☀️ امروز:
شمسی: شنبه - ۰۴ بهمن ۱۳۹۹
میلادی: Saturday - 23 January 2021
قمری: السبت، 9 جماد ثاني 1442
🌹 امروز متعلق است به:
🔸پبامبر گرامی اسلام حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله وسلّم
💠 اذکار روز:
- یا رَبَّ الْعالَمین (100 مرتبه)
🆔 @balagh_ir
✍️امیرالمؤمنین عليه السلام:
🔹من كَثُرَ نِزاعُهُ بالجَهلِ دامَ عَماهُ عَنِ الحَقِّ، و مَن زاغَ ساءَت عِندَهُ الحَسَنَةُ، و حَسُنَت عِندَهُ السَّيِّئَةُ، و سَكِرَ سُكرَ الضَّلالَةِ
👈هر كه از روى نادانى، بسيار بستيزد، نديدن حق در او دوام يابد
👈و هر كس [از حق ]منحرف شود، خوبى در نظرش بد و بدى در نظرش خوب آيد و از گمراهى، مست شود
حکمت 31 نهج البلاغه
🗞 #حدیث_روز
🆔 @balagh_ir
پایگاه اطلاع رسانی بلاغ - گناه تحت ولایت ابلیس.mp3
4.56M
♨️گناه تحت ولایت شیطان
🎤حجت الاسلام #عالی
📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید.
🔴بهترین #سخنرانی های روز
🆔 @balagh_ir
🔹 #یادداشت_تبلیغی
💢۱۰ بیماری اینترنتی که همگی در معرضش هستیم!
✍️-اعتیاد به اینترنت
👈این بیماری به این علت در این فهرست شمارة یک شده است که واقعاً بسیار جدّی است و در بعضی موارد کشنده بوده است. ماهیت اعتیاد بسیار فراگیر است. هنگامی که صحبت از اینترنت باشد، این اعتیاد می تواند به چیزهای زیادی پیدا شود. از تایپ کردن گرفته تا بازدید از اتاق های گپ زنی، خرید برخط یا بازی های چند نفره.
⛔️اعتیاد به اینترنت آنقدر جدّی و واقعی است که مراکز بازپروری برای آن به وجود آمده است. به طور مثال، بر اساس مقاله ای که در نیویورک تایمز منتشر گردیده، مراکز بازپروری معتادان اینترنت در کرة جنوبی با استفاده از مدّرسان نظامی به معتادان تمرین های بدنی نسبتاً شدید شبیه تمرین های نظامی می دهند، نشست های گروهی با مشاور برگزار می کنند و کارگاه های روان درمانی برای معتادان ترتیب می دهند. مسئله اعتیاد به اینترنت در کره جنوبی در سال های اخیر به صورت یک مسئله ملّی در آمده و میزان مرگ و میر ناشی از خستگی و از پا افتادگی پس از انجام بازی های برخط روز به روز در حال افزایش است.
💢مشاهده ادامه مطلب:
👇👇👇
https://www.balagh.ir/content/8345
🔴پایگاه اطلاع رسانی بلاغ
🆔 @balagh_ir
✍️بسم الله الرّحمن الرّحیم
1) وَ الْعَصْرِ
2) إِنَّ الْإِنْسانَ لَفي خُسْرٍ
3) إِلاَّ الَّذينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحاتِ وَ تَواصَوْا بِالْحَقِّ وَ تَواصَوْا بِالصَّبْرِ
1) به عصر سوگند،
2) که انسانها همه در زیانند
3) مگر کسانی که ایمان آورده و اعمال صالح انجام داده اند، و یکدیگر را به حق سفارش کرده و یکدیگر را به شکیبایی و استقامت توصیه نموده اند!
📚سوره والعصر
🆔 @balagh_ir
🔹🔹💠🔹🔹
💢پرسش:
🔰داستان هاي قرآني سنبليک هستن يا واقعيت دارند؟
✍️پاسخ:
✅همه داستان هاي قرآني واقعيت هاي تاريخي هستند که به وقوع پيوسته است و بعد قرآن کريم آن ها را بيان کرده است.
