هدایت شده از رفاقت با امام زمان(عج)
#سلام_امام_زمانم ✋💚
❤️ السَّلَامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الْمُدَّخَرُ لِتَجْدِیدِ الْفَرَائِضِ وَ السُّنَنِ...
🌸 رگ خشک احکام الهی جز با خون گرم حضور تو جان تازه نمی گیرد!
🌷 سلام بر تو ای گنج ودیعه شده در خزائن الهی.
و سلام بر روزی که به یُمن جاری شدن احکام خدا، درخت شادی انسان شکوفه خواهد زد 🌼
📙 صحیفه مهـدیه، زیارت حضـرت صاحب الامـر در سرداب مقدّس
أللَّھُمَ عـجِـلْ لِوَلیِڪْ ألْفَرَج 🌼
🍃 http://eitaa.com/joinchat/344916308C4dfccbb6ff
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رمان های جذاب و واقعی📚
بانوان آسمانی #داستان_دوم🎬: شهیده زهرا حسنی سعدی: زهرا برای چندمین بار عکس را بویید و بوسید و همان
#داستان_سوم
مجتهده سیده نصرت امین:
دخترکی چهار ساله که تمام عشقش یادگیری قرآن بود ، در زمانی که همهٔ همسن و سالانش دنبال بازی و شیطنت های کودکی بودند ، سیده نصرت پی فراگیری دانش بود او اعجوبه ای بود که در همان اوان کودکی درخشید و در یازده سالگی تحصیل زبان عربی را شروع کرد و در پانزده سالگی ازدواج نمود.
سیده نصرت بیگم امین ،ملقب به بانو امین که نسبش با سی واسطه به علی بن حسین می رسید ، الگویی بی همتا برای یک زن ایرانی و اصلا یک زن آزاده و مسلمان می تواند باشد او همراه با همسرداری و تربیت فرزندانش به تحصیل علوم اسلامی همت گمارد.
هنوز بیش از بیست سال از عمر بابرکتش نمی گذشت که به تحصیل فقه و اصول ، تفسیر وعلم حدیث پرداخت و خیلی زود به حکمت و فلسفه و عرفان روی آورد. سیده نصرت عارفه ای بود بی بدیل و بانویی بود که همچون ستاره در عرصهٔ علم می درخشید.
وی متولد اصفهان در سال۱۲۶۵خورشیدی بود و در آن زمان علی رغم تمام مشکلاتی که برای تحصیل زنان متدین وجود داشت ، آنچنان تلاشی بی نظیر داشت که چون پیامبرش که در سن چهل سالگی پیام آور خداوند شد او نیز در سن چهل سالگی به مقام اجتهاد نائل شد
بانو امین از درس استادانی چون : ابوالقاسم دهکردی،میرزا علی شیرازی،ابوالقاسم زفره ای، حسین نظام الدین کچویی، سید علی نجف آبادی بهره برد و علما و مراجعی چون :محمدکاظم شیرازی و عبدالکریم حائری مؤسس حوزه علمیه قم، سید ابراهیم حسینی شیرازی اصطهبانی، محمد رضا نجفی اصفهانی، مرتضی مظاهری نجفی اصفهانی به ایشان اجازه اجتهاد دادند.
بانو امین از چهل سالگی تا پایان عمر شریفشان تألیفات زیادی به زبان عربی و فارسی در علوم اسلامی داشته ، تألیفاتی که هر کدام در نوع خود بی نظیر و راهگشاست.
این بانوی فرهیختهٔ ایران زمین خدمات زیادی در میدان علم و دانش ارائه نمود و همیشه در پی تأسیس مؤسسات فرهنگی بود ، مدرسهٔ علمیه ای که او مؤسسش بود با نام مکتب فاطمه سلام الله علیهم در سال ۱۳۴۶ آغاز به کار نمود و هرساله بالغ بر ۶۰۰تا ۱۰۰۰ شاگرد می پذیرفت.
او در این سالهای سخت و نفس گیر که تحصیل علم برای زنان معتقد و با حجب و حیا ناممکن بود ، شرایطی فراهم می نمود که زنان علاقمند به آموختن معارف اسلامی به آرزوی قلبیشان برسند.
