📌آیا رژیم صهیونیستی به لبنان حمله خواهد کرد.?
🔸گزارش های خبری مرز لبنان و رژیم صهیونیستی را ملتهب تر از گذشته نشان می دهد
♦️رسانههای عبری اخیرا نوشتند: هزاران سرباز تیپ گولانی که غزه را ترک کردند به مرز شمالی رسیدند و صدها تانک نیز به سمت مرزهای لبنان حرکت کردند.
برخی کارشناسان این تحرکات را مقدمه حمله به لبنان می دانند.
آیا رژیم صهیونیستی این حماقت را خواهد کرد؟
رژیم صهیونیستی پس از ناکامی در دو حوزه میدان و افکار عمومی، در غزه، به دنبال گسترش میدان جنگ و کسب حداقل پیروزی و امتیاز است.
اکنون جبهه لبنان بهترین فرصت برای عرض اندام است:
۱. مدت ها است که لبنان، بدون رئيس جمهور است.
۲. گروهها و احزاب موافق رژیم صهیونیستی در لبنان وجود دارند.
۳. شیعیان جنوب لبنان حمایت همه مسلمانان (سنی و شیعه ) جهان را احتمالا نداشته باشند.
۴. موفقیت در جنوب لبنان موفقیت در غزه را هموارتر می کند.
۵. با توجه به خروج برخی از لشکرهای رژیم صهیونیستی، از برخی مناطق غزه، حمایت حماس از حزب الله منوط به بیرون آمدن از تونل ها است. این امر حماس را آسیب پذیرتر خواهد کرد.
۶. شهرک نشینان شمال اسرائیل تا تامین نشدن امنیت به منازل خود بر نمی گردند. یکی از راههای تامین احساس امنیت، ورود زمینی به لبنان و دور کردن حزب الله از کنار مرزها است.
🔺همه این عوامل اتاق های فکر نظامی و سیاسی را تشویق به حمله نظامی به جنوب لبنان می کند.
اما، روحیه ضعیف نظامیان رژیم صهیونیستی، قدرت روحی و معنوی حزب الله، توان نظامی روز افزون جبهه مقاومت و ابهام از آینده و پایان جنگ مستقیم، واقعیت های میدانی و بزرگترین مانع حمله زمینی به جنوب لبنان است.
#طوفان_الاقصی
#حزب_الله
#لبنان
✍ #موسی_سلیمانی
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جهاد_تبیین
#ثامن_بهشهر
🔰 گزارش روز
⚜️ مرزها را تفکیک کنید!
در پی درگذشت فرزند گرامی مجاهد بزرگ آیتالله طالقانی، پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب در روز جمعه ۶ بهمن ماه منتشر شد. همزمان کاربران فضای مجازی افزون بر ارسال این پیام تسلیت، بیانات ۲۵ مرداد ۱۳۹۵ رهبر معظم انقلاب در دیدار با اعضای ستاد بزرگداشت آیتالله سیدمحمود طالقانی را به صورت گسترده در فضاهای متعدد نشر دادند. بیانات ابتدایی این مراسم نکاتی دارد که با توجه به وضعیت کنونی بسیار حائز اهمیت است: «از آقازاده مرحوم آقای طالقانی(رحمةاللهعلیه) و دوستان همکارشان تشکر میکنیم که نام طالقانی و بیت طالقانی را همچنان که آن شخصیت زندگی کرد و بود، حفظ کردند. بعضی از بیوت و وابستگان به شخصیتها، بعد از آنکه آن شخصیت پایش از این عالم مادی بریده میشود و بیرون میرود، نام او را حفظ میکنند، لکن محتوای او را به کلیـ گاهی اوقات به ۱۸۰ درجه عکسـ تغییر میدهند. شاید اگر ایشانـ که خب در بین برادرها به این مسئله همت گماشتندـ همت نمیکردند و پا جلو نمیگذاشتند، شاید سرنوشت آقای طالقانی هم به همان سرنوشت دچار میشد؛ اما خب الحمدلله شما توانستید چهره آقای طالقانی را حفظ کنید.» یکی از دغدغههای امامین انقلاب تحریف است؛ به گونهای که امام خمینی(ره) در وصیتنامه خود و رهبر معظم انقلاب بارها در سخنرانیهای متعدد هشدار لازم را در این زمینه دادهاند.
نوع رفتار و سبک و سیره انتخابی بیوت و وابستگان به شخصیتها میتواند در ادامه راه، کارساز و تمجیدآفرین باشد. قطعاً ظرفیت گفتاری و رفتاری شخصیتها و بزرگان انقلاب با بریدن از این عالم مادی تمام نمیشود و پابرجاست و یکی از عناصر همافزا و وحدتآفرین رسیدن به قله، احیای همین ظرفیتهاست. انتخابات ۱۱ اسفند ماه از این جنس است. انتخابات امسال میتواند احیای گفتمانی بشود که امام راحل(ره) فرمودند: «مسئله حفظ نظام جمهوری اسلامی از اهم واجبات عقلی و شرعی است که هیچ چیز به آن مزاحمت نمیکند.» همچنین میتواند بازخوانی بیاناتی از رهبر حکیم انقلاب در بیستم اسفندماه سال ۱۳۹۴ در جمع اعضای مجلس خبرگان رهبری بشود که با یاد کردن از همه درگذشتگان آن دوره مجلس خبرگان درباره مرحوم آقای خزعلی(رضواناللهتعالیعلیه) فرمودند: «ایشان پای حرفهای خودشان ایستادند، پای انقلاب ایستادند، آنجایی که بحث نزدیکان و منتسبان بود با کمال صراحت، با کمال شجاعت ایستادند. اینهاست که ارزش میدهد به انسانها، معنا میدهد به حرکت انقلابی انسانها» و در نهایت میتواند تبیین وصیتنامهای بشود که حاج قاسم نویسندهاش بود و نوشت: «نکتهای کوتاه خطاب به سیاسیون کشور دارم: چه آنهایی [که] اصلاحطلب خود را مینامند و چه آنهایی که اصولگرا. عزیزان، هر رقابتی با هم میکنید و هر جدلی با هم دارید، اما اگر عمل شما و کلام شما یا مناظرههایتان بهنحوی تضعیفکننده دین و انقلاب بود، بدانید شما مغضوب نبی مکرم اسلام و شهدای این راه هستید؛ مرزها را تفکیک کنید.»
