⚪
🔻حاشیه که نه، متن نگاری جمعه نصر
حالا نقطه جذاب برای بنده در این رخداد یا هر رخدادهای مشابه، خطبهها و سخنرانیها نیست، که نکته خاصی ندارند. حضور دشمن شکن :) و اینجور کلیشهها هم نیست.
یه چند ساعت قاطی شدن با «این» مردم است. واقعا حال آدم عوض میشود.
خلوصی دارند که از اسراییل بگیر تا رسته مدیران ریشو و اصولگرای جمهوری اسلامی چشم دیدنش را ندارند و هر کاری میکنند تا ترکیب و بسیج و انسجامش به هم بخورد. اینهایی که به معنا مستضعفین قرآنیاند.
امروز تیتر روزنامههای اصولگرا میشوند و فردا تا کل روزهای سال آماج دسیسههایش. رسانههای ارگانی نظام کلیدواژه میسازند تا از رده انسانیت نیز خارجشان کند. ایتاییها، بنگویریها، متحجرها...
با اینها راهرفتن، خندیدن، گریه کردن، غذا خوردن و... دلچسب است. جمعیت اینها، نظرکرده خداست. بوی بهشت میدهد.
به همین خاطر حرم هم دلچسب است. جمکران دلچسب است. ۲۲بهمن دلچسب است. اربعین دلچسب است.
الان حالم خوب است. خیلی خوب.
⚪ @bagheri_amaaj
آماج
⚪ 🔻حاشیه که نه، متن نگاری جمعه نصر حالا نقطه جذاب برای بنده در این رخداد یا هر رخدادهای مشابه، خط
این یک استوری توی اینستا بود و قرار نبود وقتی از خوانندهی اینجا بگیره. منتها چند افاضه پیرامون این جمعه و جمعیتش به چشمم خورد که برای چک زدن به اونها، دیدن این لازم بود.
آماج
این یک استوری توی اینستا بود و قرار نبود وقتی از خوانندهی اینجا بگیره. منتها چند افاضه پیرامون ای
⚪
🔻افاضات بهت آور جلایی پور در مورد نمازگزاران جمعه نصر است. آنقدر خندهدار که آخر سر مجبور شد لااقل از روی اینستاگرامش آن را حذف کند.
نگفتیم؟
که از اسرائیل تا رگههایی در درون نظام، چشم دیدن این «سیاق» جمعیت جمعه نصر را ندارند؟
نخبه اصلاحات :) نوشته این جمعیت مصداق سرمایه اجتماعی و انسجام و فلان و بیسار بود.
پس
۱_ به نام یک جریان مصادره نکنید (به روی چشم)
۲ _ زیبایی وحدت شکل گرفته بر خون سید حسن را با رهاسازی اینترنت و بیحجابی، امتداد دهید.
شکوه خون سید حسن نصرالله را در شلوارک و سر و سینه برهنه دختر و پسران باستی هیلز و زعفرانیه و لواسان تماشا کنید.
بگذارید اسراییل از «حکمروایی افسارگسیخته سکس» در جمهوری اسلامی بسوزد و به خود بپیچد. اسرائیل چشم دیدن این تعالی و شکوه جمهوری اسلامی را ندارد!
حالا به این بلاهت آغشته به بدذاتی این جوانک مزلف میخندید ولی کمتر مسئولی از هیئت حاکمه جمهوری اسلامی هست که یا عیناً اینگونه فکر نکند یا تداوم فکرش به این نقطه نرسد.
اصلا اگر چراغ سبز دستگاه تصمیمگیری، سیاست و رسانه نظام و اصولگرایی نبود، فضا برای این مهملات بارور نمیشد.
ادامه در پست بعد 👇
⚪️ @bagheri_amaaj
آماج
⚪ 🔻افاضات بهت آور جلایی پور در مورد نمازگزاران جمعه نصر است. آنقدر خندهدار که آخر سر مجبور شد لااقل
خیلی دوست دارند این نماز جمعه ها را برگزار کنند، منتها با مردمی دیگر. خیلی دوست دارند حماسه بسازند، منتها با تیپ آدمها دیگر.
منتها نمیتوانند.
میگویند «همه» آمده بودند. دستگاه رسانه جمهوری اسلامی و اصولگرایی میگوید «همه» آمده بودند؛
خیر آقا! «همان همیشگیها» آمده بودند.
.................
بالا بروید، پایین بیایید
خوشتان بیاید یا مثل جلایی پور از حقد بمیرید
در ایران، هویت دینی، منسجمترین جمعیت و بیشترین سازماندهی را دارد.
