آیا فقر در ایران یک برساخت سیاسی و اجتماعی است یا یک واقعیت ؟؟
@barsakht
به این آمار توجه کرده و قضاوت کنید!!!
🔻طی ۲ روز تعطیلی در یک هفته از سال
🔻حدود ۵ درصد مردم ایران به مشهد سفر کردند
🔻و حدود ۴ درصد به شمال کشور!
🔻ازدحام در فرودگاه امام خمینی به حدی بود که برخی به سختی به پرواز هایشان رسیدند.
🔻طی دوهفته قبل، مردم ۱۲ میلیارد دلار برای خرید خودرو در بانکها پول مسدود کردند.
🔻مجموع خودرو تولید داخل در سال به ۱۶۰۰,۰۰۰ دستگاه رسیده.
🔻ظرفیت کنسرت ها با بلیط ۲ و ۵ میلیونی به سرعت تکمیل می شود.
🔻طی هفته قبل اعلام شد مردم ایران چهارمین دارنده ارز دیجیتال جهان هستند.
🔻بالاترین سرانه مصرف بنزین، نان، برق، آب و لوازم آرایش جهان مربوط به کشور ما است.
🔻پس از روسیه، بالاترین میزان توریست ترکیه مربوط به ایران است
🔻اورژانس اعلام کرد یک نفر ۴۲۰۰۰ بار مزاحمت تلفنی داشته اما چون ممکن است روزی برایش مشکل پیش بیاید تلفنش را مسدود نمی کنیم!
🔻مغازه های محلات عموما یا هایپرمارکت شده اند، یا املاکی و یا فست فود های متعدد که تا نیمه های شب شلوغ هستند.
🔹اما رسانه کاری کرده که عموم مردم احساس کنند فقیرترین و بدبخت ترین ملت دنیا هستند.
@barsakht
پیروزی امنیتی ایران در شمال عراق
@barsakht
🔸️اتحادیه میهنی کردستان عراق ، نیروهای ۳ حزب تروریستی کومله کردستان ایران ، کومله زحمتکشان کردستان و کومله سازمان کردستانی حزب کمونیست ایران را مجبور به تخلیه مقرهای خود کرده است.
🔸️این مکان ها در زرگویز و بانه گهوره و زرگویزله قرار داشته اند.
🔸️نکته مهم اینست که اجازه انتقال سلاح های سنگین و نیمه سنگین نیز بدان ها داده نشده است و در عمل خلع سلاح شده اند.
🔸️در این خصوص چند نکته باید ذکر شود.
1️⃣ گروههای تروریستی کُرد به ظاهر در حال جنگ مسلحانه با ایران نبودند و مدعی بودند که تسلیحات خود را برای حفظ امنیت اعضایشان به کار می گیرند اما در عمل اقدامات تروریستی و امنیتی در ایران مرتکب می شدند.
2️⃣ فشار ایران به دولت عراق زمانی افزایش یافت که مشخص شد کومله در همکاری با اسرائیل در پی انجام اقدامات خرابکارانه در عمق خاک ایران ( به طور نمونه کارخانه هواپیماسازی اصفهان) است.
3️⃣ همچنین نقش علنی کومله در آشوب ها و شرارت های پس از فتنه زن زندگی آزادی باعث شد تا جمهوری اسلامی یک موافقت نامه امنیتی با دولت عراق امضا کند و علاوه بر خلع سلاح و برچیدن پایگاه های تروریست ها در مرزهای خود ، استقرار نیروهای دولت عراق در مرز فیمابین را خواستار شود.
4️⃣ گروههای تروریستی کُرد به خصوص کومله کردستان ایران ( به ریاست عبدالله مهتدی) درصدد بودند در سالگرد مرگ مهسا امینی ، یک سری اقدامات آشوبگرانه و ضد امنیتی را مرتکب شوند و دستگاه های امنیتی و نظامی ایران نیز به همین دلیل در ماههای اخیر فشار خود را به دولت عراق ، اقلیم کردستان و حزب اتحادیه میهنی افزایش دادند تا جایی که قباد طالبانی معاون نخست وزیر اقلیم کردستان به آنها اعلام کرد: مسئولان اقلیم دیگر توان تحمل فشارهای ایران را ندارند.
5️⃣ این رخداد یک پیروزی بزرگ امنیتی برای ایران است که می تواند باعث ثبات و امنیت بهتر مرزهای غربی و کاهش اقدامات تحریک به جدایی طلبانه شود.
📌همچنین سرویس امنیتی اسرائیل نیز که با کمک گروههای تروریستی از این مناطق به هدایت آشوب و ترور مبادرت می کرد ، محدودیت بیشتری در برابر ایران پیدا خواهد کرد زیرا در عمل محدوده مرزهای امنیتی جمهوری اسلامی گسترش می یابد.