✍️ #حسين_عباسيان
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جهاد_تبیین
#ثامن_بهشهر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚫️ چرا انتخابات ، چرا حضور ...
◼️پاسخ های شفاف به چرایی هاي حضور در پای صندوق های رای با این همه مشکلات اقتصادی و معيشتي ...
⏳قسمت اول
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جهاد_تبیین
#ثامن_بهشهر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 ببینید | چرا انتخابات میکنیم؟
🔻برخی درباره لزوم انتخابات اشکال تراشی می کنند!
🔺آنچه جلوی دیکتاتوری را می گیرد #انتخابات است.
#ایران_قوی
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جهاد_تبیین
#ثامن_بهشهر
⚠️ طرح حمله
واکنش آمریکا را به چند دلیل باید قطعی دانست:
۱. اعلام رسمی تلفات
۲. ایجاد بازدارندگی و تغییر محاسبات
۳. گریز از درگیری داخلی در تگزاس
۴. نیاز انتخاباتی بایدن
۵. برنامه اسرائیل در حمله به حزبالله و ضرورت ضربه آمریکا به مقاومت
۶. تلاش آمریکا در ایفای نقش شاه اردن علیه سوریه و عراق
✍ احمد قدیری
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جهاد_تبیین
#ثامن_بهشهر
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
❇️ پرتاب موفق و همزمان سه ماهواره ایرانی با ماهوارهبر سیمرغ/ «مهدا»، «کیهان ۲» و «هاتف ۱» به مدار تزریق شدند
🇮🇷🎈🇮🇷🎈🇮🇷🎈🇮🇷
👈 در آستانه دهه فجر و چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، برای نخستین بار، سه ماهواره ایرانی همزمان به فضا پرتاب شد؛ پرتابی از پایگاه فضایی امام خمینی (ره) و با موشک ماهوارهبر سیمرغ که ساخت وزارت دفاع کشورمان و از نوع دو مرحلهای و با سوخت مایع است.
🔺شلیک موفقیت آمیزی که با موفقیت به تزریق سه ماهواره مهدا، کیهان ۲ و هاتف ۱ به مدار بیضوی با ارتفاع کمینه ۴۵۰ کیلومتر و ارتفاع بیشینه ۱۱۰۰ کیلومتری زمین منجر شد تا اتفاقی تازه و جالب توجه برای کشورمان در عرصه فضایی رقم بخورد و برای نخستین بار سه ماهواره داخلی همزمان با ماهوارهبر بومی در مدار قرار بگیرند.
#ایران_قوی 🇮🇷
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جهاد_تبیین
#ثامن_بهشهر
🔰 حرف روز
🟠 انتخابات چهلم و حرکت با شاخص
در طلیعه چهلوپنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، دو انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری و دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی برگزار میشود. این موضوع، یعنی رعایت کامل اصول و روندهای دموکراتیک مبتنی بر مردمسالاری دینی، خود از دستاوردهای انقلاب اسلامی امام(ره) برای مردم عزیز ایران اسلامی است. مردم در چهلمین حضور انتخاباتی در حالی به پای صندوقهای رأی خواهند رفت که در بسیاری از کشورهای دنیا و حتی در همسایگی ما خبری از اعطای قدرت تعیین سرنوشت سیاسی به مردم نیست یا اگر در برخی از کشورهای مدعی توسعه و دموکراسی هم ظاهری از دموکراسی و رجوع مستقیم به آرای مردم برای مناصب سیاسی دیده میشود، پشت صحنههای وحشتناکی از طراحی و مهندسی رأی به نام مردم و به کام قدرتمندان کارتلها و تراستهای سرمایهداری وجود دارد که به اصطلاح با دموکراسی هدایت شده رأی مردم را مصادره به مطلوب نظر خود میکنند. بنابراین، باید قدر نعمت انتخابات واقعی در جمهوری اسلامی را دانست و این قدردانی علاوه بر شکر زبانی، نیازمند اقدامات و انجام دادن کارهای عملی نیز هست. یکی از این اقدامات حضور و مشارکت گسترده مردم در انتخابات است. در این باب هرکس باید مبلّغ و مبیّن مشارکت برای خانواده و دیگران باشد؛ چرا که این انتخابات علاوه بر حساسیتهای همیشگی، به دلایلی از جمله تحولات در حال شکلگیری هندسه قدرت جهانی، روندهای تعیینکننده در تحولات منطقه و بهخصوص اقدامات برنامهریزی شده از سوی دشمن برای پس از انتخابات (در صورت مشارکت پایین مردم) اهمیت و حساسیتی مضاعف دارد و ضرورت مشارکت بالای مردم را بیش از پیش برجسته میکند. دشمن امروز خط تبلیغی و جنگ شناختی مشخصی را مبتنی بر وجود نارضایتیها و گلایههایی که مردم از وضعیت اقتصادی و معیشتی دارند، در دستور کار خود قرار داده تا برگزاری انتخاباتی باشکوه و مطلوب مردم ایران را با چالش و مانع و فتنه مواجه کند؛ از این رو باید صحنه و میدان انتخابات و فعالیت دشمنان عنود جمهوری اسلامی را که در حال تبدیل کردن میدان تعیین سرنوشت مردم به صحنه جنگی دیگر هستند، خوب رصد کرد و با حضور در پای صندوق رأی که راه حل واقعی مشکلات مردم است، به دشمن پاسخ داد. البته این حضور در وهله و گام بعدی باید با رأی آگاهانه و دست زدن به انتخاب نامزدهای اصلح و ارجح که دارای برنامه برای آینده و البته کارنامه موفق و کارآمد در گذشته هستند، کامل شود. شاخص تشخیص و حرکت در این میدان حساس رهبر معظم انقلاب است که بیاناتی را در راستای راهبردهای انتخاباتی از جمله مشارکت پرشور فرمودهاند و در روزهای آتی هم قطعاً رهنمودهای راهگشا خواهند داشت.
