۱.نسبی گرایی،
۲.عدم پذیرش مسئولیت در قبال جامعه،
۳.ادبیات راحت طلبی،
۴.گارد در پذیرش ویژگی های جنسیتی،
۵.استناد به ناکارآمدی نظام،
از اهم ادله ابرازی در توجیه «کشف حجاب» است.
https://virasty.com/saratalebi/1684241445078174523
@banooyeab
🛑 لطفا دقت بفرمایید:
جشن روز دختر
چهارشنبه ی هفته آینده، ۳ خرداد ساعت ۱۶ الی ۱۸ خواهد بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 برخورد با بی حجابی در زمان امیر المومنین به چه صورت بوده است؟
💠 حجت الاسلام خسروپناه:
🔸هیچ کشوری در گذشته گرایش بی حجابی نداشته است و همگی پوشش داشته اند، ویل دورانت هم در کتابش این موضوع را کاملا توضیح داده است.
🔸بحث بی حجابی موضوع 200 سال اخیر است و در زمان ائمه و پیامبر با همچین موضوعی مواجه نبودیم.
🦋 @banooyeab
.
سلام
خواهران عزیز😊
#مرکز_مشاوره_بانوی_آب ، آماده ارائه مشاوره در زمینه های خانواده ، تربیت فرزند ، ازدواج و...در خدمت اقشار مختلف جامعه می باشد.
لطفا جهت هماهنگی با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.
☎️ ۸۸۹۸۱۷۷۲
📱۰۹۳۶۵۰۲۸۴۴۱
@banooyeab
🛑 توجه توجه
💠 سلام و رحمه
ان شاالله نشست شنبه ۳۰ اردیبهشتماه، ساعت ۲۰ برگزار خواهد شد.
⭕️ دولت با لایحه عفاف و حجاب قوه قضائیه موافقت کرد
سخنگوی دولت در حاشیه جلسه هیات دولت:
🔻بعد از بحث و بررسی پیرامون لایحه قوه قضائیه در مورد عفاف و حجاب که با قید دو فوریت تقدیم دولت شده بود، امروز در صحن دولت موضوع مورد بررسی قرار گرفت و دولت با ارسال لایحه پیشنهادی قوه قضاییه به مجلس موافقت کرد.
🔻این لایحه یا قید دو فوریت تقدیم مجلس خواهد شد تا در آنجا هم با سرعت مورد رسیدگی قرار بگیرد./مهر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 پخش خاطرات هم بند رهبر انقلاب در شبکههای خارجی
🦋 @banooyeab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حجاب
📽 سخنان شهید سید محمد باقر صدر درمورد دختران
🦋 @banooyeab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 «دسته دختران» به مناسبت روز دختر نیمبها شد
🔹به مناسبت روز دختر و آزادسازی خرمشهر از ۳۰ اردیبهشت تا ۳ خردادماه فیلم سینمایی «دسته دختران» که روایتی از رشادت و حماسهسازی دختران قهرمان ایران است به صورت نیمبها در سینماهای کشور اکران خواهد شد.
🦋 @banooyeab
#الگوی_سوم
#زن_انقلابی
#کرامت
🔹مادری که رفتار تکریم آمیز دیده است، دختر با کرامت تربیت می کند. دختر با کرامت در بدترین مشکلات ومحرومیت ها، راضی نمی شود فقط راحتی شخص خودش معیار کل تصمیماتش در زندگی خانوادگی واجتماعی باشد.
📲 آدرس ما در ویراستی
🦋 @banooyeab
دخترم که میگی دنبال آزادی هستی و یک راهکارت این هست که اقایون نگاه نکنند، این یک فرآیند هست، یک قانون زوجیت هست، اگر جزئیش را کنسل کردیم، تا به هم ریختن کل روابط خانواده واجتماع را باید گردن بگیریم، البته شرمنده ایم اگر والدین و مدرسه، این مطالب را آموزش ندادند.
https://virasty.com/saratalebi/1684406640220449932
@banooyeab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روایت شنیدنی خانم کم حجابِ غرفه دار در نمایشگاه کتاب از دیدارش با رهبر انقلاب ...
