چند بار این ویدئو را نگاه کردم و باز هم دیدم. مقاومت عملا هیچ آبرویی برای ارتش بچهکش صهیونیست باقی نگذاشته است. نیروی پیاده دم لگد بچهها بیاید، یک چیزی سمتش پرت میکنند، آرپیجی باشد، دهلاویه باشد، مین باشد، خمپاره و یا ضدنفر و یا با کوادکوپتر میزنند. لحظه کشته و زخمی شدن هر 10 صهیونیستی که مثل میش سرماه زده کنار تانک پنهان شدهاند، تمام دروغهای صهیونیستها در مورد تلفات در باریکه غزه را رد میکند. روزانه 50 زخمی و دستکم 15 کشته روی دست این رژیم میماند (این را دستکم گفتم) و حالا پس از 45 روز نبرد زمینی یک حساب و کتاب ساده میتواند به شما رقم بیش از 2250 زخمی و حدود 700 کشته را بدهد. باز هم تاکید میکنم، این حداقل است.
این خبر و این عدد و رقم را به یاد داشته باشید که روزی روزگاری در کتابی، مقالهای، گزارشی به آن اعتراف کنند که هه عددهای بالاتر از این را بنویسند. همین امروز در یکی از منازل خانیونس یک تیم 9 نفره صهیونیستها به صورت کامل کشته شدند. این فقط یکی است و از این دست اتفاقات زیاد میافتد.
اما در مورد ثانیههای آخر، خرکش کردن تانکهای مرکاوا که همه مینویسند فقط زخم بر میدارند و دچار آسیب نمیشوند. شاید این تصاویر آسیب را بیشتر برای همه نشان دهد و سوال مهم این است که این ویدئو از دوربین یا گوشی کدام نظامی اسیر صهیونیست به دست آمده است؟
@syriankhabar
🔵#نبرد_آخر 👇
https://eitaa.com/joinchat/3310223917C506c0dd2d1
🔵🔵ائتلاف دریایی آمریکا با همراهی بریتانیا، بحرین، کانادا، فرانسه، ایتالیا، هلند، نروژ، سیشل (یک کشور آفریقایی) و اسپانیا، رسما فعاليت خود در دریای سرخ را اعلام کرد.
بعد از تهدید انصارالله يمن، عربستان و امارات از حضور در این ائتلاف صرفنظر کردند. بحرین تنها کشور عربی حاضر است.
🔵#نبرد_آخر 👇
https://eitaa.com/joinchat/3310223917C506c0dd2d1
هدایت شده از دولتِ دین | اندیشکده مرصاد
⭕️ واکنش تند کاربران فضای مجازی به تبریک عید یهودیان توسط اردوغان
پس از اینکه رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه به مناسبت عید موسوم به حنوکا یا عید نور به جامعه یهودیان تبریک گفت، فعالان در شبکههای اجتماعی به شدت از وی انتقاد کردند.
برخی کاربران با انتقاد از این اقدام اردوغان، تصاویری از بطریهای آب معدنی ترکیهای با نام تجاری Sirma در جلسات صهیونیستها را منتشر کردند که ترکیه آن را برای رژیم اشغالگر قدس تامین میکند.
🔗ادامه مطلب:
syaaq.com/31292
🏷 #اردوغان #ترکیه #رژیم_صهیونیستی
@dolatedin
هدایت شده از دولتِ دین | اندیشکده مرصاد
⭕️ سایهی سنگین حکام عرب بر واکنش علمای مسلمان در قبال بحران غزه
موضعگیریهای متفاوت از سوی علمای مصر و عربستان سعودی بیانگر این واقعیت است که آنها در تلاشند در کنار حمایت از رژیمهای استبدادی حاکم بر کشورشان، خشم عمومی نسبت به جنایات رژیم صهیونیستی را نیز مدیریت کنند.
باید به خاطر داشته باشیم که الطیب یک کارمند دولتی است و اگرچه کاملاً از رژیم سیسی تبعیت نمیکند، اما از دولت مصر - که به طور رسمی کارفرمای اوست - به دلیل هماهنگی با رژیم صهیونیستی در محاصره فعال غزه هیچ گاه مستقیم انتقاد نکرده است.
بسیاری از رهبران مذهبی در رژیمهای استبدادی که مخالف انقلاب عربی سال 2013 بودهاند، اکنون در قضیه فلسطین دستور به اطاعت از حاکم میدهند.
