هدایت شده از بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی
⚫️تاریخسازی به سبک کدیور؛ خاطرهسازی مجعول و بهتان به علامه طباطبایی(ره)
🔴پاسخ بنیاد تاریخپژوهی به بهتان تاریخی کدیور علیه علامه طباطبائی رحمهالله
🔹نقطه آغاز کدیور برای روایت مناسبات علامه طباطبائی و انقلاب اسلامی این جمله است: «اولین شهید این انقلاب، اسلام بود» کدیور جمله مزبور را به علامه طباطبایی نسبت داده و با رویکردی جزمگرایانه آن را « نظر نهائی وی [علامه] دربارهی انقلاب 1357 و جمهوری اسلامی» قلمداد کرده است. این جمله برای کدیور مبدأ تحلیل به حساب میآید، و با تکرار همین جمله آن را دلیل بر تفاوت منظر بنیادین علامه طباطبائی با امام خمینی در تحولات اجتماعی تلقی کرده است. او در نهایت چنین نتیجه گرفته است که علامه طباطبائی هرگز «جزء حامیان انقلاب 57 یا پشتیبانان نظام جمهوری اسلامی قرار نمیگیرد.»
🔸محسن کدیور طی چهار یادداشت تلاش کرده تا علامه طباطبائی را به اصطلاح، «عالمی ضد انقلاب» معرفی کند. اما پرسشی که به ذهن هر خواننده منصفی خطور میکند آنست که مستند کدیور برای این جمله و دلیل او برای این نسبت دادن چیست؟...
متن کامل یادداشت
🔊به رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
هدایت شده از بهانه
🔴 خواهی نشوی رسوا!
"ابراز مواضع انقلابی توسط افراد"
رابطه مستقیم دارد با:
" قوّت و پیشرفت گفتمان انقلابی"
روشنگریها و بصیرتافزائیهای جبهه انقلاب که به نتیجه میرسد، همه #موضِع_انقلابی میگیرند. یعنی در حقیقت کار دیگری نمیتوانند کنند.
اما هرجا ضعف در گفتمان انقلاب پیش میآید، باید منتظر افاضاتِ سکولارها و #دگراندیشان هم باشیم.
ولی در شرایط #قوت جبهه حق، همین دگراندیشان هم حرفهای انقلابی میزنند. به تَبَعش برخی دوستان #سادهاندیشِ خودی، به اشتباه آنان را #جذب_شده میانگارند یا درصدد جذبشان به دایره انقلاب برمیآیند.
🔸 طبیعیست آنهایی که سالهاست دل در گروِ انقلابیگری ندارند، جذبشدنشان با یکی دو بار #همرنگی_با_جماعت نیست و انقلابی نمایاندشان در حقیقت مخلوط کردن حق و باطل است.
پ.ن: خواستم بدانید!
@bahaneee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شب میلاد حضرت زینب(س)
شب جمعه
ساعت دلتنگی(۱:۲۰)
بدانیم که تا عمر داریم مدیون شهدا و خانوادههای بزرگوارشان هستیم.
عیدتان مبارک🌷
@bahaneee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سر زینب به سلامت سر نوکر به فلک
@bahaneee
تلاش حضرت زینب سلاماللَّهعلیها
فقط این نیست که‼️
از امام بیماری در کربلا حراست و پرستاری کرده است.
✅ حضرت زینب از روح کلّی اسلام و جامعه آن روز مسلمین پرستاری کرد؛
پرستاری بزرگ او آنجاست.
💠 حضرت زینب در مقابل یک دنیا بدی، ظلم، بیانصافی، حیوانصفتی و قساوت یک تنه ایستاد.
⏮و با این ایستادگی توانست از روح کلّی اسلام حراست و #پرستاری کند.
❇️همچنان که میگوییم امام حسین علیهالسّلام اسلام را حفظ کرد،میتوانیم دقیقاً ادّعا کنیم که حضرت زینب سلاماللَّهعلیها هم با ایستادگی خود، اسلام را حفظ کرد.
👌این ایستادگی، یک رمز و راز و یک عامل اصلی است.
1380/05/03
@bahaneee
🔴حقوق دینی که دولتها باید پرداخت کنند
✍️حجتالاسلام فربهی / استاد حوزه علمیه قم
🔸هر ساله، عدهای با فضاسازی علیه تخصیص بودجههای لازم در نشر و گسترش فرهنگ دینی، فشاری روانی علیه متدینان و حکومت دینی وارد میآورند، این فضاسازیها و فشارهای روانی، نباید مانع ابلاغ حکم شرعی به مردم شود، امام صادق علیهالسلام فرمودند: «معدن نمک، گوگرد، نفت، و همهی معادن دیگر باید یکپنجم از هر کدام به عنوان خمس پرداخت شود».
🔸آنچه دولت برای فرهنگ دینی هزینه میکند در مقابل آنچه دین مقرر کرده، چیزی نزدیک به صفر است، از نظر روایات دینی، یکپنجم همهی معادن و از جمله نفت، میبایست برای گسترش فرهنگ دینی در سطح جامعه و اموری که دین مشخص کرده، تخصیص داده شود، تا آثار دین در بستر جامعه نمایان گردد گاه دانشجویان سؤال میکنند؛ «اگر نظام دستوری اسلام، باعث عدالت اجتماعی در سطح جامعه میشود، پس چرا جامعهی ما چنین وضعیتی دارد؟!»
🔹پاسخ آن واضح است، اگر دولت بودجهی بهداشت را به فوتبال اختصاص میداد وضعیت بهداشت و سلامت نیز اسفبار میشد، امروزه دولت بههر جهت، حقوق دینی را نمیپردازد، در شرایطی که بودجهی بیبیسی، بنابر آنچه گفته میشود، چند برابر بودجهی فرهنگ دینی ماست، بقاء فرهنگ دینی در جامعه، یکی از معجزات الهی است.
✅پینوشت؛
سَأَلْتُ أَبَا جَعْفَرٍ ع عَنِ الْمَلَّاحَةِ فَقَالَ وَ مَا الْمَلَّاحَةُ فَقَالَ أَرْضٌ سَبِخَةٌ مَالِحَةٌ يَجْتَمِعُ فِيهَا الْمَاءُ فَيَصِيرُ مِلْحاً فَقَالَ هَذَا الْمَعْدِنُ فِيهِ الْخُمُسُ فَقُلْتُ وَ الْكِبْرِيتُ وَ النِّفْطُ يُخْرَجُ مِنَ الْأَرْضِ قَالَ فَقَالَ هَذَا وَ أَشْبَاهُهُ فِيهِ الْخُمُسُ.(تهذیبالاحکام ج4،ص123، همچنین، من لایحضرهالفقیه، ج2، ص41)
@farbehi
@bahaneee