✍️ #فتحالله_پریشان
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جهاد_تبیین
#ثامن_بهشهر
🔰 گزارش روز
🗺 تغییر پنج متغیر تأثیرگذار جهان
در سال ۲۰۲۴، متغیرهای تأثیرگذار بر چگونگی نظم جهانی با سرعت بسیار بالایی در حال تغییر هستند. از تغییرات ژئوپلیتیکی ایجاد شده در بابالمندب به دست یمنیها تا تحولات اقتصادی و اجتماعی که در سراسر دنیا به وجود آمده است، همگی از باز مهندسی نظم جهانی جدید خبر میدهد. البته این بار این نظم جهانی از سوی ملتهای جنوب و بر اساس منافع بشری شکل خواهد گرفت. آغاز دهه هفتاد بود که رهبر معظم انقلاب طی بیاناتی مهم و استراتژیک پنج مرحله انقلاب اسلامی، تشکیل حکومت اسلامی، تشکیل دولت اسلامی، جامعهپردازی اسلامی و در نهایت تمدنسازی نوین اسلامی را به عنوان هدف استراتژیک انقلاب اسلامی مطرح فرمودند. حال نگاهی به پنج متغیر اصلی تغییر یافته در سال ۲۰۲۴ نویدبخش پایان نظم استکبار جهانی و آغاز تمدن نوین اسلامی است.
🔸️اولین متغیر تغییر یافته به بن بست رسیدن نهادهای بینالمللی تأثیرگذار در قرن گذشته است. عملکرد و کارکردی که برای سازمانهای بینالمللی تعریف شده بود، تقریباً همگی به بن بست رسیده است. چند وقت قبل سازمان بهداشت جهانی توانایی کنترل و زدودن همهگیری بیماری کرونا را از دست داده بود، شورای امنیت سازمان ملل توانایی ایجاد مصالحه و جلوگیری از جنگ را در اروپای شرقی میان روسیه و اوکراین از دست داده است، حکم دیوان بینالمللی دادگستری لاهه نهایتاً از سوی رژیم جعلی صهیونیستی پذیرفته نمیشود و چندین مثال مختلف همگی از ناکارآمدی این سازمانهای بینالمللی حکایت دارد.
🔹️دومین متغیر تغییر یافته نظام پولی و بانکی مستقر پس از جنگ جهانی دوم است. آغاز و گسترش دلارزدایی در میان کشورهای جنوب موجب از بین رفتن اقتدار و بنیان اقتصادی غرب و استکبار که بر پایه دلار تعریف میشد، شده است. ثروت کشورهای جنوب که قبلا همچون گروگانی در دست دلار غرب بود، امروز در حال بازگشت به اقتصاد کشورهای جنوب و موجب توسعه و رفاه ملتهای جنوب شده است.
🔸️سومین متغیر تغییر یافته از بین رفتن قدرت نرمافزاری استکبار جهانی است. این سلطه رسانهای و عملیات روانی که هژمونی استکبار جهانی به وجود آورده بود، امروز دیگر از میان رفته است. وجدان بشریت در حال بیدار شدن و دیدن حقایق جهان است. پایههای این قدرت نرمافزاری به شدت ضعیف و سست شده است.
🔹️چهارمین متغیر تغییر یافته پیشرفت تکنولوژیکی و فناوری کشورهای شرقی است که با وجود برقراری رژیمهای کنترل صادراتی سفت و سخت از سوی غرب و آمریکا، اما نتوانستهاند مانع این رشد و پیشرفت فناوری شوند.
🔸️در نهایت پنجمین متغیر تغییر یافته عبارت است از گسترش تفکر اسلامی و ایدئولوژی دینی در سراسر دنیا؛ بشر امروز با مأیوس شدن از هر آنچه منتسب به اومانیسم و انسانگرایی بود، بار دیگر به دنبال پیوند با قدرتی ماورایی و افول نشدنی به نام «الله» است.
✍️ #رامین_نصیری
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جهاد_تبیین
#ثامن_بهشهر
⛔️ما البتّه مشکلات خارجی داریم، تحریم داریم، دشمنیهای گوناگون داریم
👈اگرچه تحریم ضربهزننده است و بدون تردید مشکلدرستکن است، امّا از آن به عنوان یک فرصت هم میشود استفاده کرد.
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جهاد_تبیین
#ثامن_بهشهر
🔰 مروری بر بیانات رهبر انقلاب در دیدار تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی ۱۴۰۲/۱۰/۱۱
💠درباره نمایشگاه توانمندیهای تولید داخلی
⏪نمایشگاهی که دیروز ما توفیق پیدا کردیم دیدیم:
👌بسیار شوقآور و برجسته بود
👌میتوانیم این نمایشگاه را نمونهای از نمایش اقتدار علمی و فنّاوری کشور معرفی کنیم
⭕️تنها تأسفی که من دارم:
👈این پیشرفتها برای مردم توضیح داده نشده
🔺اکثر افراد کشورمان از این ابتکاراتی که از نیروهای انسانی نخبهی ما سر زده، بیاطّلاعند.