🔗ادامه مطلب:
syaaq.com/31298
🏷 #احمد_الطیب #طوفان_الاقصی #عربستان_سعودی #غزه #مصر
@dolatedin
هدایت شده از دولتِ دین | اندیشکده مرصاد
♨️تساهل در برابر اسلامگرایان و مقاومت در برابر عادی سازی؛ میراث امیر پیشین کویت
🔺هیئت وزیران کویت تنها چند ساعت پس از اعلام درگذشت نواف الاحمد امیر کویت، مشعل الاحمد ولیعهد و برادر ناتنی امیر متوفق را به عنوان امیر جدید معرفی کرد. هرچند انتخاب روان و بدون چالش امیر جدید، گویای همبستگی بالای حاکمیت در این کشور ثروتمند عربی است اما اینکه مهمترین چالشهای امیر جدید در سایه شرایط داخلی و منطقه ای چیست و کویت در دوره زمامداری امیر جدید به چه سمت و سویی میرود موضوعی قابل بررسی و تامل است.
🔺صحنه سیاسی و اجتماعی کویت این روزها از دو جهت اهمیت دارد. حکومت کویت علیرغم درخواست مکرر سعودی و امارات در مورد برخورد با اسلامگرایان و تنگ کردن عرصه فعالیت بر آنان، مقاومت کرده و از این رو اسلامگرایان کویتی از آزادی عمل نسبتا گستردهای در این کشور برخوردارند و تساهل حکومت با آنان در سایه سختگیری دیگر کشورهای عربی سبب شده کویت به یکی از قدرتمندترین پایگاههای اسلامگرایان اخوانی تبدیل شود.
🔺با وجود آنکه نواف الاحمد در بحبوحه هیجانات ناشی از پیوستن اعراب به پیمان ابراهیم قدرت را به دست گرفت، کویت تنها کشور شورای همکاری خلیج فارس است که تاکنون از آن صدای عادی سازی بلند نشده و علیرغم پیوستن امارات و بحرین به این پیمان و مذاکره سعودی برای عادی سازی و ایجاد کانالهایی در دوحه و مسقط برای ارتباط با صهیونیست ها، دولت و گروه های سیاسی کویت یکپارچه، عادی سازی با صهیونیست ها را رد کرده و تاکنون در برابر آن ایستاده اند که این موضوع تا حد زیادی به رویکرد دیوان امیری کویت و البته ترکیب اجتماعی و سیاسی این کشور بستگی داشته است.
🔺نقشه احزاب و گروه های سیاسی در کویت نیز از ویژگی خاصی در منطقه برخوردار است و علیرغم اینکه بر اساس قانون اساسی این کشور، تشکیل احزاب و گروه های سیاسی در کویت ممنوع می باشد اما عملا صحنه سیاسی، خالی از دسته بندی و تحزب سیاسی نیست. کویتیها این مشکل قانونی را اینگونه توجیه می کنند که ممنوعیت تشکیل احزاب به معنای ممنوعیت وجود آنها نیست!
🔺هرچند ریشه فعالیت تشکیلاتی در کویت به گروههای اسلامی گرا و ورودشان به کویت در دهه 60 میلادی برمی گردد اما دسته بندیها و جماعتهای سیاسی در کویت عمدتا در ابتدای دهه 90 میلادی و پس از حمله عراق به کویت متولد شدند.
🔺جریانهای اسلامی سنی و شیعی کویت را باید بزرگترین گروههای سیاسی این نامید. جریان سنی خود به دو بخش "التیار السلفی" وابسته به "جمعیت احیای تراث" و "الحرکه الدستوریه" شاخه سیاسی "حزب اصلاح" وابسته به اخوان المسلمین تقسیم می شود.
🔺ناگفته نماند که حدود یک دهه قبل انشقاقی در درون "تجمع سلفی" وابسته به جمعیت احیاء تراث به وجود آمد که در جریان آن برخی افراد مانند "حاکم المطیری" و "حامد العلی" جمعیت جدیدی به نام "الحرکه السلفیه" را تاسیس کردند.
🔺اما جریان سیاسی شیعی خود را در چارچوب ائتلاف اسلامی ملی تعریف کرده که تقریبا همه گروه های شیعی را در بر میگیرد.