🦋 @banooyeab
پاسخ به سؤالات شرعی مخاطبان درباره احکام امر به معروف و نهی از منکر
https://farsi.khamenei.ir/news-content?id=28416#210
#در_خصوص_شبهات_عدم_تذکر_رهبری
آیا میشود برای از بین بردن منکری، به جای تذکر زبانی، کار تربیتی درازمدت کرد؟ در صورت تزاحم این دو روش، کدامیک مقدم است؟
اولاً باید مطمئن شویم که اگر بهجای تذکر لسانی، کارهای تربیتی انجام دهیم، آیا غرض امر به معروف و نهی از منکر تحقق پیدا میکند یا نه؟ یکوقت هست اگر تذکر زبانی ندهیم تا بعداً کار تربیتی انجام دهیم، اصلاً موضوع منتفی میشود و فرد گناه را مرتکب شده و معروف را ترک میکند؛ در این موارد اصلاً جا ندارد که تذکر زبانی را رها کنیم. اما اگر برای اینکه فرد اصلاح شود و دیگر گناه نکند، تذکر زبانی فایدهای ندارد یا فایدهاش چندان تأثیر زیادی ندارد و مقطعی است؛ در این حال اگر صبر کنیم و بعداً یک کار تربیتی درازمدت انجام دهیم، تا ایشان کلاً اصلاح شود و دیگر گناه نکند، در اینجا کار تربیتی مقدم است. بنابراین خودتان باید شرایط را بسنجید و ببینید که کدام اقدام تأثیر و دوامش بیشتر است؟ هر کدام که مؤثرتر و مفیدتر بود، آن کار را انجام دهید.
@banooyeab
°•⭐️ دختران لبخند خلقتند!
💌 یک نامه، یک دعوت از یک دوست:
🎀 نمیدانم وقتی این نامه را میخوانی، کجا ایستاده ای، هر کجا هستی،
دعوتی به جشن شاد روز دختر به مناسبت میلاد حضرت معصومه،
در هیأت دخترانه هداة همراه با
🌟با حضور دختر شهید مدافع حرم زینب شیری جعفرزاده
💫سرود دخترونه
💫هدایای دخترونه
💫میز گفتگوی دخترونه
💫مسابقه دخترونه
💫نشاط دخترونه
❤️دوست دارم باز برایت بنویسم، اما یادم آمد که باید برای میزبانیت، گلدان های شمعدانی مسجد را آب دهم، کوچه را آذین ببندم، به ستاره ها بگویم بیشتر بخندند تا بیایی و باهم ❤️ دل ها را به شادی، یکدل کنیم.
😉 کجا؟؟؟
😊کی؟؟؟
🌺 بهشتی حوالیِ: خیابان ایران، خیابان گوته، مسجد سیدالشهدا
چهارشنبه ۳ خرداد، ۱۶ تا ۱۸
✉️ برای ثبت نام به شماره:
📲 09104483159
پیام بده، منتظر پیامِت هستیم.
به #بانوی_آب 💧بپیوندید:
https://eitaa.com/joinchat/1242038283C53201e044e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️اعتراض سیدرضا نریمانی به وضعیت اقتصادی و عدم توجه مسئولین به رهنمودهای رهبر معظم انقلاب:
"تجربهها و عناصر مجرّب داریم؛ کسانی هستند که کارآزمودهاند، کار کردهاند، میشناسند، بلدند؛ از همهی اینها باید استفاده بشود."
ولی استفاده نمی شود...
↩️ ما مطالبه داریم رئیس جمهور ترس و واهمه را کنار بگذارد.
⬅️ راهکار جملات حضرت آقاست که عملیاتی شود
یعنی فلان معاونی که می دانی بدرد نمی خورد سفارشی نگذار...
مطالبه داریم که به گوش رئیس جمهور برسد...
🔹مراسم شهادت امام جعفر صادق علیه السلام
📅 سه شنبه ٢۶ اردیبهشت
🦋 @banooyeab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوربین مخفی آزمایش اجتماعی باموضوع حجاب
🔹واکنش مردم به خانمی که ماشینش خراب شده چیه؟
@banooyeab
نوعدالتخواهی در آستانۀ ناعدالتخواهی
نقدی بر راهبرد رادیکالیسم برای عدالتخواهی
[قسمت اول]
فاضل ارجمند و دغدغهمند، «حجتالاسلام دکتر مجتبی نامخواه» در شمارۀ اول و دوم مجلۀ «نامۀ جمهور»، سرمقالهای با عنوان «نوعدالتخواهی در مصاف با ناعدالتخواهی» نوشتهاند که مفید نکات ارزشمند و البته نیازمند طرح نکات انتقادی در جهت تکمیل موضع ایشان به نظر میرسد. از اینمنظر نکاتی در ادامه آمده است:
نکات مثبت سرمقاله
سرمقاله که بیشتر شبیه نوعی مانیفست نوعدالتخواهی است، از جهتی نسبت به بسیاری از متون و نوشتههای جریان عدالتخواهی کشور، سرآمد و وجهۀ نظر و افق جدیدی را مطرح کرده است. فارغ از انسجام تحلیل تاریخی در مقطع مورد نظر نویسنده، ویژگیِ مثبت دیگر سرمقاله، خروج عدالتخواهی از گزاره یا ایدۀ «احقاق حق شخصی یا طبقاتی» به یک ایدۀ «وضعشناسی عدالتخواهی» یا به تعبیر بهتر، «وضعیتِ نوعدالتخواهی» است. نویسندۀ محترم در اینجا بیش از آنکه دربندِ احقاق حق شخص الف یا ب باشد، سعی کرده است یک وضعیتِ ناظر به عدالتخواهی را ترسیم کند. هرچند مقاله مفید نکات مثبت و ارزشمند بسیاری است، اما به جهت اختصار از ذکر آنها صرف نظر میکنیم.
