آماج
⚪ 🔻نادر بعد از سلطه بر دستگاه صفویان و دستنشان کردن شاهزاده صفوی، به قصد جمع کردن جولان خلیفه سفاک
⚪
اینبار، باد بینیازی خدا نیست که میوزد، تندباد غضب اوست.
⚪ @bagheri_amaaj
⚪
🔻این آخرین صفحه یک روزنامه سازندگیست. یکی از دهها صفحه یکی که این روزنامه به حجاب اختصاص داده است. صریح، بیمحابا و از نگاه ما بیشرمانه. هممیهن نیز در شماره امروز همین گونه عمل کرده است.
این را باید مقایسه کرد با خیل عظیم روزنامههای اصولگرا و خدای ناکرده حزباللهی. مثل وطن امروز، جوان، صبح نو و حتی کیهان یا عصر ایرانیانی که منتسب به آقای جلیلی است. خبرگزاریها مثل فارس و تسنیم و ... که بماند.
جوری از کنار این ابرموضوع طفره میروند که گویی در این کشور نیستند. و احتمالا فکر میکنند خیلی مدبرانه عمل کردهاند.
بس عجیب است اما حزب الله در جمهوری اسلامی رسانه ندارد. پسا 1401 هم نشان داد که سپاهی بودن یک روزنامه هیچ مویدی بر همراستایی با هویت ایمانی و اسلامی جامعه نمیشود. تازه اگر عکس آن عمل نکند که اتفاقا میکند.
🔻 *این روزنامه ها و این رسانه ها، مردم ندارند. مردم خودشان را نمیشناسند. مردم خودشان را پوشش نمیدهند. لذا هیچ گاه رسانه نمیشوند. عجیب این است که همه اینها میدانند موثرترین زمان آنها از حیث طنینافکنی بر جامعه، صفحه یک های وطن امروز بود که در موسم دولت اعتدال تیترهای صریح و آتشینی علیه پروژه دولت وقت میزد. با این حال عاجز از خلق مجدد آن وضعیتند. اینها صدای مردم خود نیستند و به همین جهت محکومند همیشه چماق کاربلدی و رسانهدانی امثال قوچانی و الان چند لول کوتاهتر از آن یعنی اکبر منتجبی و جواد روح و ... را بر فرق سر خود تحمل کنند.*
⚪ @bagheri_amaaj
⚪
🔻پیشروی دشمن و عقب نشینی ما از سرحدات مقاومت را از اخبار میشنوید، نگاهی هم به صداهای جسور و بیپروای مخالفت با حجاب و شرع در داخل کشور میکنیم و میبینیم جمهوری اسلامی به میل و اراده کارگزارانش، در درون تا کجا فروریخته و تا کدام مرز عقب نشسته است.
تا چه حد «دیگر نیست» و چقدر تهی شده.
......................................
🔻منوی رستوران نیست که این را خواست و دیگری را نه.
امر الهی، امر الهیست.
همین است که محال ممکن است، محال ممکن است جمهوری اسلامی با صهیونیزم و آمریکا به سیاقی جز آنگونه که با هتک و نقض حدود شرعی میجنگد، بجنگد. محال است.
آنجا همانقدر جنگجوست، که اینجا جنگوست. و آنجا همانقدر نامرد است، که اینجا نامردی میکند.
مواجهه سیستم سیاسی با سکولاریسم هار و عرفیگرایی، آینهای است که همت و اراده همین سیستم سیاسی در نطنز و فردو و نیویورک و حلب و ضاحیه را در همین شهرها و خیابانهای خودمان به ما نشان میدهد.
⚪ @bagheri_amaaj
آماج
⚪️ حالا که از انتخابات گذشته، به عنوان یک دانشجوی سیاست، صرفا جهت تامل: 🔻مشارکت بالا در انتخابات،
⚪
هر موضوعی زمانی برای فکر کردن دارد. زمان فکر کردن به موضوع «مشارکت هویتهای معارض و حاشیهای در انتخابات» و بالاکشیدن درصد مشارکت به طرق ناصواب و کاهیدن از استانداردهای اصلی، الان است.
نه اینکه سبکسرانه بخواهیم کل ماجرا را به گردن رئیس جمهوری افلیج با کابینهای خیانتپیشه بیاندازیم، ابدا. ولی به چنین موضوعاتی الان باید فکر کرد و ارزشش را سنجید. خب؟ میارزید؟ تا کجا «سالها سرمایه سازی» و «به یک شب سرمایه سوزی؟»
تا کجا دهها پروژه بزرگ ناتمام یا تباه شده؟
تا کجا موضوع یکساله را بیست سال کش دادن؟
الان در رابطه با ارزش پنج درصد مشارکت بیشتر حرف بزنید. الان. نشسته بر کوهی از شکست و خاکستر.