🔺در مقابل این دو جریان اسلامی مهم، جریان سکولار قرار دارد که این جریان نیز به دو گروه "المنبر الدیمقراطی" که به "طلیعه" به مناسبت نام ارگان رسمی تجمع که "الطلیعه" نام دارد، نیز معروف است. اما گروه دوم "تجمع مردمی لیبرالی" است که در سال 1999 تشکیل شد.
🔺جریان سوم حزب قومی گرای ناصری است که در سال 1992 تاسیس شد اما در انتخاباتهای متوالی شکست های سختی خوردند و تقریبا به حاشیه صحنه سیاست کویت رانده شدند.
🔺در همان سال 1992 جریان چهارمی نیز ظهور کرد که نام "التجمع الدستوری " را بر خود نهاد که جریانی وابسته به تجار و صنعتگران کویت بود که این حزب نیز توفیق چندانی در عرصه سیاست به دست نیاورد و عمده اعضای آن جذب جریان های دیگر شدند.
🔺افزون بر این گروه ها و تشکلهای کوچک تر دیگر در کویت وجود دارند که هرچند تاثیر مستقیمی در صحنه سیاست کویت ندارند اما به دلیل کفائت و ملائت مالی در انتخاباتها تاثیرگذار به شمار می آیند.
🔺با وجود این تحرک گسترده دمکراتیک در کویت که در مقیاس شواری همکاری خلیج فارس بی نظیر به شمار می آید، امیر کویت همچنان در اعمال قدرت بلا منازع به شمار می آمده و حد دسترسی این احزاب و دسته های سیاسی به قدرت، ورود به مجلس و نظارت بر قوه مجریه و نه حاکمیت است.
🔺از این رو مسائلی همچون نوع رابطه با سعودی و امارات، نسبت دولت با احزاب و جریانهای اسلامگرا، موضع حکومت در برابر عادی سازی با اسرائیل، از جمله مسائل اساسی به شمار می آیند که امیر جدید باید تکلیف حکومت خود در قبال آنها را مشخص کند.
#کویت
🔹مطالعات خلیج فارس
@PGulfStudies
هدایت شده از دولتِ دین | اندیشکده مرصاد
⭕️ آلمان به حضور امام جماعتهای ترکیهای در این کشور پایان میدهد
براساس بیانیه مطبوعاتی وزارت کشور آلمان، اداره امور دینی ترکیه (دیانت) و اتحادیه ترکی اسلامی امور مذهبی (DİTİB) به توافقی دست یافتند که به تدریج به اعزام ائمه جماعات از ترکیه به آلمان پایان دهند.
بر اساس این بیانیه مطبوعاتی، به عنوان بخشی از یک طرح آموزشی مشترک، قرار است سالانه 100 امام در آلمان آموزش ببینند و جایگزین امامان منصوب ترکیه در این کشور شوند.
🔗ادامه مطلب:
syaaq.com/31310
🏷 #آلمان #اقلیتهای_مسلمان #ترکیه #جنبش_گولن #سازمان_دیانت #مسلمانان_آلمان
@dolatedin
هدایت شده از دولتِ دین | اندیشکده مرصاد
⭕️ با دستور پاپ فرانسیس کشیشهای کاتولیک میتوانند در تبرک زوجهای همجنس شرکت کنند
واتیکان، روز دوشنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۲، در حکمی تاریخی که توسط پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیکهای جهان تصویب شد، اعلام کرد: کشیشهای کاتولیک میتوانند در تبرک زوجهای همجنس، به شرطی که بخشی از مراسم مذهبی کلیسا نباشد، شرکت کنند.
به گزارش خبرگزاری رویترز، در این حکم آمده که تبرک چنین مراسمی به معنای مشروعیت دادن به چنین موقعیتهایی نیست، بلکه در توصیفی آن را «استقبال خداوند از همگان خوانده است.»
در این بیانیه همچنین آمده است: کشیشها باید به صورت موردی تصمیم بگیرند و نباید از نزدیکی کلیسا به مردم در هر موقعیتی، جلوگیری یا ممنوعیت ایجاد کنند.
پاپ فرانسیس، از زمان انتخابش در سال ۲۰۱۳، تلاش کرده تا بدون تغییر در دکترین اخلاقی کلیسای کاتولیک، این نهاد مذهبی را در مورد فعالیتهای اقلیتهای جنسی و جنسیتی منعطفتر کند.