نکات انتقادی
2) مهمترین معضلۀ نوعدالت خواهی در این سرمقاله، روایت «گسستۀ» آن از سنت تاریخی و هویتیِ اسلامی-ایرانی ماست. این گسست را بهتر از هر جایی میتوان در این عبارت یافت:
@banooyeab
نوعدالتخواهی در آستانۀ ناعدالتخواهی
نقدی بر راهبرد رادیکالیسم برای عدالتخواهی
[قسمت دوم]
«مسئله اکنون ما و وضعیتی که در صدد تغییر آن هستیم، عقبماندگی در عدالت است. ما در ساعت صفر قرار نداریم و عدالت را نمیخواهیم. خواستن عدالت پاسخ مسئلۀ ما نیست. ما در وضعیت عقبماندگی در عدالت هستیم و میخواهیم قبل از هر چیز این عقبماندگی را جبران کنیم. میان این دو تفاوتهایی دقیق و مهم بر قرار است. عقبماندگی در عدالت، تقریری از مسئلۀ عقبماندگی به دست میدهد که در آن امر «منفی» برجسته است. موضوع عدالت نابرابریهای ظالمانه و نخواستن آن است، نه طلب آن. عدالتخواهی محافظهکارانه با فروکاستن عدالتخواهی به امری ایجابی و سرپوش گذاشتن بر ستیزندگی، حرکتهای اجتماعی، «ناعدالتخواهی بهعلاوه مقداری رتوریک و لفاظی در باب عدالت» را جایگزین عدالتخواهی میکنند. تقدم نفی بر ایجاب، در ذات عدالتخواهی توحیدی است. این نفی که از ذات عدالتخواهی توحیدی و تقدم «لا اله» بر «الا الله» بر میخیزد، به حرکت عدالتخواهانه نیروی تغییر وضعیت میدهد. محافظهکاری عدالتخواهانه با نفی این نفی، دینامیسم دگرگونی را از حرکتهای اجتماعی میگیرد و ناخواسته زمینهساز بروز حرکتهایی میشود که نفی را از اعتدال خارج میکند. یک بُعد مهم نوعدالتخواهی، گذر از طلب عدالت به نخواستن بیعدالتی است. زیرساخت فلسفی و معرفتی این نفی، احیای تفکری فلسفی است که به تعبیر شهید مطهری، در مقالۀ اصل تضاد در فلسفۀ اسلامی، تضاد در آن «اصل» است. حکمت اسلامی در تصویر و تفسیری که دیالکتیک ارائه میدهد، تضاد را زمینۀ فیض میداند. غیبت تضاد در سطح فلسفی، ایدۀ عدالتخواهی را به رکود میکشاند. خروج از این رکود، مستلزم بازساز ی امر دیالکتیکی در میدان نظری عدالتخواهی است. این بازسازی به بازسازی دوگانههای هویت- غیریت در گفتارهای اجتماعی ما کمک میکند» (ص45).
اولاً آقای نامخواه در این عبارت، برخلاف مقالۀ مورد استناد به شهید مطهری (ره) روشن نکردهاند که تفاوت تضاد دیالکتیکی موردنظرشان، در موضوع بحث یعنی نوعدالتخواهی، چه تفاوتی با روایت هگلی از آن پیدا میکند. ثانیاً این عبارت میتواند محل گفتگویِ انتقادی این متن باشد. آقای نامخواه در اینجا روشن نکردهاند که منظورشان از تقابل میان نوعدالتخواهی و ناعدالتخواهی همان تقابل عدل و ظلم است یا تقابلی از جنس دیگر.
https://eitaa.com/mojtamaona
@banooyeab
⭕️ قدرت نظام یا ضعف عدلیه!
🔹 ریاست محترم قوه قضائیه !
اخیرا اخبار نگران کننده ای از محتوای لایحه قوه جهت مقابله با بی حجابی بگوش می رسد مثلا :
▪️مبلغ جریمه کشف حجاب معادل قیمت یک ساندویچ معمولی است!
▪️ضابطین قضایی برای جریمه کردن هر فرد بی حجاب باید مستندات مربوطه را تهیه و نگه داری کنند.( چون ممکن است فرد بی حجاب به جریمه اعتراض کند!!)