💠درباره برخی درخواستهای فعالان عرصه تولید
📌مجموعههای صنعتی چندوجهی
📌مسئله تأمین مالی و پیشنهادهایی که بعد برای شرکتهای متوسّط و کوچک شد
📌موضوع آبیاری نوین
☝️خواهش میکنم دوستان در دولت اینها را دنبال کنند:
🔸کارگروه تشکیل بدهید
🔹 بنشینید فکر کنید
🔸از خود اینها [تولیدکنندگان] نظر بخواهید
👈اقدام کنید
💠نکاتی در مورد نقشآفرینی بخش خصوصی برای پیشرفت اقتصادی کشور
📈بنگاههای تولیدی بزرگ کشور ما، در طول سالهای متعدد، رشد چشمگیری داشتهاند
⏪این نشاندهندهی وجود یک بخش خصوصی توانا و قدرتمند در کشور است
❇️و این خبر مهمّی است. چرا؟
📌همه در شرایط تحریم انجام گرفته
📌علاوه بر اینکه در این میان، بعضی از دورهها هم دورههای کمکاری دولتها بوده
❇️نشاندهنده این است که در شرایط کنونی کشور:
🌟بخش خصوصی ما قادر است کشور را به آن چیزی که مطلوب برنامه پنجساله هفتم است، یعنی رشد [اقتصادی] ۸ درصد برساند.
👈یک نکته اساسی... مسئله وجود ابتکار است
📍ابتکار هم از هر کسی برنمیآید؛ نیروی انسانی نخبه میتواند ابتکار کند
🏔آنچه میتواند راههای دشوار را بپیماید و کشور را به اوج برساند، به قلّه برساند، در درجهی اوّل، نیروی انسانی توانا و نخبه است
💎از این جهت، ما یک ثروت عظیمی داریم.
♦️این ظرفیت عظیم میتواند:
👌چندین برابر وضع کنونی به کشور سود برساند
👌در مسائل کلان کشور گرهگشایی کند
🚨بعضی مسائل کلان کشور که به کلان بودن آن توجه نداریم:
🔻مسئله آب
🔻مسئله سوخت
🔻مسئله برق
❌ناترازی در این مسائل، کشور را رنج میدهد و مانع کارهای بزرگ متعددی میشود
🤝بخش خصوصی ما میتواند در این زمینهها به معنای واقعی کلمه کمک کند
📌شما از صنایع بزرگی مثل نفت، مثل گاز، مثل فولاد بگیرید، تا مثلاً صنایع دستی
✅در همه این زمینه گسترده وسیع، امکان مشارکت مردم وجود دارد
👌سرمایههای مردم، ذهن مردم، دستهای توانای مردم، سرانگشتان فعّال و مبتکر مردم میتواند فعّال بشود و کار کند
✅که در نتیجه اشتغال زیاد خواهد شد، فقر کمتر خواهد شد.
🏷مسئولیتهای دستگاههای دولتی و فعالان اقتصادی در این زمینه
☑️مسئولیت دولت: بهبود فضای کسب و کار
⭕️عمده این است که دولت باید موانع را برطرف کند
♦️البته حمایت دولت لازم است، نظارت دولت هم لازم است
🔍اما نظارت غیر از دخالت کردن است
🚧موانع مربوط به درون دولت، مثل:
طولانی بودن مدت مذاکره برای مجوز اقدام بنگاه داخلی در بخش بالادستی نفت
مراکز متعدّد تصمیمگیری
تعارض میان بخشها
اینها باید در داخل دولت حل بشود
🚧موانع مربوط به بیرون از دولت:
مثل قوه قضائیه، مثل نیروهای مسلّح و امثال اینها که تعارضهایی به وجود میآید
سران قوا میتوانند در این جلسهای که اختیارات به آن داده شده... مطرح کنند و حل کنند
اگر هم حل نشد، بالاخره رهبری را در جریان بگذارند و حل کنند
☑️مسئولیت بخش خصوصی:
❇️انضباط
❇️مراعات ضوابط لازم
❇️مراعات قانون و سلامت کار
🔍اینها را بخش خصوصی رعایت بکند. دولت هم باید نظارت کند
🏷درباره مسئله تأمین مالی
⭕️یکی از مشکلات کشور رشد نقدینگی است
👈وقتی که ما در این زمینه به سیاستهای انقباضی رو میآوریم، طبیعتاً منابعی که بانکها در اختیار فعالان اقتصادی میگذارند محدود میشود.
⁉️ما این محدودیت را چه کار کنیم که به بنگاههای کوچک و متوسط... ضربه نخورد؟
⏪این یکی از کارهای مهمی است که البته متولی اصلیاش بانک مرکزی است
⏪مدیریت لازم دارد؛ یعنی رعایت عدالت به معنای واقعی کلمه اینجا لازم است
🌟اگر انشاءالله اینها رعایت بشود، به نظر من ظرفیت ما در زمینهی پیشرفت اقتصادی خیلی بالا است
♦️کشور ما واقعاً ثروتمند است:
💎هم ثروت طبیعی
💎هم ثروت انسانی
💎هم ارتباط بین دولت و ملت داریم.
👈یکی از کمکهایی که دولت میتواند بکند، در زمینه صادرات و بازارهای خارجی است.
👌به هر حال، از وضعی که فعلاً در این زمینه بخش خصوصی دارد پیش میرود، من خرسندم و راضی هستم
📌باید تلاش بیشتری انجام بگیرد
📌 و بخش خصوصی و سرمایهگذاران و کارآفرینان کشور بتوانند برای پیشرفت اقتصادی کشور، واقعاً نقش ایفا کنند و انشاءالله اوضاع اقتصادی را به سامان برسانند.