چه آن را پنج میلیون ارزیابی کنیم چه بگوییم ۱۳ میلیون چه بگوییم ۳۰ میلیون و...
باز با اختلاف تواناترین نیروی سیاسی کشور بوده.
جمعترین جمع کشور است.
و هویت های حاشیهای و معارض آن، اصلا چیزی به آن نمیتوانند اضافه کنند. فاقد شی هستند، نمیتوانند معطی آن باشند.
بلکه دائما در حال راهزنی ثروت جمعیت متشرع و ایمانیاند.
به همین خاطر جمعیت هویت دینی را به نام میزنند، سهم خواهی میکنند.
این بخشی از همان دستورالعمل «دینی کردن پروژه عرفیسازی»ست.
باید عرفی شدن، مشروع و دینی شود تا در ایران امکان پیدا کند.
لذا یکبار میگویند هرزهپوش، دختر حاج قاسم است.
یکبار هم میگویندجمعیت نماز جمعه ما بودیم و شما نبودید. نمازگزاران، بیحجابی و برجام میخواستند!
⚪️ @bagheri_amaaj
⚪
🔻 یک کربلای دیگر
هیچ رمق و حوصلهای برای واژه فرسایی در مورد صحنه مافوق بشری شهادت سنوار وجود ندارد. بله، او بسیار شبیه به سیدالشهدا، شهید شد و همین هم بیشتر مغز آدمی را چنگ میزند. عین حسین(علیهالسلام) تنها، با وجود کرور مرور مدعی در اقصی نقاط دنیا بالاخص ایران.
اصل شباهت هم همین است. تا بعد برسیم به انگشت قطع شده و استخوان شکسته و نبرد تا آخرین خون و قتل صبر.
چیزی که اما الان مهم است این است که تا همین دیروز، از بین اعضای شورای عالی امنیت ملی ایران، وزارت امور خارجه، رسته فرماندهان سپاه، کارشناسان امنیتی و... جمهوری اسلامی، چند نفر این باور که «سنوار جاسوس است و کل قضیه هفت اکتبر یک صحنهسازی ماهرانه صهیونیستی است» را مخفیانه در سینه داشتند؟
تجربه نشان داده آنچه از سرشاخه های رسانهای کشور بیرون میریزد، ریشه در قلوب سیاهی دارد که در عمیق ترین لایههای نظام تصمیمگیری، میتوان ریشه آن را رهگیری کرد.
این باور، یعنی گیر افتادن در تله ۷ اکتبر صهیونیستی، بعد از ضربههایی که امت مقاومت در اثر سادهلوحیها مسئولان ایرانی میخورد، در رسانههای ایران پژواک میکرد. مثلا درست بعد از شهادت سید حسن که ده عملیات «تواّبینگونه» چون وعده صادق، جبران خونش را نمیکند.
بار دیگر به همان سوال برگردیم. که چند نفر از اصلیترین تصمیمگیران کشور این باور یا احتمال را در سینه داشتند که ۷اکتبر صهیونیستی است. همین روشن میکند که ما، از هفت اکتبر سال قبل تا شهادت سید حسن که کمی به خودمان بیاییم، دقیقا به جز پخش صحنه های تیکه تیکه شدن فلسطینیها داشتیم چه میکردیم؟
⚪ @bagheri_amaaj
⚪
سنوار، با عملیات اضطراری طوفانالاقصی، جمهوری اسلامی را به زور و برخلاف میلش در مسیری انداخت که اگر به خودش(ج.ا) بود، بواسطه پویشهای انحرافی سیاست داخلی و بازنگریهای بنسلمانی در دین، فرهنگ و اجتماعش، تقریبا دیگر هیچگاه به آن تن نمیداد.
او واپسین لحظات جمهوری اسلامی را دریابید و تمدید کرد.
⚪ @bagheri_amaaj
آماج
⚪ الان نشستهایم که بخوریم؟ این تمهید ماست؟ عجیبه، عجیب. ⚪️ @bagheri_amaaj
بالاخره خوردیم. قبول کرده بودیم که باید بخوریم و خوردیم. اینهم درایت!
حالا تصور نکنیم که طرف مقابل هم الزاما چنین میکند. تتمهی پدافند را روشن و فعال نگه دارید.
آماج
بالاخره خوردیم. قبول کرده بودیم که باید بخوریم و خوردیم. اینهم درایت! حالا تصور نکنیم که طرف مقابل
قرار باشد به پاسخ آتی کشور به اسرائیل از ۱ تا ۱۰ نمره بدهیم، همین که تا الان (سه روز!) طول کشیده یعنی یک سوم تا نیمی از نمره از دست رفته است.