▪️افراد بی حجاب می توانند به جریمه اعمال شده اعتراض کنند و اعتراض آنها باید در یک کمیسیون خاص بررسی شود و ابراز پشیمانی مجرم موجب لغو جریمه و پاک شدن سوابق آن خواهد شد.
▪️بر اساس این لایحه اگر زنی بدون رعایت پوشش شرعی و حتی در حالت برهنگی بدن در خیابان و اماکن عمومی حاضر شود نه پلیس و نه هیچ نهاد دیگری حق بازداشت یا جلوگیری از ادامه حضور او را نخواهد داشت و این فرد می تواند با آزادی کامل تا هر زمان که بخواهد با همان حالت در جامعه حضور داشته باشد و تنها به پرداخت جریمه ای معادل قیمت یک کیلو گوشت محکوم خواهد شد! ( که می تواند به این جریمه هم اعتراض کند و....)
▪️اگر چند حقوق دان متدین و انقلابی مسئول بررسی این لایحه شوند خطاها و نواقص بسیاری را در این لایحه ۳ صفحه ای خواهند یافت !
بزرگترین مشکل این لایحه آن است که نویسندگان آن نخواسته اند مفهوم «حرام سیاسی» را بپذیرند و به همین علت بی حجابی را در حد یک تخلف ساده رانندگی تنزل داده اند!
▪️این لایحه ( در صورت تصویب در مجلس ) نه تنها موجب بازدارندگی از بی حجابی نمی شود بلکه مسیر را برای عادی شدن بی حجابی و حتی برهنگی زنان هموار خواهد کرد چون بر اساس این قانون زنان می توانند در هرمکان عمومی و به هر شکلی که مایل باشند برهنه شوند و در صورت حضور پلیس و اعمال قانون با ارزانترین قیمت ممکن هزینه برهنگی خود را بپردازند!!
وقتی برخی از این زنان برای سگهای خود گردن بندهای طلا (معادل حقوق چند ماه یک قاضی دادگستری) می خرند ، پرداخت جریمه ای چند صد هزار تومانی برای برهنگی بدون مانع در مملکت امام زمان برایشان در حکم شوخی خواهد بود!
▪️این لایحه چنان دست ضابطان قضایی برای برخورد قانونی با بی حجابی و برهنگی زنان را می بندد که کمتر پلیسی برای اجرای آن رغبت خواهد کرد چرا که پلیس درک می کند نویسندگان لایحه بیش از آن که به فکر مواجهه با یک «حرام شرعی و سیاسی» باشد به فکر آرامش و راحتی بی حجابان بوده و به همین علت لایحه را به صورت یک جانبه به نفع شهوترانی آنها ( و به زیان سلامت روانی و معنوی جامعه) تنظیم کرده اند!
🔹 جناب اژه ای !
در صورت صحت این اخبار لطفا نام این لایحه را به شکل زیر تغییر بدهید:
«لایحه صیانت قضایی از بی حجابان»
و بر اساس سوابق طولانی امنیتی و قضایی خود بفرمایید:
▪️ آیا این لایحه می تواند وعده رهبر انقلاب مبنی بر جمع شدن قطعی بی حجابی را عملی کند؟
▪️نسبت لایحه فوق با این فرمایش رهبرانقلاب ( قدرت نظام باید جلوی فساد و فحشا را بگیرد!) چیست؟ به نظر شما تنظیم کنندگان این لایحه اعتنایی به دغدغه ها و دستورات رهبری داشته اند؟
@pas_kouchehaie_enghelab
@banooyeab
🔰بسته دیجیتال ۴۷
▫️جمعیت ۱
🔻این بسته شامل؛
•مجموعه گرافیکی
•مجموعه ایده
•مجموعه کلیپ و فیلم کوتاه
•مجموعه مستند
•مجموعه صوت و پادکست
•مجموعه کتاب و منشور
•مجموعه جزوه و مقاله
•مجموعه یادداشت و تحلیل
و... میباشد.
👇🏻مشاهده و دریافت از طریق پایگاه جامع محتوایی هیأت:
▫️1542.org/l/s44
❗️این بسته در حال بروزرسانی است...
|#جمعیت
|#فرزندآوری
|#بسته_دیجیتال
💠 پایگاه جامع محتوایی هیأت
▫️ eitaa.com/joinchat/3893428257C3a05e55578
حضور زنان بی حجاب، با این توجیه که من آزادم، یعنی القای پیام استقلال در سایر ابعاد زندگی و کاهش مسولیت مردان در حمایت از زنان و کاهش لطافت زنانه، یعنی ارتقای حجم خشونت اجتماعی و کاهش حجم محبت و مودت اجتماعی.
#حجاب
#تنظیم_ارتباطات
#تنظیم_احساسات
#مودت
https://virasty.com/saratalebi/1684574112257662299