین عملیات یا بعد از آن، درآن واحد باعث حل چندین معضل و مشکل در لشکر میشد به عنوان مثال در پایان هر عملیات آقا مهدی با لحنی صمیمانه میگفت احمد من فلانی را در فلان پا تک دیدم فرد بسیار با نشاط و روحیه و فرمانده گردان خوبی است.