⚪
🔻و في كتاب الاحتجاج للطّبرسيّ - رحمه اللّه-: و عن أبي يحيى الواسطيّ قال: لمّا افتتح أمير المؤمنين - عليه السّلام - البصرة ، اجتمع النّاس عليه، و فيهم الحسن البصريّ و معه الألواح. فكان كلّما لفظ أمير المؤمنين - عليه السّلام - بكلمة كتبها. فقال له أمير المؤمنين - عليه السّلام - بأعلى صوته: ما تصنع؟ قال: أكتب آثاركم لنحدّث بها بعدكم. فقال أمير المؤمنين عليه السّلام-: أما إنّ لكلّ قوم سامريّ، و هذا سامريّ هذه الأمّة. ألا أنّه لا يقول: «لا مساس» و لكنّه يقول: لا قتال.
🔻پس از فتح بصره مردم محضر امیر مؤمنان(علیهالسلام) جمع شدند. در ميان آنها حسن بصرى ديده میشد كه اوراقى در دست گرفته و سخنان امام را یادداشت میکند. أمير المؤمنين(علیهالسلام) به صداى بلند او را خطاب كرد كه: چه میکنی؟ گفت: سخنان شما را یادداشت میکنم، تا پس از شما برای مردم بازگو کنم. امام(علیهالسلام) فرمود:بدانيد كه هر قومی، يک سامرى دارد و اين فرد، سامرى اين امّت است، بدانيد كه او [مانند سامری قوم موسی] نمیگوید: «لا مساس؛ به من نزديك نشويد»،بلكه از جنگ نهى كرده و میگوید: «لا قتال؛ نه به جنگ ».
الاحتجاج، أبو منصور الطبرسی (ق ۶ ق)، ج۱، ص۲۵۱.
⚪ @bagheri_amaaj
⚪
🔴 مروری بر محاسبه اسرائیل از ما
🔻در یادداشتی که پایگاه شورای آتلانتیک منتشر کرده نوشته شده که حمله اسرائیل به ایران در آوریل، ترور هنیه، ضربه به حزبالله و بخصوص حملات سه ماه اخیر نشان داده اسم و آوازه نظامی ایران بیش از اندازه بلند و برآورد شده بود. ایران «ثبات» را در اولویت قرار میدهد و بیش از این بازوهای نیابتیاش را به خطر نمیاندازد. این پایگاه در این متن منتشر شده اضافه میکند که:« مقامات ایران به فراخوانهای خویشتنداری توجه میکنند».
🔻موسسه بگین-سادات نوشته که «مفهوم امنیتی کلاسیک دیوید بن گوریون مبتنی بر این مفروضات بود: اول اینکه اسرائیل هرگز قادر نخواهد بود به دشمنان خود پایان مطلق درگیری را تحمیل کند و دوم اینکه اسرائیل نمی تواند ارتش بزرگی را برای مدت طولانی حفظ کند، بنابراین امنیت آن مستلزم داشتن ارتش ذخیره و هشدار کافی قبل از شروع جنگ است. این صورت بندی باعث شد تا اسرائیل به دوره های کوتاه و شدید جنگ مبادرت کند. فاجعه 7 اکتبر این حس را برانگیخت که این مفهوم دیگر شکست خورده و زمان آن فرا رسیده است که اسرائیل راهبرد جدیدی اتخاذ کند که در آن دشمن کاملاً شکست خورده باشد و دیگر تهدیدی نباشد».
🔻قبلتر از وعده صادق2 دنیس راس در فارن پالیسی نوشته بود که حزب الله و ایران تصور میکردند با ناامن کردن اسرائیل، مهاجرت مکوس در اسرائیل آنقدر شدت میگیرد که این کشور خود به خود نابود شود. اما اسرائیلیها ماندند و نشان دادند که اهل ایستادن و مبارزهاند.
🔻نیویورکپست و موسسه صهیونیستی هادسون به اتفاق مقالهای از لیل لبوویتس منتشر کردهاند که در معنایی مشترک با مابقی اظهارنظرهای تحلیلگران هوادار اسرائیل، بر تداوم جنگ تا رفع صددرصدی شر از سر اسرائیل تاکید دارد. هادسون نوشته که:« آمریکا دشمنان حقیقی دارد که اقدامات بسیار واقعی برای به خطر انداختن منافع امنیت ملی ما انجام می دهند؛ در درجه اول آنها ایران است. به جای اکتفا به ضربه زدن به دشمنان قاتل خود، امیدواریم فصل جدیدی از مبارزه راآغاز کنیم و از تکان خوردن خودداری کنیم تا زمانی که همه آنها (دشمنان اسرائیل) به خاک افتاده و مرده باشند».