☘️در خود قرآن هم به حقيقت و واقعي بودن اين داستان ها اشاره شده است:
"لَقَدْ کَانَ فِي قَصَصِهِمْ عِبْرَةٌ لِّأُوْلِي الأَلْبَابِ مَا کَانَ حَدِيثاً يُفْتَرَى وَ لَـکِن تَصْدِيقَ الَّذِي بَيْنَ يَدَيْهِ وَ تَفْصِيلَ کُلَّ شَيْء وَ هُدًى وَرَحْمَةً لِّقَوْم يُؤْمِنُونَ"؛(يوسف، 111) به راستى که در سرگذشت آنان براى خردمندان عبرتى است، سخنى نيست که به دروغ ساخته شده باشد، بلکه تصديق آنچه [از کتاب هايى] است که پيش از آن بوده و روشنگر هر چيز است و براى مردمى که ايمان مى آورند رهنمود و رحمت است.
🌱و: "وَ کُـلّاً نَّقُصُّ عَلَيْکَ مِنْ أَنبَاء الرُّسُلِ مَا نُثَبِّتُ بِهِ فُؤَادَکَ وَجَاءکَ فِي هَـذِهِ الْحَقُّ وَ مَوْعِظَةٌ وَ ذِکْرَى لِلْمُؤْمِنِينَ"؛( هود، 120) و هر يک از سرگذشت هاى پيامبران [خود] را که بر تو حکايت مى کنيم چيزى است که دلت را بدان استوار مى گردانيم و در اينها، حقيقت براى تو آمده و براى مؤمنان اندرز و تذکرى است.
🌸قرآن کتاب هدايت و از سوي حق مطلق است و امکان ندارد قصه هاي ساختگي را براي هدايت بيان کند. اصولاً خداوند متعال به اين کار نياز ندارد.
🍃البته قصه يکي از راه هاي هدايت و تفهيم مطلب است و عالمان بزرگ ما نيز از داستان به بهترين وجه براي بيان مقصود خود استفاده کرده اند. در داستان هاي بشري تخيل اشکال ندارد، اما قرآن کتاب تاريخ و داستان نيست. در آن جز حق چيزي يافت نمي شود و حق را با امور خيالي و ساختگي و غير واقعي تلفيق نمي کند؛ زيرا در اين صورت حق نخواهد بود.
✍️اساساً از ويژگى هاى دعوت پيامبران الاهي، پرهيز از استفاده از راه هاى نامطلوب در تبليغ است -که اصل اعتماد مخاطبان را مخدوش مى کند- از اين رو، پيامبر اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم) مانند ساير پيامبران، براى رساندن پيام الاهى به مردم، نيازى به ساختن افسانه يا داستان هاى غير واقعى نداشتند تا بپذيريم داستان هاى قرآن کريم غير واقعى بوده است
☘️علامه طباطبائى در نقد کساني که داستان هاي قرآن را سمبليک مي دانند، در ذيل داستان آزر عموى حضرت ابراهيم (علیه السلام) مي گويد:
🔹برخى پژوهشگران گمان کرده اند اين که قرآن کريم در بسيارى از داستان هاى گذشتگان، عناصر اصلى قصه مانند زمان، مکان و شرايط طبيعى، اجتماعى و سياسى را ذکر نمى کند، از آن رو است که قرآن در قصه گويى روشى برگزيده است که بهتر به هدف و مقصد برسد، بى آن که در صدد بازشناساندن درست از نادرست باشد؛ از اين رو، ممکن است در راه رسيدن به مقصد خويش (يعنى هدايت آدميان به سعادت)، از داستان هاى متداول ميان مردم يا اهل کتاب بهره گيرد، هرچند به صحّت آنها اطمينانى نباشد يا حتى قصه اى خيالى باشد.
🔻اين سخن خطا است؛ زيرا قرآن کتاب تاريخ يا نوشته اى تخيلى نيست، بلکه کتابى نفوذناپذير است که باطل از هيچ سو بدان راه ندارد، سخن خدايى است که جز حق نگويد و براى رسيدن به حق، از باطل مدد نجويد. چگونه قابل تصور است که مقصدى حق مطلق باشد، در عين حال از طريقى، باطل بدان نفوذ کند؟!(1)
📚منبع: 1طباطبائي، سيد محمد حسين، الميزان، ج 7، ص 165- 166، جامعه مدرّسين، قم.