⚪ @bagheri_amaaj
⚪
در باب سوریه_۲
برآیند صحبتهایی که میشنویم این است که تصمیمگیران کشور هنوز حجم عظیم شکست را نفهمیدهاند. «بزرگترین شکست نظامی، سیاسی، اقتصادی و امنیتی» تاریخ جمهوری اسلامی را درک نکرده اند.
و با توجه به آسیبشناسی(!) و علت کاوی هایی که میکنند ،مثل همین که میگویند اقتصاد سوریه خراب بود، حکومت بشار حرف مردمش را نشنید ، ارتشش رشوهبگیر بود و ...، میشود فهمید که قصد اصلاح اساسی نوع نگاه و شیوه تصمیم هم ندارند.
حتی الان هم قرار نیست بر مسیر اشتباه خود واقف گشته و تغییری به وجود بیاید؛ بلکه تعمیق فاجعه در دستورکار است.
خدا به خیر کند..
داستان داریم.... داستان داریم...
⚪ @bagheri_amaaj
⚪
صحنه را مدیریت میکنند، دلقک میآورند و خاله زنک بازی را ولو حتی اگر جلوی رهبر انقلاب باشد، تشویق میکنند تا مبادا کسی سوال های اصلی بپرسد، حرف های اساسی بزند.
سنگ را بسته و سگ را رها کردهاند.
⚪ @bagheri_amaaj
7.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚪
تا همین تابستان این پرسش ما بود که چگونه ضجه غزه، مسلمانان را دردمند نمیکند. چرا نه اگر مصر یا اردن، لااقل کرانه باختری بهم نمی ریزد. چگونه میتوان فلسطین را لای دستورکارهای داخلی خود دفن کرد؟
الان میفهمیم چگونه. دقیقا همین گونه که ما چندماهیست نرم نرم روی قضیه خاک ریختهایم. میگویند کودکان چند روزه، یخ میزنند، کار حتی به تیر اسرائیلی نمیرسد. آن شیخ از لبنان گزارش میدهد که هنوز اهالی آنجا میپرسند«وین صواریخ ایرانی؟» هنوز چشم انتظارند و از موشک های ایران میپرسند؛ فدای دلهای معصوم و سادهشان.
میشود از مسلمانی و انسانیت، با هزار دلیل «کارشناسی» و «واقعی» فاصله گرفت، دیدید درد نداشت؟
⚪ @bagheri_amaaj
⚪️
امروز ۱۷ دیماه بود، سالروز صدور فرمان کشف حجاب رضاخان.
دستور کشف حجاب رضاخانی، نمونه یک پروژه سیاسی فرهنگی موفق بود. بسیار موفق.
یک اجبار قاطع به همراه تبلیغاتی گسترده. که یک زیست و هنجار که تقریبا هیچ نسبتی با بافت جامعه ایرانی نداشت را در آن ایجاد کرد. و بواسطه آن یک نیروی اجتماعی را ساخت و قدرت داد که تا ابد علیه هویت محوری و ایمانی جامعه معارضه میکند و میجنگد. «یک کار فرهنگی تمیز»
این نیروی اجتماعی هنوز هم با رضاشاه، روحت شاد، تبار خودش را یادآوری میکند.
امروز سالگرد آن بود؛ و در اخبار دیدیم یکی از همینها که به «سلیطه»، «دختر حاج قاسم» یا «بانوانی با مشکل روانی» مشهورند، عمامه یک روحانی را در ملاعام برداشت و او را هتک کرد.
حجاب بالا و پایین زیاد داشته. از مشروطه و شورش بهاییت تا رضاخان و انقلاب اسلامی و اکنون. همیشه هم محور مبارزه نیروی اسلامی با نیروی دین ستیز بوده. تاریخ را که بنگیریم، سادهترین موقف آن، همین ۱۴۰۱ و پس از آن بود. سادهترین چالشش به جمهوری اسلامی رسید که اگر به خودش بود، اینقدر نباید طنین میانداخت و جولان میداد. ولی داد. کارگزاران نظام خواستند، و داد.
امروز سالگرد کشف حجاب رضاخانی بود و صدای ضدحجاب رضاخان، از بلندگوهای رسمی و حنجره سران کشور به گوش میرسد. ارزشهای رضاخانی توسط نظامی اقامه میشوند که بهای ساخت آن را خمینی (ره) و فرزندانش پرداخت کردند. رضاخان هنوز در راهروهای ساختمانهای سه قوه و شوراهای عالی کشور قدم میزند، حکم میراند و حکمرانی میکند.