ایشان مؤسس چندین دبیرستان دخترانه بود که شاگردان زیادی را تربیت و به جامعه هدیه نمود.
در زمان کشف حجاب ،بیشتر در خانه بود و خیلی کم از منزل خارج میشد ولی ایامی که لازم میدید باید دفاعی صورت گیرد و کاری انجام شود ، مانند شیرزنی دلیر از منزل خارج میشد و به تدریس و راهنمایی زنان می پرداخت، آخر او در مکتب فاطمی درس گرفته بود و با الگو برداری از بانوی دوعالم ، پای در راهی میگذاشت که رضایت خداوند در آن بود.
در همان زمان بود به زنانی که کشف حجاب کرده بودند چنین میگفت:
ادامه دارد
📝به قلم:ط_حسینی
@bartaren
🌺🌺🌺🌺🌺
#رمان های جذاب و واقعی📚
#داستان_سوم مجتهده سیده نصرت امین: دخترکی چهار ساله که تمام عشقش یادگیری قرآن بود ، در زمانی که هم
#ادامه_داستان_سوم
«ای بانویی که با ادعای مسلمانی کشف حجاب نموده ای و با این وضعیت شرم آور، علنی در معابر و خیابان ها خودآرایی می نمایی!آیا فکر نمی کنی که با این عمل، که نباید آن را عمل کوچکی بپنداری، چه لطمه بزرگی به شریعت میزنی؟ ای بانوی اروپایی منش، این گناه را کوچک مشمار و اگر واقعا مسلمانی، این طریق مسلمانی نیست، اگر عقیده به تعلیمات اسلامی نداری، بی دینی خود را اعلام کن که عمل قبیح تو باعث جرأت دیگران نشود و اگر علاقمند به شریعت نیستی، دشمنی چرا؟! پیامبر(ص) با صنف زن بد نکرده است. در زمانی که زن ها در جامعه هیچ ارزشی نداشتند برای زن حقوق قائل شده و زن را در تمام شئون اجتماعی در ردیف مردها قرار داده است»
و چه زیبا گفت این عالمه و عارفهٔ دوران..
ایشان اعتقادی محکم به ولایت داشت و دربارهٔ امام خمینی گفته بود:« معرفت امام بالاست و عرفان ایشان به حد اعلای خود رسیده است، اگر کسی خواست خدای نکرده تهمتی بزند یا توهینی بکند، از قول من بگویید که بد میبینی»
بانو مجتهده امین فرزند سید محمدعلی امین التجار اصفهانی، بعد از سالها خدمت خالصانه در شب دوشنبه اول رمضان۱۴۰۳قمری مصادف با ۲۳ خرداد۱۳۶۲ دعوت حق را لبیک گفت و پیکرش در بقعهٔ خانوادگی خاندان امین در تخت فولاد اصفهان آرام گرفت.
📝به قلم:ط_حسینی
@bartaren
🌺🌺🌺🌺🌺
هدایت شده از نایت کویین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌿🌸
یاد بگیریم که زندگی
چه باب دلمون بود
چه بر خلاف آرزوهامون،
یادم بمونه یکی به اسم خدا
همیشه هوامونو داره...!
قربونت بشم خدا جووونم ❤️
🎖 @bluebloom_madehand 🎖
#رمان های جذاب و واقعی📚
#داستان_سوم مجتهده سیده نصرت امین: دخترکی چهار ساله که تمام عشقش یادگیری قرآن بود ، در زمانی که هم
بانوان آسمانی
#داستان_چهارم 🎬:
نرگس مجتهده نجفی:
برنامهٔ ثریا روی آنتن رفت و اینبار شیرزنی از سرزمین پاک آریایی ها غوغا نمود ، خانم نجفی پرده از رازی برداشت که بی شک توطئه ای کثیف از جانب دشمنان وطن ما ،ایران عزیز بود.
زمانی که او سخن می گفت و مستند سخن میگفت ، گویی نفس ها در سینه حبس شده بود و اینجا بود که دشمنان ایران عزیز متوجه این شیرزن فهمیده شدند و دست های پنهانی به کار آمد تا خانم «نرگس مجتهد نجفی» را از صفحهٔ گیتی حذف کنند ، اما آنان نمی دانند که هر چه بیشتر ما را بکشند ،ما سرزنده تر از قبل و با صدایی رساتر از گذشته روشنگری می کنیم و هزاران نرگس دیگر میرویند و دنیا را گلستان می نمایند.
