روایات ائمه اطهار (ع) به کاشت و تکثیر گیاهان و استعمال بوی خوش توصیه شده است تا آنجا که نام یکی از گلها را مزین به نام پیامبر صل الله علیه و آله گذاشته اند.
https://eitaa.com/basamar
رسول گرامی اسلام(ص) بسیار عطر را دوست می داشتند و دخت گرامیشان را به خرید عطر تشویق می فرمودند؛ از حضرت امام جعفرصادق(ع) نقل شده که می فرمایند: «عطر از سنتهای فرستادگان خداست» و در روایت دیگری آمده که آن بزرگوار فرموده اند: «به کار بردن بوی خوش از اخلاق پیامبران است».
https://eitaa.com/basamar
آيه 60 سوره نمل براى اثبات توحيد معبود، مردم را به مطالعه اسرار آفرينش آسمان ها و زمين و سپس نزول باران دعوت مى كند؛ و سپس می فرماید: (که با آن، باغهایى زیبا و سرورانگیز رویاندیم)؛ «فَأنْبَتْنا بِهِ حَدائِقَ ذاتَ بَهْجَةٍ».
https://eitaa.com/basamar/13957
فضیلت گلاب و گل سرخ از منظر پیامبر و امامان معصوم(ع)
از حضرت رسول (ص) نقل شده: «ریختن گلاب بر صورت، آب صورت را زیاد می کند و پریشانى را برطرف مى سازد». در حدیث دیگر فرموده: «هر که گلاب بر صورت بمالد، در آن روز بدحالى و پریشانى به او نرسد، و چون گلاب را بر صورت و دست ها بمالد، حمد خدا بکند، و صلوات بر محمّد و آل محمّد بفرستد».
از حضرت صادق(ع) نقل شده: «هر که در روز اول ماه مبارک رمضان یک کف گلاب بر رو بریزد، در آن روز از خوارى و پریشانى ایمن گردد و هر که در آن روز بر سرش یک کف گلاب بریزد، در آن سال از مرض سرسام و ذات الجنب ایمن گردد».
به سند معتبر از حضرت امیر المؤمنین(ع) منقول است که: «حضرت رسول (ص) هر دو کف را از گل سرخ پر کرده و به من عطا فرمودند، چون نزدیک به مشام خود بردند، فرمودند که این بهترین گل هاى بهشت است، بعد از گل مورد».
https://eitaa.com/basamar/13957
🌺بسم الله الرحمن الرحیم🌺
🌾بسم الله الذی لآارجوٓالا فَضلَهُ 🌾
🌱 به نام خدائی که جز فضلش
امیدی ندارم 🌱
🌱 و لا ٓاخشی الّا عدلَه🌾
🌱 و جز عدلش از چیزی ترس ندارم🌱
🌱 و لآ اَعتمِدُ الّا قَوله 🌾
🌱 و جز بگفته او اعتماد ندارم🌱
🌱 و لآ اُمسِکُ الّا بِحَبلِه 🌾
🌱 و جز به رشته بندگ واخلاص او
چنگ نزنم🌱
«دعای روز یکشنبه»
روایتی از رسولخدا (صلیاللهعلیهوآلهوسلّم) نقل گردیده که از آن حضرت (صلیاللهعلیهوآلهوسلّم) سؤال شد:
بهترین مال چیست؟
فرمودند: «زرع زرعه صاحبه و اصلحه وادّی حقه یوم حصاده؛ زرعی که صاحبش آن را نیکو بکارد، خوب نگهدارد و در زمان درو درواش کند.
و در حدیثی دیگر، فرمودند: «خیرالمال سکةٌ مابوره و مهرة ماموره بهترین مال، مالی است که از قلمهزدن و گرده افشانی و از چیدن میوهها حاصل آید.
📗کلینی، یعقوب، فروع کافی، تحقیق علی اکبر غفاری، بیروت، دار الاضواء، چاپ سوم، ۱۹۸۵، ج۵، ص۲۶۰.
📗شیخ صدوق، محد بن علی، معانی الاخبار، قم، جا معه مدرسین، ۱۳۶۱ ش، ص۲۹۲.
💡باغ، مرتع، مزرعه| قرآنی، روایی، بومی|🇮🇷
✏️ https://eitaa.com/thagalayn
#حالخوب
بلوطهایی که زمستون کاشتم در کنار شقایقهای وحشی
۴۰۳/۲/۱۰
#کوچه_خیابان_مثمربکاریم
گروه نجات محیط زیست اصفهان و چهارمحال بختیاری نجات اقتصاد با باغهای قرآنی
https://eitaa.com/joinchat/2148990990C9b53a21d44
⛔️از اینکه مطالب را حتما با لینک کانال ارسال میکنید سپاسگزارم💯
🪴ثروت ماندگار کاشت مثمر
@servatbakashtmosmer
با سلام خدمت دوستان و هم گروهی های عزیز گروه نجات روزتون بخیر و شادی 😊
اینم محصولات امروز من 😍😍😍
https://eitaa.com/basamar/13957