▪️خدا بود و مکان نبود▪️
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
📜سُئِلَ أَمِیرُالْمُؤْمِنِینَ عَلَيْهِ السَّلاَمُ:
أَيْنَ كَانَ رَبُّنَا قَبْلَ أَنْ يَخْلُقَ سَمَاءً وَ أَرْضاً فَقَالَ عَلَيْهِ السَّلاَمُ أَيْنَ سُؤَالٌ عَنْ مَكَانٍ وَ كَانَ اَللَّهُ وَ لاَ مَكَانَ.
📄 از امیرالمؤمنین عليه السّلام سؤال شد:
پروردگار ما پيش از آنكه آسمان و زمين را بيافريند، در كجا بود؟
امام عليه السّلام فرمودند:
«كجا» سؤال از مكان است حال آنکه خداوند بود و هيچ مكانى نبود.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
📚 توحید صدوق ج ۱، ص ۱۷۵
#حدیث_روز
💀@bahaiyat💀
✍تأسیس مدارس بهائی در ایران
سرکردگان فرقهی بهائیت، تلاش دارند تا اقدامات خائنانهی خود را برای تأثیر مخرب بر فرهنگ ایران اسلامی و ترویج فرهنگ غربی را به خدمت خود به این کشور تعبیر کنند. این در حالیست که اساساً بهائیت، با هدف تأثیر مخرب بر فرهنگ اسلامی به وجود آمده و تمامی تلاش خود را برای زمینهچینی نفوذ اربابان خود متمرکز ساخته است.
🔻از اینرو بهائیان در سال ۱۳۲۱ و ۱۳۲۶ ق، اقدام به تأسیس مدارس پسرانه و دخترانهی تربیت در ایران نمودند. به دستور عبدالبهاء و رهبران بهائی، معلّمان آمریکایی همچون «میس کاپیس»، «سوزان مودی» و... برای سرپرستی این مدارس انتخاب میشدند.[۱] این مدارس به صورت رسمی با آمریکا در ارتباط بوده و عمدتاً شاگردان خود را از میان فرزندان طبقهی متمولان و مسؤلان سیاسی و نظامی وقت انتخاب مینمودند.
🙎🏻 دانشآموختگان این مدارس، تمایلات غربگرایانهی شدیدی داشته و طبیعی بود که پس از استخدام و کسب سِمت، به ترویج افکار بهائیت و فرهنگ آمریکایی یپردازند. همچنان که در گزارش محرمانهی ساواک از جلسهی بهائیان در شیراز، ولیالله لقمانی ضمن سخنانی صراحتاً گفته است: «از آمریکا و لندن صریحاً دستور داریم در این مملکت، مد لباس و یا ساختمانها و بیحجابی را رونق دهیم که مسلمانان نقاب از صورت خود بردارند».[۲]
اما با شکلگیری انقلاب اسلامی، فرقهی بهائیت فعالیتهای ضدفرهنگی و مخرب خود را در پس پرده پیگیری نموده که مقابله با این آسیب اجتماعی فرهنگی، هوشیاری مردم و مسئولین را میطلبد.
📚پینوشت:
[۱]. عبدالله شهبازی، فصلنامه تاریخ معاصر ایران، شماره: ۵۰، صص ۶۷_۶۹.
[۲]. روحالله حسینیان، سه سال ستیز مرجعیت شیعه، تهران: مرکز اسناد انقلاب اسلامی، ۱۳۹۰، ص ۴۴۱.
#بهائیت
#کودکان
#ایران
💀@bahaiyat💀
🕸بهائیت، تبلیغ بیفرزندی و وقاحت!
🔸رسانه وابسته به بهائیت مدعی شده افراد لزوما نیازی به بچه دار شدن ندارند. در حالی بهائیان به دنبال تشویق خانواده ایرانی به بیفرزندی هستند که در اسناد تاریخی این فرقه و فرقه بابیت، ازدواج با محارم و ازدواج زن شوهردار با فرد دیگری برای ازدیاد نسل کاری نیکو شمرده شده است!
🔸حتی در پیام ۳ نوامبر ۱۹۸۲ بیتالعدل اینگونه آمده است: این خلاف روح تعالیم بهائی است که یک زوج داوطلبانه تصمیم بگیرند هیچگاه صاحب فرزند نشوند!
🔸باید دانست این رسانهها چنین مطالبی را صرفا برای هجمه به جامعه اسلامی منتشر میکنند و هدفی جز ترویج فساد و فحشا در میان خانوادههای ایرانی ندارند.
🔸رسانههای وابسته به تشکیلات بهائیت بهتر است به جای ترویج بیفرزندی، به دنبال جبران آبروی رفته خود با صدور احکام فقهی ضد بشری توسط سرانشان باشند.