تریبون برنامه ثریا در خدمت بانو نجفی فعال محیط زیست قرار گرفت و ایشان اینگونه گفتند:درختانی مانند چنار و انواع سوزنی برگ ها عامل آلودگی هواست و عنوان نمود: از بنزین ماده ای متصاعد می شود و روی برگ آنها می نشیند و هوا را بیشتر آلوده می کنند.
و البته ایشان به این نکته بسنده نکرد و کاشت درختان غیر مثمر را در راستای اجرای موافقت نامۀ آب و هوایی پاریس دانست و گفت: چون هنوز شورای نگهبان این موافقت نامه را تأیید نکرده اجرای آن ضرورت ندارد. وی حتی افزایش قیمت بنزین را هم در راستای اجرای این توافق نامه دانست و موادی از این توافق را خواند تا نتیجه بگیرد به خاطر اجرای توافق، بنزین گران شده است. این در حالی است که هدف از افزایش قیمت بنزین نگرانی از نیاز به واردات و تحریم های آمریکا و جلوگیری از قاچاق ذکر شده است و تا به حال هیچ کس به پیمان های آب و هوایی و گرمایش زمین ربط نداده بود.
وی گفت: بحث گرمایش زمین و تغییرات آب و هوایی با آلودگی هوا متفاوت است و ما باید به آلودگی فکر کنیم نه گرمایش کرۀ زمین چون گرمایش زمین به ما ربطی ندارد
خانم «مجتهد نجفی» از کاشت درختان غیر مثمربه شدت انتقاد کرد و گفت: این کار در راستای اجرای مفاد پیمان پاریس است و به جای کاج های بی ثمر آمریکایی و درختانی مانند چنار و عرعر باید با الگوی «باغ های قرآنی» درختان مثمر بکاریم.
وی گفت: درختان کهور و کنوکارپوس و چمن فایده ندارد و باید درختان قرآنی مانند بادام، توت و مرکبات بکاریم.
وی کاشت درختان غیر مثمر را موجب کم شدن زنبور عسل هم دانست.
او از کاشت درخت اکالیپتوس هم پیش از این انتقاد کرده و گفته بود: آب های زیر زمینی را می مکند.
آری این بانوی اصیل ایرانی حیله ای از حیله های دشمن را رونمایی نمود.
او نیز پیشتر کتابی با عنوان :«اقتصادمقاوم تر و محیط سالم تر با کاشت درختان مثمر» تألیف نموده بود.
خانم نرگس مجتهد نجفی نه تنها در عرصهٔ محیط زیست فعال بود و پژوهشگر این رشته محسوب می شد ، بلکه او حافظ قرآن نیز بود و قرآن را به پانزده زبان آموزش می داد.
ایشان همسر حجة الاسلام حسینی امام جمعهٔ بروجرد بودند در سال ۱۳۵۲ در شهر زیبای اردبیل دیده به جهان گشودند و در سال۱۳۶۸ وارد حوزه علمیه شدند و در شهرهای شاهرود و قم به آموزش درس خارج فقه و اصول پرداختند و زیر نظر استادانی همچون آیات عظام بخرینی،فاضل،جوادی آملی،شب زنده دار آموزش دیدند.
ایشان رئیس هیأت مدیره مؤسسه قرآن و عترت ثقلین بودند.
ادامه دارد..
📝به قلم:ط_حسینی
@bartaren
🌺🌺🌺🌺🌺🌺
#رمان های جذاب و واقعی📚
بانوان آسمانی #داستان_چهارم 🎬: نرگس مجتهده نجفی: برنامهٔ ثریا روی آنتن رفت و اینبار شیرزنی از سرزم
#ادامه_داستان_چهارم 🎬:
این بانوی فرهیخته و با بصیرت به خاطر طرح باغ قرآنی و کاشت درختان مثمر ،هدف تیر ترکش دشمن قرار گرفت و خیلی بی صدا و پنهانی ترور بیولوژیک شد.