علیرضا تقوی نیا
@barsakht
7.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 ️ماجرای کشتار روز ۱۷ شهریور معروف به جمعه سیاه
@barsakht
غلطواره فکر سیاسی.pdf
4.01M
🪩کتاب: غلطواره فکر سیاسی در ایران
🔍نویسنده : مرتضی مردیها
@barsakht
ظهور داعش-کارولین کنون.pdf
23.18M
کتاب: ظهور داعش
نویسنده: کارولین کنون
مترجم:پریسا صیادی
گروه انتشارات ققنوس (مجموعه تاریخ جهان)
@barsakht
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
کتاب : جامعه شناسی سیاسی
پیشینه، سرشت و خاستگاه جامعه شناسی سیاسی۱
نوشته دکتر حسین بشیریه
@barsakht
برساخت به چه معناست؟
@barsakht
این مفهوم را از کتاب «ساخت اجتماعی واقعیت» گرفته ام که رسالهای است در باب جامعه شناسی شناخت.
کتاب ساخت اجتماعی به بررسی این میپردازد که شناخت و واقعیت در جامعه چگونه شکل میگیرد و پس از شکل گیری چگونه تغییر یافته یا حفظ میشود. پیتر برگر و توماس لوکمن در این کتاب به جای اینکه سراغ نظریات روشنفکران بروند، مستقیما به سراغ خرد جمعی و دانش و شناخت عموم جامعه رفتند. آنها به ما نشان میدهد که ضربالمثلها، حکایات و باورهایی که بین بیشتر مردم وجود دارند تا حد زیادی میتواند ما را با ریشه تعاملات انسانی و وضعیت کنونیمان آشنا کند.
کتاب ساخت اجتماعی واقعیت در سال ۱۹۶۶ منتشر شد اما از همان روز تا به حال توانست نظر افراد متخصص را به خودش جلب کند. عدهای باور دارند که این کتاب توانست فلسفه غرب و جامعه شناسی را با معرفی ساخت اجتماعی و بسیاری از ایدههای انقلابی متحول کند. ساخت اجتماعی واقعیت در سال ۱۹۹۸ هم به عنوان یکی از ۵ کتاب برتر جامعه شناسی در قرن بیستم نامیده شد. فریبرز مجیدی این کتاب را در ایران ترجمه و نشر علمی و فرهنگی آن را منتشر کرده است.
@barsakht
7.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صحبت های سرکرده گروهک تروریستی کومله و شدت ناراحتی وی برای خلع سلاح و تخلیه مقرهایشان از مرز ایران در برنامه زنده بیبیسی!
#ایران_قوی
@barsakht
در سفر رئیس جمهور کشورمان، دکتر پزشکیان به عراق، پیگیری چهار پرونده در اولویت است:
@barsakht
1⃣ پیگیری وضعیت راه آهن شلمچه- بصره و لزوم نگاه تجاری و راهبردی بغداد به آن
2⃣ تعیین تکلیف منابع حاصل از صادرات ایران در بانکهای عراق که پس از توافقات قبلی مجدداً پولهای جدیدی انباشت شده است
3⃣ رایزنی در خصوص گامهای نهایی اخراج تروریستهای کردستان از خاک عراق و تضمین عدم ایجاد هرگونه تهدید امنیتی بر علیه ایران از اقلیم
4⃣ طراحی مقدمات مذاکرات ایران با مصر و اردن با وساطت عراق
@barsakht
🔰 فارن افرز: ایران در حال ترسیم نقشه خاورمیانه جدید است
@barsakht
🔸نشریه تخصصی سیاست خارجی در آمریکا تاکید کرد که ایران با تدابیر ویژه خود در حال ترسیم نقشه خاورمیانه جدید است.
🔸فارن پالیسی در تحلیلی که از سوی سوزان مالونی (مدیر پروژه سیاست خارجی در بنیاد بروکینگز) به نگارش درآمده، نوشت: جو بایدن پس از حمله ۷ اکتبر از اسرائیل، متحد مهم واشنگتن حمایت کرد. اما اکنون، این جنگ به یک بن بست جهنمی تبدیل شده ماهها عملیات گسترده تلآویو در نوار غزه هنوز نتوانسته موجب نابودی حماس شود.
🔻دخالت مجدد در امور خاورمیانه ریسکهایی را برای بایدن به همراه دارد، به ویژه در شرایطی که وی درگیر رقابتهای انتخاباتی با ترامپ است که از منتقدان سرسخت هزینههای انسانی و اقتصادی آمریکا در عراق و افغانستان به شمار میرود و از جمله همین انتقادات سبب شد تا در انتخابات سال ۲۰۱۶ وی بر هیلاری کلینتون پیروز شود. در نظرسنجی مؤسسه کوئینی پیاک که سه هفته پس از حمله ۷ اکتبر انجام گرفت، ۸۴ درصد شهروندان آمریکایی نسبت به کشیده شدن پای ایالات متحده به یک مداخله نظامی مستقیم در جنگ خاورمیانه ابراز نگرانی کرده بودند. اما ریسکهای ناشی از ترس و بیعملی بیشتر است.