#بهائیت
#ایران
💀@bahaiyat💀
📗معرفی کتاب
کتاب سایه شوم خاطرات یک نجاتیافته از سایه شوم بهائیت است. داستان واقعی زنی که تا دم مرگ در دام تشکیلات بهائیت افتاد اما به لطف خدا، هوشمندانه نجات یافت. او که چند بار به اسلام گرایش پیدا کرد، اما مجددا با دام بهائیت روبرو شد و تسلیم آن شد. اما در نهایت و با کمک همسرش به اسلام گروید و چند کتاب نیز درباره رد بهائیت و افکار و اعتقادات خرافی و انحرافی بهائیت منتشر کرد
#بهائیت
💀@bahaiyat💀
📗 معرفی کتاب
کتاب سایهی شوم نوشته مهناز رئوفی است. این کتاب خاطرات یک زن بهائی بازگشته به اسلام است. نویسنده در این کتاب علت مسلمان شدن خود را به وضوح شرح میدهد و با تلقی روان و مؤثر از ماجراهای هم زیستی با بهائیان می گوید. رفتار و مناسک آنها را نقد میکند.
درباره کتاب سایه شوم
نویسنده در این کتاب به زبان داستان، از کار گسترده، هدفمند و تخریبی بهائیان روی ذهن و ضمیر پاک کودکان پرده سخن میگوید و خواننده را به اردوهای مختلط بهائیان به منظور هنجار شکنی در جامعه مسلمانان توجه میدهد. همچنین به شکلی دقیق و مؤثر درباره ی تساوی زن و مرد از دیدگاه فرقه ی بهائیت روایت میکند و اینکه هر دوی آن ها چگونه اسیر برنامه های تشکیلاتی بهائیت هستند.
کتاب حاضر راوی خاطرات زنی است که شجاعانه از دروغ و سیاهی رو بر میگرداند تا در آینه به حقیقت آفتاب سلام بگوید. او را مطرود میخوانند و حتی از دیدار اعضای خانواده و مادرش محروم می شود. اما از آن جا که نور حقیقت در قلبش روشن شده هرگز به تاریکی برنمیگردد.
🔹بخشی از کتاب سایهی شوم
من که طبق برنامهٔ تشکیلات یاد گرفته بودم چطور تبلیغ کنم، کلمهبهکلمهٔ حرفهایی را که از ششسالگی تا آن روز یاد گرفته بودم بیان کردم و بهاییت را یک دین الهی معرفی کردم. یاد جملهٔ پدرم افتادم: تفتیش عقاید ممنوع! البته هر جا که به ضررمان بود تفتیش عقاید ممنوع میشد و این دقیقاً سیاست تشکیلات بود.
نشمین آهی کشید و گفت: شما هم مثل ما اسیر یک عده سیاستمدار قدرتطلب شدهاید. کدام دین؟ مگر در قرآن نیامده که پیامبر اسلام آخرین پیامبر خداست؟
چند دقیقه بعد نریمان و پدرش که بالاتر کار میکردند به ما پیوستند. به آنها سلام کردم. پدر بچهها خیلی خوشبرخورد و مهربان بود. مرد چهلوپنج سالهای که همیشه متبسم بود. با لبخند همیشگیاش با من احوالپرسی کرد و گفت: تو باز با دوچرخه آمدی؟
گفتم: پس اینهمه راه را پیاده میآمدم؟
گفت: پس ما آدم نیستیم اینهمه را پیاده میآییم و پیاده برمیگردیم؟
گفتم: اگر دوچرخه داشتید که پیاده نمیآمدید.
همه خندیدند. چند سال پیش نریمان همکلاس من بود. در مدرسهٔ ما دختر و پسر باهم بودند. نریمان درسش از من ضعیفتر بود، اما من و پرویز شاگرد اول کلاسمان بودیم و او با پرویز رقابت میکرد. من و پرویز همهٔ نمراتمان مثل هم بود و جوایزی که میگرفتیم مثل هم بود. نریمان پرسید پرویز را ندیدی؟
گفتم: نه، امروز خبری از او نبود.
پدر بچهها گفت: بابا دختر، تو دیگر بزرگ شدی، گذشت آن وقتها که همکلاس بودید، پرویز دیگر برای چه به خانهٔ شما میآید؟
گفتم: میآید با پویا و بهمن پینگپنگ بازی میکند.
نریمان گفت: پرویز که خودش نمیرود، خودشان میروند دنبالش....
#بهائیت
💀@bahaiyat💀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹پاسخ امام زمان (عجل الله تعالی فرجه) به آیت الله بهبهانی درباره ظهور حضرت ...
#امام_زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف
#ظهور
💀@bahaiyat💀
🔹لینک دست رسی به مطالب بابیت و بهائیت🔸
فرق فرقه بهائیت و وهابیت
https://eitaa.com/bahaiyat/140
💀@bahaiyat💀