📎 #قرآنی
🌐منبع:مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
🔴پایگاه اطلاع رسانی بلاغ
🆔 @balagh_ir
پایگاه اطلاع رسانی بلاغ - مواضع انسانها در برابر حق.mp3
2.77M
♨️مواضع انسان ها در برابر حق
🎤حجت الاسلام #رفیعی
📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید.
🔴بهترین #سخنرانی های روز
🆔 @balagh_ir
✍️حجت الاسلام روستا آزاد خبر داد:
💠برگزاری دورههای آموزشی ویژه نیروهای تبلیغی و فرهنگی استان لرستان
✍️ حجت الاسلام سعید روستا آزاد، در دیدار با نماینده ولی فقیه در لرستان در سخنانی با تاکید بر لزوم توانمند سازی و تقویت نیروهای تبلیغی و فرهنگی موجود و مقیم در لرستان اظهار داشت: دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم آمادگی دارد بر حسب نیازهای موجود، اقدام به برگزاری دوره آموزشی برای این نیروها کند.
💢مشاهده ادامه مطلب:
👇👇👇
https://www.balagh.ir/content/14004
🔴پایگاه اطلاع رسانی بلاغ
🆔 @balagh_ir
💢قابل توجه مبلغان گرامي؛
✍️اطلاعیه اعزام مبلغ به مناسبت دهه مبارک فجر و میلاد مبارک صدیقه کبری(سلام الله علیها)
✅ادره کل تبلیغ عمومی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، طی اطلاعیه شرایط اعزام مبلغ در دهه مبارک فجر و میلاد مبارک صدیقه کبری(سلام الله علیها) را اعلام کرد.
💢اطلاع از شرايط اعزام:
👇👇👇
https://www.balagh.ir/content/14006
🔴پایگاه اطلاع رسانی بلاغ
🆔 @balagh_ir
May 11
☀️ امروز:
شمسی: یکشنبه - ۰۵ بهمن ۱۳۹۹
میلادی: Sunday - 24 January 2021
قمری: الأحد، 10 جماد ثاني 1442
🌹 امروز متعلق است به:
🔸مولی الموحدین امیر المومنین حضرت علی بن ابیطالب علیهما السّلام
🔸(عصمة الله الكبري حضرت فاطمة زهرا سلام الله عليها)
💠 اذکار روز:
- یا ذَالْجَلالِ وَالْاِكْرام (100 مرتبه)
🆔 @balagh_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍️اميرالمؤمنين عليه السلام :
🔹احذَروُا ضِياعَ الأعمارِ فِيما لا يَبقى لَكُم فَفائِتُها لا يَعُودُ
♻️از تباه كردن عمر در آنچه ماندگار نيست، بپرهيزيد، كه عمر رفته، باز نمى گردد
📚غررالحكم حدیث2618
🗞 #حدیث_روز
🆔 @balagh_ir
✍️معاون فرهنگی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم مطرح کرد:
💢نقش موثر طلاب و مبلغین در کاهش ناهنجاریهای اجتماعی
✅حجت الاسلام سعید روستا آزاد، در حاشیه سفر به استان لرستان با اشاره به اینکه برگزاری دورههای ویژه و با هدف توانمند سازی منابع انسانی نهاد دین در استان خصوصاً برای طلاب و مبلغین در دستور کار قرار گرفته است، اظهار داشت: مخصوصاً در دورههایی که نیاز استان به آنها شدید است مثل دورههای مشاوره و روانشناسی و تربیت مربی کودک به ویژه برای خواهران طلبه اقدام خواهیم کرد.
💢مشاهده ادامه مطلب:
👇👇👇
https://www.balagh.ir/content/14003
🔴پایگاه اطلاع رسانی بلاغ
🆔 @balagh_ir
🔹☀️🔹☀️🔹
💢پرسش:
🔰براي افزايش سعه صدر و اينکه آدم تحمل رفتارهاي بد و زخم زبان و توهين هاي ديگران را داشته باشد و مقابله به مثل نکند و زود از کوره در نرود چه باید کرد؟
✍️پاسخ:
✅حضرت رسول (صلّى اللّه عليه و آله) فرمايد «أَلَمْ نَشْرَحْ لَكَ صَدْرَكْ.»
