هدایت شده از ارگانیک پنبه |لباس پنبه ای
19.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅مزاج شناسی انتخاباتی
⛳️مزاج کاندیداهای باقی مانده چیه؟
⛳️کدوم مزاج بیشتر به درد ریاست جمهوری میخوره؟؟
دکتر مهدی یسلیانی
پزشک و متخصص طب ایرانی.
11.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟩هم اکنون طواف بیت الله الحرام به نیابت از همه کسانی که ۱۵ تیر به آقای دکتر جلیلی رای بدن
یاسادتی
#کانال_حج_و_زیارت 👇
🕋🕌http://eitaa.com/joinchat/1308688696Ce16b49f1d1
11.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👆 سخنان مهم روز گذشته رهبر انقلاب درباره مشارکت در دور دوم انتخابات؛ فردا، جمعه ۱۵ تیرماه
🗳 #انتخابات_ریاست_جمهوری | پویش #بعلاوه_یک
💻 farsi.khamenei.ir/mosbate1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🗳 بیانات صبح امروز رهبر انقلاب پس از حضور در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم.
🖥 پخش زنده: Farsi.khamenei.ir/live
توصیه استاد شجاعی برای این ساعات مهم👇👇👇
🔴 ۱۵۵ بار ذکر یا دافع
🔴 ۱۶۱ بار ذکر یا مانع
🔴 دعای توسل
🔴 دعای ۱۵۵ صحیفه جامعه سجادیه
برای دفع کینه ها و مکر دشمن و پیروزی جبهه انقلاب و ادامه راه شهید رئیسی عزیز
لطفا به اشتراک بزارید
دعای ۱۵۵ صحیفه
بسم الله الرحمن الرحیم
یٰا مَنْ سَبَقَ عِلْمُهُ وَنَفَذَ حُکْمُهُ، صَلِّ عَلیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ، وَأَزِلْ حِلْمَكَ عَنْ ظَالِمِی، وَبٰادِرْہُ بِالنِّقْمَةِ، وَعَاجِلْهُ بِالْاِسْتِئْصَالِ، وَکُبَّهُ لِمَنْخَرِہِ، وَأَغْصِصْهُ بِرِیقِهِ، وَارْدُدْ کَیْدَہُ فیٖ نَحْرِہِ، وَحُلْ بَیْنِی وَبَیْنَهُ بِشُغْلٍ شَاغِلٍ وَسُقْمٍ دَائِمٍ،
ای آنکه علمش گرفته و حکمش جاری گشت، بر محمد و آلش درود فرست، و بردباریات را بردار از ستم کنندۀ بر من، و فوراً از او انتقام گیر، و در ریشه کن نـمودنش شتاب کن، و او را بر زمین افکن و به آب دهانش گلوگیرش ساز، و نیرنگش را بر گردنش انداز، و میان من و او فاصله انداز با شغلی مشغول کننده، و بیماری همیشگی،
وَاسْلُبْهُ رَوْحَ الرّٰاحَةِ، وَاشْدُدْ عَلَیْهِ الْوَطْأَةَ، وَخُذْہُ بِالْمُخَنَّقِ، وَحَرِّجْهُ فیٖ صَدْرِہِ، وَلاٰ تُثَبِّتْ لَهُ قَدَماً، وَنَکِّلْهُ وَاجْتُثَّهُ، وَاسْتَأْصِلْهُ وَجُبَّهُ، وَأَنْزِعْ لِبَاسَ نِعْمَتِكَ عَنْهُ، وَاَلْبِسْهُ الصِّغٰارَ، وَاجْعَلْ عَقْبَاهُ النّٰارَ بَعْدَ مَحْوِ آثَارِہِ وَسَلْبِ قَرٰارِہِ، وَأَسْکِنْهُ دَارَ بَوَارِہِ. اَللّٰهُمَّ بَادِرْہُ، اَللّٰهُمَّ بَادِرْہُ، اَللّٰهُمَّ عَجِّلْهُ، اَللّٰهُمَّ عَجِّلْهُ، وَلاٰ تُؤَجِّلْهُ.