او در ۱۵ دی ماه ۱۴۰۰ به سوی خداوند پرواز نمود و یک روز بعد همزمان با شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها در زادگاهش ،اردبیل در آرامستان غریبان ،آرام گرفت.
مظلومه ای دیگر به دلیل روشنگری، جام شهادت سرکشید و آسمانی شد.
📝به قلم:ط_حسینی
@bartaren
🌺🌺🌺🌺🌺🌺
#رمان های جذاب و واقعی📚
بانوان آسمانی #داستان_چهارم 🎬: نرگس مجتهده نجفی: برنامهٔ ثریا روی آنتن رفت و اینبار شیرزنی از سرزم
بانوان آسمانی
#داستان_پنجم 🎬:
بانو طوبی کرمانی:
سوز و سرمایی که در فضا پیچیده بود به انسان گوشزد می کرد که فصل زمستان است ، اولین روز بهمن ۱۳۲۶،برخلاف سرمای هوای بیرون ، گرمای جانبخشی در خانهٔ محمد کرمانی در شهر اردبیل پیچیده بود و این گرما با صدای نوزادی نورس بیشتر و بیشتر میشد.
هشتمین فرزند محمدآقا که دخترکی معصوم بود ، پای به این کرهٔ خاکی نهاده بود.
هرکس اسمی را برای نوزاد پیشنهاد میداد، در این بین پدر خانواده از جای برخاست و به سمت طاقچهٔ گلی انتهای اتاق رفت، قرآن را از کنار آینه برداشت ، به رسم همیشه بوسه ای از آن گرفت، قرآن را به پیشانی چسپانید و در دل نیت کرد که خود خداوند با زبان قرآن ، نامی برای دخترکش برگزیند، قرآن را گشود و همانطور که لبخندی بر لب مینشاند رو به جمع پیش رو که مشتاقانه منتظر شنیدن نام انتخابی نوزاد بودند، نمود و گفت :طوبی....نامش را طوبی میگذاریم.
و اینچنین شد که طوبی کرمانی ، پای به عرصهٔ وجود گذاشت ، گویا این دخترک شاخه ای از درخت بهشتی طوبی بود که می بایست چند صباحی میهمان فرشیان زمین باشد و مأموریت داشت تا نام زن را بر فراز قله های دنیا با تلالؤ بنگارد.
طوبی تحصیلات ابتدایی را به سرعت گذراند و در سال۱۳۴۵ موفق به گرفتن دیپلم تجربی شد ،وی در سال ۱۳۶۴کارشناطی الهیات و معارف اسلامی را از دانشگاه تهران اخذ نمود و در سال ۱۳۶۷موفق به گرفتن کارشناسی ارشد فلسفه و کلام اسلامی در تهران شد و در سال۱۳۷۴ دکتری فلسفه و کلام اسلامی را گرفت.
طوبی مدارج علمی را به سرعت طی می کرد و چنان شتابان در میدان علم و فلسفه پیش میرفت که چشم جهانی را به خود خیره نمود ، او اولین زنی بود که در ایران موفق به اخذ دکترای فلسفه شد و زنی بی نظیر بود که فارغ التحصیل فوق دکتری فلسفهٔ تطبیقی و کلام از دانشگاه کالیفرنیای آمریکا شد.
طوبی زنی فعال و خستگی ناپذیر بود ،در جلسات مختلف با حضور اساتید و علمای اهل فن شرکت می کرد ، در یکی از همین جلسات بود که سخنی از آیت الله تسخیری شنید که او را به فکر فرو برد،سخنی که سرآغاز حرکتی عظیم شد،ایشان گفته بودند: بانوان جهان اسلام در یک جا باید همدیگر را ببینند .
این سخن جرقه ای شد که در پی آن محفلی گرم تشکیل شود، همان زمان اجلاس بسیار بزرگی برگزار کردند و فرهیختگان خانم از جهان اسلام گرد هم آمدند و مذاکرات زیادی صورت گرفت و در اینجا طوبی کرمانی رایزن علمی فرهنگی یونان شد.
طوبی زنی فرهیخته بود که تمام تلاشش را می کرد تا زنان جامعه راه درست را بیابند و هر کدام ستاره ای شوند در آسمان کشور و جهان..