🔰 حرف روز
💠 دیدار جهادگران اقتصادی با رهبر انقلاب
در دیدار روز گذشته حدود هزار نفر از فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان با رهبر معظم انقلاب، ایشان ضمن اشاره به ظرفیت و توان کاملاً مؤثر بخش خصوصی برای تحقق اهداف کلان اقتصادی، «حمایت دولت، بهویژه رفع موانع فضای کسبوکار» و «مسئولیتپذیری بخش خصوصی» را دو ضرورت مهم و زمینهساز بهبود اوضاع و پیشرفت چشمگیر کشور برشمردند. در این دیدار معظمله اشاره دقیقی به سیاست کنترل نقدینگی برای مهار تورم داشتند که به مدیریت بسیار قوی و دقیقی نیاز دارد. اصولاً تورم در یک دستهبندی کلی به سه نوع تورم تقسیم میشوند: تورم از ناحیه تولیدکننده، تورم از ناحیه مصرفکننده و تورم انتظاری. کنترل نقدینگی نقش مؤثری در مهار تورم از ناحیه مصرفکننده دارد و دولت به منزله یکی از مهمترین راهبردهای اقتصادیاش این موضوع را مد نظر قرار داده است. در راستای این کار دولت سعی کرده است خلق پول را مدیریت کند. به این ترتیب، نه تنها خودش استقراض از بانک مرکزی را به صفر رسانده؛ بلکه به مدیریت نقدینگی در نظام بانکی و خلق پول و شبه پول در بانکها پرداخته است. بنابراین، در سال جاری تسهیلات پرداختی بانکها با محدودیت و مدیریت بیشتری مواجه شده است. نکته ظریف رهبر معظم انقلاب(مدظلهالعالی) این بود که وقتی پرداخت تسهیلات به فعالان اقتصادی محدود شده است، این محدودیت متوجه کدام صنایع بوده است؟ آیا شرکتهای دولتی یا صنایع بزرگ که ارتباطات گستردهای با شبکه پولی و مالی دارند هم محدود شدهاند یا اولین قربانی این سیاست تولیدکنندگان میانی و خرد هستند؟ اینجاست که رهبر معظم انقلاب میفرمایند: «بانک مرکزی باید جوری مدیریت کنند کار را، این جور نباشد که حالا شرکتهای دولتی بیایند همین سهم محدود منابعی را که بناست بانکها بدهند، شرکتهای دولتی بردارند ببرند، یا شرکتهای خاص بردارند ببرند، شرکتهایی که افرادش زرنگترند، دست و پا دارترند، ارتباطات بیشتری دارند. این جور نباشد. این مدیریت لازم دارد. یک مدیریت، یعنی رعایت عدالت به معنای واقعی کلمه اینجا لازم است.» البته این اشاره رهبر معظم انقلاب نباید به اعتبارات بانکی محدود شود، بلکه سایر قوانین و مقرراتی که دولت و مجلس وضع میکنند نیز در معرض این آسیب هستند، برای نمونه گسترش چتر اخذ مالیات با اطلاعات پایانههای فروشگاهی به سیستم مالیاتی شامل فعالان اقتصادی شفاف جامعه شده است؛ اما بخش غیر شفاف جامعه در دایره مالیات قرار نمیگیرند یا برای نمونه در پرداخت مالیات از سوی اصناف، هزینههای آنها نیز لحاظ شود. بنابراین، وضع قوانین و مقررات اقتصادی باید از سوی افرادی متخصص، دقیق و عادل صورت بگیرد تا پیامدهایی بر خلاف قانون وضع شده نداشته باشد.
✍️ #علی_کارگر
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جهاد_تبیین
#ثامن_بهشهر
🔰 گزارش روز
💢 انقلاب مردمی و جمهوریت انقلاب
در تاریخ انقلابهای دنیا، رهبران پیروز انقلاب، حکومت مورد نظر خود را در کشور اعمال کردهاند، اما پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، حضرت امام خمینی(ره) بلافاصله بحث رفراندوم تعیین نوع حکومت را مطرح فرمودند: «سیدصادق طباطبایی» که از مجریان رفراندوم انتخاب نوع حکومت بوده، میگوید: «به امام خمینی(ره) عرض کردم: حالا که دنیا شما، رهبری شما و این انقلاب به این عظمت را پذیرفته و به رسمیت شناخته است، چه نیازی به رفراندوم داریم؟ من مطمئن هستم اگر شما «جمهوری اسلامی» را به عنوان نظام سیاسی کشور اعلام کنید، هم مردم ما و هم دنیا آن را خواهند پذیرفت.
ایشان در جواب گفتند شما الان نمیفهمید. پنجاه سال دیگر خواهند گفت با سوءاستفاده از احساسات مردم، نظام مورد نظر خود را بر مردم تحمیل کردند. نه، حتماً باید رأیگیری شود و دقیقاً تعداد مخالف و موافق معین شود.»