شرح و سعه به معني وسيع شدن و گشاده شدن و سعه صدر، يعني انسان صبور و توانايي که تحمل شدايد و سختي ها را داشته باشد.
🔸سعه صدر يعني داشتن بردباري و تحمل در مقابل گفتار و رفتار ديگران و مشکلات و سختي ها / سعه صدر در لغت يعني گشادگي سينه، به کسي مي گويند که تاب و تحمل بالايي دارد.
☘️راه هاي کسب بردباري:
براي بالا بردن سعه صدر و صبور بودن بايد به نکات زير توجه داشت:
📌سعه صدر، امري است اکتسابي که مي توان آن را کم يا زياد نمود.
به طور کلي براي تقويت صبر و بردباري راه هاي مختلفي وجود دارد، در ذيل به برخي اشاره مي شود:
1. 📌تقويت پايه هاي ايمان:
هر قدر ايمان انسان به حکمت و رحمت پروردگار بيشتر باشد، صبر او نيز افزونتر خواهد بود. اميرمؤمنان (عليه السلام) ميفرمايد: «اساس و ريشه صبر، ايمان و يقين خوب نسبت به خداوند است.(1)
2.📌 رابطه با خدا:
انسان در پرتو ياد خدا و نماز ارادهاي نيرومند و ايماني استوار پيدا ميکند و همه مشکلات براي او آسان ميگردد. قرآن مجيد ميفرمايد: «وَاسْتَعِينُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلَو ةِ وَإِنَّهَا لَكَبِيرَةٌ إِلَّا عَلَى الْخَشِعِينَ؛ در زندگي از صبر و نماز کمک بگيريد، هر چند اين کار جز براي خاشعان سنگين و گران است».(2)
☘️امام صادق (عليه السلام) فرمود: «هنگامي که مشکل مهمي براي علي (عليه السلام) پيش مي آمد، به نماز بر مي خاست، سپس اين آيه را تلاوت ميفرمود.(3)
3. 📌شناخت راز و رمز مشکلات:
اگر کسي بداند که وجود بلا و مصيبت در زندگي بشر چه اثري دارد، آن را با آغوش باز ميپذيرد، در روايات معصومين از شدايد به عنوان الطاف خداوندي ياد شده است.
4.📌 توجه به آثار اخروي صبر:
توجه به پاداش اخروي صبر، سختي مشکلات را شيرين و آسان مي سازد. در اين باره روايات زيادي از معصومين رسيده است. امام صادق (عليه السلام) ميفرمايد: «هر کس از مؤمنان که به بلايي گرفتار شود و صبر کند، براي او اجر هزار شهيد است».(4)
5. 📌توجه به گذرا بودن بحرانها:
مشکل و محنت روزگار هر چه باشد، مقطعي و گذرا است. قرآن مجيد به همه افراد نويد ميدهد که هميشه کنار سختيها آساني وجود دارد.«فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْراً؛ پس (بدان كه) با هر سختى آسانى است.»(5)
6. 📌توجه به افراد پايين دست:
نظر افکندن به کساني که با مشکلات بزرگتري دست به گريبان هستند، تحمل شدائد را آسان تر ميسازد.
7. 📌الگو پذيري از اولياي خدا:
با بررسي اجمالي زندگاني بزرگان در مييابيم که آن ها همواره با مشکلات رو به رو بودهاند. با الگو گيري از بزرگان ميتوان شيوه مقابله با مشکلات را آموخت. اين موضوع را خداوند به پيامبر گوشزد ميکند و ميفرمايد: «فَاصْبِرْ كَمَا صَبَرَ أُوْلُواْ الْعَزْمِ مِنَ الرُّسُلِ؛ پس (اى پيامبر!) صبر كن همان گونه كه پيامبران اولوا العزم صبر كردند!».(6)
8.📌 آمادگي روحي:
اگر کسي دنيا را آن طور که هست بشناسد، در پيش آمدهاي ناگوار زندگي خود را نمي بازد، چون ميداند جهان طبيعت، سراي دگرگوني و تحول است و فراز و نشيب فراواني دارد. همه افراد خواه ناخواه با حوادث مواجه ميشوند.