ایشان با پیشنهاد آیت الله اراکی در سال ۱۳۹۲ تشکیلاتی راه انداختند، اساسنامه و چارت تشکیلاتی نوشتند و از سال ۱۳۹۳به عنوان مسؤلیت دبیر کلی اتحادیه انتخاب شدند و با تلاش زیاد ،مؤسسه را در سازمان ملل ثبت نمودند.
ادامه دارد..
📝به قلم:ط_حسینی
@bartaren
🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺
#رمان های جذاب و واقعی📚
بانوان آسمانی #داستان_پنجم 🎬: بانو طوبی کرمانی: سوز و سرمایی که در فضا پیچیده بود به انسان گوشزد می
#ادامه_داستان_پنجم 🎬:
وی حقیقتاً مظهر مادری نمونه برای زنان مسلمان بود؛ با فزونی علم و دانش و فرهنگ، تعهد دینی و مذهبی به دور از هرگونه تعصب و فرقهگرایی، تواضع کمنظیر به مثال انبیاء و اولیاء، حیای مریمی، مهربانی فاطمی و بلاغت زینبی، عمر خود را در راه خدمت به اسلام و مسلمین و مسیر جهاد و وحدت سپری کرد. ولایتمداری، طرفداری عالمانه از گفتمان انقلاب اسلامی، پایبندی و پاسداری نسبت به آرمانهای انقلاب اسلامی و اخلاقمداری از ویژگیهای بارز این بانوی فرهیخته و با فضیلت بود.
طوبی کرمانی در سالهای حیات علمی خود در بیش از هشتاد کنگره ملی و بینالمللی در داخل و خارج از کشور حضور داشت.
طوبی کرمانی، بانویی بی نظیر بود که سوابق درخشانی در کارنامه اش ثبت شده که در این مجمل نمی گنجد ،او نخستین زن فوق دکترای فلسفه در ایران و فارغ التحصیل فلسفه تطبیقی و کلام، دبیرکل اتحادیه جهانی زنان مسلمان و مشاور دبیرکل مجمع تقریب مذاهب اسلامی در امور بانوان بود و سالها در کسوت استاد دانشگاه به تربیت شاگردان موثر و اندیشمند پرداخت.
خانم دکتر طوبی کرمانی، استاد برجسته دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه تهران، اولین رایزن فرهنگی زن جمهوری اسلامی و اولین بانوی رایزن علمی جمهوری اسلامی ایران در یونان، مؤلف دهها مقاله و کتاب علمی و فرهنگی و دبیرکل اتحادیه جهانی زنان مسلمان بود که نمونهای عالی از روش و منش بانوان مسلمان را در اندیشه و عمل خود به تصویر میکشید.
و سرانجام در ۲۲ شهریور ۱۳۹۹ پس از عمری تلاش در راه رضای خداوند در سن ۷۳ سالگی دعوت حق را لبیک گفت و آسمانی شد.
📝ط_حسینی
@bartaren
🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿
🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸
با عرض سلام و روز به خیر خدمت مخاطبین گرامی؛
به اطلاع می رسانم به زودی رمان آنلاینی تحت عنوان«سامری در فیسبوک» خدمتتان ارائه میشود.
با ما همراه باشید و تبلیغ کانال را بفرمایید تا تعداد بیشتری از رمان های کانال استفاده نمایند
با تشکر..
🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*در آستانه ی انتخابات اسفند ماه مجلس ونمونه هایی از . وعده های انتخاباتی. غلامی از قیر وکارزین😅😅
هدایت شده از نایت کویین
تصویر زندگیمون، همون چیزیه که با قلم افکارمون ترسیم میکنیم.
اگر نقصی توی تصویر زندگیمون میبینیم،
بهتره با پاکنی از جنس انرژی و اندیشه مثبت اون رو پاک کنیم
و مجددا با قلم افکارمون شروع به طراحی و رفع اون نقص کنیم .
یادمون باشه:
که بزرگترین مسائل رو آدمها
خودشون با طرز فکر و دیدشون نسبت به دنیای اطراف میسازن.