واژه «جمهوری اسلامی» از سوی امام راحل برای نخستین بار در ۲۲ مهرماه ۱۳۵۷ زمانی که در فرانسه بودند، در مصاحبه با خبرنگار «فیگارو» مطرح شد. ایشان در پاسخ به این پرسش که «عمل شما دارای چه جهتی است و چه رژیمی را میخواهید جانشین رژیم شاه کنید؟» برای نخستین بار نوع حکومت اسلامی را جمهوری اسلامی معرفی کردند. (صحیفه نور، ج ۲، ص ۳۶).ایشان در جواب خبرنگار «تایمز لندن» هم گفتند: «ما جمهوری اسلامی را اعلام کردهایم و ملت با راهپیماییهای مکرر به آن رأی دادهاند، حکومتی متکی به آرای ملت و مبتنی بر قواعد و موازین اسلامی.»(همان، ج۴، ص۱۶۹) و در پاسخ به پرسش خبرنگار روزنامه «گاردین» که از نوع حکومت میپرسد، میفرمایند: «ما خواهان استقرار یک جمهوری اسلامی هستیم و آن حکومتی است متکی به آرای عمومی.» (همان، ج۲، ص۲۶) همچنین ایشان در پاسخ به پرسش خبرنگار «لوموند» که پرسیده بود: «حضرت عالی میفرمایید که بایستی در ایران، جمهوری اسلامی استقرار پیدا کند، نظر شما بر پایه سوسیالیسم است؟ مشروطیت است؟ بر انتخاباتی استوار است؟ دموکراتیک است؟ چگونه است؟» فرمودند: «اما جمهوری به همان معنایی که همه جا جمهوری است، اینکه ما جمهوری اسلامی میگوییم، برای این است که هم شرایط منتخب و هم احکامی که در ایران جاری شده است، اینها بر اسلام متکی است، لکن انتخاب با ملت است. طرز جمهوری هم همان جمهوری است که همه جا هست.» (همان، ج۲، ص۳۵۱)
شعار «استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی» بیانکننده اهداف مردم در مقابله با رژیم ستمشاهی و مقصد آنان از مبارزه بود که با طرح عنوان جمهوری اسلامی از سوی حضرت امام(ره) به شعار مردم تبدیل شد.
امام خمینی(ره) و انقلاب اسلامی از ابتدای پیروزی، به دور از قدرتطلبی و سهمخواهی و با صداقتی بینظیر بر شعارها و خواستههای اصیل انقلاب مؤمن بودهاند و تمامی مسئولان نظام، مستقیم یا غیرمستقیم با رجوع به آرا و مشارکت مردم انتخاب شدهاند.
✍️ #مصطفی_علیجانزاده
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جهاد_تبیین
#ثامن_بهشهر
1_1366573652.mp3
10.12M
🇮🇷🇵🇸
﷽
🔊#صدای_ثامن | بررسی اهمیت پرداختن به جنگ روایتها در عصر حاضر
🍃🌹🍃
🎙 سید علیرضا آلداود کارشناس فضای مجازی
#روشنگری | #انتخابات #ایران_قوی
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جهاد_تبیین
#ثامن_بهشهر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🎥 ایجاد یک میلیون شغل در سال
مگه میشه؟ 🤔
🍃🌹🍃
#دولت_مردم | #روشنگری #ایران_قوی
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جهاد_تبیین
#ثامن_بهشهر
روزمان را با #قران آغاز کنیم
✅انتخابات_مشارکت حداکثری(۵)
ببین رفیق که در جبهۀ مقابل کیست
مبر ز یاد که در این میانه، قاتل کیست
[سوره آلعمران (3): آيه 125]
بَلى إِنْ تَصْبِرُوا وَ تَتَّقُوا وَ يَأْتُوكُمْ مِنْ فَوْرِهِمْ هذا يُمْدِدْكُمْ رَبُّكُمْ بِخَمْسَةِ آلافٍ مِنَ الْمَلائِكَةِ مُسَوِّمِينَ (125)
البتّه اگر صبر و مقاومت كنيد و پرهيزگارى نماييد (گرچه) دشمنان با خشم و خروش بر شما بتازند، پروردگارتان شما را با پنج هزار فرشته مخصوص مدد مىرساند.
🌹پيامها:
1⃣ استقامت و تقوا، عامل نزول فرشتگان و امدادهاى غيبى است. «إِنْ تَصْبِرُوا وَ تَتَّقُوا»، «يُمْدِدْكُمْ رَبُّكُمْ»
2⃣- امدادهاى الهى، اختصاص به زمان پيامبر ندارد. «إِنْ تَصْبِرُوا وَ تَتَّقُوا»، «يُمْدِدْكُمْ رَبُّكُمْ»
3⃣ مقاومت همراه با تقوا ارزش دارد و گر نه لجاجت و يكدندگى است. «إِنْ تَصْبِرُوا وَ تَتَّقُوا»
4⃣- از دشمن غافل نشويم كه هجوم او خشمگينانه و خروشان است. «يَأْتُوكُمْ مِنْ فَوْرِهِمْ»
5⃣ هر گاه هجوم دشمن بر اهل تقوا شديد باشد، خداوند نيز برامدادهاى خود مىافزايد. «يَأْتُوكُمْ مِنْ فَوْرِهِمْ»، «بِخَمْسَةِ آلافٍ»
[سوره آلعمران (3): آيه 111]
لَنْ يَضُرُّوكُمْ إِلاَّ أَذىً وَ إِنْ يُقاتِلُوكُمْ يُوَلُّوكُمُ الْأَدْبارَ ثُمَّ لا يُنْصَرُونَ (111)
آنها (اهل كتاب) جز آزارى اندك، هرگز به شما زيانى نخواهند رسانيد و اگر با شما بجنگند، به شما پشت كرده و بگريزند، آن گاه هيچ يارى نشوند.
👈نکته:
این آیه بعد از آیه ،《 کنتم خیر امه اخرجت للناس》 آمده
لذا
به ما می فهماند که شرط عدم ضرر دشمن امت واحده بودن شماست
✳️✳️امام خامنه ای در دیدار مسئولان نظام و میهمانان کنفرانس وحدت اسلامی ۱۳۹۱/۱۱/۱۰
قدمها به سمت پیروزی است. البته مشکلات هست؛ لیکن اگر ما بیدار باشیم، مشکلات نمیتواند جلوی راه ما سد ایجاد کند.