9.📌 توجه به آثار جسماني صبر:
صبر و شکيبايي در برابر حوادث زندگي تنها جنبه اخلاقي ندارد، بلکه از نظر بهداشت و سلامت جسم نيز فوق العاده مؤثر است. افراد ناشکيبا عمري کوتاه و توأم با انواع بيماريها و از جمله بيماريهاي قلبي و عصبي دارند، در حالي که صابران از عمري طولاني برخوردارند.
📚پي نوشت ها :
(1) غرر الحكم و درر الكلم، عبدالواحد بن محمد التميمي، مكتب الإعلام الإسلامي - قم، 1366 ه. ش، ص 281.
(2) بقره/ 45.
(3) مكارم شيرازى ناصر، تفسير نمونه، دار الكتب الإسلامية،تهران،1374، ج 1، ص 219.
(4) ري شهري، ميزان الحکمه، دار الحديث، قم، 1416، چاپ اول، ج 2، ص 1560.
(5) نشراح/ 5.
(6) احقاف/ 35.
📎 #اخلاقی
🌐منبع:مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
🔴پایگاه اطلاع رسانی بلاغ
🆔 @balagh_ir
✍️امام على عليه السلام:
🔸الإِفراطُ فِي المَلامَةِ يَشُبُّ نيرانَ اللَّجاجِ
🔹زياده روى در سرزنش كردن، آتش لجاجت را شعله ور مى سازد
📚تحف العقول، صفحه 84
🗞 #حدیث_روز
🆔 @balagh_ir
🔹 #یادداشت_تبلیغی
✅معنویت در خانواده؛ ضرورتها و راهکارها
✍️خانواده، بهعنوان رکن بنیادین جامعه انسانی، نقش مهمی در سلامت اجتماع بشری دارد و نهاد خانواده همواره محمل فرهنگ های گوناگون و یا محل آغاز حرکت های بزرگ علمی، سیاسی و فرهنگی بوده است؛ بنابراین بدون توجه به آن هرگز نمی توان به سلامت روحی و کمالی فرد یا جامعه انسانی اندیشید.
♻️با وجود این اصل روشن، خانواده امروزی بهتبع فرهنگ جهانیسازی، آماج نفوذ و گسترش فرهنگ مادیگرایانه جهان غرب قرار گرفته است؛ فرهنگی که میکوشد هر روز آن را به نام تمدن، از دین و معنویت دور کند؛ چرا که تمدن غربی بر اساس انسان محوری و دنیاگرایی است و همواره خود را از ارتباط با آفریننده جهان و معنویت و اخلاق بینیاز می بیند و اجرای قوانین الهی را در جوامع برنمی تابد.
👈ازاینرو بحث معنویت در خانواده تلاش ویژهای را می طلبد، تا بتوان به این وسیله، بر کمال و تعالی خانواده و در ادامه، کمال و سالمسازی جامعه و افراد آن افزود. همانطور که در بیانات رهبر معظّم انقلاب آمده است: «همه ارزشهاى معنوى را مىتوان از درون کانون گرم خانواده بیرون کشید و معنویات را در سطح جامعه گستراند».[۱]
💢مشاهده ادامه مطلب:
👇👇👇
https://www.balagh.ir/content/14015
🔴پایگاه اطلاع رسانی بلاغ
🆔 @balagh_ir
☀️ امروز:
شمسی: دوشنبه - ۰۶ بهمن ۱۳۹۹
میلادی: Monday - 25 January 2021
قمری: الإثنين، 11 جماد ثاني 1442
🌹 امروز متعلق است به:
🔸سبط النبي حضرت امام حسن مجتبی علیه السّلام
🔸سیدالشهدا و سفينة النجاة حضرت امام حسین علیهما السّلام
💠 اذکار روز:
- یا قاضِیَ الْحاجات (100 مرتبه)
🆔 @balagh_ir
✍️امام على عليه السلام:
🔹إذا طِرتَ فَقَعْ شَكِيرا
🔸هرگاه خشم گرفتى مگذار اوج بگيرد
📚غررالحكم حدیث 2340
🗞 #حدیث_روز
🆔 @balagh_ir
🔹🔹💠🔹🔹
👈 اگر این کار را بکنید ، خیرات و برکات زیادی به شما می رسد
♻️ اگر گاهی اوقات پدر یا مادرتان اعصابشان ناراحت است و سر شما داد می زنند شما بروید و دستشان را ببوسید و عذر خواهی کنید ، هر چند آنها مقصر باشند، بگویید : آقا جان ، مادر جان ، از من بگذر.