پس بهتره عدسی و لنز دوربین فکرمون رو
با دستمالی از جنس محبت و عاطفه و عشق و بخشش، پاک کنیم تا عکس زندگیمون شفافتر و زیباتر بیفته...
🎖 @bluebloom_madehand 🎖
#رمان های جذاب و واقعی📚
بانوان آسمانی #داستان_پنجم 🎬: بانو طوبی کرمانی: سوز و سرمایی که در فضا پیچیده بود به انسان گوشزد می
بانوان آسمانی
#داستان_ششم 🎬:
شهیده مرجان ناز قلیچی(شهید منا):
همه جا تیره و تار بود، از هر طرف سیلی طغیانگر به سوی آنها می آمد، مرجان همانطور که نگاهش به حریم امن خداوند بود ،دستش را به سمت کعبه دراز کرد، در همین حین چشمانش را گشود، عرق سردی بر تنش نشسته بود.
مرجان تکانی به خود داد و متوجه شد هر چه بوده،خواب بوده و شاید یک کابوس وحشتناک، هنوز خواب را حس می کرد ، انگار واقعی واقعی بود.
مرجان ،کمی جابه جا شد و بیصدا بر روی تخت نشست، در تاریک روشن اتاق دنبال قرآن جیبی اش بود، او را از روی میز کنار تخت برداشت و بوسه ای از قرآن گرفت و آن را برسینه چسپانید.
احساس خاصی داشت و حسی درون او نهیب میزد که این خواب بی علت نیست و شاید می خواهد او را از وقایعی مطلع کند.
مرجان به گذشته های دور فکر می کرد ، گویی زندگی او مانند نواری ضبط شده در جلوی چشمانش به نمایش در آمده بود:
او خود را نوزادی نورس میدید که در سرمای پاییز و پنجم آذر ماه پای به این دنیا نهاده بود و چه زیبا روزی بود که همزمان با ولادت بانوی دو عالم حضرت زهرای مرضیه سلام الله علیها بود.
زندگی اش پیش چشمانش رژه می گرفت از کودکی به نوجوانی رسید و از نوجوانی به جوانی او دوران تحصیل دانشگاه را مثل روز در خاطر داشت چه زمانی که کارشناسی علوم تربیتی را گرفت و چه آنزمان که در پی تحصیل در علوم قضایی بود.
مرجان به خود می بالید که زنی ترکمن است و همیشه و در همه حال با پوشش زنان ترکمن در اجتماع ظاهر میشد .مرجان مراسم ازدواجش را که درست در سال ۱۳۷۸با همسرش شهرام کُر صورت گرفت به یاد می آورد و با یادآوری این ازدواج مبارک لبخندی بر لب نشانید.
او به خاطر می آورد که در سال ۱۳۸۱استخدام وزارت کشور شد به عنوان کارشناس امور بانوان در فرمانداری شهرستان ترکمن و بعد از یک سال بخشدار مرکزی این شهرستان شد.
مرجان ناز قلیچی چنان لیاقتی از خود نشان داد که مردان دیارش او را میستودند و چون بانویی کاردان بود او را برای فرمانداری شهرستان ترکمن کاندید نمودند و خیلی زود عنوان اولین فرماندار زن ترکمن و سومین فرماندار زن ایران را به خود اختصاص داد.
مرجان دستی به روی قرآنی که به سینه چسپانیده بود کشید و با خود زمزمه کرد : خدایا تو شاهدی که از هیچ خدمتی به مردم شهر و دیار و کشورم فرو گذار نکردم.
و می دانم سعادتی بزرگ به من عطا کردی که از سال ۱۳۹۰ به عنوان معینه هر سال مرا به خانه ات خواندی و به من سعادت لبیک گفتن در حریم امن خانه ات عطا نمودی.
مرجان ، لبخندی به روی لب نشانید و زمزمه کرد : وچه سعادتی به من عطا نمودی که در سال ۱۳۹۲به نیابت از ولایت زمانم ،ولی امر مسلمین جهان حج به جای آورم ، خدایا صد هزار بار شکرت...
در همین حین یکی از همسفران تلنگری بر در اتاق زد .
مرجان از جا برخواست ، در را گشود و مشغول صحبت با حاجیه خانم شد و در همین حین یاد خوابش افتاد ، خواب را تمام و کمال برای همسفرش تعریف کرد و باز حسی ناشناخته بر وجودش مستولی شد.