👈قرآن میفرماید: «لن یضرّوکم الّا اذی». بله، اذیت میکنند، آزار میکنند، مشکل درست میکنند؛ اما اگر ما عازم باشیم، به خدا توکل داشته باشیم، تصمیم بر حرکت داشته باشیم، نمیتوانند جلوی راه ما سد کند
✍#رجبعلی_بازیاد
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جهاد_تبیین
#ثامن_بهشهر
📌ادارک سازی انتخابات
🔸انتخابات میدان جنگ نرم است. کارزار انتخابات از میدان های هماوردی موافقان و مخالفان نظام اسلامی می باشد.
کمیت شرکت کنندگان و نوع منتخبان پیام دارد. ادراک سازی یکی از پیامدها است.
اصل انتخابات فارغ از نوع منتخبان، له یا علیه نظام اسلامی ادراک سازی می کند.
مشارکت بالای مردم در انتخابات، امنیت، حمایت مردمی، سرمایه اجتماعی نظام، پیوند امام و امت را برای موافقان و مخالفان ادراک سازی می کند.
🔸مشارکت کم و بی فروغ، از دست دادن پشتوانه مردمی نظام را ادراک سازی می کند
این ادراک به دشمنان در طراحی ها علیه نظام امید و جرأت می دهد. و آنان را جری می کند.
#انتخابات۱۴۰۲
#مشارکت
✍ #موسی_سلیمانی
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جهاد_تبیین
#ثامن_بهشهر
1_9445705945.pdf
1.55M
🔖پرسمان سیاسی
🧷ویژه سوالات و شبهات مرتبط با شورای نگهبان
#ایران_قوی
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جهاد_تبیین
#ثامن_بهشهر
خوش آمدی که خوش آمد مـرا ز آمدنت
هــــزار جــــان گـرامی فدای هر قدمت
🌻۱۲بهمن سالروز ورود حضرت امام قدس ره شریف و آغاز مبارک فجر مبارک باد.🌻
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جهاد_تبیین
#ثامن_بهشهر
⭕️💢⭕️
🔴 تاثیر مشارکت حداکثری در انتخابات بر آینده ایران اسلامی
🔴 در سطح بین الملل:
🔹حضور حداکثری نشان از مقاومت در مقابل فضاسازی رسانهای دشمنان نظام دارد.
🔹حضور حداکثری نشان از مقاومت و تاب آوری در مقابل فشارهای تحریمی جهانی علیه جمهوری اسلامی ایران را دارد.
🔹 حضور حداکثری به معنای دفاع از نظام در مقابل زورگویی و ظلم غرب در قبال جمهوری اسلامی است.
🔹تاثیر حضور حداکثری و افزایش قدرت سیاسی جمهوری اسلامی ایران و تاثیر آن بر جذب سرمایه گذاری خارجی و رونق اقتصاد داخلی.
🔹افزایش قدرت چانه زنی جمهوری اسلامی ایران در مقابل قدرت های بین الملل همچون روسیه، چین، آمریکا، اروپا و....
🔹ثبات و اثرگذاری حداکثری جمهوری اسلامی ایران در سازمانهای بینالمللی و منطقهای شانگهای، بریکس و...
🔴 در سطح منطقهای:
🔹تاثیر مشارکت حداکثری بر مسئله قدس؛ مسئله فلسطین و پیروزی جریان مقاومت و حذف اسرائیل از منطقه منوط به تقویت بنیه داخلی جمهوری اسلامی ایران میباشد.
پیروزی محور مقاومت عراق، یمن، لبنان، سوریه، فلسطین و ...
رشد پیروزیهای مقاومت رابطه مستقیم با شرایط داخلی ایران دارد.
🔹تاثیر مشارکت حداکثری بر روابط با کشورهای عربی منطقه و کشورهای همسایه (اقتصادی سیاسی نظامی و امنیتی.)
🔹تاثیر مشارکت حداکثری بر تثبیت جایگاه هژمونی قدرت منطقهای جمهوری اسلامی ایران(قدرت برتر منطقهای)
🔴 در سطح داخلی:
🔹تاثیر مشارکت حداکثری بر مقبولیت هرچه بیشتر مردمی نظام در بعد سیاسی
🔹تاثیر مشارکت حداکثری بر بهبود روند مشکلات اقتصادی همچون مسکن، اشتغال، تولید و...
🔹تاثیر مشارکت حداکثری بر امنیت داخلی (امنیت اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی، دفاعی.)
🔹تاثیر مشارکت حداکثری بر ناامیدی خود تحقیران و برخی معاندان داخلی در جهت رسیدن به اهداف خود.
✍🏻 سید صادق آقازاده
#تاانتخابات
#مجلس_انقلابی
#ایران_قوی
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جهاد_تبیین
#ثامن_بهشهر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌دشمن تمام سرمایه گذاری اش را روی #تحریف گذاشته....
♻️#تبیین در مقابل ❌#تحریف
🔸همه در انتخابات شرکت می کنیم.
#انتخابات🗳
#ایران_قوی
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جهاد_تبیین
#ثامن_بهشهر
37.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️💢⭕️
🔴انتظارات از مجلس آینده (قسمت اول)
👇👇
کاهش قدرت خرید مردم در سالهای اخیر!
#تاانتخابات
#مجلس_انقلابی
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جهاد_تبیین
#ثامن_بهشهر
43.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️💢⭕️
🔴انتظارات از مجلس آینده (قسمت دوم)
👇👇
محرومیتزدایی و ایجاد اشتغال !
#تاانتخابات
#مجلس_انقلابی
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جهاد_تبیین
#ثامن_بهشهر
34.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️💢⭕️
🔴انتظارات از مجلس آینده (قسمت سوم)
👇👇
موضوع فساد، ذهن مردم را درگیر کرده.....