@dolatedin
هدایت شده از دولتِ دین | اندیشکده مرصاد
⭕️ دیدار سفیر ایران در ریاض با عبداللطیف بن عبدالعزیز آل الشیخ
علیرضا عنایتی سفیر جمهوری اسلامی ایران در ریاض با عبداللطیف بن عبدالعزیز آل الشیخ، وزیر امور اسلامی و دعوت و ارشاد عربستان، دیدار و گفتوگو کرد.
بر اساس بیانیه رسمی وزارت امور اسلامی و دعوت و ارشاد عربستان، که شامگاه دوشنبه منتشر شده، وزیر عربستانی پیشرفتها در این کشور در عرصههای گوناگون از جمله ترویج اسلام میانهرو و اعتدال و تسامح و مبارزه با تفرتپراکنی و غلو و افراط و اقدامات پادشاه و ولیعهد عربستان برای بازتاب دادن «چهره واقعی اسلام» را که دین رحمت و همزیستی است بیان کرد.
🔗ادامه مطلب:
syaaq.com/31335
🏷 #اسلام_معتدل #ایران #حرمین_شریفین #عربستان #محمد_بن_سلمان
@dolatedin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇵🇸🇮🇷🇾🇪سخنان مهم مرحوم آیتالله آقا مرتضی تهرانی رحمه الله علیه درباره یمن و ارتباط آن با ظهور حضرت بقیه الله(عج)
اخبار جبهه مقاومت🚩 (شبانه)
https://eitaa.com/joinchat/1717436665Ca8c1ed3b13
☑️تعرفه مداح برای مراسم تشییع شهدای گمنام ۶۰ میلیون تومان/کسایی زاده روزنامهنگار
--------------
☑️اولین نفر از قم با خبر شوید
اخبارموثق |جذاب |فوری قـم👇
💢
http://eitaa.com/joinchat/1031798786C1a8f8517c9
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری | #استاد_شجاعی
چرا نمیشه خدا رو دید؟
بزرگترین مانع برای لمس و فهم خدا، در وجود ما چیه؟
@ostad_shojae | montazer.ir
خلاف عادت.mp3
7.94M
#پادکست_روز
#استاد_شجاعی | #استاد_میرباقری
نه کسی توی دانشگاه «خدا شناس» میشه،
نه توی حوزههای علمیه،
نه هیچ کلاس دیگهای!
خداشناسی، خدافهمی، خدابینی، دقیقا همون جایی اتفاق میفته که داری ازش فرار میکنی!
@ostad_shojae | montazer.ir
هدایت شده از اخبار مفيدة ١
#معرفی_کتاب
📚 «وحدت و همگرایی از منظر رهبر معظم انقلاب اسلامی»
✍علیرضا برازش
یکی از مزیتهای این کتاب دستهبندی کلی و جزئی خوب موضوعات است و دیگری حجم کم آن که خواندنش را برای مخاطبان بیشتری ممکن میسازد. کتاب 80 صفحه دارد و بیانات رهبر انقلاب بدون دخل و تصرف و توضیح در کنار هم آورده شدهاند.
دسته بندی کلی کتاب در شش فصل صورت گرفته است: تعریف وحدت، اهمیت وحدت و همگرایی، موانع وحدت و عوامل تفرقه، راههای رسیدن به وحدت، ثمرات وحدت و همگرایی و در آخر هم منادیان وحدت.
شناخت وحدت از راه امور سلبی و نبایدها عنوان یکی از زیربخشهای جالب فصل اول است. در فصلهای بعد هم میتوان عناوین جالب توجه دیگری را یافت مثل: آنچه سزاوار است برای هزارمین بار گفته شود، کتاب الغدیر مایه وحدت دنیای اسلام و ممانعت از دست درازی قدرتها به حریم کشورهای اسلامی.
در بخشی از متن این کتاب میخوانیم :« مسئله، مسئلهى این نیست که شیعه یا سنى، عقاید یکدیگر را قبول کنند؛ نه، هر کسى عقیدهى خودش را دارد، هر کسى تابع استدلال است و به هر عقیدهاى رسید، درست است. مسئله این است که اصحابِ عقاید مختلف، بایستى به وسوسهى دشمن گوش نکنند، به جان هم نیفتند، با هم دشمنى نکنند و نسبت به هم کارشکنى نکنند.»