و از او بگیر آسایش و آسودگی را، و فشار را بر او سخت کن، و او را بگیر به فشـردن گلو، و دچار تنگی سینه ساز او را، و قدمی را برایش ثابت مدار، و کیفرش ده و ریشه کنش فرما، و از ریشه برداریش، و او را بریده دار، و جامۀ نعمتت را از او باز گیر، و لباس خواری بر او بپوشان، و قرار ده عاقبتش را به آتش رسیدن، پس از آنکه آثارش را نابود سازی و قرارش را بگیری و اقامت ده او را در سـرای هلاکت. خداوندا او را به سـرعت گیر، خداوندا او را به سـرعت گیر، خداوندا او را تعجیل فرما، خداوندا او را تعجیل کن و به تأخیر نینداز او را،
اَللّٰهُمَّ خُذْہُ، اَللّٰهُمَّ خُذْہُ، اَللّٰهُمَّ اسْلُبْهُ التَّوْفِیقَ، اَللّٰهُمَّ اسْلُبْهُ التَّوْفِیقَ. اَللّٰهُمَّ لاٰتُنَهْنِهْهُ، اَللّٰهُمَّ لاٰتُؤَخِّرْہُ، اَللّٰهُمَّ عَلَیْكَ بِه، اَللّٰهُمَّ اشْدُدْ قَبْضَتَكَ عَلَیْهِ، وَبِكَ اعْتَصَمْتُ عَلَیْهِ، وَبِكَ اسْتَجَرْتُ مِنْهُ، وَبِكَ تَوَارَیْتُ عَنْهُ وَبِكَ اسْتَکْفَیْتُ دُونَهُ، وَبِكَ اسْتَتَـرْتُ مِنْ ضَـرّٰائِهِ، اَللّٰهُمَّ احْرُسْنِی بِحَرَاسَتِكَ مِنْهُ وَمِنْ عِدَاتِكَ، وَاکْفِنِی بِکِفَایَتِكَ کَیْدَہُ وَکَیْدَ بُغَاتِكَ. اَللّٰهُمَّ احْفَظْنِی بَحَفْظِ الْاِیمَانِ، وَأَسْبِلْ عَلَیَّ سِتْـرَكَ الَّذِی سَتَـرْتَ بِهِ رُسُلَكَ عَنِ الطَّوَاغِیتِ، وَحَصِّنِّی بِحِصْنِكَ الَّذِی وَقَیْتَهُمْ بِهِ مِنَ الْجَوَابِیتِ.
خداوندا او را بگیر، خداوندا او را بگیر، خداوندا توفیق را از او سلب کن، خداوندا توفیق را از او سلب کن، خداوندا او را گوارایی مبخش، خداوندا او را عقب مینداز، خداوندا بر تو باد به او، خداوندا محکم بدار گرفتنت را بر او، و به تو پناه گرفتم بر او، و به تو پناه آوردم از وی، و به تو پنهان گشتم از وی، و به تو در برابرش کفایت یافتم، و به تو از زیانهایش پوشانده شدم، خداوندا مرا نگهبان باش با نگهبانیات از او، و از وعدههایت، و مرا کفایت کن به کفایتت از نیرنگش و نیرنگ دشمنانت. خداوندا مرا حفظ کن به حفظ ایمان، و پوششت را بر من بیفکن، که با آن پوشاندی پیامبـرانت را در برابر طاغوتها، و مرا نگهداری فرما با نگهداریات، که آنان را نگهداشتی با آن از هر چه غیر خدایی باشد.
اَللّٰهُمَّ أَیِّدْنِی مِنْكَ بِنَصْـرٍ لاٰیَنْفَكُّ، وَعَزِیمَةِ صِدْقٍ لاٰتَخْتَلُّ، وَجَلِّلْنِی بِنُورِكَ، وَاجْعَلْنِی مُتَدَرِّعاً بِدِرْعِكِ الْوَاقِیِةِ، وَاکْلَاْنِی بِکَلاٰءَتِكَ الْوَافِیَةِ إِنَّكَ وَاسِعٌ لِمٰا تَشَاءُ، وَوَلِیُّ مَنْ لَكَ تَوَالیٰ، وَنَاصِـرُ مَنْ إِلَیْكَ آوىٰ، وَعَوْنُ مَنْ بِكَ اسْتَعْدىٰ، وَکٰافیٖ مَنْ بِكَ اسْتَکْفىٰ، فَإِنَّكَ الْعَزِیزُ الَّذِی لاٰیُمَانَعُ عَمّٰا یَشَاءُ، وَلاٰ حَوْلَ وَلاٰ قُوَّةَ إِلّٰا بِاللّٰهِ، وَهُوَ حَسْبِی عَلَیْهِ تَوَکَّلْتُ، وَهُوَ رَبُّ الْعَرْشِ الْعَظِیمِ، وَصَلَّی اللّٰهُ عَلیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّٰاهِرِینَ.