👈 اگر این کار را بکنید ، خیرات و برکات زیادی به شما می رسد ...
👈روزی شیخ انصاری رحمه الله علیه به کلاس درس حاضر نشدند . طلبه ها هر چقدر منتظر شدند خبری از ایشان نشد.
👈به در خانه شان می روند و می پرسند : " آقا ، چه طور شد که امروز تشریف نیاوردید ؟!
💢 ایشان می گویند : " مادرم امروز حال خوشی نداشت ، به من گفت : مرتضی ، من حال ندارم ، امروز به کلاس درس نرو و در خانه بمان! " و به خاطر همین احترامی که به مادر می گذاشته ، می شود شیخ الفقها ء و المجتهدین شیخ مرتضی انصاری .
📚در محضر آیت الله مجتهدی_تهرانی(ره)، جلد اول ،چاپ پنجم 1393، ص 221
🔴پایگاه اطلاع رسانی بلاغ
🆔 @balagh_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️جوانمردی حضرت یوسف(ع)
🎤حجت الاسلام استاد #قرائتی
📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید.
🔴بهترین #سخنرانی های روز
🆔 @balagh_ir
👇👇👇
♨️سوال:
🔰آيا حيوانات روح دارند؟
✍️پاسخ:
✅در بيان فلاسفه روح مراتبي دارد. روح نباتي که موجب رشد در گياهان و ساير موجودات است. روح حيواني که سبب حرکت ارادي است و حيوانات نيز مانند ما دارد. اما روح انساني که ما از آن بهره مند شده ايم، در حيوانات نيست.
👈و اينکه بخواهيم همه چيز را بدانيم، تصوري بدون توجه به محدوديت هاي انسان است.
💠ما حتي همه چيز را درباره روح خودمان هم نمي دانيم. پس اينکه از سرنوشت حيوانات و ... بي خبر باشيم، عجيب نيست. خصوصا که سرنوشت حيوانات دخلي به ما نداشته از همين رو اطلاعات خاصي در اين باره از طريق پيامبران و ... در اختيار ما قرار داده نشده است.
💢البته در بعضي از روايات از بعضي حيوانات بهشتي سخن گفته شده است. يا مطالبي درباره حشر حيوانات وجود دارد. اما دانش ما در اين زمينه اندک است.
📎 #اعتقادی
🌐منبع:مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
🔴پایگاه اطلاع رسانی بلاغ
🆔 @balagh_ir
☀️ امروز:
شمسی: سه شنبه - ۰۷ بهمن ۱۳۹۹
میلادی: Tuesday - 26 January 2021
قمری: الثلاثاء، 12 جماد ثاني 1442
🌹 امروز متعلق است به:
🔸زین العابدین و سيد الساجدين حضرت علي بن الحسين عليهما السّلام
🔸باقر علم النبی حضرت محمد بن علی عليه السّلام
🔸رئيس مكتب شيعه حضرت جعفر بن محمد الصادق عليهما السّلام
💠 اذکار روز:
- یا اَرْحَمَ الرّاحِمین (100 مرتبه)
🆔 @balagh_ir
✍️امام صادق عليه السلام :
🔹ما مِن أحَدٍ يَتِيهُ إلاّ مِن ذِلَّةٍ يَجِدُها في نفسِهِ
🍀هيچ كس نيست كه تكبّر ورزد، مگر بر اثر خوارى و حقارتى كه در خود مى يابد
📚ميزان الحكمه جلد10 صفحه 25
🗞 #حدیث_روز
🆔 @balagh_ir