🔹روایتنگاری تا آخرین نفس
۸ فرسته ایسنتاگرامی از صفحه شخصی مریم کاظمزاده
روایتهای خودنوشت او را از عکسهایش بخوانید.
به مناسبت اولین سالگرد درگذشت مریم کاظمزاده؛ عکاس و خبرنگار جنگ
#عکس #دفاع_مقدس
🔺رسانه بافتار
🆔https://eitaa.com/joinchat/4285857982C557b3c5b35
بافتار
🔹روایتنگاری تا آخرین نفس ۸ فرسته ایسنتاگرامی از صفحه شخصی مریم کاظمزاده روایتهای خودنوشت او را
🔹مریم کاظمزاده؛ عکاس و خبرنگار جنگ، در متن یکی از فرستههای ایسنتاگرام خود نوشته بود:
«همیشه گفتهام... عکسها برای عکّاس، داستانهای دیگری دارند.»
او مطابقِ همین گفته خود، در صفحه شخصیاش، داستان عکسهایش را روایت میکرد. شاید این روایتگری پس از جنگ و حضور فعال در فضای مجازی، از روحیه خبرنگاری او نشأت میگرفت. او پس از سالها عکاسی از اول انقلاب و درگیریهای کردستان و دفاع مقدس، ۲۰ سال به روزنامهنگاری مشغول بود.
🔹در این فرسته، چند نمونه کوتاه از روایتهای او درباره نگارههایش را انتخاب کردهایم تا دعوتی باشد برای خواندن همه روایتهایش در صفحه شخصیاش. او تا روزهای آخر عمرش، به این روایتنگاری ملتزم بود و با قلم شیوایش، امتداد مسیر عکاسیاش را به صفحه اینستاگرامش کشانده بود.
🔹۹ قطعه خاطرهانگیز رضوی
#موسیقی
🔺رسانه بافتار
🆔https://eitaa.com/joinchat/4285857982C557b3c5b35
بافتار
🔹۹ قطعه خاطرهانگیز رضوی #موسیقی 🔺رسانه بافتار 🆔https://eitaa.com/joinchat/4285857982C557b3c5b35
🔹یک سوال اساسی: یک اثر هنری باید دارای چه ویژگیها و مؤلفههایی باشد تا در میان دیگر آثار بتواند به موقعیت خاطرهانگیز برسد؟
برخی بر این تصور هستند که تنها پخش مداوم از رسانهها این امکان را فراهم میکند؛ درحالی که اگر خود اثر نتواند در انتخاب شعر، ملودی و خوانش، حس درونی و ارتباط معنوی مخاطب با امام معصوم را ساده و بیتکلف بیان کند، ناخواسته به فراموشی خواهد رفت. با این وجود اما باز هم نمیتوان حکم دقیقی برای این موضوع داد.
🔹در میان انبوه آثار هنری با موضوعات آیینی، تنها بخش اندکی از آنها این امکان را مییابند که در حافظه دیداری یا شنیداری مردم ماندگار شوند. برخی از آثار موسیقایی رضوی که در سبکهایی از قبیل پاپ، سرود یا حتی ردیف دستگاهی ایرانی ساخته شدهاند، نیز از آن جملهاند.
🔹آثار موسیقایی این فرسته، ترکیبی از مشهورترین آثار رضوی چند دهه اخیر است که در موقعیتی خاطرهانگیز یا پرمخاطب قرار دارند. قدیمیترین اثر این فرسته مربوط به گروه سرود آباده است با سرود «رضا رضا» که متعلّق به دهه ۶۰ است و از اولین موسیقیهای رضوی خاطرهانگیز به شمار میرود. از طرفی نسبت برخی از این آثار با جهان موسیقی، تنها به سنت موسیقی آوازی برمیگردد مانند قطعۀ «ای صفای قلب زارم» با صدای حاج علی ملائکه که این امکان را یافته به یک مداحی یا سرود رضوی پرمخاطب و خاطرهانگیز تبدیل شود.
🔹ما به مناسبت میلاد امام رضا علیهالسلام، به سراغ ۹ موسیقی خاطرهانگیز رضوی رفتهایم. آثاری که هرکدام به نحوی، خاطره سفرهای زیارتی مشهد را برای ما زنده میکنند.
شما هم به این لیست آهنگهای خاطرهانگیز رضوی اضافه کنید.
🔹 اشعار مشهور رضوی؛
شاعران ناآشنا
#شعر #شعر_آیینی
🔺رسانه بافتار
🆔https://eitaa.com/joinchat/4285857982C557b3c5b35