خداوندا مرا تایید کن از نزد خود به نصـرتی که از هم نگسلد، و ارادهای راستین که خللی نیابد، و مرا فراگیر با پرتو نور، و قرار ده مرا زره پوشانده شده با زره نگهدارندهات، و حفظ کن مرا با حفاظت کاملت، که تو گستـرندهای برای هر چه خواهی، و سـرپرست هر کسی هستی که تو را به سـرپرستی برگزید، و یاری کننده هر کس که به تو پناه آورد، و یار هر کسی که از تو کمک طلبید، و کفایت کننده هر کسی که از او کفایت جست که تو ارجمندی هستی که بازداشته نشود از هر چه خواهد، و نیست نیرو و نه قوتی جز به خدا، و اوست مرا بس بر او توکل
نـمودم و او پروردگار عرش عظیم است و درود خداوند بر محمد و خاندان پاکش با
بسم الله الرحمن الرحيم
✌🏻زنده باد مقاومت
امروزه گوهر مقاومت، گوهریست كه مفهوم و مصداق آن با لجبازى خلط میشود و به دلايلى چون تهاجم فرهنگى، حقيقت آن از زندگى هايمان تهى گشته.
امروزه، يافتن دُرِّ مقاومت، مرارت بسيار میخواهد، تحمل مرارتی ابراهيم گونه را در پهنۀ اجتماعِ بت پرست میطلبد و تجربۀ مرارتی اسماعيل گونه در قربانگاه توحيد را نيازمند است.
جامعه امروز به ايدئولوژي مقاومت نياز دارد. اين نياز را با احياي سيره ابراهيمي میشود پاسخ گفت. مبانی مقاومت را در كلام الله مجيد باید جستجو کرد اما به دليل غريب ماندن قرآن، أساس آن از ديدِ همه مخفی مانده و جامعه متدين و مؤمن ما نسبت به آن بیتوجه شدهاند و گاه با شعار محبت، محبت، اصالت مقاومت را به تحريف دچار کردهاند. در حاليكه خداوند به صراحت به پيامبر ميفرمايد: «بگو اگر خدا را دوست داريد از منِ پيغمبر پيروي كنيد.»۱
به یقین پيروي از آیین پيغمبر، بدون ایستادگی و مقاومت ميّسر نيست چرا به تصريح قرآن مجيد، خود نمازگزار برای اقامه نماز، نیازمند خشوع است و صبوری.۲
شاهدیم که چه سهل و آسان، علما از كنار اين مبناي مهم گذر میکنند و گويا شهدا نيز آن عنصر رفيع را به عنوان رزق و روزي خود تا مقام *عند ربهم يرزقون* بالا بردهاند و دست ما را بیش از پیش خالی گذاشتهاند. کاش دانايان با قلم فرسايي به أهميت آن بپردازند و ضرورت وجود ايستادگي را در تعالي فرد و جامعه به تصویر بکشند.
انسان مقاوم، بواسطه مقاومت در وجود خود، نيرويي مضاعف میيابد. کسب این نیرو را همه در حالت روزهداری تجربه کردهایم. اما مقاومت برای قشر ضعیف، در حكم دمیدن خون تازه در رگ آنهاست و به ایشان بزرگي، عزت و كرامت میدهد و روح آنان را تعالی میبخشد.
شاید بتوان گفت که رهاورد سرشکستگی وادادگی در حالت حداقلی، شبیه هبوط حضرت آدم و حوا و رهاورد سرافرازی مقاومت، شبیه دریافت هدیه از جانب خداوند توسط حضرت ابراهيم ع و حضرت اسماعيل ع باشد. اين نگاه از آن جهت قابل بررسی است كه عنصر مقاومت، فطرت توحيدی را از دستبرد شيطان سالم و موحد را در مسير تسلیم محض خدا باقی نگه میدارد و حتی او را به اقامه هرچه بیشتر توحيد در جامعه وادار ميكند.