ادامه دارد..
📝به قلم:ط_حسینی
@bartaen
🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺
#رمان های جذاب و واقعی📚
بانوان آسمانی #داستان_ششم 🎬: شهیده مرجان ناز قلیچی(شهید منا): همه جا تیره و تار بود، از هر طرف سیلی
#ادامه_داستان_ششم 🎬:
روز عید قربان ، روز بندگی و عبادت و سر نهادن بر آستان کبریایی پروردگار بود.
جمعیت از همه طرف به سمت بیت الحرام روان بودند و در منا ، موجی از بندگان خالص خداوند روی به درگاه آن خالق بی همتا نهاده بودند و هر کس در ذهنش چیزی از خدا می خواست ، ناگهان جمعیت به هم فشرده شدند ، نه راه پس بود و نه راه پیش...
مرجان که خود شاهد ماجرا بود ،انگار بندی درون دلش پاره شد، خدای من آن خواب، آن سیل ویرانگر که حاجیان را با خود میبرد ....براستی این تعبیر خواب من است.
فشار جمعیت مرجان را از افکار خود بیرون کشید، او متوجه شد زنی زیر دست و پا از نفس افتاده، خود را مؤظف میدانست که نجاتش دهد ، او به عاقبت کارش فکر نمیکرد، که شاید جانش را بر سر این تصمیم نهد، آخر جایی که عشق خدا و ایثار بجوشد ، دلیل و منطق جایی ندارد.
مرجان با زحمت خود را به آن زن رسانید و با تلاش زیاد او را از زیر دست و پا بیرون کشید و به همسرش که کمی آنسوتر در التهابی سخت بود ، رساند.
مرجان خیالش بابت آن زن راحت شد، اما هنوز بودند زنان زیادی که زیر دست و پا ،جان می دادند.
مرجان نگاهی به اطراف انداخت و از دیدن صحنه های دلخراش پیش رو قلبش گرفت و اشک چشمانش جاری شد و با خود زمزمه می کرد : آخر به چه گناهی این خیل آدمیان را چنین قربانی می کنید؟ مگر اینان جز لباسی برتن چه دارند؟ چه سلاحی همراه حاجیان مظلوم است؟
از شواهد بر می آمد که این حادثه عمدی ست و دستهایی خون آلود در پس پرده است.
صدای مردان و زنان غریب و مظلوم بر آسمان بلند بود، مرجان تعلل نکرد و به سمت بانویی رفت که در سیل جمعیت گرفتار شده بود ، دستش را دراز کرد تا آن بانو را بیرون کشد، موجی از پشت سرش آمد و مرجان بر زمین افتاد.
خانمی از ترکمن ها که فرماندارشان را خوب می شناخت و به زبان عربی مسلط بود ، فریاد زد ، شما را به خدا قسم آن زن را نجات دهید ، او فرماندار ماست.
مأمورین سعودی با شنیدن این سخن به سمت خانم فرماندار رفتند و او را بر برانکاردی نشاندند و سوار آمبولانس کردند.
همهٔ حضار شاهد بودند که مرجان دست تکان میداد و میگفت: نگران من نباشید، فقط پایم آسیب دیده...
اما او رفت...او را بردند و دیگر نشانی از او نیامد و سالهاست که خانواده اش و دو پسرش رئوف و حنیف در انتظار بازگشت مادر هستند.مادری که در روز تولد حضرت زهرا (س) دیده به جهان گشود و در روز عیدقربان، آسمانی شد و مزارش هم چون مادرمان فاطمه زهرا (س) گمنام است...باشد که حجت حق قدم رنجه فرمایید داد مظلومان را ستاند
📝ط_حسینی
@bartaren
🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺
هدایت شده از آرامش دلم تنها خداست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #کلیپ «سرّ عظیم الهی»
🌷 استاد #رائفی_پور
🌺 بشارت پیامبر اکرم(ص) به حضرت زهرا سلاماللهعلیها
🌸 راز صلوات #حضرت_زهرا سلاماللهعلیها
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
🎋🎋🦋🎋🦋
@Lootfakhooda