📌برای اطلاع از آخرین اخبار مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی به ما در پیام رسان های ایتا، بله و روبیکا بپیوندید.
https://eitaa.com/joinchat/3719889094C10898415b1
ble.ir/join/NTcxMzNiYj
rubika.ir/taqribir
https://www.taqrib.ir🌐
هدایت شده از اخبار مفيدة ١
نشست تحلیلی با موضوع:
بررسی وضعیت سیاسی اجتماعی اهل سنت جنوب شرق کشور
https://www.taqrib.ir/fa/n133449
📌برای اطلاع از آخرین اخبار مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی به ما در پیام رسان های ایتا، بله و روبیکا بپیوندید.
https://eitaa.com/joinchat/3719889094C10898415b1
ble.ir/join/NTcxMzNiYj
rubika.ir/taqribir
https://www.taqrib.ir🌐
هدایت شده از اخبار مفيدة ١
🕯🕯🕯
یک شبهه و یک جواب
✍️ احمدرضا روح الله زاد
یک شبهه:
گفته می شود که در سال 1948 میلادی(1337 شمسی) اسرائیل و متحدانش طی معاهده ای قسمتهای زیادی از فلسطین را اشغال کردند و ما تا به امروز برای حمایت از مردم مسلمان و مظلوم فلسطین اسراییل را به رسمیت نمی شناسیم و با این کشور ظالم حتی در مسابقات ورزشی نیزمسابقه هم نمی دهیم.
این در حالی است که حدود یک قرن قبل از آن واقعه، کشور روسیه طی معاهده ای ظالمانه در دو نوبت قسمتهای زیاد از خاک مردم مسلمان ایران را اشغال و به خاک خود ضمیمه کرد !
حال چگونه است که ما کشوری که خاک خودمان را اشغال کرده به رسمیت می شناسیم اما کشوری را که خاک دیگران را تصرف کرده به رسمیت نمی شناسیم؟
یک جواب:
1- در ارتباط با فلسطین معاهده ای که به آن اشاره شده است طرفی به نام فلسطینی وجود ندارد بلکه این معاهده میان قدرت های استعماری زمان (انگلیس، فرانسه و روسیه بوده که البته بعدها روسیه به دلیل مشکلات داخلی از آن کنار رفته است) یعنی معاهده سایکس - پیکو که بر اساس آن دو کشور انگلیس و فرانسه، سرزمین های تحت کنترل امپراطوری عثمانی را میان خود تقسیم می کنند. این در حالی است که هنوز امپراطوری عثمانی حیات دارد!
2- معاهده دیگر میان قدرت استعماری انگلیس و جریان صهیونیسم بوده(اعلامیه بالفور) که در آن انگلیس متعهد می شود تا زمینه را برای ایجاد یک وطن یهودی ( شما بخوان دولت یهودی) مهیا سازد.
3- معاهده دیگر پس از جنگ اول جهانی است که قدرت های استعماری پیروز جنگ در ورسای پاریس جامعه ملل متحد را شکل می دهند و سرزمین های عثمانی را بر اساس معاهده سایکس - پیکو میان خود تقسیم کرده و سرزمین فلسطین را تحت قیمومیت انگلیس قرار می دهند و در قیم نامه تاکید می کنند که دولت قیم باید زمینه را برای تحقق اعلامیه بالفور مهیا سازد.
4- معاهده بعدی هم به سال 1947 بر می گردد که سازمان ملل متحد با صدور قطعنامه 181 سرزمین فلسطین را به سه بخش یهودی نشین، عرب نشین(فلسطینی) و منطقه بین المللی بیت المقدس تقسیم می کند و کمتر از چند ماه بعد صهیونیست های تسلیح و تجهیز شده به وسیله دولت قیم انگلیس به شهرها و روستاهای فلسطینی خلع سلاح شده توسط انگلیس، یورش برده و با کشتار و ارعاب، ساکنانش را تخلیه و آنجاها را اشغال می کنند.
در کلیه این معاهده ها طرف فلسطینی اساسا حضور ندارد و این معاهده ها یک طرفه بوده است . یعنی در باره سرنوشت یک سرزمین بدون مشارکت مردمش تصمیم گرفته شده است.