مقاومت، شنوندگان و بینندگان اخبار و وقايع را به قضاوت اندیشمندانه در متن حوادث فرا ميخواند و مست شدگان كتاب و دفتر را به جهادي از نوع قلم زدن و نوشتن و احياي عنصر مداد العلما دعوت ميكند.
با اين وصف فراگرفتن الفباي مقاومت از ضروري ترين ضروريات زندگي اجتماعيست ولازمست سبك زندگي مقاومت از همه جوانب مورد توجه واقع شود نه از روی سلیقه بلکه با تدبّر در آیات ابراهیمی که سازوکار قرآنی دارد. چرا که قرآن کریم درباره سبک زندگانی حضرت ابراهیم سخن دارد؛ چه در زندگي سياسي چه اجتماعي، چه برای پيری و چه جوانی، چه در تاهل چه تجرد، برای همه نسخهای خاص دارد.
در قرآن کریم حضرت ابراهیم، نمونه بارز انسان تسلیم خداست که در برابر همه طاغوتها ایستادگی را خوب بلد است.
نگارنده بر این باور است که بدون مقاومت، هرگز ياد خدا به شکل صحیح شكل نميگيرد و دل به دلیل مشغولیت أفكار و اوهام گرفتار ميگردد و در سیاهچال تاريكي و سياهي فرو ميرود.
اما بايستي بيان رهاورد و نتيجه مقاومت را از انسان مقاوم مطالبه كرد و او را به سخن واداشت به نظر نگارنده سبک امروزي زندگي حضرت ابراهيم ع، به یقین نميتواند دستاوردی كمتر از گوسفند عيد قربان داشته باشد. از این جهت، معرفی صحیح ایستادگی و مقاومت در اين دنياي به قهقرا رفته از ضرورياتي ست كه شريان زندگي سالم و معمولي تا زندگي توحيدي را در یدِ قدرت خود نگه میدارد و اين راز سر به مهر از نيازهاي اوليه ي زندگی فردی و اجتماعی است.
مقاومت، در منطق توحيد است و در حكم الفباي توحیدیست و حتی حق جهاد را نیز در کیفیت مقاومت باید جستجو کرد٢.
در پرتو ایستادگی و مقاومت، ميتوان اميد داشت كه بيتفاوتي در اجتماع به شوق، افسردگي به انگيزهمندي و خمودگي به اشتياق لقاء الله تبديل گردد.
پس مقاومت، الفباست. الفباي زندگی توحیدی، الفبای جهاد، الفباي أمر به معروف، الفباي نهي از منكر و چه زشت است، داعيان زندگي، چه از نوع ديني چه غير ديني، از اين الفبا تهي باشند و دم به دم وادادگي و سرسپردگي را زمزمه كنند و چه قبيح است وادادگي در مقابل انس و جن.
مقاومت است که مستكبران را به زانو در ميآورد و متكبران را به ضعف ميبرد.
مقاومت، در حكم سوزنيست بر جسم بادکنک برتريجويیهاييكه در اجتماع مشاهده ميشود و بتهای علمي، اخلاقي، ديني، جسمي، سياسي و اجتماعي و حتی احساسی را میتراشد. ین درحاليستكه برادران ديني از هر برتريجويي تهی هستند و صاف و صادق اند. آنها در حکم یک امت واحد به دلیل مقاومت و تسلیم امر خدا بودن، همیشه پيروزند.
✍️خدانويس
_____
١.آلعمران/۳۱
ر.ك.ب. بقره/٤٥ و ١٥٣
٢. برداشتي از آيات سوره مباركه حج.
با سلام و احترام
لطفا هر کس میتواند به نیت پیروزی دکتر جلیلی دعای سریع الاجابه امام سجاد علیه السلام را به هر تعداد بخواند ( اگر صد بار خوانده شود انشاءالله دعا مستجاب میشود) :
«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ [أَدْعُوکَ ] فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»
هرکسی حداقل یکبار قرائت کند و در گروها نشر دهید به تعداد ۱۰۰ عدد شود