🔻مشخصا یک بازیگر منطقهای از تعلل و عدم مداخله واشنگتن منتفع میشود و آن ایران است. در حقیقت باتلاق کنونی خاورمیانه فرصتی برای پیشبرد استراتژی ۴ دههای تهران و تضعیف یکی از قویترین دشمنانش یعنی اسرائیل را فراهم میکند تا از این طریق ضمن تحقیر ایالات متحده نفوذ خود را در منطقه به نحو چشمگیری افزایش دهد.
🔻هدف ایران، الهامبخشی به جنبشهای مذهبی مشابهی است که پس از انقلاب ۱۹۷۹ ایران رخ داد. عقل متعارف در واشنگتن اغلب بر این عقیده بوده که ایران، مهار و حتی منزوی شده. اما این گزاره هرگز حقیقت نداشته است. ایران یک استراتژی حساب شده را برای تقویت نیروهای نیابتی ایجاد کرده وعملیات نفوذ در منطقه را سامان داده است، طرحی که تاثیرگذاری آن با دامنه ویرانگر حمله حماس و حملات بعدی نیروهای نیابتی ایران در عراق، لبنان و یمن به اثبات رسید.
🔻چشم انداز استراتژیک در خاورمیانه پس از حمله ۷ اکتبر، چشم اندازی است که تا حدود زیادی توسط ایران ایجاد شده و به نفع این کشور عمل میکند. تهران در وضعیت آشفته و پر آشوب فرصتهای بسیاری میبیند. سران ایران در حال بهرهبرداری از این شرایط هستند تا اسرائیل را تضعیف و از آن مشروعیت زدایی کنند، منافع آمریکا را تضعیف نماید و به نظم منطقهای جدید شکل ببخشند. واقعیت این است که جمهوری اسلامی ایران اکنون در جایگاهی بهتر از هر زمان دیگر برای تسلط بر خاورمیانه قرار دارد.
@barsakht
چهار نظریه در مورد ریشه های تهدید جمهوری اسلامی ایران:
@barsakht
۱. تهدید جمهوری اسلامی تهدید ذاتی است و الگویی که صاحبان این نظریه برای مهار ایران تجویز و پیشنهاد میکنند، مقابلة سخت است.
۲. تهدید جمهوری اسلامی در رفتار جمهوری اسلامی است. طرفداران این نظریه راه مقابله با ایران را رویکرد دیپلماسی، مذاکره، گفتگو، تطمیع، تهدید برای تعدیل رفتار جمهوری اسلامی می دانند.
۳. ریشه تهدید ایران به الگوی حکمرانی آن یعنی نظریة ولایت فقیه بر می گردد. راهکار مقابله این نظریه پردازان هم تضعیف این جایگاه و از اعتبار انداختن آن در رسانه های جهانی و رسانه های غربی با تولید ده ها و صدها سوژه هنری، ادبی و تصویری است.
۴. ریشة تهدید ایران در نهادهای اصلی جمهوری اسلامی به ویژه سپاه و بسیج است که منبع قدرت جمهوری اسلامی همین نهاد است. راهکار مقابله با آن را بی اعتبارسازی سپاه در رسانه های جهانی با تولید آثار مختلف هنری، رسانه ای و ادبی معرفی می کند. چند سال پیش هم یک مستندی تحت عنوان «حکومت سرداران، سرداران حکومت» تولید کردندکه در شبکه های مختلف جهانی و شبکه های ماهواره ای به طور مفصل و در نوبت های مختلف باز پخش داشت.
@barsakht
💢هدف اسرائیل از حملات اخیر و انفجار پیجر ها در بیروت چیست؟
@barsakht
🔹رژیم صهیونیستی در سناریو اول به دنبال این است که با این حملات ضمن ایجاد اختلال ادراکی در قدرت تصمیم گیری مقاومت (از طریق حمله تروریستی فراگیر شهری) بتواند کادر مرکزی حزب الله را وادار به عقب نشینی از ادامه جنگ نماید.
🔸به عبارت دیگر هدف رژیم قطع ارتباط میان جبهه جنوب لبنان با جبهه غزه است، تا حزب الله دست از پشتیبانی حماس بردارد.
🔹این سناریو مطلوب رژیم است چراکه بدون هزینه جنگ به اهدافاش درخصوص توقف ماشین جنگ حزب الله دست می یابد.
🔸رژیم صهیونیستی در سناریو دوم به این جمع بندی رسیده که امکان جدایی حزب الله از جبهه پشتیبانی وجود ندارد و لذا جنگ اجتناب ناپذیر است.
🔹برای این هدف، رژیم همانند نبرد ۳۳ روزه بطور ویژه شبکه ارتباطی مقاومت را نشانه گرفته تا ارتباط میان بیروت با جبهه جنوبی را قطع نماید.
🔸علاوه براین ضمن دستیابی به پیروزی سیاسی و تبلیغاتی میتواند بخش مهمی از سازمان رزم و کادر حزبالله را شناسایی و عملا از عرصه نبرد پیش رو خارج نماید.
@barsakht