🔻موسسه واشینگتون به قلم متیو لویت نوشته که :«اغراق نیست اگر بگوییم حزب الله، محور مقاومت ایران، دیگر آنطور که ما می شناختیم وجود ندارد. این گروه هنوز هزاران جنگجو دارد و کمبود تسلیحات کوچک ندارد، اما از دست دادن رهبری، مراکز فرماندهی، موشکها و تسلیحات و زیرساختهای خط مقدم در امتداد مرز با اسرائیل به این معنی است که این گروه دیگر یک تهدید راهبردی آشکار و فعلی برای اسرائیل ایجاد نمیکند.»
🔸از نقل قولها بگذریم، در یک جمعبندی، دو مولفه مشترک، شاکله تحلیل عموم مراکز، اندیشکدهها و تحلیلگران مدافع صهیونیزم را میسازد. اول، برآورد مثبت از قدرت اسرائیل و تخمین نزولی و منفی از قدرت ایران و توان گروههای مقاومت؛ دوم، گذار از بحث درباره انهدام گروه های مقاومت و آغاز نظریهپردازی در مورد ایجاد نیروهای جایگزین و سامانهای اسرائیلی در جبهههای همجوار من جمله غزه و جنوب لبنان
این یادداشتها با اطمینان خاطر از جبهههای همجوار با اسرائیل صحبت میکنند و به جز ایران تقریبا احساس تهدید از ناحیه سایر اجزای مقاومت نمیکنند.
ایران را محتاط و مصر بر اجتناب از جنگ میدانند. آتشبس و کاهش تنش وعدهای باارزش برای ایران قلمداد میشود. ابهام قدرت ایران، برق آسایی و اقدام بیرون از عادت توسط جمهوری اسلامی، در این تحلیلها به عنوان یک خطر وجود ندارد.
این تحلیلها چه در باب ایران و چه در باب لبنان و غزه، فشارهای اجتماعی را پیشرانی برای تحقق وضعیت مطلوب خود میدانند اما مقوله فشار اجتماعی به عنوان یک تهدید برای خود آنها و رژیم صهیونیستی هنوز احساس نشده است. این یک واقعیت است که مقاومت با گذشت یک سال هنوز حرارت جنگ را به ساکنین سرزمینهای اشغالی بخصوص نواحی مرکزی آن به نحو موثری نچشانده است. اخبار شهادت سنوار و سید حسن نصرالله را اسرائیلیها موقع آفتاب گرفتن در ساحل، از بلندگوهای شهر میشنوند. گاه آنقدر از ناتوانی حملات راکتی مقاومت مطمئنند که حتی بعد از پخش آژیر به پناهگاهها نیز نمیروند. تاکید مکرر مقاومت بر هدف قرار دادن پایگاههای نظامی و مصون نگاه داشتن شهرهای اصلی اسرائیل به این اطمینان خاط رجامعه رژیم دامن زده است.
این تحلیلها همچنین یک ملاحظه دارد که نسبت به آن برآورد روشنی ندارد. اینکه یک جنگ طولانی وخشن لازم است اما اقتصاد اسرائیل تا چه میتواند چنین چیزی را پشتیبانی کند؟ آنها ترس خود از این موضوع را نمیتوانند بپوشانند. نه اینکه اقتصاد اسرائیل الان وضع ناگواری دارد(که این نیز از دیگر نقاط ضعف عملکرد مقاومت است)، بلکه ریسکهای آینده را تا چه حد میتواند تحمل کند.(این همان فرصت مقاومت است)
ادامه 👇
آماج
⚪ 🔴 مروری بر محاسبه اسرائیل از ما 🔻در یادداشتی که پایگاه شورای آتلانتیک منتشر کرده نوشته شده که حمل
اضافه بر موارد قبل، معمولا یک پا ثابت تحلیل جنگ، بررسی فشارهای بیرونی برای اختتام وضعیت جنگی است. چنانکه در فضای بین الملل نیز میبینیم که هیچ محرک موثری برای وادار کردن قدرتهای بزرگ برای متوقف نمودن اسرائیل وجود ندارد، طبیعی بود که در فضای تحلیل نیز اساسا این مولفه در حد ذکر عنوان نیز به حساب نیاید. مواردی از قبیل نفت و قیمت انرژی گویی از گزند ایران و همه دشمنان اسرائیل در امان بوده وبه همین علت اسرائیل میتواند بدون احساس خطر از فشار خارجی، به برنامههای خود ادامه دهد.
⚪ @bagheri_amaaj