اما در باره معاهداتی چون گلستان و ترکمانچای که موجب شد تا بخش هایی از ایران آن زمان از مام وطن جدا شود باید گفت این سرزمین ها در جریان جنگ هایی میان ایران و روسیه و به دلیل شکست ایران از روسیه اشغال شد و بعد بر اساس قرارداد فی مایبن دو حکومت ایران و روسیه از ایران جدا شده و تحت حاکمیت روسیه درآمدند که البته نشان از بی کفایتی حاکمان زمان، یعنی قاجاریه دارد. یعنی یک طرف معاهده ایران بوده آن هم یک حکومت رسمی و نه یک شبه حکومت و یا یک والی منطقه ای!
در خصوص اسرائیل هم به دلیل اینکه هیچ یک از مولفه های تعریف شده برای یک کشور را دارا نیست، یعنی:
مرزهای مشخص:اسرائیل بر اساس ایده نیل تا فرات تاکنون مرزی را برای خود مشخص نکرده است.
جمعیت تکوینی: یهودیانی که در سرزمین فلسطین سکونت دارند یک جمعیت مهاجر و نظامی هستند یعنی یک گروه نظامی که جایی را اشغال کرده بعد دولت نظامی ایجاد کرده اند. بنابراین یک قدرت اشغالگر محسوب می شوند.
گسترش اراده حاکمیت در جغرافیا تحت حاکمیت: اسرائیل تا هم اکنون حاکمیتش در جغرافیای فلسطین از سوی فلسطینیان استقبال نشده است و این قدرت اشغالگر، سرزمین فلسطین را اشغال و دولتی را ایجاد کرده است و بعد درصدد تحمیل اراده خود به عنوان یک دولت بر جامعه تحت اشغال برآمده است.
هرچند اسرائیل بر خلاف همه قوانین منشور سازمان ملل و تحت فشار امریکا به صورت دو فاکتو به عنوان یک دولت شناخته شد ولی این موضوع در اصل قضیه یعنی اشغالگر و نامشروع بودن آن تغییری ایجاد نمی کند.
https://eitaa.com/sdpn1402
هدایت شده از اخبار مفيدة ١
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧐🧐🧐
اينجا سرزمينِ ما است.
دشمن ، يک وجب هم مالکِ اینجا نیست.
یا از اینجا خواهد رفت ؛
و یا در همینجا دفن خواهد شد.
https://eitaa.com/akhbarmofidah1
هدایت شده از اخبار مفيدة ١
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مادرش شهید شده !
بر سر کشور های عربی فریاد میزند و درس مردانگی میدهد...
یک قهرمان اینگونه است!
#قربان_خندههایت
🎬 #بیداری_مدیا برای بیداری وجدانها👇
@Bidari_Media
هدایت شده از اخبار مفيدة ١
💉 تزریق جنایت
🔥 این جعبه کمکهای اولیه، جان انسانها رو میگیره!
😅 کمکی که اگه نباشه یه روزم دوام نمیارن
💫 نو+جوان؛ انرژی امید ابتکار
🌱 @Nojavan_khamenei
هدایت شده از اخبار مفيدة ١
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خالد بن بندر، شاهزاده سعودی و سفیر عربستان در انگلستان (پسر بندر بن سلطان، رئیس اسبق سیستم اطلاعاتی عربستان) در مورد ذات اصلی حکومت سعودی صحبت میکند و میگوید:
خانواده سعودی و حکومتش ربطی به دین و حضرت محمد(ص) نداره و ما فقط یک قبیله بادیه نشین هستیم که با شکست بقیه، حاکم شدهایم و . . .
@Afsaran_ir
هدایت شده از نو+جوان
مولتی خوانش کتاب سرزمین مقدس.pdf
1.27M
📱 *نسخه مطالعه موبایلی #خواندنی «سرزمین مقدس؛ تکهتکهشده با دیوارها و مرزها»*
📔 #نوکتاب | خوانش قسمتهایی از کتاب «سرزمین مقدس»
👌 مناسب برای اشتراک در شبکههای اجتماعی
💫 نو+جوان؛ انرژی امید ابتکار
🌱 @Nojavan_Khamenei
هدایت شده از فارس پلاس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶 خودش می لرزه ولی با بوسه میخواد اضطراب برادرش رو کم کنه... این نسل دنیا رو متحول میکنه / احمد قصری
@Fars_plus
هدایت شده از فارس پلاس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶 چگونه چهره جهانی اسرائیل در رسانه ها و شبکه های اجتماعی مخدوش شده است؟
@Fars_plus