⭕️💢⭕️
#تاانتخابات
#مجلس_انقلابی
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جهاد_تبیین
#ثامن_بهشهر
🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸
این روزها وقتی به دیدن کاندیداهای محترم در دفاتر خودشان می روید پرسشهایتان این باشد؛
۱-خرج این دفتر و دستک و تبلیغات انتخاباتی را از کجا آورده؟
۲-از مال دنیا چه دارد؟ از کجا آورده؟
۳-در اغتشاشات سال گذشته کجا بوده و چقدر برای دفاع از انقلاب و خون شهدا هزینه کرده؟
۴-نظرش در مورد موج فحشا و برهنگی که دشمن راه انداخته چیست؟
۵-بچه هایش کجا هستند؟
۶-دوستان وحامیانش چه کسانی هستند ؟ (افراد را از روی رفقایشان بشناسید)
۷- یارانه(حق هر ایرانی از منابع خداداد کشور) چقدر است ؟ والان صرف چه کاری می شود؟
۸-به نظر شما گیر کار کشورما کجاهاست؟
۹- بیانیه گام دوم را خودتان مطالعه بفرمایید و یک نکته از آن را از کاندیدا بپرسید ؟
۱۰-ببینید اطلاعاتش در مورد تاریخ معاصر چقدر است؟
۱۱-وظایف ذاتی نماینده تصویب قانون برای کشور و نظارت بر اجرای قوانین است بینید چقدر از قانون فعلی کشور مطلع است؟ و چقدر از درد مردم در حوزه انتخابیه مطلع است و چقدر توانایی و شجاعت گفتن
درد مردم با صدای بلند را دارد؟
۱۲- کار نماینده مجلس ساختن جاده یا کارخانه نیست این را متوجه بشویم ..! هرچند اگر نماینده فردی قوی باشد و وظایف خودش را درست انجام بدهد در آبادانی ملک خیلی موثر خواهد بود..!
۱۳-از کاندیدا بپرسید شعارش و اولویتش چیست؟ هر جوابی داد از او سوال کنید در طول سالیان عمرش قبل از کاندیداتوری چه تلاشهایی برای تحقق این شعار در جامعه کرده و چقدر هزینه داده؟
۱۴-وظیفه هر کاندیدا این است که در پیام رسان داخلی ایتا، که اکثر مردم دارند یک گروه بزند گروه به روی همه مردم حوزه انتخابیه بازباشد.بیست و سه ساعت مردم سوالات خودشان را بپرسند و یک ساعت شخص کاندیدا وقت بگذارد در همان گروه به سوالات مطرح شده مردم جواب بدهد! اگر نکرد به ایشان رای ندهید و دیگران را هم از رای دادن به ایشان بازدارید!این فقط برای دوره تبلیغات انتخاباتی نیست وظیفه هر کاندیدا هست تا زمانی که آرزوی نماینده شدن در سرمی پروراند انجام بدهد،مخصوصا اگر نماینده شد واین وظیفه را انجام نداد حتما در به زیر کشیدن او نقش داشته باشید..!
#انتخابات
💯 #انتخاب_اصلح
#ایران_قوی
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جهاد_تبیین
#ثامن_بهشهر
راه های افزایش مشارکت مردم در انتخابات چیست
🔸برای افزایش مشارکت مردم در انتخابات، میتوان از راهها و اقدامات مختلف استفاده کرد:
1. آگاهی عمومی: برگزاری کمپینهای آگاهی عمومی درباره اهمیت شرکت در انتخابات و تأثیر مستقیم آن بر سیاستگذاری و زندگی اجتماعی. استفاده از وسایل رسانه، شبکههای اجتماعی و رویدادهای عمومی میتواند در افزایش اطلاعات مردم نسبت به انتخابات مؤثر باشد.
2. تسهیل فرآیند ثبتنام و رأیگیری: ساختارهای ساده و کارآمد برای ثبتنام و رأیگیری میتواند تعداد شرکتکنندگان را افزایش دهد. همچنین، توسعه فناوری به منظور راحتی و امنیت بیشتر در فرآیند انتخابات نیز مهم است.
3. انگیزهبخشی: افزایش انگیزه مردم به شرکت در انتخابات از طریق برگزاری کمپینهای انگیزشی، تشویق به اظهارنظر، و ابراز اهمیت نقش هر فرد در تصمیمگیریهای سیاسی.
4. شفافیت و عدالت: اطمینان از شفافیت در فرآیند انتخابات و تضمین عدالت در تمامی مراحل انتخابات میتواند اعتماد عمومی را تقویت کرده و مردم را به شرکت فعالتر تشویق کند.
5. ارتقاء آموزش سیاسی: آموزش مردم درباره نظام انتخاباتی، ساختار حکومت، و تأثیرات تصمیمگیریهای سیاسی بر زندگی روزمره آنها. افزایش سواد سیاسی میتواند به مشارکت فعالتر در انتخابات منجر شود.
6. مشارکت اجتماعی: ایجاد فرهنگ مشارکت اجتماعی و ترویج ایدههای مردمی در فرآیند تصمیمگیری. افزایش نقش سازمانهای مدنی و گروههای اجتماعی میتواند به تحریک مشارکت مردم کمک کند.
7. مبارزه با فساد: برخورد با فساد و اطمینان از شفافیت مالی و مدیریتی در حوزههای مرتبط با انتخابات میتواند اعتماد به سیستم انتخاباتی را تقویت کند و مردم را به شرکت فعالتر در انتخابات ترغیب کند.
سید علیرضا آلداود
#ایران_قوی
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جهاد_تبیین
#ثامن_بهشهر