یک قرن تحجر! یک قرن بازگشت به عقب.
یک بار رضاخان، یک بار هم وضعیت رضاخانی
⚪ @bagheri_amaaj
⚪
سطحی از #ملاحظات_صهیونیستی، ملاحظات آن پاسدار و فرمانده و کارشناس و روشنفکر انقلابی بود که میگفت «موقع امر خطیر نبرد با اسرائیل، خود را درگیر حجاب نکنید و جامعه را مستعد بهرهبرداری دشمن نکنید؛ ولش کنید!»
#ملاحظه_صهیونیستی محک روشنی دارد؛ به استمرار #وضع_صهیونیستی در ایران اسلامی مدد میرساند، حال با هر ادبیاتی. و نیروی اجتماعی نیابتی اسرائیل در خیابان را آزادی و قدرت میدهد، حال در هر حوزهای و با هر دلیلی.
🔻#حجاب
⚪ @bagheri_amaaj
⚪ چه کسی برد و چه کسی باخت؟ هر کس که جنگید، برد.
آتشبس شده و میبینیم پرسشی در ذهن همه شکل گرفته که «حقا و انصافا بردیم یا باختیم؟»
🔻به نظر این پرسش ما «جمهوری اسلامی نشینان» است. چرا که مابقی اجزای جبهه مقاومت خوشحالند. آنها به «خیابان» ریختند و تیرهوایی شلیک کردند. شکرگزارند و روحیه پیروز دارند. آنها در «خیابانهایشان» هستند. فقط ماییم که قدرت پیروزی در خود نمیبینیم و دست و دلمان هم به اقرار به شکست نمیرود.
در جمع یمن و عراق و لبنان و غزه ، فقط ماییم که مات ایستادهایم.
همین هم تکلیف برد و باخت را معلوم میکند. به نظر، همه آنهایی که جنگیدند، پیروز شدند. یمن پیروز شده، لبنان و غزه هم. ما هم باختیم.
این جنگ در جبهه مقاومت، بازنده نداشت. ما هم نجنگیدیم و باختیم. «خیابان» های ما خیلی وقت است حس پیروز ندارد.
🔻نمیشود به سیاق طاغوت فکر و عمل کرد و در پیروزی مسلمانانه هم سهیم شد. لااقل من به عنوان یک مسلمان، توجیهگر مرام نامسلمانانهی مراتب تصمیمگیری سیاسی و امنیتی و نظامی کشور نمیشوم.
بگذریم، به هر حال مقاومت پیروز شد.
⚪ @bagheri_amaaj
⚪
پشت حجابِ حجتیه
🔻از دیروز پریروز با مرگ یکی از سران حجتیه، یک غافلگیری نسبتا بزرگ در بین کاربران انقلابی رخ داده است. کرور کرور اکانتهایی که به یکباره عزادار شدند.
اگر چه کاربران حزباللهی این اکانتها را قبلاً با ابداع مفهوم «مذهبی صورتی» علامت گذاری کرده بودند ولی کشف یکبارهی تبار فکری آنها و همچنین تعداد آنها یک شگفتی ایجاد کرد.
جمعبندی جالبی هم شکل گرفته مبنی بر اینکه این اکانتهای انجمن حجتیه بلااستثنا در یک نکته اشتراک داشتند. اینکه همه از فعالان «علیه حجاب» هم بودند. حتی اگر محجبه بودند و یک نوع حجاب سانتیمانتال را به نمایش میگذاشتند(کار ایجابی و فرهنگی) اما نوک پیکان مبارزه با اقامه رسمی حجاب بودند. این نکته اینقدر وضوح دارد که نقطه اشتراک ثانویه دیگری حتی نزدیک به آن نمیتوان یافت.
🔻شوک مفیدی بود. حجت دیگری بود در کنار همه حجتها در این زمینه. حالا کشف یکباره اینها در فضای مجازی چنین غافلگیر کننده بوده، اگر سر همین موضوع حجاب را در بین کارگزاران نظام بگیری و تا ته بروی، کشف خیل عظیم آنها در سیستم سیاسی هم حتما بُهتآور میشود.
⚪ @bagheri_amaaj
⚪
طغیان مراتب سیستم سیاسی در باب حدود و مسائل دینی ترسناک شده. واقعا از خشم خدا میترسم.
مَّا لَكُمۡ لَا تَرۡجُونَ لِلَّهِ وَقَارࣰا
⚪ @bagheri_amaaj